Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 18:12 Η Μαρία Γάτσιου: #6.181 28-01-09 18:12 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ναι ναι ναι η κορουλα μου η Thumbelina ειναι κουκλα συντομα θα βαλω φωτογραφιες για να την δειτε Click για ανάπτυξη... όλο υποσχέσεις είσαι..έργα δεν βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 18:15 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.182 28-01-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όλο υποσχέσεις είσαι..έργα δεν βλέπουμε Click για ανάπτυξη... Καλα καλε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 19:15 Η Louiza26 έγραψε: #6.183 28-01-09 19:15 Μαρία, κούκλος είναι! Ντολ φέις περσικό είναι, είδα σήμερα μια φωτογραφία απο 2 γατάκια που ήταν ολόιδια με το δικό σου και έτσι τον θυμήθηκα και σε ρώτησα! Να, στη βάζω να τα δεις κι εσύ (είναι απο εκτροφείο του εξωτερικού). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pk.JPG 15,4 KB · Εμφανίσεις: 25 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 19:45 Η Μαρία Γάτσιου: #6.184 28-01-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μαρία, κούκλος είναι! Ντολ φέις περσικό είναι, είδα σήμερα μια φωτογραφία απο 2 γατάκια που ήταν ολόιδια με το δικό σου και έτσι τον θυμήθηκα και σε ρώτησα! Να, στη βάζω να τα δεις κι εσύ (είναι απο εκτροφείο του εξωτερικού). Click για ανάπτυξη... καλέ ίδια είναι τα κουκλάκια μου!! μακάρι να είχα και εγώ 2 να έχει και παρέα το μωρό μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 19:50 Η elvenstar: #6.185 28-01-09 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: καλέ ίδια είναι τα κουκλάκια μου!! μακάρι να είχα και εγώ 2 να έχει και παρέα το μωρό μου.. Click για ανάπτυξη... πίστεψέμε ποτέ δεν ειναι αρκετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 19:50 Η moukelis έγραψε: #6.186 28-01-09 19:50 Μαρια ο μικρος σου εχει γινει κουκλος,να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:04 Η elvenstar: #6.187 28-01-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρια ο μικρος σου εχει γινει κουκλος,να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δώρα μου, τι κάνετε; πως πάνε τα μικρά σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.188 28-01-09 20:13 Γεια σου Ελενακι! Καλα ειμαι,κι εγω και τα μικρα,η Μόιρα (ως συνηθως) αγκαλια μου,κι ο Σειριος κοιμαται διπλα μου.Τωρα τελευταια εχει βγαλει ενα χουι και θελει να κοιμαται κολλημενος πανω μου.Μονο οταν ειναι να κοιμηθει το κανει. Τα δικα σου;Τι κανει το alter ego μου η Κάντυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:31 Η elvenstar: #6.189 28-01-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Ελενακι! Καλα ειμαι,κι εγω και τα μικρα,η Μόιρα (ως συνηθως) αγκαλια μου,κι ο Σειριος κοιμαται διπλα μου.Τωρα τελευταια εχει βγαλει ενα χουι και θελει να κοιμαται κολλημενος πανω μου.Μονο οταν ειναι να κοιμηθει το κανει. Τα δικα σου;Τι κανει το alter ego μου η Κάντυ; Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τα νέα τα δικά μας είναι ότι όλα κάτι έχουν ο Μπατ έχει ερεθιστεί το ένα του μάτι κ βγάζει κάτι σαν βλέννα, η μικρή δεν ξέρω τι έχει κ όταν περπατάει κάνει 2 βήματα κ μετα ξαπλώνει στο πάτωμα, ο γάτος το πατέρα μου ο Τζέρυ μάλλον έχει πυρετό, μονο το alter ego σου ειναι καλά ευτυχώς γιατί θα είχα τρελαθεί. Κάτι πρέπει να κάνω για να αποφορτίσω τον χώρο από την κακή ενέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:33 Η Μαρία Γάτσιου: #6.190 28-01-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρια ο μικρος σου εχει γινει κουκλος,να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τα καλά λόγια για το μωράκι μου σύντομα θα έχουμε και νέες φωτογραφίες πολύ καλύτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:35 Η Μαρία Γάτσιου: #6.191 28-01-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν τα νέα τα δικά μας είναι ότι όλα κάτι έχουν ο Μπατ έχει ερεθιστεί το ένα του μάτι κ βγάζει κάτι σαν βλέννα, η μικρή δεν ξέρω τι έχει κ όταν περπατάει κάνει 2 βήματα κ μετα ξαπλώνει στο πάτωμα, ο γάτος το πατέρα μου ο Τζέρυ μάλλον έχει πυρετό, μονο το alter ego σου ειναι καλά ευτυχώς γιατί θα είχα τρελαθεί. Κάτι πρέπει να κάνω για να αποφορτίσω τον χώρο από την κακή ενέργεια Click για ανάπτυξη... Όλα αυτά μαζί;;Έλεος,τι ατυχία είναι αυτή;Ειδικά αυτό το κάνει 2 βήματα και ξαπλώνει δεν μ'άρεσε καθόλου,σε γιατρό την πήγες την κουκλίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η elvenstar: #6.192 28-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όλα αυτά μαζί;;Έλεος,τι ατυχία είναι αυτή;Ειδικά αυτό το κάνει 2 βήματα και ξαπλώνει δεν μ'άρεσε καθόλου,σε γιατρό την πήγες την κουκλίτσα; Click για ανάπτυξη... την εχω πάει 4 φορές κ μια σήμερα 5 δεν της βρίσκει τίποτα. Γιατί λες ότι δεν σ αρέσει ξέρεις κάτι γι αυτό; έχεις ακούσει κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #6.193 28-01-09 20:59 Ελα μωρε Ελενα,ολα μαζι ετυχαν...Τι εξετασεις εχει κανει η μικρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #6.194 28-01-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε Ελενα,ολα μαζι ετυχαν...Τι εξετασεις εχει κανει η μικρη; Click για ανάπτυξη... Τα παντα εχουμε κάνει Δώρα αιματολογικές απλές για λευχαιμία κ για Ειτζ κ βγήκαν καλές οι πρώτες κ οι άλλες αρνητικές. μετά τις έκανε κ εξετασεις μηπως έσπασε κάποιο πόδι ή στους μυς ή κάποιο νευρολογικό πρόβλημα αλλά δεν βρήκε τπτ. όλα μου είπε είναι μια χαρά όμως μου είπε ότι του φαίνεται σαν τρομοκρατημένη. Δεν ξέρω όμως γιατί να είναι τόσο φοβισμένη που να την κάνει να συμπεριφέρεται έται. Το μόνο παράξενο που έγινε στο σπίτι είναι ότι όταν πέθανε ο γκριζάκος κλέγαμε κ υπήρχε κ υπάρχει ακόμα βεβαια μια θλίψη αυτά δεν ξέρω όμως αν ειναι ικανά για να έχει πάθει κατι σαν σοκ το γατάκι, εκτός αν τρομοκρατήθηκε από τον γιατρό κ το εμβόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η moukelis έγραψε: #6.195 28-01-09 21:18 Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η elvenstar: #6.196 28-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν τα σέρνει περπατάει κανονικά αλλα κάνει μερικά βήματα κ μετά ξαπλώνει. Ναι εχει στο πίσω αριστερο πόδι της το έκανε το εμβόλιο. Γιατί λες να ειναι κάτι κακό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #6.197 28-01-09 21:23 Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η elvenstar: #6.198 28-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Click για ανάπτυξη... Λες να είναι σοβαρό; Θα τρελαθώ δεν αντεχω αλλο με τις αρρώστιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.199 28-01-09 21:33 Μα γιατι,τι να συμβαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #6.200 28-01-09 21:37 Οχι απλα σκεφτομαι,μπορει να ειναι και βλακεια,μηπως επεσε το εμβολιο πανω σε καποιο νευρο,ή κατι τετοιο.Υπαρχει τετοια περιπτωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ναι ναι ναι η κορουλα μου η Thumbelina ειναι κουκλα συντομα θα βαλω φωτογραφιες για να την δειτε Click για ανάπτυξη... όλο υποσχέσεις είσαι..έργα δεν βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 18:15 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.182 28-01-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όλο υποσχέσεις είσαι..έργα δεν βλέπουμε Click για ανάπτυξη... Καλα καλε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 19:15 Η Louiza26 έγραψε: #6.183 28-01-09 19:15 Μαρία, κούκλος είναι! Ντολ φέις περσικό είναι, είδα σήμερα μια φωτογραφία απο 2 γατάκια που ήταν ολόιδια με το δικό σου και έτσι τον θυμήθηκα και σε ρώτησα! Να, στη βάζω να τα δεις κι εσύ (είναι απο εκτροφείο του εξωτερικού). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pk.JPG 15,4 KB · Εμφανίσεις: 25 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 19:45 Η Μαρία Γάτσιου: #6.184 28-01-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μαρία, κούκλος είναι! Ντολ φέις περσικό είναι, είδα σήμερα μια φωτογραφία απο 2 γατάκια που ήταν ολόιδια με το δικό σου και έτσι τον θυμήθηκα και σε ρώτησα! Να, στη βάζω να τα δεις κι εσύ (είναι απο εκτροφείο του εξωτερικού). Click για ανάπτυξη... καλέ ίδια είναι τα κουκλάκια μου!! μακάρι να είχα και εγώ 2 να έχει και παρέα το μωρό μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 19:50 Η elvenstar: #6.185 28-01-09 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: καλέ ίδια είναι τα κουκλάκια μου!! μακάρι να είχα και εγώ 2 να έχει και παρέα το μωρό μου.. Click για ανάπτυξη... πίστεψέμε ποτέ δεν ειναι αρκετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 19:50 Η moukelis έγραψε: #6.186 28-01-09 19:50 Μαρια ο μικρος σου εχει γινει κουκλος,να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:04 Η elvenstar: #6.187 28-01-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρια ο μικρος σου εχει γινει κουκλος,να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δώρα μου, τι κάνετε; πως πάνε τα μικρά σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.188 28-01-09 20:13 Γεια σου Ελενακι! Καλα ειμαι,κι εγω και τα μικρα,η Μόιρα (ως συνηθως) αγκαλια μου,κι ο Σειριος κοιμαται διπλα μου.