Περσίας maniacs

Μακαρι μωρε Αναστασια,μου την εχει δωσει αυτο το να μη μπορω να παω πουθενα ενω εχω τοσο χρονο ελευθερο...:(Κι οχι τιποτε αλλο,εχω ρημαξει τα Helmi,οι πωλητριες με ξερουν με το ονομα μου πια!:lol:
Πάλι καλά που έχει και κατι να ξεδίνεις εκει. Ο Δημήτρης τι κάνει? πότε έρχεται?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάλι καλά που έχει και κατι να ξεδίνεις εκει. Ο Δημήτρης τι κάνει? πότε έρχεται?
Αυτη τη στιγμη αν δεν κανω λαθος,σκοπια.Μαλλον την Τεταρτη θα ερθει,ισως μεινει τρεις τεσσερις μερες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και οι εφτά μας είμαστε υπέροχοι :Ρ

είχαμε πάει επίσκεψη στην αναστασία (staman) και περάσαμε ευχάριστα με τους 9 τους (πουλιά ψάρια χελώνες δεν είναι μετρήσιμα είδη) τώρα γυρίσαμε στα δικά μας μικρά χνουδωτά τετράποδα :)

γενικα καλά είμαστε... τώρα που σφίξανε καλά τα κρύα το κρεβάτι μου είναι για πέντε... δύο εμείς και 3 γάτες :) κοινώς ο γιώργος όποτε πάει μέσα αναφωνεί "και γώ που θα ξαπλώσω τώρα;" και μετά μετακινούμε συνήθως τον πρίνς που ζηλότυπα κοιμάται καταμήκος του μαξιλαριού του :)
πότε σου έρχεται το μικρό σου κουνάκι; πώς είναι το πιο μικρό σου ακόμα γατουλάκι;

Η μικρουλα μου η κορουλα μου μια χαρα ειναι:up:
εχει γινει τελειως βδελα επανω μου:D
παντου μαζι,μα παντου ομως:P
τωρα ο μπεμπακος μου θα ερθει σε κανα μηνα;):happy:
4 μαρτιου θα ειναι 3 μηνων:) λεω 7 σαββατο να γινει η παραλαβη
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχχιχιιχχιχι:lol:

παιδιά το γλύψιμο στο σπίτι είναι για προσωπική ικανοποίηση.. συγχίζομαι όταν λένε έχεις γάτα = βρώμικο τριχωτό σπίτι....

το δικό μου δεν είναι τριχωτό... ρωτήστε την αναστασία... το γλύφω καθημερινά....

παιδιά το γλύψιμο στο σπίτι είναι για προσωπική ικανοποίηση.. συγχίζομαι όταν λένε έχεις γάτα = βρώμικο τριχωτό σπίτι....

το δικό μου δεν είναι τριχωτό... ρωτήστε την αναστασία... το γλύφω καθημερινά....

Το δικο μου δεν ειναι τριχωτο λεει:P:redface: αααααααααααααααααααααχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα:lol:
θα ρωτησουμε θα ρωτησουμε:up:

Αυτη τη στιγμη αν δεν κανω λαθος,σκοπια.Μαλλον την Τεταρτη θα ερθει,ισως μεινει τρεις τεσσερις μερες.
Με το καλό να τον δεχτεις και να περάσετε τέλεια!!!!! :D

Η μικρουλα μου η κορουλα μου μια χαρα ειναι:up:
εχει γινει τελειως βδελα επανω μου:D
παντου μαζι,μα παντου ομως:P
τωρα ο μπεμπακος μου θα ερθει σε κανα μηνα;):happy:
4 μαρτιου θα ειναι 3 μηνων:) λεω 7 σαββατο να γινει η παραλαβη
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχχιχιιχχιχι:lol:
Δημήτρη μου τι καλα που είναι κολλημένη επάνω σου η μικρουλα. Μπράβο. Με το καλο να υποδεχθεις και το μωράκι σου το αγοράκι σου. Θα είναι και καλλίτερα για την μικρη γιατι θα σε έχει ήδη συνηθίσει κ ο καινουργιος γατουλης θα είναι πιο ευπρόσδεκτος για αυτην νομίζω.:)

Ναι βρε Σταυρουλα μου εννοείται πως εμεις που είμαστε γατοφιλοι και ιδιοκτήτες γατων δεν εχουμε τριχωτά σπίτια. Και προφανώς δεν είμαστε και βρωμιάρηδες. :mad:Αλλα τι να πεις.Ο κόσμος έχει τις εμμονές του σχετικά με τα ζώα. :mad:
Και βέβαια εσύ το παρακάνεις. Συνεχεια με ένα σουίφερ! Σε θαυμάζω.:)Εγω όσο κι αν προσπαθώ, δεν είμαι έτσι. Τι να πω... αληθεια κι εγω που έχω τις γατουλες μου και το σκυλάκι μου αισθάνομαι άσχημα όταν έρχονται άνθρωποι που δεν έχουν ζώα και δεν καταλαβαίνουν απ αυτα.

