elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 01:19 Η elvenstar: #5.081 21-11-08 01:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω οτι ο μπατ είναι πιο σκούρος στα άκρα ενώ η κάντυ πιο ομοιόμορφη αλλά σε κάποιες φωτό δεν μπορώ να καταλάβω και μπερδέυομαι Έλενα θα στολίσεις δέντρο?? Δεν το βλέπω καλά το δέντρο....θα αρπάξει τίποτα η μικρή και τότε....άστα να πάνε. Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο η μικρή είναι κ ο Μπατ πέρυσι κυκλοφορούσε μόνιμα σαν την νεράιδα των Χριστουγέννων γεμάτος γκλιτερ από τα παιχνίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 01:24 Η aalyah έγραψε: #5.082 21-11-08 01:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι μόνο η μικρή είναι κ ο Μπατ πέρυσι κυκλοφορούσε μόνιμα σαν την νεράιδα των Χριστουγέννων γεμάτος γκλιτερ από τα παιχνίδια Click για ανάπτυξη... Αααααα καλά κατάλαβα.....γκλίτερ σε όλο το πάτωμα καναπέ και κρεβάτι ε? Και δεν φέυγει και έυκολα το άτιμο. Γι'αυτό και μένα όλα τα στολίδια μου είναι σε στυλ παραδοσιακό χειροποίητο χωρίς καθόλου γκλίτερ. Δεν τα μπορώ τα γκλίτερ. Ειδικα για το καθάρισμα Ελπίζω δέντρο να μην σου έχουν κατεβάσει ακόμα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 01:29 Η elvenstar: #5.083 21-11-08 01:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αααααα καλά κατάλαβα.....γκλίτερ σε όλο το πάτωμα καναπέ και κρεβάτι ε? Και δεν φέυγει και έυκολα το άτιμο. Γι'αυτό και μένα όλα τα στολίδια μου είναι σε στυλ παραδοσιακό χειροποίητο χωρίς καθόλου γκλίτερ. Δεν τα μπορώ τα γκλίτερ. Ειδικα για το καθάρισμα Ελπίζω δέντρο να μην σου έχουν κατεβάσει ακόμα πάντως Click για ανάπτυξη... οχι δεν του άρεσε το δέντρο οι γυρλάντες κ τα γκλιτερ παιχνίδια κ μπάλες άλλωστε κ μένα το δέντρο μου είναι σε στυλ παραδοσιακό έχει τρεις κορμους κ ξεκινάνε από εκεί 3 δεντρα κ είναι κάπως δύσκολο να παίσει αλλά δεν έδειξε κάποιο ενδιαφέρον να το ρήξη πέρυσι, φετος θα δούμε τι θα γίνει γιατί έχω βάλει στο μάτι αυτό που έχουν τα Τζαμπο που είναι με φτερα κ λέω να το πάρω τωρα αν θα μήνει ζωντανό αυτό είναι άλλο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 01:32 Η aalyah έγραψε: #5.084 21-11-08 01:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: οχι δεν του άρεσε το δέντρο οι γυρλάντες κ τα γκλιτερ παιχνίδια κ μπάλες άλλωστε κ μένα το δέντρο μου είναι σε στυλ παραδοσιακό έχει τρεις κορμους κ ξεκινάνε από εκεί 3 δεντρα κ είναι κάπως δύσκολο να παίσει αλλά δεν έδειξε κάποιο ενδιαφέρον να το ρήξη πέρυσι, φετος θα δούμε τι θα γίνει γιατί έχω βάλει στο μάτι αυτό που έχουν τα Τζαμπο που είναι με φτερα κ λέω να το πάρω τωρα αν θα μήνει ζωντανό αυτό είναι άλλο θέμα Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω γιρλάντες μόνο στολίδια και δεν έχουν γκλίτερ. Ευτυχώς!! Ναι αυτό με τα φτερά.....είμαι σίγουρη οτι θα του προκαλέσει πολύ ενδιαφέρον! Εύχομαι να επιζήσει.....το δέντρο όχι ο μπατ γιατί μάλλον θα το ξεπουπουλιάσει το καημένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 01:36 Η elvenstar: #5.085 21-11-08 01:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ δεν έχω γιρλάντες μόνο στολίδια και δεν έχουν γκλίτερ. Ευτυχώς!! Ναι αυτό με τα φτερά.....είμαι σίγουρη οτι θα του προκαλέσει πολύ ενδιαφέρον! Εύχομαι να επιζήσει.....το δέντρο όχι ο μπατ γιατί μάλλον θα το ξεπουπουλιάσει το καημένο Click για ανάπτυξη... Ετσι πιστεύω και εγώ κ να μείνει κανένα φτερό θα το μαδήσει η άλλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 01:40 Η aalyah έγραψε: #5.086 21-11-08 01:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ετσι πιστεύω και εγώ κ να μείνει κανένα φτερό θα το μαδήσει η άλλη Click για ανάπτυξη... Θα μπαίνεις μέσα στο σπίτι και θα βλέπεις παντού πούπουλα! Σαν να μαδήσαν καμιά κότα!!! Δεν πιστέυω να ελπίζεις να μείνει το δέντρο ζωντανό μέχρι του χρόνου? Ετοιμάσου τα επόμενα χριστούγεννα ν'αγοράσεις καινούριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 01:59 Η staman2 έγραψε: #5.087 21-11-08 01:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι μόνο η μικρή είναι κ ο Μπατ πέρυσι κυκλοφορούσε μόνιμα σαν την νεράιδα των Χριστουγέννων γεμάτος γκλιτερ από τα παιχνίδια Click για ανάπτυξη... Τέλειος το μωρό μου! Μα ήθελε καλέ να κάνει το άγιο αγγελάκι των Χριστουγέννων. Παιδιά κλείνουν τα μάτια μου Πάω για ύπνο. Καληνύχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:07 Η aalyah έγραψε: #5.088 21-11-08 02:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τέλειος το μωρό μου! Μα ήθελε καλέ να κάνει το άγιο αγγελάκι των Χριστουγέννων. Παιδιά κλείνουν τα μάτια μου Πάω για ύπνο. Καληνύχτα. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα αναστασία! Θα τα πούμε άυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η staman2 έγραψε: #5.089 21-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑαααααα θα με τρελάνετε εσείς ........πήγατε όλες μαζί στην Αναστασία και δεν με φωνάξατε να έρθω κι εγώ? Απαιτώ να έρθετε και από μένα μια βόλτα όλες μαζί!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι επί μονίμου βάσεως προσκεκλημένη μας και το ξέρεις καλά.! Σου έλεγα βρε... έλα από τώρα και ξανάέλα τα Χριστουγεννα!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μην χαιρεστε, ειναι προ καταθλιψης και λιγο φτιαχτή... Click για ανάπτυξη... Τι κουκλάκια!!! Τι κάνει η Αθηνούλα Βάσια. Καλλίτερα? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Click για ανάπτυξη... εεεε θα της περάσει βρε. Ισως το έκανε προς ένδειξη παιχνιδιου. Μήπως βρε συ? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ, τι λες τώρα???? Εγώ είμαι 37 και είμαι φοιτήτρια....πήγα νυχτερινό λύκειο στα 32 για 2 χρόνια, έδωσα πανελλήνιες στα 34 και τώρα στα 37 είμαι στο 4ο έτος δλδ τελειώνω στα 38 με τις σπουδές...εσύ είσαι ακόμα μπέμπα...άνετα μπορείς!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο μαμα Νικολέτα μου!!! Μπράβο σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η staman2 έγραψε: #5.090 21-11-08 16:06 Καλέ Ελενάκι!!! Δεν είδες τι σου απήντησα στις αφιερωμένες φωτο του Μπατουλίνου!!! Και σου αφιέρωσε κ ο Περσούλης καλέ μια φωτο!!! Λοιπον για να μας δεις καλλίτερα, πάρε δυο ... χεχεχε Με αγάπη από εμάς! και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η elvenstar: #5.091 21-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλέ Ελενάκι!!! Δεν είδες τι σου απήντησα στις αφιερωμένες φωτο του Μπατουλίνου!!! Και σου αφιέρωσε κ ο Περσούλης καλέ μια φωτο!!! Λοιπον για να μας δεις καλλίτερα, πάρε δυο ... χεχεχε Με αγάπη από εμάς! και... Click για ανάπτυξη... Δεν την είδα η κακιά μου έστειλε το μωρό μου αφιέρωση κ δεν την ειδα;;; θέλω ξύλο, αίσχος!!! Φιλάκια ρουφηχτά σε όλα τα μουσούδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb-2c4dc268ab91f2a56de4d855d52b27cd-pucca_love_cards-61.gif 22,8 KB · Εμφανίσεις: 28 heart-1.jpg 10,2 KB · Εμφανίσεις: 26 pucca_garu_28.gif 13,1 KB · Εμφανίσεις: 26 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 17:20 Η elvenstar: #5.092 21-11-08 17:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Βάσια13859: #5.093 21-11-08 19:59 Ναλα θεα παρτους τα γατιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Βάσια13859: #5.094 21-11-08 20:01 καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η elvenstar: #5.095 21-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου..... Click για ανάπτυξη... Όχι πουπουλα στο δέντρο είναι δέντρο από πούπουλα ακόμα χειρότερα έχει να γίνει το σπίτι φτερά και πούπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η Βάσια13859: #5.096 21-11-08 20:18 καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:27 Η elvenstar: #5.097 21-11-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Click για ανάπτυξη... Καιρός να κάνεις κ μία διατριβή στις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η aalyah έγραψε: #5.098 21-11-08 20:36 Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Η elvenstar: #5.099 21-11-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Click για ανάπτυξη... Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.100 21-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Click για ανάπτυξη... Όχι για να καθορίσω πάνω σε τί ακριβώς πτηνό θα κάνει διατριβή η Βάσια. Μάλλον σε πάπιες (ή χήνες η κύκνους) και φλαμέγκο!!! Η αυτό η θα δούμε τον μπατ να τριγυρνάει μεταμφιεσμένος σε φλαμέγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω οτι ο μπατ είναι πιο σκούρος στα άκρα ενώ η κάντυ πιο ομοιόμορφη αλλά σε κάποιες φωτό δεν μπορώ να καταλάβω και μπερδέυομαι Έλενα θα στολίσεις δέντρο?? Δεν το βλέπω καλά το δέντρο....θα αρπάξει τίποτα η μικρή και τότε....άστα να πάνε. Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο η μικρή είναι κ ο Μπατ πέρυσι κυκλοφορούσε μόνιμα σαν την νεράιδα των Χριστουγέννων γεμάτος γκλιτερ από τα παιχνίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 01:24 Η aalyah έγραψε: #5.082 21-11-08 01:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι μόνο η μικρή είναι κ ο Μπατ πέρυσι κυκλοφορούσε μόνιμα σαν την νεράιδα των Χριστουγέννων γεμάτος γκλιτερ από τα παιχνίδια Click για ανάπτυξη... Αααααα καλά κατάλαβα.....