Περσίας maniacs

Χρονια σας πολλα!Νεκταρια ειναι σαν ψευτικος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλη Χρονια φιλεναδα!!
Χθες ξεχασα να πω στα Περσακια τα καλαντα...:redface:αλλα σημερα επανορθωσα;):P
Εεεε και τι επανόρθωση καλή μου. Το ωραιότερο τραγουδι μας αφιέρωσες. ΤΟ ΕΙΠΑ και πριν:up::up:

Νεκταρία ποιο είναι αυτο το υπέροχο γατονι? Δικό σου? Ή το βρήκες σε φωτο?
Ειναι ΤΕΛΕΙΟ:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρονια σας πολλα!Νεκταρια ειναι σαν ψευτικος!
:redface::redface::redface:

Νεκταρία ποιο είναι αυτο το υπέροχο γατονι? Δικό σου? Ή το βρήκες σε φωτο?
Ειναι ΤΕΛΕΙΟ:up:
Είναι ο Σάντο μας :D. Αυτός μένει με τη μαμά μου. Είναι αυτός που έχω και στο avatar μου.

Παει ο παλιος ο χρονος
ας γιορτασουμε παιδιαα...
με Περσακια ομορφουλια
που μας δινουν τη χαρα

Καλη Χρονια, Χρονια Πολλα
Περσακια μας καλα
και φουντωτα!

Μ΄ολοστρογγυλες φατσουλες
και ματακια εκφραστικαα
ειστε μεσα στη καρδια μας
ομορφα πολυτιμα!

Περσακια μας καλα
και φουντωτα!

Τι κι αν λιγο εσεις μαδατε,
τι κι αν κομπους κανετεε
μεις πολυ σας αγαπαμε
κι ολοι οι αλλοι χανετε

Περσακια μας γλυκα
και φουντωτα!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ:)

Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ;269706 Χθες ξεχασα να πω στα Περσακια τα καλαντα...:redface:αλλα σημερα επανορθωσα;):P[/quote:
πως τα σκέφτηκες όλα αυτά τα υπέροχα ποιηματάκια;
:up::up::up: τέλειο!!!! Πράγματι χθες μας ξέχασες αλλά σήμερα μας τίμησες δεόντως:lol: κ μια κ πέρασες κ μας τραγούδησες να σε κεράσουμε κ κάτι
3624-dsc01299.jpg

ΥΓ: (οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική )
Ο Σάντος είναι γλύκας:up::up:

Νεκταρία ο Σάντο σας είναι ένας κούκλος. Τέλειο γατονι. Να τον χαίρεστε!!!
Κατάλαβα ότι έχει κάποια σχέση με το αβάταρ σου αλλά δεν ήξερα πως ειναι της μαμάς σου, Φίλησέ μου κι αυτον, κ τη Σίντυ σας!!!:)

Καλή χρονιά,ευτυχισμένο το 2009...εύχομαι υγεία και κάθε ευτυχία σε όλους και να γίνουμε 2009 περσιας maniacs μέσα σε αυτόν τον χρόνο!!Φιλιά πολλά απο Τιτίκα και Φοίβο σε όλα τα φουντωτά και μη μωρά και επειδή όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας..:redface:στην Νάλα 2 φιλάκια!:inlove:

καλησπέρα από τα γατούνια μου και μένα :) επιστρέψαμε στις δουλειές μας όλες; (χμ η κυρία αναστασία διακοπάρει...)
:)

Καλησπέρα Σταυρούλα κ χρόνια σου πολλά, τι γίνεται με τη Ρέινα; είχαμε καμία εξέλιξη με την κοιλίτσα :rolleyes:

Καλή χρονιά,ευτυχισμένο το 2009...εύχομαι υγεία και κάθε ευτυχία σε όλους και να γίνουμε 2009 περσιας maniacs μέσα σε αυτόν τον χρόνο!!Φιλιά πολλά απο Τιτίκα και Φοίβο σε όλα τα φουντωτά και μη μωρά και επειδή όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας..:redface:στην Νάλα 2 φιλάκια!:inlove:
Καλησπερούδια και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Τιτίκα και Φοίβο. Να είμαστε λοιπόν όλοι καλά, δίποδοι και τετράποδοι και πλουμιστοί(με φτερά εννοώ τα πουλάκια γιατι έχουμε κάποιοι κι απο αυτά) και όλο το ζωικο βασίλειο!!!
Και η κυρία Νάλα η στρίγγλα σας στέλνει τα φιλιά της :D
και τα πολλά νιάααρ και χουχουυυυ της.;);)
καλησπέρα από τα γατούνια μου και μένα :) επιστρέψαμε στις δουλειές μας όλες; (χμ η κυρία αναστασία διακοπάρει...)
:)

