Περσίας maniacs

Καλημερα Περσάκια!! Και χρονια σας Πολλα! :)
Zorica ολα καλα? Χαθηκαμε...
Τι κανει ο πανεμορφος Μαρκος?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας...Χρονια Πολλα!!Μου λείψατε,ήμουν εκτός Αθηνών αυτές τις μέρες αλλά σήμερα επέστρεψα και είπα να ρίξω μια ματιά,καλά έχω χάσει επεισόδια πάλι:(Αυτό που μου έμεινε πιο πολύ είναι ο Μάρκος Αϊ Βασίλης:up::up:Καιρό την περίμενα αυτή τη φωτογραφία.Είναι όλα τα λεφτά!Πολλά φιλάκια από τον Φοίβο που κοιμάται στα πόδια μου τώρα και κάνει..χρχρχρχρχ...του έλλειψα του μωρού μου,τον είχα αφήσει με τον μπαμπά του αλλά δεν είναι το ίδιο;)
Ax,βρε Μαρακι...τωρα δουλεψε το μυαλο μου...απο δω ησουν...ασε εχω μπλεξει αγρια:/:...Ευχαριστουμε για τα κομπλιμεντα και ανταποδιδουμε!!!Περιμενουμε και τισ δικες σας φωτο!!!
Πολυ απλα η μητερα εχει φαει κολλημα:P
οτι ενα απο τα μπεμπε που θα ερθει σπιτι
πρεπει να ειναι ακρως καταλευκος περσικος
με μπλε ματια και αρσενικο:)

εγω παλι φυσικα και θα το εχω βασιλια:up:
απλα εγω εχω ηδη κανει την επιλογη μου:D
δεν πειραζει εννοειτε,θα εχει και παρεα
που με τον καιρο θα αυξηθει ετσι κι'αλλιως:happy:

με λιγα λογια θελω να βρω καπου που να μπορω
να βρω ενα περσικο με αυτα τα χαρακτηριστικα;)
για να ειμαι οκ και απο εκει,με την νεα χρονια
θελω να εχω βρει και να εχω κλεισει σε ολα τα θεματα:rolleyes:
Εχεις σκεφτει οτι τα λευκα με μπλε ματια ειναι κουφα(στις περισσοτερες περιπτωσεις):hmm::)?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα Περσάκια!! Και χρονια σας Πολλα! :)
Zorica ολα καλα? Χαθηκαμε...
Τι κανει ο πανεμορφος Μαρκος?
Καλε....στο μυαλο μου ησουν αυτη τη στιγμη!!!
Τωρα ηθελα να ποσταρω την φωτο του στο νυμα σας για χρονια πολλα!!!(αυτη που εχω στην υπογραφη):up::up::up:
Ε ρε πως συναντιουντε τα μεγαλα πνευματα!!!;)

Καλε....στο μυαλο μου ησουν αυτη τη στιγμη!!!
Τωρα ηθελα να ποσταρω την φωτο του στο νυμα σας για χρονια πολλα!!!(αυτη που εχω στην υπογραφη):up::up::up:
Ε ρε πως συναντιουντε τα μεγαλα πνευματα!!!;)
Zorica ενα εχω να πω...αν επαιρνες μερος σε διαγωνισμο φωτογραφιας γατας, θα κερδιζες το πρωτο βραβειο:up::up:

Zorica ενα εχω να πω...αν επαιρνες μερος σε διαγωνισμο φωτογραφιας γατας, θα κερδιζες το πρωτο βραβειο:up::up:
Δεν πας πισω και εσυ φιλεναδα,καθολου!!!Παντα σας θαυμαζω!!!Οικογενειακα...ολους!!!:up:

Δεν πας πισω και εσυ φιλεναδα,καθολου!!!Παντα σας θαυμαζω!!!Οικογενειακα...ολους!!!:up:
Τα μοντελα μου ειναι πολυ καλα κι εμενα δε λεω...αλλα οι φωτο μου συνηθως δεν μου αρεσουν...φταιει η μηχανη ισως....αλλα κι εγω που δεν τη ξερω...:/:

Τα μοντελα μου ειναι πολυ καλα κι εμενα δε λεω...αλλα οι φωτο μου συνηθως δεν μου αρεσουν...φταιει η μηχανη ισως....αλλα κι εγω που δεν τη ξερω...:/:
Εχω διαλεξει εγω μια αγαπημενη φωτο απο τις δικες σου...και εγω βγαζω πανω απο 10 φωτο για να διαλεξω μονο μια απ`αυτες!Μετα,σβηνω τις αλλες;):).

