Περσίας maniacs

3234203262_24258666b5.jpg

Είναι από κινητό και δεν φαίνεται καλά το χρώμα του,άσπρος είναι πάντος:)και στην κάτω τον βλέπετε να ζητάει αγκαλίτσα..κλασσικά,με τον που τον αφήνω παραπονιέται :confused::confused:
3233359263_490795f646.jpg

Koυκλος :up::D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστούμε πολύ:)αν και δεν μου μοιάζει και πολύ με τα κλασσικά περσικά γατάκια αλλά είναι πολύ γλυκό και χαριτωμένο πλάσμα (κλασσικά κουκουβάγια:redface:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστούμε πολύ:)αν και δεν μου μοιάζει και πολύ με τα κλασσικά περσικά γατάκια αλλά είναι πολύ γλυκό και χαριτωμένο πλάσμα (κλασσικά κουκουβάγια:redface:)
εμενα μου θυμιζει πολυ Σιβηρικο;) που ειναι η αδυναμια μου μετα τα Βιρμανικα... γι'αυτο μου αρεσει παρα πολυ:)

Ναι ειναι μια που ρωταει το κριαρι γιατι πληρωνει τα κερατα του,και ο βατραχος του λεει οτι οσο δεν παει στη frog θα τα πληρωνει,και μετα βγαζει ενα φυλλαρακι και εχει εναν πινακα με τις τιμες τις δικες τους και της Q.Αυτο ειναι παρανομο μου ειπε ο Δημητρης,δεν επιτρεπεται να εμφανιζεται αλλο προϊον στη διαφημιση,και γι'αυτο μαλλον τους απαντησαν τοσο εντονα απο την Q.Παντως πεθανα στο γελιο,ειδικα με το "δε θα γινεις Πριγκηπας ποτε βατραχεεεεεε":lol:
Ναι την ειδα τελικά κ αυτή χθες όμως η φρογκ το κάνει καλυμμένα ενώ η Κιου χύμα εντελώς αυτό νομίζω είναι παράνομο αλλά το πρώτο σύμφωνα με τους όρους του ανταγωνισμού.
Καληνυχτα Ελενα,καλη ξεκουραση:up:

ο γιατρος παντως ειπε απο 850-1300 γρ,μεχρι εκει:P
την κοβει στο 1 κιλο να ειναι:lol::redface:
Δημήτρη δεν έλεγα για το πόσο είναι τώρα αλλά για το πόσα κιλά θα φτάσει σε πλήρη ανάπτυξη. Αν έχεις ζυγαριά σπίτι σου ηλεκτρονική, ζυγίσου πρώτα εσύ να δεις πόσο είσαι κ μετά πάρε τη μικρή αγκαλιά κ ζυγίσου ξανά για να δεις τω βάρος της.
Γιουλη η μαμα είναι και είναι απίστευτα όμορφη γατουλα! Την είδα. :)

αυτή είναι η μαμά Αναστασία ή αυτά είναι τα μωρά

αυτή είναι η μαμά Αναστασία ή αυτά είναι τα μωρά

η αλήθεια είναι κάπου στη μέση...είναι η μαμά μωρό:lol::lol:

Ναι κ εμένα με μπέρδεψε είναι πολύ μικρούλα για μαμά αλλά μεγάλη για μωρό:lol:

Υπεροχη η μαμα μωρο!! :up:Τον μπαμπα τον εχει στις φωτο?:)

όχι δεν τον έχει..:(

εμενα μου θυμιζει πολυ Σιβηρικο;) που ειναι η αδυναμια μου μετα τα Βιρμανικα... γι'αυτο μου αρεσει παρα πολυ:)

Αχ με προλαβες:P
και καλα εκανες:D
το ιδιο θα ελεγα και εγω Γιουλη:up:

Υπεροχη η μαμα μωρο!! :up:Τον μπαμπα τον εχει στις φωτο?:)
Όχι την μαμά έχει μόνο αρκετές φωτογραφίες ο μπαμπάς όπως είδα λίγο στα πεταχτά στην αγγελία κ αν καταλαβα καλά δεν ειναι γάτος της κοπέλας απλά τη ζευγάρωσε με έναν αρσενικό

Αχ με προλαβες:P
και καλα εκανες:D
το ιδιο θα ελεγα και εγω Γιουλη:up:
Λέτε να είναι Σιβηρίας και να μην το ξέρει;;Δεν του λέω τίποτα μην πάθει και κρίση ταυτότητας το μωρό μου:D

Παιδιά εμένα μου φαίνεται κλασικό ντολ φέις περσικό

Παιδιά εμένα μου φαίνεται κλασικό ντολ φέις περσικό
ελπίζω να έχεις δίκιο γιατί για τέτοιο τον πήρα!!:confused::confused:

και η γατούλα της αγγελίας που είναι εγκυος doll face δεν είναι;Γιατί έχει διαφορετική φατσούλα από το δικό μου

Μπα καλε:P
συμφωνω με την Ελενα:up:
περσακι ειναι;):D

και η γατούλα της αγγελίας που είναι εγκυος doll face δεν είναι;Γιατί έχει διαφορετική φατσούλα από το δικό μου
γι αύτή τη γατούλα μιλούσα εγώ όχι για τον δικό σου, ναι ο δικό σου, ο δικό σου ναι έχει άλλο πρόσωπο , Γιουλη αν έχεις καμια φωτογραφία με γατάκια Σιβηρίας μπορείς να τις βάλεις να δούμε;

Μπα καλε:P
συμφωνω με την Ελενα:up:
περσακι ειναι;):D
πάλι καλά μην ψαχνόμαστε κιόλας,ό,τι και να'ναι είναι ομορφούλης ελπίζω να συμφωνείτε

πάλι καλά μην ψαχνόμαστε κιόλας,ό,τι και να'ναι είναι ομορφούλης ελπίζω να συμφωνείτε

Καλε το συζητας:P
μια ομορφια ειναι:up:
ζηλευω μην σου πω:redface::lol:

Καλε το συζητας:P
μια ομορφια ειναι:up:
ζηλευω μην σου πω:redface::lol:
καλά μην υπερβάλλουμε κιόλας,μας τιμάει αυτό δεν λέω αλλά τα τσιντσιλάκια είναι πολύ πιο όμορφα και απ'ότι ξέρω έχεις ένα άρα μάλλον εγώ θα έπρεπε να ζηλεύω:)

καλά μην υπερβάλλουμε κιόλας,μας τιμάει αυτό δεν λέω αλλά τα τσιντσιλάκια είναι πολύ πιο όμορφα και απ'ότι ξέρω έχεις ένα άρα μάλλον εγώ θα έπρεπε να ζηλεύω:)

Ναι ναι ναι:D
η κορουλα μου:up: η Thumbelina:happy:
ειναι κουκλα:inlove:
συντομα θα βαλω φωτογραφιες για να την δειτε;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back