Τωρα τελευταια εχει βγαλει ενα χουι και θελει να κοιμαται κολλημενος πανω μου.Μονο οταν ειναι να κοιμηθει το κανει. Τα δικα σου;Τι κανει το alter ego μου η Κάντυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:31 Η elvenstar: #6.189 28-01-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Ελενακι! Καλα ειμαι,κι εγω και τα μικρα,η Μόιρα (ως συνηθως) αγκαλια μου,κι ο Σειριος κοιμαται διπλα μου.Τωρα τελευταια εχει βγαλει ενα χουι και θελει να κοιμαται κολλημενος πανω μου.Μονο οταν ειναι να κοιμηθει το κανει. Τα δικα σου;Τι κανει το alter ego μου η Κάντυ; Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τα νέα τα δικά μας είναι ότι όλα κάτι έχουν ο Μπατ έχει ερεθιστεί το ένα του μάτι κ βγάζει κάτι σαν βλέννα, η μικρή δεν ξέρω τι έχει κ όταν περπατάει κάνει 2 βήματα κ μετα ξαπλώνει στο πάτωμα, ο γάτος το πατέρα μου ο Τζέρυ μάλλον έχει πυρετό, μονο το alter ego σου ειναι καλά ευτυχώς γιατί θα είχα τρελαθεί. Κάτι πρέπει να κάνω για να αποφορτίσω τον χώρο από την κακή ενέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:33 Η Μαρία Γάτσιου: #6.190 28-01-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρια ο μικρος σου εχει γινει κουκλος,να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τα καλά λόγια για το μωράκι μου σύντομα θα έχουμε και νέες φωτογραφίες πολύ καλύτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:35 Η Μαρία Γάτσιου: #6.191 28-01-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν τα νέα τα δικά μας είναι ότι όλα κάτι έχουν ο Μπατ έχει ερεθιστεί το ένα του μάτι κ βγάζει κάτι σαν βλέννα, η μικρή δεν ξέρω τι έχει κ όταν περπατάει κάνει 2 βήματα κ μετα ξαπλώνει στο πάτωμα, ο γάτος το πατέρα μου ο Τζέρυ μάλλον έχει πυρετό, μονο το alter ego σου ειναι καλά ευτυχώς γιατί θα είχα τρελαθεί. Κάτι πρέπει να κάνω για να αποφορτίσω τον χώρο από την κακή ενέργεια Click για ανάπτυξη... Όλα αυτά μαζί;;Έλεος,τι ατυχία είναι αυτή;Ειδικά αυτό το κάνει 2 βήματα και ξαπλώνει δεν μ'άρεσε καθόλου,σε γιατρό την πήγες την κουκλίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η elvenstar: #6.192 28-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όλα αυτά μαζί;;Έλεος,τι ατυχία είναι αυτή;Ειδικά αυτό το κάνει 2 βήματα και ξαπλώνει δεν μ'άρεσε καθόλου,σε γιατρό την πήγες την κουκλίτσα; Click για ανάπτυξη... την εχω πάει 4 φορές κ μια σήμερα 5 δεν της βρίσκει τίποτα. Γιατί λες ότι δεν σ αρέσει ξέρεις κάτι γι αυτό; έχεις ακούσει κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #6.193 28-01-09 20:59 Ελα μωρε Ελενα,ολα μαζι ετυχαν...Τι εξετασεις εχει κανει η μικρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #6.194 28-01-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε Ελενα,ολα μαζι ετυχαν...Τι εξετασεις εχει κανει η μικρη; Click για ανάπτυξη... Τα παντα εχουμε κάνει Δώρα αιματολογικές απλές για λευχαιμία κ για Ειτζ κ βγήκαν καλές οι πρώτες κ οι άλλες αρνητικές. μετά τις έκανε κ εξετασεις μηπως έσπασε κάποιο πόδι ή στους μυς ή κάποιο νευρολογικό πρόβλημα αλλά δεν βρήκε τπτ. όλα μου είπε είναι μια χαρά όμως μου είπε ότι του φαίνεται σαν τρομοκρατημένη. Δεν ξέρω όμως γιατί να είναι τόσο φοβισμένη που να την κάνει να συμπεριφέρεται έται. Το μόνο παράξενο που έγινε στο σπίτι είναι ότι όταν πέθανε ο γκριζάκος κλέγαμε κ υπήρχε κ υπάρχει ακόμα βεβαια μια θλίψη αυτά δεν ξέρω όμως αν ειναι ικανά για να έχει πάθει κατι σαν σοκ το γατάκι, εκτός αν τρομοκρατήθηκε από τον γιατρό κ το εμβόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η moukelis έγραψε: #6.195 28-01-09 21:18 Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η elvenstar: #6.196 28-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν τα σέρνει περπατάει κανονικά αλλα κάνει μερικά βήματα κ μετά ξαπλώνει. Ναι εχει στο πίσω αριστερο πόδι της το έκανε το εμβόλιο. Γιατί λες να ειναι κάτι κακό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #6.197 28-01-09 21:23 Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η elvenstar: #6.198 28-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Click για ανάπτυξη... Λες να είναι σοβαρό; Θα τρελαθώ δεν αντεχω αλλο με τις αρρώστιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.199 28-01-09 21:33 Μα γιατι,τι να συμβαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #6.200 28-01-09 21:37 Οχι απλα σκεφτομαι,μπορει να ειναι και βλακεια,μηπως επεσε το εμβολιο πανω σε καποιο νευρο,ή κατι τετοιο.Υπαρχει τετοια περιπτωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όλο υποσχέσεις είσαι..έργα δεν βλέπουμε Click για ανάπτυξη... Καλα καλε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 19:15 Η Louiza26 έγραψε: #6.183 28-01-09 19:15 Μαρία, κούκλος είναι! Ντολ φέις περσικό είναι, είδα σήμερα μια φωτογραφία απο 2 γατάκια που ήταν ολόιδια με το δικό σου και έτσι τον θυμήθηκα και σε ρώτησα! Να, στη βάζω να τα δεις κι εσύ (είναι απο εκτροφείο του εξωτερικού). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pk.JPG 15,4 KB · Εμφανίσεις: 25 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 19:45 Η Μαρία Γάτσιου: #6.184 28-01-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μαρία, κούκλος είναι! Ντολ φέις περσικό είναι, είδα σήμερα μια φωτογραφία απο 2 γατάκια που ήταν ολόιδια με το δικό σου και έτσι τον θυμήθηκα και σε ρώτησα! Να, στη βάζω να τα δεις κι εσύ (είναι απο εκτροφείο του εξωτερικού). Click για ανάπτυξη... καλέ ίδια είναι τα κουκλάκια μου!! μακάρι να είχα και εγώ 2 να έχει και παρέα το μωρό μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 19:50 Η elvenstar: #6.185 28-01-09 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: καλέ ίδια είναι τα κουκλάκια μου!! μακάρι να είχα και εγώ 2 να έχει και παρέα το μωρό μου.. Click για ανάπτυξη... πίστεψέμε ποτέ δεν ειναι αρκετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 19:50 Η moukelis έγραψε: #6.186 28-01-09 19:50 Μαρια ο μικρος σου εχει γινει κουκλος,να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:04 Η elvenstar: #6.187 28-01-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρια ο μικρος σου εχει γινει κουκλος,να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δώρα μου, τι κάνετε; πως πάνε τα μικρά σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.188 28-01-09 20:13 Γεια σου Ελενακι! Καλα ειμαι,κι εγω και τα μικρα,η Μόιρα (ως συνηθως) αγκαλια μου,κι ο Σειριος κοιμαται διπλα μου.Τωρα τελευταια εχει βγαλει ενα χουι και θελει να κοιμαται κολλημενος πανω μου.Μονο οταν ειναι να κοιμηθει το κανει. Τα δικα σου;Τι κανει το alter ego μου η Κάντυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:31 Η elvenstar: #6.189 28-01-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Ελενακι! Καλα ειμαι,κι εγω και τα μικρα,η Μόιρα (ως συνηθως) αγκαλια μου,κι ο Σειριος κοιμαται διπλα μου.Τωρα τελευταια εχει βγαλει ενα χουι και θελει να κοιμαται κολλημενος πανω μου.Μονο οταν ειναι να κοιμηθει το κανει. Τα δικα σου;Τι κανει το alter ego μου η Κάντυ; Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τα νέα τα δικά μας είναι ότι όλα κάτι έχουν ο Μπατ έχει ερεθιστεί το ένα του μάτι κ βγάζει κάτι σαν βλέννα, η μικρή δεν ξέρω τι έχει κ όταν περπατάει κάνει 2 βήματα κ μετα ξαπλώνει στο πάτωμα, ο γάτος το πατέρα μου ο Τζέρυ μάλλον έχει πυρετό, μονο το alter ego σου ειναι καλά ευτυχώς γιατί θα είχα τρελαθεί. Κάτι πρέπει να κάνω για να αποφορτίσω τον χώρο από την κακή ενέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:33 Η Μαρία Γάτσιου: #6.190 28-01-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρια ο μικρος σου εχει γινει κουκλος,να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τα καλά λόγια για το μωράκι μου σύντομα θα έχουμε και νέες φωτογραφίες πολύ καλύτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:35 Η Μαρία Γάτσιου: #6.191 28-01-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν τα νέα τα δικά μας είναι ότι όλα κάτι έχουν ο Μπατ έχει ερεθιστεί το ένα του μάτι κ βγάζει κάτι σαν βλέννα, η μικρή δεν ξέρω τι έχει κ όταν περπατάει κάνει 2 βήματα κ μετα ξαπλώνει στο πάτωμα, ο γάτος το πατέρα μου ο Τζέρυ μάλλον έχει πυρετό, μονο το alter ego σου ειναι καλά ευτυχώς γιατί θα είχα τρελαθεί. Κάτι πρέπει να κάνω για να αποφορτίσω τον χώρο από την κακή ενέργεια Click για ανάπτυξη... Όλα αυτά μαζί;;Έλεος,τι ατυχία είναι αυτή;Ειδικά αυτό το κάνει 2 βήματα και ξαπλώνει δεν μ'άρεσε καθόλου,σε γιατρό την πήγες την κουκλίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η elvenstar: #6.192 28-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όλα αυτά μαζί;;Έλεος,τι ατυχία είναι αυτή;Ειδικά αυτό το κάνει 2 βήματα και ξαπλώνει δεν μ'άρεσε καθόλου,σε γιατρό την πήγες την κουκλίτσα; Click για ανάπτυξη... την εχω πάει 4 φορές κ μια σήμερα 5 δεν της βρίσκει τίποτα. Γιατί λες ότι δεν σ αρέσει ξέρεις κάτι γι αυτό; έχεις ακούσει κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #6.193 28-01-09 20:59 Ελα μωρε Ελενα,ολα μαζι ετυχαν...