Περσίας maniacs

καλε εδω ειμαι ειμαι..
ασε εμπλεξα με ενα παιχνιδι στο ιντερνετ...
:redface::Dτι κανετε...
βλεπω οι επισκεψεις δινουν και περνουν...ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ!!!:mad:
Με παιχνίδι; ποιο παιχνίδι μη μου πεις πως παίζεις Ντοτα γιατί θα τρελαθώ:lol::lol::lol:
Ε ναι κυρία μου όσο εσύ παίζεις κ μας γράφεις εμείς επισκεπτιαζόμαστε:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρόνια πολλά Πρίνς!!Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε...και εμείς είχαμε γενέθλια πριν μια εβδομάδα,γίναμε 11 ελπίζω να μας φτάσεις και να μας περάσεις κιόλας:)
Χρόνια σας πολλά ευτυχισμένα και πάντα με υγεία κ πολλές σκανδαλιές;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 3cdac329.jpg
    3cdac329.jpg
    28,3 KB · Εμφανίσεις: 5
Με παιχνίδι; ποιο παιχνίδι μη μου πεις πως παίζεις Ντοτα γιατί θα τρελαθώ:lol::lol::lol:
Ε ναι κυρία μου όσο εσύ παίζεις κ μας γράφεις εμείς επισκεπτιαζόμαστε:D
οχι ,:up:οχι δεν ειναι αυτο...χαχαχα

Αααα αναστασάκο πολύ καλλιτεχνική η φωτό!! Εμένα μ'αρέσει πολύ!!! Είναι χωρίς πλάκα για καρτ ποστάλ!! Όχι μόνο γιατί ο πέρσης είναι φατσόνι αλλά γιατί πράγματι έχει πολύ καλλιτεχνική προσέγγιση η συγκεκριμένη φωτό! :up::up:
Σ΄ευχαριστουμε σ΄ευχαριστούμε Θένια μου. :)Κι εμένα μ΄αρέσουν τα χρώματα στη συγκεκριμένη φωτογραφία, και μάλιστα είναι από τις λίγες φορές που κοιτάζει έτσι... :DΤα παιδια μου τα άτιμα μου λένε: Α έχει κ ποτέ ανοιχτά τα μάτια του ο Πέρσης? Ακούς εκει? Και το μωράκι μου είναι τόσο αθώο και καλό!! Την αφιερώσαμε εξαιρετικά στην Έλενα γιατι του έχει τρελή αδυναμία, κ ξέρω πως όπως κ να της τον έστελνα σε φωτο, (ακόμη και τα... πόδια του) θα τα λάτρευε!!! Αλλά βλέπω ότι κι εσείς καλέ μας τιμάτε και μας αγαπάτε! Σας ευχαριστουμε. Αντε ν΄ακουμε κ καμιά καλή κουβέντα για τα περσάκια μας που ακούω μόνον: Αααα αυτός τι έχει καλέ ο γάτος? Εχει τρακάρει σε περίπτερο? Ή έχει και ποτέ αντίδραση ή είναι βαλσαμωμένος? Κατάλαβες κακίες για τα περσάκια?:down:

γεια κοριτσια!!!
τι νεα?
ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???:hmm:11 δεν ειναι?
Γεια σου Ζορίτσα!!! Τι κάνεις αγαπητή? Μόλις σήμερα σε σκεφτόμουν ότι έχεις καιρό να μπεις!!! Ο Μάρκο σου ? Τα κοριτσάκια σου? Εσύ ο σύζυγος?:D

Σ΄ευχαριστουμε σ΄ευχαριστούμε Θένια μου. :)Κι εμένα μ΄αρέσουν τα χρώματα στη συγκεκριμένη φωτογραφία, και μάλιστα είναι από τις λίγες φορές που κοιτάζει έτσι... :DΤα παιδια μου τα άτιμα μου λένε: Α έχει κ ποτέ ανοιχτά τα μάτια του ο Πέρσης? Ακούς εκει? Και το μωράκι μου είναι τόσο αθώο και καλό!! Την αφιερώσαμε εξαιρετικά στην Έλενα γιατι του έχει τρελή αδυναμία, κ ξέρω πως όπως κ να της τον έστελνα σε φωτο, (ακόμη και τα... πόδια του) θα τα λάτρευε!!! Αλλά βλέπω ότι κι εσείς καλέ μας τιμάτε και μας αγαπάτε! Σας ευχαριστουμε. Αντε ν΄ακουμε κ καμιά καλή κουβέντα για τα περσάκια μας που ακούω μόνον: Αααα αυτός τι έχει καλέ ο γάτος? Εχει τρακάρει σε περίπτερο? Ή έχει και ποτέ αντίδραση ή είναι βαλσαμωμένος? Κατάλαβες κακίες για τα περσάκια?:down:

Τέτοια κακεντρεχή σχόλια εγώ προσωπικά θα τα απαντούσα με "όχι ακριβώς απλά ξυνίζει έτσι τα μούτρα του όταν βλέπει άτομα που δεν χωνέυει". Και θα τους κοιτούσα με σημασία για να καταλάβουν οτι το λέω για αυτούς και θα έκοβα εκεί την συζήτηση. :mad: Τώρα φυσικά αν δεν θέλεις να τους την πεις μπορείς απλά να τους αγνοήσεις παραδειγματικά και να μην τους αφήσεις να συνεχίσουν τα σχόλια. Η να πεις κάτι πιο ήπιο του στυλ "η ομορφιά των περσικών είναι για αυτούς που ξέρουν τι θα πει γούστο". Για να μάθουν οι παλιο....άντε μην πω. Ακούς εκεί να μου πούνε τον περσάκο οτι έχει τρακάρει με περίπτερο. Τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ :mad:

Τέλος πάντων μην δίνεις σημασία Αναστασία μου. Ο περσάκος είναι κούκλος και μάλιστα ΚΑΙ φωτομοντέλο και αυτό το αποδεικνύει στο κάτω κάτω η καταπληκτική του φωτό :D

καλημέρα παιδιά :) συγνώμη που δεν μπαίνω συχνά τώρα τελευταία αλλά σε δύο τρεις μέρες μετακομίζω οπότε μαζέυω....

