staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:21 Η staman2 έγραψε: #6.101 27-01-09 00:21 Ο Περσούλης σας χαιρετά. Στα ινδιάνικα: ¨Ο μασάει με δέκα μασέλες¨ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:44 Η elvenstar: #6.102 27-01-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ο Περσούλης σας χαιρετά. Στα ινδιάνικα: ¨Ο μασάει με δέκα μασέλες¨ Click για ανάπτυξη... Κακιά, κακιά, κακιά μαμά Αναστασία. Ο Περσουλής αν ήταν Ινδιάνος θα ήταν ο όμορφος ψιψίνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:48 Η staman2 έγραψε: #6.103 27-01-09 00:48 Ναι μωρέεε νονά Έλενα. Συγγνώμη που είμαι λίγο κακιά!! Και με κοιτά με τα ματάκια του τα αθώα. Το πρωι Έλενα πριν φύγω ήταν στο μπαλκόνι κ με κοιτουσε και τα ματάκια του ήταν τόσο λαμπερά και χάλκινα σαν βελούδο έμοιαζαν.... του έδωσα κι ένα φιλακι απο εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:52 Η avtwvia έγραψε: #6.104 27-01-09 00:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ο Περσούλης σας χαιρετά. Στα ινδιάνικα: ¨Ο μασάει με δέκα μασέλες¨ Click για ανάπτυξη... Tι κουκλος!! Τι θεος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:54 Η staman2 έγραψε: #6.105 27-01-09 00:54 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Tι κουκλος!! Τι θεος!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε ευχαριστουμε πολύ καλη μας Αντωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.106 27-01-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε ευχαριστουμε πολύ καλη μας Αντωνία. Click για ανάπτυξη... Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 01:26 Η elvenstar: #6.107 27-01-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι μωρέεε νονά Έλενα. Συγγνώμη που είμαι λίγο κακιά!! Και με κοιτά με τα ματάκια του τα αθώα. Το πρωι Έλενα πριν φύγω ήταν στο μπαλκόνι κ με κοιτουσε και τα ματάκια του ήταν τόσο λαμπερά και χάλκινα σαν βελούδο έμοιαζαν.... του έδωσα κι ένα φιλακι απο εσένα Click για ανάπτυξη... Να του δώσεις πολλά φιλάκια όχι ένα. Και πραγματικά είσαι κακιά γιατί το ζουζουνάκι μου τι κάνει λιγο φαγητό κλέβει δεν είναι πια κ ο γκαρφιλντ. Φιλάκια πολλά βαφτιστήρι μου, θα ρθω να σε κλέψω κ θα σου δίνω εγω ΟΛΗ τη σακουλίτσα με τις κροκέτες να τρως να το ευχαρηστιέσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 07:40 Η moukelis έγραψε: #6.108 27-01-09 07:40 Εγω εχω γενικα μανια με τα μπλε και τα ασημι,χοντρα,λιγνα,ο,τι να'ναι.Περσουλη εισαι κουκλος!Οταν θα σε κλεψει η Ελενα θα σου φερνω κι εγω κροκετες κι ασε την κακια τη μαμα σου να λεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:24 Η elvenstar: #6.109 27-01-09 09:24 Τελικά μετά την κλοπή Δώρα θα αλλάξει κ όνομα από "τρώει με 10 μασέλες" θα λέγεται ο τρελά τσιμπούσια, θα έχει κ τον γρήγορη μασέλα (Μπατ) για παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 12:00 Η staman2 έγραψε: #6.110 27-01-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Δημήτρη για τα καλά σου λόγια! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να του δώσεις πολλά φιλάκια όχι ένα. Και πραγματικά είσαι κακιά γιατί το ζουζουνάκι μου τι κάνει λιγο φαγητό κλέβει δεν είναι πια κ ο γκαρφιλντ. Φιλάκια πολλά βαφτιστήρι μου, θα ρθω να σε κλέψω κ θα σου δίνω εγω ΟΛΗ τη σακουλίτσα με τις κροκέτες να τρως να το ευχαρηστιέσαι Click για ανάπτυξη... Του δίνω πολλά φιλάκια πολλα πολλά και ναι μωρέ δεν είναι και ο γκάρφιλντ. Περιμένει μάλιστα υπομονετικά τη σειρά του να φάει όταν τρώει η Νάλα ας πούμε πριν απο αυτον, γιατι ξέρεις θέλει να τρώει ακριβώς από εκει που τρώει κ η Νάλα στο συγκεκριμένο σημείο πάνω στην τουαλέτα μου Οσο για τη σακουλίτσα με τις κροκέτες που θα του δίνεις ... μπράβο αου Έλενα θα τον ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τελικά μετά την κλοπή Δώρα θα αλλάξει κ όνομα από "τρώει με 10 μασέλες" θα λέγεται ο τρελά τσιμπούσια, θα έχει κ τον γρήγορη μασέλα (Μπατ) για παρέα[/quote] Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 12:04 Η LILY έγραψε: #6.111 27-01-09 12:04 καλημέρα! να ρωτήσω κάτι που μάλλον θα ξέρετε καλύτερα όσον αφορά τις περσικές! η δική μου είναι από τις πιο τριχωτές που έχω δει. χτες που κοιτούσα λοιπόν αν έχουν αλλάξει καθόλου οι θηλές της (λόγω εγκυμοσύνης), παρατήρησα ότι παιδεύτικα λίγο να τις βρω μέσα σε όλη αυτή την τρίχα. και αναρωτιέμαι,.....μήπως όταν έιναι να γεννήσει θέλει λίγο κούρεμα στην κοιλίτσα για να μην δυσκολευτούν και τα μωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Η elvenstar: #6.112 27-01-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οσο για τη σακουλίτσα με τις κροκέτες που θα του δίνεις ... μπράβο αου Έλενα θα τον ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ! Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ χοντρό θα τον κάνω τροφαντό με αρχοντική κοιλιά Αλήθεια Αναστασία θα κάποια στιγμή θα κανονίσουμε να κάνει διακοπές το Περσουλίνι σπίτι μου (μακριεεεεεες διακοπές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.113 27-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Click για ανάπτυξη... και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.114 27-01-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από LILY: καλημέρα! να ρωτήσω κάτι που μάλλον θα ξέρετε καλύτερα όσον αφορά τις περσικές! η δική μου είναι από τις πιο τριχωτές που έχω δει. χτες που κοιτούσα λοιπόν αν έχουν αλλάξει καθόλου οι θηλές της (λόγω εγκυμοσύνης), παρατήρησα ότι παιδεύτικα λίγο να τις βρω μέσα σε όλη αυτή την τρίχα. και αναρωτιέμαι,.....μήπως όταν έιναι να γεννήσει θέλει λίγο κούρεμα στην κοιλίτσα για να μην δυσκολευτούν και τα μωρα?? Click για ανάπτυξη... ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:07 Η elvenstar: #6.115 27-01-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα Peki είναι λίγο παρεξηγημένα, ίσως τα αδικούν κ οι φωτογραφίες, αν τα γνωρίσεις όμως από κοντά πέρα από τον γλυκό τους χαρακτήρα βλέπεις ότι είναι κ πανέμορφα. Πραγματικά Δημήτρη τον Πέρση πρέπει να τον γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις για τι πλάσμα μιλάμε. Αν κ νομίζω ότι γενικά τα αρσενικά περσάκια είναι καλόβολα (με εξέρεση ίσως τον Πρινς ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:14 Η LILY έγραψε: #6.116 27-01-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Click για ανάπτυξη... α ωραία.....ε δεν θα το κάνω εγώ...θα την πάω στην κτηνίατρο όταν θα την πάω να την δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:46 Η moukelis έγραψε: #6.117 27-01-09 17:46 Ναι ναι ο Πέρσης ειναι ερωτας,ειτε σου αρεσουν τα περσικα,ειτε οχι.Δεν ειναι θεμα γουστου,ειναι θεμα γατας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #6.118 27-01-09 20:12 Ελενααααα μου κρατας ακομα μουτρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.119 27-01-09 20:13 Ενα κρεμ για την Αναστασια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.120 27-01-09 20:13 Ενα σοκολατενιο για μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Περσούλης σας χαιρετά. Στα ινδιάνικα: ¨Ο μασάει με δέκα μασέλες¨ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:44 Η elvenstar: #6.102 27-01-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ο Περσούλης σας χαιρετά. Στα ινδιάνικα: ¨Ο μασάει με δέκα μασέλες¨ Click για ανάπτυξη... Κακιά, κακιά, κακιά μαμά Αναστασία. Ο Περσουλής αν ήταν Ινδιάνος θα ήταν ο όμορφος ψιψίνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:48 Η staman2 έγραψε: #6.103 27-01-09 00:48 Ναι μωρέεε νονά Έλενα. Συγγνώμη που είμαι λίγο κακιά!! Και με κοιτά με τα ματάκια του τα αθώα. Το πρωι Έλενα πριν φύγω ήταν στο μπαλκόνι κ με κοιτουσε και τα ματάκια του ήταν τόσο λαμπερά και χάλκινα σαν βελούδο έμοιαζαν.... του έδωσα κι ένα φιλακι απο εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:52 Η avtwvia έγραψε: #6.104 27-01-09 00:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ο Περσούλης σας χαιρετά. Στα ινδιάνικα: ¨Ο μασάει με δέκα μασέλες¨ Click για ανάπτυξη... Tι κουκλος!! Τι θεος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:54 Η staman2 έγραψε: #6.105 27-01-09 00:54 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Tι κουκλος!! Τι θεος!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε ευχαριστουμε πολύ καλη μας Αντωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.106 27-01-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε ευχαριστουμε πολύ καλη μας Αντωνία. Click για ανάπτυξη... Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 01:26 Η elvenstar: #6.107 27-01-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι μωρέεε νονά Έλενα. Συγγνώμη που είμαι λίγο κακιά!! Και με κοιτά με τα ματάκια του τα αθώα. Το πρωι Έλενα πριν φύγω ήταν στο μπαλκόνι κ με κοιτουσε και τα ματάκια του ήταν τόσο λαμπερά και χάλκινα σαν βελούδο έμοιαζαν.... του έδωσα κι ένα φιλακι απο εσένα Click για ανάπτυξη... Να του δώσεις πολλά φιλάκια όχι ένα. Και πραγματικά είσαι κακιά γιατί το ζουζουνάκι μου τι κάνει λιγο φαγητό κλέβει δεν είναι πια κ ο γκαρφιλντ. Φιλάκια πολλά βαφτιστήρι μου, θα ρθω να σε κλέψω κ θα σου δίνω εγω ΟΛΗ τη σακουλίτσα με τις κροκέτες να τρως να το ευχαρηστιέσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 07:40 Η moukelis έγραψε: #6.108 27-01-09 07:40 Εγω εχω γενικα μανια με τα μπλε και τα ασημι,χοντρα,λιγνα,ο,τι να'ναι.