Περσίας maniacs

Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης.
Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους

Αντε άντε με το καλό:up: ποτε λες να τον πάρεις τον μικρό;

Η κ.Νεκταρια μου ειπε πως πριν τελειωσει ο φεβρουαριος θα ειναι μαζι μου:up:,25 μαλλον:D,αχ πολυ ανυπομονω:happy: σκαω σκαω:P σας λεω σκαω:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης.
Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους
Μα αυτο ειναι το παραξενο της υποθεσης,οτι δεν εχω γρατσουνια,μονο αυτη την τεραστια μελανια με δυο λευκες γραμμες που απλα δεν εχουν μελανιασει.
Φανταζομαι τα περισσοτερα περσακια θα ειναι ετσι,γλυκα και ηρεμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελπίζω τώρα να είναι καλά ο καημενούλης ο Σάντσο
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον. Η ασθένεια που έχει δεν είναι ιάσιμη, αλλά ευτιχώς δεν υποφέρει,δηλαδή τρώει και παίζει και φυσικά και εμείς κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ώστε να τον βοηθήσουμε να έχει μια ποιοτική ζωή:).

Γεια σας,
γυρίσαμε από τον κτηνίατρο καθαρίσαμε τα δοντάκια του Μπατ:D κ τώρα κοιμάται, δεν μπορεί να φάει ο καημένος γιατί πονάει το στοματάκι του, ελπίζω μέχρι το βράδυ να είναι καλύτερα από το γιατρό πήραμε επίσης κ ένα πολύ όμορφο καλαθάκι δώρο :up:
Πανέμορφε Μπατ ελπίζω τώρα να έχεις συνέρθει πλήρως:).
Πανέμορφο το καλαθάκι σας αλλά ακόμα πιο όμορφα τα φουντωτά που θα το τιμήσουν:).

Χρονια πολλά. καλυτερη χρονια και απο εμάς!! :D

Η κ.Νεκταρια μου ειπε πως πριν τελειωσει ο φεβρουαριος θα ειναι μαζι μου:up:,25 μαλλον:D,αχ πολυ ανυπομονω:happy: σκαω σκαω:P σας λεω σκαω:lol:
Αντε, με το καλό να τον δεχτείς τον μικρούλη σου:up: δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω που είσαι ανυπόμονος μωρέ πολύ θα ήθελα κ εγώ να πάρω το μικρούλι της Σάμπι, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ κ κοντεύω να σκάσω κ εγώ:(
Μα αυτο ειναι το παραξενο της υποθεσης,οτι δεν εχω γρατσουνια,μονο αυτη την τεραστια μελανια με δυο λευκες γραμμες που απλα δεν εχουν μελανιασει.
Είδες άμα θέλει η γάτα τη κάνει κ χωρίς νύχια, γι αυτό όταν τσακώνονται κ γρατσουνίζονται μετά κάνει απόστημα η πληγή. Ναι όλα έτσι είναι τα Περσάκια το σπάνιο είναι να βρεις περσάκι που να μην έχει καλό χαρακτήρα κ αυτό ίσως θα έχει περάσει πάρα πολλά κ γι αυτό. Είναι όλα πανγλυκα για όσους τους αρέσουν τα γατάκια τους να μην είναι επιθετικά κ να είναι κ τρυφερά. Εγώ πριν γνωρίσω τον χαρακτήρα τους δεν μπορούσα να καταλάβω αυτό που έλεγαν ότι τα περσάκια είναι πολύ γλυκά πλάσματα γιατί είχα επηρεαστεί κ από το παρουσιαστικό τους μου είναι μόνιμα σα να είναι έτοιμα για καβγά αλλα κ από άλλες ράτσες που είχα γνωρίσει. Μόλις όμως τη γνώρισα αυτή τη ράτσα τρελάθηκα με το χαρακτήρα τους:rolleyes:
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον. Η ασθένεια που έχει δεν είναι ιάσιμη, αλλά ευτιχώς δεν υποφέρει,δηλαδή τρώει και παίζει και φυσικά και εμείς κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ώστε να τον βοηθήσουμε να έχει μια ποιοτική ζωή:).
Πανέμορφε Μπατ ελπίζω τώρα να έχεις συνέρθει πλήρως:).
Πανέμορφο το καλαθάκι σας αλλά ακόμα πιο όμορφα τα φουντωτά που θα το τιμήσουν:).
Ελπίζω να πάνε όλα καλά από εδώ κ πέρα και είναι πάρα πολύ σημαντικό που δεν υποφέρει κ μπορεί να επιστρέψει σε μια φυσιολογική ζωή της στέλνουμε πολλά γατοφιλάκια.
Ιατρικό ανακοινωθέν για τον Μπατ: Είναι μία χαρά από χτες το βράδυ τρώμε τις κροκέτες μας με πολύ ζήλο γιατί πρέπει να καλύψουμε κ τόσες ώρες που χάσαμε χωρίς φαγητό, τα ούλα μας είναι ωραία κ ροζ κ ξαναγυρίσαμε στις καθημερινές μας ασχολίες όπως το να ενοχλούμε όποιον μπαίνει στο μπάνιο:D
Ευχαριστούμε gatouni για τα κομπλιμαν κ ανταποδίδουμε για τα δικά σου χνουδωτά:up:

Σηκώθηκε τώρα κ προσπαθεί να φάει ο καημένος αλλά δεν τα καταφέρνει Είδες τι ωραία ματάκια έχει κ πόσο γλυκια φατσούλα για ρούφηγμα. Αυτό θα κάνω θα τον ρουφήξω κ από σένα στα φουσκωρά χειλάκια ναι πονήρω κ κακήστρω είναι η δεσποινίς Κάντυ, αν κ σήμερα έκανε μια πολύ γενναιόδωρη πράξη από μέρους της προσπάθησε να βγάλει τον μπατ από κλουβάκι μεταφαράς
Μωράκι μου γλυκό Μπατουλινάκι μου!!! Τα μάτια του είναι σαν θάλασσα. Και επίσης ενώ συνήθως στα περσικά τα ματάκια τα γαλανά είναι ψυχρά, του Μπατ είναι πολύ όμορφα κ έχει ζεστό βλέμμα.Θυμάμαι που στην έκθεση Έλενα τον είχα δει και μου είχαν κάνει εντύπωση τα μάτια του!!! Το συνδιασα μόλις μου είπες ότι έλαβε μέρος στην ίδια κατηγορία ηλικίας με τον Πέρση.
Οσο για την Κάντυ, στριγγλίτσα, αλλα είδες τον φίλο της τον αγαπα κατα βάθος :up:

Περαστικα στον Μπατ (επαναλαμβανω οτι η Καντυ ολο και περισσοτερο μου αρεσει,ειμαι σοβαρα γιατρε μου;Μετα τον Περση το επαθα αυτο με τα περσικα...)
Αχχχ καλα να πάθετε μανδαμ που πάθατε την πλάκα σας με τα περσάκια!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

απλά έχει στριμμένο χαρακτήρα θέλεις να πεις

Ναι θα σε περιμένουμε να γνωρίσεις την ολοκληρωμένα στριμμένη μας προσωπικότητα, καθώς κ την ήρεμη δύναμη του Μπατ τον οποίον κ θα λατρέψεις γιατί είναι η κλωνοποίηση του Πέρση;)
:lol::lol::lol::lol:Ακριβώς, είναι αγαθά ζουζουνάκια που αγνοούν τη δύναμή τους γιατι είναι τόσο καλοκάγαθα κ απονήρευτα...

ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας
Καλά με κάνατε να γελάσω παιδια.:lol::lol::lol:

Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο!
Καλέ τι λες?? Τέτοιο πράγμα??? Δεν το πιστεύω. Α τον άτιμο τον Σείριο. !:blink:

Ναι είναι υπέροχοι και πράοι χαρακτήρες. Εϊναι τέλεια κ πολύ αγνά. Και τα βρετανάκια όμως είναι ακριβώς το ίδιο παιδιά. Δεν το ήξερα. Το ζω με τον Σεβαχουλίνο μου:D