Τι εξετασεις εχει κανει η μικρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #6.194 28-01-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε Ελενα,ολα μαζι ετυχαν...Τι εξετασεις εχει κανει η μικρη; Click για ανάπτυξη... Τα παντα εχουμε κάνει Δώρα αιματολογικές απλές για λευχαιμία κ για Ειτζ κ βγήκαν καλές οι πρώτες κ οι άλλες αρνητικές. μετά τις έκανε κ εξετασεις μηπως έσπασε κάποιο πόδι ή στους μυς ή κάποιο νευρολογικό πρόβλημα αλλά δεν βρήκε τπτ. όλα μου είπε είναι μια χαρά όμως μου είπε ότι του φαίνεται σαν τρομοκρατημένη. Δεν ξέρω όμως γιατί να είναι τόσο φοβισμένη που να την κάνει να συμπεριφέρεται έται. Το μόνο παράξενο που έγινε στο σπίτι είναι ότι όταν πέθανε ο γκριζάκος κλέγαμε κ υπήρχε κ υπάρχει ακόμα βεβαια μια θλίψη αυτά δεν ξέρω όμως αν ειναι ικανά για να έχει πάθει κατι σαν σοκ το γατάκι, εκτός αν τρομοκρατήθηκε από τον γιατρό κ το εμβόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η moukelis έγραψε: #6.195 28-01-09 21:18 Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η elvenstar: #6.196 28-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν τα σέρνει περπατάει κανονικά αλλα κάνει μερικά βήματα κ μετά ξαπλώνει. Ναι εχει στο πίσω αριστερο πόδι της το έκανε το εμβόλιο. Γιατί λες να ειναι κάτι κακό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #6.197 28-01-09 21:23 Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η elvenstar: #6.198 28-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Click για ανάπτυξη... Λες να είναι σοβαρό; Θα τρελαθώ δεν αντεχω αλλο με τις αρρώστιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.199 28-01-09 21:33 Μα γιατι,τι να συμβαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #6.200 28-01-09 21:37 Οχι απλα σκεφτομαι,μπορει να ειναι και βλακεια,μηπως επεσε το εμβολιο πανω σε καποιο νευρο,ή κατι τετοιο.Υπαρχει τετοια περιπτωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαρία, κούκλος είναι! Ντολ φέις περσικό είναι, είδα σήμερα μια φωτογραφία απο 2 γατάκια που ήταν ολόιδια με το δικό σου και έτσι τον θυμήθηκα και σε ρώτησα! Να, στη βάζω να τα δεις κι εσύ (είναι απο εκτροφείο του εξωτερικού). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 19:45 Η Μαρία Γάτσιου: #6.184 28-01-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μαρία, κούκλος είναι! Ντολ φέις περσικό είναι, είδα σήμερα μια φωτογραφία απο 2 γατάκια που ήταν ολόιδια με το δικό σου και έτσι τον θυμήθηκα και σε ρώτησα! Να, στη βάζω να τα δεις κι εσύ (είναι απο εκτροφείο του εξωτερικού). Click για ανάπτυξη... καλέ ίδια είναι τα κουκλάκια μου!! μακάρι να είχα και εγώ 2 να έχει και παρέα το μωρό μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 19:50 Η elvenstar: #6.185 28-01-09 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: καλέ ίδια είναι τα κουκλάκια μου!! μακάρι να είχα και εγώ 2 να έχει και παρέα το μωρό μου.. Click για ανάπτυξη... πίστεψέμε ποτέ δεν ειναι αρκετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 19:50 Η moukelis έγραψε: #6.186 28-01-09 19:50 Μαρια ο μικρος σου εχει γινει κουκλος,να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:04 Η elvenstar: #6.187 28-01-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρια ο μικρος σου εχει γινει κουκλος,να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δώρα μου, τι κάνετε; πως πάνε τα μικρά σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.188 28-01-09 20:13 Γεια σου Ελενακι! Καλα ειμαι,κι εγω και τα μικρα,η Μόιρα (ως συνηθως) αγκαλια μου,κι ο Σειριος κοιμαται διπλα μου.Τωρα τελευταια εχει βγαλει ενα χουι και θελει να κοιμαται κολλημενος πανω μου.Μονο οταν ειναι να κοιμηθει το κανει. Τα δικα σου;Τι κανει το alter ego μου η Κάντυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:31 Η elvenstar: #6.189 28-01-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Ελενακι! Καλα ειμαι,κι εγω και τα μικρα,η Μόιρα (ως συνηθως) αγκαλια μου,κι ο Σειριος κοιμαται διπλα μου.Τωρα τελευταια εχει βγαλει ενα χουι και θελει να κοιμαται κολλημενος πανω μου.Μονο οταν ειναι να κοιμηθει το κανει. Τα δικα σου;Τι κανει το alter ego μου η Κάντυ; Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τα νέα τα δικά μας είναι ότι όλα κάτι έχουν ο Μπατ έχει ερεθιστεί το ένα του μάτι κ βγάζει κάτι σαν βλέννα, η μικρή δεν ξέρω τι έχει κ όταν περπατάει κάνει 2 βήματα κ μετα ξαπλώνει στο πάτωμα, ο γάτος το πατέρα μου ο Τζέρυ μάλλον έχει πυρετό, μονο το alter ego σου ειναι καλά ευτυχώς γιατί θα είχα τρελαθεί. Κάτι πρέπει να κάνω για να αποφορτίσω τον χώρο από την κακή ενέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:33 Η Μαρία Γάτσιου: #6.190 28-01-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρια ο μικρος σου εχει γινει κουκλος,να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τα καλά λόγια για το μωράκι μου σύντομα θα έχουμε και νέες φωτογραφίες πολύ καλύτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:35 Η Μαρία Γάτσιου: #6.191 28-01-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν τα νέα τα δικά μας είναι ότι όλα κάτι έχουν ο Μπατ έχει ερεθιστεί το ένα του μάτι κ βγάζει κάτι σαν βλέννα, η μικρή δεν ξέρω τι έχει κ όταν περπατάει κάνει 2 βήματα κ μετα ξαπλώνει στο πάτωμα, ο γάτος το πατέρα μου ο Τζέρυ μάλλον έχει πυρετό, μονο το alter ego σου ειναι καλά ευτυχώς γιατί θα είχα τρελαθεί. Κάτι πρέπει να κάνω για να αποφορτίσω τον χώρο από την κακή ενέργεια Click για ανάπτυξη... Όλα αυτά μαζί;;Έλεος,τι ατυχία είναι αυτή;Ειδικά αυτό το κάνει 2 βήματα και ξαπλώνει δεν μ'άρεσε καθόλου,σε γιατρό την πήγες την κουκλίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η elvenstar: #6.192 28-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όλα αυτά μαζί;;Έλεος,τι ατυχία είναι αυτή;Ειδικά αυτό το κάνει 2 βήματα και ξαπλώνει δεν μ'άρεσε καθόλου,σε γιατρό την πήγες την κουκλίτσα; Click για ανάπτυξη... την εχω πάει 4 φορές κ μια σήμερα 5 δεν της βρίσκει τίποτα. Γιατί λες ότι δεν σ αρέσει ξέρεις κάτι γι αυτό; έχεις ακούσει κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #6.193 28-01-09 20:59 Ελα μωρε Ελενα,ολα μαζι ετυχαν...Τι εξετασεις εχει κανει η μικρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #6.194 28-01-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε Ελενα,ολα μαζι ετυχαν...Τι εξετασεις εχει κανει η μικρη; Click για ανάπτυξη... Τα παντα εχουμε κάνει Δώρα αιματολογικές απλές για λευχαιμία κ για Ειτζ κ βγήκαν καλές οι πρώτες κ οι άλλες αρνητικές. μετά τις έκανε κ εξετασεις μηπως έσπασε κάποιο πόδι ή στους μυς ή κάποιο νευρολογικό πρόβλημα αλλά δεν βρήκε τπτ. όλα μου είπε είναι μια χαρά όμως μου είπε ότι του φαίνεται σαν τρομοκρατημένη. Δεν ξέρω όμως γιατί να είναι τόσο φοβισμένη που να την κάνει να συμπεριφέρεται έται. Το μόνο παράξενο που έγινε στο σπίτι είναι ότι όταν πέθανε ο γκριζάκος κλέγαμε κ υπήρχε κ υπάρχει ακόμα βεβαια μια θλίψη αυτά δεν ξέρω όμως αν ειναι ικανά για να έχει πάθει κατι σαν σοκ το γατάκι, εκτός αν τρομοκρατήθηκε από τον γιατρό κ το εμβόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η moukelis έγραψε: #6.195 28-01-09 21:18 Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η elvenstar: #6.196 28-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν τα σέρνει περπατάει κανονικά αλλα κάνει μερικά βήματα κ μετά ξαπλώνει. Ναι εχει στο πίσω αριστερο πόδι της το έκανε το εμβόλιο. Γιατί λες να ειναι κάτι κακό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #6.197 28-01-09 21:23 Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η elvenstar: #6.198 28-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Click για ανάπτυξη... Λες να είναι σοβαρό; Θα τρελαθώ δεν αντεχω αλλο με τις αρρώστιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.199 28-01-09 21:33 Μα γιατι,τι να συμβαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #6.200 28-01-09 21:37 Οχι απλα σκεφτομαι,μπορει να ειναι και βλακεια,μηπως επεσε το εμβολιο πανω σε καποιο νευρο,ή κατι τετοιο.Υπαρχει τετοια περιπτωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μαρία, κούκλος είναι! Ντολ φέις περσικό είναι, είδα σήμερα μια φωτογραφία απο 2 γατάκια που ήταν ολόιδια με το δικό σου και έτσι τον θυμήθηκα και σε ρώτησα! Να, στη βάζω να τα δεις κι εσύ (είναι απο εκτροφείο του εξωτερικού). Click για ανάπτυξη... καλέ ίδια είναι τα κουκλάκια μου!! μακάρι να είχα και εγώ 2 να έχει και παρέα το μωρό μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 19:50 Η elvenstar: #6.185 28-01-09 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: καλέ ίδια είναι τα κουκλάκια μου!! μακάρι να είχα και εγώ 2 να έχει και παρέα το μωρό μου.. Click για ανάπτυξη... πίστεψέμε ποτέ δεν ειναι αρκετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 19:50 Η moukelis έγραψε: #6.186 28-01-09 19:50 Μαρια ο μικρος σου εχει γινει κουκλος,να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:04 Η elvenstar: #6.187 28-01-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρια ο μικρος σου εχει γινει κουκλος,να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δώρα μου, τι κάνετε; πως πάνε τα μικρά σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.188 28-01-09 20:13 Γεια σου Ελενακι! Καλα ειμαι,κι εγω και τα μικρα,η Μόιρα (ως συνηθως) αγκαλια μου,κι ο Σειριος κοιμαται διπλα μου.