γκλίτερ σε όλο το πάτωμα καναπέ και κρεβάτι ε? Και δεν φέυγει και έυκολα το άτιμο. Γι'αυτό και μένα όλα τα στολίδια μου είναι σε στυλ παραδοσιακό χειροποίητο χωρίς καθόλου γκλίτερ. Δεν τα μπορώ τα γκλίτερ. Ειδικα για το καθάρισμα Ελπίζω δέντρο να μην σου έχουν κατεβάσει ακόμα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 01:29 Η elvenstar: #5.083 21-11-08 01:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αααααα καλά κατάλαβα.....γκλίτερ σε όλο το πάτωμα καναπέ και κρεβάτι ε? Και δεν φέυγει και έυκολα το άτιμο. Γι'αυτό και μένα όλα τα στολίδια μου είναι σε στυλ παραδοσιακό χειροποίητο χωρίς καθόλου γκλίτερ. Δεν τα μπορώ τα γκλίτερ. Ειδικα για το καθάρισμα Ελπίζω δέντρο να μην σου έχουν κατεβάσει ακόμα πάντως Click για ανάπτυξη... οχι δεν του άρεσε το δέντρο οι γυρλάντες κ τα γκλιτερ παιχνίδια κ μπάλες άλλωστε κ μένα το δέντρο μου είναι σε στυλ παραδοσιακό έχει τρεις κορμους κ ξεκινάνε από εκεί 3 δεντρα κ είναι κάπως δύσκολο να παίσει αλλά δεν έδειξε κάποιο ενδιαφέρον να το ρήξη πέρυσι, φετος θα δούμε τι θα γίνει γιατί έχω βάλει στο μάτι αυτό που έχουν τα Τζαμπο που είναι με φτερα κ λέω να το πάρω τωρα αν θα μήνει ζωντανό αυτό είναι άλλο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 01:32 Η aalyah έγραψε: #5.084 21-11-08 01:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: οχι δεν του άρεσε το δέντρο οι γυρλάντες κ τα γκλιτερ παιχνίδια κ μπάλες άλλωστε κ μένα το δέντρο μου είναι σε στυλ παραδοσιακό έχει τρεις κορμους κ ξεκινάνε από εκεί 3 δεντρα κ είναι κάπως δύσκολο να παίσει αλλά δεν έδειξε κάποιο ενδιαφέρον να το ρήξη πέρυσι, φετος θα δούμε τι θα γίνει γιατί έχω βάλει στο μάτι αυτό που έχουν τα Τζαμπο που είναι με φτερα κ λέω να το πάρω τωρα αν θα μήνει ζωντανό αυτό είναι άλλο θέμα Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω γιρλάντες μόνο στολίδια και δεν έχουν γκλίτερ. Ευτυχώς!! Ναι αυτό με τα φτερά.....είμαι σίγουρη οτι θα του προκαλέσει πολύ ενδιαφέρον! Εύχομαι να επιζήσει.....το δέντρο όχι ο μπατ γιατί μάλλον θα το ξεπουπουλιάσει το καημένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 01:36 Η elvenstar: #5.085 21-11-08 01:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ δεν έχω γιρλάντες μόνο στολίδια και δεν έχουν γκλίτερ. Ευτυχώς!! Ναι αυτό με τα φτερά.....είμαι σίγουρη οτι θα του προκαλέσει πολύ ενδιαφέρον! Εύχομαι να επιζήσει.....το δέντρο όχι ο μπατ γιατί μάλλον θα το ξεπουπουλιάσει το καημένο Click για ανάπτυξη... Ετσι πιστεύω και εγώ κ να μείνει κανένα φτερό θα το μαδήσει η άλλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 01:40 Η aalyah έγραψε: #5.086 21-11-08 01:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ετσι πιστεύω και εγώ κ να μείνει κανένα φτερό θα το μαδήσει η άλλη Click για ανάπτυξη... Θα μπαίνεις μέσα στο σπίτι και θα βλέπεις παντού πούπουλα! Σαν να μαδήσαν καμιά κότα!!! Δεν πιστέυω να ελπίζεις να μείνει το δέντρο ζωντανό μέχρι του χρόνου? Ετοιμάσου τα επόμενα χριστούγεννα ν'αγοράσεις καινούριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 01:59 Η staman2 έγραψε: #5.087 21-11-08 01:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι μόνο η μικρή είναι κ ο Μπατ πέρυσι κυκλοφορούσε μόνιμα σαν την νεράιδα των Χριστουγέννων γεμάτος γκλιτερ από τα παιχνίδια Click για ανάπτυξη... Τέλειος το μωρό μου! Μα ήθελε καλέ να κάνει το άγιο αγγελάκι των Χριστουγέννων. Παιδιά κλείνουν τα μάτια μου Πάω για ύπνο. Καληνύχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:07 Η aalyah έγραψε: #5.088 21-11-08 02:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τέλειος το μωρό μου! Μα ήθελε καλέ να κάνει το άγιο αγγελάκι των Χριστουγέννων. Παιδιά κλείνουν τα μάτια μου Πάω για ύπνο. Καληνύχτα. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα αναστασία! Θα τα πούμε άυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η staman2 έγραψε: #5.089 21-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑαααααα θα με τρελάνετε εσείς ........πήγατε όλες μαζί στην Αναστασία και δεν με φωνάξατε να έρθω κι εγώ? Απαιτώ να έρθετε και από μένα μια βόλτα όλες μαζί!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι επί μονίμου βάσεως προσκεκλημένη μας και το ξέρεις καλά.! Σου έλεγα βρε... έλα από τώρα και ξανάέλα τα Χριστουγεννα!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μην χαιρεστε, ειναι προ καταθλιψης και λιγο φτιαχτή... Click για ανάπτυξη... Τι κουκλάκια!!! Τι κάνει η Αθηνούλα Βάσια. Καλλίτερα? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Click για ανάπτυξη... εεεε θα της περάσει βρε. Ισως το έκανε προς ένδειξη παιχνιδιου. Μήπως βρε συ? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ, τι λες τώρα???? Εγώ είμαι 37 και είμαι φοιτήτρια....πήγα νυχτερινό λύκειο στα 32 για 2 χρόνια, έδωσα πανελλήνιες στα 34 και τώρα στα 37 είμαι στο 4ο έτος δλδ τελειώνω στα 38 με τις σπουδές...εσύ είσαι ακόμα μπέμπα...άνετα μπορείς!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο μαμα Νικολέτα μου!!! Μπράβο σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η staman2 έγραψε: #5.090 21-11-08 16:06 Καλέ Ελενάκι!!! Δεν είδες τι σου απήντησα στις αφιερωμένες φωτο του Μπατουλίνου!!! Και σου αφιέρωσε κ ο Περσούλης καλέ μια φωτο!!! Λοιπον για να μας δεις καλλίτερα, πάρε δυο ... χεχεχε Με αγάπη από εμάς! και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η elvenstar: #5.091 21-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλέ Ελενάκι!!! Δεν είδες τι σου απήντησα στις αφιερωμένες φωτο του Μπατουλίνου!!! Και σου αφιέρωσε κ ο Περσούλης καλέ μια φωτο!!! Λοιπον για να μας δεις καλλίτερα, πάρε δυο ... χεχεχε Με αγάπη από εμάς! και... Click για ανάπτυξη... Δεν την είδα η κακιά μου έστειλε το μωρό μου αφιέρωση κ δεν την ειδα;;; θέλω ξύλο, αίσχος!!! Φιλάκια ρουφηχτά σε όλα τα μουσούδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb-2c4dc268ab91f2a56de4d855d52b27cd-pucca_love_cards-61.gif 22,8 KB · Εμφανίσεις: 28 heart-1.jpg 10,2 KB · Εμφανίσεις: 26 pucca_garu_28.gif 13,1 KB · Εμφανίσεις: 26 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 17:20 Η elvenstar: #5.092 21-11-08 17:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Βάσια13859: #5.093 21-11-08 19:59 Ναλα θεα παρτους τα γατιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Βάσια13859: #5.094 21-11-08 20:01 καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η elvenstar: #5.095 21-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου..... Click για ανάπτυξη... Όχι πουπουλα στο δέντρο είναι δέντρο από πούπουλα ακόμα χειρότερα έχει να γίνει το σπίτι φτερά και πούπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η Βάσια13859: #5.096 21-11-08 20:18 καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:27 Η elvenstar: #5.097 21-11-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Click για ανάπτυξη... Καιρός να κάνεις κ μία διατριβή στις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η aalyah έγραψε: #5.098 21-11-08 20:36 Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Η elvenstar: #5.099 21-11-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Click για ανάπτυξη... Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.100 21-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Click για ανάπτυξη... Όχι για να καθορίσω πάνω σε τί ακριβώς πτηνό θα κάνει διατριβή η Βάσια. Μάλλον σε πάπιες (ή χήνες η κύκνους) και φλαμέγκο!!! Η αυτό η θα δούμε τον μπατ να τριγυρνάει μεταμφιεσμένος σε φλαμέγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι μόνο η μικρή είναι κ ο Μπατ πέρυσι κυκλοφορούσε μόνιμα σαν την νεράιδα των Χριστουγέννων γεμάτος γκλιτερ από τα παιχνίδια Click για ανάπτυξη... Αααααα καλά κατάλαβα.....γκλίτερ σε όλο το πάτωμα καναπέ και κρεβάτι ε? Και δεν φέυγει και έυκολα το άτιμο. Γι'αυτό και μένα όλα τα στολίδια μου είναι σε στυλ παραδοσιακό χειροποίητο χωρίς καθόλου γκλίτερ. Δεν τα μπορώ τα γκλίτερ. Ειδικα για το καθάρισμα Ελπίζω δέντρο να μην σου έχουν κατεβάσει ακόμα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 01:29 Η elvenstar: #5.083 21-11-08 01:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αααααα καλά κατάλαβα.....