Περσίας maniacs

Ναι,την εκαναν για να απαντησουν στη frog poυ εβγαλε μια που λεει οτι ειναι πιο φτηνη απο την Q.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου Δημήτρη ακόμα περιμένουμε φωτογραφίες της Θαμπελινα.
Λοιπόν τελικά το ντοκιμαντερ ειναι της NG και αφορά μονο τα σκυλια. κάτι ομως μπορουμε να μάθουμε κ από εκει.
Ναι καταλαβαίνω Αναστασία μερικές φορές με τους πολύ στενούς συγγενής πρέπει να είσαι κ πιο τυπικός σ αυτά τα πράγματα. Γι αυτό μίλησα για το Λαπ τοπ να κάνεις ότι δουλεύεις στο κομπιουτερ κ να κοιτας κ τηλεοραση ταυτόχρονα. Νομιζα ότι θα είχατε μηχανογράφηση ή οτι μπορούσες να του το πρωτήνεις

Συντομα:P
συγγνωμη:redface:
ειναι ας το πουμε τεχνικο το προβλημα:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι κ εγω δεν την ειχα προσέξει τη διαφήμιση κ τώρα πριν από λίγο την ειδα καταπληκτική κ πολύ τολμηρή ρε συ στην αρχη λέω τι λένε τα άτομα. Πάντως έχουν καταπληκτικούς διαφημιστές

Δεν εχει κανα δεκαλεπτο που την ξαναειδα:P
απολαυστικοτατη:D
γενικα αν εχουν κανει 100 τετοια σποτακια:)
οι 85 μου αρεσαν πολυ:up:

Ναι,την εκαναν για να απαντησουν στη frog poυ εβγαλε μια που λεει οτι ειναι πιο φτηνη απο την Q.
Ναι; Δεν την έχω δει αυτη που λες, γι αυτό κ απάντησαν έτσι τώρα εξηγήτε γιατί μου φαινόταν πολύ προχωρημένη
Συντομα:P
συγγνωμη:redface:
ειναι ας το πουμε τεχνικο το προβλημα:/:
Καλά αφου ειναι τεχνικό το πρόβλημα θα σε συγχωρήσουμε, όμως μη μας ξεχάσεις θελουμε μερικές τώρα που ειναι ακόμα μικρούλα

Ναι; Δεν την έχω δει αυτη που λες, γι αυτό κ απάντησαν έτσι τώρα εξηγήτε γιατί μου φαινόταν πολύ προχωρημένη

Καλά αφου ειναι τεχνικό το πρόβλημα θα σε συγχωρήσουμε, όμως μη μας ξεχάσεις θελουμε μερικές τώρα που ειναι ακόμα μικρούλα

Διαταχτε:up:
καλα μην φανταστειτε το τρελο το μποι που θα παρει:P:redface::lol:

Διαταχτε:up:
καλα μην φανταστειτε το τρελο το μποι που θα παρει:P:redface::lol:
ε καλα δεν λέω ότι θα γίνει κ 7 κιλά, γύρω στα 2 κιλά την υπολογίζω ότι θα φτάσει, σαν την Νάλα της Αναστασίας περίπου.
Παιδάκια μου καλά καληνύχτα από μένα πρέπει να σας αφήσω

Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο!:lol:
:lol::lol:Kι εγω ξεράθηκα στο γέλιο

Ααα δεν την είχα δει αυτήν. Πάντως όλες είναι τέλειες οι διαφημίσεις τους!:up:

Καληνυχτα Ελενακι!