Περσουλη εισαι κουκλος!Οταν θα σε κλεψει η Ελενα θα σου φερνω κι εγω κροκετες κι ασε την κακια τη μαμα σου να λεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:24 Η elvenstar: #6.109 27-01-09 09:24 Τελικά μετά την κλοπή Δώρα θα αλλάξει κ όνομα από "τρώει με 10 μασέλες" θα λέγεται ο τρελά τσιμπούσια, θα έχει κ τον γρήγορη μασέλα (Μπατ) για παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 12:00 Η staman2 έγραψε: #6.110 27-01-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Δημήτρη για τα καλά σου λόγια! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να του δώσεις πολλά φιλάκια όχι ένα. Και πραγματικά είσαι κακιά γιατί το ζουζουνάκι μου τι κάνει λιγο φαγητό κλέβει δεν είναι πια κ ο γκαρφιλντ. Φιλάκια πολλά βαφτιστήρι μου, θα ρθω να σε κλέψω κ θα σου δίνω εγω ΟΛΗ τη σακουλίτσα με τις κροκέτες να τρως να το ευχαρηστιέσαι Click για ανάπτυξη... Του δίνω πολλά φιλάκια πολλα πολλά και ναι μωρέ δεν είναι και ο γκάρφιλντ. Περιμένει μάλιστα υπομονετικά τη σειρά του να φάει όταν τρώει η Νάλα ας πούμε πριν απο αυτον, γιατι ξέρεις θέλει να τρώει ακριβώς από εκει που τρώει κ η Νάλα στο συγκεκριμένο σημείο πάνω στην τουαλέτα μου Οσο για τη σακουλίτσα με τις κροκέτες που θα του δίνεις ... μπράβο αου Έλενα θα τον ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τελικά μετά την κλοπή Δώρα θα αλλάξει κ όνομα από "τρώει με 10 μασέλες" θα λέγεται ο τρελά τσιμπούσια, θα έχει κ τον γρήγορη μασέλα (Μπατ) για παρέα[/quote] Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 12:04 Η LILY έγραψε: #6.111 27-01-09 12:04 καλημέρα! να ρωτήσω κάτι που μάλλον θα ξέρετε καλύτερα όσον αφορά τις περσικές! η δική μου είναι από τις πιο τριχωτές που έχω δει. χτες που κοιτούσα λοιπόν αν έχουν αλλάξει καθόλου οι θηλές της (λόγω εγκυμοσύνης), παρατήρησα ότι παιδεύτικα λίγο να τις βρω μέσα σε όλη αυτή την τρίχα. και αναρωτιέμαι,.....μήπως όταν έιναι να γεννήσει θέλει λίγο κούρεμα στην κοιλίτσα για να μην δυσκολευτούν και τα μωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Η elvenstar: #6.112 27-01-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οσο για τη σακουλίτσα με τις κροκέτες που θα του δίνεις ... μπράβο αου Έλενα θα τον ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ! Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ χοντρό θα τον κάνω τροφαντό με αρχοντική κοιλιά Αλήθεια Αναστασία θα κάποια στιγμή θα κανονίσουμε να κάνει διακοπές το Περσουλίνι σπίτι μου (μακριεεεεεες διακοπές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.113 27-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Click για ανάπτυξη... και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.114 27-01-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από LILY: καλημέρα! να ρωτήσω κάτι που μάλλον θα ξέρετε καλύτερα όσον αφορά τις περσικές! η δική μου είναι από τις πιο τριχωτές που έχω δει. χτες που κοιτούσα λοιπόν αν έχουν αλλάξει καθόλου οι θηλές της (λόγω εγκυμοσύνης), παρατήρησα ότι παιδεύτικα λίγο να τις βρω μέσα σε όλη αυτή την τρίχα. και αναρωτιέμαι,.....μήπως όταν έιναι να γεννήσει θέλει λίγο κούρεμα στην κοιλίτσα για να μην δυσκολευτούν και τα μωρα?? Click για ανάπτυξη... ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:07 Η elvenstar: #6.115 27-01-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα Peki είναι λίγο παρεξηγημένα, ίσως τα αδικούν κ οι φωτογραφίες, αν τα γνωρίσεις όμως από κοντά πέρα από τον γλυκό τους χαρακτήρα βλέπεις ότι είναι κ πανέμορφα. Πραγματικά Δημήτρη τον Πέρση πρέπει να τον γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις για τι πλάσμα μιλάμε. Αν κ νομίζω ότι γενικά τα αρσενικά περσάκια είναι καλόβολα (με εξέρεση ίσως τον Πρινς ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:14 Η LILY έγραψε: #6.116 27-01-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Click για ανάπτυξη... α ωραία.....ε δεν θα το κάνω εγώ...θα την πάω στην κτηνίατρο όταν θα την πάω να την δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:46 Η moukelis έγραψε: #6.117 27-01-09 17:46 Ναι ναι ο Πέρσης ειναι ερωτας,ειτε σου αρεσουν τα περσικα,ειτε οχι.Δεν ειναι θεμα γουστου,ειναι θεμα γατας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #6.118 27-01-09 20:12 Ελενααααα μου κρατας ακομα μουτρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.119 27-01-09 20:13 Ενα κρεμ για την Αναστασια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.120 27-01-09 20:13 Ενα σοκολατενιο για μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ο Περσούλης σας χαιρετά. Στα ινδιάνικα: ¨Ο μασάει με δέκα μασέλες¨ Click για ανάπτυξη... Κακιά, κακιά, κακιά μαμά Αναστασία. Ο Περσουλής αν ήταν Ινδιάνος θα ήταν ο όμορφος ψιψίνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:48 Η staman2 έγραψε: #6.103 27-01-09 00:48 Ναι μωρέεε νονά Έλενα. Συγγνώμη που είμαι λίγο κακιά!! Και με κοιτά με τα ματάκια του τα αθώα. Το πρωι Έλενα πριν φύγω ήταν στο μπαλκόνι κ με κοιτουσε και τα ματάκια του ήταν τόσο λαμπερά και χάλκινα σαν βελούδο έμοιαζαν.... του έδωσα κι ένα φιλακι απο εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:52 Η avtwvia έγραψε: #6.104 27-01-09 00:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ο Περσούλης σας χαιρετά. Στα ινδιάνικα: ¨Ο μασάει με δέκα μασέλες¨ Click για ανάπτυξη... Tι κουκλος!! Τι θεος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:54 Η staman2 έγραψε: #6.105 27-01-09 00:54 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Tι κουκλος!! Τι θεος!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε ευχαριστουμε πολύ καλη μας Αντωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.106 27-01-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε ευχαριστουμε πολύ καλη μας Αντωνία. Click για ανάπτυξη... Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 01:26 Η elvenstar: #6.107 27-01-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι μωρέεε νονά Έλενα. Συγγνώμη που είμαι λίγο κακιά!! Και με κοιτά με τα ματάκια του τα αθώα. Το πρωι Έλενα πριν φύγω ήταν στο μπαλκόνι κ με κοιτουσε και τα ματάκια του ήταν τόσο λαμπερά και χάλκινα σαν βελούδο έμοιαζαν.... του έδωσα κι ένα φιλακι απο εσένα Click για ανάπτυξη... Να του δώσεις πολλά φιλάκια όχι ένα. Και πραγματικά είσαι κακιά γιατί το ζουζουνάκι μου τι κάνει λιγο φαγητό κλέβει δεν είναι πια κ ο γκαρφιλντ. Φιλάκια πολλά βαφτιστήρι μου, θα ρθω να σε κλέψω κ θα σου δίνω εγω ΟΛΗ τη σακουλίτσα με τις κροκέτες να τρως να το ευχαρηστιέσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 07:40 Η moukelis έγραψε: #6.108 27-01-09 07:40 Εγω εχω γενικα μανια με τα μπλε και τα ασημι,χοντρα,λιγνα,ο,τι να'ναι.Περσουλη εισαι κουκλος!Οταν θα σε κλεψει η Ελενα θα σου φερνω κι εγω κροκετες κι ασε την κακια τη μαμα σου να λεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:24 Η elvenstar: #6.109 27-01-09 09:24 Τελικά μετά την κλοπή Δώρα θα αλλάξει κ όνομα από "τρώει με 10 μασέλες" θα λέγεται ο τρελά τσιμπούσια, θα έχει κ τον γρήγορη μασέλα (Μπατ) για παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 12:00 Η staman2 έγραψε: #6.110 27-01-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Δημήτρη για τα καλά σου λόγια! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να του δώσεις πολλά φιλάκια όχι ένα. Και πραγματικά είσαι κακιά γιατί το ζουζουνάκι μου τι κάνει λιγο φαγητό κλέβει δεν είναι πια κ ο γκαρφιλντ. Φιλάκια πολλά βαφτιστήρι μου, θα ρθω να σε κλέψω κ θα σου δίνω εγω ΟΛΗ τη σακουλίτσα με τις κροκέτες να τρως να το ευχαρηστιέσαι Click για ανάπτυξη... Του δίνω πολλά φιλάκια πολλα πολλά και ναι μωρέ δεν είναι και ο γκάρφιλντ. Περιμένει μάλιστα υπομονετικά τη σειρά του να φάει όταν τρώει η Νάλα ας πούμε πριν απο αυτον, γιατι ξέρεις θέλει να τρώει ακριβώς από εκει που τρώει κ η Νάλα στο συγκεκριμένο σημείο πάνω στην τουαλέτα μου Οσο για τη σακουλίτσα με τις κροκέτες που θα του δίνεις ... μπράβο αου Έλενα θα τον ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τελικά μετά την κλοπή Δώρα θα αλλάξει κ όνομα από "τρώει με 10 μασέλες" θα λέγεται ο τρελά τσιμπούσια, θα έχει κ τον γρήγορη μασέλα (Μπατ) για παρέα[/quote] Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 12:04 Η LILY έγραψε: #6.111 27-01-09 12:04 καλημέρα! να ρωτήσω κάτι που μάλλον θα ξέρετε καλύτερα όσον αφορά τις περσικές! η δική μου είναι από τις πιο τριχωτές που έχω δει. χτες που κοιτούσα λοιπόν αν έχουν αλλάξει καθόλου οι θηλές της (λόγω εγκυμοσύνης), παρατήρησα ότι παιδεύτικα λίγο να τις βρω μέσα σε όλη αυτή την τρίχα. και αναρωτιέμαι,.....μήπως όταν έιναι να γεννήσει θέλει λίγο κούρεμα στην κοιλίτσα για να μην δυσκολευτούν και τα μωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Η elvenstar: #6.112 27-01-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οσο για τη σακουλίτσα με τις κροκέτες που θα του δίνεις ... μπράβο αου Έλενα θα τον ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ! Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ χοντρό θα τον κάνω τροφαντό με αρχοντική κοιλιά Αλήθεια Αναστασία θα κάποια στιγμή θα κανονίσουμε να κάνει διακοπές το Περσουλίνι σπίτι μου (μακριεεεεεες διακοπές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.113 27-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Click για ανάπτυξη... και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.114 27-01-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από LILY: καλημέρα! να ρωτήσω κάτι που μάλλον θα ξέρετε καλύτερα όσον αφορά τις περσικές! η δική μου είναι από τις πιο τριχωτές που έχω δει. χτες που κοιτούσα λοιπόν αν έχουν αλλάξει καθόλου οι θηλές της (λόγω εγκυμοσύνης), παρατήρησα ότι παιδεύτικα λίγο να τις βρω μέσα σε όλη αυτή την τρίχα. και αναρωτιέμαι,.....μήπως όταν έιναι να γεννήσει θέλει λίγο κούρεμα στην κοιλίτσα για να μην δυσκολευτούν και τα μωρα?? Click για ανάπτυξη... ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:07 Η elvenstar: #6.115 27-01-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα Peki είναι λίγο παρεξηγημένα, ίσως τα αδικούν κ οι φωτογραφίες, αν τα γνωρίσεις όμως από κοντά πέρα από τον γλυκό τους χαρακτήρα βλέπεις ότι είναι κ πανέμορφα. Πραγματικά Δημήτρη τον Πέρση πρέπει να τον γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις για τι πλάσμα μιλάμε. Αν κ νομίζω ότι γενικά τα αρσενικά περσάκια είναι καλόβολα (με εξέρεση ίσως τον Πρινς ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:14 Η LILY έγραψε: #6.116 27-01-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Click για ανάπτυξη... α ωραία.....ε δεν θα το κάνω εγώ...θα την πάω στην κτηνίατρο όταν θα την πάω να την δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:46 Η moukelis έγραψε: #6.117 27-01-09 17:46 Ναι ναι ο Πέρσης ειναι ερωτας,ειτε σου αρεσουν τα περσικα,ειτε οχι.Δεν ειναι θεμα γουστου,ειναι θεμα γατας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #6.118 27-01-09 20:12 Ελενααααα μου κρατας ακομα μουτρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.119 27-01-09 20:13 Ενα κρεμ για την Αναστασια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.120 27-01-09 20:13 Ενα σοκολατενιο για μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι μωρέεε νονά Έλενα. Συγγνώμη που είμαι λίγο κακιά!! Και με κοιτά με τα ματάκια του τα αθώα. Το πρωι Έλενα πριν φύγω ήταν στο μπαλκόνι κ με κοιτουσε και τα ματάκια του ήταν τόσο λαμπερά και χάλκινα σαν βελούδο έμοιαζαν.... του έδωσα κι ένα φιλακι απο εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:52 Η avtwvia έγραψε: #6.104 27-01-09 00:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ο Περσούλης σας χαιρετά. Στα ινδιάνικα: ¨Ο μασάει με δέκα μασέλες¨ Click για ανάπτυξη... Tι κουκλος!! Τι θεος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:54 Η staman2 έγραψε: #6.105 27-01-09 00:54 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Tι κουκλος!! Τι θεος!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε ευχαριστουμε πολύ καλη μας Αντωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.106 27-01-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε ευχαριστουμε πολύ καλη μας Αντωνία. Click για ανάπτυξη... Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 01:26 Η elvenstar: #6.107 27-01-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι μωρέεε νονά Έλενα. Συγγνώμη που είμαι λίγο κακιά!! Και με κοιτά με τα ματάκια του τα αθώα. Το πρωι Έλενα πριν φύγω ήταν στο μπαλκόνι κ με κοιτουσε και τα ματάκια του ήταν τόσο λαμπερά και χάλκινα σαν βελούδο έμοιαζαν.... του έδωσα κι ένα φιλακι απο εσένα Click για ανάπτυξη... Να του δώσεις πολλά φιλάκια όχι ένα. Και πραγματικά είσαι κακιά γιατί το ζουζουνάκι μου τι κάνει λιγο φαγητό κλέβει δεν είναι πια κ ο γκαρφιλντ. Φιλάκια πολλά βαφτιστήρι μου, θα ρθω να σε κλέψω κ θα σου δίνω εγω ΟΛΗ τη σακουλίτσα με τις κροκέτες να τρως να το ευχαρηστιέσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 07:40 Η moukelis έγραψε: #6.108 27-01-09 07:40 Εγω εχω γενικα μανια με τα μπλε και τα ασημι,χοντρα,λιγνα,ο,τι να'ναι.Περσουλη εισαι κουκλος!Οταν θα σε κλεψει η Ελενα θα σου φερνω κι εγω κροκετες κι ασε την κακια τη μαμα σου να λεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:24 Η elvenstar: #6.109 27-01-09 09:24 Τελικά μετά την κλοπή Δώρα θα αλλάξει κ όνομα από "τρώει με 10 μασέλες" θα λέγεται ο τρελά τσιμπούσια, θα έχει κ τον γρήγορη μασέλα (Μπατ) για παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 12:00 Η staman2 έγραψε: #6.110 27-01-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Δημήτρη για τα καλά σου λόγια! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να του δώσεις πολλά φιλάκια όχι ένα. Και πραγματικά είσαι κακιά γιατί το ζουζουνάκι μου τι κάνει λιγο φαγητό κλέβει δεν είναι πια κ ο γκαρφιλντ. Φιλάκια πολλά βαφτιστήρι μου, θα ρθω να σε κλέψω κ θα σου δίνω εγω ΟΛΗ τη σακουλίτσα με τις κροκέτες να τρως να το ευχαρηστιέσαι Click για ανάπτυξη... Του δίνω πολλά φιλάκια πολλα πολλά και ναι μωρέ δεν είναι και ο γκάρφιλντ. Περιμένει μάλιστα υπομονετικά τη σειρά του να φάει όταν τρώει η Νάλα ας πούμε πριν απο αυτον, γιατι ξέρεις θέλει να τρώει ακριβώς από εκει που τρώει κ η Νάλα στο συγκεκριμένο σημείο πάνω στην τουαλέτα μου Οσο για τη σακουλίτσα με τις κροκέτες που θα του δίνεις ... μπράβο αου Έλενα θα τον ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τελικά μετά την κλοπή Δώρα θα αλλάξει κ όνομα από "τρώει με 10 μασέλες" θα λέγεται ο τρελά τσιμπούσια, θα έχει κ τον γρήγορη μασέλα (Μπατ) για παρέα[/quote] Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 12:04 Η LILY έγραψε: #6.111 27-01-09 12:04 καλημέρα! να ρωτήσω κάτι που μάλλον θα ξέρετε καλύτερα όσον αφορά τις περσικές! η δική μου είναι από τις πιο τριχωτές που έχω δει. χτες που κοιτούσα λοιπόν αν έχουν αλλάξει καθόλου οι θηλές της (λόγω εγκυμοσύνης), παρατήρησα ότι παιδεύτικα λίγο να τις βρω μέσα σε όλη αυτή την τρίχα. και αναρωτιέμαι,.....μήπως όταν έιναι να γεννήσει θέλει λίγο κούρεμα στην κοιλίτσα για να μην δυσκολευτούν και τα μωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Η elvenstar: #6.112 27-01-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οσο για τη σακουλίτσα με τις κροκέτες που θα του δίνεις ... μπράβο αου Έλενα θα τον ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ! Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ χοντρό θα τον κάνω τροφαντό με αρχοντική κοιλιά Αλήθεια Αναστασία θα κάποια στιγμή θα κανονίσουμε να κάνει διακοπές το Περσουλίνι σπίτι μου (μακριεεεεεες διακοπές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.113 27-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Click για ανάπτυξη... και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.114 27-01-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από LILY: καλημέρα! να ρωτήσω κάτι που μάλλον θα ξέρετε καλύτερα όσον αφορά τις περσικές! η δική μου είναι από τις πιο τριχωτές που έχω δει. χτες που κοιτούσα λοιπόν αν έχουν αλλάξει καθόλου οι θηλές της (λόγω εγκυμοσύνης), παρατήρησα ότι παιδεύτικα λίγο να τις βρω μέσα σε όλη αυτή την τρίχα. και αναρωτιέμαι,.....μήπως όταν έιναι να γεννήσει θέλει λίγο κούρεμα στην κοιλίτσα για να μην δυσκολευτούν και τα μωρα?? Click για ανάπτυξη... ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:07 Η elvenstar: #6.115 27-01-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα Peki είναι λίγο παρεξηγημένα, ίσως τα αδικούν κ οι φωτογραφίες, αν τα γνωρίσεις όμως από κοντά πέρα από τον γλυκό τους χαρακτήρα βλέπεις ότι είναι κ πανέμορφα. Πραγματικά Δημήτρη τον Πέρση πρέπει να τον γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις για τι πλάσμα μιλάμε. Αν κ νομίζω ότι γενικά τα αρσενικά περσάκια είναι καλόβολα (με εξέρεση ίσως τον Πρινς ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:14 Η LILY έγραψε: #6.116 27-01-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Click για ανάπτυξη... α ωραία.....ε δεν θα το κάνω εγώ...θα την πάω στην κτηνίατρο όταν θα την πάω να την δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:46 Η moukelis έγραψε: #6.117 27-01-09 17:46 Ναι ναι ο Πέρσης ειναι ερωτας,ειτε σου αρεσουν τα περσικα,ειτε οχι.Δεν ειναι θεμα γουστου,ειναι θεμα γατας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #6.118 27-01-09 20:12 Ελενααααα μου κρατας ακομα μουτρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.119 27-01-09 20:13 Ενα κρεμ για την Αναστασια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.120 27-01-09 20:13 Ενα σοκολατενιο για μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ο Περσούλης σας χαιρετά. Στα ινδιάνικα: ¨Ο μασάει με δέκα μασέλες¨ Click για ανάπτυξη... Tι κουκλος!! Τι θεος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:54 Η staman2 έγραψε: #6.105 27-01-09 00:54 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Tι κουκλος!! Τι θεος!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε ευχαριστουμε πολύ καλη μας Αντωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.106 27-01-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε ευχαριστουμε πολύ καλη μας Αντωνία. Click για ανάπτυξη... Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 01:26 Η elvenstar: #6.107 27-01-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι μωρέεε νονά Έλενα. Συγγνώμη που είμαι λίγο κακιά!! Και με κοιτά με τα ματάκια του τα αθώα. Το πρωι Έλενα πριν φύγω ήταν στο μπαλκόνι κ με κοιτουσε και τα ματάκια του ήταν τόσο λαμπερά και χάλκινα σαν βελούδο έμοιαζαν.... του έδωσα κι ένα φιλακι απο εσένα Click για ανάπτυξη... Να του δώσεις πολλά φιλάκια όχι ένα. Και πραγματικά είσαι κακιά γιατί το ζουζουνάκι μου τι κάνει λιγο φαγητό κλέβει δεν είναι πια κ ο γκαρφιλντ. Φιλάκια πολλά βαφτιστήρι μου, θα ρθω να σε κλέψω κ θα σου δίνω εγω ΟΛΗ τη σακουλίτσα με τις κροκέτες να τρως να το ευχαρηστιέσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 07:40 Η moukelis έγραψε: #6.108 27-01-09 07:40 Εγω εχω γενικα μανια με τα μπλε και τα ασημι,χοντρα,λιγνα,ο,τι να'ναι.Περσουλη εισαι κουκλος!Οταν θα σε κλεψει η Ελενα θα σου φερνω κι εγω κροκετες κι ασε την κακια τη μαμα σου να λεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:24 Η elvenstar: #6.109 27-01-09 09:24 Τελικά μετά την κλοπή Δώρα θα αλλάξει κ όνομα από "τρώει με 10 μασέλες" θα λέγεται ο τρελά τσιμπούσια, θα έχει κ τον γρήγορη μασέλα (Μπατ) για παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 12:00 Η staman2 έγραψε: #6.110 27-01-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Δημήτρη για τα καλά σου λόγια! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να του δώσεις πολλά φιλάκια όχι ένα. Και πραγματικά είσαι κακιά γιατί το ζουζουνάκι μου τι κάνει λιγο φαγητό κλέβει δεν είναι πια κ ο γκαρφιλντ. Φιλάκια πολλά βαφτιστήρι μου, θα ρθω να σε κλέψω κ θα σου δίνω εγω ΟΛΗ τη σακουλίτσα με τις κροκέτες να τρως να το ευχαρηστιέσαι Click για ανάπτυξη... Του δίνω πολλά φιλάκια πολλα πολλά και ναι μωρέ δεν είναι και ο γκάρφιλντ. Περιμένει μάλιστα υπομονετικά τη σειρά του να φάει όταν τρώει η Νάλα ας πούμε πριν απο αυτον, γιατι ξέρεις θέλει να τρώει ακριβώς από εκει που τρώει κ η Νάλα στο συγκεκριμένο σημείο πάνω στην τουαλέτα μου Οσο για τη σακουλίτσα με τις κροκέτες που θα του δίνεις ... μπράβο αου Έλενα θα τον ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τελικά μετά την κλοπή Δώρα θα αλλάξει κ όνομα από "τρώει με 10 μασέλες" θα λέγεται ο τρελά τσιμπούσια, θα έχει κ τον γρήγορη μασέλα (Μπατ) για παρέα[/quote] Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 12:04 Η LILY έγραψε: #6.111 27-01-09 12:04 καλημέρα! να ρωτήσω κάτι που μάλλον θα ξέρετε καλύτερα όσον αφορά τις περσικές! η δική μου είναι από τις πιο τριχωτές που έχω δει. χτες που κοιτούσα λοιπόν αν έχουν αλλάξει καθόλου οι θηλές της (λόγω εγκυμοσύνης), παρατήρησα ότι παιδεύτικα λίγο να τις βρω μέσα σε όλη αυτή την τρίχα. και αναρωτιέμαι,.....μήπως όταν έιναι να γεννήσει θέλει λίγο κούρεμα στην κοιλίτσα για να μην δυσκολευτούν και τα μωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Η elvenstar: #6.112 27-01-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οσο για τη σακουλίτσα με τις κροκέτες που θα του δίνεις ... μπράβο αου Έλενα θα τον ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ! Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ χοντρό θα τον κάνω τροφαντό με αρχοντική κοιλιά Αλήθεια Αναστασία θα κάποια στιγμή θα κανονίσουμε να κάνει διακοπές το Περσουλίνι σπίτι μου (μακριεεεεεες διακοπές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.113 27-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Click για ανάπτυξη... και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.114 27-01-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από LILY: καλημέρα! να ρωτήσω κάτι που μάλλον θα ξέρετε καλύτερα όσον αφορά τις περσικές! η δική μου είναι από τις πιο τριχωτές που έχω δει. χτες που κοιτούσα λοιπόν αν έχουν αλλάξει καθόλου οι θηλές της (λόγω εγκυμοσύνης), παρατήρησα ότι παιδεύτικα λίγο να τις βρω μέσα σε όλη αυτή την τρίχα. και αναρωτιέμαι,.....μήπως όταν έιναι να γεννήσει θέλει λίγο κούρεμα στην κοιλίτσα για να μην δυσκολευτούν και τα μωρα?? Click για ανάπτυξη... ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:07 Η elvenstar: #6.115 27-01-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα Peki είναι λίγο παρεξηγημένα, ίσως τα αδικούν κ οι φωτογραφίες, αν τα γνωρίσεις όμως από κοντά πέρα από τον γλυκό τους χαρακτήρα βλέπεις ότι είναι κ πανέμορφα. Πραγματικά Δημήτρη τον Πέρση πρέπει να τον γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις για τι πλάσμα μιλάμε. Αν κ νομίζω ότι γενικά τα αρσενικά περσάκια είναι καλόβολα (με εξέρεση ίσως τον Πρινς ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:14 Η LILY έγραψε: #6.116 27-01-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Click για ανάπτυξη... α ωραία.....ε δεν θα το κάνω εγώ...θα την πάω στην κτηνίατρο όταν θα την πάω να την δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:46 Η moukelis έγραψε: #6.117 27-01-09 17:46 Ναι ναι ο Πέρσης ειναι ερωτας,ειτε σου αρεσουν τα περσικα,ειτε οχι.Δεν ειναι θεμα γουστου,ειναι θεμα γατας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #6.118 27-01-09 20:12 Ελενααααα μου κρατας ακομα μουτρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.119 27-01-09 20:13 Ενα κρεμ για την Αναστασια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.120 27-01-09 20:13 Ενα σοκολατενιο για μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Tι κουκλος!! Τι θεος!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε ευχαριστουμε πολύ καλη μας Αντωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.106 27-01-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε ευχαριστουμε πολύ καλη μας Αντωνία. Click για ανάπτυξη... Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 01:26 Η elvenstar: #6.107 27-01-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι μωρέεε νονά Έλενα. Συγγνώμη που είμαι λίγο κακιά!! Και με κοιτά με τα ματάκια του τα αθώα. Το πρωι Έλενα πριν φύγω ήταν στο μπαλκόνι κ με κοιτουσε και τα ματάκια του ήταν τόσο λαμπερά και χάλκινα σαν βελούδο έμοιαζαν.... του έδωσα κι ένα φιλακι απο εσένα Click για ανάπτυξη... Να του δώσεις πολλά φιλάκια όχι ένα. Και πραγματικά είσαι κακιά γιατί το ζουζουνάκι μου τι κάνει λιγο φαγητό κλέβει δεν είναι πια κ ο γκαρφιλντ. Φιλάκια πολλά βαφτιστήρι μου, θα ρθω να σε κλέψω κ θα σου δίνω εγω ΟΛΗ τη σακουλίτσα με τις κροκέτες να τρως να το ευχαρηστιέσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 07:40 Η moukelis έγραψε: #6.108 27-01-09 07:40 Εγω εχω γενικα μανια με τα μπλε και τα ασημι,χοντρα,λιγνα,ο,τι να'ναι.Περσουλη εισαι κουκλος!Οταν θα σε κλεψει η Ελενα θα σου φερνω κι εγω κροκετες κι ασε την κακια τη μαμα σου να λεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:24 Η elvenstar: #6.109 27-01-09 09:24 Τελικά μετά την κλοπή Δώρα θα αλλάξει κ όνομα από "τρώει με 10 μασέλες" θα λέγεται ο τρελά τσιμπούσια, θα έχει κ τον γρήγορη μασέλα (Μπατ) για παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 12:00 Η staman2 έγραψε: #6.110 27-01-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Δημήτρη για τα καλά σου λόγια! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να του δώσεις πολλά φιλάκια όχι ένα. Και πραγματικά είσαι κακιά γιατί το ζουζουνάκι μου τι κάνει λιγο φαγητό κλέβει δεν είναι πια κ ο γκαρφιλντ. Φιλάκια πολλά βαφτιστήρι μου, θα ρθω να σε κλέψω κ θα σου δίνω εγω ΟΛΗ τη σακουλίτσα με τις κροκέτες να τρως να το ευχαρηστιέσαι Click για ανάπτυξη... Του δίνω πολλά φιλάκια πολλα πολλά και ναι μωρέ δεν είναι και ο γκάρφιλντ. Περιμένει μάλιστα υπομονετικά τη σειρά του να φάει όταν τρώει η Νάλα ας πούμε πριν απο αυτον, γιατι ξέρεις θέλει να τρώει ακριβώς από εκει που τρώει κ η Νάλα στο συγκεκριμένο σημείο πάνω στην τουαλέτα μου Οσο για τη σακουλίτσα με τις κροκέτες που θα του δίνεις ... μπράβο αου Έλενα θα τον ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τελικά μετά την κλοπή Δώρα θα αλλάξει κ όνομα από "τρώει με 10 μασέλες" θα λέγεται ο τρελά τσιμπούσια, θα έχει κ τον γρήγορη μασέλα (Μπατ) για παρέα[/quote] Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 12:04 Η LILY έγραψε: #6.111 27-01-09 12:04 καλημέρα! να ρωτήσω κάτι που μάλλον θα ξέρετε καλύτερα όσον αφορά τις περσικές! η δική μου είναι από τις πιο τριχωτές που έχω δει. χτες που κοιτούσα λοιπόν αν έχουν αλλάξει καθόλου οι θηλές της (λόγω εγκυμοσύνης), παρατήρησα ότι παιδεύτικα λίγο να τις βρω μέσα σε όλη αυτή την τρίχα. και αναρωτιέμαι,.....μήπως όταν έιναι να γεννήσει θέλει λίγο κούρεμα στην κοιλίτσα για να μην δυσκολευτούν και τα μωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Η elvenstar: #6.112 27-01-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οσο για τη σακουλίτσα με τις κροκέτες που θα του δίνεις ... μπράβο αου Έλενα θα τον ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ! Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ χοντρό θα τον κάνω τροφαντό με αρχοντική κοιλιά Αλήθεια Αναστασία θα κάποια στιγμή θα κανονίσουμε να κάνει διακοπές το Περσουλίνι σπίτι μου (μακριεεεεεες διακοπές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.113 27-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Click για ανάπτυξη... και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.114 27-01-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από LILY: καλημέρα! να ρωτήσω κάτι που μάλλον θα ξέρετε καλύτερα όσον αφορά τις περσικές! η δική μου είναι από τις πιο τριχωτές που έχω δει. χτες που κοιτούσα λοιπόν αν έχουν αλλάξει καθόλου οι θηλές της (λόγω εγκυμοσύνης), παρατήρησα ότι παιδεύτικα λίγο να τις βρω μέσα σε όλη αυτή την τρίχα. και αναρωτιέμαι,.....