Περσίας maniacs

Απο λαιμαργία ή από τρίχες που έχουν μαζευτεί στο στομάχι :hmm:
Ο εμετος αυτος ειναι πολυ συγκεκριμενος...δεν εχει τροφη κι ειναι σαν λουκανικο μακρυ και τριχινο.... μοιαζει με μεγαλο σκα......κι:redface:επισης δεν μυριζει καθολου...
Φανταζομαι Ελενακι να΄χεις δει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

4οσες εταιριες κι αν εχω αλλαξει πιστα στη royal παραμενουν

Τα δικά μου τρώνε Ρουαγιαλ Περζιαν κ τρελένονται επίσης. Ναι κ εγώ δεν την αλλάζω με τίποτα αν κ πολλές φορές υπάρχει μια δυσκολία να την βρούμε:(

Τα δικά μου δεν την έτρωγαν με τίποτε:down::mad:....μέχρι που δοκίμασα αυτήν που έχει για τα βρετανικά....αυτή τους άρεσε αλλά όχι ότι τρελάθηκαν....:/: πολύ στριντζόγατια έχω τελικά:hmm::mad:

Ο εμετος αυτος ειναι πολυ συγκεκριμενος...δεν εχει τροφη κι ειναι σαν λουκανικο μακρυ και τριχινο.... μοιαζει με μεγαλο σκα......κι:redface:επισης δεν μυριζει καθολου...

Πολύ ζωντανή περιγραφή βρε Γιούλη...μου άνοιξες την όρεξη:sick::sick::lol::lol:
:lol:

Ελενάκι πώς τα πάνε τα αρρωστούλια σου?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα δικά μου δεν την έτρωγαν με τίποτε:down::mad:....μέχρι που δοκίμασα αυτήν που έχει για τα βρετανικά....αυτή τους άρεσε αλλά όχι ότι τρελάθηκαν....:/: πολύ στριντζόγατια έχω τελικά:hmm::mad:

Ειναι γνωστες της αριστοκρατικης καταγωγης τους...γι'αυτο;):P

Nαι, ναι!!! ακριβώς έτσι ήταν! Δεν είχα ξαναδει κάτι τέτοιο! Πάνω πάνω διακρίνονταν τα σχήματα των αχώνευτων κροκετουλών και ήταν μακρουλό και ξέχωρα ένα κάπως πιο στρογγυλό. Τα κοίταζαν με περιέργεια. Όπως και γω. Δεν μύριζε. Τα μάζεψα με το χαρτί κουζίνας και τα πέταξα. Μετά χάϊδεψα τις γατουλίνες για να καθησυχάσουν.

Nαι, ναι!!! ακριβώς έτσι ήταν! Δεν είχα ξαναδει κάτι τέτοιο! Πάνω πάνω διακρίνονταν τα σχήματα των αχώνευτων κροκετουλών και ήταν μακρουλό και ξέχωρα ένα κάπως πιο στρογγυλό. Τα κοίταζαν με περιέργεια. Όπως και γω. Δεν μύριζε. Τα μάζεψα με το χαρτί κουζίνας και τα πέταξα. Μετά χάϊδεψα τις γατουλίνες για να καθησυχάσουν.

Συγγνωμη που ρωταω αλλα δεν μπορω ακομα να θυμαμαι ολα τα μελη και ολα τα μπεμπακια τους ακομα:redface:,ειμαστε και μπολικοι χεχε:P
αλλα αυτη η μαυρη γατα/γατος σε ποιο μελος ανηκει,ειναι δικια σας?,ειναι πανεμορφη/ος:D,σκετος πανθηρας,τρελη ομορφια:up:

Ναι ειχα δει από τον προηγουμενο γατούλη μου το Σιαμέζο γιατί αν κ κοντότριχος του έπεφτε πολύ τρίχα κ τότε δεν υπήρχαν ειδικές τροφές μονο η γνωστή κρέμα. Η περιγραφή σου ειναι γλαφυρότατη έτσι ακριβώς ειναι κ σε χρώμα φεοκαφετί κάπως