:lol::lol:Kι εγω ξεράθηκα στο γέλιο

Ααα δεν την είχα δει αυτήν. Πάντως όλες είναι τέλειες οι διαφημίσεις τους!:up:
Ναι ειναι μια που ρωταει το κριαρι γιατι πληρωνει τα κερατα του,και ο βατραχος του λεει οτι οσο δεν παει στη frog θα τα πληρωνει,και μετα βγαζει ενα φυλλαρακι και εχει εναν πινακα με τις τιμες τις δικες τους και της Q.Αυτο ειναι παρανομο μου ειπε ο Δημητρης,δεν επιτρεπεται να εμφανιζεται αλλο προϊον στη διαφημιση,και γι'αυτο μαλλον τους απαντησαν τοσο εντονα απο την Q.Παντως πεθανα στο γελιο,ειδικα με το "δε θα γινεις Πριγκηπας ποτε βατραχεεεεεε":lol:

ε καλα δεν λέω ότι θα γίνει κ 7 κιλά, γύρω στα 2 κιλά την υπολογίζω ότι θα φτάσει, σαν την Νάλα της Αναστασίας περίπου.
Παιδάκια μου καλά καληνύχτα από μένα πρέπει να σας αφήσω

Καληνυχτα Ελενα,καλη ξεκουραση:up:

ο γιατρος παντως ειπε απο 850-1300 γρ,μεχρι εκει:P
την κοβει στο 1 κιλο να ειναι:lol::redface:

τι τεχνικά προβλήματα υπάρχουν βρε DAD;;Αν είναι να σε βοηθήσουμε εμείς...

παιδια! Δειτε αυτο!:)

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32274

ναι το είδα και είναι πολύ όμορφη γατούλα στις φωτογραφίες,είναι το περσικό των ονείρων μου έτσι το ήθελα γκρι με άσπρο αλλά και ολόασπρο που βρήκα τελικά δεν πειράζει,τώρα δεν το αλλάζω με τίποτα:)Δεν καταλαβαίνω απλά αν στις φωτογραφίες είναι η μαμά μικρή και μεγάλη η τα γατάκια της,μάλλον η μαμά είναι όμως..πολύ γλυκιά γατούλα

Mαρία, πώς πάει ο μικρός σου? Δε μας έχει βάλει καμιά καινούργια φωτογραφία να δούμε πόσο μεγάλωσε:D

3234203262_24258666b5.jpg
Mαρία, πώς πάει ο μικρός σου? Δε μας έχει βάλει καμιά καινούργια φωτογραφία να δούμε πόσο μεγάλωσε:D

Είναι από κινητό και δεν φαίνεται καλά το χρώμα του,άσπρος είναι πάντος:)και στην κάτω τον βλέπετε να ζητάει αγκαλίτσα..κλασσικά,με τον που τον αφήνω παραπονιέται :confused::confused:
3233359263_490795f646.jpg

Γιουλη η μαμα είναι και είναι απίστευτα όμορφη γατουλα! Την είδα. :)
Δεν μοιραζεσαι την ειδηση με καμια φιλη σου?;);):D
Δεν μπορω να το ανοιξω απο εδω...μονο απο το σπιτι...:/:

Είναι από κινητό και δεν φαίνεται καλά το χρώμα του,άσπρος είναι πάντος:)και στην κάτω τον βλέπετε να ζητάει αγκαλίτσα..κλασσικά,με τον που τον αφήνω παραπονιέται :confused::confused:
πανεμορφο πλασμα!!:inlove::inlove: Να σου ζησει! Εχει τη φατσουλα που μου αρεσει πολυ:up:

τι τεχνικά προβλήματα υπάρχουν βρε DAD;;Αν είναι να σε βοηθήσουμε εμείς...

Μακαρι να ηταν τοσο ευκολο:/:
ειναι καλυτερα τεχνικοικογενειακο το προβλημα:P αχαχαχα:lol:
ευχαριστω πολυ παντως:D
συντομα θα ανεβασω πιστευω:redface::up:

Δεν μοιραζεσαι την ειδηση με καμια φιλη σου?;);):D
Δεν μπορω να το ανοιξω απο εδω...μονο απο το σπιτι...:/:
ναι ναι θα την μοιραστώ.! Σ΄ευχαριστώ Γιουλάκο.:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back