Χρονια πολλά. καλυτερη χρονια και απο εμάς!! :D
Χρόνια σου πολλά καλώς τον! Τι κάνετε?:)
Αντε, με το καλό να τον δεχτείς τον μικρούλη σου δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω που είσαι ανυπόμονος μωρέ πολύ θα ήθελα κ εγώ να πάρω το μικρούλι της Σάμπι, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ κ κοντεύω να σκάσω κ εγώ
Εγώ πριν γνωρίσω τον χαρακτήρα τους δεν μπορούσα να καταλάβω αυτό που έλεγαν ότι τα περσάκια είναι πολύ γλυκά πλάσματα γιατί είχα επηρεαστεί κ από το παρουσιαστικό τους μου είναι μόνιμα σα να είναι έτοιμα για καβγά αλλα κ από άλλες ράτσες που είχα γνωρίσει. Μόλις όμως τη γνώρισα αυτή τη ράτσα τρελάθηκα με το χαρακτήρα τους
Ιατρικό ανακοινωθέν για τον Μπατ: Είναι μία χαρά από χτες το βράδυ τρώμε τις κροκέτες μας με πολύ ζήλο γιατί πρέπει να καλύψουμε κ τόσες ώρες που χάσαμε χωρίς φαγητό, τα ούλα μας είναι ωραία κ ροζ κ ξαναγυρίσαμε στις καθημερινές μας ασχολίες όπως το να ενοχλούμε όποιον μπαίνει στο μπάνιο:D
Ευχαριστούμε gatouni για τα κομπλιμαν κ ανταποδίδουμε για τα δικά σου χνουδωτά
Κι εγώ Ελενάκι γιατι έχω καλό προαίσθημα ότι θα το πάρεις????????
Οσο για τα περσάκια είναι οπως τα λές.
Και ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στον Μπατουλίνο. Καλε τον φαντάζομαι με τα ροζ ουλα του κ τα κατασπρα δοντάκια!!! Πού είναι οι φωτό?
:up:

Μωράκι μου γλυκό Μπατουλινάκι μου!!! Τα μάτια του είναι σαν θάλασσα. Και επίσης ενώ συνήθως στα περσικά τα ματάκια τα γαλανά είναι ψυχρά, του Μπατ είναι πολύ όμορφα κ έχει ζεστό βλέμμα.Θυμάμαι που στην έκθεση Έλενα τον είχα δει και μου είχαν κάνει εντύπωση τα μάτια του!!! Το συνδιασα μόλις μου είπες ότι έλαβε μέρος στην ίδια κατηγορία ηλικίας με τον Πέρση.
Οσο για την Κάντυ, στριγγλίτσα, αλλα είδες τον φίλο της τον αγαπα κατα βάθος :up:

Κι εγώ Ελενάκι γιατι έχω καλό προαίσθημα ότι θα το πάρεις????????
Οσο για τα περσάκια είναι οπως τα λές.
Και ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στον Μπατουλίνο. Καλε τον φαντάζομαι με τα ροζ ουλα του κ τα κατασπρα δοντάκια!!! Πού είναι οι φωτό?
:up:
Ναι μωρέ ειναι πολύ γλυκας κ πραγματικά δεν έχει καθόλου ψυχρό βλέμμα γι αυτό είχε βγει κ το καλύτερο γατάκι της έκθεσης:D όσο για την Κάντυ όσα είπα τα παίρνω πίσω. Πριν από λίγο πήγα να βάλω κ τον Μπατ στο καλαθάκι να κοιμηθούν μαζι κα μας έκανε κ τους δύο καρό για να μην την ενοχλήσουμε. Πολύ σκύλα βρε παιδί μου:mad:
Μακάρι το προαίσθημα σου να βγει πραγματικό:up:
Θα βάλω θα βάλω φωτογραφίες αύριο, αλλά κοίτα κ στο γκαλερυ ανεβασα μερικες χθες που ήρθαμε από το γιατρό. Όσο για την κ. Δώρα είδες η εκδίκηση της γυφτιάς ή μάλλον των Περσικών, την έκανε ο Περσούλης ο τσαχπινογραργαλιάρης λιώμα;)