μήπως όταν έιναι να γεννήσει θέλει λίγο κούρεμα στην κοιλίτσα για να μην δυσκολευτούν και τα μωρα?? Click για ανάπτυξη... ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:07 Η elvenstar: #6.115 27-01-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα Peki είναι λίγο παρεξηγημένα, ίσως τα αδικούν κ οι φωτογραφίες, αν τα γνωρίσεις όμως από κοντά πέρα από τον γλυκό τους χαρακτήρα βλέπεις ότι είναι κ πανέμορφα. Πραγματικά Δημήτρη τον Πέρση πρέπει να τον γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις για τι πλάσμα μιλάμε. Αν κ νομίζω ότι γενικά τα αρσενικά περσάκια είναι καλόβολα (με εξέρεση ίσως τον Πρινς ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:14 Η LILY έγραψε: #6.116 27-01-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Click για ανάπτυξη... α ωραία.....ε δεν θα το κάνω εγώ...θα την πάω στην κτηνίατρο όταν θα την πάω να την δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:46 Η moukelis έγραψε: #6.117 27-01-09 17:46 Ναι ναι ο Πέρσης ειναι ερωτας,ειτε σου αρεσουν τα περσικα,ειτε οχι.Δεν ειναι θεμα γουστου,ειναι θεμα γατας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #6.118 27-01-09 20:12 Ελενααααα μου κρατας ακομα μουτρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.119 27-01-09 20:13 Ενα κρεμ για την Αναστασια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.120 27-01-09 20:13 Ενα σοκολατενιο για μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε ευχαριστουμε πολύ καλη μας Αντωνία. Click για ανάπτυξη... Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 01:26 Η elvenstar: #6.107 27-01-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι μωρέεε νονά Έλενα. Συγγνώμη που είμαι λίγο κακιά!! Και με κοιτά με τα ματάκια του τα αθώα. Το πρωι Έλενα πριν φύγω ήταν στο μπαλκόνι κ με κοιτουσε και τα ματάκια του ήταν τόσο λαμπερά και χάλκινα σαν βελούδο έμοιαζαν.... του έδωσα κι ένα φιλακι απο εσένα Click για ανάπτυξη... Να του δώσεις πολλά φιλάκια όχι ένα. Και πραγματικά είσαι κακιά γιατί το ζουζουνάκι μου τι κάνει λιγο φαγητό κλέβει δεν είναι πια κ ο γκαρφιλντ. Φιλάκια πολλά βαφτιστήρι μου, θα ρθω να σε κλέψω κ θα σου δίνω εγω ΟΛΗ τη σακουλίτσα με τις κροκέτες να τρως να το ευχαρηστιέσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 07:40 Η moukelis έγραψε: #6.108 27-01-09 07:40 Εγω εχω γενικα μανια με τα μπλε και τα ασημι,χοντρα,λιγνα,ο,τι να'ναι.Περσουλη εισαι κουκλος!Οταν θα σε κλεψει η Ελενα θα σου φερνω κι εγω κροκετες κι ασε την κακια τη μαμα σου να λεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:24 Η elvenstar: #6.109 27-01-09 09:24 Τελικά μετά την κλοπή Δώρα θα αλλάξει κ όνομα από "τρώει με 10 μασέλες" θα λέγεται ο τρελά τσιμπούσια, θα έχει κ τον γρήγορη μασέλα (Μπατ) για παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 12:00 Η staman2 έγραψε: #6.110 27-01-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Δημήτρη για τα καλά σου λόγια! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να του δώσεις πολλά φιλάκια όχι ένα. Και πραγματικά είσαι κακιά γιατί το ζουζουνάκι μου τι κάνει λιγο φαγητό κλέβει δεν είναι πια κ ο γκαρφιλντ. Φιλάκια πολλά βαφτιστήρι μου, θα ρθω να σε κλέψω κ θα σου δίνω εγω ΟΛΗ τη σακουλίτσα με τις κροκέτες να τρως να το ευχαρηστιέσαι Click για ανάπτυξη... Του δίνω πολλά φιλάκια πολλα πολλά και ναι μωρέ δεν είναι και ο γκάρφιλντ. Περιμένει μάλιστα υπομονετικά τη σειρά του να φάει όταν τρώει η Νάλα ας πούμε πριν απο αυτον, γιατι ξέρεις θέλει να τρώει ακριβώς από εκει που τρώει κ η Νάλα στο συγκεκριμένο σημείο πάνω στην τουαλέτα μου Οσο για τη σακουλίτσα με τις κροκέτες που θα του δίνεις ... μπράβο αου Έλενα θα τον ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τελικά μετά την κλοπή Δώρα θα αλλάξει κ όνομα από "τρώει με 10 μασέλες" θα λέγεται ο τρελά τσιμπούσια, θα έχει κ τον γρήγορη μασέλα (Μπατ) για παρέα[/quote] Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 12:04 Η LILY έγραψε: #6.111 27-01-09 12:04 καλημέρα! να ρωτήσω κάτι που μάλλον θα ξέρετε καλύτερα όσον αφορά τις περσικές! η δική μου είναι από τις πιο τριχωτές που έχω δει. χτες που κοιτούσα λοιπόν αν έχουν αλλάξει καθόλου οι θηλές της (λόγω εγκυμοσύνης), παρατήρησα ότι παιδεύτικα λίγο να τις βρω μέσα σε όλη αυτή την τρίχα. και αναρωτιέμαι,.....μήπως όταν έιναι να γεννήσει θέλει λίγο κούρεμα στην κοιλίτσα για να μην δυσκολευτούν και τα μωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Η elvenstar: #6.112 27-01-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οσο για τη σακουλίτσα με τις κροκέτες που θα του δίνεις ... μπράβο αου Έλενα θα τον ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ! Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ χοντρό θα τον κάνω τροφαντό με αρχοντική κοιλιά Αλήθεια Αναστασία θα κάποια στιγμή θα κανονίσουμε να κάνει διακοπές το Περσουλίνι σπίτι μου (μακριεεεεεες διακοπές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.113 27-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Click για ανάπτυξη... και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.114 27-01-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από LILY: καλημέρα! να ρωτήσω κάτι που μάλλον θα ξέρετε καλύτερα όσον αφορά τις περσικές! η δική μου είναι από τις πιο τριχωτές που έχω δει. χτες που κοιτούσα λοιπόν αν έχουν αλλάξει καθόλου οι θηλές της (λόγω εγκυμοσύνης), παρατήρησα ότι παιδεύτικα λίγο να τις βρω μέσα σε όλη αυτή την τρίχα. και αναρωτιέμαι,.....μήπως όταν έιναι να γεννήσει θέλει λίγο κούρεμα στην κοιλίτσα για να μην δυσκολευτούν και τα μωρα?? Click για ανάπτυξη... ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:07 Η elvenstar: #6.115 27-01-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα Peki είναι λίγο παρεξηγημένα, ίσως τα αδικούν κ οι φωτογραφίες, αν τα γνωρίσεις όμως από κοντά πέρα από τον γλυκό τους χαρακτήρα βλέπεις ότι είναι κ πανέμορφα. Πραγματικά Δημήτρη τον Πέρση πρέπει να τον γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις για τι πλάσμα μιλάμε. Αν κ νομίζω ότι γενικά τα αρσενικά περσάκια είναι καλόβολα (με εξέρεση ίσως τον Πρινς ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:14 Η LILY έγραψε: #6.116 27-01-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Click για ανάπτυξη... α ωραία.....ε δεν θα το κάνω εγώ...θα την πάω στην κτηνίατρο όταν θα την πάω να την δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:46 Η moukelis έγραψε: #6.117 27-01-09 17:46 Ναι ναι ο Πέρσης ειναι ερωτας,ειτε σου αρεσουν τα περσικα,ειτε οχι.Δεν ειναι θεμα γουστου,ειναι θεμα γατας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #6.118 27-01-09 20:12 Ελενααααα μου κρατας ακομα μουτρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.119 27-01-09 20:13 Ενα κρεμ για την Αναστασια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.120 27-01-09 20:13 Ενα σοκολατενιο για μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι μωρέεε νονά Έλενα. Συγγνώμη που είμαι λίγο κακιά!! Και με κοιτά με τα ματάκια του τα αθώα. Το πρωι Έλενα πριν φύγω ήταν στο μπαλκόνι κ με κοιτουσε και τα ματάκια του ήταν τόσο λαμπερά και χάλκινα σαν βελούδο έμοιαζαν.... του έδωσα κι ένα φιλακι απο εσένα Click για ανάπτυξη... Να του δώσεις πολλά φιλάκια όχι ένα. Και πραγματικά είσαι κακιά γιατί το ζουζουνάκι μου τι κάνει λιγο φαγητό κλέβει δεν είναι πια κ ο γκαρφιλντ. Φιλάκια πολλά βαφτιστήρι μου, θα ρθω να σε κλέψω κ θα σου δίνω εγω ΟΛΗ τη σακουλίτσα με τις κροκέτες να τρως να το ευχαρηστιέσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 07:40 Η moukelis έγραψε: #6.108 27-01-09 07:40 Εγω εχω γενικα μανια με τα μπλε και τα ασημι,χοντρα,λιγνα,ο,τι να'ναι.Περσουλη εισαι κουκλος!Οταν θα σε κλεψει η Ελενα θα σου φερνω κι εγω κροκετες κι ασε την κακια τη μαμα σου να λεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:24 Η elvenstar: #6.109 27-01-09 09:24 Τελικά μετά την κλοπή Δώρα θα αλλάξει κ όνομα από "τρώει με 10 μασέλες" θα λέγεται ο τρελά τσιμπούσια, θα έχει κ τον γρήγορη μασέλα (Μπατ) για παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 12:00 Η staman2 έγραψε: #6.110 27-01-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Δημήτρη για τα καλά σου λόγια! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να του δώσεις πολλά φιλάκια όχι ένα. Και πραγματικά είσαι κακιά γιατί το ζουζουνάκι μου τι κάνει λιγο φαγητό κλέβει δεν είναι πια κ ο γκαρφιλντ. Φιλάκια πολλά βαφτιστήρι μου, θα ρθω να σε κλέψω κ θα σου δίνω εγω ΟΛΗ τη σακουλίτσα με τις κροκέτες να τρως να το ευχαρηστιέσαι Click για ανάπτυξη... Του δίνω πολλά φιλάκια πολλα πολλά και ναι μωρέ δεν είναι και ο γκάρφιλντ. Περιμένει μάλιστα υπομονετικά τη σειρά του να φάει όταν τρώει η Νάλα ας πούμε πριν απο αυτον, γιατι ξέρεις θέλει να τρώει ακριβώς από εκει που τρώει κ η Νάλα στο συγκεκριμένο σημείο πάνω στην τουαλέτα μου Οσο για τη σακουλίτσα με τις κροκέτες που θα του δίνεις ... μπράβο αου Έλενα θα τον ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τελικά μετά την κλοπή Δώρα θα αλλάξει κ όνομα από "τρώει με 10 μασέλες" θα λέγεται ο τρελά τσιμπούσια, θα έχει κ τον γρήγορη μασέλα (Μπατ) για παρέα[/quote] Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 12:04 Η LILY έγραψε: #6.111 27-01-09 12:04 καλημέρα! να ρωτήσω κάτι που μάλλον θα ξέρετε καλύτερα όσον αφορά τις περσικές! η δική μου είναι από τις πιο τριχωτές που έχω δει. χτες που κοιτούσα λοιπόν αν έχουν αλλάξει καθόλου οι θηλές της (λόγω εγκυμοσύνης), παρατήρησα ότι παιδεύτικα λίγο να τις βρω μέσα σε όλη αυτή την τρίχα. και αναρωτιέμαι,.....