Ασε Αναστασω μου,8 μποφωρ την Τεταρτη,μαλλον δε θα μπορεσει να ερθει.
Σταυρουλα μην αγχωνεσαι μονο,αμα το κανεις για να ευχαριστεις τον εαυτο σου ΟΚ.

Ωχ μωρε. Αυτα συμβαίνουν γμτ με τα νησιά. Τι κρίμα. Μακάρι να μπορεσει να έρθει ο καλός σου. Τέλος του χρόνου γρήγορα στεριάαααααα:hmm:

Μωρε ειναι πολυ δυσκολο,εγω θα ζητησω αποσπαση αλλα δε νομιζω να την παρω.Τι να πω,θα δειξει...

Μωρε ειναι πολυ δυσκολο,εγω θα ζητησω αποσπαση αλλα δε νομιζω να την παρω.Τι να πω,θα δειξει...
Ολοι μας θα στείλουμε τη θετικη μας σκέψη τότε για να γίνει ό,τι καλλίτερο καλή μου:rolleyes:

Ω ναι να τη στειλετε αλλιως θα σας πρηζω ΚΑΙ του χρονου!:mad::lol:

Ω ναι να τη στειλετε αλλιως θα σας πρηζω ΚΑΙ του χρονου!:mad::lol:
Δεν κατάλαβα τι υποννοείς? Οτι δηλ του χρόνου ΑΝ ΔΕΝ τακτοποιηθείς κάπου πιο κοντά τότε μόνον θα μας πρήζεις δηλ θα μπαινεις στο φόρουμ αλλιώς ΔΕΝ θα μπαινεις κ τόσο συχνά και θα σε χάσουμε? Δεν καταλαβα ακριβώς? Ή εννοείς ότι θα γκρινιάζεις αν δεν έρθεις κάπου σε στεριά?:redface::hmm:

Δεν κατάλαβα τι υποννοείς? Οτι δηλ του χρόνου ΑΝ ΔΕΝ τακτοποιηθείς κάπου πιο κοντά τότε μόνον θα μας πρήζεις δηλ θα μπαινεις στο φόρουμ αλλιώς ΔΕΝ θα μπαινεις κ τόσο συχνά και θα σε χάσουμε? Δεν καταλαβα ακριβώς? Ή εννοείς ότι θα γκρινιάζεις αν δεν έρθεις κάπου σε στεριά?:redface::hmm:
Θα γκρινιαζω καλε!Αμα ερθω στερια θα παρακαλατε να με χανετε,κολλητσιδα θα σας γινω!:lol:

Θα γκρινιαζω καλε!Αμα ερθω στερια θα παρακαλατε να με χανετε,κολλητσιδα θα σας γινω!:lol:
αααα γιατι προς στιγμήν ανησύχησα και μπερδεύτηκα!!:hmm:

Αλήθεια το Ελενάκι σήμερα δεν μπήκε καθόλου ούτε κ χθες. την επιθύμησα.!:hmm:

Ναι και δε λειτουργει και το msn μου να μιλησουμε απο εκει.Και η Ζορίτσα τι εγινε;:hmm:

Ναι και δε λειτουργει και το msn μου να μιλησουμε απο εκει.Και η Ζορίτσα τι εγινε;:hmm:
Δεν ξέρω τι έγινε η Ζορίτσα. Εχει καιρο να μπει και κάποιες φορές πριν τα Χριστουγεννα που ΄΄ημουν μεσα στο μσν και έδειχνε να ήταν κ εκείνη μέσα και της έστειλα μήνυμα επι τοπου δεν απήντησε. Ισως δεν ήταν η ίδια μέσα τι να πω... χάθηκε. Οσο για το μσν σου έστειλα πριν μήνυμα μήπως είσαι μέσα αλλα έδειχνε πως ήσουν εκτος. Τι έπαθε το μσν σου? Εμενα μου ήρθε ιος σήμερα από μια επαφή μου με την ένδειξη: Hello hi hi Fotos Hi5 και μια διεύθυνση για να μπω κ πάτησα η χαζη κ ήταν ιος κ δεν μπορουσα να δω τη συγκεκριμένη επαφη κ τη διέγραψα. ελπίζω να επανέλθει το μσν σου

Α τετοιοι ιοι μου ερχονται κι εμενα αλλα δεν τους ανοιγω ποτε.Δεν ξερω,δεν βρισκει το IP του υπολογιστη...Μαλλον καποιος ιος πρεπει να ειναι,αυριο αν εχει γυρισει ο Μανωλης,ενα παιδι που φροντιζει την ηλεκτρονικη αλληλογραφια κτλ στο γραφειο,θα του ζητησω να του ριξει μια ματια.Τοσες μερες δεν εχω μπει καθολου,και ηθελα να μιλησω και με τη Βασιλικη για το βιβλιο...
Λοιπον Αναστασω μου εγω θα ξαπλωσω τωρα.Ονειρα γλυκα,σε ευχαριστω πολυ για την παρεουλα,φιλια στα γατουνια σου και στη Λουσιτα(κι ας μη με συμπαθησε:P)

