Περσίας maniacs

Ο Περσούλης σας χαιρετά.:P Στα ινδιάνικα: ¨Ο μασάει με δέκα μασέλες¨:lol::lol:
DSC01074.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DSC01074.JPG
Κακιά, κακιά, κακιά μαμά Αναστασία. Ο Περσουλής αν ήταν Ινδιάνος θα ήταν ο όμορφος ψιψίνος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι μωρέεε νονά Έλενα. Συγγνώμη που είμαι λίγο κακιά!! Και με κοιτά με τα ματάκια του τα αθώα. Το πρωι Έλενα πριν φύγω ήταν στο μπαλκόνι κ με κοιτουσε και τα ματάκια του ήταν τόσο λαμπερά και χάλκινα σαν βελούδο έμοιαζαν.... του έδωσα κι ένα φιλακι απο εσένα:)

DSC01074.JPG
Tι κουκλος!! Τι θεος!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Tι κουκλος!! Τι θεος!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:
Ευχαριστουμε ευχαριστουμε πολύ καλη μας Αντωνία.:D

Ευχαριστουμε ευχαριστουμε πολύ καλη μας Αντωνία.:D

Και τι ματαρες ειναι αυτες:D,ανθρωπος ε?:up:

Ναι μωρέεε νονά Έλενα. Συγγνώμη που είμαι λίγο κακιά!! Και με κοιτά με τα ματάκια του τα αθώα. Το πρωι Έλενα πριν φύγω ήταν στο μπαλκόνι κ με κοιτουσε και τα ματάκια του ήταν τόσο λαμπερά και χάλκινα σαν βελούδο έμοιαζαν.... του έδωσα κι ένα φιλακι απο εσένα:)
Να του δώσεις πολλά φιλάκια όχι ένα. Και πραγματικά είσαι κακιά γιατί το ζουζουνάκι μου τι κάνει λιγο φαγητό κλέβει δεν είναι πια κ ο γκαρφιλντ. Φιλάκια πολλά βαφτιστήρι μου, θα ρθω να σε κλέψω κ θα σου δίνω εγω ΟΛΗ τη σακουλίτσα με τις κροκέτες να τρως να το ευχαρηστιέσαι

Εγω εχω γενικα μανια με τα μπλε και τα ασημι,χοντρα,λιγνα,ο,τι να'ναι.Περσουλη εισαι κουκλος!Οταν θα σε κλεψει η Ελενα θα σου φερνω κι εγω κροκετες κι ασε την κακια τη μαμα σου να λεει.

Τελικά μετά την κλοπή Δώρα θα αλλάξει κ όνομα από "τρώει με 10 μασέλες" θα λέγεται ο τρελά τσιμπούσια, θα έχει κ τον γρήγορη μασέλα (Μπατ) για παρέα

:DΕυχαριστουμε Δημήτρη για τα καλά σου λόγια!

Να του δώσεις πολλά φιλάκια όχι ένα. Και πραγματικά είσαι κακιά γιατί το ζουζουνάκι μου τι κάνει λιγο φαγητό κλέβει δεν είναι πια κ ο γκαρφιλντ. Φιλάκια πολλά βαφτιστήρι μου, θα ρθω να σε κλέψω κ θα σου δίνω εγω ΟΛΗ τη σακουλίτσα με τις κροκέτες να τρως να το ευχαρηστιέσαι
Του δίνω πολλά φιλάκια πολλα πολλά και ναι μωρέ δεν είναι και ο γκάρφιλντ. Περιμένει μάλιστα υπομονετικά τη σειρά του να φάει όταν τρώει η Νάλα ας πούμε πριν απο αυτον, γιατι ξέρεις θέλει να τρώει ακριβώς από εκει που τρώει κ η Νάλα στο συγκεκριμένο σημείο πάνω στην τουαλέτα μου:lol::lol:
Οσο για τη σακουλίτσα με τις κροκέτες που θα του δίνεις ... μπράβο αου Έλενα θα τον ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ!:P

Τελικά μετά την κλοπή Δώρα θα αλλάξει κ όνομα από "τρώει με 10 μασέλες" θα λέγεται ο τρελά τσιμπούσια, θα έχει κ τον γρήγορη μασέλα (Μπατ) για παρέα[/quote]
:lol::lol::lol::lol:

καλημέρα! να ρωτήσω κάτι που μάλλον θα ξέρετε καλύτερα όσον αφορά τις περσικές! :)
η δική μου είναι από τις πιο τριχωτές που έχω δει. χτες που κοιτούσα λοιπόν αν έχουν αλλάξει καθόλου οι θηλές της (λόγω εγκυμοσύνης), παρατήρησα ότι παιδεύτικα λίγο να τις βρω μέσα σε όλη αυτή την τρίχα. και αναρωτιέμαι,.....μήπως όταν έιναι να γεννήσει θέλει λίγο κούρεμα στην κοιλίτσα για να μην δυσκολευτούν και τα μωρα??:hmm:

Οσο για τη σακουλίτσα με τις κροκέτες που θα του δίνεις ... μπράβο αου Έλενα θα τον ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ!:P
Ε όχι κ χοντρό θα τον κάνω τροφαντό με αρχοντική κοιλιά;) Αλήθεια Αναστασία θα κάποια στιγμή θα κανονίσουμε να κάνει διακοπές το Περσουλίνι σπίτι μου (μακριεεεεεες διακοπές):D

και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλα:redface:καταγοητευτηκα απο τη γλυκα του:)

καλημέρα! να ρωτήσω κάτι που μάλλον θα ξέρετε καλύτερα όσον αφορά τις περσικές! :)
η δική μου είναι από τις πιο τριχωτές που έχω δει. χτες που κοιτούσα λοιπόν αν έχουν αλλάξει καθόλου οι θηλές της (λόγω εγκυμοσύνης), παρατήρησα ότι παιδεύτικα λίγο να τις βρω μέσα σε όλη αυτή την τρίχα. και αναρωτιέμαι,.....μήπως όταν έιναι να γεννήσει θέλει λίγο κούρεμα στην κοιλίτσα για να μην δυσκολευτούν και τα μωρα??:hmm:
ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα...

και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλα:redface:καταγοητευτηκα απο τη γλυκα του:)
Νομίζω ότι τα Peki είναι λίγο παρεξηγημένα, ίσως τα αδικούν κ οι φωτογραφίες, αν τα γνωρίσεις όμως από κοντά πέρα από τον γλυκό τους χαρακτήρα βλέπεις ότι είναι κ πανέμορφα. Πραγματικά Δημήτρη τον Πέρση πρέπει να τον γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις για τι πλάσμα μιλάμε. Αν κ νομίζω ότι γενικά τα αρσενικά περσάκια είναι καλόβολα (με εξέρεση ίσως τον Πρινς:P )

ναι...νομιζω πρεπει να την κουρεψεις πολυ προσεχτικα...

α ωραία.....ε δεν θα το κάνω εγώ...θα την πάω στην κτηνίατρο όταν θα την πάω να την δει!!!

Ναι ναι ο Πέρσης ειναι ερωτας,ειτε σου αρεσουν τα περσικα,ειτε οχι.Δεν ειναι θεμα γουστου,ειναι θεμα γατας!:up:

Ελενααααα μου κρατας ακομα μουτρα;:P
persian.jpg

Ενα κρεμ για την Αναστασια...
persian1.jpg

Ενα σοκολατενιο για μενα...:P
persian2.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back