Ax,βρε Μαρακι...τωρα δουλεψε το μυαλο μου...απο δω ησουν...ασε εχω μπλεξει αγρια:/:...Ευχαριστουμε για τα κομπλιμεντα και ανταποδιδουμε!!!Περιμενουμε και τισ δικες σας φωτο!!!

Εχεις σκεφτει οτι τα λευκα με μπλε ματια ειναι κουφα(στις περισσοτερες περιπτωσεις):hmm::)?

Το γνωριζω αυτο για τα λευκα περσικα γατακια με μπλε ματακια;)
αλλα ειναι κολλημα της μανας μου και θελει με την νεα χρονια
ενα μπεμπακι σε αυτα τα χαρακτηριστικα,και ειναι ανενδοτη:P
επισης δεν πειραζει αμα ειναι κουφο(αστειευομαι):D
και η μαμα δεν παει πισω,ειναι λιγο ''περηφανη'':lol:
πρωτα θε ερθει σπιτι το μωρουλινι μου ομως:up:
και μετα το επομενο που θα ειναι εκεινο:)

Περσάκια μου αγαπημένα!!! Τι κάνετε? Μου λείψατε πολύ!!
Και αρχίζω: Ζόριτσα τέλειος ο Μαρκουλης σου! Τι Αγιο Βασιλάκι πανέμορφο είναι αυτο!!! Τι μουστάκια τρομερά κ τι ματάρες!!! Εισαι καλά? Ευχομαι καλή πρωτοχρονιά με το καλό κ με υγεία οικογενειακή κ προσωπική ευτυχία:up:
Ελενάκι τι πανέμορφη φωτο αυτή με την Κάντυ. Τι κουκλάρα εχει γίνει καλέ η Κάντυ!!! Μάκρυνε το μαλλάκι της. Μην υποχωρεις!!! Σταθερά βουρτσισμα να μείνει έτσι κουκλα χωρίς κομπους. Εμένα η Νάλα χθες με περιποιήθηκε γιατι είχα να την βουρτσίσω μια βδομάδα κ είχε έναν κόμπο κ για να της τον κόψω έκουσα τα εξ΄αμάξης στην γατογλώσσα της!! Και βέβαια κ τα εισέπραξα σε γρατζουνιές:|:|
Και ο Μπατ όμως δεν πάει πίσω. ΤΙς ειδα στο άλλο θρεντ που μου τις έβαλες!!! Τέλειος κουκλος!!!

Μαρία καλώς μας ξαναήρθες. Ο γατουλίνος σου είναι ένας κούκλος!!! Τον περιμένουμε και σε χριστουγεννιάτικη πόζα!!!

Δώρα σ΄ευχαριστουμε για τα καλά σου λόγια για τον Περσουλη μου!! Και ναι δεν ήταν ομορφος στις πόζες που τον τράβηξες γιατι ήταν κ λίγο κάπως εκείνη την ώρα. Πάντως χαίρομαι που γνωρισες από κοντα ένα περσάκι κ το αγάπησες όσον αφορά τον χαρακτήρα τους!!! Ετσι αγγελάκια είναι όλα τους!!!

D.A.D δεν είναι απαραιτητο να είναι και κουφο το λευκό περσικό γατάκι με τα γαλανά μάτια που ονειρεύεται η μαμα σου. Απλά να ρωτήσεις τον εκτροφέα. Συνήθως ειναι κουφά , αυτά που το έχουν στο οικογενειακό γονίδιο. ΓΙα παράδειγμα η αδερφή του Πέρση μου, ήταν γαλανομάτα και κάτασπρη. Δεν ήταν κουφή. Γιατι δεν υπηρχε στο οικογενειακό τους γονίδιο. το έχω ρωτήσει την εκτροφέα του Πέρση.:rolleyes:

:lol::lol: δεν πειράζει το κατάλαβα οτι μπερδεύτηκες....όσο για τις φωτογραφίες θα προσπαθήσω να τον πείσω γιατί είναι και λίγο υπερκινητικός,δεν κάθεται σε ένα σημείο για πάνω από 5 λεπτά.Μάλλον η ταυρίνη θα φταίει στην τροφή δεν εξηγείται διαφορετικά...:confused:

Περσάκια μου αγαπημένα!!! Τι κάνετε? Μου λείψατε πολύ!!
Και αρχίζω: Ζόριτσα τέλειος ο Μαρκουλης σου! Τι Αγιο Βασιλάκι πανέμορφο είναι αυτο!!! Τι μουστάκια τρομερά κ τι ματάρες!!! Εισαι καλά? Ευχομαι καλή πρωτοχρονιά με το καλό κ με υγεία οικογενειακή κ προσωπική ευτυχία:up:
Ελενάκι τι πανέμορφη φωτο αυτή με την Κάντυ. Τι κουκλάρα εχει γίνει καλέ η Κάντυ!!! Μάκρυνε το μαλλάκι της. Μην υποχωρεις!!! Σταθερά βουρτσισμα να μείνει έτσι κουκλα χωρίς κομπους. Εμένα η Νάλα χθες με περιποιήθηκε γιατι είχα να την βουρτσίσω μια βδομάδα κ είχε έναν κόμπο κ για να της τον κόψω έκουσα τα εξ΄αμάξης στην γατογλώσσα της!! Και βέβαια κ τα εισέπραξα σε γρατζουνιές:|:|
Και ο Μπατ όμως δεν πάει πίσω. ΤΙς ειδα στο άλλο θρεντ που μου τις έβαλες!!! Τέλειος κουκλος!!!

Μαρία καλώς μας ξαναήρθες. Ο γατουλίνος σου είναι ένας κούκλος!!! Τον περιμένουμε και σε χριστουγεννιάτικη πόζα!!!

Δώρα σ΄ευχαριστουμε για τα καλά σου λόγια για τον Περσουλη μου!! Και ναι δεν ήταν ομορφος στις πόζες που τον τράβηξες γιατι ήταν κ λίγο κάπως εκείνη την ώρα. Πάντως χαίρομαι που γνωρισες από κοντα ένα περσάκι κ το αγάπησες όσον αφορά τον χαρακτήρα τους!!! Ετσι αγγελάκια είναι όλα τους!!!

D.A.D δεν είναι απαραιτητο να είναι και κουφο το λευκό περσικό γατάκι με τα γαλανά μάτια που ονειρεύεται η μαμα σου. Απλά να ρωτήσεις τον εκτροφέα. Συνήθως ειναι κουφά , αυτά που το έχουν στο οικογενειακό γονίδιο. ΓΙα παράδειγμα η αδερφή του Πέρση μου, ήταν γαλανομάτα και κάτασπρη. Δεν ήταν κουφή. Γιατι δεν υπηρχε στο οικογενειακό τους γονίδιο. το έχω ρωτήσει την εκτροφέα του Πέρση.:rolleyes:

Επισης γνωριζω πως δεν ειναι απαραιτητα κουφα:P,σωστα εκανα λαθος διατυπωση:redface:,απλα ξερω οτι ειναι και αυτο μεσ'το παιχνιδι:/:,ευχαριστω πολυ παντως για την απαντηση:D,και μακαρι με την νεα χρονια να βρω
καποιο με τα χαρακτηριστικα αυτα:up:,ετσι θελω να πιστευω.:happy:

Επισης γνωριζω πως δεν ειναι απαραιτητα κουφα:P,σωστα εκανα λαθος διατυπωση:redface:,απλα ξερω οτι ειναι και αυτο μεσ'το παιχνιδι:/:,ευχαριστω πολυ παντως για την απαντηση:D,και μακαρι με την νεα χρονια να βρω
καποιο με τα χαρακτηριστικα αυτα:up:,ετσι θελω να πιστευω.:happy:
Με το καλό εύχομαι να πραγματοποιήσεις την επιθυμία σου:D

Καλημέρα περσάκια. και χρόνια πολλά... πώς είναι τα μωρά σας; εγώ με τρία δεν προλαβαίνω πλέον να χτενίζω.... αναστασία σε θαυμάζω που έχεις χρόνο και κάνεις τόσα πολλά με τόσα γατομωρά. και όλες όσες έχετε πάνω από δύο είστε αξιοθαύμαστες....
εγώ δεν προλαβαίνω να μαζεύω τσουλούφια ... το ένα δωμάτιο καθαρίζω το άλλο λερώνουν....
αν καθυστερήσω να τα ταϊσω μαλλιοτραβιούνται πάνω στο κρεβάτι μου (καλή ώρα όπως σήμερα...)
πρέπει να τα κοιτάω και να μαντεύω κρυφές επιθυμίες .... αν κάνω λάθως τρώω γρατζουνιά (από πάρη) ή δαγκωνιά (από πρίνς....) όπως σήμερα... άνοιξα την ντουλάπα να πάρω κάτι να φορέσω και χώθηκαν για ζεστασιά και οι δύο γάτοι μέσα... στην προσπάθειά μου να τους βγάλω ο ένας με κατα γρατζούνισε και ο άλλος με γράπωσε και μου τράβηξε μια δαγκωνιά όλη δική μου παρακαλώ....

