moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:46 Η moukelis έγραψε: #5.361 30-11-08 19:46 Καλε ειναι τοσο σκουρος απο κατω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 20:01 Η zorica έγραψε: #5.362 30-11-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο δεν ειναι ολοιδιο ο Μάρκο; Click για ανάπτυξη... εδω μοιαζει λιγο αλλα ειναι πολυ ξεμαλλιασμενος Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να'τος κι εδω: Click για ανάπτυξη... Αυτον θα τον μπερδευα η ιδια Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σου βάζω κ μερικές φωτογραφίες της Κάντυ που ζήτησες όσες δλδ μπορεσα να πάρω γιατί δεν κάθετε με τπτ η σπασίκλα Click για ανάπτυξη... εδω μιλαμε για τρομερη κουκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 20:46 Η elvenstar: #5.363 30-11-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ειναι τοσο σκουρος απο κατω; Click για ανάπτυξη... Ναι το δεύτερο τρίχωμα είναι ολο seal Αλήθεια τα Μαρκογατα τι ράτσα είναι; Αρχική Δημοσίευση από zorica: εδω μοιαζει λιγο αλλα ειναι πολυ ξεμαλλιασμενος Click για ανάπτυξη... Ισως κάτι άκουσε κ του σηκώθηκε η τρίχα Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτον θα τον μπερδεβα η ιδια Click για ανάπτυξη... Ρε λες να είναι ο Μαρκο άλλωστε πόσοι κ πόσοι δεν είδαν τον ευατό τους στον Ιντερνετ χωρίς να ξέρουν ότι τους τράβηξαν φωτο; Ευχαριστούμε κ για το κομπλιμαν Αν το ξέραμε ποιο νωρίς δεν θα τη στείρωνα από μικρή να γινόμασταν κ (κακιές ) πεθερές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 20:53 Η elvenstar: #5.364 30-11-08 20:53 Επειδή η δεσποινής Βασιλική μας την λέει πολύ στο άλλο θέμα κ ότι μόνο τα σιαμάκια κ καλά μιλάνε κ πολύ κ μονο μ αυτά μπορείς να κάνεις διάλογο παραθέτω εδω πειστήρια που την διαψεύδουν παταγωδώς https://www.youtube.com/watch?v=NHJLFJZnHd4 https://www.youtube.com/watch?v=LRW9CRgL0-Q&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:01 Η aalyah έγραψε: #5.365 30-11-08 21:01 Μιας και εβαλες τα παραπανω αυτο σας φαινεται αληθινο? https://uk.youtube.com/watch?v=964uCtgsDoE&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η elvenstar: #5.366 30-11-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μιας και εβαλες τα παραπανω αυτο σας φαινεται αληθινο? https://uk.youtube.com/watch?v=964uCtgsDoE&feature=related Click για ανάπτυξη... Ε! Όχι είναι φανερό ότι η φωνή είναι ανθρώπινη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η aalyah έγραψε: #5.367 30-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! Όχι είναι φανερό ότι η φωνή είναι ανθρώπινη Click για ανάπτυξη... Έτσι μου φάνηκε και μένα αλλά έιπα να ρωτήσω. Δες αυτό. Ασχετο αλλά τρελό γέλιο. https://uk.youtube.com/watch?v=LTwYDst1HBM&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:41 Η moukelis έγραψε: #5.368 30-11-08 21:41 Τα Μαρκογατα ειναι περσακια καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η zorica έγραψε: #5.369 01-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι το δεύτερο τρίχωμα είναι ολο seal Αλήθεια τα Μαρκογατα τι ράτσα είναι; Ισως κάτι άκουσε κ του σηκώθηκε η τρίχα Ρε λες να είναι ο Μαρκο άλλωστε πόσοι κ πόσοι δεν είδαν τον ευατό τους στον Ιντερνετ χωρίς να ξέρουν ότι τους τράβηξαν φωτο; Ευχαριστούμε κ για το κομπλιμαν Αν το ξέραμε ποιο νωρίς δεν θα τη στείρωνα από μικρή να γινόμασταν κ (κακιές ) πεθερές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα Μαρκογατα ειναι περσακια καλε! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αποφασισει ακομα το τι ακριβως ειναι...εχει μια γουνα Περση αλλα γυρω στο λαιμο εχει μια χετη που με μπερδευει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η moukelis έγραψε: #5.370 01-12-08 00:32 Οχι εννοω για τα γατια που μοιαζουν στον Μαρκο,που εβαλα πιο πανω,περσικα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η elvenstar: #5.371 01-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αποφασισει ακομα το τι ακριβως ειναι...εχει μια γουνα Περση αλλα γυρω στο λαιμο εχει μια χετη που με μπερδευει... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτή τη χαίτη την είδα να την έχουν τα Μει κουν το χρωμα του πάντως ειναι σιγουρα σμοκ (νομίζω μπλου) αν φαίνεται καλά από τη φωτογραφία κ δεν αλλιωνεται το χρώμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:38 Η elvenstar: #5.372 01-12-08 00:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #5.373 01-12-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω για τα γατια που μοιαζουν στον Μαρκο,που εβαλα πιο πανω,περσικα ειναι. Click για ανάπτυξη... Αααααααααααα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν αυτή τη χαίτη την είδα να την έχουν τα Μει κουν το χρωμα του πάντως ειναι σιγουρα σμοκ (νομίζω μπλου) αν φαίνεται καλά από τη φωτογραφία κ δεν αλλιωνεται το χρώμα του Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η staman2 έγραψε: #5.374 01-12-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ααααα! Θα σε μαλώσω δεν θέλω να μου λες ασχολήθηκα μαζί σας είναι σα να το κάνω από υποχρέωση, ενω ξέρεις οτι σας αγαπαω πολύ,( ίσως λιιιγο παραπανω τον Περσάκο μου ) Ναι αυτό σου έλεγε το έστειλα αλλα όλα τα μέιλ μου τα επιστρέφει πισω κ γράφει fatal error δεν ξέρω τι σημβαίνει στου το έγραψα κ σε PM δεν ξέρω αν λαμβάνεις μέιλ από άλλους. Για τα Χριστουγεννα σας ετοιμάζω άλλη έκπληξη φιλιά κ στον Ηλία. Σου βάζω κ μερικές φωτογραφίες της Κάντυ που ζήτησες όσες δλδ μπορεσα να πάρω γιατί δεν κάθετε με τπτ η σπασίκλα Click για ανάπτυξη... Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:51 Η zorica έγραψε: #5.375 01-12-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #5.376 01-12-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και μία του Μπατ να δεις πως γρατσουνάει το παράθυρο για να πάει τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι είναι το πριν κ το μετά για διαφήμιση αποτρίχωσης Click για ανάπτυξη... Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή η δεσποινής Βασιλική μας την λέει πολύ στο άλλο θέμα κ ότι μόνο τα σιαμάκια κ καλά μιλάνε κ πολύ κ μονο μ αυτά μπορείς να κάνεις διάλογο παραθέτω εδω πειστήρια που την διαψεύδουν παταγωδώς https://www.youtube.com/watch?v=NHJLFJZnHd4 https://www.youtube.com/watch?v=LRW9CRgL0-Q&feature=related Click για ανάπτυξη... Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μιας και εβαλες τα παραπανω αυτο σας φαινεται αληθινο? https://uk.youtube.com/watch?v=964uCtgsDoE&feature=related Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια. Φαίνεται ότι είναι ανθρώπινη η φωνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.377 01-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Click για ανάπτυξη... Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:00 Η staman2 έγραψε: #5.378 01-12-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Click για ανάπτυξη... Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #5.379 01-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αααααααααααα Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Click για ανάπτυξη... Οχι κ εγώ για την χαίτη σου έλεγα μονο. Αύτο που σκεφτόμουν είναι μηπως τελικά είναι κατι από διασταύρωση ή Μει Κουν ή Νορβιγηκου Δάσους με Περσικό κ όχι Αγγύρας που σου ειπαν με περσικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:07 Η elvenstar: #5.380 01-12-08 01:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δε βιαζομαι να μεγαλώσει το τρίχωμα μια χαρά τα χτενίζω τώρα αν κ σημερα η Κάντυ ήταν μεσα στη ζοχάδα. Είδες; Καλά δεν την έκανα; να της τα βάλεις να τα δει που μας υποτιμάει τόσο έχουμε κ εμείς πλούσιο λεξιλόγιο Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Click για ανάπτυξη... ναι ναι καθε μερα χωρίς δεύτερη κουβέντα αγριεύουν βέβαια αλλά εγω εκει προσπαθω να είναι περίπου κ την ίδια ώρα για να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι καθε μέρα τέτοια ώρα εχει χτενισμα. Λεω να τα κάνω κ κανενα μπανιο τωρα για να βάλω κ μαλακτική, λες να κρυώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλε ειναι τοσο σκουρος απο κατω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 20:01 Η zorica έγραψε: #5.362 30-11-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο δεν ειναι ολοιδιο ο Μάρκο; Click για ανάπτυξη... εδω μοιαζει λιγο αλλα ειναι πολυ ξεμαλλιασμενος Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να'τος κι εδω: Click για ανάπτυξη... Αυτον θα τον μπερδευα η ιδια Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σου βάζω κ μερικές φωτογραφίες της Κάντυ που ζήτησες όσες δλδ μπορεσα να πάρω γιατί δεν κάθετε με τπτ η σπασίκλα Click για ανάπτυξη... εδω μιλαμε για τρομερη κουκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 20:46 Η elvenstar: #5.363 30-11-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ειναι τοσο σκουρος απο κατω; Click για ανάπτυξη... Ναι το δεύτερο τρίχωμα είναι ολο seal Αλήθεια τα Μαρκογατα τι ράτσα είναι; Αρχική Δημοσίευση από zorica: εδω μοιαζει λιγο αλλα ειναι πολυ ξεμαλλιασμενος Click για ανάπτυξη... Ισως κάτι άκουσε κ του σηκώθηκε η τρίχα Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτον θα τον μπερδεβα η ιδια Click για ανάπτυξη... Ρε λες να είναι ο Μαρκο άλλωστε πόσοι κ πόσοι δεν είδαν τον ευατό τους στον Ιντερνετ χωρίς να ξέρουν ότι τους τράβηξαν φωτο; Ευχαριστούμε κ για το κομπλιμαν Αν το ξέραμε ποιο νωρίς δεν θα τη στείρωνα από μικρή να γινόμασταν κ (κακιές ) πεθερές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 20:53 Η elvenstar: #5.364 30-11-08 20:53 Επειδή η δεσποινής Βασιλική μας την λέει πολύ στο άλλο θέμα κ ότι μόνο τα σιαμάκια κ καλά μιλάνε κ πολύ κ μονο μ αυτά μπορείς να κάνεις διάλογο παραθέτω εδω πειστήρια που την διαψεύδουν παταγωδώς https://www.youtube.com/watch?v=NHJLFJZnHd4 https://www.youtube.com/watch?v=LRW9CRgL0-Q&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:01 Η aalyah έγραψε: #5.365 30-11-08 21:01 Μιας και εβαλες τα παραπανω αυτο σας φαινεται αληθινο? https://uk.youtube.com/watch?v=964uCtgsDoE&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η elvenstar: #5.366 30-11-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μιας και εβαλες τα παραπανω αυτο σας φαινεται αληθινο? https://uk.youtube.com/watch?v=964uCtgsDoE&feature=related Click για ανάπτυξη... Ε! Όχι είναι φανερό ότι η φωνή είναι ανθρώπινη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η aalyah έγραψε: #5.367 30-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! Όχι είναι φανερό ότι η φωνή είναι ανθρώπινη Click για ανάπτυξη... Έτσι μου φάνηκε και μένα αλλά έιπα να ρωτήσω. Δες αυτό. Ασχετο αλλά τρελό γέλιο. https://uk.youtube.com/watch?v=LTwYDst1HBM&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:41 Η moukelis έγραψε: #5.368 30-11-08 21:41 Τα Μαρκογατα ειναι περσακια καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η zorica έγραψε: #5.369 01-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι το δεύτερο τρίχωμα είναι ολο seal Αλήθεια τα Μαρκογατα τι ράτσα είναι; Ισως κάτι άκουσε κ του σηκώθηκε η τρίχα Ρε λες να είναι ο Μαρκο άλλωστε πόσοι κ πόσοι δεν είδαν τον ευατό τους στον Ιντερνετ χωρίς να ξέρουν ότι τους τράβηξαν φωτο; Ευχαριστούμε κ για το κομπλιμαν Αν το ξέραμε ποιο νωρίς δεν θα τη στείρωνα από μικρή να γινόμασταν κ (κακιές ) πεθερές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα Μαρκογατα ειναι περσακια καλε! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αποφασισει ακομα το τι ακριβως ειναι...εχει μια γουνα Περση αλλα γυρω στο λαιμο εχει μια χετη που με μπερδευει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η moukelis έγραψε: #5.370 01-12-08 00:32 Οχι εννοω για τα γατια που μοιαζουν στον Μαρκο,που εβαλα πιο πανω,περσικα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η elvenstar: #5.371 01-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αποφασισει ακομα το τι ακριβως ειναι...