Περσίας maniacs

Ναι ναι ναι:D
η κορουλα μου:up: η Thumbelina:happy:
ειναι κουκλα:inlove:
συντομα θα βαλω φωτογραφιες για να την δειτε;)
όλο υποσχέσεις είσαι..έργα δεν βλέπουμε:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαρία, κούκλος είναι! Ντολ φέις περσικό είναι, είδα σήμερα μια φωτογραφία απο 2 γατάκια που ήταν ολόιδια με το δικό σου και έτσι τον θυμήθηκα και σε ρώτησα! Να, στη βάζω να τα δεις κι εσύ (είναι απο εκτροφείο του εξωτερικού).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• pk.JPG
    pk.JPG
    15,4 KB · Εμφανίσεις: 25
Μαρία, κούκλος είναι! Ντολ φέις περσικό είναι, είδα σήμερα μια φωτογραφία απο 2 γατάκια που ήταν ολόιδια με το δικό σου και έτσι τον θυμήθηκα και σε ρώτησα! Να, στη βάζω να τα δεις κι εσύ (είναι απο εκτροφείο του εξωτερικού).
καλέ ίδια είναι:) τα κουκλάκια μου!!:inlove::inlove: μακάρι να είχα και εγώ 2 να έχει και παρέα το μωρό μου..

καλέ ίδια είναι:) τα κουκλάκια μου!!:inlove::inlove: μακάρι να είχα και εγώ 2 να έχει και παρέα το μωρό μου..
πίστεψέμε ποτέ δεν ειναι αρκετά:lol:

Μαρια ο μικρος σου εχει γινει κουκλος,να τον χαιρεσαι!

Γεια σου Δώρα μου, τι κάνετε; πως πάνε τα μικρά σου;

Γεια σου Ελενακι!
Καλα ειμαι,κι εγω και τα μικρα,η Μόιρα (ως συνηθως) αγκαλια μου,κι ο Σειριος κοιμαται διπλα μου.Τωρα τελευταια εχει βγαλει ενα χουι και θελει να κοιμαται κολλημενος πανω μου.Μονο οταν ειναι να κοιμηθει το κανει.
Τα δικα σου;Τι κανει το alter ego μου η Κάντυ;

Γεια σου Ελενακι!
Καλα ειμαι,κι εγω και τα μικρα,η Μόιρα (ως συνηθως) αγκαλια μου,κι ο Σειριος κοιμαται διπλα μου.Τωρα τελευταια εχει βγαλει ενα χουι και θελει να κοιμαται κολλημενος πανω μου.Μονο οταν ειναι να κοιμηθει το κανει.
Τα δικα σου;Τι κανει το alter ego μου η Κάντυ;
Λοιπόν τα νέα τα δικά μας είναι ότι όλα κάτι έχουν ο Μπατ έχει ερεθιστεί το ένα του μάτι κ βγάζει κάτι σαν βλέννα, η μικρή δεν ξέρω τι έχει κ όταν περπατάει κάνει 2 βήματα κ μετα ξαπλώνει στο πάτωμα, ο γάτος το πατέρα μου ο Τζέρυ μάλλον έχει πυρετό, μονο το alter ego σου ειναι καλά ευτυχώς γιατί θα είχα τρελαθεί. Κάτι πρέπει να κάνω για να αποφορτίσω τον χώρο από την κακή ενέργεια

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια για το μωράκι μου σύντομα θα έχουμε και νέες φωτογραφίες πολύ καλύτερες:up:

Λοιπόν τα νέα τα δικά μας είναι ότι όλα κάτι έχουν ο Μπατ έχει ερεθιστεί το ένα του μάτι κ βγάζει κάτι σαν βλέννα, η μικρή δεν ξέρω τι έχει κ όταν περπατάει κάνει 2 βήματα κ μετα ξαπλώνει στο πάτωμα, ο γάτος το πατέρα μου ο Τζέρυ μάλλον έχει πυρετό, μονο το alter ego σου ειναι καλά ευτυχώς γιατί θα είχα τρελαθεί. Κάτι πρέπει να κάνω για να αποφορτίσω τον χώρο από την κακή ενέργεια
Όλα αυτά μαζί;;:(:(Έλεος,τι ατυχία είναι αυτή;Ειδικά αυτό το κάνει 2 βήματα και ξαπλώνει δεν μ'άρεσε καθόλου,σε γιατρό την πήγες την κουκλίτσα;

Όλα αυτά μαζί;;:(:(Έλεος,τι ατυχία είναι αυτή;Ειδικά αυτό το κάνει 2 βήματα και ξαπλώνει δεν μ'άρεσε καθόλου,σε γιατρό την πήγες την κουκλίτσα;
την εχω πάει 4 φορές κ μια σήμερα 5 δεν της βρίσκει τίποτα. Γιατί λες ότι δεν σ αρέσει ξέρεις κάτι γι αυτό; έχεις ακούσει κάτι;

Ελα μωρε Ελενα,ολα μαζι ετυχαν...Τι εξετασεις εχει κανει η μικρη;

Ελα μωρε Ελενα,ολα μαζι ετυχαν...Τι εξετασεις εχει κανει η μικρη;
Τα παντα εχουμε κάνει Δώρα αιματολογικές απλές για λευχαιμία κ για Ειτζ κ βγήκαν καλές οι πρώτες κ οι άλλες αρνητικές. μετά τις έκανε κ εξετασεις μηπως έσπασε κάποιο πόδι ή στους μυς ή κάποιο νευρολογικό πρόβλημα αλλά δεν βρήκε τπτ. όλα μου είπε είναι μια χαρά όμως μου είπε ότι του φαίνεται σαν τρομοκρατημένη. Δεν ξέρω όμως γιατί να είναι τόσο φοβισμένη που να την κάνει να συμπεριφέρεται έται. Το μόνο παράξενο που έγινε στο σπίτι είναι ότι όταν πέθανε ο γκριζάκος κλέγαμε κ υπήρχε κ υπάρχει ακόμα βεβαια μια θλίψη αυτά δεν ξέρω όμως αν ειναι ικανά για να έχει πάθει κατι σαν σοκ το γατάκι, εκτός αν τρομοκρατήθηκε από τον γιατρό κ το εμβόλιο

Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων;

Τα πισω τα ποδια τα σερνει;Το εμβολιο που της το εκανε;Εχει σχεση με την περιοχη των ποδιων;
Οχι δεν τα σέρνει περπατάει κανονικά αλλα κάνει μερικά βήματα κ μετά ξαπλώνει. Ναι εχει στο πίσω αριστερο πόδι της το έκανε το εμβόλιο. Γιατί λες να ειναι κάτι κακό;

Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο.:hmm:

Απλα μου κανει εντυπωση που το προβλημα το εμφανισε μετα το εμβολιο,και στην περιοχη που εγινε αυτο.:hmm:
Λες να είναι σοβαρό; Θα τρελαθώ δεν αντεχω αλλο με τις αρρώστιες:(:(:(

Μα γιατι,τι να συμβαινει?:hmm:

Οχι απλα σκεφτομαι,μπορει να ειναι και βλακεια,μηπως επεσε το εμβολιο πανω σε καποιο νευρο,ή κατι τετοιο.Υπαρχει τετοια περιπτωση;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back