Τωρα τελευταια εχει βγαλει ενα χουι και θελει να κοιμαται κολλημενος πανω μου.Μονο οταν ειναι να κοιμηθει το κανει. Τα δικα σου;Τι κανει το alter ego μου η Κάντυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:31 Η elvenstar: #6.189 28-01-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Ελενακι! Καλα ειμαι,κι εγω και τα μικρα,η Μόιρα (ως συνηθως) αγκαλια μου,κι ο Σειριος κοιμαται διπλα μου.Τωρα τελευταια εχει βγαλει ενα χουι και θελει να κοιμαται κολλημενος πανω μου.Μονο οταν ειναι να κοιμηθει το κανει. Τα δικα σου;Τι κανει το alter ego μου η Κάντυ; Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τα νέα τα δικά μας είναι ότι όλα κάτι έχουν ο Μπατ έχει ερεθιστεί το ένα του μάτι κ βγάζει κάτι σαν βλέννα, η μικρή δεν ξέρω τι έχει κ όταν περπατάει κάνει 2 βήματα κ μετα ξαπλώνει στο πάτωμα, ο γάτος το πατέρα μου ο Τζέρυ μάλλον έχει πυρετό, μονο το alter ego σου ειναι καλά ευτυχώς γιατί θα είχα τρελαθεί. Κάτι πρέπει να κάνω για να αποφορτίσω τον χώρο από την κακή ενέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:33 Η Μαρία Γάτσιου: #6.190 28-01-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρια ο μικρος σου εχει γινει κουκλος,να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τα καλά λόγια για το μωράκι μου σύντομα θα έχουμε και νέες φωτογραφίες πολύ καλύτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:35 Η Μαρία Γάτσιου: #6.191 28-01-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν τα νέα τα δικά μας είναι ότι όλα κάτι έχουν ο Μπατ έχει ερεθιστεί το ένα του μάτι κ βγάζει κάτι σαν βλέννα, η μικρή δεν ξέρω τι έχει κ όταν περπατάει κάνει 2 βήματα κ μετα ξαπλώνει στο πάτωμα, ο γάτος το πατέρα μου ο Τζέρυ μάλλον έχει πυρετό, μονο το alter ego σου ειναι καλά ευτυχώς γιατί θα είχα τρελαθεί. Κάτι πρέπει να κάνω για να αποφορτίσω τον χώρο από την κακή ενέργεια Click για ανάπτυξη... Όλα αυτά μαζί;;Έλεος,τι ατυχία είναι αυτή;Ειδικά αυτό το κάνει 2 βήματα και ξαπλώνει δεν μ'άρεσε καθόλου,σε γιατρό την πήγες την κουκλίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η elvenstar: #6.192 28-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όλα αυτά μαζί;;Έλεος,τι ατυχία είναι αυτή;Ειδικά αυτό το κάνει 2 βήματα και ξαπλώνει δεν μ'άρεσε καθόλου,σε γιατρό την πήγες την κουκλίτσα; Click για ανάπτυξη... την εχω πάει 4 φορές κ μια σήμερα 5 δεν της βρίσκει τίποτα. Γιατί λες ότι δεν σ αρέσει ξέρεις κάτι γι αυτό; έχεις ακούσει κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #6.193 28-01-09 20:59 Ελα μωρε Ελενα,ολα μαζι ετυχαν...Τι εξετασεις εχει κανει η μικρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #6.194 28-01-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε Ελενα,ολα μαζι ετυχαν...Τι εξετασεις εχει κανει η μικρη; Click για ανάπτυξη... Τα παντα εχουμε κάνει Δώρα αιματολογικές απλές για λευχαιμία κ για Ειτζ κ βγήκαν καλές οι πρώτες κ οι άλλες αρνητικές. μετά τις έκανε κ εξετασεις μηπως έσπασε κάποιο πόδι ή στους μυς ή κάποιο νευρολογικό πρόβλημα αλλά δεν βρήκε τπτ. όλα μου είπε είναι μια χαρά όμως μου είπε ότι του φαίνεται σαν τρομοκρατημένη. Δεν ξέρω όμως γιατί να είναι τόσο φοβισμένη που να την κάνει να συμπεριφέρεται έται. Το μόνο παράξενο που έγινε στο σπίτι είναι ότι όταν πέθανε ο γκριζάκος κλέγαμε κ υπήρχε κ υπάρχει ακόμα βεβαια μια θλίψη αυτά δεν ξέρω όμως αν ειναι ικανά για να έχει πάθει κατι σαν σοκ το γατάκι, εκτός αν τρομοκρατήθηκε από τον γιατρό κ το εμβόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η moukelis έγραψε: #6.195 28-01-09 21:18 Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η elvenstar: #6.196 28-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν τα σέρνει περπατάει κανονικά αλλα κάνει μερικά βήματα κ μετά ξαπλώνει. Ναι εχει στο πίσω αριστερο πόδι της το έκανε το εμβόλιο. Γιατί λες να ειναι κάτι κακό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #6.197 28-01-09 21:23 Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η elvenstar: #6.198 28-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Click για ανάπτυξη... Λες να είναι σοβαρό; Θα τρελαθώ δεν αντεχω αλλο με τις αρρώστιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.199 28-01-09 21:33 Μα γιατι,τι να συμβαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #6.200 28-01-09 21:37 Οχι απλα σκεφτομαι,μπορει να ειναι και βλακεια,μηπως επεσε το εμβολιο πανω σε καποιο νευρο,ή κατι τετοιο.Υπαρχει τετοια περιπτωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: καλέ ίδια είναι τα κουκλάκια μου!! μακάρι να είχα και εγώ 2 να έχει και παρέα το μωρό μου.. Click για ανάπτυξη... πίστεψέμε ποτέ δεν ειναι αρκετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 19:50 Η moukelis έγραψε: #6.186 28-01-09 19:50 Μαρια ο μικρος σου εχει γινει κουκλος,να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:04 Η elvenstar: #6.187 28-01-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρια ο μικρος σου εχει γινει κουκλος,να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δώρα μου, τι κάνετε; πως πάνε τα μικρά σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.188 28-01-09 20:13 Γεια σου Ελενακι! Καλα ειμαι,κι εγω και τα μικρα,η Μόιρα (ως συνηθως) αγκαλια μου,κι ο Σειριος κοιμαται διπλα μου.Τωρα τελευταια εχει βγαλει ενα χουι και θελει να κοιμαται κολλημενος πανω μου.Μονο οταν ειναι να κοιμηθει το κανει. Τα δικα σου;Τι κανει το alter ego μου η Κάντυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:31 Η elvenstar: #6.189 28-01-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Ελενακι! Καλα ειμαι,κι εγω και τα μικρα,η Μόιρα (ως συνηθως) αγκαλια μου,κι ο Σειριος κοιμαται διπλα μου.Τωρα τελευταια εχει βγαλει ενα χουι και θελει να κοιμαται κολλημενος πανω μου.Μονο οταν ειναι να κοιμηθει το κανει. Τα δικα σου;Τι κανει το alter ego μου η Κάντυ; Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τα νέα τα δικά μας είναι ότι όλα κάτι έχουν ο Μπατ έχει ερεθιστεί το ένα του μάτι κ βγάζει κάτι σαν βλέννα, η μικρή δεν ξέρω τι έχει κ όταν περπατάει κάνει 2 βήματα κ μετα ξαπλώνει στο πάτωμα, ο γάτος το πατέρα μου ο Τζέρυ μάλλον έχει πυρετό, μονο το alter ego σου ειναι καλά ευτυχώς γιατί θα είχα τρελαθεί. Κάτι πρέπει να κάνω για να αποφορτίσω τον χώρο από την κακή ενέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:33 Η Μαρία Γάτσιου: #6.190 28-01-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρια ο μικρος σου εχει γινει κουκλος,να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τα καλά λόγια για το μωράκι μου σύντομα θα έχουμε και νέες φωτογραφίες πολύ καλύτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:35 Η Μαρία Γάτσιου: #6.191 28-01-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν τα νέα τα δικά μας είναι ότι όλα κάτι έχουν ο Μπατ έχει ερεθιστεί το ένα του μάτι κ βγάζει κάτι σαν βλέννα, η μικρή δεν ξέρω τι έχει κ όταν περπατάει κάνει 2 βήματα κ μετα ξαπλώνει στο πάτωμα, ο γάτος το πατέρα μου ο Τζέρυ μάλλον έχει πυρετό, μονο το alter ego σου ειναι καλά ευτυχώς γιατί θα είχα τρελαθεί. Κάτι πρέπει να κάνω για να αποφορτίσω τον χώρο από την κακή ενέργεια Click για ανάπτυξη... Όλα αυτά μαζί;;Έλεος,τι ατυχία είναι αυτή;Ειδικά αυτό το κάνει 2 βήματα και ξαπλώνει δεν μ'άρεσε καθόλου,σε γιατρό την πήγες την κουκλίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η elvenstar: #6.192 28-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όλα αυτά μαζί;;Έλεος,τι ατυχία είναι αυτή;Ειδικά αυτό το κάνει 2 βήματα και ξαπλώνει δεν μ'άρεσε καθόλου,σε γιατρό την πήγες την κουκλίτσα; Click για ανάπτυξη... την εχω πάει 4 φορές κ μια σήμερα 5 δεν της βρίσκει τίποτα. Γιατί λες ότι δεν σ αρέσει ξέρεις κάτι γι αυτό; έχεις ακούσει κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #6.193 28-01-09 20:59 Ελα μωρε Ελενα,ολα μαζι ετυχαν...Τι εξετασεις εχει κανει η μικρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #6.194 28-01-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε Ελενα,ολα μαζι ετυχαν...