Περσίας maniacs

Αναστασια με πηρε προχτες η γιατρος γιατι βγηκαν οι εξετασεις και μου ειπε οτι ειναι μια χαρα,απλα περιμενω να μου τα πει κι απο κοντα.Οποτε ναι,επισημως ετοιμαζεται.Αφιερωσαμε και φωτο στο γαμπρουδακι μας σημερα στους σιαμεζομανεις.

Την είδαμε την είδαμε την αφιέρωση. Μου την έδειξε η Βασιλική κ ξετρελάθηκα. Φιλάκια και περαστικά σου Δώραμου. Φίλησε μου τα μωράκια σου.:up:

Ευχαριστώ!!! Αυτο θα κάνω αν κ δεν κατεβαίνει τίποτα κάτω. Θέλω να μου στείλει ένα δροσερό φιλάκι το Περσάκι μου:kiss: Δε μου είπες το πήρες το καινούριο μποξ που σου έστειλα;
Ναι αυτο να κάνεις σιγά σιγά όχι μεγάλες ποσότητες.:)Ναι σου απήντησα πριν για το μποξ σε άλλη απάντηση μου. :)Παρέλαβα χθες 2 κουτιά. Ηταν τέλεια και μας άρεσαν οικογενειακώς πάρα πολύ. ¨Εστειλες κ 3ο????
Το Περσακι σου σου στέλνει ένα δροσερο και σβουριχτό φιλάκι!
DSC00688.JPG

και ξανά φιλάκι.
DSC00680.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε Αναστασια,τι ωραιο χρωμα ματια εχει ο Περσης...Καστανα ειναι;Δεν φαινονται το συνηθισμενο κεχριμπαρενιο χρωμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περσακια...δωρακι:
weirdscience.jpg

chamagoura.jpg

Αυτο δεν ειναι ολοιδιο ο Μάρκο;
BeterLayla.jpg

Να'τος κι εδω:
shadchairstudy.jpg

ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΕΛΕΝΑΚΙ!!!:D
Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!
Αν και άρρωστη καλή μου, μας χαροποίησες τόσο πολύ με το υπεροχο smilebox για τα γατουνια μας και τη Λουσίτα μας.
Ο Περσουλης σου, η Νάλα, ο Σεβάχ, ο Τιμάκης και η Λουσίτα σ΄ευχαριστουν. Τοοοσο πολύ.
Δεν το είχα δει αυτο το smilebox. Αυτο εννοούσες???? Δεν μου το είχες στείλει και ήταν η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ έκπληξη... για τα Χριστουγεννα. Το είδαμε μόλις με τον Ηλία κ σ΄ευχαριστούμε. Εχεις τα φιλιά μας.!!!:up:

Βρε Αναστασια,τι ωραιο χρωμα ματια εχει ο Περσης...Καστανα ειναι;Δεν φαινονται το συνηθισμενο κεχριμπαρενιο χρωμα.
Δώρα μου ο Πέρσης έχει χάλκινα μάτια. Τουλάχιστον έτσι μου είπαν οι κριτές στην εκθεση που τον πήγα όταν έγινε στην Αθήνα το 2007.:D

Μπορει να φαινονται ετσι στις φωτο τοτε...

Μπορει να φαινονται ετσι στις φωτο τοτε...
Οχι φαίνονται όπως ακριβώς είναι. Νομίζω πως ανάλογα με το φως γίνονται πιο ανοιχτά. Οταν τον εξέταζαν τον έβλεπαν στο φως ξέρεις και είπαν το χρώμα. Νομίζω έχει διαβαθμίσεις όμως το χάλκινο. Από ανοιχτό έως σκούρο.Πάντως πραγματικά είναι σαν βελούδινα αμα τον δεις από κοντα΄στο φως...:)

Οχι φαίνονται όπως ακριβώς είναι. Νομίζω πως ανάλογα με το φως γίνονται πιο ανοιχτά. Οταν τον εξέταζαν τον έβλεπαν στο φως ξέρεις και είπαν το χρώμα. Νομίζω έχει διαβαθμίσεις όμως το χάλκινο. Από ανοιχτό έως σκούρο.Πάντως πραγματικά είναι σαν βελούδινα αμα τον δεις από κοντα΄στο φως...:)
Ναι,φαινονται πραγματικα υπεροχα,σαν γυαλινοι βωλοι...