Ναι ναι διακοπάρω και το καταευχαριστιέμαι. Και... σκέφτομαι με τρομο ότι θα πρέπει απο εβδομάδα να αρχίσω ξανα΄τη δουλεια. Ασε μεγάλη πίκρα:lol:

Λοπον τωρα κατάλαβα τι εστί δύσκολο γατί στο χτένισμα γιατι ό,τι κ να μου λέγατε Σταυρουλα μου κι εσύ κι η Έλενα αν δεν το αντιμετώπιζα σήμερα δεν θα το ζουσα στο πετσι μου!!!! ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ για τα καλά!!
Η Νάλα σήμερα μεταμορφώθηκε σε εξκάλιμπερ κι όσο μπόι της λείπει και κιλά, τοσα κιλά φωνή κ στριγγλιάς έχει εις το 100πλάσιον!!! με ξέσκισε για να την χτενίσω και να της κόψω 3 κόμπους που έκανε. Εϊναι βλέπεις η εποχή που αλλάζει τριχωμα και μπερδεύονται οι τριχες στο στήθος και στις μασχαλες της κ έχει πάθει λαλα.:( Δεν με αφήνει καθόλου να την πασπατεύω εκει γιατι εκνευρίζεται κ δεν μ΄αφήνει να κόψω τους κόμπους. Για να καταλάβετε, σήμερα την είχαμε με τον άνδρα μου στο παράθυρο της κουζίνας όπως τα μωρά για να τρώνε το φαϊ τους, και την απασχολούσαμε παρακαλώ την κυρία με τα περιστέρια που πετουσαν και εγώ της έκοβα τους κόμπους. Και η κυρία απασχολήθηκε για λίγο και της έκοψα τους δυο κόμπους και ο τριτος ο μεγαλύτερος παρακαλώ παραμένει. Δεν γίνεται θα πάρω το χτενάκι με το ξυραφάκι στη ρίζα του!!!!:).

Ο Σάντος είναι γλύκας:up::up:

Νεκταρία ο Σάντο σας είναι ένας κούκλος. Τέλειο γατονι. Να τον χαίρεστε!!!
Κατάλαβα ότι έχει κάποια σχέση με το αβάταρ σου αλλά δεν ήξερα πως ειναι της μαμάς σου, Φίλησέ μου κι αυτον, κ τη Σίντυ σας!!!:)
Αγαπητές μου κυρίες Slitherin και Αναστασία. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Και σεις έχετε πανέμορφα γατάκια να είστε καλά να τα φροντίζετε:up:.
Ένα έχω να σας πω η αχόρταγη gatouni έχει φάει τα πάντα αυτές τις ημέρες και με τη φόρα που πήρε..... έφαγε και ένα Σίγμα από το όνομά μου:mad:. Οπότε μπήκα ο ίδιος για να αποκαταστήσω την αλήθεια.
Υπογραφή:
Σάντσο!!!!!

Λοπον τωρα κατάλαβα τι εστί δύσκολο γατί στο χτένισμα γιατι ό,τι κ να μου λέγατε Σταυρουλα μου κι εσύ κι η Έλενα αν δεν το αντιμετώπιζα σήμερα δεν θα το ζουσα στο πετσι μου!!!! ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ για τα καλά!!
Η Νάλα σήμερα μεταμορφώθηκε σε εξκάλιμπερ κι όσο μπόι της λείπει και κιλά, τοσα κιλά φωνή κ στριγγλιάς έχει εις το 100πλάσιον!!! με ξέσκισε για να την χτενίσω και να της κόψω 3 κόμπους που έκανε. Εϊναι βλέπεις η εποχή που αλλάζει τριχωμα και μπερδεύονται οι τριχες στο στήθος και στις μασχαλες της κ έχει πάθει λαλα.:( Δεν με αφήνει καθόλου να την πασπατεύω εκει γιατι εκνευρίζεται κ δεν μ΄αφήνει να κόψω τους κόμπους. Για να καταλάβετε, σήμερα την είχαμε με τον άνδρα μου στο παράθυρο της κουζίνας όπως τα μωρά για να τρώνε το φαϊ τους, και την απασχολούσαμε παρακαλώ την κυρία με τα περιστέρια που πετουσαν και εγώ της έκοβα τους κόμπους. Και η κυρία απασχολήθηκε για λίγο και της έκοψα τους δυο κόμπους και ο τριτος ο μεγαλύτερος παρακαλώ παραμένει. Δεν γίνεται θα πάρω το χτενάκι με το ξυραφάκι στη ρίζα του!!!!:).
Κουκλίτσα Νάλα να αφήνεις τη μαμά σου να σου κόβει τους κόμπους γιατί εγώ που δεν τους αφήνω να με χτενίσουν, πέραν του ότι με φωνάζουν γατούλη κακούλη:mad: κόντεψα να πάθω και δερματίτιδα.
Ο θαυμαστής σου Σάντσο!!!!!