γκλίτερ σε όλο το πάτωμα καναπέ και κρεβάτι ε? Και δεν φέυγει και έυκολα το άτιμο. Γι'αυτό και μένα όλα τα στολίδια μου είναι σε στυλ παραδοσιακό χειροποίητο χωρίς καθόλου γκλίτερ. Δεν τα μπορώ τα γκλίτερ. Ειδικα για το καθάρισμα Ελπίζω δέντρο να μην σου έχουν κατεβάσει ακόμα πάντως Click για ανάπτυξη... οχι δεν του άρεσε το δέντρο οι γυρλάντες κ τα γκλιτερ παιχνίδια κ μπάλες άλλωστε κ μένα το δέντρο μου είναι σε στυλ παραδοσιακό έχει τρεις κορμους κ ξεκινάνε από εκεί 3 δεντρα κ είναι κάπως δύσκολο να παίσει αλλά δεν έδειξε κάποιο ενδιαφέρον να το ρήξη πέρυσι, φετος θα δούμε τι θα γίνει γιατί έχω βάλει στο μάτι αυτό που έχουν τα Τζαμπο που είναι με φτερα κ λέω να το πάρω τωρα αν θα μήνει ζωντανό αυτό είναι άλλο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 01:32 Η aalyah έγραψε: #5.084 21-11-08 01:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: οχι δεν του άρεσε το δέντρο οι γυρλάντες κ τα γκλιτερ παιχνίδια κ μπάλες άλλωστε κ μένα το δέντρο μου είναι σε στυλ παραδοσιακό έχει τρεις κορμους κ ξεκινάνε από εκεί 3 δεντρα κ είναι κάπως δύσκολο να παίσει αλλά δεν έδειξε κάποιο ενδιαφέρον να το ρήξη πέρυσι, φετος θα δούμε τι θα γίνει γιατί έχω βάλει στο μάτι αυτό που έχουν τα Τζαμπο που είναι με φτερα κ λέω να το πάρω τωρα αν θα μήνει ζωντανό αυτό είναι άλλο θέμα Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω γιρλάντες μόνο στολίδια και δεν έχουν γκλίτερ. Ευτυχώς!! Ναι αυτό με τα φτερά.....είμαι σίγουρη οτι θα του προκαλέσει πολύ ενδιαφέρον! Εύχομαι να επιζήσει.....το δέντρο όχι ο μπατ γιατί μάλλον θα το ξεπουπουλιάσει το καημένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 01:36 Η elvenstar: #5.085 21-11-08 01:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ δεν έχω γιρλάντες μόνο στολίδια και δεν έχουν γκλίτερ. Ευτυχώς!! Ναι αυτό με τα φτερά.....είμαι σίγουρη οτι θα του προκαλέσει πολύ ενδιαφέρον! Εύχομαι να επιζήσει.....το δέντρο όχι ο μπατ γιατί μάλλον θα το ξεπουπουλιάσει το καημένο Click για ανάπτυξη... Ετσι πιστεύω και εγώ κ να μείνει κανένα φτερό θα το μαδήσει η άλλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 01:40 Η aalyah έγραψε: #5.086 21-11-08 01:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ετσι πιστεύω και εγώ κ να μείνει κανένα φτερό θα το μαδήσει η άλλη Click για ανάπτυξη... Θα μπαίνεις μέσα στο σπίτι και θα βλέπεις παντού πούπουλα! Σαν να μαδήσαν καμιά κότα!!! Δεν πιστέυω να ελπίζεις να μείνει το δέντρο ζωντανό μέχρι του χρόνου? Ετοιμάσου τα επόμενα χριστούγεννα ν'αγοράσεις καινούριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 01:59 Η staman2 έγραψε: #5.087 21-11-08 01:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι μόνο η μικρή είναι κ ο Μπατ πέρυσι κυκλοφορούσε μόνιμα σαν την νεράιδα των Χριστουγέννων γεμάτος γκλιτερ από τα παιχνίδια Click για ανάπτυξη... Τέλειος το μωρό μου! Μα ήθελε καλέ να κάνει το άγιο αγγελάκι των Χριστουγέννων. Παιδιά κλείνουν τα μάτια μου Πάω για ύπνο. Καληνύχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:07 Η aalyah έγραψε: #5.088 21-11-08 02:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τέλειος το μωρό μου! Μα ήθελε καλέ να κάνει το άγιο αγγελάκι των Χριστουγέννων. Παιδιά κλείνουν τα μάτια μου Πάω για ύπνο. Καληνύχτα. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα αναστασία! Θα τα πούμε άυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η staman2 έγραψε: #5.089 21-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑαααααα θα με τρελάνετε εσείς ........πήγατε όλες μαζί στην Αναστασία και δεν με φωνάξατε να έρθω κι εγώ? Απαιτώ να έρθετε και από μένα μια βόλτα όλες μαζί!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι επί μονίμου βάσεως προσκεκλημένη μας και το ξέρεις καλά.! Σου έλεγα βρε... έλα από τώρα και ξανάέλα τα Χριστουγεννα!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μην χαιρεστε, ειναι προ καταθλιψης και λιγο φτιαχτή... Click για ανάπτυξη... Τι κουκλάκια!!! Τι κάνει η Αθηνούλα Βάσια. Καλλίτερα? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Click για ανάπτυξη... εεεε θα της περάσει βρε. Ισως το έκανε προς ένδειξη παιχνιδιου. Μήπως βρε συ? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ, τι λες τώρα???? Εγώ είμαι 37 και είμαι φοιτήτρια....πήγα νυχτερινό λύκειο στα 32 για 2 χρόνια, έδωσα πανελλήνιες στα 34 και τώρα στα 37 είμαι στο 4ο έτος δλδ τελειώνω στα 38 με τις σπουδές...εσύ είσαι ακόμα μπέμπα...άνετα μπορείς!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο μαμα Νικολέτα μου!!! Μπράβο σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η staman2 έγραψε: #5.090 21-11-08 16:06 Καλέ Ελενάκι!!! Δεν είδες τι σου απήντησα στις αφιερωμένες φωτο του Μπατουλίνου!!! Και σου αφιέρωσε κ ο Περσούλης καλέ μια φωτο!!! Λοιπον για να μας δεις καλλίτερα, πάρε δυο ... χεχεχε Με αγάπη από εμάς! και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η elvenstar: #5.091 21-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλέ Ελενάκι!!! Δεν είδες τι σου απήντησα στις αφιερωμένες φωτο του Μπατουλίνου!!! Και σου αφιέρωσε κ ο Περσούλης καλέ μια φωτο!!! Λοιπον για να μας δεις καλλίτερα, πάρε δυο ... χεχεχε Με αγάπη από εμάς! και... Click για ανάπτυξη... Δεν την είδα η κακιά μου έστειλε το μωρό μου αφιέρωση κ δεν την ειδα;;; θέλω ξύλο, αίσχος!!! Φιλάκια ρουφηχτά σε όλα τα μουσούδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb-2c4dc268ab91f2a56de4d855d52b27cd-pucca_love_cards-61.gif 22,8 KB · Εμφανίσεις: 28 heart-1.jpg 10,2 KB · Εμφανίσεις: 26 pucca_garu_28.gif 13,1 KB · Εμφανίσεις: 26 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 17:20 Η elvenstar: #5.092 21-11-08 17:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Βάσια13859: #5.093 21-11-08 19:59 Ναλα θεα παρτους τα γατιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Βάσια13859: #5.094 21-11-08 20:01 καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η elvenstar: #5.095 21-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου..... Click για ανάπτυξη... Όχι πουπουλα στο δέντρο είναι δέντρο από πούπουλα ακόμα χειρότερα έχει να γίνει το σπίτι φτερά και πούπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η Βάσια13859: #5.096 21-11-08 20:18 καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:27 Η elvenstar: #5.097 21-11-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Click για ανάπτυξη... Καιρός να κάνεις κ μία διατριβή στις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η aalyah έγραψε: #5.098 21-11-08 20:36 Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Η elvenstar: #5.099 21-11-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Click για ανάπτυξη... Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.100 21-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Click για ανάπτυξη... Όχι για να καθορίσω πάνω σε τί ακριβώς πτηνό θα κάνει διατριβή η Βάσια. Μάλλον σε πάπιες (ή χήνες η κύκνους) και φλαμέγκο!!! Η αυτό η θα δούμε τον μπατ να τριγυρνάει μεταμφιεσμένος σε φλαμέγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αααααα καλά κατάλαβα.....γκλίτερ σε όλο το πάτωμα καναπέ και κρεβάτι ε? Και δεν φέυγει και έυκολα το άτιμο. Γι'αυτό και μένα όλα τα στολίδια μου είναι σε στυλ παραδοσιακό χειροποίητο χωρίς καθόλου γκλίτερ. Δεν τα μπορώ τα γκλίτερ. Ειδικα για το καθάρισμα Ελπίζω δέντρο να μην σου έχουν κατεβάσει ακόμα πάντως Click για ανάπτυξη... οχι δεν του άρεσε το δέντρο οι γυρλάντες κ τα γκλιτερ παιχνίδια κ μπάλες άλλωστε κ μένα το δέντρο μου είναι σε στυλ παραδοσιακό έχει τρεις κορμους κ ξεκινάνε από εκεί 3 δεντρα κ είναι κάπως δύσκολο να παίσει αλλά δεν έδειξε κάποιο ενδιαφέρον να το ρήξη πέρυσι, φετος θα δούμε τι θα γίνει γιατί έχω βάλει στο μάτι αυτό που έχουν τα Τζαμπο που είναι με φτερα κ λέω να το πάρω τωρα αν θα μήνει ζωντανό αυτό είναι άλλο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 01:32 Η aalyah έγραψε: #5.084 21-11-08 01:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: οχι δεν του άρεσε το δέντρο οι γυρλάντες κ τα γκλιτερ παιχνίδια κ μπάλες άλλωστε κ μένα το δέντρο μου είναι σε στυλ παραδοσιακό έχει τρεις κορμους κ ξεκινάνε από εκεί 3 δεντρα κ είναι κάπως δύσκολο να παίσει αλλά δεν έδειξε κάποιο ενδιαφέρον να το ρήξη πέρυσι, φετος θα δούμε τι θα γίνει γιατί έχω βάλει στο μάτι αυτό που έχουν τα Τζαμπο που είναι με φτερα κ λέω να το πάρω τωρα αν θα μήνει ζωντανό αυτό είναι άλλο θέμα Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω γιρλάντες μόνο στολίδια και δεν έχουν γκλίτερ. Ευτυχώς!! Ναι αυτό με τα φτερά.....είμαι σίγουρη οτι θα του προκαλέσει πολύ ενδιαφέρον! Εύχομαι να επιζήσει.....το δέντρο όχι ο μπατ γιατί μάλλον θα το ξεπουπουλιάσει το καημένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 01:36 Η elvenstar: #5.085 21-11-08 01:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ δεν έχω γιρλάντες μόνο στολίδια και δεν έχουν γκλίτερ. Ευτυχώς!! Ναι αυτό με τα φτερά.....είμαι σίγουρη οτι θα του προκαλέσει πολύ ενδιαφέρον! Εύχομαι να επιζήσει.....