Τι εξετασεις εχει κανει η μικρη; Click για ανάπτυξη... Τα παντα εχουμε κάνει Δώρα αιματολογικές απλές για λευχαιμία κ για Ειτζ κ βγήκαν καλές οι πρώτες κ οι άλλες αρνητικές. μετά τις έκανε κ εξετασεις μηπως έσπασε κάποιο πόδι ή στους μυς ή κάποιο νευρολογικό πρόβλημα αλλά δεν βρήκε τπτ. όλα μου είπε είναι μια χαρά όμως μου είπε ότι του φαίνεται σαν τρομοκρατημένη. Δεν ξέρω όμως γιατί να είναι τόσο φοβισμένη που να την κάνει να συμπεριφέρεται έται. Το μόνο παράξενο που έγινε στο σπίτι είναι ότι όταν πέθανε ο γκριζάκος κλέγαμε κ υπήρχε κ υπάρχει ακόμα βεβαια μια θλίψη αυτά δεν ξέρω όμως αν ειναι ικανά για να έχει πάθει κατι σαν σοκ το γατάκι, εκτός αν τρομοκρατήθηκε από τον γιατρό κ το εμβόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η moukelis έγραψε: #6.195 28-01-09 21:18 Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η elvenstar: #6.196 28-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν τα σέρνει περπατάει κανονικά αλλα κάνει μερικά βήματα κ μετά ξαπλώνει. Ναι εχει στο πίσω αριστερο πόδι της το έκανε το εμβόλιο. Γιατί λες να ειναι κάτι κακό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #6.197 28-01-09 21:23 Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η elvenstar: #6.198 28-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Click για ανάπτυξη... Λες να είναι σοβαρό; Θα τρελαθώ δεν αντεχω αλλο με τις αρρώστιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.199 28-01-09 21:33 Μα γιατι,τι να συμβαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #6.200 28-01-09 21:37 Οχι απλα σκεφτομαι,μπορει να ειναι και βλακεια,μηπως επεσε το εμβολιο πανω σε καποιο νευρο,ή κατι τετοιο.Υπαρχει τετοια περιπτωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαρια ο μικρος σου εχει γινει κουκλος,να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:04 Η elvenstar: #6.187 28-01-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρια ο μικρος σου εχει γινει κουκλος,να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δώρα μου, τι κάνετε; πως πάνε τα μικρά σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.188 28-01-09 20:13 Γεια σου Ελενακι! Καλα ειμαι,κι εγω και τα μικρα,η Μόιρα (ως συνηθως) αγκαλια μου,κι ο Σειριος κοιμαται διπλα μου.Τωρα τελευταια εχει βγαλει ενα χουι και θελει να κοιμαται κολλημενος πανω μου.Μονο οταν ειναι να κοιμηθει το κανει. Τα δικα σου;Τι κανει το alter ego μου η Κάντυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:31 Η elvenstar: #6.189 28-01-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Ελενακι! Καλα ειμαι,κι εγω και τα μικρα,η Μόιρα (ως συνηθως) αγκαλια μου,κι ο Σειριος κοιμαται διπλα μου.Τωρα τελευταια εχει βγαλει ενα χουι και θελει να κοιμαται κολλημενος πανω μου.Μονο οταν ειναι να κοιμηθει το κανει. Τα δικα σου;Τι κανει το alter ego μου η Κάντυ; Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τα νέα τα δικά μας είναι ότι όλα κάτι έχουν ο Μπατ έχει ερεθιστεί το ένα του μάτι κ βγάζει κάτι σαν βλέννα, η μικρή δεν ξέρω τι έχει κ όταν περπατάει κάνει 2 βήματα κ μετα ξαπλώνει στο πάτωμα, ο γάτος το πατέρα μου ο Τζέρυ μάλλον έχει πυρετό, μονο το alter ego σου ειναι καλά ευτυχώς γιατί θα είχα τρελαθεί. Κάτι πρέπει να κάνω για να αποφορτίσω τον χώρο από την κακή ενέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:33 Η Μαρία Γάτσιου: #6.190 28-01-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρια ο μικρος σου εχει γινει κουκλος,να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τα καλά λόγια για το μωράκι μου σύντομα θα έχουμε και νέες φωτογραφίες πολύ καλύτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:35 Η Μαρία Γάτσιου: #6.191 28-01-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν τα νέα τα δικά μας είναι ότι όλα κάτι έχουν ο Μπατ έχει ερεθιστεί το ένα του μάτι κ βγάζει κάτι σαν βλέννα, η μικρή δεν ξέρω τι έχει κ όταν περπατάει κάνει 2 βήματα κ μετα ξαπλώνει στο πάτωμα, ο γάτος το πατέρα μου ο Τζέρυ μάλλον έχει πυρετό, μονο το alter ego σου ειναι καλά ευτυχώς γιατί θα είχα τρελαθεί. Κάτι πρέπει να κάνω για να αποφορτίσω τον χώρο από την κακή ενέργεια Click για ανάπτυξη... Όλα αυτά μαζί;;Έλεος,τι ατυχία είναι αυτή;Ειδικά αυτό το κάνει 2 βήματα και ξαπλώνει δεν μ'άρεσε καθόλου,σε γιατρό την πήγες την κουκλίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η elvenstar: #6.192 28-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όλα αυτά μαζί;;Έλεος,τι ατυχία είναι αυτή;Ειδικά αυτό το κάνει 2 βήματα και ξαπλώνει δεν μ'άρεσε καθόλου,σε γιατρό την πήγες την κουκλίτσα; Click για ανάπτυξη... την εχω πάει 4 φορές κ μια σήμερα 5 δεν της βρίσκει τίποτα. Γιατί λες ότι δεν σ αρέσει ξέρεις κάτι γι αυτό; έχεις ακούσει κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #6.193 28-01-09 20:59 Ελα μωρε Ελενα,ολα μαζι ετυχαν...Τι εξετασεις εχει κανει η μικρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #6.194 28-01-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε Ελενα,ολα μαζι ετυχαν...Τι εξετασεις εχει κανει η μικρη; Click για ανάπτυξη... Τα παντα εχουμε κάνει Δώρα αιματολογικές απλές για λευχαιμία κ για Ειτζ κ βγήκαν καλές οι πρώτες κ οι άλλες αρνητικές. μετά τις έκανε κ εξετασεις μηπως έσπασε κάποιο πόδι ή στους μυς ή κάποιο νευρολογικό πρόβλημα αλλά δεν βρήκε τπτ. όλα μου είπε είναι μια χαρά όμως μου είπε ότι του φαίνεται σαν τρομοκρατημένη. Δεν ξέρω όμως γιατί να είναι τόσο φοβισμένη που να την κάνει να συμπεριφέρεται έται. Το μόνο παράξενο που έγινε στο σπίτι είναι ότι όταν πέθανε ο γκριζάκος κλέγαμε κ υπήρχε κ υπάρχει ακόμα βεβαια μια θλίψη αυτά δεν ξέρω όμως αν ειναι ικανά για να έχει πάθει κατι σαν σοκ το γατάκι, εκτός αν τρομοκρατήθηκε από τον γιατρό κ το εμβόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η moukelis έγραψε: #6.195 28-01-09 21:18 Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η elvenstar: #6.196 28-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν τα σέρνει περπατάει κανονικά αλλα κάνει μερικά βήματα κ μετά ξαπλώνει. Ναι εχει στο πίσω αριστερο πόδι της το έκανε το εμβόλιο. Γιατί λες να ειναι κάτι κακό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #6.197 28-01-09 21:23 Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η elvenstar: #6.198 28-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Click για ανάπτυξη... Λες να είναι σοβαρό; Θα τρελαθώ δεν αντεχω αλλο με τις αρρώστιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.199 28-01-09 21:33 Μα γιατι,τι να συμβαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #6.200 28-01-09 21:37 Οχι απλα σκεφτομαι,μπορει να ειναι και βλακεια,μηπως επεσε το εμβολιο πανω σε καποιο νευρο,ή κατι τετοιο.Υπαρχει τετοια περιπτωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρια ο μικρος σου εχει γινει κουκλος,να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δώρα μου, τι κάνετε; πως πάνε τα μικρά σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #6.188 28-01-09 20:13 Γεια σου Ελενακι! Καλα ειμαι,κι εγω και τα μικρα,η Μόιρα (ως συνηθως) αγκαλια μου,κι ο Σειριος κοιμαται διπλα μου.Τωρα τελευταια εχει βγαλει ενα χουι και θελει να κοιμαται κολλημενος πανω μου.Μονο οταν ειναι να κοιμηθει το κανει. Τα δικα σου;Τι κανει το alter ego μου η Κάντυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:31 Η elvenstar: #6.189 28-01-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Ελενακι! Καλα ειμαι,κι εγω και τα μικρα,η Μόιρα (ως συνηθως) αγκαλια μου,κι ο Σειριος κοιμαται διπλα μου.Τωρα τελευταια εχει βγαλει ενα χουι και θελει να κοιμαται κολλημενος πανω μου.Μονο οταν ειναι να κοιμηθει το κανει. Τα δικα σου;Τι κανει το alter ego μου η Κάντυ; Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τα νέα τα δικά μας είναι ότι όλα κάτι έχουν ο Μπατ έχει ερεθιστεί το ένα του μάτι κ βγάζει κάτι σαν βλέννα, η μικρή δεν ξέρω τι έχει κ όταν περπατάει κάνει 2 βήματα κ μετα ξαπλώνει στο πάτωμα, ο γάτος το πατέρα μου ο Τζέρυ μάλλον έχει πυρετό, μονο το alter ego σου ειναι καλά ευτυχώς γιατί θα είχα τρελαθεί. Κάτι πρέπει να κάνω για να αποφορτίσω τον χώρο από την κακή ενέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:33 Η Μαρία Γάτσιου: #6.190 28-01-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρια ο μικρος σου εχει γινει κουκλος,να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τα καλά λόγια για το μωράκι μου σύντομα θα έχουμε και νέες φωτογραφίες πολύ καλύτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:35 Η Μαρία Γάτσιου: #6.191 28-01-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν τα νέα τα δικά μας είναι ότι όλα κάτι έχουν ο Μπατ έχει ερεθιστεί το ένα του μάτι κ βγάζει κάτι σαν βλέννα, η μικρή δεν ξέρω τι έχει κ όταν περπατάει κάνει 2 βήματα κ μετα ξαπλώνει στο πάτωμα, ο γάτος το πατέρα μου ο Τζέρυ μάλλον έχει πυρετό, μονο το alter ego σου ειναι καλά ευτυχώς γιατί θα είχα τρελαθεί. Κάτι πρέπει να κάνω για να αποφορτίσω τον χώρο από την κακή ενέργεια Click για ανάπτυξη... Όλα αυτά μαζί;;Έλεος,τι ατυχία είναι αυτή;Ειδικά αυτό το κάνει 2 βήματα και ξαπλώνει δεν μ'άρεσε καθόλου,σε γιατρό την πήγες την κουκλίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η elvenstar: #6.192 28-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όλα αυτά μαζί;;Έλεος,τι ατυχία είναι αυτή;Ειδικά αυτό το κάνει 2 βήματα και ξαπλώνει δεν μ'άρεσε καθόλου,σε γιατρό την πήγες την κουκλίτσα; Click για ανάπτυξη... την εχω πάει 4 φορές κ μια σήμερα 5 δεν της βρίσκει τίποτα. Γιατί λες ότι δεν σ αρέσει ξέρεις κάτι γι αυτό; έχεις ακούσει κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #6.193 28-01-09 20:59 Ελα μωρε Ελενα,ολα μαζι ετυχαν...