Περσίας maniacs

Kι απο μένα με αγάπη:inlove::inlove::inlove:

Persian-Cat-Santa-look-in-basket-in-Christmas-hat-and-tie_644821.jpg
Γιούλη το θέλω αυτό το μωρόοοο κ ας μου βγάζει γλώσσα
ΥΓ. Το πρόσεξες από κάτω μ γράφει να το buy
Γεια σας κορίτσια..τι κάνετε;καιρό έχω να μπω.Βλέπω προστέθηκαν και πανέμορφα κουνελάκια στην παρέα:up:Εμείς εδώ μεγαλώνουμε και γινόμαστε πολύ φουντωτοί και όμορφοι:DΚαλά δεν το χορταίνω το αρκουδάκι-γατάκι μου:inlove:Στεναχωριέμαι μόνο που θα πρέπει να το αφήσω για 5 μερούλες με το αγόρι μου..θα μου λείψει.Το πρωί έρχεται και με ξυπνάει με φιλάκια,έχει πολύ πλάκα,γαργαλάνε και τα μουστάκια του..θες δεν θες ξυπνάς.Είναι φυσιολογικό να έρχεται να με φιλάει στα καλά καθούμενα;Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό γάτα και μου φαίνεται πολύ παράξενο!:confused:
και μένα μου το κάνει αυτό Μαρία έρχεται το πρωί κ μου γλείφει τα μαλλιά μόλις ξυπνάει κ επίσης αυτο το κάνει κ όταν καθαρίζω την τουαλέτα τους ανεβαίνει στο καπάκι κ μου γλύφει τα μαλλιά κ το χέρι για να με ευχαριστήσει. μερικά γατάκια είναι πάρα πολύ γλυκά και ευαίσθητα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακρυτριχούλια μου να είστε καλά!! Εγώ πλέον γυρνάω ελλάδα άρα θα με χάσετε απο το φόρουμ για λίγο καιρό. Να είστε καλά και να προσέχετε και πλεον θα τα λέμε απο ελλάδα. Φιλια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχώς δεν σε προλάβαμε να σου πούμε αντίο, ελπίζω όταν ξαναμπεις να το δεις. Καλή επάνοδο κ καλό ξεκίνημα στη νέα σου ζωή:up:
1065-014-07-0001b.gif

Εμενα γενικα μ αρεσουν τα πλακουτσωτα!:) Και εμενα για τη Λουνα (θιβετιανο πεκινουα)μου λενε αν την εχει κοπανησει τηγανι στη μουρη!!:mad:
Μην ανησυχεις Αναστασια εμεις εχουμε γουστο αυτοι δεν εχουν!!!:down:
Οταν ερθει η Δωρα αμα τα καταφερω και ερθω το πρωι ελπιζω να μου τα δωσει και απο κοντα τα φιλια του το μωρο!
Είχα καθαρόαιμο θιβετιανό σκυλάκι κάτασπρο που πέθανε πριν απο 6 χρόνια. ΤΟ λάτρευα. Δεν είναι υπεροχη αυτή η πλακουτσή μουρίτσα τους???

Όποιος πειράζει το Περσούλη μου θα τον βαρέσω
Αναστασία όλοι πέρνουν μωρα θελωωωω και εγωωωωωωωωωω
Σ΄ευχαριστεί ο Περσούλης σου Ελενάκι. Το ξέρει πως τον αγαπάς πολύ. Και... όσο για τα μωρά...ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ κι εσύ σύντομα!!! Ερχεται η ώρα:up::up::up:

Aυτη ειναι η Λουνιτσα ειναι ισα με τον Πασακο 4 χρονων δηλαδη, και εχουν μεγαλωσει μαζι απο μωρακια!!
Στη φωτο ειναι στην αγκαλια μου!Σπανια στηνεται στη μηχανη ειναι πολυ ντροπαλη και δεν θελει τα φλας

031.jpg
AAAA τι όμορφη που είναι που είναι η Λουνίτσα σου.Μια κουκλάρα σκέτη. Να μου την φιλήσεις:up:

Το τέλειο σπίτι δηλαδή
Αχ από την Έλενα όλο καλές κουβεντες θα ακους για τα πολλά ζωάκια. Να ΄σαι καλα βρε Ελενάκι!
Κ σε εμένα όταν ήρθε σπιτι όλο έλεγε για τα ζωα μου που την περιτριγύριζαν: "Αχ τι όμορφο σπιτάκι με τόσα ζωάκια που όπου κι αν γυρίσεις βλέπεις κι ένα να σε κοιτά.!":up:
Σ΄ευχαριστουμε Ελενάκι για τα καλά σου λόγια.
Κοιτα αν περσικα θεωρουνται τα μακρυτριχα τοτε ο πατερας τους ειναι Περσης!!!:lol::lol:
Σου βαζω μια που δεν πολυφαινεται να δεις και μονη σου.. Ειναι ο πατερας με την βιρμανη κορη(προσεξε τα ασπρα γαντακια)..:)
100_0992.jpg
Τι υπέροχα που είναι!!! Αλήθεια πόσα χρόνια ζουν τα κουνελάκια? Και ποια είναι η επίσημη ονομασία τους?
Νομίζω διαφορετική από τα άλλα.:DΤι τυχερουλα που είσαι που έχετε ΄τοσα ζωάκια!

Kι απο μένα με αγάπη:inlove::inlove::inlove:

Persian-Cat-Santa-look-in-basket-in-Christmas-hat-and-tie_644821.jpg
Αγάααπη μου!!:)

Γιούλη το θέλω αυτό το μωρόοοο κ ας μου βγάζει γλώσσα
ΥΓ. Το πρόσεξες από κάτω μ γράφει να το buy

και μένα μου το κάνει αυτό Μαρία έρχεται το πρωί κ μου γλείφει τα μαλλιά μόλις ξυπνάει κ επίσης αυτο το κάνει κ όταν καθαρίζω την τουαλέτα τους ανεβαίνει στο καπάκι κ μου γλύφει τα μαλλιά κ το χέρι για να με ευχαριστήσει. μερικά γατάκια είναι πάρα πολύ γλυκά και ευαίσθητα
Καλέ τι ευαισθητούλικο που είναι. Μάλλον ο Μπατουλίνος το κανει έ? Φιλησέ του τα μουστάκια τα στραβά τα τσιγκελωτά.!:D

Είχα καθαρόαιμο θιβετιανό σκυλάκι κάτασπρο που πέθανε πριν απο 6 χρόνια. ΤΟ λάτρευα. Δεν είναι υπεροχη αυτή η πλακουτσή μουρίτσα τους???

AAAA τι όμορφη που είναι που είναι η Λουνίτσα σου.Μια κουκλάρα σκέτη. Να μου την φιλήσεις:up:
Αχ από την Έλενα όλο καλές κουβεντες θα ακους για τα πολλά ζωάκια. Να ΄σαι καλα βρε Ελενάκι!
Κ σε εμένα όταν ήρθε σπιτι όλο έλεγε για τα ζωα μου που την περιτριγύριζαν: "Αχ τι όμορφο σπιτάκι με τόσα ζωάκια που όπου κι αν γυρίσεις βλέπεις κι ένα να σε κοιτά.!":up:

Τι υπέροχα που είναι!!! Αλήθεια πόσα χρόνια ζουν τα κουνελάκια? Και ποια είναι η επίσημη ονομασία τους?
Νομίζω διαφορετική από τα άλλα.:DΤι τυχερουλα που είσαι που έχετε ΄τοσα ζωάκια!

Eυχαριστουμε για τα καλα σου λογια Αναστασια και εγω και η Λουνα που ειναι τοσο καλη!!:)
Τα κουνελακια μας τα ειχαν δωσει σαν νανακια αλλα τωρα πρεπει να ειναι 1.5 κιλο οποτε μαλλον δεν ειναι νανακια..:hmm:
Οποτε θελετε ελατε να μας δειτε απο κοντα και να μας θαυμασετε μανουλα του αδερφουλη μας:D

Σ΄ευχαριστεί ο Περσούλης σου Ελενάκι. Το ξέρει πως τον αγαπάς πολύ. Και... όσο για τα μωρά...ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ κι εσύ σύντομα!!! Ερχεται η ώρα:up::up::up:

Καλέ τι ευαισθητούλικο που είναι. Μάλλον ο Μπατουλίνος το κανει έ? Φιλησέ του τα μουστάκια τα στραβά τα τσιγκελωτά.!:D
Αναστασία μου δεν είναι απλά καλά λόγια για μένα είναι πραγματικά το ιδανικό σπίτι αυτό, όπως λες να γυρνάς τα μάτια σου κ κάθε γωνιά να έχει κ ένα χαριτωμένο μουσουδάκι :up:
Ναι ναι ο Περσουλης το ξέρει να το ξέρουν κ οι υπόλοιποι που κοροϊδεύουν τον κούκλο μου:mad: μακάρι να έρθει σύντομα η ώρα να πάρω ένα καινούριο μωρό γιατί αυτό θα σημαίνει κ άλλες ευχάριστες εξελίξεις ξέρεις εσύ;)
Ναι βρε ο Μπατουλίνος ποιος άλλος η Κάντυ ή το Πικατσουλίνι; οι απίστευτες σκύλες σιγά μη με ευχαριστήσουν κιόλας :lol: Τον φίλησα αρκετά κ για τις δυο μας:up:

Δείτε αυτό το βίντεο με teacup περσάκια
https://video.google.com/videoplay?docid=3641485502318823396

Eυχαριστουμε για τα καλα σου λογια Αναστασια και εγω και η Λουνα που ειναι τοσο καλη!!:)
Τα κουνελακια μας τα ειχαν δωσει σαν νανακια αλλα τωρα πρεπει να ειναι 1.5 κιλο οποτε μαλλον δεν ειναι νανακια..:hmm:
Οποτε θελετε ελατε να μας δειτε απο κοντα και να μας θαυμασετε μανουλα του αδερφουλη μας:D
Λοιπόν θα το κανονίσουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μέσα στις γιορτές. Τι λές??? Δεν θα δουλεύω όλες τις μερες. Το περιμένω πώς κ πώς. Θα έρθεις κι εσύ οπωσδήποτε στο σπίτι μας!!! Σε περιμένουμε:)

Αναστασία μου δεν είναι απλά καλά λόγια για μένα είναι πραγματικά το ιδανικό σπίτι αυτό, όπως λες να γυρνάς τα μάτια σου κ κάθε γωνιά να έχει κ ένα χαριτωμένο μουσουδάκι :up:
Ναι ναι ο Περσουλης το ξέρει να το ξέρουν κ οι υπόλοιποι που κοροϊδεύουν τον κούκλο μου:mad: μακάρι να έρθει σύντομα η ώρα να πάρω ένα καινούριο μωρό γιατί αυτό θα σημαίνει κ άλλες ευχάριστες εξελίξεις ξέρεις εσύ;)
Ναι βρε ο Μπατουλίνος ποιος άλλος η Κάντυ ή το Πικατσουλίνι; οι απίστευτες σκύλες σιγά μη με ευχαριστήσουν κιόλας :lol: Τον φίλησα αρκετά κ για τις δυο μας:up:
Μακάρι να έρθει αυτή η ώρα αγαπημένη μου φίλη γρήγορα!!! Και θα το διαλέξουμε μαζί έ??? Το περιμένω με χαρά. Ολες οι ευχές μου κοντά σου!
Οσο για τα στριγγλάκια σου, φίλησέ μου τα κι αυτά με το ζόρι:D
Ελενάκι το άνοιξα το απόγευμα το θεματάκι που λέγαμε!

Δείτε αυτό το βίντεο με teacup περσάκια
https://video.google.com/videoplay?docid=3641485502318823396
Τι τέλειο μωράκι περσουλάκι.

