Περσίας maniacs

Καλημέρα!
Εμείς μόνο με αυτήν τρεφόμασταν και τώρα πλέον με Royal Canin Persian για ενήλικες. Είναι καταπληκτική τροφή, κάνει πολύ ωραίο τρίχωμα αλλά είναι αρκετά ακριβή:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα Γιούλη μου τι κάνουν τα μωράκια σου; Εμείς την έχουμε δοκιμάσει (όταν λέω εμείς εννοώ τα γατιά μου) η Κάντυ που είναι γενικά κ δύσκολη στο φαγητό τρελάθηκε μ αυτή την τροφή της άρεσε πάρα πολύ ο Μπατ πάλι νομίζω ότι του αρέσει πιο πολύ η Persian για ενήλικα γατάκια ίσως γιατί το σχήμα τους είναι πιο βολικό ακόμα κ το πικατσου που δεν τρώει καθόλου κροκέτα αυτή την τρώει. Γενικά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή τροφή κ νόστιμη κ τους κάνει πάρα πολύ ωραία γούνα. Και δεν πειράζει που γράφει για περσικά γιατί κάνει καλό γενικά στα μακρύτριχα
Καλημερα Ελενακι! :)
Ειναι πολυ καλα τα μικρα...
Σε ευχαριστω πολυ...διαβασα και τη κριτικη στο my cat! Θα τη δοκιμασουμε:Pαμεσα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!
Εμείς μόνο με αυτήν τρεφόμασταν και τώρα πλέον με Royal Canin Persian για ενήλικες. Είναι καταπληκτική τροφή, κάνει πολύ ωραίο τρίχωμα αλλά είναι αρκετά ακριβή:(
Σε ευχαριστω! Αυτο ειναι ενα θεμα...εχεις δικιο:/:

Το κακό είναι ότι αφού φάει αυτήν την τροφή, αρνείται πεισματικά να ξαναφάει άλλη....

Το κακό είναι ότι αφού φάει αυτήν την τροφή, αρνείται πεισματικά να ξαναφάει άλλη....
:hmm:καταλαβα...σα να ειναι εθιστικη λοιπον...θελω να πω οτι εθιζεται στη νοστιμια της ε?
Τοτε ισως δινε μονο αυτην...το θεμα ειναι αν για ιατρικους λογους χρειαστει να αλλαξει τι γινεται...:/:

Καλημέρα Γιουλάκη,
Το ίδιο πρόβλημα έχουμε κ εμείς Dark:lol: πρώτα τους επερνα την Hills που μ είχε συστήσει η εκτροφέας αλλά η Κάντυ έμενε νηστική πάντα δεν έτρωγε πολύ από τότε που την άλλαξα όμως τρελένεται γι αυτή την τροφή. Πραγματικά ειναι πιο ακριβη από της υπόλοιπες αλλά παιδιά ειναι καταπληκτική όχι μόνο για το τρίχωμα αλλά για την γενική κατάσταση του ζώου. Επειδη φέτος κάναμε κάποιες εξετάσεις αίματος ο γιατρός μου είπε ότι πρώρη φορά βλέπει ζώα με τέτοιες άριστες τιμές. Χαλάλι το κόστος.
Αν κ οι Persian kitten είναι λίγο πιο φθηνές από τις Persian πάντως Γιούλη μου αξίζει τον κόπο να τις δοκομάσετε θα δεις θα αλλάξει κ το τρίχωμά της θα γίνει πιο γυαλιστερό κ μαλακό

:hmm:καταλαβα...σα να ειναι εθιστικη λοιπον...θελω να πω οτι εθιζεται στη νοστιμια της ε?
Τοτε ισως δινε μονο αυτην...το θεμα ειναι αν για ιατρικους λογους χρειαστει να αλλαξει τι γινεται...:/:
Κοιτα για ιατρικούς λόγους έτσι κι αλλιως θα έχεις πρόβλημα γιατί όλες αυτές οι κροκέτες της κλινικής δίαιτα πρέπει να είναι αηδία
icon15.gif
γιατί κανένα γατάκι δεν της τρώει ευχάριστα. Οπότε μην το σκέφτεσαι αυτό από τώρα γιατί είναι κ μικρούλα ακόμα γιατί να βάζεις κάτι τέτοιο στο μυαλό σου το καλό είναι οτι είναι παρα πολύ κροκέτα κ χτίζει γερό οργανισμό οπότε χτυπα ξύλο αν γίνει κάτι τέτοιο κ πάλι καλό θα της έχει κάνει μέχρι τότε. Επίσης κ ένα αλλο πολύ καλό είναι ότι είναι κ antifairball δεν αφήνει να πιασουν τρίχες στο στομάχι τους