Αγαπητές μου κυρίες Slitherin και Αναστασία. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Και σεις έχετε πανέμορφα γατάκια να είστε καλά να τα φροντίζετε:up:.
Ένα έχω να σας πω η αχόρταγη gatouni έχει φάει τα πάντα αυτές τις ημέρες και με τη φόρα που πήρε..... έφαγε και ένα Σίγμα από το όνομά μου:mad:. Οπότε μπήκα ο ίδιος για να αποκαταστήσω την αλήθεια.
Υπογραφή:
Σάντσο!!!!!

Κουκλίτσα Νάλα να αφήνεις τη μαμά σου να σου κόβει τους κόμπους γιατί εγώ που δεν τους αφήνω να με χτενίσουν, πέραν του ότι με φωνάζουν γατούλη κακούλη:mad: κόντεψα να πάθω και δερματίτιδα.
Ο θαυμαστής σου Σάντσο!!!!!
Εμμμμ καλά κατάλαβα το μεσημέρι που σου έστελνα την απάντηση ότι πρόκειται για τον Σάντσο που μάλιστα αν δεν κάνω λάθος είχε κ προβλημα το καημενουλι στην υγεία του πριν κάποιους μήνες???? Ε πήγες να με τρελάνεις εντελώς. Ξεχνάω που ξεχνάω, σκέφτηκα πως μάλλον τα έχω και χαμένα μια κ φανταζόμουν ότι πρόκειται για τον Σάντσο. ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΑΤΑΚΙ!!! ΓΚΡΡΡΡΡ ΓΚΡΡΡΡ κυρία γκατουνι:lol::lol::lol::lol:

Εμμμμ καλά κατάλαβα το μεσημέρι που σου έστελνα την απάντηση ότι πρόκειται για τον Σάντσο που μάλιστα αν δεν κάνω λάθος είχε κ προβλημα το καημενουλι στην υγεία του πριν κάποιους μήνες???? Ε πήγες να με τρελάνεις εντελώς. Ξεχνάω που ξεχνάω, σκέφτηκα πως μάλλον τα έχω και χαμένα μια κ φανταζόμουν ότι πρόκειται για τον Σάντσο. ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΑΤΑΚΙ!!! ΓΚΡΡΡΡΡ ΓΚΡΡΡΡ κυρία γκατουνι:lol::lol::lol::lol:
Ελπίζω τώρα να είναι καλά ο καημενούλης ο Σάντσο

Περσάκια μουυυυ Χρόνια Πολλά και καλά σε όλους σας!!!:up::up::up:

2478023870026705964hsLloM_ph.jpg

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ο ΒΕΡΣΑΤΣΕ Η ΣΑΝΕΛ Η ΠΕΡΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ..:up:

καλημέρα...

αναστασία μου σε καταλαβαίνω... στο δάγκωμα και το γρατζούνισμα :)

πήρα τη μεγάλη απόφαση το μεσημεράκι σήμερα να μπανιάρω πρίνς και πάρη..... (!) μπλέ μαρέν θα βγώ... αλλά περιμένουμε την αναστασία να μας ζουπίξει αύριο οπότε το πρόγραμμα λέει καλό καλό χτένισμα και μπάνιο και καλό καλό στέγνωμα.... :) τη ρέινα αναστασία θα τη δείς βρωμικη...

δυστυχώς δεν ξέρω αν είναι ή όχι η ρέινα μου έγκυος.... από βδομάδα θα δούμε τον κτηνίατρο θα σας πώ... οίστρο μια φορά δεν έχει...

πάω να μαγειρέψω.. σήμερα ο καλός μου θέλει σπανακόπιτα (!) πήρα τα υλικά αλλά.. 1 φορά θα φτιάξω....

αλήθεια έχετε καμια΄ιδεά πώς να τα ξεγελάσω στο μπάνιο;

Γεια σας,
γυρίσαμε από τον κτηνίατρο καθαρίσαμε τα δοντάκια του Μπατ:D κ τώρα κοιμάται, δεν μπορεί να φάει ο καημένος γιατί πονάει το στοματάκι του, ελπίζω μέχρι το βράδυ να είναι καλύτερα από το γιατρό πήραμε επίσης κ ένα πολύ όμορφο καλαθάκι δώρο :up:

IMG124.jpg

Σταυρούλα καλή επιτυχία με το μπάνιο κ την σπανακόπιτα

σπανακόπιτα στέφτηκε με πλήρη επιτυχία... :) έφτιαξα και μία τυροκαυτερή στα γρήγορα καθώς και κεικάκι.. :)

και μετά τόλμησα να χτενίσω τον πρίνς .... (γμτ έχει πάλι ωτίτιδα :( του καθάρισα τα αυτιά και ούρλιαζε και με δάγκωνε...) του έκανα το καλό το χτένισμα για να τον κάνω μπάνιο.. και μετά τον πάρη... και τώρα πέρνω κουραγιο να μπανιάρω τα μικρά... θα σας τραβήξω φωτογραφία πρίν κατά τη διάρκεια και μετά το μπάνιο :Ρ...

