Περσίας maniacs

Ναι υπάρχει ειδική για περσικά γιατί οι άλλες οι απλες δεν πιανουν κ τα 3 τριχώματα της περισκής κ ειδικά το πιο κοντό που είναι αυτό που δημιουργεί κ το πρόββλημα με τους κόμπους

Αναστασία μου πάμε καλύτερα ευτυχώς ο Μπατ λίγο με τα ματάκια του ποτε έχει πολές εκκρίσεις πότε όχι αλλά ο γιατρός είπε να συνεχίσουμε έτσι χωρίς φαρμακα κ όλα θα πάνε καλά. Το Clean + Gloss έχω κ εγω αλλά δεν ήξερα το έχει κ άρωμα βανίλια:up: θα πρέπει να μου στείλεις το τηλ, της φίλης σου από το πετ σοπ γιατί έχει φοβερά πραγματα νομίζω;)
Το επιβεβαιώνο κ εγώ ειναι από τα πιο γλυκά πλάσματα που έχω γνωρίσει κ να τις δώσεις κ μεζεδάκια όχι απλά κάθεται στην αγκαλιά σου δεν ξεκολλάει από πάνω σου;) :lol:
Ναι η Λουσίτα είναι πολύ λιχουδα. Είναι η αλήθεια και .... πουλάει και την ψυχή της για μεζεδάκια. Αλλα παρόλα αυτα είναι καλή έ?
Μπράβο για τον Μπατουλίνο. Θα του περάσουν όλα θα δεις. Σε λίγες μέρες θα είναι περδίκι.Δώσε του πολλά γατοφιλάκια από τον Πέρση:)
Και το σαμπουάν το πήρα από τον κτηνίατρο. Αλλα η δική μου στο πετ σοπ μπορει να μου φέρει ό,τι της ζητήσω νομίζω.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι η Λουσίτα είναι πολύ λιχουδα. Είναι η αλήθεια και .... πουλάει και την ψυχή της για μεζεδάκια. Αλλα παρόλα αυτα είναι καλή έ?
Μπράβο για τον Μπατουλίνο. Θα του περάσουν όλα θα δεις. Σε λίγες μέρες θα είναι περδίκι.Δώσε του πολλά γατοφιλάκια από τον Πέρση:)
Και το σαμπουάν το πήρα από τον κτηνίατρο. Αλλα η δική μου στο πετ σοπ μπορει να μου φέρει ό,τι της ζητήσω νομίζω.:)
Δυστυχώς Αναστασία μου πάλι έχει πρόβλημα με τα ματάκια του ο Μπατουλίνο αύριο θα πάμε για εξετάσεις στο γιατρό κ αν είναι θα κάνουμε μια θεραπεία γιατί μάλλον είναι επιπεφυκιτιδα όπως μου είπε κ δεν θα περάσει κ τόσο εύκολα:(:(:( Ευχαριστούμε για τα γατοφιλάκια σας στέλνουμε κ εμείς πολλά κ γλυκά γατοφυλάκια κ μουσουδιές:greycat:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ μωρε ο καημενος ο Μπατ...Αντε δεν πειραζει θα παρει τα φαρμακα του και θα γινει περδικι!:up:

Αχ μωρε ο καημενος ο Μπατ...Αντε δεν πειραζει θα παρει τα φαρμακα του και θα γινει περδικι!:up:
Μακάρι μακάρι Δώρα μου γιατί στενοχωριέμαι να τον βλέπω έτσι συνέχεια, πότε είναι καλά πότε είναι χάλια:(
Λοιπόν σου βάζω μια φωτογραφία από την κλασική Κορατ που βρήκα για να μη σου χαλάσω την παρουσίαση στο θέμα σου με της φωτογραφίες
tkorat1.jpg

Ελενάκι μου περαστικά στον Μπατούλι.....θα γίνει καλά μην στενοχωριέσαι!!!;)
Τα άλλα τα μωρά σου είναι καλά?:)

Ελενάκι μου περαστικά στον Μπατούλι.....θα γίνει καλά μην στενοχωριέσαι!!!;)
Τα άλλα τα μωρά σου είναι καλά?:)
Ναι ευτυχώς Νικολέττα μου όλα καλά είναι μόνο το Μπατουλίνι μου είναι λίγο χάλια. να σου πω δεν ήθελα να του δώσω κ φάρμακα κ ήθελα να το αποφύγω αλλά τώρα αναγκαστικά...:(

Ελενακι στα χαρακτηριστικα του CFA αναφερει ως μοναδικο αποδεκτο χρωμα το μπλε,μηπως ειναι νεοτερη παραλλαγη;:hmm:

Ελενακι στα χαρακτηριστικα του CFA αναφερει ως μοναδικο αποδεκτο χρωμα το μπλε,μηπως ειναι νεοτερη παραλλαγη;:hmm:
Δεν ξέρω ακριβώς πάντως το βιβλίο που έχω είναι αρκετά παλιό. Θα το βρω κ θα σου γράψω ακριβώς τι λέει θυμάμαι οτι λέει αυτό που λες κ εσύ στο άρθρο σου δλδ οτι θεωρούνται καλότυχες κ ότι μάλιστα στην Ταίλάνδη κάνουν πάντα δώρο ενα ζευγάρι Κορατ στους νεονυμφους για τύχη

Σου εβαλα στο αρθρο ακριβως την περιγραφη του breed standard,η τελευταια του εκδοση ηταν το 2006 νομιζω.;)