Α τετοιοι ιοι μου ερχονται κι εμενα αλλα δεν τους ανοιγω ποτε.Δεν ξερω,δεν βρισκει το IP του υπολογιστη...Μαλλον καποιος ιος πρεπει να ειναι,αυριο αν εχει γυρισει ο Μανωλης,ενα παιδι που φροντιζει την ηλεκτρονικη αλληλογραφια κτλ στο γραφειο,θα του ζητησω να του ριξει μια ματια.Τοσες μερες δεν εχω μπει καθολου,και ηθελα να μιλησω και με τη Βασιλικη για το βιβλιο...
Λοιπον Αναστασω μου εγω θα ξαπλωσω τωρα.Ονειρα γλυκα,σε ευχαριστω πολυ για την παρεουλα,φιλια στα γατουνια σου και στη Λουσιτα(κι ας μη με συμπαθησε:P)
Μωρε η Λουσίτα όλους τους συμπαθει. Αλλα εκεινη τη μέρα δεν είχε κ πολλη ώρα για να σε γνωρίσει... ΤΗν επόμενη φορα θα δεις πως δεν θα ξεκολλα από την αγκαλιά σου. Ρώτα την Σταυρουλα.Σήμερα την έβγαλε στην αγκαλιά της όλη την ώρα και στου Γιώργου. Και στην αγκαλιά των παιδιών...

Ναι μωρε φαινεται γλυκυτατη σκυλιτσα...:)

θέλω και εγώ να τη δω αυτή τη βούρτσα δεν ήξερα οτι υπάρχει ειδικά για περσικά..αυτή που έχω δεν πρεπει να είναι κατάλληλη δεν κάνει και τόσο καλή δουλειά:hmm:
Ναι υπάρχει ειδική για περσικά γιατί οι άλλες οι απλες δεν πιανουν κ τα 3 τριχώματα της περισκής κ ειδικά το πιο κοντό που είναι αυτό που δημιουργεί κ το πρόββλημα με τους κόμπους
Ελενα καλησπέρα!!! Ειναι καλά τα μωράκια σου? Ο Μπατουλίνος με το ματάκι>? Το Πικατσουλίνι καλίτερα? Η Κάντυ ελπιζω να είναι ακμαία όπως χθες!!!

Λοιπον για καλό σαμπουάν έχω ενα που παίρνω από τον κτηνίατρο μου κι είναι τέλειο δεν ξέρω ομως αν κυκλοφορεί στο εμπόριο. Γραφω ακριβώς ό,τι αναγραφεται στην ετικέτα:
---------------------------------------------------------------------------

Pet sampoo
Clean + Gloss
Σαμπουάν για σκύλους και γάτες
Για κάθε τύπο τριχώματος
Υποαλλεργικό με άρωμα βανίλιας και καρύδας

Pet quality products
-------------------------------------------------------------------------
Επάνω στο μπουκάλι έχει και τα στοιχεία του αντιπρόσωπου που το διαθέτει στην Έλλάδα: Αποκλειστική διάθεση, P.Q.P
τηλ. 210 4624144
-----------------------------------------------------------------------
:D
Αναστασία μου πάμε καλύτερα ευτυχώς ο Μπατ λίγο με τα ματάκια του ποτε έχει πολές εκκρίσεις πότε όχι αλλά ο γιατρός είπε να συνεχίσουμε έτσι χωρίς φαρμακα κ όλα θα πάνε καλά. Το Clean + Gloss έχω κ εγω αλλά δεν ήξερα το έχει κ άρωμα βανίλια:up: θα πρέπει να μου στείλεις το τηλ, της φίλης σου από το πετ σοπ γιατί έχει φοβερά πραγματα νομίζω;)

να σας βάλω κι εγω μια ωραια φωτο..Ελενα συνεχεια μας επισκεπτεσαι..σου ανταποδιδουμε!:)
Βάσια μου να μας επισκέπτεσαι πιο συχνα:up::up::up::up: Μ' αρέσει αυτό το ζουζούνι
Κι ενας σοβαρος κυριος με υφος:
MyFantasysblueiceSensation13W.jpg
Αμαν βρε παιδιά με καταστρέφεται μ αυτές τις φωτογραφίες:rolleyes:.
Μωρε η Λουσίτα όλους τους συμπαθει. Αλλα εκεινη τη μέρα δεν είχε κ πολλη ώρα για να σε γνωρίσει... ΤΗν επόμενη φορα θα δεις πως δεν θα ξεκολλα από την αγκαλιά σου. Ρώτα την Σταυρουλα.Σήμερα την έβγαλε στην αγκαλιά της όλη την ώρα και στου Γιώργου. Και στην αγκαλιά των παιδιών...
Το επιβεβαιώνο κ εγώ ειναι από τα πιο γλυκά πλάσματα που έχω γνωρίσει κ να τις δώσεις κ μεζεδάκια όχι απλά κάθεται στην αγκαλιά σου δεν ξεκολλάει από πάνω σου;) :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back