Περσίας maniacs

Ναι το ξέρω οτι ο μπατ είναι πιο σκούρος στα άκρα ενώ η κάντυ πιο ομοιόμορφη αλλά σε κάποιες φωτό δεν μπορώ να καταλάβω και μπερδέυομαι :/:

Έλενα θα στολίσεις δέντρο?? Δεν το βλέπω καλά το δέντρο....θα αρπάξει τίποτα η μικρή και τότε....άστα να πάνε. :blink:
Οχι μόνο η μικρή είναι κ ο Μπατ πέρυσι κυκλοφορούσε μόνιμα σαν την νεράιδα των Χριστουγέννων γεμάτος γκλιτερ από τα παιχνίδια:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι μόνο η μικρή είναι κ ο Μπατ πέρυσι κυκλοφορούσε μόνιμα σαν την νεράιδα των Χριστουγέννων γεμάτος γκλιτερ από τα παιχνίδια:mad:

Αααααα καλά κατάλαβα.....γκλίτερ σε όλο το πάτωμα καναπέ και κρεβάτι ε? Και δεν φέυγει και έυκολα το άτιμο. Γι'αυτό και μένα όλα τα στολίδια μου είναι σε στυλ παραδοσιακό χειροποίητο χωρίς καθόλου γκλίτερ. Δεν τα μπορώ τα γκλίτερ. Ειδικα για το καθάρισμα :P:lol::lol::lol::lol:

Ελπίζω δέντρο να μην σου έχουν κατεβάσει ακόμα πάντως :blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αααααα καλά κατάλαβα.....γκλίτερ σε όλο το πάτωμα καναπέ και κρεβάτι ε? Και δεν φέυγει και έυκολα το άτιμο. Γι'αυτό και μένα όλα τα στολίδια μου είναι σε στυλ παραδοσιακό χειροποίητο χωρίς καθόλου γκλίτερ. Δεν τα μπορώ τα γκλίτερ. Ειδικα για το καθάρισμα :P:lol::lol::lol::lol:

Ελπίζω δέντρο να μην σου έχουν κατεβάσει ακόμα πάντως :blink::blink:
οχι δεν του άρεσε το δέντρο οι γυρλάντες κ τα γκλιτερ παιχνίδια κ μπάλες άλλωστε κ μένα το δέντρο μου είναι σε στυλ παραδοσιακό έχει τρεις κορμους κ ξεκινάνε από εκεί 3 δεντρα κ είναι κάπως δύσκολο να παίσει αλλά δεν έδειξε κάποιο ενδιαφέρον να το ρήξη πέρυσι, φετος θα δούμε τι θα γίνει γιατί έχω βάλει στο μάτι αυτό που έχουν τα Τζαμπο που είναι με φτερα κ λέω να το πάρω τωρα αν θα μήνει ζωντανό αυτό είναι άλλο θέμα:hmm:

οχι δεν του άρεσε το δέντρο οι γυρλάντες κ τα γκλιτερ παιχνίδια κ μπάλες άλλωστε κ μένα το δέντρο μου είναι σε στυλ παραδοσιακό έχει τρεις κορμους κ ξεκινάνε από εκεί 3 δεντρα κ είναι κάπως δύσκολο να παίσει αλλά δεν έδειξε κάποιο ενδιαφέρον να το ρήξη πέρυσι, φετος θα δούμε τι θα γίνει γιατί έχω βάλει στο μάτι αυτό που έχουν τα Τζαμπο που είναι με φτερα κ λέω να το πάρω τωρα αν θα μήνει ζωντανό αυτό είναι άλλο θέμα:hmm:

Εγώ δεν έχω γιρλάντες μόνο στολίδια και δεν έχουν γκλίτερ. Ευτυχώς!! :blink:

Ναι αυτό με τα φτερά.....είμαι σίγουρη οτι θα του προκαλέσει πολύ ενδιαφέρον! Εύχομαι να επιζήσει.....το δέντρο όχι ο μπατ γιατί μάλλον θα το ξεπουπουλιάσει το καημένο :lol::lol::lol::lol:

Εγώ δεν έχω γιρλάντες μόνο στολίδια και δεν έχουν γκλίτερ. Ευτυχώς!! :blink:

Ναι αυτό με τα φτερά.....είμαι σίγουρη οτι θα του προκαλέσει πολύ ενδιαφέρον! Εύχομαι να επιζήσει.....το δέντρο όχι ο μπατ γιατί μάλλον θα το ξεπουπουλιάσει το καημένο :lol::lol::lol::lol:
Ετσι πιστεύω και εγώ κ να μείνει κανένα φτερό θα το μαδήσει η άλλη:lol:

Ετσι πιστεύω και εγώ κ να μείνει κανένα φτερό θα το μαδήσει η άλλη:lol:

Θα μπαίνεις μέσα στο σπίτι και θα βλέπεις παντού πούπουλα! Σαν να μαδήσαν καμιά κότα!!! :lol::lol::lol:

Δεν πιστέυω να ελπίζεις να μείνει το δέντρο ζωντανό μέχρι του χρόνου? Ετοιμάσου τα επόμενα χριστούγεννα ν'αγοράσεις καινούριο. :P

:lol::lol::lol::lol::D Τέλειος το μωρό μου! Μα ήθελε καλέ να κάνει το άγιο αγγελάκι των Χριστουγέννων. Παιδιά κλείνουν τα μάτια μου Πάω για ύπνο. Καληνύχτα.

