Περσίας maniacs

Μωρε ειχε πολυ κοσμο,και ειχα πολυ λιγο χρονο,οι φωτογραφιες τον αδικουν,απο κοντα ειναι κουκλιστικος...
Η Καντυ δεν καθεται για βουρτσισμα ε;Το διαβαζα στο αλλο θρεντ...Αν της εδινες καμια λιχουδια οσο τη χτενιζες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μωρε ειχε πολυ κοσμο,και ειχα πολυ λιγο χρονο,οι φωτογραφιες τον αδικουν,απο κοντα ειναι κουκλιστικος...
Η Καντυ δεν καθεται για βουρτσισμα ε;Το διαβαζα στο αλλο θρεντ...Αν της εδινες καμια λιχουδια οσο τη χτενιζες;
Ναι πράγματικά ειναι κούκλος κ με έναν χαρακτήρα αγγελικό:up: αλλά κ τα μάτια του είναι καταπληκτικά δεν εχω δει ποιο όμορφα μάτια. Ναι δεν κάθετε με τίποτα γκαρίζει φωνάζει γρατζουνάει. Δυστηχώς δεν μπορώ να πω ότι είναι κ πολύ του φαγητού αυτό το γατάκι για να την ξεγελάσω με κάτι που της αρέσει. Το τελευταίο πράγμα που θα κοιτάξει εκείνη τη στιγμή είναι το φαγητό:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπαρχει καποιο link να χαζεψω και μονο:P,με εκτροφειο περσικων γατων στην Ελλαδα:happy:,ευχαριστω προκαταβολικα για οποιο μελος κανει τον κοπο και μου ανεβασει καποιο:D.

Υπαρχει καποιο link να χαζεψω και μονο:P,με εκτροφειο περσικων γατων στην Ελλαδα:happy:,ευχαριστω προκαταβολικα για οποιο μελος κανει τον κοπο και μου ανεβασει καποιο:D.
Υπάρχει η Sambi που είναι μέλος κ έχει το θέμα με τα Τσιντσιλα, η Sublime Που επίσης είναι μέλος κ έχει περσικά γατάκια αλλά αυτή τη στιγμή νομίζω δεν έχει διαθέσημα μωρά. Θα σου δωσω σε λίγο το λινκ της
https://www.jewelstones.gr/aboutusjg.html

Υπάρχει η Sambi που είναι μέλος κ έχει το θέμα με τα Τσιντσιλα, η Sublime Που επίσης είναι μέλος κ έχει περσικά γατάκια. Θα σου δωσω σε λίγο το λινκ της

Ax ευχαριστω παρα πολυ:D,σκλαβωμενος:P,περιμενω με ανυπομονησια;),και ναι ειχα αφαιρεθει:redface:,ηθελα και για Τσιντσιλινια.:happy:

Ax ευχαριστω παρα πολυ:D,σκλαβωμενος:P,περιμενω με ανυπομονησια;),και ναι ειχα αφαιρεθει:redface:,ηθελα και για Τσιντσιλινια.:happy:
Θα το θυμάμαι αυτό:lol::lol::lol:;)
Τα τσιντσιλάκια τα έχει δώσει αλλά έχει ακόμα κάποια μωρά περσάκια σειντιτ που είναι πάρα πολύ όμορφα:up:

Ελενα η Αννα δεν ειχε γεννα πριν λιγο καιρο;:hmm:

Ελενα η Αννα δεν ειχε γεννα πριν λιγο καιρο;:hmm:
Δεν ξέρω τι έγινε έκανε ανακοίνωση γέννας, αλλά μετά δεν άνοιξε θέμα για την υιοθέτηση των μωρών κ στη σελίδα της όσε φορές εχω μπει γράφει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα γατάκια

Ax κ.Ελενη βρειτε μου ενα link αμα μπορειτε:redface: να χαζευω τις νυχτες:P

Ax κ.Ελενη βρειτε μου ενα link αμα μπορειτε:redface: να χαζευω τις νυχτες:P
αυτό το κ. Ελένη θα το πληρώσεις κάποια στιγμή:mad:
Λοιπόν για τις νύχτες βρήκα τα εξής
https://www.polinikis.net/ellinika.htm
https://www.jollypops.gr/
βρηκα κ κάτι άλλα σαιτ για τα βράδια αλλα δεν τα βάζω γιατί θα με μπανάρουν:lol:

Ναι ναι έχουμε αρκετό μαλλί τώρα κ γίνεται σκοτωμός γιατί δεν θέλει χτένισμα κυρίως η δεσποινίδα αλλά αναγκαστικά πρέπει να μάθει. Ωραία τα περάσαμε τα χριστουγεννα μαζευτήκαμε πολλοί κ περάσαμε καλά, την πρωτοχρονιά θα κάνω ρεβεγιόν στο σπίτι ενος φίλου μου. Εσείς τι λέτε να κάνετε;
Tγνωστα μωρε...παλι θα μαζευτουμε και θα τρωμε μεχρι που να σκασουμε:lol:
ΩΩωωωωωωωω η Καντυ Ελενα εχε γινει πραγματικα πανεμορφη ε;Πολυ πολυ ομορφο τριχωμα.
Καλα για τον Μαρκο στην υπογραφη τι να πω...ΘΕΟΣ!
Ευχαριστω!!!
βρηκα κ κάτι άλλα σαιτ για τα βράδια αλλα δεν τα βάζω γιατί θα με μπανάρουν:lol:
:up::up::up::lol::lol::lol:

1 Ευχαριστω παρα πολυ για τα λινκ:D,αν και οφειλω να ομολογησω πως με μια γρηγορη ματια δεν ειδα να με βοηθανε και πολυ στο ζητημα που με απασχολει:/:,αλλα και παλι ευχαριστω.;)
2 Συγγνωμη για το ''κυρια'' κ.Ελενα:redface: αλλα αμα ειναι σιγα σιγα θα μου φυγει:P,ειναι συνηθεια για ολο τον κοσμο που γνωριζω:),εδω ευχαριστω για την υπομονη:happy:,θα κανω οσο ποιο γρηγορα μπορω για να το σταματησω.:rolleyes:
3 Τελος τι εννοουσατε καλε για μπαναρισμα:whistle:,αναρωτιεμαι τι σελιδες θα ηταν αχααχχαχααχαχα:lol:,αστειευομαι.:lol:

Α ναι ουτε εσεις ξερετε κυρία Ελενη μας τι εγινε με τα μικρα της Αννας;:lol:

1 Ευχαριστω παρα πολυ για τα λινκ:D,αν και οφειλω να ομολογησω πως με μια γρηγορη ματια δεν ειδα να με βοηθανε και πολυ στο ζητημα που με απασχολει:/:,αλλα και παλι ευχαριστω.;)
2 Συγγνωμη για το ''κυρια'' κ.Ελενα:redface: αλλα αμα ειναι σιγα σιγα θα μου φυγει:P,ειναι συνηθεια για ολο τον κοσμο που γνωριζω:),εδω ευχαριστω για την υπομονη:happy:,θα κανω οσο ποιο γρηγορα μπορω για να το σταματησω.:rolleyes:
3 Τελος τι εννοουσατε καλε για μπαναρισμα:whistle:,αναρωτιεμαι τι σελιδες θα ηταν αχααχχαχααχαχα:lol:,αστειευομαι.:lol:
1. Μου ζήτησες ελληνικά γι αυτό κ σου έβαλα αυτά αλλά δεν έχουν ακόμα μωράκια εκτός από τη Σάμπι που έχει 3 περσάκια κ θα τα βρεις στο θέμα Τσιντσιλα μάνιακς
2. Να κ ένας ευγενικός νέος :up:εντάξει θα δείξουμε υπομονή:lol:
4. Αυτό που σκέφτηκες εννοούσα:lol:;)
Α ναι ουτε εσεις ξερετε κυρία Ελενη μας τι εγινε με τα μικρα της Αννας;:lol:
Γιαγιά Δώρα (λόγω Μόιρας):bleh: Δεν ξέρω καθόλου τι έγινε με τα μωράκια μπορεί κ να υπήρχε λίστα από πριν κ να τα έδωσε όλα αν κ κανονικά οι εκτροφείς τα βάζουν κ στη σελίδα τους ως past ας ελπίσουμε ότι είναι κάτι τέτοιο κ όχι κάτι άσχημο:(