Είναι κ πως θα τους κάτσει η τροφή ξέρω άλλα γατάκια πχ που τρελένονται για Χιλς η Κάντυ ούτε που να την χέσει. Η μικρουλα μου σήμερα Νικολέτα σηκώθηκε πήγε τουαλέτα, έχει βέβαια λίγο πυρετο κ δεν έχει όρεξη για φαγητό κ κοιμάται συνέχεια αλλά τουλάχιστων σηκώθηκε λίγο κ περπατάει. Ο άλλος ο Μπλε γατούλης το αδεσποτάκι μου δεν είναι κ τόσο καλά:(:( δεν τρώει κ το κοτοπουλάκι που του έβαλα με το φάρμακο δεν ξέρω με στεναχωρεί πολύ ήθελανα τον πιάσω σήμερα κ να τον βάλω στο γκαράζ αλλά λες κ το κατάλαβε το κάθαρμα κ δεν πλησίασε σήμερα στην αυλή. Θα προσπαθήσω αύριο τώρα πρωί - πρωί
Συγγνωμη που ρωταω αλλα δεν μπορω ακομα να θυμαμαι ολα τα μελη και ολα τα μπεμπακια τους ακομα:redface:,ειμαστε και μπολικοι χεχε:P
αλλα αυτη η μαυρη γατα/γατος σε ποιο μελος ανηκει,ειναι δικια σας?,ειναι πανεμορφη/ος:D,σκετος πανθηρας,τρελη ομορφια:up:
DAD τι κάνεις; καιρό είχαμε να σε δουμε; το πήρες το τσιντσιλάκι; τι κάνει; θα μας βάλεις φωτογραφία του;
H πανέμορφη μαύρη πανθηρούλα της φωτογραφίας ειναι η Ελίνα και είναι η κόρη της Anima;)

Aaa ευχαριστω πολυ για την πληροφορια:)
ειναι μια κουκλα,χρωματαρα;)
επισης 1 ναι επεστρεψα:P
και 2 και βασικοτερο ναι ναι ναι το πρωτο μου μπεμπακι ειναι εδω:up:
η κορουλα μου η Thumbelina μου:inlove:
σειρα εχει το αγορακι μου ο Marey το Μειν κουνακι μου:baby::happy:

καλησπέρα παιδιά.. καλησπέρα D-A-D τι κουκλί είναι αυτό; το δικό σου; πανέμορφο...

παιδιά έχω χαθεί... :( ειλικρινά δεν ξέρω τι να πρωτο κάνω.... σήμερα πήρα 2 ωρες ρεπό... (διάβασα και ένα άρλεκιν...!!!!)

προχθές βίωσα το ισχυρότερο σόκ της ζωής μου... χτένιζα απαλά τον πρίνς που λαγοκοιμόταν όταν ο πάρης όρμησε στον πρίνς... (ο πάρης ορμάει όταν ο πρίνς είναι ανυπεράσπηστος...) Το δυστήχημα ήταν ότι ο πάρης δεν όρμησε ακριβώς στον πρίνς αλλά στο αριστερό μου χέρι, το οποίο και φιλοδώρησε με μπόλικες γράτζουνιές (δύο εκ των οποίων είναι βαθιές) και τρείς τέσσερις μελανιές.... (4 κιλά σκατό σου λένε μετά)... Το μεγαλύτερο δυστήχημα ήταν ο πρίνς που τρόμαξε και δεν ήξερε ποιος τον καταχέριασε.... είδε το χέρι μου μπροστά του και του όρμησε... έχω δύο βαθιές τρύπες στο χέρι μου. από τα πίσω δόντια μου. αρκετές βαθιές γρατζουνιές στο δεξί μου χέρι από τον ώμο και κάτω....

περιτό να σας πώ ότι τόσο το δεξί μου χέρι όσο και οι δύο γρατζουνιές στο αριστερό είναι πρισμένες.... κυκλοφορώ σαν τον ινδιάνο με κόκκινα χρώματα εκ του μπενταντίν...

ευτιχώς και το αντιτετανικό μου εμβόλιο είναι εν ισχύ... ευτιχώς και είναι εμβολιασμένα για λύσσα τα μικρά...

αυτά τα νέα μου.. :)

τα δικά σας;

καλησπέρα παιδιά.. καλησπέρα D-A-D τι κουκλί είναι αυτό; το δικό σου; πανέμορφο...

παιδιά έχω χαθεί... :( ειλικρινά δεν ξέρω τι να πρωτο κάνω.... σήμερα πήρα 2 ωρες ρεπό... (διάβασα και ένα άρλεκιν...!!!!)