Μάλλον οι γατούλες ξέρουν να επιλέγουν :) αφού θεωρείται η καλύτερη! Απλά εγώ προσωπικά δίνω πολλά χρήματα για την Persian royal canin γιατί έχω και 6 κιλά γομάρι οπότε...υπάρχει κατανάλωση:D. Για να σου δώσω να καταλάβεις, βρίσκω το μικρό σακουλάκι των 400 γρ. στα 4,70 ευρώ και το τελειώνουμε σε λίγες ημέρες...Πάντως και στο πετ σοπ που τους έχω πλουτίσει μου είπαν τα ίδια, ότι όποια γατούλα τρώει royal canin, εθίζεται και δεν δοκιμάζει άλλη. Προσωπικά μου αρέσει πολύ η συγκεκριμένη εταιρία και είδα μεγάλη διαφορά στο τρίχωμα από τότε που ξεκίνησαμε να τρώμε την συγκεκριμένη τροφή αλλά και διαφορά στον....όγκο. Εάν θέλεις να τα παχύνεις, είναι ιδανική. Επίσης πολύ καλή είναι και η Hair & Skin της ίδιας εταιρίας και η Intense Hairball (έχει και ένα βιρμανάκι απέξω εάν δεν κάνω λάθος) https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_care_nutrition/intense_hairball.aspx

Καλημέρα Γιουλάκη,
Το ίδιο πρόβλημα έχουμε κ εμείς Dark:lol: πρώτα τους επερνα την Hills που μ είχε συστήσει η εκτροφέας αλλά η Κάντυ έμενε νηστική πάντα δεν έτρωγε πολύ από τότε που την άλλαξα όμως τρελένεται γι αυτή την τροφή. Πραγματικά ειναι πιο ακριβη από της υπόλοιπες αλλά παιδιά ειναι καταπληκτική όχι μόνο για το τρίχωμα αλλά για την γενική κατάσταση του ζώου. Επειδη φέτος κάναμε κάποιες εξετάσεις αίματος ο γιατρός μου είπε ότι πρώρη φορά βλέπει ζώα με τέτοιες άριστες τιμές. Χαλάλι το κόστος.
Αν κ οι Persian kitten είναι λίγο πιο φθηνές από τις Persian πάντως Γιούλη μου αξίζει τον κόπο να τις δοκομάσετε θα δεις θα αλλάξει κ το τρίχωμά της θα γίνει πιο γυαλιστερό κ μαλακό
Αληθεια? Τελεια! :)
Αν ειναι θα τη δοκιμασω και στα μεγαλα;)

Καλημέρα Γιουλάκη,

Έχουν παχύνει καθόλου από τότε που ξεκίνησες να παίρνεις την συγκεκριμένη τροφή? Θυμάμαι που παραπονιόσουν ότι είναι αδυνατούλικα και σου την είχαμε συστήσει

Γιούλη μπες εδώ https://www.royalcanin.com/produits/gb_chat_nourrir.asp έχει όλα τα προϊόντα της Ρουαγιαλ Κανιν ίσως βρεις κ κάτι πιο εξειδικευμένο για την μικρή

Έχουν παχύνει καθόλου από τότε που ξεκίνησες να παίρνεις την συγκεκριμένη τροφή? Θυμάμαι που παραπονιόσουν ότι είναι αδυνατούλικα και σου την είχαμε συστήσει
Ναι ναι δεν είναι οπως ήταν καλά μη φανταστείς ότι είναι κ πάρα πολύ παχιά αλλά επιτέλους φτάσαμε τα 3 κιλά 3.100 για την ακρίβεια :up::up::up: Ο Μπατ γενικά τρώει πολύ ποτε΄δεν ειχε πρόβλημα με την Κάντυ ειχα προβλημα που δεν έτρωγε