το δέντρο όχι ο μπατ γιατί μάλλον θα το ξεπουπουλιάσει το καημένο Click για ανάπτυξη... Ετσι πιστεύω και εγώ κ να μείνει κανένα φτερό θα το μαδήσει η άλλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 01:40 Η aalyah έγραψε: #5.086 21-11-08 01:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ετσι πιστεύω και εγώ κ να μείνει κανένα φτερό θα το μαδήσει η άλλη Click για ανάπτυξη... Θα μπαίνεις μέσα στο σπίτι και θα βλέπεις παντού πούπουλα! Σαν να μαδήσαν καμιά κότα!!! Δεν πιστέυω να ελπίζεις να μείνει το δέντρο ζωντανό μέχρι του χρόνου? Ετοιμάσου τα επόμενα χριστούγεννα ν'αγοράσεις καινούριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 01:59 Η staman2 έγραψε: #5.087 21-11-08 01:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι μόνο η μικρή είναι κ ο Μπατ πέρυσι κυκλοφορούσε μόνιμα σαν την νεράιδα των Χριστουγέννων γεμάτος γκλιτερ από τα παιχνίδια Click για ανάπτυξη... Τέλειος το μωρό μου! Μα ήθελε καλέ να κάνει το άγιο αγγελάκι των Χριστουγέννων. Παιδιά κλείνουν τα μάτια μου Πάω για ύπνο. Καληνύχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:07 Η aalyah έγραψε: #5.088 21-11-08 02:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τέλειος το μωρό μου! Μα ήθελε καλέ να κάνει το άγιο αγγελάκι των Χριστουγέννων. Παιδιά κλείνουν τα μάτια μου Πάω για ύπνο. Καληνύχτα. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα αναστασία! Θα τα πούμε άυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η staman2 έγραψε: #5.089 21-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑαααααα θα με τρελάνετε εσείς ........πήγατε όλες μαζί στην Αναστασία και δεν με φωνάξατε να έρθω κι εγώ? Απαιτώ να έρθετε και από μένα μια βόλτα όλες μαζί!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι επί μονίμου βάσεως προσκεκλημένη μας και το ξέρεις καλά.! Σου έλεγα βρε... έλα από τώρα και ξανάέλα τα Χριστουγεννα!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μην χαιρεστε, ειναι προ καταθλιψης και λιγο φτιαχτή... Click για ανάπτυξη... Τι κουκλάκια!!! Τι κάνει η Αθηνούλα Βάσια. Καλλίτερα? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Click για ανάπτυξη... εεεε θα της περάσει βρε. Ισως το έκανε προς ένδειξη παιχνιδιου. Μήπως βρε συ? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ, τι λες τώρα???? Εγώ είμαι 37 και είμαι φοιτήτρια....πήγα νυχτερινό λύκειο στα 32 για 2 χρόνια, έδωσα πανελλήνιες στα 34 και τώρα στα 37 είμαι στο 4ο έτος δλδ τελειώνω στα 38 με τις σπουδές...εσύ είσαι ακόμα μπέμπα...άνετα μπορείς!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο μαμα Νικολέτα μου!!! Μπράβο σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η staman2 έγραψε: #5.090 21-11-08 16:06 Καλέ Ελενάκι!!! Δεν είδες τι σου απήντησα στις αφιερωμένες φωτο του Μπατουλίνου!!! Και σου αφιέρωσε κ ο Περσούλης καλέ μια φωτο!!! Λοιπον για να μας δεις καλλίτερα, πάρε δυο ... χεχεχε Με αγάπη από εμάς! και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η elvenstar: #5.091 21-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλέ Ελενάκι!!! Δεν είδες τι σου απήντησα στις αφιερωμένες φωτο του Μπατουλίνου!!! Και σου αφιέρωσε κ ο Περσούλης καλέ μια φωτο!!! Λοιπον για να μας δεις καλλίτερα, πάρε δυο ... χεχεχε Με αγάπη από εμάς! και... Click για ανάπτυξη... Δεν την είδα η κακιά μου έστειλε το μωρό μου αφιέρωση κ δεν την ειδα;;; θέλω ξύλο, αίσχος!!! Φιλάκια ρουφηχτά σε όλα τα μουσούδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb-2c4dc268ab91f2a56de4d855d52b27cd-pucca_love_cards-61.gif 22,8 KB · Εμφανίσεις: 28 heart-1.jpg 10,2 KB · Εμφανίσεις: 26 pucca_garu_28.gif 13,1 KB · Εμφανίσεις: 26 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 17:20 Η elvenstar: #5.092 21-11-08 17:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Βάσια13859: #5.093 21-11-08 19:59 Ναλα θεα παρτους τα γατιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Βάσια13859: #5.094 21-11-08 20:01 καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η elvenstar: #5.095 21-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου..... Click για ανάπτυξη... Όχι πουπουλα στο δέντρο είναι δέντρο από πούπουλα ακόμα χειρότερα έχει να γίνει το σπίτι φτερά και πούπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η Βάσια13859: #5.096 21-11-08 20:18 καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:27 Η elvenstar: #5.097 21-11-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Click για ανάπτυξη... Καιρός να κάνεις κ μία διατριβή στις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η aalyah έγραψε: #5.098 21-11-08 20:36 Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Η elvenstar: #5.099 21-11-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Click για ανάπτυξη... Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.100 21-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Click για ανάπτυξη... Όχι για να καθορίσω πάνω σε τί ακριβώς πτηνό θα κάνει διατριβή η Βάσια. Μάλλον σε πάπιες (ή χήνες η κύκνους) και φλαμέγκο!!! Η αυτό η θα δούμε τον μπατ να τριγυρνάει μεταμφιεσμένος σε φλαμέγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: οχι δεν του άρεσε το δέντρο οι γυρλάντες κ τα γκλιτερ παιχνίδια κ μπάλες άλλωστε κ μένα το δέντρο μου είναι σε στυλ παραδοσιακό έχει τρεις κορμους κ ξεκινάνε από εκεί 3 δεντρα κ είναι κάπως δύσκολο να παίσει αλλά δεν έδειξε κάποιο ενδιαφέρον να το ρήξη πέρυσι, φετος θα δούμε τι θα γίνει γιατί έχω βάλει στο μάτι αυτό που έχουν τα Τζαμπο που είναι με φτερα κ λέω να το πάρω τωρα αν θα μήνει ζωντανό αυτό είναι άλλο θέμα Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω γιρλάντες μόνο στολίδια και δεν έχουν γκλίτερ. Ευτυχώς!! Ναι αυτό με τα φτερά.....είμαι σίγουρη οτι θα του προκαλέσει πολύ ενδιαφέρον! Εύχομαι να επιζήσει.....το δέντρο όχι ο μπατ γιατί μάλλον θα το ξεπουπουλιάσει το καημένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 01:36 Η elvenstar: #5.085 21-11-08 01:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ δεν έχω γιρλάντες μόνο στολίδια και δεν έχουν γκλίτερ. Ευτυχώς!! Ναι αυτό με τα φτερά.....είμαι σίγουρη οτι θα του προκαλέσει πολύ ενδιαφέρον! Εύχομαι να επιζήσει.....το δέντρο όχι ο μπατ γιατί μάλλον θα το ξεπουπουλιάσει το καημένο Click για ανάπτυξη... Ετσι πιστεύω και εγώ κ να μείνει κανένα φτερό θα το μαδήσει η άλλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 01:40 Η aalyah έγραψε: #5.086 21-11-08 01:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ετσι πιστεύω και εγώ κ να μείνει κανένα φτερό θα το μαδήσει η άλλη Click για ανάπτυξη... Θα μπαίνεις μέσα στο σπίτι και θα βλέπεις παντού πούπουλα! Σαν να μαδήσαν καμιά κότα!!! Δεν πιστέυω να ελπίζεις να μείνει το δέντρο ζωντανό μέχρι του χρόνου? Ετοιμάσου τα επόμενα χριστούγεννα ν'αγοράσεις καινούριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 01:59 Η staman2 έγραψε: #5.087 21-11-08 01:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι μόνο η μικρή είναι κ ο Μπατ πέρυσι κυκλοφορούσε μόνιμα σαν την νεράιδα των Χριστουγέννων γεμάτος γκλιτερ από τα παιχνίδια Click για ανάπτυξη... Τέλειος το μωρό μου! Μα ήθελε καλέ να κάνει το άγιο αγγελάκι των Χριστουγέννων. Παιδιά κλείνουν τα μάτια μου Πάω για ύπνο. Καληνύχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:07 Η aalyah έγραψε: #5.088 21-11-08 02:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τέλειος το μωρό μου! Μα ήθελε καλέ να κάνει το άγιο αγγελάκι των Χριστουγέννων. Παιδιά κλείνουν τα μάτια μου Πάω για ύπνο. Καληνύχτα. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα αναστασία! Θα τα πούμε άυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η staman2 έγραψε: #5.089 21-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑαααααα θα με τρελάνετε εσείς ........πήγατε όλες μαζί στην Αναστασία και δεν με φωνάξατε να έρθω κι εγώ? Απαιτώ να έρθετε και από μένα μια βόλτα όλες μαζί!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι επί μονίμου βάσεως προσκεκλημένη μας και το ξέρεις καλά.! Σου έλεγα βρε... έλα από τώρα και ξανάέλα τα Χριστουγεννα!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μην χαιρεστε, ειναι προ καταθλιψης και λιγο φτιαχτή... Click για ανάπτυξη... Τι κουκλάκια!!! Τι κάνει η Αθηνούλα Βάσια. Καλλίτερα? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Click για ανάπτυξη... εεεε θα της περάσει βρε. Ισως το έκανε προς ένδειξη παιχνιδιου. Μήπως βρε συ? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ, τι λες τώρα???? Εγώ είμαι 37 και είμαι φοιτήτρια....πήγα νυχτερινό λύκειο στα 32 για 2 χρόνια, έδωσα πανελλήνιες στα 34 και τώρα στα 37 είμαι στο 4ο έτος δλδ τελειώνω στα 38 με τις σπουδές...εσύ είσαι ακόμα μπέμπα...άνετα μπορείς!