Ναι μωρέ ειναι πολύ γλυκας κ πραγματικά δεν έχει καθόλου ψυχρό βλέμμα γι αυτό είχε βγει κ το καλύτερο γατάκι της έκθεσης:D όσο για την Κάντυ όσα είπα τα παίρνω πίσω. Πριν από λίγο πήγα να βάλω κ τον Μπατ στο καλαθάκι να κοιμηθούν μαζι κα μας έκανε κ τους δύο καρό για να μην την ενοχλήσουμε. Πολύ σκύλα βρε παιδί μου:mad:
Μακάρι το προαίσθημα σου να βγει πραγματικό:up:
Θα βάλω θα βάλω φωτογραφίες αύριο, αλλά κοίτα κ στο γκαλερυ ανεβασα μερικες χθες που ήρθαμε από το γιατρό. Όσο για την κ. Δώρα είδες η εκδίκηση της γυφτιάς ή μάλλον των Περσικών, την έκανε ο Περσούλης ο τσαχπινογραργαλιάρης λιώμα;)
ΝΑΙΙΙΙ! την έδωσε την εκδίκηση των περσικών ο τσαχπινογαργαλιάρης ο Περσούλης. Και πού να έμενε και πιο πολύ η Δώρα. Εφυγε γρήγορα κ δεν προλαβε να τον απολαύσει...:lol::lol::lol:Βέβαια η Μόιρα είναι το αντίστοιχο του Πέρση κ του Μπατ. Είναι εξαιρετικό πλάσμα πραγματικά. Τόσο ντελικάτο και φίνο. Τέτοιος χαρακτήρας.... Καλά αν κανουν μωρά με τον Σϊμπα επειδη κι αυτος είναι πολύ καλός ως χαρακτήρας θα είναι πολύ καλά κι αυτά σαν χαρακτήρες. Μακάρι....

Τώρα όσο για την Κάντυ, ε πάει και πολύ το καλάθι του Μπατ να το οικειοποιείται ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ κιόλας.
Τις είδα τις χθεσινές φωτο στο γκάλερι. Τέλειες αλλα θέλω συνεχώς και φρέσκιες. Τώρα δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΛΕΝΑ!!!!!!!!!:P

ΝΑΙΙΙΙ! την έδωσε την εκδίκηση των περσικών ο τσαχπινογαργαλιάρης ο Περσούλης. Και πού να έμενε και πιο πολύ η Δώρα. Εφυγε γρήγορα κ δεν προλαβε να τον απολαύσει...:lol::lol::lol:Βέβαια η Μόιρα είναι το αντίστοιχο του Πέρση κ του Μπατ. Είναι εξαιρετικό πλάσμα πραγματικά. Τόσο ντελικάτο και φίνο. Τέτοιος χαρακτήρας.... Καλά αν κανουν μωρά με τον Σϊμπα επειδη κι αυτος είναι πολύ καλός ως χαρακτήρας θα είναι πολύ καλά κι αυτά σαν χαρακτήρες. Μακάρι....

Τώρα όσο για την Κάντυ, ε πάει και πολύ το καλάθι του Μπατ να το οικειοποιείται ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ κιόλας.
Τις είδα τις χθεσινές φωτο στο γκάλερι. Τέλειες αλλα θέλω συνεχώς και φρέσκιες. Τώρα δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΛΕΝΑ!!!!!!!!!:P
Ναι πραγματικά αν έμενε πιο πολύ μπορεί να έφευγε με τον Πέρση:lol: ναι μου είπε η Βασιλική ότι η Μόιρα είναι τόσο γλυκιά που της έχει κλέψει την καρδιά κ του Σίμπα επίσης, αλλά αύριο θα την χάσει ο καημενούλης:(
Είδες τι γουρούνα είναι; δε φτάνει που του πήρε το καλάθι μας τραβάει κ νυχιές εμένα το χέρι μου ακόμα τρέχει αίμα κ τσούζει. Τι να πεις όπως λέει κ ο κτηνίατρος μας φταίνε οι ορμόνες στις γυναίκες:lol: Όχι όχι καμία δικαιολογία αυριο θα έχεις φρεσκότατες φωτογραφίες με αστραφτερά χαμόγελα από τον αγαπημένο σου Μπατ