εχει μια γουνα Περση αλλα γυρω στο λαιμο εχει μια χετη που με μπερδευει... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτή τη χαίτη την είδα να την έχουν τα Μει κουν το χρωμα του πάντως ειναι σιγουρα σμοκ (νομίζω μπλου) αν φαίνεται καλά από τη φωτογραφία κ δεν αλλιωνεται το χρώμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:38 Η elvenstar: #5.372 01-12-08 00:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #5.373 01-12-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω για τα γατια που μοιαζουν στον Μαρκο,που εβαλα πιο πανω,περσικα ειναι. Click για ανάπτυξη... Αααααααααααα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν αυτή τη χαίτη την είδα να την έχουν τα Μει κουν το χρωμα του πάντως ειναι σιγουρα σμοκ (νομίζω μπλου) αν φαίνεται καλά από τη φωτογραφία κ δεν αλλιωνεται το χρώμα του Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η staman2 έγραψε: #5.374 01-12-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ααααα! Θα σε μαλώσω δεν θέλω να μου λες ασχολήθηκα μαζί σας είναι σα να το κάνω από υποχρέωση, ενω ξέρεις οτι σας αγαπαω πολύ,( ίσως λιιιγο παραπανω τον Περσάκο μου ) Ναι αυτό σου έλεγε το έστειλα αλλα όλα τα μέιλ μου τα επιστρέφει πισω κ γράφει fatal error δεν ξέρω τι σημβαίνει στου το έγραψα κ σε PM δεν ξέρω αν λαμβάνεις μέιλ από άλλους. Για τα Χριστουγεννα σας ετοιμάζω άλλη έκπληξη φιλιά κ στον Ηλία. Σου βάζω κ μερικές φωτογραφίες της Κάντυ που ζήτησες όσες δλδ μπορεσα να πάρω γιατί δεν κάθετε με τπτ η σπασίκλα Click για ανάπτυξη... Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:51 Η zorica έγραψε: #5.375 01-12-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #5.376 01-12-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και μία του Μπατ να δεις πως γρατσουνάει το παράθυρο για να πάει τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι είναι το πριν κ το μετά για διαφήμιση αποτρίχωσης Click για ανάπτυξη... Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή η δεσποινής Βασιλική μας την λέει πολύ στο άλλο θέμα κ ότι μόνο τα σιαμάκια κ καλά μιλάνε κ πολύ κ μονο μ αυτά μπορείς να κάνεις διάλογο παραθέτω εδω πειστήρια που την διαψεύδουν παταγωδώς https://www.youtube.com/watch?v=NHJLFJZnHd4 https://www.youtube.com/watch?v=LRW9CRgL0-Q&feature=related Click για ανάπτυξη... Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μιας και εβαλες τα παραπανω αυτο σας φαινεται αληθινο? https://uk.youtube.com/watch?v=964uCtgsDoE&feature=related Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια. Φαίνεται ότι είναι ανθρώπινη η φωνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.377 01-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Click για ανάπτυξη... Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:00 Η staman2 έγραψε: #5.378 01-12-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Click για ανάπτυξη... Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #5.379 01-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αααααααααααα Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Click για ανάπτυξη... Οχι κ εγώ για την χαίτη σου έλεγα μονο. Αύτο που σκεφτόμουν είναι μηπως τελικά είναι κατι από διασταύρωση ή Μει Κουν ή Νορβιγηκου Δάσους με Περσικό κ όχι Αγγύρας που σου ειπαν με περσικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:07 Η elvenstar: #5.380 01-12-08 01:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δε βιαζομαι να μεγαλώσει το τρίχωμα μια χαρά τα χτενίζω τώρα αν κ σημερα η Κάντυ ήταν μεσα στη ζοχάδα. Είδες; Καλά δεν την έκανα; να της τα βάλεις να τα δει που μας υποτιμάει τόσο έχουμε κ εμείς πλούσιο λεξιλόγιο Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Click για ανάπτυξη... ναι ναι καθε μερα χωρίς δεύτερη κουβέντα αγριεύουν βέβαια αλλά εγω εκει προσπαθω να είναι περίπου κ την ίδια ώρα για να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι καθε μέρα τέτοια ώρα εχει χτενισμα. Λεω να τα κάνω κ κανενα μπανιο τωρα για να βάλω κ μαλακτική, λες να κρυώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο δεν ειναι ολοιδιο ο Μάρκο; Click για ανάπτυξη... εδω μοιαζει λιγο αλλα ειναι πολυ ξεμαλλιασμενος Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να'τος κι εδω: Click για ανάπτυξη... Αυτον θα τον μπερδευα η ιδια Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σου βάζω κ μερικές φωτογραφίες της Κάντυ που ζήτησες όσες δλδ μπορεσα να πάρω γιατί δεν κάθετε με τπτ η σπασίκλα Click για ανάπτυξη... εδω μιλαμε για τρομερη κουκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 20:46 Η elvenstar: #5.363 30-11-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ειναι τοσο σκουρος απο κατω; Click για ανάπτυξη... Ναι το δεύτερο τρίχωμα είναι ολο seal Αλήθεια τα Μαρκογατα τι ράτσα είναι; Αρχική Δημοσίευση από zorica: εδω μοιαζει λιγο αλλα ειναι πολυ ξεμαλλιασμενος Click για ανάπτυξη... Ισως κάτι άκουσε κ του σηκώθηκε η τρίχα Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτον θα τον μπερδεβα η ιδια Click για ανάπτυξη... Ρε λες να είναι ο Μαρκο άλλωστε πόσοι κ πόσοι δεν είδαν τον ευατό τους στον Ιντερνετ χωρίς να ξέρουν ότι τους τράβηξαν φωτο; Ευχαριστούμε κ για το κομπλιμαν Αν το ξέραμε ποιο νωρίς δεν θα τη στείρωνα από μικρή να γινόμασταν κ (κακιές ) πεθερές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 20:53 Η elvenstar: #5.364 30-11-08 20:53 Επειδή η δεσποινής Βασιλική μας την λέει πολύ στο άλλο θέμα κ ότι μόνο τα σιαμάκια κ καλά μιλάνε κ πολύ κ μονο μ αυτά μπορείς να κάνεις διάλογο παραθέτω εδω πειστήρια που την διαψεύδουν παταγωδώς https://www.youtube.com/watch?v=NHJLFJZnHd4 https://www.youtube.com/watch?v=LRW9CRgL0-Q&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:01 Η aalyah έγραψε: #5.365 30-11-08 21:01 Μιας και εβαλες τα παραπανω αυτο σας φαινεται αληθινο? https://uk.youtube.com/watch?v=964uCtgsDoE&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η elvenstar: #5.366 30-11-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μιας και εβαλες τα παραπανω αυτο σας φαινεται αληθινο? https://uk.youtube.com/watch?v=964uCtgsDoE&feature=related Click για ανάπτυξη... Ε! Όχι είναι φανερό ότι η φωνή είναι ανθρώπινη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η aalyah έγραψε: #5.367 30-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! Όχι είναι φανερό ότι η φωνή είναι ανθρώπινη Click για ανάπτυξη... Έτσι μου φάνηκε και μένα αλλά έιπα να ρωτήσω. Δες αυτό. Ασχετο αλλά τρελό γέλιο. https://uk.youtube.com/watch?v=LTwYDst1HBM&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:41 Η moukelis έγραψε: #5.368 30-11-08 21:41 Τα Μαρκογατα ειναι περσακια καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η zorica έγραψε: #5.369 01-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι το δεύτερο τρίχωμα είναι ολο seal Αλήθεια τα Μαρκογατα τι ράτσα είναι; Ισως κάτι άκουσε κ του σηκώθηκε η τρίχα Ρε λες να είναι ο Μαρκο άλλωστε πόσοι κ πόσοι δεν είδαν τον ευατό τους στον Ιντερνετ χωρίς να ξέρουν ότι τους τράβηξαν φωτο; Ευχαριστούμε κ για το κομπλιμαν Αν το ξέραμε ποιο νωρίς δεν θα τη στείρωνα από μικρή να γινόμασταν κ (κακιές ) πεθερές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα Μαρκογατα ειναι περσακια καλε! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αποφασισει ακομα το τι ακριβως ειναι...εχει μια γουνα Περση αλλα γυρω στο λαιμο εχει μια χετη που με μπερδευει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η moukelis έγραψε: #5.370 01-12-08 00:32 Οχι εννοω για τα γατια που μοιαζουν στον Μαρκο,που εβαλα πιο πανω,περσικα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η elvenstar: #5.371 01-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αποφασισει ακομα το τι ακριβως ειναι...εχει μια γουνα Περση αλλα γυρω στο λαιμο εχει μια χετη που με μπερδευει... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτή τη χαίτη την είδα να την έχουν τα Μει κουν το χρωμα του πάντως ειναι σιγουρα σμοκ (νομίζω μπλου) αν φαίνεται καλά από τη φωτογραφία κ δεν αλλιωνεται το χρώμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:38 Η elvenstar: #5.372 01-12-08 00:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #5.373 01-12-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω για τα γατια που μοιαζουν στον Μαρκο,που εβαλα πιο πανω,περσικα ειναι. Click για ανάπτυξη... Αααααααααααα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν αυτή τη χαίτη την είδα να την έχουν τα Μει κουν το χρωμα του πάντως ειναι σιγουρα σμοκ (νομίζω μπλου) αν φαίνεται καλά από τη φωτογραφία κ δεν αλλιωνεται το χρώμα του Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η staman2 έγραψε: #5.374 01-12-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ααααα! Θα σε μαλώσω δεν θέλω να μου λες ασχολήθηκα μαζί σας είναι σα να το κάνω από υποχρέωση, ενω ξέρεις οτι σας αγαπαω πολύ,( ίσως λιιιγο παραπανω τον Περσάκο μου ) Ναι αυτό σου έλεγε το έστειλα αλλα όλα τα μέιλ μου τα επιστρέφει πισω κ γράφει fatal error δεν ξέρω τι σημβαίνει στου το έγραψα κ σε PM δεν ξέρω αν λαμβάνεις μέιλ από άλλους. Για τα Χριστουγεννα σας ετοιμάζω άλλη έκπληξη φιλιά κ στον Ηλία. Σου βάζω κ μερικές φωτογραφίες της Κάντυ που ζήτησες όσες δλδ μπορεσα να πάρω γιατί δεν κάθετε με τπτ η σπασίκλα Click για ανάπτυξη... Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:51 Η zorica έγραψε: #5.375 01-12-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #5.376 01-12-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και μία του Μπατ να δεις πως γρατσουνάει το παράθυρο για να πάει τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι είναι το πριν κ το μετά για διαφήμιση αποτρίχωσης Click για ανάπτυξη... Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή η δεσποινής Βασιλική μας την λέει πολύ στο άλλο θέμα κ ότι μόνο τα σιαμάκια κ καλά μιλάνε κ πολύ κ μονο μ αυτά μπορείς να κάνεις διάλογο παραθέτω εδω πειστήρια που την διαψεύδουν παταγωδώς https://www.youtube.com/watch?v=NHJLFJZnHd4 https://www.youtube.com/watch?v=LRW9CRgL0-Q&feature=related Click για ανάπτυξη... Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μιας και εβαλες τα παραπανω αυτο σας φαινεται αληθινο? https://uk.youtube.com/watch?v=964uCtgsDoE&feature=related Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια. Φαίνεται ότι είναι ανθρώπινη η φωνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.377 01-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Click για ανάπτυξη... Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:00 Η staman2 έγραψε: #5.378 01-12-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Click για ανάπτυξη... Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #5.379 01-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αααααααααααα Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Click για ανάπτυξη... Οχι κ εγώ για την χαίτη σου έλεγα μονο. Αύτο που σκεφτόμουν είναι μηπως τελικά είναι κατι από διασταύρωση ή Μει Κουν ή Νορβιγηκου Δάσους με Περσικό κ όχι Αγγύρας που σου ειπαν με περσικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:07 Η elvenstar: #5.380 01-12-08 01:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δε βιαζομαι να μεγαλώσει το τρίχωμα μια χαρά τα χτενίζω τώρα αν κ σημερα η Κάντυ ήταν μεσα στη ζοχάδα. Είδες; Καλά δεν την έκανα; να της τα βάλεις να τα δει που μας υποτιμάει τόσο έχουμε κ εμείς πλούσιο λεξιλόγιο Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Click για ανάπτυξη... ναι ναι καθε μερα χωρίς δεύτερη κουβέντα αγριεύουν βέβαια αλλά εγω εκει προσπαθω να είναι περίπου κ την ίδια ώρα για να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι καθε μέρα τέτοια ώρα εχει χτενισμα. Λεω να τα κάνω κ κανενα μπανιο τωρα για να βάλω κ μαλακτική, λες να κρυώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ειναι τοσο σκουρος απο κατω; Click για ανάπτυξη... Ναι το δεύτερο τρίχωμα είναι ολο seal Αλήθεια τα Μαρκογατα τι ράτσα είναι; Αρχική Δημοσίευση από zorica: εδω μοιαζει λιγο αλλα ειναι πολυ ξεμαλλιασμενος Click για ανάπτυξη... Ισως κάτι άκουσε κ του σηκώθηκε η τρίχα Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτον θα τον μπερδεβα η ιδια Click για ανάπτυξη... Ρε λες να είναι ο Μαρκο άλλωστε πόσοι κ πόσοι δεν είδαν τον ευατό τους στον Ιντερνετ χωρίς να ξέρουν ότι τους τράβηξαν φωτο; Ευχαριστούμε κ για το κομπλιμαν Αν το ξέραμε ποιο νωρίς δεν θα τη στείρωνα από μικρή να γινόμασταν κ (κακιές ) πεθερές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 20:53 Η elvenstar: #5.364 30-11-08 20:53 Επειδή η δεσποινής Βασιλική μας την λέει πολύ στο άλλο θέμα κ ότι μόνο τα σιαμάκια κ καλά μιλάνε κ πολύ κ μονο μ αυτά μπορείς να κάνεις διάλογο παραθέτω εδω πειστήρια που την διαψεύδουν παταγωδώς https://www.youtube.com/watch?v=NHJLFJZnHd4 https://www.youtube.com/watch?v=LRW9CRgL0-Q&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:01 Η aalyah έγραψε: #5.365 30-11-08 21:01 Μιας και εβαλες τα παραπανω αυτο σας φαινεται αληθινο? https://uk.youtube.com/watch?v=964uCtgsDoE&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η elvenstar: #5.366 30-11-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μιας και εβαλες τα παραπανω αυτο σας φαινεται αληθινο? https://uk.youtube.com/watch?v=964uCtgsDoE&feature=related Click για ανάπτυξη... Ε! Όχι είναι φανερό ότι η φωνή είναι ανθρώπινη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η aalyah έγραψε: #5.367 30-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! Όχι είναι φανερό ότι η φωνή είναι ανθρώπινη Click για ανάπτυξη... Έτσι μου φάνηκε και μένα αλλά έιπα να ρωτήσω. Δες αυτό. Ασχετο αλλά τρελό γέλιο. https://uk.youtube.com/watch?v=LTwYDst1HBM&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:41 Η moukelis έγραψε: #5.368 30-11-08 21:41 Τα Μαρκογατα ειναι περσακια καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η zorica έγραψε: #5.369 01-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι το δεύτερο τρίχωμα είναι ολο seal Αλήθεια τα Μαρκογατα τι ράτσα είναι; Ισως κάτι άκουσε κ του σηκώθηκε η τρίχα Ρε λες να είναι ο Μαρκο άλλωστε πόσοι κ πόσοι δεν είδαν τον ευατό τους στον Ιντερνετ χωρίς να ξέρουν ότι τους τράβηξαν φωτο; Ευχαριστούμε κ για το κομπλιμαν Αν το ξέραμε ποιο νωρίς δεν θα τη στείρωνα από μικρή να γινόμασταν κ (κακιές ) πεθερές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα Μαρκογατα ειναι περσακια καλε! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αποφασισει ακομα το τι ακριβως ειναι...εχει μια γουνα Περση αλλα γυρω στο λαιμο εχει μια χετη που με μπερδευει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η moukelis έγραψε: #5.370 01-12-08 00:32 Οχι εννοω για τα γατια που μοιαζουν στον Μαρκο,που εβαλα πιο πανω,περσικα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η elvenstar: #5.371 01-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αποφασισει ακομα το τι ακριβως ειναι...εχει μια γουνα Περση αλλα γυρω στο λαιμο εχει μια χετη που με μπερδευει... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτή τη χαίτη την είδα να την έχουν τα Μει κουν το χρωμα του πάντως ειναι σιγουρα σμοκ (νομίζω μπλου) αν φαίνεται καλά από τη φωτογραφία κ δεν αλλιωνεται το χρώμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:38 Η elvenstar: #5.372 01-12-08 00:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #5.373 01-12-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω για τα γατια που μοιαζουν στον Μαρκο,που εβαλα πιο πανω,περσικα ειναι. Click για ανάπτυξη... Αααααααααααα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν αυτή τη χαίτη την είδα να την έχουν τα Μει κουν το χρωμα του πάντως ειναι σιγουρα σμοκ (νομίζω μπλου) αν φαίνεται καλά από τη φωτογραφία κ δεν αλλιωνεται το χρώμα του Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η staman2 έγραψε: #5.374 01-12-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ααααα! Θα σε μαλώσω δεν θέλω να μου λες ασχολήθηκα μαζί σας είναι σα να το κάνω από υποχρέωση, ενω ξέρεις οτι σας αγαπαω πολύ,( ίσως λιιιγο παραπανω τον Περσάκο μου ) Ναι αυτό σου έλεγε το έστειλα αλλα όλα τα μέιλ μου τα επιστρέφει πισω κ γράφει fatal error δεν ξέρω τι σημβαίνει στου το έγραψα κ σε PM δεν ξέρω αν λαμβάνεις μέιλ από άλλους. Για τα Χριστουγεννα σας ετοιμάζω άλλη έκπληξη φιλιά κ στον Ηλία. Σου βάζω κ μερικές φωτογραφίες της Κάντυ που ζήτησες όσες δλδ μπορεσα να πάρω γιατί δεν κάθετε με τπτ η σπασίκλα Click για ανάπτυξη... Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:51 Η zorica έγραψε: #5.375 01-12-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #5.376 01-12-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και μία του Μπατ να δεις πως γρατσουνάει το παράθυρο για να πάει τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι είναι το πριν κ το μετά για διαφήμιση αποτρίχωσης Click για ανάπτυξη... Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή η δεσποινής Βασιλική μας την λέει πολύ στο άλλο θέμα κ ότι μόνο τα σιαμάκια κ καλά μιλάνε κ πολύ κ μονο μ αυτά μπορείς να κάνεις διάλογο παραθέτω εδω πειστήρια που την διαψεύδουν παταγωδώς https://www.youtube.com/watch?v=NHJLFJZnHd4 https://www.youtube.com/watch?v=LRW9CRgL0-Q&feature=related Click για ανάπτυξη... Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μιας και εβαλες τα παραπανω αυτο σας φαινεται αληθινο? https://uk.youtube.com/watch?v=964uCtgsDoE&feature=related Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια. Φαίνεται ότι είναι ανθρώπινη η φωνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.377 01-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Click για ανάπτυξη... Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:00 Η staman2 έγραψε: #5.378 01-12-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Click για ανάπτυξη... Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #5.379 01-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αααααααααααα Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Click για ανάπτυξη... Οχι κ εγώ για την χαίτη σου έλεγα μονο. Αύτο που σκεφτόμουν είναι μηπως τελικά είναι κατι από διασταύρωση ή Μει Κουν ή Νορβιγηκου Δάσους με Περσικό κ όχι Αγγύρας που σου ειπαν με περσικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:07 Η elvenstar: #5.380 01-12-08 01:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δε βιαζομαι να μεγαλώσει το τρίχωμα μια χαρά τα χτενίζω τώρα αν κ σημερα η Κάντυ ήταν μεσα στη ζοχάδα. Είδες; Καλά δεν την έκανα; να της τα βάλεις να τα δει που μας υποτιμάει τόσο έχουμε κ εμείς πλούσιο λεξιλόγιο Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Click για ανάπτυξη... ναι ναι καθε μερα χωρίς δεύτερη κουβέντα αγριεύουν βέβαια αλλά εγω εκει προσπαθω να είναι περίπου κ την ίδια ώρα για να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι καθε μέρα τέτοια ώρα εχει χτενισμα. Λεω να τα κάνω κ κανενα μπανιο τωρα για να βάλω κ μαλακτική, λες να κρυώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδή η δεσποινής Βασιλική μας την λέει πολύ στο άλλο θέμα κ ότι μόνο τα σιαμάκια κ καλά μιλάνε κ πολύ κ μονο μ αυτά μπορείς να κάνεις διάλογο παραθέτω εδω πειστήρια που την διαψεύδουν παταγωδώς https://www.youtube.com/watch?v=NHJLFJZnHd4 https://www.youtube.com/watch?v=LRW9CRgL0-Q&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:01 Η aalyah έγραψε: #5.365 30-11-08 21:01 Μιας και εβαλες τα παραπανω αυτο σας φαινεται αληθινο? https://uk.youtube.com/watch?v=964uCtgsDoE&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η elvenstar: #5.366 30-11-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μιας και εβαλες τα παραπανω αυτο σας φαινεται αληθινο? https://uk.youtube.com/watch?v=964uCtgsDoE&feature=related Click για ανάπτυξη... Ε! Όχι είναι φανερό ότι η φωνή είναι ανθρώπινη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η aalyah έγραψε: #5.367 30-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! Όχι είναι φανερό ότι η φωνή είναι ανθρώπινη Click για ανάπτυξη... Έτσι μου φάνηκε και μένα αλλά έιπα να ρωτήσω. Δες αυτό. Ασχετο αλλά τρελό γέλιο. https://uk.youtube.com/watch?v=LTwYDst1HBM&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:41 Η moukelis έγραψε: #5.368 30-11-08 21:41 Τα Μαρκογατα ειναι περσακια καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η zorica έγραψε: #5.369 01-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι το δεύτερο τρίχωμα είναι ολο seal Αλήθεια τα Μαρκογατα τι ράτσα είναι; Ισως κάτι άκουσε κ του σηκώθηκε η τρίχα Ρε λες να είναι ο Μαρκο άλλωστε πόσοι κ πόσοι δεν είδαν τον ευατό τους στον Ιντερνετ χωρίς να ξέρουν ότι τους τράβηξαν φωτο; Ευχαριστούμε κ για το κομπλιμαν Αν το ξέραμε ποιο νωρίς δεν θα τη στείρωνα από μικρή να γινόμασταν κ (κακιές ) πεθερές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα Μαρκογατα ειναι περσακια καλε! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αποφασισει ακομα το τι ακριβως ειναι...εχει μια γουνα Περση αλλα γυρω στο λαιμο εχει μια χετη που με μπερδευει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η moukelis έγραψε: #5.370 01-12-08 00:32 Οχι εννοω για τα γατια που μοιαζουν στον Μαρκο,που εβαλα πιο πανω,περσικα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η elvenstar: #5.371 01-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αποφασισει ακομα το τι ακριβως ειναι...εχει μια γουνα Περση αλλα γυρω στο λαιμο εχει μια χετη που με μπερδευει... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτή τη χαίτη την είδα να την έχουν τα Μει κουν το χρωμα του πάντως ειναι σιγουρα σμοκ (νομίζω μπλου) αν φαίνεται καλά από τη φωτογραφία κ δεν αλλιωνεται το χρώμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:38 Η elvenstar: #5.372 01-12-08 00:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #5.373 01-12-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω για τα γατια που μοιαζουν στον Μαρκο,που εβαλα πιο πανω,περσικα ειναι. Click για ανάπτυξη... Αααααααααααα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν αυτή τη χαίτη την είδα να την έχουν τα Μει κουν το χρωμα του πάντως ειναι σιγουρα σμοκ (νομίζω μπλου) αν φαίνεται καλά από τη φωτογραφία κ δεν αλλιωνεται το χρώμα του Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η staman2 έγραψε: #5.374 01-12-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ααααα! Θα σε μαλώσω δεν θέλω να μου λες ασχολήθηκα μαζί σας είναι σα να το κάνω από υποχρέωση, ενω ξέρεις οτι σας αγαπαω πολύ,( ίσως λιιιγο παραπανω τον Περσάκο μου ) Ναι αυτό σου έλεγε το έστειλα αλλα όλα τα μέιλ μου τα επιστρέφει πισω κ γράφει fatal error δεν ξέρω τι σημβαίνει στου το έγραψα κ σε PM δεν ξέρω αν λαμβάνεις μέιλ από άλλους. Για τα Χριστουγεννα σας ετοιμάζω άλλη έκπληξη φιλιά κ στον Ηλία. Σου βάζω κ μερικές φωτογραφίες της Κάντυ που ζήτησες όσες δλδ μπορεσα να πάρω γιατί δεν κάθετε με τπτ η σπασίκλα Click για ανάπτυξη... Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:51 Η zorica έγραψε: #5.375 01-12-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #5.376 01-12-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και μία του Μπατ να δεις πως γρατσουνάει το παράθυρο για να πάει τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι είναι το πριν κ το μετά για διαφήμιση αποτρίχωσης Click για ανάπτυξη... Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή η δεσποινής Βασιλική μας την λέει πολύ στο άλλο θέμα κ ότι μόνο τα σιαμάκια κ καλά μιλάνε κ πολύ κ μονο μ αυτά μπορείς να κάνεις διάλογο παραθέτω εδω πειστήρια που την διαψεύδουν παταγωδώς https://www.youtube.com/watch?v=NHJLFJZnHd4 https://www.youtube.com/watch?v=LRW9CRgL0-Q&feature=related Click για ανάπτυξη... Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μιας και εβαλες τα παραπανω αυτο σας φαινεται αληθινο? https://uk.youtube.com/watch?v=964uCtgsDoE&feature=related Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια. Φαίνεται ότι είναι ανθρώπινη η φωνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.377 01-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Click για ανάπτυξη... Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:00 Η staman2 έγραψε: #5.378 01-12-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Click για ανάπτυξη... Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #5.379 01-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αααααααααααα Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Click για ανάπτυξη... Οχι κ εγώ για την χαίτη σου έλεγα μονο. Αύτο που σκεφτόμουν είναι μηπως τελικά είναι κατι από διασταύρωση ή Μει Κουν ή Νορβιγηκου Δάσους με Περσικό κ όχι Αγγύρας που σου ειπαν με περσικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:07 Η elvenstar: #5.380 01-12-08 01:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δε βιαζομαι να μεγαλώσει το τρίχωμα μια χαρά τα χτενίζω τώρα αν κ σημερα η Κάντυ ήταν μεσα στη ζοχάδα. Είδες; Καλά δεν την έκανα; να της τα βάλεις να τα δει που μας υποτιμάει τόσο έχουμε κ εμείς πλούσιο λεξιλόγιο Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Click για ανάπτυξη... ναι ναι καθε μερα χωρίς δεύτερη κουβέντα αγριεύουν βέβαια αλλά εγω εκει προσπαθω να είναι περίπου κ την ίδια ώρα για να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι καθε μέρα τέτοια ώρα εχει χτενισμα. Λεω να τα κάνω κ κανενα μπανιο τωρα για να βάλω κ μαλακτική, λες να κρυώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μιας και εβαλες τα παραπανω αυτο σας φαινεται αληθινο? https://uk.youtube.com/watch?v=964uCtgsDoE&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η elvenstar: #5.366 30-11-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μιας και εβαλες τα παραπανω αυτο σας φαινεται αληθινο? https://uk.youtube.com/watch?v=964uCtgsDoE&feature=related Click για ανάπτυξη... Ε! Όχι είναι φανερό ότι η φωνή είναι ανθρώπινη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η aalyah έγραψε: #5.367 30-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! Όχι είναι φανερό ότι η φωνή είναι ανθρώπινη Click για ανάπτυξη... Έτσι μου φάνηκε και μένα αλλά έιπα να ρωτήσω. Δες αυτό. Ασχετο αλλά τρελό γέλιο. https://uk.youtube.com/watch?v=LTwYDst1HBM&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:41 Η moukelis έγραψε: #5.368 30-11-08 21:41 Τα Μαρκογατα ειναι περσακια καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η zorica έγραψε: #5.369 01-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι το δεύτερο τρίχωμα είναι ολο seal Αλήθεια τα Μαρκογατα τι ράτσα είναι; Ισως κάτι άκουσε κ του σηκώθηκε η τρίχα Ρε λες να είναι ο Μαρκο άλλωστε πόσοι κ πόσοι δεν είδαν τον ευατό τους στον Ιντερνετ χωρίς να ξέρουν ότι τους τράβηξαν φωτο; Ευχαριστούμε κ για το κομπλιμαν Αν το ξέραμε ποιο νωρίς δεν θα τη στείρωνα από μικρή να γινόμασταν κ (κακιές ) πεθερές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα Μαρκογατα ειναι περσακια καλε! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αποφασισει ακομα το τι ακριβως ειναι...εχει μια γουνα Περση αλλα γυρω στο λαιμο εχει μια χετη που με μπερδευει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η moukelis έγραψε: #5.370 01-12-08 00:32 Οχι εννοω για τα γατια που μοιαζουν στον Μαρκο,που εβαλα πιο πανω,περσικα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η elvenstar: #5.371 01-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αποφασισει ακομα το τι ακριβως ειναι...εχει μια γουνα Περση αλλα γυρω στο λαιμο εχει μια χετη που με μπερδευει... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτή τη χαίτη την είδα να την έχουν τα Μει κουν το χρωμα του πάντως ειναι σιγουρα σμοκ (νομίζω μπλου) αν φαίνεται καλά από τη φωτογραφία κ δεν αλλιωνεται το χρώμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:38 Η elvenstar: #5.372 01-12-08 00:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #5.373 01-12-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω για τα γατια που μοιαζουν στον Μαρκο,που εβαλα πιο πανω,περσικα ειναι. Click για ανάπτυξη... Αααααααααααα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν αυτή τη χαίτη την είδα να την έχουν τα Μει κουν το χρωμα του πάντως ειναι σιγουρα σμοκ (νομίζω μπλου) αν φαίνεται καλά από τη φωτογραφία κ δεν αλλιωνεται το χρώμα του Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η staman2 έγραψε: #5.374 01-12-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ααααα! Θα σε μαλώσω δεν θέλω να μου λες ασχολήθηκα μαζί σας είναι σα να το κάνω από υποχρέωση, ενω ξέρεις οτι σας αγαπαω πολύ,( ίσως λιιιγο παραπανω τον Περσάκο μου ) Ναι αυτό σου έλεγε το έστειλα αλλα όλα τα μέιλ μου τα επιστρέφει πισω κ γράφει fatal error δεν ξέρω τι σημβαίνει στου το έγραψα κ σε PM δεν ξέρω αν λαμβάνεις μέιλ από άλλους. Για τα Χριστουγεννα σας ετοιμάζω άλλη έκπληξη φιλιά κ στον Ηλία. Σου βάζω κ μερικές φωτογραφίες της Κάντυ που ζήτησες όσες δλδ μπορεσα να πάρω γιατί δεν κάθετε με τπτ η σπασίκλα Click για ανάπτυξη... Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:51 Η zorica έγραψε: #5.375 01-12-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #5.376 01-12-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και μία του Μπατ να δεις πως γρατσουνάει το παράθυρο για να πάει τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι είναι το πριν κ το μετά για διαφήμιση αποτρίχωσης Click για ανάπτυξη... Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή η δεσποινής Βασιλική μας την λέει πολύ στο άλλο θέμα κ ότι μόνο τα σιαμάκια κ καλά μιλάνε κ πολύ κ μονο μ αυτά μπορείς να κάνεις διάλογο παραθέτω εδω πειστήρια που την διαψεύδουν παταγωδώς https://www.youtube.com/watch?v=NHJLFJZnHd4 https://www.youtube.com/watch?v=LRW9CRgL0-Q&feature=related Click για ανάπτυξη... Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μιας και εβαλες τα παραπανω αυτο σας φαινεται αληθινο? https://uk.youtube.com/watch?v=964uCtgsDoE&feature=related Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια. Φαίνεται ότι είναι ανθρώπινη η φωνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.377 01-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Click για ανάπτυξη... Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:00 Η staman2 έγραψε: #5.378 01-12-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Click για ανάπτυξη... Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #5.379 01-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αααααααααααα Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Click για ανάπτυξη... Οχι κ εγώ για την χαίτη σου έλεγα μονο. Αύτο που σκεφτόμουν είναι μηπως τελικά είναι κατι από διασταύρωση ή Μει Κουν ή Νορβιγηκου Δάσους με Περσικό κ όχι Αγγύρας που σου ειπαν με περσικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:07 Η elvenstar: #5.380 01-12-08 01:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δε βιαζομαι να μεγαλώσει το τρίχωμα μια χαρά τα χτενίζω τώρα αν κ σημερα η Κάντυ ήταν μεσα στη ζοχάδα. Είδες; Καλά δεν την έκανα; να της τα βάλεις να τα δει που μας υποτιμάει τόσο έχουμε κ εμείς πλούσιο λεξιλόγιο Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Click για ανάπτυξη... ναι ναι καθε μερα χωρίς δεύτερη κουβέντα αγριεύουν βέβαια αλλά εγω εκει προσπαθω να είναι περίπου κ την ίδια ώρα για να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι καθε μέρα τέτοια ώρα εχει χτενισμα. Λεω να τα κάνω κ κανενα μπανιο τωρα για να βάλω κ μαλακτική, λες να κρυώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μιας και εβαλες τα παραπανω αυτο σας φαινεται αληθινο? https://uk.youtube.com/watch?v=964uCtgsDoE&feature=related Click για ανάπτυξη... Ε! Όχι είναι φανερό ότι η φωνή είναι ανθρώπινη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η aalyah έγραψε: #5.367 30-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! Όχι είναι φανερό ότι η φωνή είναι ανθρώπινη Click για ανάπτυξη... Έτσι μου φάνηκε και μένα αλλά έιπα να ρωτήσω. Δες αυτό. Ασχετο αλλά τρελό γέλιο. https://uk.youtube.com/watch?v=LTwYDst1HBM&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:41 Η moukelis έγραψε: #5.368 30-11-08 21:41 Τα Μαρκογατα ειναι περσακια καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η zorica έγραψε: #5.369 01-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι το δεύτερο τρίχωμα είναι ολο seal Αλήθεια τα Μαρκογατα τι ράτσα είναι; Ισως κάτι άκουσε κ του σηκώθηκε η τρίχα Ρε λες να είναι ο Μαρκο άλλωστε πόσοι κ πόσοι δεν είδαν τον ευατό τους στον Ιντερνετ χωρίς να ξέρουν ότι τους τράβηξαν φωτο; Ευχαριστούμε κ για το κομπλιμαν Αν το ξέραμε ποιο νωρίς δεν θα τη στείρωνα από μικρή να γινόμασταν κ (κακιές ) πεθερές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα Μαρκογατα ειναι περσακια καλε! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αποφασισει ακομα το τι ακριβως ειναι...εχει μια γουνα Περση αλλα γυρω στο λαιμο εχει μια χετη που με μπερδευει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η moukelis έγραψε: #5.370 01-12-08 00:32 Οχι εννοω για τα γατια που μοιαζουν στον Μαρκο,που εβαλα πιο πανω,περσικα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η elvenstar: #5.371 01-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αποφασισει ακομα το τι ακριβως ειναι...εχει μια γουνα Περση αλλα γυρω στο λαιμο εχει μια χετη που με μπερδευει... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτή τη χαίτη την είδα να την έχουν τα Μει κουν το χρωμα του πάντως ειναι σιγουρα σμοκ (νομίζω μπλου) αν φαίνεται καλά από τη φωτογραφία κ δεν αλλιωνεται το χρώμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:38 Η elvenstar: #5.372 01-12-08 00:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #5.373 01-12-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω για τα γατια που μοιαζουν στον Μαρκο,που εβαλα πιο πανω,περσικα ειναι. Click για ανάπτυξη... Αααααααααααα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν αυτή τη χαίτη την είδα να την έχουν τα Μει κουν το χρωμα του πάντως ειναι σιγουρα σμοκ (νομίζω μπλου) αν φαίνεται καλά από τη φωτογραφία κ δεν αλλιωνεται το χρώμα του Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η staman2 έγραψε: #5.374 01-12-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ααααα! Θα σε μαλώσω δεν θέλω να μου λες ασχολήθηκα μαζί σας είναι σα να το κάνω από υποχρέωση, ενω ξέρεις οτι σας αγαπαω πολύ,( ίσως λιιιγο παραπανω τον Περσάκο μου ) Ναι αυτό σου έλεγε το έστειλα αλλα όλα τα μέιλ μου τα επιστρέφει πισω κ γράφει fatal error δεν ξέρω τι σημβαίνει στου το έγραψα κ σε PM δεν ξέρω αν λαμβάνεις μέιλ από άλλους. Για τα Χριστουγεννα σας ετοιμάζω άλλη έκπληξη φιλιά κ στον Ηλία. Σου βάζω κ μερικές φωτογραφίες της Κάντυ που ζήτησες όσες δλδ μπορεσα να πάρω γιατί δεν κάθετε με τπτ η σπασίκλα Click για ανάπτυξη... Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:51 Η zorica έγραψε: #5.375 01-12-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #5.376 01-12-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και μία του Μπατ να δεις πως γρατσουνάει το παράθυρο για να πάει τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι είναι το πριν κ το μετά για διαφήμιση αποτρίχωσης Click για ανάπτυξη... Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή η δεσποινής Βασιλική μας την λέει πολύ στο άλλο θέμα κ ότι μόνο τα σιαμάκια κ καλά μιλάνε κ πολύ κ μονο μ αυτά μπορείς να κάνεις διάλογο παραθέτω εδω πειστήρια που την διαψεύδουν παταγωδώς https://www.youtube.com/watch?v=NHJLFJZnHd4 https://www.youtube.com/watch?v=LRW9CRgL0-Q&feature=related Click για ανάπτυξη... Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μιας και εβαλες τα παραπανω αυτο σας φαινεται αληθινο? https://uk.youtube.com/watch?v=964uCtgsDoE&feature=related Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια. Φαίνεται ότι είναι ανθρώπινη η φωνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.377 01-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Click για ανάπτυξη... Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:00 Η staman2 έγραψε: #5.378 01-12-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Click για ανάπτυξη... Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #5.379 01-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αααααααααααα Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Click για ανάπτυξη... Οχι κ εγώ για την χαίτη σου έλεγα μονο. Αύτο που σκεφτόμουν είναι μηπως τελικά είναι κατι από διασταύρωση ή Μει Κουν ή Νορβιγηκου Δάσους με Περσικό κ όχι Αγγύρας που σου ειπαν με περσικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:07 Η elvenstar: #5.380 01-12-08 01:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δε βιαζομαι να μεγαλώσει το τρίχωμα μια χαρά τα χτενίζω τώρα αν κ σημερα η Κάντυ ήταν μεσα στη ζοχάδα. Είδες; Καλά δεν την έκανα; να της τα βάλεις να τα δει που μας υποτιμάει τόσο έχουμε κ εμείς πλούσιο λεξιλόγιο Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Click για ανάπτυξη... ναι ναι καθε μερα χωρίς δεύτερη κουβέντα αγριεύουν βέβαια αλλά εγω εκει προσπαθω να είναι περίπου κ την ίδια ώρα για να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι καθε μέρα τέτοια ώρα εχει χτενισμα. Λεω να τα κάνω κ κανενα μπανιο τωρα για να βάλω κ μαλακτική, λες να κρυώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! Όχι είναι φανερό ότι η φωνή είναι ανθρώπινη Click για ανάπτυξη... Έτσι μου φάνηκε και μένα αλλά έιπα να ρωτήσω. Δες αυτό. Ασχετο αλλά τρελό γέλιο. https://uk.youtube.com/watch?v=LTwYDst1HBM&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:41 Η moukelis έγραψε: #5.368 30-11-08 21:41 Τα Μαρκογατα ειναι περσακια καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η zorica έγραψε: #5.369 01-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι το δεύτερο τρίχωμα είναι ολο seal Αλήθεια τα Μαρκογατα τι ράτσα είναι; Ισως κάτι άκουσε κ του σηκώθηκε η τρίχα Ρε λες να είναι ο Μαρκο άλλωστε πόσοι κ πόσοι δεν είδαν τον ευατό τους στον Ιντερνετ χωρίς να ξέρουν ότι τους τράβηξαν φωτο; Ευχαριστούμε κ για το κομπλιμαν Αν το ξέραμε ποιο νωρίς δεν θα τη στείρωνα από μικρή να γινόμασταν κ (κακιές ) πεθερές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα Μαρκογατα ειναι περσακια καλε! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αποφασισει ακομα το τι ακριβως ειναι...εχει μια γουνα Περση αλλα γυρω στο λαιμο εχει μια χετη που με μπερδευει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η moukelis έγραψε: #5.370 01-12-08 00:32 Οχι εννοω για τα γατια που μοιαζουν στον Μαρκο,που εβαλα πιο πανω,περσικα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η elvenstar: #5.371 01-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αποφασισει ακομα το τι ακριβως ειναι...εχει μια γουνα Περση αλλα γυρω στο λαιμο εχει μια χετη που με μπερδευει... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτή τη χαίτη την είδα να την έχουν τα Μει κουν το χρωμα του πάντως ειναι σιγουρα σμοκ (νομίζω μπλου) αν φαίνεται καλά από τη φωτογραφία κ δεν αλλιωνεται το χρώμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:38 Η elvenstar: #5.372 01-12-08 00:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #5.373 01-12-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω για τα γατια που μοιαζουν στον Μαρκο,που εβαλα πιο πανω,περσικα ειναι. Click για ανάπτυξη... Αααααααααααα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν αυτή τη χαίτη την είδα να την έχουν τα Μει κουν το χρωμα του πάντως ειναι σιγουρα σμοκ (νομίζω μπλου) αν φαίνεται καλά από τη φωτογραφία κ δεν αλλιωνεται το χρώμα του Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η staman2 έγραψε: #5.374 01-12-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ααααα! Θα σε μαλώσω δεν θέλω να μου λες ασχολήθηκα μαζί σας είναι σα να το κάνω από υποχρέωση, ενω ξέρεις οτι σας αγαπαω πολύ,( ίσως λιιιγο παραπανω τον Περσάκο μου ) Ναι αυτό σου έλεγε το έστειλα αλλα όλα τα μέιλ μου τα επιστρέφει πισω κ γράφει fatal error δεν ξέρω τι σημβαίνει στου το έγραψα κ σε PM δεν ξέρω αν λαμβάνεις μέιλ από άλλους. Για τα Χριστουγεννα σας ετοιμάζω άλλη έκπληξη φιλιά κ στον Ηλία. Σου βάζω κ μερικές φωτογραφίες της Κάντυ που ζήτησες όσες δλδ μπορεσα να πάρω γιατί δεν κάθετε με τπτ η σπασίκλα Click για ανάπτυξη... Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:51 Η zorica έγραψε: #5.375 01-12-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #5.376 01-12-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και μία του Μπατ να δεις πως γρατσουνάει το παράθυρο για να πάει τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι είναι το πριν κ το μετά για διαφήμιση αποτρίχωσης Click για ανάπτυξη... Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή η δεσποινής Βασιλική μας την λέει πολύ στο άλλο θέμα κ ότι μόνο τα σιαμάκια κ καλά μιλάνε κ πολύ κ μονο μ αυτά μπορείς να κάνεις διάλογο παραθέτω εδω πειστήρια που την διαψεύδουν παταγωδώς https://www.youtube.com/watch?v=NHJLFJZnHd4 https://www.youtube.com/watch?v=LRW9CRgL0-Q&feature=related Click για ανάπτυξη... Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μιας και εβαλες τα παραπανω αυτο σας φαινεται αληθινο? https://uk.youtube.com/watch?v=964uCtgsDoE&feature=related Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια. Φαίνεται ότι είναι ανθρώπινη η φωνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.377 01-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Click για ανάπτυξη... Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:00 Η staman2 έγραψε: #5.378 01-12-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Click για ανάπτυξη... Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #5.379 01-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αααααααααααα Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Click για ανάπτυξη... Οχι κ εγώ για την χαίτη σου έλεγα μονο. Αύτο που σκεφτόμουν είναι μηπως τελικά είναι κατι από διασταύρωση ή Μει Κουν ή Νορβιγηκου Δάσους με Περσικό κ όχι Αγγύρας που σου ειπαν με περσικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:07 Η elvenstar: #5.380 01-12-08 01:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δε βιαζομαι να μεγαλώσει το τρίχωμα μια χαρά τα χτενίζω τώρα αν κ σημερα η Κάντυ ήταν μεσα στη ζοχάδα. Είδες; Καλά δεν την έκανα; να της τα βάλεις να τα δει που μας υποτιμάει τόσο έχουμε κ εμείς πλούσιο λεξιλόγιο Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Click για ανάπτυξη... ναι ναι καθε μερα χωρίς δεύτερη κουβέντα αγριεύουν βέβαια αλλά εγω εκει προσπαθω να είναι περίπου κ την ίδια ώρα για να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι καθε μέρα τέτοια ώρα εχει χτενισμα. Λεω να τα κάνω κ κανενα μπανιο τωρα για να βάλω κ μαλακτική, λες να κρυώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα Μαρκογατα ειναι περσακια καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η zorica έγραψε: #5.369 01-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι το δεύτερο τρίχωμα είναι ολο seal Αλήθεια τα Μαρκογατα τι ράτσα είναι; Ισως κάτι άκουσε κ του σηκώθηκε η τρίχα Ρε λες να είναι ο Μαρκο άλλωστε πόσοι κ πόσοι δεν είδαν τον ευατό τους στον Ιντερνετ χωρίς να ξέρουν ότι τους τράβηξαν φωτο; Ευχαριστούμε κ για το κομπλιμαν Αν το ξέραμε ποιο νωρίς δεν θα τη στείρωνα από μικρή να γινόμασταν κ (κακιές ) πεθερές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα Μαρκογατα ειναι περσακια καλε! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αποφασισει ακομα το τι ακριβως ειναι...εχει μια γουνα Περση αλλα γυρω στο λαιμο εχει μια χετη που με μπερδευει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η moukelis έγραψε: #5.370 01-12-08 00:32 Οχι εννοω για τα γατια που μοιαζουν στον Μαρκο,που εβαλα πιο πανω,περσικα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η elvenstar: #5.371 01-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αποφασισει ακομα το τι ακριβως ειναι...εχει μια γουνα Περση αλλα γυρω στο λαιμο εχει μια χετη που με μπερδευει... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτή τη χαίτη την είδα να την έχουν τα Μει κουν το χρωμα του πάντως ειναι σιγουρα σμοκ (νομίζω μπλου) αν φαίνεται καλά από τη φωτογραφία κ δεν αλλιωνεται το χρώμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:38 Η elvenstar: #5.372 01-12-08 00:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #5.373 01-12-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω για τα γατια που μοιαζουν στον Μαρκο,που εβαλα πιο πανω,περσικα ειναι. Click για ανάπτυξη... Αααααααααααα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν αυτή τη χαίτη την είδα να την έχουν τα Μει κουν το χρωμα του πάντως ειναι σιγουρα σμοκ (νομίζω μπλου) αν φαίνεται καλά από τη φωτογραφία κ δεν αλλιωνεται το χρώμα του Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η staman2 έγραψε: #5.374 01-12-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ααααα! Θα σε μαλώσω δεν θέλω να μου λες ασχολήθηκα μαζί σας είναι σα να το κάνω από υποχρέωση, ενω ξέρεις οτι σας αγαπαω πολύ,( ίσως λιιιγο παραπανω τον Περσάκο μου ) Ναι αυτό σου έλεγε το έστειλα αλλα όλα τα μέιλ μου τα επιστρέφει πισω κ γράφει fatal error δεν ξέρω τι σημβαίνει στου το έγραψα κ σε PM δεν ξέρω αν λαμβάνεις μέιλ από άλλους. Για τα Χριστουγεννα σας ετοιμάζω άλλη έκπληξη φιλιά κ στον Ηλία. Σου βάζω κ μερικές φωτογραφίες της Κάντυ που ζήτησες όσες δλδ μπορεσα να πάρω γιατί δεν κάθετε με τπτ η σπασίκλα Click για ανάπτυξη... Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:51 Η zorica έγραψε: #5.375 01-12-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #5.376 01-12-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και μία του Μπατ να δεις πως γρατσουνάει το παράθυρο για να πάει τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι είναι το πριν κ το μετά για διαφήμιση αποτρίχωσης Click για ανάπτυξη... Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή η δεσποινής Βασιλική μας την λέει πολύ στο άλλο θέμα κ ότι μόνο τα σιαμάκια κ καλά μιλάνε κ πολύ κ μονο μ αυτά μπορείς να κάνεις διάλογο παραθέτω εδω πειστήρια που την διαψεύδουν παταγωδώς https://www.youtube.com/watch?v=NHJLFJZnHd4 https://www.youtube.com/watch?v=LRW9CRgL0-Q&feature=related Click για ανάπτυξη... Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μιας και εβαλες τα παραπανω αυτο σας φαινεται αληθινο? https://uk.youtube.com/watch?v=964uCtgsDoE&feature=related Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια. Φαίνεται ότι είναι ανθρώπινη η φωνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.377 01-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Click για ανάπτυξη... Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:00 Η staman2 έγραψε: #5.378 01-12-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Click για ανάπτυξη... Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #5.379 01-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αααααααααααα Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Click για ανάπτυξη... Οχι κ εγώ για την χαίτη σου έλεγα μονο. Αύτο που σκεφτόμουν είναι μηπως τελικά είναι κατι από διασταύρωση ή Μει Κουν ή Νορβιγηκου Δάσους με Περσικό κ όχι Αγγύρας που σου ειπαν με περσικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:07 Η elvenstar: #5.380 01-12-08 01:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δε βιαζομαι να μεγαλώσει το τρίχωμα μια χαρά τα χτενίζω τώρα αν κ σημερα η Κάντυ ήταν μεσα στη ζοχάδα. Είδες; Καλά δεν την έκανα; να της τα βάλεις να τα δει που μας υποτιμάει τόσο έχουμε κ εμείς πλούσιο λεξιλόγιο Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Click για ανάπτυξη... ναι ναι καθε μερα χωρίς δεύτερη κουβέντα αγριεύουν βέβαια αλλά εγω εκει προσπαθω να είναι περίπου κ την ίδια ώρα για να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι καθε μέρα τέτοια ώρα εχει χτενισμα. Λεω να τα κάνω κ κανενα μπανιο τωρα για να βάλω κ μαλακτική, λες να κρυώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι το δεύτερο τρίχωμα είναι ολο seal Αλήθεια τα Μαρκογατα τι ράτσα είναι; Ισως κάτι άκουσε κ του σηκώθηκε η τρίχα Ρε λες να είναι ο Μαρκο άλλωστε πόσοι κ πόσοι δεν είδαν τον ευατό τους στον Ιντερνετ χωρίς να ξέρουν ότι τους τράβηξαν φωτο; Ευχαριστούμε κ για το κομπλιμαν Αν το ξέραμε ποιο νωρίς δεν θα τη στείρωνα από μικρή να γινόμασταν κ (κακιές ) πεθερές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα Μαρκογατα ειναι περσακια καλε! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αποφασισει ακομα το τι ακριβως ειναι...εχει μια γουνα Περση αλλα γυρω στο λαιμο εχει μια χετη που με μπερδευει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η moukelis έγραψε: #5.370 01-12-08 00:32 Οχι εννοω για τα γατια που μοιαζουν στον Μαρκο,που εβαλα πιο πανω,περσικα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η elvenstar: #5.371 01-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αποφασισει ακομα το τι ακριβως ειναι...εχει μια γουνα Περση αλλα γυρω στο λαιμο εχει μια χετη που με μπερδευει... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτή τη χαίτη την είδα να την έχουν τα Μει κουν το χρωμα του πάντως ειναι σιγουρα σμοκ (νομίζω μπλου) αν φαίνεται καλά από τη φωτογραφία κ δεν αλλιωνεται το χρώμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:38 Η elvenstar: #5.372 01-12-08 00:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #5.373 01-12-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω για τα γατια που μοιαζουν στον Μαρκο,που εβαλα πιο πανω,περσικα ειναι. Click για ανάπτυξη... Αααααααααααα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν αυτή τη χαίτη την είδα να την έχουν τα Μει κουν το χρωμα του πάντως ειναι σιγουρα σμοκ (νομίζω μπλου) αν φαίνεται καλά από τη φωτογραφία κ δεν αλλιωνεται το χρώμα του Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η staman2 έγραψε: #5.374 01-12-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ααααα! Θα σε μαλώσω δεν θέλω να μου λες ασχολήθηκα μαζί σας είναι σα να το κάνω από υποχρέωση, ενω ξέρεις οτι σας αγαπαω πολύ,( ίσως λιιιγο παραπανω τον Περσάκο μου ) Ναι αυτό σου έλεγε το έστειλα αλλα όλα τα μέιλ μου τα επιστρέφει πισω κ γράφει fatal error δεν ξέρω τι σημβαίνει στου το έγραψα κ σε PM δεν ξέρω αν λαμβάνεις μέιλ από άλλους. Για τα Χριστουγεννα σας ετοιμάζω άλλη έκπληξη φιλιά κ στον Ηλία. Σου βάζω κ μερικές φωτογραφίες της Κάντυ που ζήτησες όσες δλδ μπορεσα να πάρω γιατί δεν κάθετε με τπτ η σπασίκλα Click για ανάπτυξη... Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:51 Η zorica έγραψε: #5.375 01-12-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #5.376 01-12-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και μία του Μπατ να δεις πως γρατσουνάει το παράθυρο για να πάει τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι είναι το πριν κ το μετά για διαφήμιση αποτρίχωσης Click για ανάπτυξη... Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή η δεσποινής Βασιλική μας την λέει πολύ στο άλλο θέμα κ ότι μόνο τα σιαμάκια κ καλά μιλάνε κ πολύ κ μονο μ αυτά μπορείς να κάνεις διάλογο παραθέτω εδω πειστήρια που την διαψεύδουν παταγωδώς https://www.youtube.com/watch?v=NHJLFJZnHd4 https://www.youtube.com/watch?v=LRW9CRgL0-Q&feature=related Click για ανάπτυξη... Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μιας και εβαλες τα παραπανω αυτο σας φαινεται αληθινο? https://uk.youtube.com/watch?v=964uCtgsDoE&feature=related Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια. Φαίνεται ότι είναι ανθρώπινη η φωνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.377 01-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Click για ανάπτυξη... Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:00 Η staman2 έγραψε: #5.378 01-12-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Click για ανάπτυξη... Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #5.379 01-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αααααααααααα Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Click για ανάπτυξη... Οχι κ εγώ για την χαίτη σου έλεγα μονο. Αύτο που σκεφτόμουν είναι μηπως τελικά είναι κατι από διασταύρωση ή Μει Κουν ή Νορβιγηκου Δάσους με Περσικό κ όχι Αγγύρας που σου ειπαν με περσικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:07 Η elvenstar: #5.380 01-12-08 01:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δε βιαζομαι να μεγαλώσει το τρίχωμα μια χαρά τα χτενίζω τώρα αν κ σημερα η Κάντυ ήταν μεσα στη ζοχάδα. Είδες; Καλά δεν την έκανα; να της τα βάλεις να τα δει που μας υποτιμάει τόσο έχουμε κ εμείς πλούσιο λεξιλόγιο Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Click για ανάπτυξη... ναι ναι καθε μερα χωρίς δεύτερη κουβέντα αγριεύουν βέβαια αλλά εγω εκει προσπαθω να είναι περίπου κ την ίδια ώρα για να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι καθε μέρα τέτοια ώρα εχει χτενισμα. Λεω να τα κάνω κ κανενα μπανιο τωρα για να βάλω κ μαλακτική, λες να κρυώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι εννοω για τα γατια που μοιαζουν στον Μαρκο,που εβαλα πιο πανω,περσικα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η elvenstar: #5.371 01-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αποφασισει ακομα το τι ακριβως ειναι...εχει μια γουνα Περση αλλα γυρω στο λαιμο εχει μια χετη που με μπερδευει... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτή τη χαίτη την είδα να την έχουν τα Μει κουν το χρωμα του πάντως ειναι σιγουρα σμοκ (νομίζω μπλου) αν φαίνεται καλά από τη φωτογραφία κ δεν αλλιωνεται το χρώμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:38 Η elvenstar: #5.372 01-12-08 00:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #5.373 01-12-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω για τα γατια που μοιαζουν στον Μαρκο,που εβαλα πιο πανω,περσικα ειναι. Click για ανάπτυξη... Αααααααααααα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν αυτή τη χαίτη την είδα να την έχουν τα Μει κουν το χρωμα του πάντως ειναι σιγουρα σμοκ (νομίζω μπλου) αν φαίνεται καλά από τη φωτογραφία κ δεν αλλιωνεται το χρώμα του Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η staman2 έγραψε: #5.374 01-12-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ααααα! Θα σε μαλώσω δεν θέλω να μου λες ασχολήθηκα μαζί σας είναι σα να το κάνω από υποχρέωση, ενω ξέρεις οτι σας αγαπαω πολύ,( ίσως λιιιγο παραπανω τον Περσάκο μου ) Ναι αυτό σου έλεγε το έστειλα αλλα όλα τα μέιλ μου τα επιστρέφει πισω κ γράφει fatal error δεν ξέρω τι σημβαίνει στου το έγραψα κ σε PM δεν ξέρω αν λαμβάνεις μέιλ από άλλους. Για τα Χριστουγεννα σας ετοιμάζω άλλη έκπληξη φιλιά κ στον Ηλία. Σου βάζω κ μερικές φωτογραφίες της Κάντυ που ζήτησες όσες δλδ μπορεσα να πάρω γιατί δεν κάθετε με τπτ η σπασίκλα Click για ανάπτυξη... Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:51 Η zorica έγραψε: #5.375 01-12-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #5.376 01-12-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και μία του Μπατ να δεις πως γρατσουνάει το παράθυρο για να πάει τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι είναι το πριν κ το μετά για διαφήμιση αποτρίχωσης Click για ανάπτυξη... Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή η δεσποινής Βασιλική μας την λέει πολύ στο άλλο θέμα κ ότι μόνο τα σιαμάκια κ καλά μιλάνε κ πολύ κ μονο μ αυτά μπορείς να κάνεις διάλογο παραθέτω εδω πειστήρια που την διαψεύδουν παταγωδώς https://www.youtube.com/watch?v=NHJLFJZnHd4 https://www.youtube.com/watch?v=LRW9CRgL0-Q&feature=related Click για ανάπτυξη... Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μιας και εβαλες τα παραπανω αυτο σας φαινεται αληθινο? https://uk.youtube.com/watch?v=964uCtgsDoE&feature=related Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια. Φαίνεται ότι είναι ανθρώπινη η φωνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.377 01-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Click για ανάπτυξη... Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:00 Η staman2 έγραψε: #5.378 01-12-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Click για ανάπτυξη... Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #5.379 01-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αααααααααααα Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Click για ανάπτυξη... Οχι κ εγώ για την χαίτη σου έλεγα μονο. Αύτο που σκεφτόμουν είναι μηπως τελικά είναι κατι από διασταύρωση ή Μει Κουν ή Νορβιγηκου Δάσους με Περσικό κ όχι Αγγύρας που σου ειπαν με περσικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:07 Η elvenstar: #5.380 01-12-08 01:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δε βιαζομαι να μεγαλώσει το τρίχωμα μια χαρά τα χτενίζω τώρα αν κ σημερα η Κάντυ ήταν μεσα στη ζοχάδα. Είδες; Καλά δεν την έκανα; να της τα βάλεις να τα δει που μας υποτιμάει τόσο έχουμε κ εμείς πλούσιο λεξιλόγιο Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Click για ανάπτυξη... ναι ναι καθε μερα χωρίς δεύτερη κουβέντα αγριεύουν βέβαια αλλά εγω εκει προσπαθω να είναι περίπου κ την ίδια ώρα για να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι καθε μέρα τέτοια ώρα εχει χτενισμα. Λεω να τα κάνω κ κανενα μπανιο τωρα για να βάλω κ μαλακτική, λες να κρυώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αποφασισει ακομα το τι ακριβως ειναι...εχει μια γουνα Περση αλλα γυρω στο λαιμο εχει μια χετη που με μπερδευει... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτή τη χαίτη την είδα να την έχουν τα Μει κουν το χρωμα του πάντως ειναι σιγουρα σμοκ (νομίζω μπλου) αν φαίνεται καλά από τη φωτογραφία κ δεν αλλιωνεται το χρώμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:38 Η elvenstar: #5.372 01-12-08 00:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #5.373 01-12-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω για τα γατια που μοιαζουν στον Μαρκο,που εβαλα πιο πανω,περσικα ειναι. Click για ανάπτυξη... Αααααααααααα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν αυτή τη χαίτη την είδα να την έχουν τα Μει κουν το χρωμα του πάντως ειναι σιγουρα σμοκ (νομίζω μπλου) αν φαίνεται καλά από τη φωτογραφία κ δεν αλλιωνεται το χρώμα του Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η staman2 έγραψε: #5.374 01-12-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ααααα! Θα σε μαλώσω δεν θέλω να μου λες ασχολήθηκα μαζί σας είναι σα να το κάνω από υποχρέωση, ενω ξέρεις οτι σας αγαπαω πολύ,( ίσως λιιιγο παραπανω τον Περσάκο μου ) Ναι αυτό σου έλεγε το έστειλα αλλα όλα τα μέιλ μου τα επιστρέφει πισω κ γράφει fatal error δεν ξέρω τι σημβαίνει στου το έγραψα κ σε PM δεν ξέρω αν λαμβάνεις μέιλ από άλλους. Για τα Χριστουγεννα σας ετοιμάζω άλλη έκπληξη φιλιά κ στον Ηλία. Σου βάζω κ μερικές φωτογραφίες της Κάντυ που ζήτησες όσες δλδ μπορεσα να πάρω γιατί δεν κάθετε με τπτ η σπασίκλα Click για ανάπτυξη... Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:51 Η zorica έγραψε: #5.375 01-12-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #5.376 01-12-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και μία του Μπατ να δεις πως γρατσουνάει το παράθυρο για να πάει τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι είναι το πριν κ το μετά για διαφήμιση αποτρίχωσης Click για ανάπτυξη... Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή η δεσποινής Βασιλική μας την λέει πολύ στο άλλο θέμα κ ότι μόνο τα σιαμάκια κ καλά μιλάνε κ πολύ κ μονο μ αυτά μπορείς να κάνεις διάλογο παραθέτω εδω πειστήρια που την διαψεύδουν παταγωδώς https://www.youtube.com/watch?v=NHJLFJZnHd4 https://www.youtube.com/watch?v=LRW9CRgL0-Q&feature=related Click για ανάπτυξη... Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μιας και εβαλες τα παραπανω αυτο σας φαινεται αληθινο? https://uk.youtube.com/watch?v=964uCtgsDoE&feature=related Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια. Φαίνεται ότι είναι ανθρώπινη η φωνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.377 01-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Click για ανάπτυξη... Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:00 Η staman2 έγραψε: #5.378 01-12-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Click για ανάπτυξη... Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #5.379 01-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αααααααααααα Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Click για ανάπτυξη... Οχι κ εγώ για την χαίτη σου έλεγα μονο. Αύτο που σκεφτόμουν είναι μηπως τελικά είναι κατι από διασταύρωση ή Μει Κουν ή Νορβιγηκου Δάσους με Περσικό κ όχι Αγγύρας που σου ειπαν με περσικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:07 Η elvenstar: #5.380 01-12-08 01:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δε βιαζομαι να μεγαλώσει το τρίχωμα μια χαρά τα χτενίζω τώρα αν κ σημερα η Κάντυ ήταν μεσα στη ζοχάδα. Είδες; Καλά δεν την έκανα; να της τα βάλεις να τα δει που μας υποτιμάει τόσο έχουμε κ εμείς πλούσιο λεξιλόγιο Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Click για ανάπτυξη... ναι ναι καθε μερα χωρίς δεύτερη κουβέντα αγριεύουν βέβαια αλλά εγω εκει προσπαθω να είναι περίπου κ την ίδια ώρα για να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι καθε μέρα τέτοια ώρα εχει χτενισμα. Λεω να τα κάνω κ κανενα μπανιο τωρα για να βάλω κ μαλακτική, λες να κρυώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #5.373 01-12-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω για τα γατια που μοιαζουν στον Μαρκο,που εβαλα πιο πανω,περσικα ειναι. Click για ανάπτυξη... Αααααααααααα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν αυτή τη χαίτη την είδα να την έχουν τα Μει κουν το χρωμα του πάντως ειναι σιγουρα σμοκ (νομίζω μπλου) αν φαίνεται καλά από τη φωτογραφία κ δεν αλλιωνεται το χρώμα του Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η staman2 έγραψε: #5.374 01-12-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ααααα! Θα σε μαλώσω δεν θέλω να μου λες ασχολήθηκα μαζί σας είναι σα να το κάνω από υποχρέωση, ενω ξέρεις οτι σας αγαπαω πολύ,( ίσως λιιιγο παραπανω τον Περσάκο μου ) Ναι αυτό σου έλεγε το έστειλα αλλα όλα τα μέιλ μου τα επιστρέφει πισω κ γράφει fatal error δεν ξέρω τι σημβαίνει στου το έγραψα κ σε PM δεν ξέρω αν λαμβάνεις μέιλ από άλλους. Για τα Χριστουγεννα σας ετοιμάζω άλλη έκπληξη φιλιά κ στον Ηλία. Σου βάζω κ μερικές φωτογραφίες της Κάντυ που ζήτησες όσες δλδ μπορεσα να πάρω γιατί δεν κάθετε με τπτ η σπασίκλα Click για ανάπτυξη... Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:51 Η zorica έγραψε: #5.375 01-12-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #5.376 01-12-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και μία του Μπατ να δεις πως γρατσουνάει το παράθυρο για να πάει τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι είναι το πριν κ το μετά για διαφήμιση αποτρίχωσης Click για ανάπτυξη... Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή η δεσποινής Βασιλική μας την λέει πολύ στο άλλο θέμα κ ότι μόνο τα σιαμάκια κ καλά μιλάνε κ πολύ κ μονο μ αυτά μπορείς να κάνεις διάλογο παραθέτω εδω πειστήρια που την διαψεύδουν παταγωδώς https://www.youtube.com/watch?v=NHJLFJZnHd4 https://www.youtube.com/watch?v=LRW9CRgL0-Q&feature=related Click για ανάπτυξη... Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μιας και εβαλες τα παραπανω αυτο σας φαινεται αληθινο? https://uk.youtube.com/watch?v=964uCtgsDoE&feature=related Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια. Φαίνεται ότι είναι ανθρώπινη η φωνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.377 01-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Click για ανάπτυξη... Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:00 Η staman2 έγραψε: #5.378 01-12-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Click για ανάπτυξη... Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #5.379 01-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αααααααααααα Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Click για ανάπτυξη... Οχι κ εγώ για την χαίτη σου έλεγα μονο. Αύτο που σκεφτόμουν είναι μηπως τελικά είναι κατι από διασταύρωση ή Μει Κουν ή Νορβιγηκου Δάσους με Περσικό κ όχι Αγγύρας που σου ειπαν με περσικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:07 Η elvenstar: #5.380 01-12-08 01:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δε βιαζομαι να μεγαλώσει το τρίχωμα μια χαρά τα χτενίζω τώρα αν κ σημερα η Κάντυ ήταν μεσα στη ζοχάδα. Είδες; Καλά δεν την έκανα; να της τα βάλεις να τα δει που μας υποτιμάει τόσο έχουμε κ εμείς πλούσιο λεξιλόγιο Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Click για ανάπτυξη... ναι ναι καθε μερα χωρίς δεύτερη κουβέντα αγριεύουν βέβαια αλλά εγω εκει προσπαθω να είναι περίπου κ την ίδια ώρα για να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι καθε μέρα τέτοια ώρα εχει χτενισμα. Λεω να τα κάνω κ κανενα μπανιο τωρα για να βάλω κ μαλακτική, λες να κρυώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω για τα γατια που μοιαζουν στον Μαρκο,που εβαλα πιο πανω,περσικα ειναι. Click για ανάπτυξη... Αααααααααααα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν αυτή τη χαίτη την είδα να την έχουν τα Μει κουν το χρωμα του πάντως ειναι σιγουρα σμοκ (νομίζω μπλου) αν φαίνεται καλά από τη φωτογραφία κ δεν αλλιωνεται το χρώμα του Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η staman2 έγραψε: #5.374 01-12-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ααααα! Θα σε μαλώσω δεν θέλω να μου λες ασχολήθηκα μαζί σας είναι σα να το κάνω από υποχρέωση, ενω ξέρεις οτι σας αγαπαω πολύ,( ίσως λιιιγο παραπανω τον Περσάκο μου ) Ναι αυτό σου έλεγε το έστειλα αλλα όλα τα μέιλ μου τα επιστρέφει πισω κ γράφει fatal error δεν ξέρω τι σημβαίνει στου το έγραψα κ σε PM δεν ξέρω αν λαμβάνεις μέιλ από άλλους. Για τα Χριστουγεννα σας ετοιμάζω άλλη έκπληξη φιλιά κ στον Ηλία. Σου βάζω κ μερικές φωτογραφίες της Κάντυ που ζήτησες όσες δλδ μπορεσα να πάρω γιατί δεν κάθετε με τπτ η σπασίκλα Click για ανάπτυξη... Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:51 Η zorica έγραψε: #5.375 01-12-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #5.376 01-12-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και μία του Μπατ να δεις πως γρατσουνάει το παράθυρο για να πάει τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι είναι το πριν κ το μετά για διαφήμιση αποτρίχωσης Click για ανάπτυξη... Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή η δεσποινής Βασιλική μας την λέει πολύ στο άλλο θέμα κ ότι μόνο τα σιαμάκια κ καλά μιλάνε κ πολύ κ μονο μ αυτά μπορείς να κάνεις διάλογο παραθέτω εδω πειστήρια που την διαψεύδουν παταγωδώς https://www.youtube.com/watch?v=NHJLFJZnHd4 https://www.youtube.com/watch?v=LRW9CRgL0-Q&feature=related Click για ανάπτυξη... Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μιας και εβαλες τα παραπανω αυτο σας φαινεται αληθινο? https://uk.youtube.com/watch?v=964uCtgsDoE&feature=related Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια. Φαίνεται ότι είναι ανθρώπινη η φωνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.377 01-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Click για ανάπτυξη... Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:00 Η staman2 έγραψε: #5.378 01-12-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Click για ανάπτυξη... Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #5.379 01-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αααααααααααα Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Click για ανάπτυξη... Οχι κ εγώ για την χαίτη σου έλεγα μονο. Αύτο που σκεφτόμουν είναι μηπως τελικά είναι κατι από διασταύρωση ή Μει Κουν ή Νορβιγηκου Δάσους με Περσικό κ όχι Αγγύρας που σου ειπαν με περσικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:07 Η elvenstar: #5.380 01-12-08 01:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δε βιαζομαι να μεγαλώσει το τρίχωμα μια χαρά τα χτενίζω τώρα αν κ σημερα η Κάντυ ήταν μεσα στη ζοχάδα. Είδες; Καλά δεν την έκανα; να της τα βάλεις να τα δει που μας υποτιμάει τόσο έχουμε κ εμείς πλούσιο λεξιλόγιο Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Click για ανάπτυξη... ναι ναι καθε μερα χωρίς δεύτερη κουβέντα αγριεύουν βέβαια αλλά εγω εκει προσπαθω να είναι περίπου κ την ίδια ώρα για να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι καθε μέρα τέτοια ώρα εχει χτενισμα. Λεω να τα κάνω κ κανενα μπανιο τωρα για να βάλω κ μαλακτική, λες να κρυώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ααααα! Θα σε μαλώσω δεν θέλω να μου λες ασχολήθηκα μαζί σας είναι σα να το κάνω από υποχρέωση, ενω ξέρεις οτι σας αγαπαω πολύ,( ίσως λιιιγο παραπανω τον Περσάκο μου ) Ναι αυτό σου έλεγε το έστειλα αλλα όλα τα μέιλ μου τα επιστρέφει πισω κ γράφει fatal error δεν ξέρω τι σημβαίνει στου το έγραψα κ σε PM δεν ξέρω αν λαμβάνεις μέιλ από άλλους. Για τα Χριστουγεννα σας ετοιμάζω άλλη έκπληξη φιλιά κ στον Ηλία. Σου βάζω κ μερικές φωτογραφίες της Κάντυ που ζήτησες όσες δλδ μπορεσα να πάρω γιατί δεν κάθετε με τπτ η σπασίκλα Click για ανάπτυξη... Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:51 Η zorica έγραψε: #5.375 01-12-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #5.376 01-12-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και μία του Μπατ να δεις πως γρατσουνάει το παράθυρο για να πάει τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι είναι το πριν κ το μετά για διαφήμιση αποτρίχωσης Click για ανάπτυξη... Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή η δεσποινής Βασιλική μας την λέει πολύ στο άλλο θέμα κ ότι μόνο τα σιαμάκια κ καλά μιλάνε κ πολύ κ μονο μ αυτά μπορείς να κάνεις διάλογο παραθέτω εδω πειστήρια που την διαψεύδουν παταγωδώς https://www.youtube.com/watch?v=NHJLFJZnHd4 https://www.youtube.com/watch?v=LRW9CRgL0-Q&feature=related Click για ανάπτυξη... Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μιας και εβαλες τα παραπανω αυτο σας φαινεται αληθινο? https://uk.youtube.com/watch?v=964uCtgsDoE&feature=related Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια. Φαίνεται ότι είναι ανθρώπινη η φωνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.377 01-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Click για ανάπτυξη... Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:00 Η staman2 έγραψε: #5.378 01-12-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Click για ανάπτυξη... Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #5.379 01-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αααααααααααα Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Click για ανάπτυξη... Οχι κ εγώ για την χαίτη σου έλεγα μονο. Αύτο που σκεφτόμουν είναι μηπως τελικά είναι κατι από διασταύρωση ή Μει Κουν ή Νορβιγηκου Δάσους με Περσικό κ όχι Αγγύρας που σου ειπαν με περσικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:07 Η elvenstar: #5.380 01-12-08 01:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δε βιαζομαι να μεγαλώσει το τρίχωμα μια χαρά τα χτενίζω τώρα αν κ σημερα η Κάντυ ήταν μεσα στη ζοχάδα. Είδες; Καλά δεν την έκανα; να της τα βάλεις να τα δει που μας υποτιμάει τόσο έχουμε κ εμείς πλούσιο λεξιλόγιο Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Click για ανάπτυξη... ναι ναι καθε μερα χωρίς δεύτερη κουβέντα αγριεύουν βέβαια αλλά εγω εκει προσπαθω να είναι περίπου κ την ίδια ώρα για να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι καθε μέρα τέτοια ώρα εχει χτενισμα. Λεω να τα κάνω κ κανενα μπανιο τωρα για να βάλω κ μαλακτική, λες να κρυώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #5.376 01-12-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και μία του Μπατ να δεις πως γρατσουνάει το παράθυρο για να πάει τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι είναι το πριν κ το μετά για διαφήμιση αποτρίχωσης Click για ανάπτυξη... Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή η δεσποινής Βασιλική μας την λέει πολύ στο άλλο θέμα κ ότι μόνο τα σιαμάκια κ καλά μιλάνε κ πολύ κ μονο μ αυτά μπορείς να κάνεις διάλογο παραθέτω εδω πειστήρια που την διαψεύδουν παταγωδώς https://www.youtube.com/watch?v=NHJLFJZnHd4 https://www.youtube.com/watch?v=LRW9CRgL0-Q&feature=related Click για ανάπτυξη... Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μιας και εβαλες τα παραπανω αυτο σας φαινεται αληθινο? https://uk.youtube.com/watch?v=964uCtgsDoE&feature=related Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια. Φαίνεται ότι είναι ανθρώπινη η φωνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.377 01-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Click για ανάπτυξη... Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:00 Η staman2 έγραψε: #5.378 01-12-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Click για ανάπτυξη... Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #5.379 01-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αααααααααααα Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Click για ανάπτυξη... Οχι κ εγώ για την χαίτη σου έλεγα μονο. Αύτο που σκεφτόμουν είναι μηπως τελικά είναι κατι από διασταύρωση ή Μει Κουν ή Νορβιγηκου Δάσους με Περσικό κ όχι Αγγύρας που σου ειπαν με περσικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:07 Η elvenstar: #5.380 01-12-08 01:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δε βιαζομαι να μεγαλώσει το τρίχωμα μια χαρά τα χτενίζω τώρα αν κ σημερα η Κάντυ ήταν μεσα στη ζοχάδα. Είδες; Καλά δεν την έκανα; να της τα βάλεις να τα δει που μας υποτιμάει τόσο έχουμε κ εμείς πλούσιο λεξιλόγιο Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Click για ανάπτυξη... ναι ναι καθε μερα χωρίς δεύτερη κουβέντα αγριεύουν βέβαια αλλά εγω εκει προσπαθω να είναι περίπου κ την ίδια ώρα για να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι καθε μέρα τέτοια ώρα εχει χτενισμα. Λεω να τα κάνω κ κανενα μπανιο τωρα για να βάλω κ μαλακτική, λες να κρυώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και μία του Μπατ να δεις πως γρατσουνάει το παράθυρο για να πάει τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι είναι το πριν κ το μετά για διαφήμιση αποτρίχωσης Click για ανάπτυξη... Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή η δεσποινής Βασιλική μας την λέει πολύ στο άλλο θέμα κ ότι μόνο τα σιαμάκια κ καλά μιλάνε κ πολύ κ μονο μ αυτά μπορείς να κάνεις διάλογο παραθέτω εδω πειστήρια που την διαψεύδουν παταγωδώς https://www.youtube.com/watch?v=NHJLFJZnHd4 https://www.youtube.com/watch?v=LRW9CRgL0-Q&feature=related Click για ανάπτυξη... Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μιας και εβαλες τα παραπανω αυτο σας φαινεται αληθινο? https://uk.youtube.com/watch?v=964uCtgsDoE&feature=related Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια. Φαίνεται ότι είναι ανθρώπινη η φωνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.377 01-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Click για ανάπτυξη... Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:00 Η staman2 έγραψε: #5.378 01-12-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Click για ανάπτυξη... Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #5.379 01-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αααααααααααα Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Click για ανάπτυξη... Οχι κ εγώ για την χαίτη σου έλεγα μονο. Αύτο που σκεφτόμουν είναι μηπως τελικά είναι κατι από διασταύρωση ή Μει Κουν ή Νορβιγηκου Δάσους με Περσικό κ όχι Αγγύρας που σου ειπαν με περσικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:07 Η elvenstar: #5.380 01-12-08 01:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δε βιαζομαι να μεγαλώσει το τρίχωμα μια χαρά τα χτενίζω τώρα αν κ σημερα η Κάντυ ήταν μεσα στη ζοχάδα. Είδες; Καλά δεν την έκανα; να της τα βάλεις να τα δει που μας υποτιμάει τόσο έχουμε κ εμείς πλούσιο λεξιλόγιο Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Click για ανάπτυξη... ναι ναι καθε μερα χωρίς δεύτερη κουβέντα αγριεύουν βέβαια αλλά εγω εκει προσπαθω να είναι περίπου κ την ίδια ώρα για να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι καθε μέρα τέτοια ώρα εχει χτενισμα. Λεω να τα κάνω κ κανενα μπανιο τωρα για να βάλω κ μαλακτική, λες να κρυώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι!!! Τωρα μπήκα στους πέρσιανς και τρελάθηκα με τις φωτο της Κάντυ. Καλέ τι κουκλάρα με τα μαγουλίνια της!!! Φίλησέ μου την στα μουστάκια και κάνε της και μουσουδάκι!! Και το ξέρουμε πως μας αγαπάς. Το ίδιο κι εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αναστασια!Που βοσκεις εσυ?Χαθηκες... Click για ανάπτυξη... Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:00 Η staman2 έγραψε: #5.378 01-12-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Click για ανάπτυξη... Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #5.379 01-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αααααααααααα Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Click για ανάπτυξη... Οχι κ εγώ για την χαίτη σου έλεγα μονο. Αύτο που σκεφτόμουν είναι μηπως τελικά είναι κατι από διασταύρωση ή Μει Κουν ή Νορβιγηκου Δάσους με Περσικό κ όχι Αγγύρας που σου ειπαν με περσικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:07 Η elvenstar: #5.380 01-12-08 01:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δε βιαζομαι να μεγαλώσει το τρίχωμα μια χαρά τα χτενίζω τώρα αν κ σημερα η Κάντυ ήταν μεσα στη ζοχάδα. Είδες; Καλά δεν την έκανα; να της τα βάλεις να τα δει που μας υποτιμάει τόσο έχουμε κ εμείς πλούσιο λεξιλόγιο Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Click για ανάπτυξη... ναι ναι καθε μερα χωρίς δεύτερη κουβέντα αγριεύουν βέβαια αλλά εγω εκει προσπαθω να είναι περίπου κ την ίδια ώρα για να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι καθε μέρα τέτοια ώρα εχει χτενισμα. Λεω να τα κάνω κ κανενα μπανιο τωρα για να βάλω κ μαλακτική, λες να κρυώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες κάναμε κ μαγουλάκια με την θαυματουργή κρέμα καλοπετ Εμ τωρα μπήκες στους περζιαν αφου τριγυρνάς παντού εκτός από εδώ Είπαμε Ζοριτσα πεταλουδίτσα Click για ανάπτυξη... Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #5.379 01-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αααααααααααα Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Click για ανάπτυξη... Οχι κ εγώ για την χαίτη σου έλεγα μονο. Αύτο που σκεφτόμουν είναι μηπως τελικά είναι κατι από διασταύρωση ή Μει Κουν ή Νορβιγηκου Δάσους με Περσικό κ όχι Αγγύρας που σου ειπαν με περσικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:07 Η elvenstar: #5.380 01-12-08 01:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δε βιαζομαι να μεγαλώσει το τρίχωμα μια χαρά τα χτενίζω τώρα αν κ σημερα η Κάντυ ήταν μεσα στη ζοχάδα. Είδες; Καλά δεν την έκανα; να της τα βάλεις να τα δει που μας υποτιμάει τόσο έχουμε κ εμείς πλούσιο λεξιλόγιο Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Click για ανάπτυξη... ναι ναι καθε μερα χωρίς δεύτερη κουβέντα αγριεύουν βέβαια αλλά εγω εκει προσπαθω να είναι περίπου κ την ίδια ώρα για να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι καθε μέρα τέτοια ώρα εχει χτενισμα. Λεω να τα κάνω κ κανενα μπανιο τωρα για να βάλω κ μαλακτική, λες να κρυώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αααααααααααα Ναι αλλα ο δικος μου εχει μονο την χετη και στα αλλα ειναι ενας χοντροβαρυμπαλας...καμια σχεση με τα λεπτα μειν κουν...Σημερα προσπαθησα να τον βγαλω φωτο κρατοντας τον μονο με το αριστερο μου χερι ψιλα...και δεν τα καταφερα διοτι δεν μπορουσα να αντεξω το βαρος!!! Click για ανάπτυξη... Οχι κ εγώ για την χαίτη σου έλεγα μονο. Αύτο που σκεφτόμουν είναι μηπως τελικά είναι κατι από διασταύρωση ή Μει Κουν ή Νορβιγηκου Δάσους με Περσικό κ όχι Αγγύρας που σου ειπαν με περσικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:07 Η elvenstar: #5.380 01-12-08 01:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δε βιαζομαι να μεγαλώσει το τρίχωμα μια χαρά τα χτενίζω τώρα αν κ σημερα η Κάντυ ήταν μεσα στη ζοχάδα. Είδες; Καλά δεν την έκανα; να της τα βάλεις να τα δει που μας υποτιμάει τόσο έχουμε κ εμείς πλούσιο λεξιλόγιο Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Click για ανάπτυξη... ναι ναι καθε μερα χωρίς δεύτερη κουβέντα αγριεύουν βέβαια αλλά εγω εκει προσπαθω να είναι περίπου κ την ίδια ώρα για να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι καθε μέρα τέτοια ώρα εχει χτενισμα. Λεω να τα κάνω κ κανενα μπανιο τωρα για να βάλω κ μαλακτική, λες να κρυώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τελειος γλυκος Μπατουλίνος. Μ΄αρέσει το μαυρο του πατουσάκι! Ειναι κούκλος κ θα γίνει ακόμη πιο κούκλος σε λίγες μερες θα δεις οταν μακρύνει το τέλειο τρίχωμα΄του Καλά της έκανες καλά καλά!!!! Ιδου τα διαπιστευτήρια! Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δε βιαζομαι να μεγαλώσει το τρίχωμα μια χαρά τα χτενίζω τώρα αν κ σημερα η Κάντυ ήταν μεσα στη ζοχάδα. Είδες; Καλά δεν την έκανα; να της τα βάλεις να τα δει που μας υποτιμάει τόσο έχουμε κ εμείς πλούσιο λεξιλόγιο Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Click για ανάπτυξη... ναι ναι καθε μερα χωρίς δεύτερη κουβέντα αγριεύουν βέβαια αλλά εγω εκει προσπαθω να είναι περίπου κ την ίδια ώρα για να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι καθε μέρα τέτοια ώρα εχει χτενισμα. Λεω να τα κάνω κ κανενα μπανιο τωρα για να βάλω κ μαλακτική, λες να κρυώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.