ΕΥχαριστούυυυυυυυυυυμε για τις ευχές...

Σήμερα κλείνουμε τον πρώτο χρόνο ζωής μας και έχουμε ξυπνήσει από τα χαράματα γιατί ο τιμώμενος γάτος πείναγε :Ρ

τώρα αγναντεύει στην πρωινή πάχνη στο μπαλκόνι.,,.. (μπρρρ)

να τον χαιρεσαι Prince...Αναστασία δεν μας είπες τι εκανε η καλή μου Ναλα?:hmm:

Καλημέρα περσάκια:)
αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... :)
Πρινσάκο χρόνια σου πολλά :kiss:.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ PRINCE!!!!

Συνημμένα

• tigger_bday_2.gif
    tigger_bday_2.gif
    67,5 KB · Εμφανίσεις: 10
Iiiii μια τούρτα!!! (η κακιά η μαμά δεν μου δίνει :( τούρτα.. Θέλω και γώ τούρτα!!!)

(η μαμά πακετάρει και εγώ βρήκα χρόνο να θρονιαστώ στο πληκτρολόγιο ... μη της το πείτε...)

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σα;ς... πάω να παίξω με την πατσαβούρα ρέινα

Τέτοια κακεντρεχή σχόλια εγώ προσωπικά θα τα απαντούσα με "όχι ακριβώς απλά ξυνίζει έτσι τα μούτρα του όταν βλέπει άτομα που δεν χωνέυει". Και θα τους κοιτούσα με σημασία για να καταλάβουν οτι το λέω για αυτούς και θα έκοβα εκεί την συζήτηση. :mad: Τώρα φυσικά αν δεν θέλεις να τους την πεις μπορείς απλά να τους αγνοήσεις παραδειγματικά και να μην τους αφήσεις να συνεχίσουν τα σχόλια. Η να πεις κάτι πιο ήπιο του στυλ "η ομορφιά των περσικών είναι για αυτούς που ξέρουν τι θα πει γούστο". Για να μάθουν οι παλιο....άντε μην πω. Ακούς εκεί να μου πούνε τον περσάκο οτι έχει τρακάρει με περίπτερο. Τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ :mad:

Τέλος πάντων μην δίνεις σημασία Αναστασία μου. Ο περσάκος είναι κούκλος και μάλιστα ΚΑΙ φωτομοντέλο και αυτό το αποδεικνύει στο κάτω κάτω η καταπληκτική του φωτό :D
Ωραίο!! Θα το εφαρμόσω.!!! Φιλάκια:up:

να τον χαιρεσαι Prince...Αναστασία δεν μας είπες τι εκανε η καλή μου Ναλα?:hmm:
Βασάκο το βράδυ αναλυτικά θα σας γράψω. Αλλα τώρα ήρθα μόνον για μισή ώρα κ ξαναφεύγω για δουλειά. Φιλάκια πολλά πολλά:D

αντε αντε Αναστασια περιμενω νεά...να ρθεις και στα βιρμανικα να μας πεις, μην το χάσω...τη Ναλα και τα ματια σου:);)δες και η Σαμπινα εχει χρυση γεννα, τι λες γι αυτο?

τι εγινε παιδια?εχουμε γενεθλια?χρονια πολλα!!!!:):):)

Iiiii μια τούρτα!!! (η κακιά η μαμά δεν μου δίνει :( τούρτα.. Θέλω και γώ τούρτα!!!)
(η μαμά πακετάρει και εγώ βρήκα χρόνο να θρονιαστώ στο πληκτρολόγιο ... μη της το πείτε...)

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σα;ς... πάω να παίξω με την πατσαβούρα ρέινα
doodlebops-birthday-cake-11660.jpg

Την παλιομαμα που δε σου δίνει τουρτά:mad: να πάρε μία τεράαααστια να το ευχαριστηθείς, κρύψου στην πολυκατοικία κ χτύπησέ την όλη:up:
αντε αντε Αναστασια περιμενω νεά...να ρθεις και στα βιρμανικα να μας πεις, μην το χάσω...τη Ναλα και τα ματια σου:);)δες και η Σαμπινα εχει χρυση γεννα, τι λες γι αυτο?
Εγω το ξεεερωωω, το ξέρω. Αλλά δεν το λέω:D
τι εγινε παιδια?εχουμε γενεθλια?χρονια πολλα!!!!:):):)
Δανάη μου ντρεπομαι πολύ που δεν το έχω κανει ακόμα το έργο σου:redface: έχω κατεβάσει την ταινία κ τους υπότιτλους αλλά δεν καταφέρνω να τους κολλήσω στο DVD, θέλεις να σου το στείλω μεσω msn για να το δεις τουλάχιστον στον υπολογιστή μέχρι να βρω τρόπο να το γραψω κ στο DVD;

Μια καλησπέρα κι από μαςςς!!!

Συνημμένα

• DSC01756.jpg
    DSC01756.jpg
    93,5 KB · Εμφανίσεις: 28
  • DSC01627.JPG
    DSC01627.JPG
    67,3 KB · Εμφανίσεις: 26
Μια καλησπέρα κι από μαςςς!!!
Ομορφιάααα μου!!!:up: Τι κουκλακι είναι αυτό! Να το χαίρεσαι το μωράκι σου!! Πόσο είναι είπαμε?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back