προχθές βίωσα το ισχυρότερο σόκ της ζωής μου... χτένιζα απαλά τον πρίνς που λαγοκοιμόταν όταν ο πάρης όρμησε στον πρίνς... (ο πάρης ορμάει όταν ο πρίνς είναι ανυπεράσπηστος...) Το δυστήχημα ήταν ότι ο πάρης δεν όρμησε ακριβώς στον πρίνς αλλά στο αριστερό μου χέρι, το οποίο και φιλοδώρησε με μπόλικες γράτζουνιές (δύο εκ των οποίων είναι βαθιές) και τρείς τέσσερις μελανιές.... (4 κιλά σκατό σου λένε μετά)... Το μεγαλύτερο δυστήχημα ήταν ο πρίνς που τρόμαξε και δεν ήξερε ποιος τον καταχέριασε.... είδε το χέρι μου μπροστά του και του όρμησε... έχω δύο βαθιές τρύπες στο χέρι μου. από τα πίσω δόντια μου. αρκετές βαθιές γρατζουνιές στο δεξί μου χέρι από τον ώμο και κάτω....

περιτό να σας πώ ότι τόσο το δεξί μου χέρι όσο και οι δύο γρατζουνιές στο αριστερό είναι πρισμένες.... κυκλοφορώ σαν τον ινδιάνο με κόκκινα χρώματα εκ του μπενταντίν...

ευτιχώς και το αντιτετανικό μου εμβόλιο είναι εν ισχύ... ευτιχώς και είναι εμβολιασμένα για λύσσα τα μικρά...

τα δικά σας;

Καλησπερα τι κανετε(για ολη την οικογενεια μιλαω:P)
πω πω πω τι διαβαζω,ειχατε τετοια περιστατικα ε?:|
μα και αυτη η αντιπαλοτητα τελικα,ολο τετοια ψιλοεχετε,πως αραγε και ποτε θα ηρεμησουν,ευχομαι να ειναι το τελευταιο;):/:

Aaa ευχαριστω πολυ για την πληροφορια:)
ειναι μια κουκλα,χρωματαρα;)
επισης 1 ναι επεστρεψα:P
και 2 και βασικοτερο ναι ναι ναι το πρωτο μου μπεμπακι ειναι εδω:up:
η κορουλα μου η Thumbelina μου:inlove:
σειρα εχει το αγορακι μου ο Marey το Μειν κουνακι μου:baby::happy:
Φαντάζομαι χαρά που θα εχεις τώρα DAD. Βάλε καμια φωτογραφία της μικρούλας Thumbelina να την θαυμάσουμε. Αλήθεια μεγάλωσε καθόλου;

τα δικά σας;
Αυτό Σταυρούλα εινα πραγματικά μια καινούρια εμπειρία:lol: από αλλου το περίμενες κ από αλλού σου ρθε :lol: Μωρέ βάλες μας κ εσύ καμιά φωτογραφία με τα ζουζούνια σου καιρό έχουμε να τα δούμε. Τελικά η Ρέινα δεν εινα έγκυος έ;
Α! Σταυρούλα ξέχασα να σου πω έψαχνα τους χρωματισμούς των Περσικών κ τελικά ο Πάρης θεωρείται black solid

Βρε Σταυρουλα μου εχουν γινει πολυ επικινδυνα τα πραγματα εκει...Μηπως να στειρωνατε εναν απο τους δυο;Ισως ηρεμησουν και βοηθησει και στη συμβιωση...

όχι δεν έχει να κάνει με τη στείρωση.... για παράδειγμα όπως τα βλέπουμε τα πράγματα ο πρίνς είναι προς το παρόν ο αρχηγός εδώ μέσα.... όταν ο πρίνς αρχίσει τα μάααααααααααααααου ο πάρης γίνεται ένα μαύρο κουβαράκι στην γωνία του δωματίου.... όταν ο πρίνς είναι σε εγρήγορση ο πάρης δεν αμφισβητεί την κυριαρχία του....

ακόμη κι άν στειρωθεί ο πρίνς πάλι θα έχει την αρχηγία... είναι θέμα κυβικών... εκτοπίσματος...

από την άλλη ο πάρης τον έχει άχτι. δεν τον χωνεύει.. τον στειρώσουμε δεν τον στειρώσουμε πάλι άχτι θα τον έχει. απλά δεν μπορεί να πάει ο πάρης δια της ευθείας οδού και προτημάει να κάνει τον νταϊ μόνο όταν ο πρίνς κοιμάται, ή είναι στην τουαλέτα του, ή όπως προχθές χτενίζεται.... όποια στιγμή δηλαδή είναι ο μικρός μου ανυπεράστηστος....