Ναι,φαινονται πραγματικα υπεροχα,σαν γυαλινοι βωλοι...
Οπως το λες σαν γυάλινοι βώλοι.. Και βελούδινα... Και μου τον βρίζουν αυτον τον γάτο να φανταστείς οι γνωστοι κ τον λένε άχαρο κ άσχημο κ ότι έχει τρακάρει σε περίπτερο κ τα ρεστα. Χέσ#@$#3κα βέβαια. Αλλά δεν είναι βρε παιδί μου πολύ εκφραστικά τα μάτια του? Πού να τον δεις να σε κοιτάζει. Είναι γλύκας. Τεράστια μάτια.:)

ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΕΛΕΝΑΚΙ!!!:D
Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!
Αν και άρρωστη καλή μου, μας χαροποίησες τόσο πολύ με το υπεροχο smilebox για τα γατουνια μας και τη Λουσίτα μας.
Ο Περσουλης σου, η Νάλα, ο Σεβάχ, ο Τιμάκης και η Λουσίτα σ΄ευχαριστουν. Τοοοσο πολύ.
Δεν το είχα δει αυτο το smilebox. Αυτο εννοούσες???? Δεν μου το είχες στείλει και ήταν η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ έκπληξη... για τα Χριστουγεννα. Το είδαμε μόλις με τον Ηλία κ σ΄ευχαριστούμε. Εχεις τα φιλιά μας.!!!:up:

Ααααα! Θα σε μαλώσω δεν θέλω να μου λες ασχολήθηκα μαζί σας είναι σα να το κάνω από υποχρέωση, ενω ξέρεις οτι σας αγαπαω πολύ,( ίσως λιιιγο παραπανω τον Περσάκο μου:rolleyes: ) Ναι αυτό σου έλεγε το έστειλα αλλα όλα τα μέιλ μου τα επιστρέφει πισω κ γράφει fatal error δεν ξέρω τι σημβαίνει στου το έγραψα κ σε PM δεν ξέρω αν λαμβάνεις μέιλ από άλλους. Για τα Χριστουγεννα σας ετοιμάζω άλλη έκπληξη:D φιλιά κ στον Ηλία. Σου βάζω κ μερικές φωτογραφίες της Κάντυ που ζήτησες όσες δλδ μπορεσα να πάρω γιατί δεν κάθετε με τπτ η σπασίκλα :mad:

Συνημμένα

• 21-11-08_0327.jpg
    21-11-08_0327.jpg
    90,2 KB · Εμφανίσεις: 31
  • 21-11-08_0334.jpg
    21-11-08_0334.jpg
    21,4 KB · Εμφανίσεις: 34
  • 21-11-08_0335.jpg
    21-11-08_0335.jpg
    23,6 KB · Εμφανίσεις: 36
Ελενα η Κάντυ είναι όνειρο καθως φυτρωνει το καινουριο τριχωμα.

και μία του Μπατ να δεις πως γρατσουνάει το παράθυρο για να πάει τουαλέτα:lol:

Συνημμένα

• 21-11-08_0337.jpg
    21-11-08_0337.jpg
    86,7 KB · Εμφανίσεις: 38
Ελενα η Κάντυ είναι όνειρο καθως φυτρωνει το καινουριο τριχωμα.
Σ' ευχαριστούμε, δεν έχει βέβαια την παλιά της ασημί γοητεία, αλλά τουλάχιστον δεν είναι Ρεξ

Καλε απεχει πολυ απο Ρεξ,μην ακους τη Νικολεττα!:P
Θα φτιαξει σιγα σιγα.Ο Μπατ ομως φαινεται οντως αστειος μετα το κουρεμα...

Πράγματι είναι το πριν κ το μετά για διαφήμιση αποτρίχωσης

Συνημμένα

• 22-04-08_1224.jpg
    22-04-08_1224.jpg
    96,6 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 11-11-08_1030.jpg
    11-11-08_1030.jpg
    132 KB · Εμφανίσεις: 30

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back