Μακάρι να έρθει αυτή η ώρα αγαπημένη μου φίλη γρήγορα!!! Και θα το διαλέξουμε μαζί έ??? Το περιμένω με χαρά. Ολες οι ευχές μου κοντά σου!
Οσο για τα στριγγλάκια σου, φίλησέ μου τα κι αυτά με το ζόρι:D

Τι τέλειο μωράκι περσουλάκι.
Φυσικά και μαζί εκτός και αν μου το βρεις πρώτη;):lol:
είδες τι τέλειο μωρό :up: Και δεν είναι τσιντσιλάκι είναι περσάκι κανονικό νομίζω όμως Νapoleon. Τα φίλησα τα στριγγλάκια:lol: να μου φιλήσεις κ εσύ τα όλα τα γλυκούλια σου

Φυσικά και μαζί εκτός και αν μου το βρεις πρώτη;):lol:
είδες τι τέλειο μωρό :up: Και δεν είναι τσιντσιλάκι είναι περσάκι κανονικό νομίζω όμως Νapoleon. Τα φίλησα τα στριγγλάκια:lol: να μου φιλήσεις κ εσύ τα όλα τα γλυκούλια σου
:up::up::up:ΝΑΙΙΙΙ ΝΑΙΙΙ τα φίλησα. Και μακάρι να στο βρω εγώ. Τιμή μου θα είναι!!!!:up:

Λοιπόν θα το κανονίσουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μέσα στις γιορτές. Τι λές??? Δεν θα δουλεύω όλες τις μερες. Το περιμένω πώς κ πώς. Θα έρθεις κι εσύ οπωσδήποτε στο σπίτι μας!!! Σε περιμένουμε:)
Nαι να το κανονισουμε!! Και εγω θελω πολυ να δω απο κοντα αυτο το ονειρο, τον κουκλο, τον θεο τον Περση!! :)
Ζητω συγνωμη απο τα υπολοιπα αλλα εχουμε και τις αδυναμιες μας..:rolleyes:
Σας περιμενουμε μεσα στις γιορτες να μας δειτε και να δειτε και τα γατονια, σκυλουνα, κουνελινια!!:D

Nαι να το κανονισουμε!! Και εγω θελω πολυ να δω απο κοντα αυτο το ονειρο, τον κουκλο, τον θεο τον Περση!! :)
Ζητω συγνωμη απο τα υπολοιπα αλλα εχουμε και τις αδυναμιες μας..:rolleyes:
Σας περιμενουμε μεσα στις γιορτες να μας δειτε και να δειτε και τα γατονια, σκυλουνα, κουνελινια!!:D

Τιιιι έγινε συμπεθέρα....συχνάζουμε σε άλλες γειτονιές βλέπω:mad::mad::P

Μέσα στις γιορτές θα βρεθούμε οπωσδήποτε όλες μαζί....θα είμαι Αθήνα από 26/12 μέχρι 2/01...περιμένω πώς και πώς να σας δωωωωωω:up::up::up:

Μέσα στις γιορτές θα βρεθούμε οπωσδήποτε όλες μαζί....θα είμαι Αθήνα από 26/12 μέχρι 2/01...περιμένω πώς και πώς να σας δωωωωωω:up::up::up:

Μαρη συμπεθερα αφου εδω στην Αθηνα εχω περσουλινια ειπα να πηδησω και απο δω..:lol::lol::lol:
Και εμεις θελουμε πολυ να σε δουμε!!!:D:up::up:

κάποια μέρα όλες θα υποκύψετε στη γοητεία των Περσικών;)
ειπα να πηδησω και απο δω..:lol::lol::lol:
Τι εννοείς μ αυτό;:hmm:

Εγω εχω υποκυψει εδω και χρονια αλλα ας οψεται ο συντροφος που συμβιβαστηκα και εγω και εκεινος για 2ο γατι μονο βρετανακι!!:)
Ουτε καν εξωτικο δεν ηθελε!! :mad::mad::mad:Το εβρισκε μακρυτριχο!!:mad::mad::mad:

Εγω εχω υποκυψει εδω και χρονια αλλα ας οψεται ο συντροφος που συμβιβαστηκα και εγω και εκεινος για 2ο γατι μονο βρετανακι!!:)
Ουτε καν εξωτικο δεν ηθελε!! :mad::mad::mad:Το εβρισκε μακρυτριχο!!:mad::mad::mad:
Και αυτός θα υποκύψει να του βάζεις κάθε μέρα να βλέπει εικόνες περσικών.
δεν απάντησες στην ερώτησή μου κ αυτό με βάζεις σε σκέψεις:rolleyes:

Τιιιι έγινε συμπεθέρα....συχνάζουμε σε άλλες γειτονιές βλέπω
:D

Ναι ναι κι εμείς σε περιμένουμε μετά χαράς!!!!:D

:lol::lol::lol::lol:
Σωστά!!! Και τι γοητεία παρακαλώ!!!:up:

Ε ναι... Και νομίζω πως σε αποζημίωσε το μωράκι σου!!! Υπέροχα τα βρετανάκια μοναδικά κι αυτά. Ετσι δεν είναι? Μοιάζουν τοσο πολύ σε χαρακτήρα με τα περσικά!:up:

Και αυτός θα υποκύψει να του βάζεις κάθε μέρα να βλέπει εικόνες περσικών.
δεν απάντησες στην ερώτησή μου κ αυτό με βάζεις σε σκέψεις:rolleyes:
Μπα δεν υποκυπτει...:mad:Δεν του αρεσουν με τιποτα αυτος ειναι Κεραμιδιου-maniac και τη μικρη τη δεχτηκε γιατι δεν εχει πλακουτσωτη μουρη και φαινεται κανονικο γατακι!!:)

Βρε να πηδησω απο το ενα θεμα στο αλλο εννοω.. Σαν πεταλουδιτσα που ειμαι..:lol::lol:
Ναι ναι κι εμείς σε περιμένουμε μετά χαράς!!!!:D

:lol::lol::lol::lol:
Σωστά!!! Και τι γοητεία παρακαλώ!!!:up:

Ε ναι... Και νομίζω πως σε αποζημίωσε το μωράκι σου!!! Υπέροχα τα βρετανάκια μοναδικά κι αυτά. Ετσι δεν είναι? Μοιάζουν τοσο πολύ σε χαρακτήρα με τα περσικά!:up:
Εννοειται οτι με αποζημιωσε!!(οχι οτι θα με χαλουσε ενας Περσης αλλα νομιζω ηδη εχουμε ξεφυγει απο το νουμερο που αντεχουμε!!:lol:)
Ενας λογος που ειπα το τελικα το ναι στη Νικολετα ειναι αυτος οτι μοιαζουν σε χαρακτηρα με περσικα αλλα πιο ενεργητικα περσικα..:)

Μπα δεν υποκυπτει...:mad:Δεν του αρεσουν με τιποτα αυτος ειναι Κεραμιδιου-maniac και τη μικρη τη δεχτηκε γιατι δεν εχει πλακουτσωτη μουρη και φαινεται κανονικο γατακι!!:)

Βρε να πηδησω απο το ενα θεμα στο αλλο εννοω.. Σαν πεταλουδιτσα που ειμαι..:lol::lol:

Εννοειται οτι με αποζημιωσε!!(οχι οτι θα με χαλουσε ενας Περσης αλλα νομιζω ηδη εχουμε ξεφυγει απο το νουμερο που αντεχουμε!!:lol:)
Ενας λογος που ειπα το τελικα το ναι στη Νικολετα ειναι αυτος οτι μοιαζουν σε χαρακτηρα με περσικα αλλα πιο ενεργητικα περσικα..:)
Κι εγώ σαν πεταλουδίτσα πετώ από εδώ κι από εκεί στα θεματάκια γενικώς... το ξέρει κι η Έλενα καλά!!
Οσο για το ότι μοιαζουν με τα περσικά, ναι μοιάζουν σε όλα τους, ακόμη κ στο οτι δεν κάνουν ζημιές, και ότι είναι πολύ ήσυχα κ υπάκουα σαν τα περσάκια Εϊναι ομως πολύ έξυπνα γατιά δεν συμφωνείς???? (Οχι ότι τα περσάκια μας δεν είναι αλλά λίιιιγο πιο πολύ τα βρετανάκια νομίζω)

Θα υποκύψει θα δεις αν έρθει σε επαφή με τον χαρακτήρα τους θα υποκύψει εγγυημένα;) αλλά κ αν δεν γίνει αυτό έχεις τα περσάκια της αδελφή σου να παίρνεις τη δόση σου που και που:)
Αααα! αυτόν εννοούσες γιατί προς στιγμήν με τρόμαξες:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back