Τι εξετασεις εχει κανει η μικρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #6.194 28-01-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε Ελενα,ολα μαζι ετυχαν...Τι εξετασεις εχει κανει η μικρη; Click για ανάπτυξη... Τα παντα εχουμε κάνει Δώρα αιματολογικές απλές για λευχαιμία κ για Ειτζ κ βγήκαν καλές οι πρώτες κ οι άλλες αρνητικές. μετά τις έκανε κ εξετασεις μηπως έσπασε κάποιο πόδι ή στους μυς ή κάποιο νευρολογικό πρόβλημα αλλά δεν βρήκε τπτ. όλα μου είπε είναι μια χαρά όμως μου είπε ότι του φαίνεται σαν τρομοκρατημένη. Δεν ξέρω όμως γιατί να είναι τόσο φοβισμένη που να την κάνει να συμπεριφέρεται έται. Το μόνο παράξενο που έγινε στο σπίτι είναι ότι όταν πέθανε ο γκριζάκος κλέγαμε κ υπήρχε κ υπάρχει ακόμα βεβαια μια θλίψη αυτά δεν ξέρω όμως αν ειναι ικανά για να έχει πάθει κατι σαν σοκ το γατάκι, εκτός αν τρομοκρατήθηκε από τον γιατρό κ το εμβόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η moukelis έγραψε: #6.195 28-01-09 21:18 Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η elvenstar: #6.196 28-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν τα σέρνει περπατάει κανονικά αλλα κάνει μερικά βήματα κ μετά ξαπλώνει. Ναι εχει στο πίσω αριστερο πόδι της το έκανε το εμβόλιο. Γιατί λες να ειναι κάτι κακό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #6.197 28-01-09 21:23 Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η elvenstar: #6.198 28-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Click για ανάπτυξη... Λες να είναι σοβαρό; Θα τρελαθώ δεν αντεχω αλλο με τις αρρώστιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.199 28-01-09 21:33 Μα γιατι,τι να συμβαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #6.200 28-01-09 21:37 Οχι απλα σκεφτομαι,μπορει να ειναι και βλακεια,μηπως επεσε το εμβολιο πανω σε καποιο νευρο,ή κατι τετοιο.Υπαρχει τετοια περιπτωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου Ελενακι! Καλα ειμαι,κι εγω και τα μικρα,η Μόιρα (ως συνηθως) αγκαλια μου,κι ο Σειριος κοιμαται διπλα μου.Τωρα τελευταια εχει βγαλει ενα χουι και θελει να κοιμαται κολλημενος πανω μου.Μονο οταν ειναι να κοιμηθει το κανει. Τα δικα σου;Τι κανει το alter ego μου η Κάντυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:31 Η elvenstar: #6.189 28-01-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Ελενακι! Καλα ειμαι,κι εγω και τα μικρα,η Μόιρα (ως συνηθως) αγκαλια μου,κι ο Σειριος κοιμαται διπλα μου.Τωρα τελευταια εχει βγαλει ενα χουι και θελει να κοιμαται κολλημενος πανω μου.Μονο οταν ειναι να κοιμηθει το κανει. Τα δικα σου;Τι κανει το alter ego μου η Κάντυ; Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τα νέα τα δικά μας είναι ότι όλα κάτι έχουν ο Μπατ έχει ερεθιστεί το ένα του μάτι κ βγάζει κάτι σαν βλέννα, η μικρή δεν ξέρω τι έχει κ όταν περπατάει κάνει 2 βήματα κ μετα ξαπλώνει στο πάτωμα, ο γάτος το πατέρα μου ο Τζέρυ μάλλον έχει πυρετό, μονο το alter ego σου ειναι καλά ευτυχώς γιατί θα είχα τρελαθεί. Κάτι πρέπει να κάνω για να αποφορτίσω τον χώρο από την κακή ενέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:33 Η Μαρία Γάτσιου: #6.190 28-01-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρια ο μικρος σου εχει γινει κουκλος,να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τα καλά λόγια για το μωράκι μου σύντομα θα έχουμε και νέες φωτογραφίες πολύ καλύτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:35 Η Μαρία Γάτσιου: #6.191 28-01-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν τα νέα τα δικά μας είναι ότι όλα κάτι έχουν ο Μπατ έχει ερεθιστεί το ένα του μάτι κ βγάζει κάτι σαν βλέννα, η μικρή δεν ξέρω τι έχει κ όταν περπατάει κάνει 2 βήματα κ μετα ξαπλώνει στο πάτωμα, ο γάτος το πατέρα μου ο Τζέρυ μάλλον έχει πυρετό, μονο το alter ego σου ειναι καλά ευτυχώς γιατί θα είχα τρελαθεί. Κάτι πρέπει να κάνω για να αποφορτίσω τον χώρο από την κακή ενέργεια Click για ανάπτυξη... Όλα αυτά μαζί;;Έλεος,τι ατυχία είναι αυτή;Ειδικά αυτό το κάνει 2 βήματα και ξαπλώνει δεν μ'άρεσε καθόλου,σε γιατρό την πήγες την κουκλίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η elvenstar: #6.192 28-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όλα αυτά μαζί;;Έλεος,τι ατυχία είναι αυτή;Ειδικά αυτό το κάνει 2 βήματα και ξαπλώνει δεν μ'άρεσε καθόλου,σε γιατρό την πήγες την κουκλίτσα; Click για ανάπτυξη... την εχω πάει 4 φορές κ μια σήμερα 5 δεν της βρίσκει τίποτα. Γιατί λες ότι δεν σ αρέσει ξέρεις κάτι γι αυτό; έχεις ακούσει κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #6.193 28-01-09 20:59 Ελα μωρε Ελενα,ολα μαζι ετυχαν...Τι εξετασεις εχει κανει η μικρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #6.194 28-01-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε Ελενα,ολα μαζι ετυχαν...Τι εξετασεις εχει κανει η μικρη; Click για ανάπτυξη... Τα παντα εχουμε κάνει Δώρα αιματολογικές απλές για λευχαιμία κ για Ειτζ κ βγήκαν καλές οι πρώτες κ οι άλλες αρνητικές. μετά τις έκανε κ εξετασεις μηπως έσπασε κάποιο πόδι ή στους μυς ή κάποιο νευρολογικό πρόβλημα αλλά δεν βρήκε τπτ. όλα μου είπε είναι μια χαρά όμως μου είπε ότι του φαίνεται σαν τρομοκρατημένη. Δεν ξέρω όμως γιατί να είναι τόσο φοβισμένη που να την κάνει να συμπεριφέρεται έται. Το μόνο παράξενο που έγινε στο σπίτι είναι ότι όταν πέθανε ο γκριζάκος κλέγαμε κ υπήρχε κ υπάρχει ακόμα βεβαια μια θλίψη αυτά δεν ξέρω όμως αν ειναι ικανά για να έχει πάθει κατι σαν σοκ το γατάκι, εκτός αν τρομοκρατήθηκε από τον γιατρό κ το εμβόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η moukelis έγραψε: #6.195 28-01-09 21:18 Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η elvenstar: #6.196 28-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν τα σέρνει περπατάει κανονικά αλλα κάνει μερικά βήματα κ μετά ξαπλώνει. Ναι εχει στο πίσω αριστερο πόδι της το έκανε το εμβόλιο. Γιατί λες να ειναι κάτι κακό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #6.197 28-01-09 21:23 Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η elvenstar: #6.198 28-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Click για ανάπτυξη... Λες να είναι σοβαρό; Θα τρελαθώ δεν αντεχω αλλο με τις αρρώστιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.199 28-01-09 21:33 Μα γιατι,τι να συμβαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #6.200 28-01-09 21:37 Οχι απλα σκεφτομαι,μπορει να ειναι και βλακεια,μηπως επεσε το εμβολιο πανω σε καποιο νευρο,ή κατι τετοιο.Υπαρχει τετοια περιπτωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Ελενακι! Καλα ειμαι,κι εγω και τα μικρα,η Μόιρα (ως συνηθως) αγκαλια μου,κι ο Σειριος κοιμαται διπλα μου.Τωρα τελευταια εχει βγαλει ενα χουι και θελει να κοιμαται κολλημενος πανω μου.Μονο οταν ειναι να κοιμηθει το κανει. Τα δικα σου;Τι κανει το alter ego μου η Κάντυ; Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τα νέα τα δικά μας είναι ότι όλα κάτι έχουν ο Μπατ έχει ερεθιστεί το ένα του μάτι κ βγάζει κάτι σαν βλέννα, η μικρή δεν ξέρω τι έχει κ όταν περπατάει κάνει 2 βήματα κ μετα ξαπλώνει στο πάτωμα, ο γάτος το πατέρα μου ο Τζέρυ μάλλον έχει πυρετό, μονο το alter ego σου ειναι καλά ευτυχώς γιατί θα είχα τρελαθεί. Κάτι πρέπει να κάνω για να αποφορτίσω τον χώρο από την κακή ενέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:33 Η Μαρία Γάτσιου: #6.190 28-01-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρια ο μικρος σου εχει γινει κουκλος,να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τα καλά λόγια για το μωράκι μου σύντομα θα έχουμε και νέες φωτογραφίες πολύ καλύτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:35 Η Μαρία Γάτσιου: #6.191 28-01-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν τα νέα τα δικά μας είναι ότι όλα κάτι έχουν ο Μπατ έχει ερεθιστεί το ένα του μάτι κ βγάζει κάτι σαν βλέννα, η μικρή δεν ξέρω τι έχει κ όταν περπατάει κάνει 2 βήματα κ μετα ξαπλώνει στο πάτωμα, ο γάτος το πατέρα μου ο Τζέρυ μάλλον έχει πυρετό, μονο το alter ego σου ειναι καλά ευτυχώς γιατί θα είχα τρελαθεί. Κάτι πρέπει να κάνω για να αποφορτίσω τον χώρο από την κακή ενέργεια Click για ανάπτυξη... Όλα αυτά μαζί;;Έλεος,τι ατυχία είναι αυτή;Ειδικά αυτό το κάνει 2 βήματα και ξαπλώνει δεν μ'άρεσε καθόλου,σε γιατρό την πήγες την κουκλίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η elvenstar: #6.192 28-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όλα αυτά μαζί;;Έλεος,τι ατυχία είναι αυτή;Ειδικά αυτό το κάνει 2 βήματα και ξαπλώνει δεν μ'άρεσε καθόλου,σε γιατρό την πήγες την κουκλίτσα; Click για ανάπτυξη... την εχω πάει 4 φορές κ μια σήμερα 5 δεν της βρίσκει τίποτα. Γιατί λες ότι δεν σ αρέσει ξέρεις κάτι γι αυτό; έχεις ακούσει κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #6.193 28-01-09 20:59 Ελα μωρε Ελενα,ολα μαζι ετυχαν...