επι πλέον όπως μου έχουν πεί ακόμη κι άν τον στειρώσουμε τον έναν τώρα θα περάσουν 8 μήνες μέχρι να φύγουν ολοκληρωτικά οι ορμώνες του... 8 μήνες είναι μεγάλο διάστημα. δεν είναι τον στείρωσα τον έναν και τελείωσαν τα προβλήματα μου...

Φαντάζομαι χαρά που θα εχεις τώρα DAD. Βάλε καμια φωτογραφία της μικρούλας Thumbelina να την θαυμάσουμε. Αλήθεια μεγάλωσε καθόλου;

Αυτό Σταυρούλα εινα πραγματικά μια καινούρια εμπειρία:lol: από αλλου το περίμενες κ από αλλού σου ρθε :lol: Μωρέ βάλες μας κ εσύ καμιά φωτογραφία με τα ζουζούνια σου καιρό έχουμε να τα δούμε. Τελικά η Ρέινα δεν εινα έγκυος έ;
Α! Σταυρούλα ξέχασα να σου πω έψαχνα τους χρωματισμούς των Περσικών κ τελικά ο Πάρης θεωρείται black solid

Πολυ λιγο:D
κατι γραμμαριακια:lol:
ε ακομα εχουμε πορεια:)
θα σας δειξουμε συντομα ποσο ειμαστε;)
θα βγαλουμε καμια φωτογραφια να μας θαυμασετε:P

όχι δεν έχει να κάνει με τη στείρωση.... για παράδειγμα όπως τα βλέπουμε τα πράγματα ο πρίνς είναι προς το παρόν ο αρχηγός εδώ μέσα.... όταν ο πρίνς αρχίσει τα μάααααααααααααααου ο πάρης γίνεται ένα μαύρο κουβαράκι στην γωνία του δωματίου.... όταν ο πρίνς είναι σε εγρήγορση ο πάρης δεν αμφισβητεί την κυριαρχία του....

ακόμη κι άν στειρωθεί ο πρίνς πάλι θα έχει την αρχηγία... είναι θέμα κυβικών... εκτοπίσματος...

από την άλλη ο πάρης τον έχει άχτι. δεν τον χωνεύει.. τον στειρώσουμε δεν τον στειρώσουμε πάλι άχτι θα τον έχει. απλά δεν μπορεί να πάει ο πάρης δια της ευθείας οδού και προτημάει να κάνει τον νταϊ μόνο όταν ο πρίνς κοιμάται, ή είναι στην τουαλέτα του, ή όπως προχθές χτενίζεται.... όποια στιγμή δηλαδή είναι ο μικρός μου ανυπεράστηστος....

επι πλέον όπως μου έχουν πεί ακόμη κι άν τον στειρώσουμε τον έναν τώρα θα περάσουν 8 μήνες μέχρι να φύγουν ολοκληρωτικά οι ορμώνες του... 8 μήνες είναι μεγάλο διάστημα. δεν είναι τον στείρωσα τον έναν και τελείωσαν τα προβλήματα μου...

Ειναι σιγουρο πως δεν θα υπαρξει λυση με την στειρωση?:|

Τελικά η Ρέινα δεν εινα έγκυος έ;

όχι δεν νομίζω ότι η μπουμπού είναι έγκυος... αλλά τουλάχιστον χαίρομαι να την βλέπω να ρίχνει φάπες στους γάτους :Ρ

να κάνω μια ερώτηση ο πάρης είναι σοκολά γιατί λέγεται black solid? αν τον δείς στον ήλιο έχει απίστευτες σοκολατιές αντάυγιες... βλέπε σοκολάτα lacta...