Γεια σας...Χρονια Πολλα!!Μου λείψατε,ήμουν εκτός Αθηνών αυτές τις μέρες αλλά σήμερα επέστρεψα και είπα να ρίξω μια ματιά,καλά έχω χάσει επεισόδια πάλι:(Αυτό που μου έμεινε πιο πολύ είναι ο Μάρκος Αϊ Βασίλης:up::up:Καιρό την περίμενα αυτή τη φωτογραφία.Είναι όλα τα λεφτά!Πολλά φιλάκια από τον Φοίβο που κοιμάται στα πόδια μου τώρα και κάνει..χρχρχρχρχ...του έλλειψα του μωρού μου,τον είχα αφήσει με τον μπαμπά του αλλά δεν είναι το ίδιο;)

Γεια σας...Χρονια Πολλα!!Μου λείψατε,ήμουν εκτός Αθηνών αυτές τις μέρες αλλά σήμερα επέστρεψα και είπα να ρίξω μια ματιά,καλά έχω χάσει επεισόδια πάλι:(Αυτό που μου έμεινε πιο πολύ είναι ο Μάρκος Αϊ Βασίλης:up::up:Καιρό την περίμενα αυτή τη φωτογραφία.Είναι όλα τα λεφτά!Πολλά φιλάκια από τον Φοίβο που κοιμάται στα πόδια μου τώρα και κάνει..χρχρχρχρχ...του έλλειψα του μωρού μου,τον είχα αφήσει με τον μπαμπά του αλλά δεν είναι το ίδιο;)
Γεια σας και χρόνια πολλά. Ναι ο Μάρκος είναι απίστευτος μάλλον θα έχει πολύ δουλειά αυτές τις μέρες. Περιμένουμε κ τις δικές σας αγιοβασιλιάτικες φωτογραφίες θα είναι υπέροχες είναι κ ολόλευκος σαν την γενειάδα του αγίου:lol:

Γεια σας και χρόνια πολλά. Ναι ο Μάρκος είναι απίστευτος μάλλον θα έχει πολύ δουλειά αυτές τις μέρες. Περιμένουμε κ τις δικές σας αγιοβασιλιάτικες φωτογραφίες θα είναι υπέροχες είναι κ ολόλευκος σαν την γενειάδα του αγίου:lol:
Μακάρι να μπορέσω να τον πείσω,δεν του αρέσει να ποζάρει,είναι απαιτητικό μοντέλο :D

Μακάρι να μπορέσω να τον πείσω,δεν του αρέσει να ποζάρει,είναι απαιτητικό μοντέλο :D
Ετσι είναι οι ντίβες δύσκολες:lol: Μακάρι όμως να καταφέρεις θα ήταν πολύ ωραία φωτογραφία Εμείς θα περιμένουμε πάντως;)

Πολυ απλα η μητερα εχει φαει κολλημα:P
οτι ενα απο τα μπεμπε που θα ερθει σπιτι
πρεπει να ειναι ακρως καταλευκος περσικος
με μπλε ματια και αρσενικο:)

εγω παλι φυσικα και θα το εχω βασιλια:up:
απλα εγω εχω ηδη κανει την επιλογη μου:D
δεν πειραζει εννοειτε,θα εχει και παρεα
που με τον καιρο θα αυξηθει ετσι κι'αλλιως:happy:

με λιγα λογια θελω να βρω καπου που να μπορω
να βρω ενα περσικο με αυτα τα χαρακτηριστικα;)
για να ειμαι οκ και απο εκει,με την νεα χρονια
θελω να εχω βρει και να εχω κλεισει σε ολα τα θεματα:rolleyes:

με λιγα λογια θελω να βρω καπου που να μπορω
να βρω ενα περσικο με αυτα τα χαρακτηριστικα;)
για να ειμαι οκ και απο εκει,με την νεα χρονια
θελω να εχω βρει και να εχω κλεισει σε ολα τα θεματα:rolleyes:
https://www.mypetz.gr/posts/5457121/
εδω έχεις μπει; δεν είναι βέβαια ολόλευκα, είναι sended αλλά είναι καταπληκτικά γατόνια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back