καλησπέρα παιδιά.. καλησπέρα D-A-D τι κουκλί είναι αυτό; το δικό σου; πανέμορφο...
παιδιά έχω χαθεί...

ειλικρινά δεν ξέρω τι να πρωτο κάνω.... σήμερα πήρα 2 ωρες ρεπό... (διάβασα και ένα άρλεκιν...!!!!)
προχθές βίωσα το ισχυρότερο σόκ της ζωής μου... χτένιζα απαλά τον πρίνς που λαγοκοιμόταν όταν ο πάρης όρμησε στον πρίνς... (ο πάρης ορμάει όταν ο πρίνς είναι ανυπεράσπηστος...) Το δυστήχημα ήταν ότι ο πάρης δεν όρμησε ακριβώς στον πρίνς αλλά στο αριστερό μου χέρι, το οποίο και φιλοδώρησε με μπόλικες γράτζουνιές (δύο εκ των οποίων είναι βαθιές) και τρείς τέσσερις μελανιές.... (4 κιλά σκατό σου λένε μετά)... Το μεγαλύτερο δυστήχημα ήταν ο πρίνς που τρόμαξε και δεν ήξερε ποιος τον καταχέριασε.... είδε το χέρι μου μπροστά του και του όρμησε... έχω δύο βαθιές τρύπες στο χέρι μου. από τα πίσω δόντια μου. αρκετές βαθιές γρατζουνιές στο δεξί μου χέρι από τον ώμο και κάτω....
περιτό να σας πώ ότι τόσο το δεξί μου χέρι όσο και οι δύο γρατζουνιές στο αριστερό είναι πρισμένες.... κυκλοφορώ σαν τον ινδιάνο με κόκκινα χρώματα εκ του μπενταντίν...
ευτιχώς και το αντιτετανικό μου εμβόλιο είναι εν ισχύ... ευτιχώς και είναι εμβολιασμένα για λύσσα τα μικρά...
αυτά τα νέα μου..
τα δικά σας;