Ναι πραγματικά αν έμενε πιο πολύ μπορεί να έφευγε με τον Πέρση:lol: ναι μου είπε η Βασιλική ότι η Μόιρα είναι τόσο γλυκιά που της έχει κλέψει την καρδιά κ του Σίμπα επίσης, αλλά αύριο θα την χάσει ο καημενούλης:(
Είδες τι γουρούνα είναι; δε φτάνει που του πήρε το καλάθι μας τραβάει κ νυχιές εμένα το χέρι μου ακόμα τρέχει αίμα κ τσούζει. Τι να πεις όπως λέει κ ο κτηνίατρος μας φταίνε οι ορμόνες στις γυναίκες:lol: Όχι όχι καμία δικαιολογία αυριο θα έχεις φρεσκότατες φωτογραφίες με αστραφτερά χαμόγελα από τον αγαπημένο σου Μπατ
Εεεε δεν θα ήταν κ εύκολο να μου πάρει το μωρό μου... Θα την έτρωγε η Λούση χιχιχιχι:lol:
Ναι ο Σιμπάκος θα χάσει το παρεάκι του. Πόσο τον σκέφτομαι να΄ξερες!:(Μωρέ ο καημενουλης, βλέπει πως δεν θέλει η Μόιρα σεξ κι ούτε που την πιέζει καθόλου. Το σέβεται. Τι χαρακτήρας το μωράκι μου!
Οσο για τον κτηνίατρο ε... άντρας είναι. Τι άλλο θα έλεγε για τις γυναίκες.:lol:Αλλα η Κάντυ δεν έχει ορμόνες είναι στειρωμένη. Απλά είναι λίγο ανάποδη. Κι η Νάλα αμα της βάλουμε κάποιο γατί στο πλάι της χωρίς να το έχει αυτη επιλέξει να κάτσει δίπλα του, του δίνει ανάποδες μετά άσματος κιόλας:lol::lol:

Εεεε δεν θα ήταν κ εύκολο να μου πάρει το μωρό μου... Θα την έτρωγε η Λούση χιχιχιχι:lol:
Ναι ο Σιμπάκος θα χάσει το παρεάκι του. Πόσο τον σκέφτομαι να΄ξερες!:(Μωρέ ο καημενουλης, βλέπει πως δεν θέλει η Μόιρα σεξ κι ούτε που την πιέζει καθόλου. Το σέβεται. Τι χαρακτήρας το μωράκι μου!
Οσο για τον κτηνίατρο ε... άντρας είναι. Τι άλλο θα έλεγε για τις γυναίκες.:lol:Αλλα η Κάντυ δεν έχει ορμόνες είναι στειρωμένη. Απλά είναι λίγο ανάποδη. Κι η Νάλα αμα της βάλουμε κάποιο γατί στο πλάι της χωρίς να το έχει αυτη επιλέξει να κάτσει δίπλα του, του δίνει ανάποδες μετά άσματος κιόλας:lol::lol:
Η μόνη περίπτωση να την έτρωγε η Λούσυ είναι να την περνούσε για μεζεδάκι:lol: Αν κ ο Περσής είναι η αδυναμία της ε;
Ναι μωρε τι καημένο το Σιμπάκι θα μείνει χωρίς το Μοιράκι του κρίμα πολύ τον λυπάμαι σκέφτομαι αυτή τη φωτογραφία που είναι τα δυο τους αγκαλιά στον καναπέ κ την αγκαλιάζει τρυφερά:( θα ψάχνει να τη βρει αύριο ο καημενούλης:cry: Ναι πραγματικά τι θα έλεγε ο γιατρος ανρας είναι:lol: μα τι ανάποδες γυναίκες που είναι:mad: όταν λες μετα ασματος κάνει αυτό το στριγκλικο νιαααααα

Ναι κοριτσια ο Περσης το εχω ξαναπει,με μαγεψε με την αρχοντια και την καλοσυνη του.Η Μόιρα είναι αγαθό πλάσμα,πράο και τρυφερο,ο Περσης εκτος απο ολα αυτα αποπνεει και μια μαγεια,δεν ξερω πως να το εξηγησω.