μήπως όταν έιναι να γεννήσει θέλει λίγο κούρεμα στην κοιλίτσα για να μην δυσκολευτούν και τα μωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Η elvenstar: #6.112 27-01-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οσο για τη σακουλίτσα με τις κροκέτες που θα του δίνεις ... μπράβο αου Έλενα θα τον ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ! Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ χοντρό θα τον κάνω τροφαντό με αρχοντική κοιλιά Αλήθεια Αναστασία θα κάποια στιγμή θα κανονίσουμε να κάνει διακοπές το Περσουλίνι σπίτι μου (μακριεεεεεες διακοπές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.113 27-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Click για ανάπτυξη... και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.114 27-01-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από LILY: καλημέρα! να ρωτήσω κάτι που μάλλον θα ξέρετε καλύτερα όσον αφορά τις περσικές! η δική μου είναι από τις πιο τριχωτές που έχω δει. χτες που κοιτούσα λοιπόν αν έχουν αλλάξει καθόλου οι θηλές της (λόγω εγκυμοσύνης), παρατήρησα ότι παιδεύτικα λίγο να τις βρω μέσα σε όλη αυτή την τρίχα. και αναρωτιέμαι,.....μήπως όταν έιναι να γεννήσει θέλει λίγο κούρεμα στην κοιλίτσα για να μην δυσκολευτούν και τα μωρα?? Click για ανάπτυξη... ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:07 Η elvenstar: #6.115 27-01-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα Peki είναι λίγο παρεξηγημένα, ίσως τα αδικούν κ οι φωτογραφίες, αν τα γνωρίσεις όμως από κοντά πέρα από τον γλυκό τους χαρακτήρα βλέπεις ότι είναι κ πανέμορφα. Πραγματικά Δημήτρη τον Πέρση πρέπει να τον γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις για τι πλάσμα μιλάμε. Αν κ νομίζω ότι γενικά τα αρσενικά περσάκια είναι καλόβολα (με εξέρεση ίσως τον Πρινς ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:14 Η LILY έγραψε: #6.116 27-01-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Click για ανάπτυξη... α ωραία.....ε δεν θα το κάνω εγώ...θα την πάω στην κτηνίατρο όταν θα την πάω να την δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:46 Η moukelis έγραψε: #6.117 27-01-09 17:46 Ναι ναι ο Πέρσης ειναι ερωτας,ειτε σου αρεσουν τα περσικα,ειτε οχι.Δεν ειναι θεμα γουστου,ειναι θεμα γατας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #6.118 27-01-09 20:12 Ελενααααα μου κρατας ακομα μουτρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.119 27-01-09 20:13 Ενα κρεμ για την Αναστασια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.120 27-01-09 20:13 Ενα σοκολατενιο για μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω εχω γενικα μανια με τα μπλε και τα ασημι,χοντρα,λιγνα,ο,τι να'ναι.Περσουλη εισαι κουκλος!Οταν θα σε κλεψει η Ελενα θα σου φερνω κι εγω κροκετες κι ασε την κακια τη μαμα σου να λεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:24 Η elvenstar: #6.109 27-01-09 09:24 Τελικά μετά την κλοπή Δώρα θα αλλάξει κ όνομα από "τρώει με 10 μασέλες" θα λέγεται ο τρελά τσιμπούσια, θα έχει κ τον γρήγορη μασέλα (Μπατ) για παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 12:00 Η staman2 έγραψε: #6.110 27-01-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Δημήτρη για τα καλά σου λόγια! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να του δώσεις πολλά φιλάκια όχι ένα. Και πραγματικά είσαι κακιά γιατί το ζουζουνάκι μου τι κάνει λιγο φαγητό κλέβει δεν είναι πια κ ο γκαρφιλντ. Φιλάκια πολλά βαφτιστήρι μου, θα ρθω να σε κλέψω κ θα σου δίνω εγω ΟΛΗ τη σακουλίτσα με τις κροκέτες να τρως να το ευχαρηστιέσαι Click για ανάπτυξη... Του δίνω πολλά φιλάκια πολλα πολλά και ναι μωρέ δεν είναι και ο γκάρφιλντ. Περιμένει μάλιστα υπομονετικά τη σειρά του να φάει όταν τρώει η Νάλα ας πούμε πριν απο αυτον, γιατι ξέρεις θέλει να τρώει ακριβώς από εκει που τρώει κ η Νάλα στο συγκεκριμένο σημείο πάνω στην τουαλέτα μου Οσο για τη σακουλίτσα με τις κροκέτες που θα του δίνεις ... μπράβο αου Έλενα θα τον ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τελικά μετά την κλοπή Δώρα θα αλλάξει κ όνομα από "τρώει με 10 μασέλες" θα λέγεται ο τρελά τσιμπούσια, θα έχει κ τον γρήγορη μασέλα (Μπατ) για παρέα[/quote] Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 12:04 Η LILY έγραψε: #6.111 27-01-09 12:04 καλημέρα! να ρωτήσω κάτι που μάλλον θα ξέρετε καλύτερα όσον αφορά τις περσικές! η δική μου είναι από τις πιο τριχωτές που έχω δει. χτες που κοιτούσα λοιπόν αν έχουν αλλάξει καθόλου οι θηλές της (λόγω εγκυμοσύνης), παρατήρησα ότι παιδεύτικα λίγο να τις βρω μέσα σε όλη αυτή την τρίχα. και αναρωτιέμαι,.....μήπως όταν έιναι να γεννήσει θέλει λίγο κούρεμα στην κοιλίτσα για να μην δυσκολευτούν και τα μωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Η elvenstar: #6.112 27-01-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οσο για τη σακουλίτσα με τις κροκέτες που θα του δίνεις ... μπράβο αου Έλενα θα τον ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ! Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ χοντρό θα τον κάνω τροφαντό με αρχοντική κοιλιά Αλήθεια Αναστασία θα κάποια στιγμή θα κανονίσουμε να κάνει διακοπές το Περσουλίνι σπίτι μου (μακριεεεεεες διακοπές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.113 27-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Click για ανάπτυξη... και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.114 27-01-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από LILY: καλημέρα! να ρωτήσω κάτι που μάλλον θα ξέρετε καλύτερα όσον αφορά τις περσικές! η δική μου είναι από τις πιο τριχωτές που έχω δει. χτες που κοιτούσα λοιπόν αν έχουν αλλάξει καθόλου οι θηλές της (λόγω εγκυμοσύνης), παρατήρησα ότι παιδεύτικα λίγο να τις βρω μέσα σε όλη αυτή την τρίχα. και αναρωτιέμαι,.....μήπως όταν έιναι να γεννήσει θέλει λίγο κούρεμα στην κοιλίτσα για να μην δυσκολευτούν και τα μωρα?? Click για ανάπτυξη... ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:07 Η elvenstar: #6.115 27-01-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα Peki είναι λίγο παρεξηγημένα, ίσως τα αδικούν κ οι φωτογραφίες, αν τα γνωρίσεις όμως από κοντά πέρα από τον γλυκό τους χαρακτήρα βλέπεις ότι είναι κ πανέμορφα. Πραγματικά Δημήτρη τον Πέρση πρέπει να τον γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις για τι πλάσμα μιλάμε. Αν κ νομίζω ότι γενικά τα αρσενικά περσάκια είναι καλόβολα (με εξέρεση ίσως τον Πρινς ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:14 Η LILY έγραψε: #6.116 27-01-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Click για ανάπτυξη... α ωραία.....ε δεν θα το κάνω εγώ...θα την πάω στην κτηνίατρο όταν θα την πάω να την δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:46 Η moukelis έγραψε: #6.117 27-01-09 17:46 Ναι ναι ο Πέρσης ειναι ερωτας,ειτε σου αρεσουν τα περσικα,ειτε οχι.Δεν ειναι θεμα γουστου,ειναι θεμα γατας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #6.118 27-01-09 20:12 Ελενααααα μου κρατας ακομα μουτρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.119 27-01-09 20:13 Ενα κρεμ για την Αναστασια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.120 27-01-09 20:13 Ενα σοκολατενιο για μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικά μετά την κλοπή Δώρα θα αλλάξει κ όνομα από "τρώει με 10 μασέλες" θα λέγεται ο τρελά τσιμπούσια, θα έχει κ τον γρήγορη μασέλα (Μπατ) για παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 12:00 Η staman2 έγραψε: #6.110 27-01-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Δημήτρη για τα καλά σου λόγια! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να του δώσεις πολλά φιλάκια όχι ένα. Και πραγματικά είσαι κακιά γιατί το ζουζουνάκι μου τι κάνει λιγο φαγητό κλέβει δεν είναι πια κ ο γκαρφιλντ. Φιλάκια πολλά βαφτιστήρι μου, θα ρθω να σε κλέψω κ θα σου δίνω εγω ΟΛΗ τη σακουλίτσα με τις κροκέτες να τρως να το ευχαρηστιέσαι Click για ανάπτυξη... Του δίνω πολλά φιλάκια πολλα πολλά και ναι μωρέ δεν είναι και ο γκάρφιλντ. Περιμένει μάλιστα υπομονετικά τη σειρά του να φάει όταν τρώει η Νάλα ας πούμε πριν απο αυτον, γιατι ξέρεις θέλει να τρώει ακριβώς από εκει που τρώει κ η Νάλα στο συγκεκριμένο σημείο πάνω στην τουαλέτα μου Οσο για τη σακουλίτσα με τις κροκέτες που θα του δίνεις ... μπράβο αου Έλενα θα τον ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τελικά μετά την κλοπή Δώρα θα αλλάξει κ όνομα από "τρώει με 10 μασέλες" θα λέγεται ο τρελά τσιμπούσια, θα έχει κ τον γρήγορη μασέλα (Μπατ) για παρέα[/quote] Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 12:04 Η LILY έγραψε: #6.111 27-01-09 12:04 καλημέρα! να ρωτήσω κάτι που μάλλον θα ξέρετε καλύτερα όσον αφορά τις περσικές! η δική μου είναι από τις πιο τριχωτές που έχω δει. χτες που κοιτούσα λοιπόν αν έχουν αλλάξει καθόλου οι θηλές της (λόγω εγκυμοσύνης), παρατήρησα ότι παιδεύτικα λίγο να τις βρω μέσα σε όλη αυτή την τρίχα. και αναρωτιέμαι,.....