Περσίας maniacs

Ελενακι τωρα ειναι ακομα νωπο και το σκεφτεσαι ετσι...Οταν με το καλο αποφασισει η μαμα σου να αποκτησει γατουλακι,ειμαι σιγουρη οτι θα το φροντιζετε καλυτερα απο ολους,ειτε ειναι μπλε,ειτε οχι.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελενακι τωρα ειναι ακομα νωπο και το σκεφτεσαι ετσι...Οταν με το καλο αποφασισει η μαμα σου να αποκτησει γατουλακι,ειμαι σιγουρη οτι θα το φροντιζετε καλυτερα απο ολους,ειτε ειναι μπλε,ειτε οχι.;)
Θέλει ένα μπλε στη μνήμη του γατούλη. Και εγώ θα ήθελα να σου πω την αλήθεια. Οχι ότι δεν αγαπάω όλα τα γατάκια αλλα αυτό σου είπα ειναι έτσι για να τον θυμόμαστε πολλές φορές ανοίγω τις φωτογραφίες του Σείριου κ του Φιντελ κ τις κοιτάω. Ναι είναι νωπό ακόμα μακάρι κάποια στιγμη να μην ειναι τόσο βασανιστικό.
Εσείς τι κάνετε; Το Μοιράκι τελικά δεν είναι εγκυος ε; Τι θα κάνετε τελικά μ αυτό;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τοτε τωρα τον επομενο μηνα που θα γεμισουμε γεννητουρια,παρτε ενα μπλε αδεσποτακι να του χαρισετε τη ζωη που δεν ειχε ο ομορφος γατουλινος.;)
Και να μας ερθεις να δεις τον Σειριο απο κοντα,θα κατσει να τον ζουληξεις οσο θες τωρα που εμαθε για τον μπλε γατοσυναδελφο (καλα αυτο μην το δεσεις και κομπο,χιχι)
Η Μόιρα όχι,δεν ειναι εγκυος και μας ειπε η γιατρος το Σαββατο οτι θα εχει τον επομενο οιστρο τον γερο σε κανενα διμηνο.Μιλησα με τη Βασιλικη και θα λρατησουν τον Σιμπα αστειρωτο,οποτε θα τους τη στειλω κατα τις 10 του Μαρτη και θα την παρω πηγαινοντας Βολο για Πασχα.

Τοτε τωρα τον επομενο μηνα που θα γεμισουμε γεννητουρια,παρτε ενα μπλε αδεσποτακι να του χαρισετε τη ζωη που δεν ειχε ο ομορφος γατουλινος.;)
Και να μας ερθεις να δεις τον Σειριο απο κοντα,θα κατσει να τον ζουληξεις οσο θες τωρα που εμαθε για τον μπλε γατοσυναδελφο (καλα αυτο μην το δεσεις και κομπο,χιχι)
Η Μόιρα όχι,δεν ειναι εγκυος και μας ειπε η γιατρος το Σαββατο οτι θα εχει τον επομενο οιστρο τον γερο σε κανενα διμηνο.Μιλησα με τη Βασιλικη και θα λρατησουν τον Σιμπα αστειρωτο,οποτε θα τους τη στειλω κατα τις 10 του Μαρτη και θα την παρω πηγαινοντας Βολο για Πασχα.
Ναι κάτι τέτοιο θα κάνω ή ένα μπλε Βρετανικό γιατί κ αυτός Βρετανάκι ήταν ημίαιμο. Θα δούμε όμως όταν έρθει η στιγμή θα πάρω ένα που να έχει ανάγκη για να βρει σπιτάκι.
Ναι ε; πολύ χαίρομαι που τα αγαπουλια θα ξαναζήσουν τον έρωτά τους κ μάλιστα για αρκετό καιρό.

Ε τωρα που θα αρχισουν τα γεννητουρια ολο και κανενα μπλεδακι θα προκυψει.
Ναι κι εγω το χαρηκα,ταιριαξαν τοσο,ελπιζω να εχουμε και μωρακια το Μαη.