Άντε εύχομαι να φτάσετε και τα 6!:P

Μάλλον οι γατούλες ξέρουν να επιλέγουν :) αφού θεωρείται η καλύτερη! Απλά εγώ προσωπικά δίνω πολλά χρήματα για την Persian royal canin γιατί έχω και 6 κιλά γομάρι οπότε...υπάρχει κατανάλωση:D. Για να σου δώσω να καταλάβεις, βρίσκω το μικρό σακουλάκι των 400 γρ. στα 4,70 ευρώ και το τελειώνουμε σε λίγες ημέρες...Πάντως και στο πετ σοπ που τους έχω πλουτίσει μου είπαν τα ίδια, ότι όποια γατούλα τρώει royal canin, εθίζεται και δεν δοκιμάζει άλλη. Προσωπικά μου αρέσει πολύ η συγκεκριμένη εταιρία και είδα μεγάλη διαφορά στο τρίχωμα από τότε που ξεκίνησαμε να τρώμε την συγκεκριμένη τροφή αλλά και διαφορά στον....όγκο. Εάν θέλεις να τα παχύνεις, είναι ιδανική. Επίσης πολύ καλή είναι και η Hair & Skin της ίδιας εταιρίας και η Intense Hairball (έχει και ένα βιρμανάκι απέξω εάν δεν κάνω λάθος) https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_care_nutrition/intense_hairball.aspx
Σε ευχαριστω αυτες τις δοκιμασαμε;):)
Καλε μου ανοιξε η ορεξη με τοση νοστιμια:P:lol:

Γιούλη μπες εδώ https://www.royalcanin.com/produits/gb_chat_nourrir.asp έχει όλα τα προϊόντα της Ρουαγιαλ Κανιν ίσως βρεις κ κάτι πιο εξειδικευμένο για την μικρή
τις εχω μελετησει επισταμενα, ευχαριστω:)

τα μεγαλα τρωνε την royal indoor longhair και η μικρη την royal kitten 4-12:)οσες εταιριες κι αν εχω αλλαξει πιστα στη royal παραμενουν

Άντε εύχομαι να φτάσετε και τα 6!:P
Μπα δεν πιστεύω να φτάσει ποτέ στα 6 αλλωστε το βάρος κ στα δύο πλέων ειναι σταθερο παίζουμε με τα 100 γραμ. πάνω κάτω ανάλογα με την εποχή δλδ το καλοκαίρι χάνουν λίγο κ μετά τα ξαναπέρνουμε. Αλλά οπως μου ειχε πει κ μία κοπέλα γενικά αυτά τα σιλβερ είναι πιο μικροκαμωμένα από τα υπόλοιπα περσικά.
Σε ευχαριστω αυτες τις δοκιμασαμε;):)
Καλε μου ανοιξε η ορεξη με τοση νοστιμια:P:lol:
:lol::lol::lol: τώρα μου θύμισες το naked gun που για να κόψει το τσιγαρο ο Μελ Γκιπσον έτρωγε τα μπισκότα του σκύλου του:lol:
τα μεγαλα τρωνε την royal indoor longhair και η μικρη την royal kitten 4-12:)οσες εταιριες κι αν εχω αλλαξει πιστα στη royal παραμενουν
Τα δικά μου τρώνε Ρουαγιαλ Περζιαν κ τρελένονται επίσης. Ναι κ εγώ δεν την αλλάζω με τίποτα αν κ πολλές φορές υπάρχει μια δυσκολία να την βρούμε:(

Καλημερα! :)
Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια?
Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη:P
Γιούλη,
μα πόσο γρήγορα γράφετε εσείς τέλος πάντων? έψαξα κι έψαξα να βρώ την ερώτησή σου που έλαβα στο ε-μαιλ μου!
Εγώ τους δίνω Royal Long Hair κι αν δε βρω, ή εναλλακτικά, την ειδική για περσικές της ίδιας εταιρείας. Αυτές τους αρέσουν πολύ και είναι ικανοποιημένα. Έ καμια φορά κάνουν εμετό. Αλλά νομίζω ότι αυτό είναι αναμενόμενο.

Γιούλη,
μα πόσο γρήγορα γράφετε εσείς τέλος πάντων? έψαξα κι έψαξα να βρώ την ερώτησή σου που έλαβα στο ε-μαιλ μου!
Εγώ τους δίνω Royal Long Hair κι αν δε βρω, ή εναλλακτικά, την ειδική για περσικές της ίδιας εταιρείας. Αυτές τους αρέσουν πολύ και είναι ικανοποιημένα. Έ καμια φορά κάνουν εμετό. Αλλά νομίζω ότι αυτό είναι αναμενόμενο.
Μαλλον απο λαιμαργια θα τον κανουν ε?:hmm:

Απο λαιμαργία ή από τρίχες που έχουν μαζευτεί στο στομάχι :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back