μήπως όταν έιναι να γεννήσει θέλει λίγο κούρεμα στην κοιλίτσα για να μην δυσκολευτούν και τα μωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Η elvenstar: #6.112 27-01-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οσο για τη σακουλίτσα με τις κροκέτες που θα του δίνεις ... μπράβο αου Έλενα θα τον ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ! Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ χοντρό θα τον κάνω τροφαντό με αρχοντική κοιλιά Αλήθεια Αναστασία θα κάποια στιγμή θα κανονίσουμε να κάνει διακοπές το Περσουλίνι σπίτι μου (μακριεεεεεες διακοπές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.113 27-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Click για ανάπτυξη... και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.114 27-01-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από LILY: καλημέρα! να ρωτήσω κάτι που μάλλον θα ξέρετε καλύτερα όσον αφορά τις περσικές! η δική μου είναι από τις πιο τριχωτές που έχω δει. χτες που κοιτούσα λοιπόν αν έχουν αλλάξει καθόλου οι θηλές της (λόγω εγκυμοσύνης), παρατήρησα ότι παιδεύτικα λίγο να τις βρω μέσα σε όλη αυτή την τρίχα. και αναρωτιέμαι,.....μήπως όταν έιναι να γεννήσει θέλει λίγο κούρεμα στην κοιλίτσα για να μην δυσκολευτούν και τα μωρα?? Click για ανάπτυξη... ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:07 Η elvenstar: #6.115 27-01-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα Peki είναι λίγο παρεξηγημένα, ίσως τα αδικούν κ οι φωτογραφίες, αν τα γνωρίσεις όμως από κοντά πέρα από τον γλυκό τους χαρακτήρα βλέπεις ότι είναι κ πανέμορφα. Πραγματικά Δημήτρη τον Πέρση πρέπει να τον γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις για τι πλάσμα μιλάμε. Αν κ νομίζω ότι γενικά τα αρσενικά περσάκια είναι καλόβολα (με εξέρεση ίσως τον Πρινς ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:14 Η LILY έγραψε: #6.116 27-01-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Click για ανάπτυξη... α ωραία.....ε δεν θα το κάνω εγώ...θα την πάω στην κτηνίατρο όταν θα την πάω να την δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:46 Η moukelis έγραψε: #6.117 27-01-09 17:46 Ναι ναι ο Πέρσης ειναι ερωτας,ειτε σου αρεσουν τα περσικα,ειτε οχι.Δεν ειναι θεμα γουστου,ειναι θεμα γατας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #6.118 27-01-09 20:12 Ελενααααα μου κρατας ακομα μουτρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.119 27-01-09 20:13 Ενα κρεμ για την Αναστασια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.120 27-01-09 20:13 Ενα σοκολατενιο για μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Δημήτρη για τα καλά σου λόγια! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να του δώσεις πολλά φιλάκια όχι ένα. Και πραγματικά είσαι κακιά γιατί το ζουζουνάκι μου τι κάνει λιγο φαγητό κλέβει δεν είναι πια κ ο γκαρφιλντ. Φιλάκια πολλά βαφτιστήρι μου, θα ρθω να σε κλέψω κ θα σου δίνω εγω ΟΛΗ τη σακουλίτσα με τις κροκέτες να τρως να το ευχαρηστιέσαι Click για ανάπτυξη... Του δίνω πολλά φιλάκια πολλα πολλά και ναι μωρέ δεν είναι και ο γκάρφιλντ. Περιμένει μάλιστα υπομονετικά τη σειρά του να φάει όταν τρώει η Νάλα ας πούμε πριν απο αυτον, γιατι ξέρεις θέλει να τρώει ακριβώς από εκει που τρώει κ η Νάλα στο συγκεκριμένο σημείο πάνω στην τουαλέτα μου Οσο για τη σακουλίτσα με τις κροκέτες που θα του δίνεις ... μπράβο αου Έλενα θα τον ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τελικά μετά την κλοπή Δώρα θα αλλάξει κ όνομα από "τρώει με 10 μασέλες" θα λέγεται ο τρελά τσιμπούσια, θα έχει κ τον γρήγορη μασέλα (Μπατ) για παρέα[/quote] Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 12:04 Η LILY έγραψε: #6.111 27-01-09 12:04 καλημέρα! να ρωτήσω κάτι που μάλλον θα ξέρετε καλύτερα όσον αφορά τις περσικές! η δική μου είναι από τις πιο τριχωτές που έχω δει. χτες που κοιτούσα λοιπόν αν έχουν αλλάξει καθόλου οι θηλές της (λόγω εγκυμοσύνης), παρατήρησα ότι παιδεύτικα λίγο να τις βρω μέσα σε όλη αυτή την τρίχα. και αναρωτιέμαι,.....μήπως όταν έιναι να γεννήσει θέλει λίγο κούρεμα στην κοιλίτσα για να μην δυσκολευτούν και τα μωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Η elvenstar: #6.112 27-01-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οσο για τη σακουλίτσα με τις κροκέτες που θα του δίνεις ... μπράβο αου Έλενα θα τον ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ! Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ χοντρό θα τον κάνω τροφαντό με αρχοντική κοιλιά Αλήθεια Αναστασία θα κάποια στιγμή θα κανονίσουμε να κάνει διακοπές το Περσουλίνι σπίτι μου (μακριεεεεεες διακοπές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.113 27-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Click για ανάπτυξη... και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.114 27-01-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από LILY: καλημέρα! να ρωτήσω κάτι που μάλλον θα ξέρετε καλύτερα όσον αφορά τις περσικές! η δική μου είναι από τις πιο τριχωτές που έχω δει. χτες που κοιτούσα λοιπόν αν έχουν αλλάξει καθόλου οι θηλές της (λόγω εγκυμοσύνης), παρατήρησα ότι παιδεύτικα λίγο να τις βρω μέσα σε όλη αυτή την τρίχα. και αναρωτιέμαι,.....μήπως όταν έιναι να γεννήσει θέλει λίγο κούρεμα στην κοιλίτσα για να μην δυσκολευτούν και τα μωρα?? Click για ανάπτυξη... ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:07 Η elvenstar: #6.115 27-01-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα Peki είναι λίγο παρεξηγημένα, ίσως τα αδικούν κ οι φωτογραφίες, αν τα γνωρίσεις όμως από κοντά πέρα από τον γλυκό τους χαρακτήρα βλέπεις ότι είναι κ πανέμορφα. Πραγματικά Δημήτρη τον Πέρση πρέπει να τον γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις για τι πλάσμα μιλάμε. Αν κ νομίζω ότι γενικά τα αρσενικά περσάκια είναι καλόβολα (με εξέρεση ίσως τον Πρινς ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:14 Η LILY έγραψε: #6.116 27-01-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Click για ανάπτυξη... α ωραία.....ε δεν θα το κάνω εγώ...θα την πάω στην κτηνίατρο όταν θα την πάω να την δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:46 Η moukelis έγραψε: #6.117 27-01-09 17:46 Ναι ναι ο Πέρσης ειναι ερωτας,ειτε σου αρεσουν τα περσικα,ειτε οχι.Δεν ειναι θεμα γουστου,ειναι θεμα γατας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #6.118 27-01-09 20:12 Ελενααααα μου κρατας ακομα μουτρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.119 27-01-09 20:13 Ενα κρεμ για την Αναστασια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.120 27-01-09 20:13 Ενα σοκολατενιο για μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα! να ρωτήσω κάτι που μάλλον θα ξέρετε καλύτερα όσον αφορά τις περσικές! η δική μου είναι από τις πιο τριχωτές που έχω δει. χτες που κοιτούσα λοιπόν αν έχουν αλλάξει καθόλου οι θηλές της (λόγω εγκυμοσύνης), παρατήρησα ότι παιδεύτικα λίγο να τις βρω μέσα σε όλη αυτή την τρίχα. και αναρωτιέμαι,.....μήπως όταν έιναι να γεννήσει θέλει λίγο κούρεμα στην κοιλίτσα για να μην δυσκολευτούν και τα μωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Η elvenstar: #6.112 27-01-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οσο για τη σακουλίτσα με τις κροκέτες που θα του δίνεις ... μπράβο αου Έλενα θα τον ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ! Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ χοντρό θα τον κάνω τροφαντό με αρχοντική κοιλιά Αλήθεια Αναστασία θα κάποια στιγμή θα κανονίσουμε να κάνει διακοπές το Περσουλίνι σπίτι μου (μακριεεεεεες διακοπές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.113 27-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Click για ανάπτυξη... και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.114 27-01-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από LILY: καλημέρα! να ρωτήσω κάτι που μάλλον θα ξέρετε καλύτερα όσον αφορά τις περσικές! η δική μου είναι από τις πιο τριχωτές που έχω δει. χτες που κοιτούσα λοιπόν αν έχουν αλλάξει καθόλου οι θηλές της (λόγω εγκυμοσύνης), παρατήρησα ότι παιδεύτικα λίγο να τις βρω μέσα σε όλη αυτή την τρίχα. και αναρωτιέμαι,.....μήπως όταν έιναι να γεννήσει θέλει λίγο κούρεμα στην κοιλίτσα για να μην δυσκολευτούν και τα μωρα?? Click για ανάπτυξη... ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:07 Η elvenstar: #6.115 27-01-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα Peki είναι λίγο παρεξηγημένα, ίσως τα αδικούν κ οι φωτογραφίες, αν τα γνωρίσεις όμως από κοντά πέρα από τον γλυκό τους χαρακτήρα βλέπεις ότι είναι κ πανέμορφα. Πραγματικά Δημήτρη τον Πέρση πρέπει να τον γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις για τι πλάσμα μιλάμε. Αν κ νομίζω ότι γενικά τα αρσενικά περσάκια είναι καλόβολα (με εξέρεση ίσως τον Πρινς ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:14 Η LILY έγραψε: #6.116 27-01-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Click για ανάπτυξη... α ωραία.....ε δεν θα το κάνω εγώ...θα την πάω στην κτηνίατρο όταν θα την πάω να την δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:46 Η moukelis έγραψε: #6.117 27-01-09 17:46 Ναι ναι ο Πέρσης ειναι ερωτας,ειτε σου αρεσουν τα περσικα,ειτε οχι.