Τι εξετασεις εχει κανει η μικρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #6.194 28-01-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε Ελενα,ολα μαζι ετυχαν...Τι εξετασεις εχει κανει η μικρη; Click για ανάπτυξη... Τα παντα εχουμε κάνει Δώρα αιματολογικές απλές για λευχαιμία κ για Ειτζ κ βγήκαν καλές οι πρώτες κ οι άλλες αρνητικές. μετά τις έκανε κ εξετασεις μηπως έσπασε κάποιο πόδι ή στους μυς ή κάποιο νευρολογικό πρόβλημα αλλά δεν βρήκε τπτ. όλα μου είπε είναι μια χαρά όμως μου είπε ότι του φαίνεται σαν τρομοκρατημένη. Δεν ξέρω όμως γιατί να είναι τόσο φοβισμένη που να την κάνει να συμπεριφέρεται έται. Το μόνο παράξενο που έγινε στο σπίτι είναι ότι όταν πέθανε ο γκριζάκος κλέγαμε κ υπήρχε κ υπάρχει ακόμα βεβαια μια θλίψη αυτά δεν ξέρω όμως αν ειναι ικανά για να έχει πάθει κατι σαν σοκ το γατάκι, εκτός αν τρομοκρατήθηκε από τον γιατρό κ το εμβόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η moukelis έγραψε: #6.195 28-01-09 21:18 Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η elvenstar: #6.196 28-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν τα σέρνει περπατάει κανονικά αλλα κάνει μερικά βήματα κ μετά ξαπλώνει. Ναι εχει στο πίσω αριστερο πόδι της το έκανε το εμβόλιο. Γιατί λες να ειναι κάτι κακό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #6.197 28-01-09 21:23 Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η elvenstar: #6.198 28-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Click για ανάπτυξη... Λες να είναι σοβαρό; Θα τρελαθώ δεν αντεχω αλλο με τις αρρώστιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.199 28-01-09 21:33 Μα γιατι,τι να συμβαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #6.200 28-01-09 21:37 Οχι απλα σκεφτομαι,μπορει να ειναι και βλακεια,μηπως επεσε το εμβολιο πανω σε καποιο νευρο,ή κατι τετοιο.Υπαρχει τετοια περιπτωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρια ο μικρος σου εχει γινει κουκλος,να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τα καλά λόγια για το μωράκι μου σύντομα θα έχουμε και νέες φωτογραφίες πολύ καλύτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:35 Η Μαρία Γάτσιου: #6.191 28-01-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν τα νέα τα δικά μας είναι ότι όλα κάτι έχουν ο Μπατ έχει ερεθιστεί το ένα του μάτι κ βγάζει κάτι σαν βλέννα, η μικρή δεν ξέρω τι έχει κ όταν περπατάει κάνει 2 βήματα κ μετα ξαπλώνει στο πάτωμα, ο γάτος το πατέρα μου ο Τζέρυ μάλλον έχει πυρετό, μονο το alter ego σου ειναι καλά ευτυχώς γιατί θα είχα τρελαθεί. Κάτι πρέπει να κάνω για να αποφορτίσω τον χώρο από την κακή ενέργεια Click για ανάπτυξη... Όλα αυτά μαζί;;Έλεος,τι ατυχία είναι αυτή;Ειδικά αυτό το κάνει 2 βήματα και ξαπλώνει δεν μ'άρεσε καθόλου,σε γιατρό την πήγες την κουκλίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η elvenstar: #6.192 28-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όλα αυτά μαζί;;Έλεος,τι ατυχία είναι αυτή;Ειδικά αυτό το κάνει 2 βήματα και ξαπλώνει δεν μ'άρεσε καθόλου,σε γιατρό την πήγες την κουκλίτσα; Click για ανάπτυξη... την εχω πάει 4 φορές κ μια σήμερα 5 δεν της βρίσκει τίποτα. Γιατί λες ότι δεν σ αρέσει ξέρεις κάτι γι αυτό; έχεις ακούσει κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #6.193 28-01-09 20:59 Ελα μωρε Ελενα,ολα μαζι ετυχαν...Τι εξετασεις εχει κανει η μικρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #6.194 28-01-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε Ελενα,ολα μαζι ετυχαν...Τι εξετασεις εχει κανει η μικρη; Click για ανάπτυξη... Τα παντα εχουμε κάνει Δώρα αιματολογικές απλές για λευχαιμία κ για Ειτζ κ βγήκαν καλές οι πρώτες κ οι άλλες αρνητικές. μετά τις έκανε κ εξετασεις μηπως έσπασε κάποιο πόδι ή στους μυς ή κάποιο νευρολογικό πρόβλημα αλλά δεν βρήκε τπτ. όλα μου είπε είναι μια χαρά όμως μου είπε ότι του φαίνεται σαν τρομοκρατημένη. Δεν ξέρω όμως γιατί να είναι τόσο φοβισμένη που να την κάνει να συμπεριφέρεται έται. Το μόνο παράξενο που έγινε στο σπίτι είναι ότι όταν πέθανε ο γκριζάκος κλέγαμε κ υπήρχε κ υπάρχει ακόμα βεβαια μια θλίψη αυτά δεν ξέρω όμως αν ειναι ικανά για να έχει πάθει κατι σαν σοκ το γατάκι, εκτός αν τρομοκρατήθηκε από τον γιατρό κ το εμβόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η moukelis έγραψε: #6.195 28-01-09 21:18 Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η elvenstar: #6.196 28-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν τα σέρνει περπατάει κανονικά αλλα κάνει μερικά βήματα κ μετά ξαπλώνει. Ναι εχει στο πίσω αριστερο πόδι της το έκανε το εμβόλιο. Γιατί λες να ειναι κάτι κακό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #6.197 28-01-09 21:23 Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η elvenstar: #6.198 28-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Click για ανάπτυξη... Λες να είναι σοβαρό; Θα τρελαθώ δεν αντεχω αλλο με τις αρρώστιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.199 28-01-09 21:33 Μα γιατι,τι να συμβαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #6.200 28-01-09 21:37 Οχι απλα σκεφτομαι,μπορει να ειναι και βλακεια,μηπως επεσε το εμβολιο πανω σε καποιο νευρο,ή κατι τετοιο.Υπαρχει τετοια περιπτωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν τα νέα τα δικά μας είναι ότι όλα κάτι έχουν ο Μπατ έχει ερεθιστεί το ένα του μάτι κ βγάζει κάτι σαν βλέννα, η μικρή δεν ξέρω τι έχει κ όταν περπατάει κάνει 2 βήματα κ μετα ξαπλώνει στο πάτωμα, ο γάτος το πατέρα μου ο Τζέρυ μάλλον έχει πυρετό, μονο το alter ego σου ειναι καλά ευτυχώς γιατί θα είχα τρελαθεί. Κάτι πρέπει να κάνω για να αποφορτίσω τον χώρο από την κακή ενέργεια Click για ανάπτυξη... Όλα αυτά μαζί;;Έλεος,τι ατυχία είναι αυτή;Ειδικά αυτό το κάνει 2 βήματα και ξαπλώνει δεν μ'άρεσε καθόλου,σε γιατρό την πήγες την κουκλίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η elvenstar: #6.192 28-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όλα αυτά μαζί;;Έλεος,τι ατυχία είναι αυτή;Ειδικά αυτό το κάνει 2 βήματα και ξαπλώνει δεν μ'άρεσε καθόλου,σε γιατρό την πήγες την κουκλίτσα; Click για ανάπτυξη... την εχω πάει 4 φορές κ μια σήμερα 5 δεν της βρίσκει τίποτα. Γιατί λες ότι δεν σ αρέσει ξέρεις κάτι γι αυτό; έχεις ακούσει κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #6.193 28-01-09 20:59 Ελα μωρε Ελενα,ολα μαζι ετυχαν...Τι εξετασεις εχει κανει η μικρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #6.194 28-01-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε Ελενα,ολα μαζι ετυχαν...Τι εξετασεις εχει κανει η μικρη; Click για ανάπτυξη... Τα παντα εχουμε κάνει Δώρα αιματολογικές απλές για λευχαιμία κ για Ειτζ κ βγήκαν καλές οι πρώτες κ οι άλλες αρνητικές. μετά τις έκανε κ εξετασεις μηπως έσπασε κάποιο πόδι ή στους μυς ή κάποιο νευρολογικό πρόβλημα αλλά δεν βρήκε τπτ. όλα μου είπε είναι μια χαρά όμως μου είπε ότι του φαίνεται σαν τρομοκρατημένη. Δεν ξέρω όμως γιατί να είναι τόσο φοβισμένη που να την κάνει να συμπεριφέρεται έται. Το μόνο παράξενο που έγινε στο σπίτι είναι ότι όταν πέθανε ο γκριζάκος κλέγαμε κ υπήρχε κ υπάρχει ακόμα βεβαια μια θλίψη αυτά δεν ξέρω όμως αν ειναι ικανά για να έχει πάθει κατι σαν σοκ το γατάκι, εκτός αν τρομοκρατήθηκε από τον γιατρό κ το εμβόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η moukelis έγραψε: #6.195 28-01-09 21:18 Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η elvenstar: #6.196 28-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν τα σέρνει περπατάει κανονικά αλλα κάνει μερικά βήματα κ μετά ξαπλώνει. Ναι εχει στο πίσω αριστερο πόδι της το έκανε το εμβόλιο. Γιατί λες να ειναι κάτι κακό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #6.197 28-01-09 21:23 Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η elvenstar: #6.198 28-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Click για ανάπτυξη... Λες να είναι σοβαρό; Θα τρελαθώ δεν αντεχω αλλο με τις αρρώστιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.199 28-01-09 21:33 Μα γιατι,τι να συμβαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #6.200 28-01-09 21:37 Οχι απλα σκεφτομαι,μπορει να ειναι και βλακεια,μηπως επεσε το εμβολιο πανω σε καποιο νευρο,ή κατι τετοιο.Υπαρχει τετοια περιπτωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όλα αυτά μαζί;;Έλεος,τι ατυχία είναι αυτή;Ειδικά αυτό το κάνει 2 βήματα και ξαπλώνει δεν μ'άρεσε καθόλου,σε γιατρό την πήγες την κουκλίτσα; Click για ανάπτυξη... την εχω πάει 4 φορές κ μια σήμερα 5 δεν της βρίσκει τίποτα. Γιατί λες ότι δεν σ αρέσει ξέρεις κάτι γι αυτό; έχεις ακούσει κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #6.193 28-01-09 20:59 Ελα μωρε Ελενα,ολα μαζι ετυχαν...