:lol::lol::lol::lol::D Τέλειος το μωρό μου! Μα ήθελε καλέ να κάνει το άγιο αγγελάκι των Χριστουγέννων. Παιδιά κλείνουν τα μάτια μου Πάω για ύπνο. Καληνύχτα.

Καληνύχτα αναστασία! Θα τα πούμε άυριο :hello:

ΑΑαααααα θα με τρελάνετε εσείς ........πήγατε όλες μαζί στην Αναστασία και δεν με φωνάξατε να έρθω κι εγώ?:confused::(
Απαιτώ να έρθετε και από μένα μια βόλτα όλες μαζί!!!!:mad::mad::P:D
Εσύ είσαι επί μονίμου βάσεως προσκεκλημένη μας και το ξέρεις καλά.! Σου έλεγα βρε... έλα από τώρα και ξανάέλα τα Χριστουγεννα!!!:up:

DSCN1190.jpg

μην χαιρεστε, ειναι προ καταθλιψης και λιγο φτιαχτή...;)
Τι κουκλάκια!!! Τι κάνει η Αθηνούλα Βάσια. Καλλίτερα?:)

α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σου:)παιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο...
εεεε θα της περάσει βρε. Ισως το έκανε προς ένδειξη παιχνιδιου. Μήπως βρε συ?:hmm:

Καλέ, τι λες τώρα????:confused::confused:
Εγώ είμαι 37 και είμαι φοιτήτρια:redface:....πήγα νυχτερινό λύκειο στα 32 για 2 χρόνια, έδωσα πανελλήνιες στα 34 και τώρα στα 37 είμαι στο 4ο έτος δλδ τελειώνω στα 38 με τις σπουδές:D...εσύ είσαι ακόμα μπέμπα;)...άνετα μπορείς!!!!:up::up:
Μπράβο μαμα Νικολέτα μου!!! Μπράβο σου!!:up:

Καλέ Ελενάκι!!! Δεν είδες τι σου απήντησα στις αφιερωμένες φωτο του Μπατουλίνου!!! Και σου αφιέρωσε κ ο Περσούλης καλέ μια φωτο!!!:P
Λοιπον για να μας δεις καλλίτερα, πάρε δυο ... χεχεχε
Με αγάπη από εμάς!:P
DSC00615.JPG

και...
DSC00595.JPG

Καλέ Ελενάκι!!! Δεν είδες τι σου απήντησα στις αφιερωμένες φωτο του Μπατουλίνου!!! Και σου αφιέρωσε κ ο Περσούλης καλέ μια φωτο!!!:P
Λοιπον για να μας δεις καλλίτερα, πάρε δυο ... χεχεχε
Με αγάπη από εμάς!:P
DSC00615.JPG

και...
DSC00595.JPG

Δεν την είδα η κακιά:( μου έστειλε το μωρό μου αφιέρωση κ δεν την ειδα;;; θέλω ξύλο, αίσχος!!!:down: Φιλάκια ρουφηχτά σε όλα τα μουσούδια μου

Συνημμένα

• thumb-2c4dc268ab91f2a56de4d855d52b27cd-pucca_love_cards-61.gif
    thumb-2c4dc268ab91f2a56de4d855d52b27cd-pucca_love_cards-61.gif
    22,8 KB · Εμφανίσεις: 28
  • heart-1.jpg
    heart-1.jpg
    10,2 KB · Εμφανίσεις: 26
  • pucca_garu_28.gif
    pucca_garu_28.gif
    13,1 KB · Εμφανίσεις: 26
glitterfy091337754D37.gif
glitterfy091556107D37.gif

glitterfy092000T733D32.gif

Ναλα θεα παρτους τα γατιά....:up:

καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου.....:D

καλά βρε Έλενα πουπουλα σε δέντρο...θα τα σκανδαλήσεις τα γατιά σου.....:D
Όχι πουπουλα στο δέντρο είναι δέντρο από πούπουλα ακόμα χειρότερα έχει να γίνει το σπίτι φτερά και πούπουλα:lol:

καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε:lol:

καλα χαιρετίσματα...σαν κοτέτσι θα ειστε:lol:
Καιρός να κάνεις κ μία διατριβή στις κότες;):lol:

Τι χρώματος το δέντρο Έλενα?

Τι χρώματος το δέντρο Έλενα?
Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας:hmm::lol:

Είναι σε λευκό και σε ροζ. Γιατί ρωτάς για να δεις τη διακόσμηση από το κοτέτσι μας:hmm::lol:

Όχι για να καθορίσω πάνω σε τί ακριβώς πτηνό θα κάνει διατριβή η Βάσια. Μάλλον σε πάπιες (ή χήνες η κύκνους) και φλαμέγκο!!! :P:P:lol::lol:

Η αυτό η θα δούμε τον μπατ να τριγυρνάει μεταμφιεσμένος σε φλαμέγκο :lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back