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο μαμα Νικολέτα μου!!! Μπράβο σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η staman2 έγραψε: #5.090 21-11-08 16:06 Καλέ Ελενάκι!!! Δεν είδες τι σου απήντησα στις αφιερωμένες φωτο του Μπατουλίνου!!! Και σου αφιέρωσε κ ο Περσούλης καλέ μια φωτο!!! Λοιπον για να μας δεις καλλίτερα, πάρε δυο ... χεχεχε Με αγάπη από εμάς! και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η elvenstar: #5.091 21-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλέ Ελενάκι!!! Δεν είδες τι σου απήντησα στις αφιερωμένες φωτο του Μπατουλίνου!!! Και σου αφιέρωσε κ ο Περσούλης καλέ μια φωτο!!! Λοιπον για να μας δεις καλλίτερα, πάρε δυο ... χεχεχε Με αγάπη από εμάς! και... Click για ανάπτυξη... Δεν την είδα η κακιά μου έστειλε το μωρό μου αφιέρωση κ δεν την ειδα;;; θέλω ξύλο, αίσχος!!! Φιλάκια ρουφηχτά σε όλα τα μουσούδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb-2c4dc268ab91f2a56de4d855d52b27cd-pucca_love_cards-61.gif 22,8 KB · Εμφανίσεις: 28 heart-1.jpg 10,2 KB · Εμφανίσεις: 26 pucca_garu_28.gif 13,1 KB · Εμφανίσεις: 26 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 17:20 Η elvenstar: #5.092 21-11-08 17:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Βάσια13859: #5.093 21-11-08 19:59 Ναλα θεα παρτους τα γατιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Βάσια13859: #5.094 21-11-08 20:01 καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η elvenstar: #5.095 21-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου..... Click για ανάπτυξη... Όχι πουπουλα στο δέντρο είναι δέντρο από πούπουλα ακόμα χειρότερα έχει να γίνει το σπίτι φτερά και πούπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η Βάσια13859: #5.096 21-11-08 20:18 καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:27 Η elvenstar: #5.097 21-11-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Click για ανάπτυξη... Καιρός να κάνεις κ μία διατριβή στις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η aalyah έγραψε: #5.098 21-11-08 20:36 Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Η elvenstar: #5.099 21-11-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Click για ανάπτυξη... Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.100 21-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Click για ανάπτυξη... Όχι για να καθορίσω πάνω σε τί ακριβώς πτηνό θα κάνει διατριβή η Βάσια. Μάλλον σε πάπιες (ή χήνες η κύκνους) και φλαμέγκο!!! Η αυτό η θα δούμε τον μπατ να τριγυρνάει μεταμφιεσμένος σε φλαμέγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ δεν έχω γιρλάντες μόνο στολίδια και δεν έχουν γκλίτερ. Ευτυχώς!! Ναι αυτό με τα φτερά.....είμαι σίγουρη οτι θα του προκαλέσει πολύ ενδιαφέρον! Εύχομαι να επιζήσει.....το δέντρο όχι ο μπατ γιατί μάλλον θα το ξεπουπουλιάσει το καημένο Click για ανάπτυξη... Ετσι πιστεύω και εγώ κ να μείνει κανένα φτερό θα το μαδήσει η άλλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 01:40 Η aalyah έγραψε: #5.086 21-11-08 01:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ετσι πιστεύω και εγώ κ να μείνει κανένα φτερό θα το μαδήσει η άλλη Click για ανάπτυξη... Θα μπαίνεις μέσα στο σπίτι και θα βλέπεις παντού πούπουλα! Σαν να μαδήσαν καμιά κότα!!! Δεν πιστέυω να ελπίζεις να μείνει το δέντρο ζωντανό μέχρι του χρόνου? Ετοιμάσου τα επόμενα χριστούγεννα ν'αγοράσεις καινούριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 01:59 Η staman2 έγραψε: #5.087 21-11-08 01:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι μόνο η μικρή είναι κ ο Μπατ πέρυσι κυκλοφορούσε μόνιμα σαν την νεράιδα των Χριστουγέννων γεμάτος γκλιτερ από τα παιχνίδια Click για ανάπτυξη... Τέλειος το μωρό μου! Μα ήθελε καλέ να κάνει το άγιο αγγελάκι των Χριστουγέννων. Παιδιά κλείνουν τα μάτια μου Πάω για ύπνο. Καληνύχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:07 Η aalyah έγραψε: #5.088 21-11-08 02:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τέλειος το μωρό μου! Μα ήθελε καλέ να κάνει το άγιο αγγελάκι των Χριστουγέννων. Παιδιά κλείνουν τα μάτια μου Πάω για ύπνο. Καληνύχτα. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα αναστασία! Θα τα πούμε άυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η staman2 έγραψε: #5.089 21-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑαααααα θα με τρελάνετε εσείς ........πήγατε όλες μαζί στην Αναστασία και δεν με φωνάξατε να έρθω κι εγώ? Απαιτώ να έρθετε και από μένα μια βόλτα όλες μαζί!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι επί μονίμου βάσεως προσκεκλημένη μας και το ξέρεις καλά.! Σου έλεγα βρε... έλα από τώρα και ξανάέλα τα Χριστουγεννα!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μην χαιρεστε, ειναι προ καταθλιψης και λιγο φτιαχτή... Click για ανάπτυξη... Τι κουκλάκια!!! Τι κάνει η Αθηνούλα Βάσια. Καλλίτερα? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Click για ανάπτυξη... εεεε θα της περάσει βρε. Ισως το έκανε προς ένδειξη παιχνιδιου. Μήπως βρε συ? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ, τι λες τώρα???? Εγώ είμαι 37 και είμαι φοιτήτρια....πήγα νυχτερινό λύκειο στα 32 για 2 χρόνια, έδωσα πανελλήνιες στα 34 και τώρα στα 37 είμαι στο 4ο έτος δλδ τελειώνω στα 38 με τις σπουδές...εσύ είσαι ακόμα μπέμπα...άνετα μπορείς!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο μαμα Νικολέτα μου!!! Μπράβο σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η staman2 έγραψε: #5.090 21-11-08 16:06 Καλέ Ελενάκι!!! Δεν είδες τι σου απήντησα στις αφιερωμένες φωτο του Μπατουλίνου!!! Και σου αφιέρωσε κ ο Περσούλης καλέ μια φωτο!!! Λοιπον για να μας δεις καλλίτερα, πάρε δυο ... χεχεχε Με αγάπη από εμάς! και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η elvenstar: #5.091 21-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλέ Ελενάκι!!! Δεν είδες τι σου απήντησα στις αφιερωμένες φωτο του Μπατουλίνου!!! Και σου αφιέρωσε κ ο Περσούλης καλέ μια φωτο!!! Λοιπον για να μας δεις καλλίτερα, πάρε δυο ... χεχεχε Με αγάπη από εμάς! και... Click για ανάπτυξη... Δεν την είδα η κακιά μου έστειλε το μωρό μου αφιέρωση κ δεν την ειδα;;; θέλω ξύλο, αίσχος!!! Φιλάκια ρουφηχτά σε όλα τα μουσούδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb-2c4dc268ab91f2a56de4d855d52b27cd-pucca_love_cards-61.gif 22,8 KB · Εμφανίσεις: 28 heart-1.jpg 10,2 KB · Εμφανίσεις: 26 pucca_garu_28.gif 13,1 KB · Εμφανίσεις: 26 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 17:20 Η elvenstar: #5.092 21-11-08 17:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Βάσια13859: #5.093 21-11-08 19:59 Ναλα θεα παρτους τα γατιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Βάσια13859: #5.094 21-11-08 20:01 καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η elvenstar: #5.095 21-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου..... Click για ανάπτυξη... Όχι πουπουλα στο δέντρο είναι δέντρο από πούπουλα ακόμα χειρότερα έχει να γίνει το σπίτι φτερά και πούπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η Βάσια13859: #5.096 21-11-08 20:18 καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:27 Η elvenstar: #5.097 21-11-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Click για ανάπτυξη... Καιρός να κάνεις κ μία διατριβή στις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η aalyah έγραψε: #5.098 21-11-08 20:36 Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Η elvenstar: #5.099 21-11-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Click για ανάπτυξη... Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.100 21-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Click για ανάπτυξη... Όχι για να καθορίσω πάνω σε τί ακριβώς πτηνό θα κάνει διατριβή η Βάσια. Μάλλον σε πάπιες (ή χήνες η κύκνους) και φλαμέγκο!!! Η αυτό η θα δούμε τον μπατ να τριγυρνάει μεταμφιεσμένος σε φλαμέγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ετσι πιστεύω και εγώ κ να μείνει κανένα φτερό θα το μαδήσει η άλλη Click για ανάπτυξη... Θα μπαίνεις μέσα στο σπίτι και θα βλέπεις παντού πούπουλα! Σαν να μαδήσαν καμιά κότα!!! Δεν πιστέυω να ελπίζεις να μείνει το δέντρο ζωντανό μέχρι του χρόνου? Ετοιμάσου τα επόμενα χριστούγεννα ν'αγοράσεις καινούριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 01:59 Η staman2 έγραψε: #5.087 21-11-08 01:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι μόνο η μικρή είναι κ ο Μπατ πέρυσι κυκλοφορούσε μόνιμα σαν την νεράιδα των Χριστουγέννων γεμάτος γκλιτερ από τα παιχνίδια Click για ανάπτυξη... Τέλειος το μωρό μου! Μα ήθελε καλέ να κάνει το άγιο αγγελάκι των Χριστουγέννων. Παιδιά κλείνουν τα μάτια μου Πάω για ύπνο. Καληνύχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:07 Η aalyah έγραψε: #5.088 21-11-08 02:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τέλειος το μωρό μου! Μα ήθελε καλέ να κάνει το άγιο αγγελάκι των Χριστουγέννων. Παιδιά κλείνουν τα μάτια μου Πάω για ύπνο. Καληνύχτα. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα αναστασία! Θα τα πούμε άυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η staman2 έγραψε: #5.089 21-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑαααααα θα με τρελάνετε εσείς ........πήγατε όλες μαζί στην Αναστασία και δεν με φωνάξατε να έρθω κι εγώ? Απαιτώ να έρθετε και από μένα μια βόλτα όλες μαζί!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι επί μονίμου βάσεως προσκεκλημένη μας και το ξέρεις καλά.! Σου έλεγα βρε... έλα από τώρα και ξανάέλα τα Χριστουγεννα!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μην χαιρεστε, ειναι προ καταθλιψης και λιγο φτιαχτή... Click για ανάπτυξη... Τι κουκλάκια!!! Τι κάνει η Αθηνούλα Βάσια. Καλλίτερα? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Click για ανάπτυξη... εεεε θα της περάσει βρε. Ισως το έκανε προς ένδειξη παιχνιδιου. Μήπως βρε συ? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ, τι λες τώρα???? Εγώ είμαι 37 και είμαι φοιτήτρια....πήγα νυχτερινό λύκειο στα 32 για 2 χρόνια, έδωσα πανελλήνιες στα 34 και τώρα στα 37 είμαι στο 4ο έτος δλδ τελειώνω στα 38 με τις σπουδές...εσύ είσαι ακόμα μπέμπα...άνετα μπορείς!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο μαμα Νικολέτα μου!!! Μπράβο σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η staman2 έγραψε: #5.090 21-11-08 16:06 Καλέ Ελενάκι!!! Δεν είδες τι σου απήντησα στις αφιερωμένες φωτο του Μπατουλίνου!!! Και σου αφιέρωσε κ ο Περσούλης καλέ μια φωτο!!! Λοιπον για να μας δεις καλλίτερα, πάρε δυο ... χεχεχε Με αγάπη από εμάς! και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η elvenstar: #5.091 21-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλέ Ελενάκι!!! Δεν είδες τι σου απήντησα στις αφιερωμένες φωτο του Μπατουλίνου!!! Και σου αφιέρωσε κ ο Περσούλης καλέ μια φωτο!!! Λοιπον για να μας δεις καλλίτερα, πάρε δυο ... χεχεχε Με αγάπη από εμάς! και... Click για ανάπτυξη... Δεν την είδα η κακιά μου έστειλε το μωρό μου αφιέρωση κ δεν την ειδα;;; θέλω ξύλο, αίσχος!!! Φιλάκια ρουφηχτά σε όλα τα μουσούδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb-2c4dc268ab91f2a56de4d855d52b27cd-pucca_love_cards-61.gif 22,8 KB · Εμφανίσεις: 28 heart-1.jpg 10,2 KB · Εμφανίσεις: 26 pucca_garu_28.gif 13,1 KB · Εμφανίσεις: 26 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 17:20 Η elvenstar: #5.092 21-11-08 17:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Βάσια13859: #5.093 21-11-08 19:59 Ναλα θεα παρτους τα γατιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Βάσια13859: #5.094 21-11-08 20:01 καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η elvenstar: #5.095 21-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου..... Click για ανάπτυξη... Όχι πουπουλα στο δέντρο είναι δέντρο από πούπουλα ακόμα χειρότερα έχει να γίνει το σπίτι φτερά και πούπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η Βάσια13859: #5.096 21-11-08 20:18 καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:27 Η elvenstar: #5.097 21-11-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Click για ανάπτυξη... Καιρός να κάνεις κ μία διατριβή στις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η aalyah έγραψε: #5.098 21-11-08 20:36 Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Η elvenstar: #5.099 21-11-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Click για ανάπτυξη... Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.100 21-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Click για ανάπτυξη... Όχι για να καθορίσω πάνω σε τί ακριβώς πτηνό θα κάνει διατριβή η Βάσια. Μάλλον σε πάπιες (ή χήνες η κύκνους) και φλαμέγκο!!! Η αυτό η θα δούμε τον μπατ να τριγυρνάει μεταμφιεσμένος σε φλαμέγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι μόνο η μικρή είναι κ ο Μπατ πέρυσι κυκλοφορούσε μόνιμα σαν την νεράιδα των Χριστουγέννων γεμάτος γκλιτερ από τα παιχνίδια Click για ανάπτυξη... Τέλειος το μωρό μου! Μα ήθελε καλέ να κάνει το άγιο αγγελάκι των Χριστουγέννων. Παιδιά κλείνουν τα μάτια μου Πάω για ύπνο. Καληνύχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:07 Η aalyah έγραψε: #5.088 21-11-08 02:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τέλειος το μωρό μου! Μα ήθελε καλέ να κάνει το άγιο αγγελάκι των Χριστουγέννων. Παιδιά κλείνουν τα μάτια μου Πάω για ύπνο. Καληνύχτα. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα αναστασία! Θα τα πούμε άυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η staman2 έγραψε: #5.089 21-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑαααααα θα με τρελάνετε εσείς ........πήγατε όλες μαζί στην Αναστασία και δεν με φωνάξατε να έρθω κι εγώ? Απαιτώ να έρθετε και από μένα μια βόλτα όλες μαζί!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι επί μονίμου βάσεως προσκεκλημένη μας και το ξέρεις καλά.! Σου έλεγα βρε... έλα από τώρα και ξανάέλα τα Χριστουγεννα!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μην χαιρεστε, ειναι προ καταθλιψης και λιγο φτιαχτή... Click για ανάπτυξη... Τι κουκλάκια!!! Τι κάνει η Αθηνούλα Βάσια. Καλλίτερα? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Click για ανάπτυξη... εεεε θα της περάσει βρε. Ισως το έκανε προς ένδειξη παιχνιδιου. Μήπως βρε συ? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ, τι λες τώρα???? Εγώ είμαι 37 και είμαι φοιτήτρια....πήγα νυχτερινό λύκειο στα 32 για 2 χρόνια, έδωσα πανελλήνιες στα 34 και τώρα στα 37 είμαι στο 4ο έτος δλδ τελειώνω στα 38 με τις σπουδές...εσύ είσαι ακόμα μπέμπα...άνετα μπορείς!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο μαμα Νικολέτα μου!!! Μπράβο σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η staman2 έγραψε: #5.090 21-11-08 16:06 Καλέ Ελενάκι!!! Δεν είδες τι σου απήντησα στις αφιερωμένες φωτο του Μπατουλίνου!!! Και σου αφιέρωσε κ ο Περσούλης καλέ μια φωτο!!! Λοιπον για να μας δεις καλλίτερα, πάρε δυο ... χεχεχε Με αγάπη από εμάς! και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η elvenstar: #5.091 21-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλέ Ελενάκι!!! Δεν είδες τι σου απήντησα στις αφιερωμένες φωτο του Μπατουλίνου!!! Και σου αφιέρωσε κ ο Περσούλης καλέ μια φωτο!!! Λοιπον για να μας δεις καλλίτερα, πάρε δυο ... χεχεχε Με αγάπη από εμάς! και... Click για ανάπτυξη... Δεν την είδα η κακιά μου έστειλε το μωρό μου αφιέρωση κ δεν την ειδα;;; θέλω ξύλο, αίσχος!!! Φιλάκια ρουφηχτά σε όλα τα μουσούδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb-2c4dc268ab91f2a56de4d855d52b27cd-pucca_love_cards-61.gif 22,8 KB · Εμφανίσεις: 28 heart-1.jpg 10,2 KB · Εμφανίσεις: 26 pucca_garu_28.gif 13,1 KB · Εμφανίσεις: 26 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 17:20 Η elvenstar: #5.092 21-11-08 17:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Βάσια13859: #5.093 21-11-08 19:59 Ναλα θεα παρτους τα γατιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Βάσια13859: #5.094 21-11-08 20:01 καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η elvenstar: #5.095 21-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου..... Click για ανάπτυξη... Όχι πουπουλα στο δέντρο είναι δέντρο από πούπουλα ακόμα χειρότερα έχει να γίνει το σπίτι φτερά και πούπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η Βάσια13859: #5.096 21-11-08 20:18 καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:27 Η elvenstar: #5.097 21-11-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Click για ανάπτυξη... Καιρός να κάνεις κ μία διατριβή στις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η aalyah έγραψε: #5.098 21-11-08 20:36 Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Η elvenstar: #5.099 21-11-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Click για ανάπτυξη... Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.100 21-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Click για ανάπτυξη... Όχι για να καθορίσω πάνω σε τί ακριβώς πτηνό θα κάνει διατριβή η Βάσια. Μάλλον σε πάπιες (ή χήνες η κύκνους) και φλαμέγκο!!! Η αυτό η θα δούμε τον μπατ να τριγυρνάει μεταμφιεσμένος σε φλαμέγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τέλειος το μωρό μου! Μα ήθελε καλέ να κάνει το άγιο αγγελάκι των Χριστουγέννων. Παιδιά κλείνουν τα μάτια μου Πάω για ύπνο. Καληνύχτα. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα αναστασία! Θα τα πούμε άυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η staman2 έγραψε: #5.089 21-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑαααααα θα με τρελάνετε εσείς ........πήγατε όλες μαζί στην Αναστασία και δεν με φωνάξατε να έρθω κι εγώ? Απαιτώ να έρθετε και από μένα μια βόλτα όλες μαζί!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι επί μονίμου βάσεως προσκεκλημένη μας και το ξέρεις καλά.! Σου έλεγα βρε... έλα από τώρα και ξανάέλα τα Χριστουγεννα!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μην χαιρεστε, ειναι προ καταθλιψης και λιγο φτιαχτή... Click για ανάπτυξη... Τι κουκλάκια!!! Τι κάνει η Αθηνούλα Βάσια. Καλλίτερα? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Click για ανάπτυξη... εεεε θα της περάσει βρε. Ισως το έκανε προς ένδειξη παιχνιδιου. Μήπως βρε συ? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ, τι λες τώρα???? Εγώ είμαι 37 και είμαι φοιτήτρια....πήγα νυχτερινό λύκειο στα 32 για 2 χρόνια, έδωσα πανελλήνιες στα 34 και τώρα στα 37 είμαι στο 4ο έτος δλδ τελειώνω στα 38 με τις σπουδές...εσύ είσαι ακόμα μπέμπα...άνετα μπορείς!