Τι εξετασεις εχει κανει η μικρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #6.194 28-01-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε Ελενα,ολα μαζι ετυχαν...Τι εξετασεις εχει κανει η μικρη; Click για ανάπτυξη... Τα παντα εχουμε κάνει Δώρα αιματολογικές απλές για λευχαιμία κ για Ειτζ κ βγήκαν καλές οι πρώτες κ οι άλλες αρνητικές. μετά τις έκανε κ εξετασεις μηπως έσπασε κάποιο πόδι ή στους μυς ή κάποιο νευρολογικό πρόβλημα αλλά δεν βρήκε τπτ. όλα μου είπε είναι μια χαρά όμως μου είπε ότι του φαίνεται σαν τρομοκρατημένη. Δεν ξέρω όμως γιατί να είναι τόσο φοβισμένη που να την κάνει να συμπεριφέρεται έται. Το μόνο παράξενο που έγινε στο σπίτι είναι ότι όταν πέθανε ο γκριζάκος κλέγαμε κ υπήρχε κ υπάρχει ακόμα βεβαια μια θλίψη αυτά δεν ξέρω όμως αν ειναι ικανά για να έχει πάθει κατι σαν σοκ το γατάκι, εκτός αν τρομοκρατήθηκε από τον γιατρό κ το εμβόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η moukelis έγραψε: #6.195 28-01-09 21:18 Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η elvenstar: #6.196 28-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν τα σέρνει περπατάει κανονικά αλλα κάνει μερικά βήματα κ μετά ξαπλώνει. Ναι εχει στο πίσω αριστερο πόδι της το έκανε το εμβόλιο. Γιατί λες να ειναι κάτι κακό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #6.197 28-01-09 21:23 Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η elvenstar: #6.198 28-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Click για ανάπτυξη... Λες να είναι σοβαρό; Θα τρελαθώ δεν αντεχω αλλο με τις αρρώστιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.199 28-01-09 21:33 Μα γιατι,τι να συμβαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #6.200 28-01-09 21:37 Οχι απλα σκεφτομαι,μπορει να ειναι και βλακεια,μηπως επεσε το εμβολιο πανω σε καποιο νευρο,ή κατι τετοιο.Υπαρχει τετοια περιπτωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελα μωρε Ελενα,ολα μαζι ετυχαν...Τι εξετασεις εχει κανει η μικρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #6.194 28-01-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε Ελενα,ολα μαζι ετυχαν...Τι εξετασεις εχει κανει η μικρη; Click για ανάπτυξη... Τα παντα εχουμε κάνει Δώρα αιματολογικές απλές για λευχαιμία κ για Ειτζ κ βγήκαν καλές οι πρώτες κ οι άλλες αρνητικές. μετά τις έκανε κ εξετασεις μηπως έσπασε κάποιο πόδι ή στους μυς ή κάποιο νευρολογικό πρόβλημα αλλά δεν βρήκε τπτ. όλα μου είπε είναι μια χαρά όμως μου είπε ότι του φαίνεται σαν τρομοκρατημένη. Δεν ξέρω όμως γιατί να είναι τόσο φοβισμένη που να την κάνει να συμπεριφέρεται έται. Το μόνο παράξενο που έγινε στο σπίτι είναι ότι όταν πέθανε ο γκριζάκος κλέγαμε κ υπήρχε κ υπάρχει ακόμα βεβαια μια θλίψη αυτά δεν ξέρω όμως αν ειναι ικανά για να έχει πάθει κατι σαν σοκ το γατάκι, εκτός αν τρομοκρατήθηκε από τον γιατρό κ το εμβόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η moukelis έγραψε: #6.195 28-01-09 21:18 Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η elvenstar: #6.196 28-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν τα σέρνει περπατάει κανονικά αλλα κάνει μερικά βήματα κ μετά ξαπλώνει. Ναι εχει στο πίσω αριστερο πόδι της το έκανε το εμβόλιο. Γιατί λες να ειναι κάτι κακό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #6.197 28-01-09 21:23 Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η elvenstar: #6.198 28-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Click για ανάπτυξη... Λες να είναι σοβαρό; Θα τρελαθώ δεν αντεχω αλλο με τις αρρώστιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.199 28-01-09 21:33 Μα γιατι,τι να συμβαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #6.200 28-01-09 21:37 Οχι απλα σκεφτομαι,μπορει να ειναι και βλακεια,μηπως επεσε το εμβολιο πανω σε καποιο νευρο,ή κατι τετοιο.Υπαρχει τετοια περιπτωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε Ελενα,ολα μαζι ετυχαν...Τι εξετασεις εχει κανει η μικρη; Click για ανάπτυξη... Τα παντα εχουμε κάνει Δώρα αιματολογικές απλές για λευχαιμία κ για Ειτζ κ βγήκαν καλές οι πρώτες κ οι άλλες αρνητικές. μετά τις έκανε κ εξετασεις μηπως έσπασε κάποιο πόδι ή στους μυς ή κάποιο νευρολογικό πρόβλημα αλλά δεν βρήκε τπτ. όλα μου είπε είναι μια χαρά όμως μου είπε ότι του φαίνεται σαν τρομοκρατημένη. Δεν ξέρω όμως γιατί να είναι τόσο φοβισμένη που να την κάνει να συμπεριφέρεται έται. Το μόνο παράξενο που έγινε στο σπίτι είναι ότι όταν πέθανε ο γκριζάκος κλέγαμε κ υπήρχε κ υπάρχει ακόμα βεβαια μια θλίψη αυτά δεν ξέρω όμως αν ειναι ικανά για να έχει πάθει κατι σαν σοκ το γατάκι, εκτός αν τρομοκρατήθηκε από τον γιατρό κ το εμβόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η moukelis έγραψε: #6.195 28-01-09 21:18 Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η elvenstar: #6.196 28-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν τα σέρνει περπατάει κανονικά αλλα κάνει μερικά βήματα κ μετά ξαπλώνει. Ναι εχει στο πίσω αριστερο πόδι της το έκανε το εμβόλιο. Γιατί λες να ειναι κάτι κακό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #6.197 28-01-09 21:23 Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η elvenstar: #6.198 28-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Click για ανάπτυξη... Λες να είναι σοβαρό; Θα τρελαθώ δεν αντεχω αλλο με τις αρρώστιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.199 28-01-09 21:33 Μα γιατι,τι να συμβαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #6.200 28-01-09 21:37 Οχι απλα σκεφτομαι,μπορει να ειναι και βλακεια,μηπως επεσε το εμβολιο πανω σε καποιο νευρο,ή κατι τετοιο.Υπαρχει τετοια περιπτωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η elvenstar: #6.196 28-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν τα σέρνει περπατάει κανονικά αλλα κάνει μερικά βήματα κ μετά ξαπλώνει. Ναι εχει στο πίσω αριστερο πόδι της το έκανε το εμβόλιο. Γιατί λες να ειναι κάτι κακό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #6.197 28-01-09 21:23 Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η elvenstar: #6.198 28-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Click για ανάπτυξη... Λες να είναι σοβαρό; Θα τρελαθώ δεν αντεχω αλλο με τις αρρώστιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.199 28-01-09 21:33 Μα γιατι,τι να συμβαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #6.200 28-01-09 21:37 Οχι απλα σκεφτομαι,μπορει να ειναι και βλακεια,μηπως επεσε το εμβολιο πανω σε καποιο νευρο,ή κατι τετοιο.Υπαρχει τετοια περιπτωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν τα σέρνει περπατάει κανονικά αλλα κάνει μερικά βήματα κ μετά ξαπλώνει. Ναι εχει στο πίσω αριστερο πόδι της το έκανε το εμβόλιο. Γιατί λες να ειναι κάτι κακό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #6.197 28-01-09 21:23 Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η elvenstar: #6.198 28-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Click για ανάπτυξη... Λες να είναι σοβαρό; Θα τρελαθώ δεν αντεχω αλλο με τις αρρώστιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.199 28-01-09 21:33 Μα γιατι,τι να συμβαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #6.200 28-01-09 21:37 Οχι απλα σκεφτομαι,μπορει να ειναι και βλακεια,μηπως επεσε το εμβολιο πανω σε καποιο νευρο,ή κατι τετοιο.Υπαρχει τετοια περιπτωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η elvenstar: #6.198 28-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Click για ανάπτυξη... Λες να είναι σοβαρό; Θα τρελαθώ δεν αντεχω αλλο με τις αρρώστιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.199 28-01-09 21:33 Μα γιατι,τι να συμβαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #6.200 28-01-09 21:37 Οχι απλα σκεφτομαι,μπορει να ειναι και βλακεια,μηπως επεσε το εμβολιο πανω σε καποιο νευρο,ή κατι τετοιο.Υπαρχει τετοια περιπτωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο. Click για ανάπτυξη... Λες να είναι σοβαρό; Θα τρελαθώ δεν αντεχω αλλο με τις αρρώστιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.199 28-01-09 21:33 Μα γιατι,τι να συμβαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #6.200 28-01-09 21:37 Οχι απλα σκεφτομαι,μπορει να ειναι και βλακεια,μηπως επεσε το εμβολιο πανω σε καποιο νευρο,ή κατι τετοιο.Υπαρχει τετοια περιπτωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μα γιατι,τι να συμβαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #6.200 28-01-09 21:37 Οχι απλα σκεφτομαι,μπορει να ειναι και βλακεια,μηπως επεσε το εμβολιο πανω σε καποιο νευρο,ή κατι τετοιο.Υπαρχει τετοια περιπτωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οχι απλα σκεφτομαι,μπορει να ειναι και βλακεια,μηπως επεσε το εμβολιο πανω σε καποιο νευρο,ή κατι τετοιο.Υπαρχει τετοια περιπτωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.