αίσχος.....

τώρα η ρέινα βολεύτικε σε μία καρέκλα υπολογιστή... ο πρίνς στο από κεί γραφείο και ο πάρης δίπλα στο λαπ τοπ....

δύσκολες περιπτώσεις.... ο πρίνς ουρλιάζει πριν ορμήσει στον πάρη (μας ακούει η πολυκατοικία) ο πάρης περιμένει να κοιμηθεί ο πρίνς για να του ορμήσει... αυτά έχω 65654654 φορές την ημέρα....

αχ αχ με λυπάμαι.... χτες βράδυ με στρίμωξε ο πρίνς από αριστερά και με καβάλησε ο πάρης ψάχνοντας ζεστή γωνιά να κοιμηθεί.... όταν αργότερα ήρθε μέσα ο γιώργος να ξαπλώσει ξεράθηκε στο γέλιο.. οι δύο γάτοι αγριοκοίταγαν ο ένας τον άλλον και μούγκριζαν υπόκοφα και γώ δεν τόλμαγα να κουνηθώ.....
αυτά...

Ωχ...Μωρε Σταυρουλα μου...και μονο που σε διαβαζα...αγχωθηκα:(
Καλη δυναμη...μηπως καποιος πρεπει να στειρωθει?Δεν ψεκαζουν?? Εμεινε εγκυος η Reina?:hmm:

Καλημέρα Γιούλη. είμαι τυχερή δεν ψεκάζουν. Δεν ξέρουμε ποιον από τους δύο να στειρώσουμε. αν τους δείς θα καταλάβεις το γιατί. ευτιχώς και δεν ψεκάζουν. ζήλιες είναι. η ζήλια λέει ο κτηνίατρος θα συνεχίσει και μετά. δεν το κάνουν για επίδηξη δύναμης. διεκδικούν το γατογονιό τους.... για παράδειγμα αγκαλιά τους κάνουμε και τους δύο. έρχονται με το που ξαπλώνουμε. τις προάλλες κατέβηκε ο πάρης από την αγκαλιά του γιώργου και ο γιώργος πήρε τη ρέινα αγκαλιά που έκανε νιαρ νιαρ. επιτόπου ο πάρης μας κατούρησε το κρεβάτι. αυτό το κάνει και όταν τον βλέπει να αγκαλιάζει το πρίνς. ή όταν τον μαλλώνω. κακία είναι. δεν θα κοπεί αν τον στειρώσω.
από την άλλη ο πρίνς αν με δει να χαιδεύω τον πάρη επιτόπου του ορμάει. και δαγκώνει και μένα. με πιάνει στα μιαααααααααααααααααααου... (ξέρεις μουλαρα γαιδάρα παραδόπιστηπου χαιδεύεις αυτόν κλπ..)
δεν διορθώνονται αυτά σύμφωνα με τον κτηνίατρο...

Καλη υπομονη τοτε!
και χαρα στο κουραγιο σου!Να΄ναι ολα τους γερα ευχομαι!
Καλη Χρονια με Υγεια και Αγαπη!! :)

ευχαριστούμε.. τα δικά σου τα πανέμορφα γατούνια τι κάνουν; πώς τα περνάν παρεούλα;

ευχαριστούμε.. τα δικά σου τα πανέμορφα γατούνια τι κάνουν; πώς τα περνάν παρεούλα;
Μια χαρουλα ειναι! :up:
Τωρα πλεον σπανια ο Μορφεας ασχολειται με το Σεμελιω...και το κυνηγα για να...παιξει;):P
Επισης τα κοριτσια αρεσκονται στο να σκαρφαλωνουν στο δεντρο μας...ειναι και διμετρο και τους ερχεται κουτι!!
Δες λιγο τις φωτο στην υπογραφη μου απο κατω να καταλαβεις:)

μου πανε τη ρέινα άσχημη μόλις... και ότι αν τα γατάκια της μιάσουν θα γίνουν κακάσχημα.... :(

τι γλυκό παιχνίδι ..... :) εμάς η ρέινα αρέσκετε να ξεκρεμάει τις μπάλες και να τις κυνηγάει μετά... οι άλλοι δύο παγερά αδιάφοροι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back