Δεν ειναι θεμα γουστου,ειναι θεμα γατας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #6.118 27-01-09 20:12 Ελενααααα μου κρατας ακομα μουτρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.119 27-01-09 20:13 Ενα κρεμ για την Αναστασια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.120 27-01-09 20:13 Ενα σοκολατενιο για μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οσο για τη σακουλίτσα με τις κροκέτες που θα του δίνεις ... μπράβο αου Έλενα θα τον ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ! Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ χοντρό θα τον κάνω τροφαντό με αρχοντική κοιλιά Αλήθεια Αναστασία θα κάποια στιγμή θα κανονίσουμε να κάνει διακοπές το Περσουλίνι σπίτι μου (μακριεεεεεες διακοπές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.113 27-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Click για ανάπτυξη... και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.114 27-01-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από LILY: καλημέρα! να ρωτήσω κάτι που μάλλον θα ξέρετε καλύτερα όσον αφορά τις περσικές! η δική μου είναι από τις πιο τριχωτές που έχω δει. χτες που κοιτούσα λοιπόν αν έχουν αλλάξει καθόλου οι θηλές της (λόγω εγκυμοσύνης), παρατήρησα ότι παιδεύτικα λίγο να τις βρω μέσα σε όλη αυτή την τρίχα. και αναρωτιέμαι,.....μήπως όταν έιναι να γεννήσει θέλει λίγο κούρεμα στην κοιλίτσα για να μην δυσκολευτούν και τα μωρα?? Click για ανάπτυξη... ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:07 Η elvenstar: #6.115 27-01-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα Peki είναι λίγο παρεξηγημένα, ίσως τα αδικούν κ οι φωτογραφίες, αν τα γνωρίσεις όμως από κοντά πέρα από τον γλυκό τους χαρακτήρα βλέπεις ότι είναι κ πανέμορφα. Πραγματικά Δημήτρη τον Πέρση πρέπει να τον γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις για τι πλάσμα μιλάμε. Αν κ νομίζω ότι γενικά τα αρσενικά περσάκια είναι καλόβολα (με εξέρεση ίσως τον Πρινς ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:14 Η LILY έγραψε: #6.116 27-01-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Click για ανάπτυξη... α ωραία.....ε δεν θα το κάνω εγώ...θα την πάω στην κτηνίατρο όταν θα την πάω να την δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:46 Η moukelis έγραψε: #6.117 27-01-09 17:46 Ναι ναι ο Πέρσης ειναι ερωτας,ειτε σου αρεσουν τα περσικα,ειτε οχι.Δεν ειναι θεμα γουστου,ειναι θεμα γατας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #6.118 27-01-09 20:12 Ελενααααα μου κρατας ακομα μουτρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.119 27-01-09 20:13 Ενα κρεμ για την Αναστασια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.120 27-01-09 20:13 Ενα σοκολατενιο για μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Και τι ματαρες ειναι αυτες,ανθρωπος ε? Click για ανάπτυξη... και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.114 27-01-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από LILY: καλημέρα! να ρωτήσω κάτι που μάλλον θα ξέρετε καλύτερα όσον αφορά τις περσικές! η δική μου είναι από τις πιο τριχωτές που έχω δει. χτες που κοιτούσα λοιπόν αν έχουν αλλάξει καθόλου οι θηλές της (λόγω εγκυμοσύνης), παρατήρησα ότι παιδεύτικα λίγο να τις βρω μέσα σε όλη αυτή την τρίχα. και αναρωτιέμαι,.....μήπως όταν έιναι να γεννήσει θέλει λίγο κούρεμα στην κοιλίτσα για να μην δυσκολευτούν και τα μωρα?? Click για ανάπτυξη... ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:07 Η elvenstar: #6.115 27-01-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα Peki είναι λίγο παρεξηγημένα, ίσως τα αδικούν κ οι φωτογραφίες, αν τα γνωρίσεις όμως από κοντά πέρα από τον γλυκό τους χαρακτήρα βλέπεις ότι είναι κ πανέμορφα. Πραγματικά Δημήτρη τον Πέρση πρέπει να τον γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις για τι πλάσμα μιλάμε. Αν κ νομίζω ότι γενικά τα αρσενικά περσάκια είναι καλόβολα (με εξέρεση ίσως τον Πρινς ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:14 Η LILY έγραψε: #6.116 27-01-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Click για ανάπτυξη... α ωραία.....ε δεν θα το κάνω εγώ...θα την πάω στην κτηνίατρο όταν θα την πάω να την δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:46 Η moukelis έγραψε: #6.117 27-01-09 17:46 Ναι ναι ο Πέρσης ειναι ερωτας,ειτε σου αρεσουν τα περσικα,ειτε οχι.Δεν ειναι θεμα γουστου,ειναι θεμα γατας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #6.118 27-01-09 20:12 Ελενααααα μου κρατας ακομα μουτρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.119 27-01-09 20:13 Ενα κρεμ για την Αναστασια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.120 27-01-09 20:13 Ενα σοκολατενιο για μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από LILY: καλημέρα! να ρωτήσω κάτι που μάλλον θα ξέρετε καλύτερα όσον αφορά τις περσικές! η δική μου είναι από τις πιο τριχωτές που έχω δει. χτες που κοιτούσα λοιπόν αν έχουν αλλάξει καθόλου οι θηλές της (λόγω εγκυμοσύνης), παρατήρησα ότι παιδεύτικα λίγο να τις βρω μέσα σε όλη αυτή την τρίχα. και αναρωτιέμαι,.....μήπως όταν έιναι να γεννήσει θέλει λίγο κούρεμα στην κοιλίτσα για να μην δυσκολευτούν και τα μωρα?? Click για ανάπτυξη... ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:07 Η elvenstar: #6.115 27-01-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα Peki είναι λίγο παρεξηγημένα, ίσως τα αδικούν κ οι φωτογραφίες, αν τα γνωρίσεις όμως από κοντά πέρα από τον γλυκό τους χαρακτήρα βλέπεις ότι είναι κ πανέμορφα. Πραγματικά Δημήτρη τον Πέρση πρέπει να τον γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις για τι πλάσμα μιλάμε. Αν κ νομίζω ότι γενικά τα αρσενικά περσάκια είναι καλόβολα (με εξέρεση ίσως τον Πρινς ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:14 Η LILY έγραψε: #6.116 27-01-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Click για ανάπτυξη... α ωραία.....ε δεν θα το κάνω εγώ...θα την πάω στην κτηνίατρο όταν θα την πάω να την δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:46 Η moukelis έγραψε: #6.117 27-01-09 17:46 Ναι ναι ο Πέρσης ειναι ερωτας,ειτε σου αρεσουν τα περσικα,ειτε οχι.Δεν ειναι θεμα γουστου,ειναι θεμα γατας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #6.118 27-01-09 20:12 Ελενααααα μου κρατας ακομα μουτρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.119 27-01-09 20:13 Ενα κρεμ για την Αναστασια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.120 27-01-09 20:13 Ενα σοκολατενιο για μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα Peki είναι λίγο παρεξηγημένα, ίσως τα αδικούν κ οι φωτογραφίες, αν τα γνωρίσεις όμως από κοντά πέρα από τον γλυκό τους χαρακτήρα βλέπεις ότι είναι κ πανέμορφα. Πραγματικά Δημήτρη τον Πέρση πρέπει να τον γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις για τι πλάσμα μιλάμε. Αν κ νομίζω ότι γενικά τα αρσενικά περσάκια είναι καλόβολα (με εξέρεση ίσως τον Πρινς ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:14 Η LILY έγραψε: #6.116 27-01-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Click για ανάπτυξη... α ωραία.....ε δεν θα το κάνω εγώ...θα την πάω στην κτηνίατρο όταν θα την πάω να την δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:46 Η moukelis έγραψε: #6.117 27-01-09 17:46 Ναι ναι ο Πέρσης ειναι ερωτας,ειτε σου αρεσουν τα περσικα,ειτε οχι.Δεν ειναι θεμα γουστου,ειναι θεμα γατας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #6.118 27-01-09 20:12 Ελενααααα μου κρατας ακομα μουτρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.119 27-01-09 20:13 Ενα κρεμ για την Αναστασια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.120 27-01-09 20:13 Ενα σοκολατενιο για μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα... Click για ανάπτυξη... α ωραία.....ε δεν θα το κάνω εγώ...θα την πάω στην κτηνίατρο όταν θα την πάω να την δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:46 Η moukelis έγραψε: #6.117 27-01-09 17:46 Ναι ναι ο Πέρσης ειναι ερωτας,ειτε σου αρεσουν τα περσικα,ειτε οχι.Δεν ειναι θεμα γουστου,ειναι θεμα γατας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #6.118 27-01-09 20:12 Ελενααααα μου κρατας ακομα μουτρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.119 27-01-09 20:13 Ενα κρεμ για την Αναστασια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.120 27-01-09 20:13 Ενα σοκολατενιο για μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι ναι ο Πέρσης ειναι ερωτας,ειτε σου αρεσουν τα περσικα,ειτε οχι.Δεν ειναι θεμα γουστου,ειναι θεμα γατας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #6.118 27-01-09 20:12 Ελενααααα μου κρατας ακομα μουτρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.119 27-01-09 20:13 Ενα κρεμ για την Αναστασια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.120 27-01-09 20:13 Ενα σοκολατενιο για μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελενααααα μου κρατας ακομα μουτρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.119 27-01-09 20:13 Ενα κρεμ για την Αναστασια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.120 27-01-09 20:13 Ενα σοκολατενιο για μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ενα κρεμ για την Αναστασια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.120 27-01-09 20:13 Ενα σοκολατενιο για μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ενα σοκολατενιο για μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.