Ε τωρα που θα αρχισουν τα γεννητουρια ολο και κανενα μπλεδακι θα προκυψει.
Ναι κι εγω το χαρηκα,ταιριαξαν τοσο,ελπιζω να εχουμε και μωρακια το Μαη.
Ε ναι αν κ είναι δύσκολα τα μπλεδάκια.
Α! θα κάνετε ταυράκια γατάκια:up:

Οχι μωρε,τι δυσκολα,να δεις εγω ειμαι σιγουρη οτι ολο και καποιο θα προκυψει.
Ωχ ο αδερφος μου ειναι ταυρος και ειναι μεγαλο βασανο!:lol:

Ελενάκι μου τι κάνεις? :)Μην μου στενοχωριέσαι μωρέ, το ξέρω πονάει αλλά προσπάθησε να το ξεπεράσεις.:( Και όσο για μπλεδούλι γατούλι θα βρούμε σίγουρα....θα βοηθήσουμε και θα έχουμε όλοι τα μάτια και τα αφτιά μας ανοιχτά ;):)
Τα μωρά σου πώς είναι?:)

Οχι μωρε,τι δυσκολα,να δεις εγω ειμαι σιγουρη οτι ολο και καποιο θα προκυψει.
Ελενάκι μου τι κάνεις? :)Μην μου στενοχωριέσαι μωρέ, το ξέρω πονάει αλλά προσπάθησε να το ξεπεράσεις.:( Και όσο για μπλεδούλι γατούλι θα βρούμε σίγουρα....θα βοηθήσουμε και θα έχουμε όλοι τα μάτια και τα αφτιά μας ανοιχτά ;):)
Τα μωρά σου πώς είναι?:)
Κοριτσια κατ αρχήν να σας πω ότι σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για την συμπαράσταση κ τα ζεστά σας λόγια. Νικολεττάκι μου πονάει ακόμα πολύ, πολλές φορές δεν θέλω να πάω στη κουζίνα κ να κοιτάξω έξω γιατί όπου κ να γυρίσω βλέπω τα μέρη που καθόταν κ με πονάει οπου ειναι άδεια, όσο για το μπλεδάκι θα δούμε θέλω να βρω ένα να του μοιάζει έστω στο χρώμα.
Ωχ ο αδερφός μου ειναι ταυρος και ειναι μεγαλο βασανο!:lol:
Και εγώ είμαι ταύρος:mad::mad::mad::mad:

Και εγώ είμαι ταύρος:mad::mad::mad::mad:
Ε τι παρεξηγιεσαι,ειπα εγω οτι δεν εισαι μεγαλο βασανο;:lol::lol::lol:

Ε τι παρεξηγιεσαι,ειπα εγω οτι δεν εισαι μεγαλο βασανο;:lol::lol::lol:
Εγώ είμαι ΠΑΡΑ πολύ μεγάλο βάσανο;)

Ενταξει ΠΑΡΑ πολυ μεγαλο βασανο (σαν ινδιανικο ονομα μοιαζει),διορθωνω λοιπον.

Ναι μα το μανιτού καλά έκανες κ διόρθωσες, μπορεί κ να σε συγχωρήσω τώρα

Δώρα πρόσεχε...άμα θυμώσει η Έλενα δύσκολα ξεθυμώνει ;):lol::lol:

Βεβαιως,το γνωριζω αυτο,αφου της το λεω οτι ειναι κακιστρω!:lol:

Μα αφού το λέω και μόνη μου, Αλήθεια Νικολέττα εσύ πω το ξέρεις οτι αργώ να ξεπισμώσω;;;;

Μα αφού το λέω και μόνη μου, Αλήθεια Νικολέττα εσύ πω το ξέρεις οτι αργώ να ξεπισμώσω;;;;
:whistle::whistle::whistle: δεν ξέρω έτσι το είπα....:P

Οχι που θα γλιτωνες κι εσυ...

Περσακια τι κανετε;
Ελενακι ακομα να το ξεπερασεις;Να παρε μερικα δωρακια ακομα να σε κανουν να χαμογελασεις:
sissy_red_shaded.jpg

Αυτά κυρία Δώρα μου τα θέλω όλα ακριβώς έτσι όπως είναι πακέτο!:lol::lol:
Ειναι μαγικα.:up:

:lol::lol::lol:Αντε άντε άντε!!! Που μου γίνατε και ινδιάνες τώρα!!! :D
Λοιπόν η Δώρα στα ινδιάνικα: "Η έχει μανία με τα μπλε λιγνά":lol:
και η Έλενα: "Η έχει μανία με τα μπλε τροφαντά, φουντωτα"
:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back