Ναι,καταλαβαινω,αλλα οσο μεγαλωνουν και ανταγωνιζονται θα συνεχισει να υπαρχει το προβλημα.Δε λεω οτι η στειρωση ειναι πανακεια,ή θα αλλαξει την ιεραρχια,αλλα σιγουρα θα τους κανει λιγοτερο διεκδικητικους και θα κατεβασει τους τονους.Παντως εγω ειδα τεραστια διαφορα κι απο τον πρωτο μηνα.Δεν εγινε μαλθακος,αλλα ηταν σαν να αναγνωριζα ξανα το γατο μου.Διατηρησε τον χαρακτηρα του που λατρευω,αλλα τον τελευταιο καιρο που ειχαν χτυπησει οι ορμονες κοκκινο,ηταν σαν να τον εχανα...δεν ηξερε πως να ξεσπασει και ειχε γινει μιζερος,ολα του εφταιγαν και κοιτουσε ακομα και υπουλα να γινει βιαιος.

Ειναι σιγουρο πως δεν θα υπαρξει λυση με την στειρωση?:|

8 μήνες θέλει να φύγουν οι ορμόνες... αν και δεν νομίζω ότι είναι θέμα ορμωνών... μάλλον ο πάρης βγάζει το άχτι του στον πρίνς που τον αγριοκοιτάει όλη την ώρα... υπάρχει περίπτωση αν αλλάξει συμπεριφορά ο πρίνς αν στειρωθεί;

8 μήνες θέλει να φύγουν οι ορμόνες... αν και δεν νομίζω ότι είναι θέμα ορμωνών... μάλλον ο πάρης βγάζει το άχτι του στον πρίνς που τον αγριοκοιτάει όλη την ώρα... υπάρχει περίπτωση αν αλλάξει συμπεριφορά ο πρίνς αν στειρωθεί;

Α ρε παλιομισοφορια:P
τι τραβαν για σας τ'αγορια:)
τι τραβαν για σας τ'αγορια:lol:

ετσι ειναι εκει μεσα:D

όχι δεν νομίζω ότι η μπουμπού είναι έγκυος... αλλά τουλάχιστον χαίρομαι να την βλέπω να ρίχνει φάπες στους γάτους :Ρ

να κάνω μια ερώτηση ο πάρης είναι σοκολά γιατί λέγεται black solid? αν τον δείς στον ήλιο έχει απίστευτες σοκολατιές αντάυγιες... βλέπε σοκολάτα lacta...
Κρίμα μωρέ κ θα έκανε πάρα πολύ όμορφα μωράκια δεν πειράζει την άνοιξη θα ξαναπροσπαθήσουν πάλι ίσως ειναι κ καλύτερα έτσι γιατί ήταν πολύ μικρούλα
Γιατί ένα γατάκι που είδα ακριβώς σαν τον Πάρη το έλεγε Black κ αυτό στα φώτα έδινε την αίσθηση του σκουρου καφε αλλά επειδή οι περσικές εχουν 3πλο τρίχωμα πολύ σπάνια ειναι ενιαίο το χρώμα το κοντό τρίχωμα πάντα έχει διαφορετικό χρωμα
3 μήνες κάνει περίπου να φύγουν Σταυρούλα. Να σου πω γενικά υπάρχουν επιθετικά γατια πριν κ μετά τη στείρωση. Η Κάντυ ας πουμε όσο στριγγλα ήταν πριν έμεινε κ μετά, άρα μου φαίνεται κάπως περίεργο να αλλάξει κ ο Πρινς ίσως να αλλάξουν συμπεριφορά αν στειρωθούν κ οι 2 αλλά κ πάλι τρελές αγάπες μην περιμένεις το ίδιο συνέβει κ με τα δικά μου είναι το θέμα ότι ανταγωνίζονται όχι μονο για την Ρέινα αλλά κ για την δική σας αγάπη όπως επίσης αν αντιπαθήσει το ένα το άλλο από την αρχή δεν νομίζω ότι θα γίνουν ποτέ κολλητή ίσως μετά από ένα χρονο θα συνηθίσουν τη παρουσιά τους κ τις μυρωδιές κ απλά θα δειχνουν αδιαφορία

Βρε Σταυρουλα μου εχουν γινει πολυ επικινδυνα τα πραγματα εκει...Μηπως να στειρωνατε εναν απο τους δυο;Ισως ηρεμησουν και βοηθησει και στη συμβιωση...
Θα συμφωνησω με τη Δωρα!
Δυο ενεργοι αρσενικοι που συμβιωνουν ειδικα παρουσια ενεργου θηλυκου ειναι προβλημα...Χαλαει η ισοπρροπια στη γατοκοινωνια τους...
Μου το τονισε και η γιατρος χθες...Ποτε μα ποτε μην του φερεις στο σπιτι αλλο αρσενικο...:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back