άσχετο ο πρίνς έχει το χειμερινό του τρίχωμα και είναι τόσο μα τόσο πλούσιο και τόσο μα τόσο απαλό....

πόνεσε ο μπάτ στο καθάρισμα πέτρας ή μόνο τώρα μετά το τέλος του καθαρίσματος πονάει; τι μπορείς να τον ταίσεις; ξηρά τροφή ή μήπως κοτοπουλάκι; σου πε; χμχμχμ πόσο πήγε ο καθαρισμός;

Γεια σας,
γυρίσαμε από τον κτηνίατρο καθαρίσαμε τα δοντάκια του Μπατ:D κ τώρα κοιμάται, δεν μπορεί να φάει ο καημένος γιατί πονάει το στοματάκι του, ελπίζω μέχρι το βράδυ να είναι καλύτερα από το γιατρό πήραμε επίσης κ ένα πολύ όμορφο καλαθάκι δώρο :up:
Καλέ τι όμορφο καλαθάκι είναι αυτό!!!!! Απ ΄ότι βλέπω έχει κανει κατάληψη η Κάντυ ή κάνω λάθος???
ΜΠΡΑΒΟ είδες που όλα Ελενάκι μου πήγαν καλά???? περαστικά του!!!
Σαν νονά συγκινηθηκα με το πμ που μου έστειλες κ μου ηρθε η έμπνευση για το παρακάτω:
Με αγάπη στον Μπατουλίνο μου λοιπόν:
"Μπατουλίνο ομορφουλη,
γαλανέ και απαλούλη!!
Τώρα πού'σαι κοιμισμένος,
στον Μορφέα αφημένος,
η μανούλα σε κοτάζει
κ η καρδιά αναστενάζει.

Ξύπνα ξύπνα Μπατουλίνο
να της δώσεις το φιλάκι
που πολύ το λαχταρά
γιατί τόσο σ΄αγαπα!!!!

Κι ο Περσούλης σ΄αγαπάει
και γλυκά σε χαιρετάει.
Με μεγάλη αγκαλιά,
και ματάκια λαμπερά!!!!"

Καλέ τι όμορφο καλαθάκι είναι αυτό!!!!! Απ ΄ότι βλέπω έχει κανει κατάληψη η Κάντυ ή κάνω λάθος???
ΜΠΡΑΒΟ είδες που όλα Ελενάκι μου πήγαν καλά???? περαστικά του!!!
Σαν νονά συγκινηθηκα με το πμ που μου έστειλες κ μου ηρθε η έμπνευση για το παρακάτω:
Με αγάπη στον Μπατουλίνο μου λοιπόν:
"Μπατουλίνο ομορφουλη,
γαλανέ και απαλούλη!!
Τώρα πού'σαι κοιμισμένος,
στον Μορφέα αφημένος,
η μανούλα σε κοτάζει
κ η καρδιά αναστενάζει.

Ξύπνα ξύπνα Μπατουλίνο
να της δώσεις το φιλάκι
που πολύ το λαχταρά
γιατί τόσο σ΄αγαπα!!!!

Κι ο Περσούλης σ΄αγαπάει
και γλυκά σε χαιρετάει.
Με μεγάλη αγκαλιά,
και ματάκια λαμπερά!!!!"
:cry::cry::cry: στο καλό κ εγώ συγκινήθηκα τι ωραίο τρυφερό ποιηματάκι που μας αφιέρωσες νονα; Σου στέλνουμε πολλά κοιμισμένα φιλάκια

IMG075.jpg

και στον Περσάκο με τα λαμπερά ματάκια επίσης;)
Ναι η Κάντυ είναι :lol::lol: πήγε να δει τι παίζει για δει αν θα γίνει δικό της ή το αφήσει στον Μπατ

:cry::cry::cry: στο καλό κ εγώ συγκινήθηκα τι ωραίο τρυφερό ποιηματάκι που μας αφιέρωσες νονα; Σου στέλνουμε πολλά κοιμισμένα φιλάκια
και στον Περσάκο με τα λαμπερά ματάκια επίσης;)
Ναι η Κάντυ είναι :lol::lol: πήγε να δει τι παίζει για δει αν θα γίνει δικό της ή το αφήσει στον Μπατ
Βρε Έλενα, τι καταπληκτικά μάτια που έχει ο Μπατ. Καλά είναι πανέμορφος ακόμη κ κοιμισμένος. Αγάααπη μου. Ρούφηξέ του εκ μέρους μου το μουσούδι.
Οσο για την Κάντυ... πολύ πονήρω την κόβω..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back