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο μαμα Νικολέτα μου!!! Μπράβο σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η staman2 έγραψε: #5.090 21-11-08 16:06 Καλέ Ελενάκι!!! Δεν είδες τι σου απήντησα στις αφιερωμένες φωτο του Μπατουλίνου!!! Και σου αφιέρωσε κ ο Περσούλης καλέ μια φωτο!!! Λοιπον για να μας δεις καλλίτερα, πάρε δυο ... χεχεχε Με αγάπη από εμάς! και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η elvenstar: #5.091 21-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλέ Ελενάκι!!! Δεν είδες τι σου απήντησα στις αφιερωμένες φωτο του Μπατουλίνου!!! Και σου αφιέρωσε κ ο Περσούλης καλέ μια φωτο!!! Λοιπον για να μας δεις καλλίτερα, πάρε δυο ... χεχεχε Με αγάπη από εμάς! και... Click για ανάπτυξη... Δεν την είδα η κακιά μου έστειλε το μωρό μου αφιέρωση κ δεν την ειδα;;; θέλω ξύλο, αίσχος!!! Φιλάκια ρουφηχτά σε όλα τα μουσούδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb-2c4dc268ab91f2a56de4d855d52b27cd-pucca_love_cards-61.gif 22,8 KB · Εμφανίσεις: 28 heart-1.jpg 10,2 KB · Εμφανίσεις: 26 pucca_garu_28.gif 13,1 KB · Εμφανίσεις: 26 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 17:20 Η elvenstar: #5.092 21-11-08 17:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Βάσια13859: #5.093 21-11-08 19:59 Ναλα θεα παρτους τα γατιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Βάσια13859: #5.094 21-11-08 20:01 καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η elvenstar: #5.095 21-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου..... Click για ανάπτυξη... Όχι πουπουλα στο δέντρο είναι δέντρο από πούπουλα ακόμα χειρότερα έχει να γίνει το σπίτι φτερά και πούπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η Βάσια13859: #5.096 21-11-08 20:18 καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:27 Η elvenstar: #5.097 21-11-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Click για ανάπτυξη... Καιρός να κάνεις κ μία διατριβή στις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η aalyah έγραψε: #5.098 21-11-08 20:36 Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Η elvenstar: #5.099 21-11-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Click για ανάπτυξη... Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.100 21-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Click για ανάπτυξη... Όχι για να καθορίσω πάνω σε τί ακριβώς πτηνό θα κάνει διατριβή η Βάσια. Μάλλον σε πάπιες (ή χήνες η κύκνους) και φλαμέγκο!!! Η αυτό η θα δούμε τον μπατ να τριγυρνάει μεταμφιεσμένος σε φλαμέγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑαααααα θα με τρελάνετε εσείς ........πήγατε όλες μαζί στην Αναστασία και δεν με φωνάξατε να έρθω κι εγώ? Απαιτώ να έρθετε και από μένα μια βόλτα όλες μαζί!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι επί μονίμου βάσεως προσκεκλημένη μας και το ξέρεις καλά.! Σου έλεγα βρε... έλα από τώρα και ξανάέλα τα Χριστουγεννα!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μην χαιρεστε, ειναι προ καταθλιψης και λιγο φτιαχτή... Click για ανάπτυξη... Τι κουκλάκια!!! Τι κάνει η Αθηνούλα Βάσια. Καλλίτερα? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Click για ανάπτυξη... εεεε θα της περάσει βρε. Ισως το έκανε προς ένδειξη παιχνιδιου. Μήπως βρε συ? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ, τι λες τώρα???? Εγώ είμαι 37 και είμαι φοιτήτρια....πήγα νυχτερινό λύκειο στα 32 για 2 χρόνια, έδωσα πανελλήνιες στα 34 και τώρα στα 37 είμαι στο 4ο έτος δλδ τελειώνω στα 38 με τις σπουδές...εσύ είσαι ακόμα μπέμπα...άνετα μπορείς!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο μαμα Νικολέτα μου!!! Μπράβο σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η staman2 έγραψε: #5.090 21-11-08 16:06 Καλέ Ελενάκι!!! Δεν είδες τι σου απήντησα στις αφιερωμένες φωτο του Μπατουλίνου!!! Και σου αφιέρωσε κ ο Περσούλης καλέ μια φωτο!!! Λοιπον για να μας δεις καλλίτερα, πάρε δυο ... χεχεχε Με αγάπη από εμάς! και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η elvenstar: #5.091 21-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλέ Ελενάκι!!! Δεν είδες τι σου απήντησα στις αφιερωμένες φωτο του Μπατουλίνου!!! Και σου αφιέρωσε κ ο Περσούλης καλέ μια φωτο!!! Λοιπον για να μας δεις καλλίτερα, πάρε δυο ... χεχεχε Με αγάπη από εμάς! και... Click για ανάπτυξη... Δεν την είδα η κακιά μου έστειλε το μωρό μου αφιέρωση κ δεν την ειδα;;; θέλω ξύλο, αίσχος!!! Φιλάκια ρουφηχτά σε όλα τα μουσούδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb-2c4dc268ab91f2a56de4d855d52b27cd-pucca_love_cards-61.gif 22,8 KB · Εμφανίσεις: 28 heart-1.jpg 10,2 KB · Εμφανίσεις: 26 pucca_garu_28.gif 13,1 KB · Εμφανίσεις: 26 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 17:20 Η elvenstar: #5.092 21-11-08 17:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Βάσια13859: #5.093 21-11-08 19:59 Ναλα θεα παρτους τα γατιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Βάσια13859: #5.094 21-11-08 20:01 καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η elvenstar: #5.095 21-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου..... Click για ανάπτυξη... Όχι πουπουλα στο δέντρο είναι δέντρο από πούπουλα ακόμα χειρότερα έχει να γίνει το σπίτι φτερά και πούπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η Βάσια13859: #5.096 21-11-08 20:18 καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:27 Η elvenstar: #5.097 21-11-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Click για ανάπτυξη... Καιρός να κάνεις κ μία διατριβή στις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η aalyah έγραψε: #5.098 21-11-08 20:36 Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Η elvenstar: #5.099 21-11-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Click για ανάπτυξη... Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.100 21-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Click για ανάπτυξη... Όχι για να καθορίσω πάνω σε τί ακριβώς πτηνό θα κάνει διατριβή η Βάσια. Μάλλον σε πάπιες (ή χήνες η κύκνους) και φλαμέγκο!!! Η αυτό η θα δούμε τον μπατ να τριγυρνάει μεταμφιεσμένος σε φλαμέγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλέ Ελενάκι!!! Δεν είδες τι σου απήντησα στις αφιερωμένες φωτο του Μπατουλίνου!!! Και σου αφιέρωσε κ ο Περσούλης καλέ μια φωτο!!! Λοιπον για να μας δεις καλλίτερα, πάρε δυο ... χεχεχε Με αγάπη από εμάς! και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η elvenstar: #5.091 21-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλέ Ελενάκι!!! Δεν είδες τι σου απήντησα στις αφιερωμένες φωτο του Μπατουλίνου!!! Και σου αφιέρωσε κ ο Περσούλης καλέ μια φωτο!!! Λοιπον για να μας δεις καλλίτερα, πάρε δυο ... χεχεχε Με αγάπη από εμάς! και... Click για ανάπτυξη... Δεν την είδα η κακιά μου έστειλε το μωρό μου αφιέρωση κ δεν την ειδα;;; θέλω ξύλο, αίσχος!!! Φιλάκια ρουφηχτά σε όλα τα μουσούδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb-2c4dc268ab91f2a56de4d855d52b27cd-pucca_love_cards-61.gif 22,8 KB · Εμφανίσεις: 28 heart-1.jpg 10,2 KB · Εμφανίσεις: 26 pucca_garu_28.gif 13,1 KB · Εμφανίσεις: 26 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 17:20 Η elvenstar: #5.092 21-11-08 17:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Βάσια13859: #5.093 21-11-08 19:59 Ναλα θεα παρτους τα γατιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Βάσια13859: #5.094 21-11-08 20:01 καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η elvenstar: #5.095 21-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου..... Click για ανάπτυξη... Όχι πουπουλα στο δέντρο είναι δέντρο από πούπουλα ακόμα χειρότερα έχει να γίνει το σπίτι φτερά και πούπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η Βάσια13859: #5.096 21-11-08 20:18 καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:27 Η elvenstar: #5.097 21-11-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Click για ανάπτυξη... Καιρός να κάνεις κ μία διατριβή στις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η aalyah έγραψε: #5.098 21-11-08 20:36 Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Η elvenstar: #5.099 21-11-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Click για ανάπτυξη... Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.100 21-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Click για ανάπτυξη... Όχι για να καθορίσω πάνω σε τί ακριβώς πτηνό θα κάνει διατριβή η Βάσια. Μάλλον σε πάπιες (ή χήνες η κύκνους) και φλαμέγκο!!! Η αυτό η θα δούμε τον μπατ να τριγυρνάει μεταμφιεσμένος σε φλαμέγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλέ Ελενάκι!!! Δεν είδες τι σου απήντησα στις αφιερωμένες φωτο του Μπατουλίνου!!! Και σου αφιέρωσε κ ο Περσούλης καλέ μια φωτο!!! Λοιπον για να μας δεις καλλίτερα, πάρε δυο ... χεχεχε Με αγάπη από εμάς! και... Click για ανάπτυξη... Δεν την είδα η κακιά μου έστειλε το μωρό μου αφιέρωση κ δεν την ειδα;;; θέλω ξύλο, αίσχος!!! Φιλάκια ρουφηχτά σε όλα τα μουσούδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 17:20 Η elvenstar: #5.092 21-11-08 17:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Βάσια13859: #5.093 21-11-08 19:59 Ναλα θεα παρτους τα γατιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Βάσια13859: #5.094 21-11-08 20:01 καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η elvenstar: #5.095 21-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου..... Click για ανάπτυξη... Όχι πουπουλα στο δέντρο είναι δέντρο από πούπουλα ακόμα χειρότερα έχει να γίνει το σπίτι φτερά και πούπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η Βάσια13859: #5.096 21-11-08 20:18 καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:27 Η elvenstar: #5.097 21-11-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Click για ανάπτυξη... Καιρός να κάνεις κ μία διατριβή στις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η aalyah έγραψε: #5.098 21-11-08 20:36 Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Η elvenstar: #5.099 21-11-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Click για ανάπτυξη... Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.100 21-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Click για ανάπτυξη... Όχι για να καθορίσω πάνω σε τί ακριβώς πτηνό θα κάνει διατριβή η Βάσια. Μάλλον σε πάπιες (ή χήνες η κύκνους) και φλαμέγκο!!! Η αυτό η θα δούμε τον μπατ να τριγυρνάει μεταμφιεσμένος σε φλαμέγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Βάσια13859: #5.093 21-11-08 19:59 Ναλα θεα παρτους τα γατιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Βάσια13859: #5.094 21-11-08 20:01 καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η elvenstar: #5.095 21-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου..... Click για ανάπτυξη... Όχι πουπουλα στο δέντρο είναι δέντρο από πούπουλα ακόμα χειρότερα έχει να γίνει το σπίτι φτερά και πούπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η Βάσια13859: #5.096 21-11-08 20:18 καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:27 Η elvenstar: #5.097 21-11-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Click για ανάπτυξη... Καιρός να κάνεις κ μία διατριβή στις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η aalyah έγραψε: #5.098 21-11-08 20:36 Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Η elvenstar: #5.099 21-11-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Click για ανάπτυξη... Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.100 21-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Click για ανάπτυξη... Όχι για να καθορίσω πάνω σε τί ακριβώς πτηνό θα κάνει διατριβή η Βάσια. Μάλλον σε πάπιες (ή χήνες η κύκνους) και φλαμέγκο!!! Η αυτό η θα δούμε τον μπατ να τριγυρνάει μεταμφιεσμένος σε φλαμέγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναλα θεα παρτους τα γατιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Βάσια13859: #5.094 21-11-08 20:01 καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η elvenstar: #5.095 21-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου..... Click για ανάπτυξη... Όχι πουπουλα στο δέντρο είναι δέντρο από πούπουλα ακόμα χειρότερα έχει να γίνει το σπίτι φτερά και πούπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η Βάσια13859: #5.096 21-11-08 20:18 καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:27 Η elvenstar: #5.097 21-11-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Click για ανάπτυξη... Καιρός να κάνεις κ μία διατριβή στις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η aalyah έγραψε: #5.098 21-11-08 20:36 Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Η elvenstar: #5.099 21-11-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Click για ανάπτυξη... Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.100 21-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Click για ανάπτυξη... Όχι για να καθορίσω πάνω σε τί ακριβώς πτηνό θα κάνει διατριβή η Βάσια. Μάλλον σε πάπιες (ή χήνες η κύκνους) και φλαμέγκο!!! Η αυτό η θα δούμε τον μπατ να τριγυρνάει μεταμφιεσμένος σε φλαμέγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η elvenstar: #5.095 21-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου..... Click για ανάπτυξη... Όχι πουπουλα στο δέντρο είναι δέντρο από πούπουλα ακόμα χειρότερα έχει να γίνει το σπίτι φτερά και πούπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η Βάσια13859: #5.096 21-11-08 20:18 καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:27 Η elvenstar: #5.097 21-11-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Click για ανάπτυξη... Καιρός να κάνεις κ μία διατριβή στις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η aalyah έγραψε: #5.098 21-11-08 20:36 Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Η elvenstar: #5.099 21-11-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Click για ανάπτυξη... Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.100 21-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Click για ανάπτυξη... Όχι για να καθορίσω πάνω σε τί ακριβώς πτηνό θα κάνει διατριβή η Βάσια. Μάλλον σε πάπιες (ή χήνες η κύκνους) και φλαμέγκο!!! Η αυτό η θα δούμε τον μπατ να τριγυρνάει μεταμφιεσμένος σε φλαμέγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου..... Click για ανάπτυξη... Όχι πουπουλα στο δέντρο είναι δέντρο από πούπουλα ακόμα χειρότερα έχει να γίνει το σπίτι φτερά και πούπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η Βάσια13859: #5.096 21-11-08 20:18 καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:27 Η elvenstar: #5.097 21-11-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Click για ανάπτυξη... Καιρός να κάνεις κ μία διατριβή στις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η aalyah έγραψε: #5.098 21-11-08 20:36 Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Η elvenstar: #5.099 21-11-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Click για ανάπτυξη... Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.100 21-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Click για ανάπτυξη... Όχι για να καθορίσω πάνω σε τί ακριβώς πτηνό θα κάνει διατριβή η Βάσια. Μάλλον σε πάπιες (ή χήνες η κύκνους) και φλαμέγκο!!! Η αυτό η θα δούμε τον μπατ να τριγυρνάει μεταμφιεσμένος σε φλαμέγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:27 Η elvenstar: #5.097 21-11-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Click για ανάπτυξη... Καιρός να κάνεις κ μία διατριβή στις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η aalyah έγραψε: #5.098 21-11-08 20:36 Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Η elvenstar: #5.099 21-11-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Click για ανάπτυξη... Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.100 21-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Click για ανάπτυξη... Όχι για να καθορίσω πάνω σε τί ακριβώς πτηνό θα κάνει διατριβή η Βάσια. Μάλλον σε πάπιες (ή χήνες η κύκνους) και φλαμέγκο!!! Η αυτό η θα δούμε τον μπατ να τριγυρνάει μεταμφιεσμένος σε φλαμέγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε Click για ανάπτυξη... Καιρός να κάνεις κ μία διατριβή στις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η aalyah έγραψε: #5.098 21-11-08 20:36 Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Η elvenstar: #5.099 21-11-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Click για ανάπτυξη... Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.100 21-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Click για ανάπτυξη... Όχι για να καθορίσω πάνω σε τί ακριβώς πτηνό θα κάνει διατριβή η Βάσια. Μάλλον σε πάπιες (ή χήνες η κύκνους) και φλαμέγκο!!! Η αυτό η θα δούμε τον μπατ να τριγυρνάει μεταμφιεσμένος σε φλαμέγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Η elvenstar: #5.099 21-11-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Click για ανάπτυξη... Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.100 21-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Click για ανάπτυξη... Όχι για να καθορίσω πάνω σε τί ακριβώς πτηνό θα κάνει διατριβή η Βάσια. Μάλλον σε πάπιες (ή χήνες η κύκνους) και φλαμέγκο!!! Η αυτό η θα δούμε τον μπατ να τριγυρνάει μεταμφιεσμένος σε φλαμέγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι χρώματος το δέντρο Έλενα? Click για ανάπτυξη... Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.100 21-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Click για ανάπτυξη... Όχι για να καθορίσω πάνω σε τί ακριβώς πτηνό θα κάνει διατριβή η Βάσια. Μάλλον σε πάπιες (ή χήνες η κύκνους) και φλαμέγκο!!! Η αυτό η θα δούμε τον μπατ να τριγυρνάει μεταμφιεσμένος σε φλαμέγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας Click για ανάπτυξη... Όχι για να καθορίσω πάνω σε τί ακριβώς πτηνό θα κάνει διατριβή η Βάσια. Μάλλον σε πάπιες (ή χήνες η κύκνους) και φλαμέγκο!!! Η αυτό η θα δούμε τον μπατ να τριγυρνάει μεταμφιεσμένος σε φλαμέγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.