Ναι κοριτσια ο Περσης το εχω ξαναπει,με μαγεψε με την αρχοντια και την καλοσυνη του.Η Μόιρα είναι αγαθό πλάσμα,πράο και τρυφερο,ο Περσης εκτος απο ολα αυτα αποπνεει και μια μαγεια,δεν ξερω πως να το εξηγησω.
Είναι η μαγειιιιιααα τον Περσικώωωωων

snow-fairyresizwed.gif

Η μόνη περίπτωση να την έτρωγε η Λούσυ είναι να την περνούσε για μεζεδάκι Αν κ ο Περσής είναι η αδυναμία της ε;
Ναι μωρε τι καημένο το Σιμπάκι θα μείνει χωρίς το Μοιράκι του κρίμα πολύ τον λυπάμαι σκέφτομαι αυτή τη φωτογραφία που είναι τα δυο τους αγκαλιά στον καναπέ κ την αγκαλιάζει τρυφερά:( θα ψάχνει να τη βρει αύριο ο καημενούλης:cry: Ναι πραγματικά τι θα έλεγε ο γιατρος ανρας είναι:lol: μα τι ανάποδες γυναίκες που είναι:mad: όταν λες μετα ασματος κάνει αυτό το στριγκλικο νιαααααα
Ναι θα μπορούσε να την περάσει και για γλυκάκι ζαχαρωτό γιατι είναι και πολύ ομορφουλα η Δώρα!
ΚΑΙ ναι η αδυναμία της Λούσης είναι ο Πέρσης. Βρε παιδί μου άμα κανένας τον δυσαρεστήσει από ζώα ή από άνθρωπο, η Λούση του ορμάει. Στο έχω πει νομίζω...:)

Και ευχαριστουμε αγαπητή μας Δωρα!!!! Για την αγάπη σας και τα καλά σας λόγια ευχαριστουμε!!!! Ο Περσουλης σας αφιερώνει μια φωτο με το μουτράκι του κι ένα φιλάκι του!

(Μωρέ αύριο που θα φύγει το Μοϊράκι θα τους λείψει. και πιο πολυ στον Σιμπάκο. Είναι πολύ γλυκός κι αυτος κ τρυφερός γατουλης)

Συνημμένα

• DSC00159.jpg
    DSC00159.jpg
    131 KB · Εμφανίσεις: 22
Αχου φατσα μου γλυκια!!!!!!!Που θα παει δε θα ερθει το καλοκαιρι,θα ερυω να σε ζουληξω με την ησυχια μου μουτρακι μου ομορφο.
Ευχαριστω Αναστασια μου...Αληθεια ειναι ολα τα καλα λογια που λεω,ειστε πολυ ζεστοι ανθρωποι και τα ζωακια σας ειναι γλυκυτατα,αν και τα ειδα πολυ λιγο (τωρα γκρινιαζω για να ξαναερθω:P).Μη λες οτι ειμαι σαν ζαχαρωτο,μου χαλας τη φημη.:lol:

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά με πολλά Περσοφιλάκια, Ναλιτοφιλάκια, Σεβαχοφιλάκια, Τιμοφιλάκια κ Λουσοφιλάκια :redface:

(Μωρέ αύριο που θα φύγει το Μοϊράκι θα τους λείψει. και πιο πολυ στον Σιμπάκο. Είναι πολύ γλυκός κι αυτος κ τρυφερός γατουλης)

Δε θα του φυγει αυριο,δε σου ειπε η Βασιλικη;Εγινε λαθος με τα εισητηρια και θα ερθουμε μεθαυριο τελικα.Οποτε θα χαρουν ο ενας τον αλλο ακομα μια μερουλα.:rolleyes:Η Βασιλικη μου ειπε οτι η μικρη τον διωχνει τον Σιμπακο οταν παει κοντα της με πονηρους σκοπους,λες να ειναι εγκυος;:up:

Καληνυχτα Αναστασιαααααα!

Καληνύχτα γλυκό φατσουλίνι, Νάλα, Τίμυ, Σεβαχ κ Λούσυ (ουφ δεν ξέχασα κανέναν)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back