Σου εβαλα στο αρθρο ακριβως την περιγραφη του breed standard,η τελευταια του εκδοση ηταν το 2006 νομιζω.;)
Πάω να το δω. :up:

Δυστυχώς Αναστασία μου πάλι έχει πρόβλημα με τα ματάκια του ο Μπατουλίνο αύριο θα πάμε για εξετάσεις στο γιατρό κ αν είναι θα κάνουμε μια θεραπεία γιατί μάλλον είναι επιπεφυκιτιδα όπως μου είπε κ δεν θα περάσει κ τόσο εύκολα:(:(:( Ευχαριστούμε για τα γατοφιλάκια σας στέλνουμε κ εμείς πολλά κ γλυκά γατοφυλάκια κ μουσουδιές:greycat:
Μωρε Ελενα μου ο Μπατουλίνος θα γίνει καλά ... :|Περαστικούλια σας και να του κάνεις αυτο που λέει ο γιατρος.:)Τι εξετάσεις εννοείς?

Μωρε Ελενα μου ο Μπατουλίνος θα γίνει καλά ... :|Περαστικούλια σας και να του κάνεις αυτο που λέει ο γιατρος.:)Τι εξετάσεις εννοείς?
Το ξέρω Αναστασία μου ότι δεν είναι κάτι σοβαρό απλά ,μέχρι να περάσει στεναχωριέμαι να τον βλέπω έτσι. Μας είπε να πάμε για εξέταση να δει λίγο τα ματάκια του, κ θα ρωτήσω μήπως υπάρχει κ κάποιο τεστ για αλλεργίες

Γεια φουντωτοι!
Ελενα τι κανει ο Μπατ,εδειξαν τιποτα οι εξετασεις;Το μωρο;
Cute-kitten-1-I16HLHWC94-1280x1024.jpg

Γεια φουντωτοι!
Τι είναι αυτο το υπέροχο μωρό?????Ευχαριστουμε:)

Γεια φουντωτοι!
έδειξαν αυτό που λέγαμε χθες ότι έχει επιπεφυκίτιδα πηραμε τελικά κολλύριο με κορτιζόνη κ για μερικές μέρες θα κάνουμε θεραπεία. Το μωρό Πικατσου ειναι μία χαρά κ βρηκε τον παλιό σπαστικό του εαυτό κ μας μαδάει όλους:mad:
Τι είναι αυτο το υπέροχο μωρό?????Ευχαριστουμε:)
είναι καταπληκτικό αν κ εξοτικ έχει όμως φοβερή πλάκα κ είναι κ σαν το Μαγκουάι:up:

Περαστικα στον Μπατ εμταξει δεν ειναι τιποτα σοβαρο!
Μπραβο στο Πικατσουλινι,που επεστρεψε στον παλιο καλο του εαυτο!:up:

Καλημερουδια περσάκια!!!!!!!!!:)
έδειξαν αυτό που λέγαμε χθες ότι έχει επιπεφυκίτιδα πηραμε τελικά κολλύριο με κορτιζόνη κ για μερικές μέρες θα κάνουμε θεραπεία. Το μωρό Πικατσου ειναι μία χαρά κ βρηκε τον παλιό σπαστικό του εαυτό κ μας μαδάει όλους:mad:
Ελενάκι μου περαστικά στο Μπατουλίνι το μαγευτικό και δώστου από εμας πολλά γατοφιλάκια στα μουστάκια και ζουλα του τα πατουσάκια!!!! :up::up::up:
Οσο για το Πικατσουλίνι να μου το μαδήσεις και εσύ !!!! Πες του απο τη θεια Αναστασια ότι είναι τα ζουλήγματα:lol::lol::lol:

3254951311_c61c4678f2.jpg
Γεια σας περσάκια!!:up:Δεν μπαίνω συχνά τελευταία λόγω εξεταστικής αλλά είπα να σας βάλω μια φωτογραφία του μωρού μου για να μη μας ξεχνάτε...πολλά φιλιά σε όλες και σε όλους:kiss::kiss: και περαστικά στον Μπατ...

Περαστικα στον Μπατ εμταξει δεν ειναι τιποτα σοβαρο!
Μπραβο στο Πικατσουλινι,που επεστρεψε στον παλιο καλο του εαυτο!:up:
Ναι ναι she'll be back που θα έλεγε κ ο Σβαρτς:lol: Ο Μπατ σε ευχαριστεί πολύ για τις ευχές που του στέλνεις κ σου στέλνει μια γλειψιά (σλουρπ)
Καλημερουδια περσάκια!!!!!!!!!:)

Ελενάκι μου περαστικά στο Μπατουλίνι το μαγευτικό και δώστου από εμας πολλά γατοφιλάκια στα μουστάκια και ζουλα του τα πατουσάκια!!!! :up::up::up:
Οσο για το Πικατσουλίνι να μου το μαδήσεις και εσύ !!!! Πες του απο τη θεια Αναστασια ότι είναι τα ζουλήγματα:lol::lol::lol:
Έτοιμη η παραγκελία θεια Αναστασία έδωσα γατοφιλάκια στον Μπάτυ κ ζουληξα εκ μέρους σου το Πικατσου αν κ δεν το χάρηκε κ πολύ:lol:
3254951311_c61c4678f2.jpg
Γεια σας περσάκια!!:up:Δεν μπαίνω συχνά τελευταία λόγω εξεταστικής αλλά είπα να σας βάλω μια φωτογραφία του μωρού μου για να μη μας ξεχνάτε...πολλά φιλιά σε όλες και σε όλους:kiss::kiss: και περαστικά στον Μπατ...
Πωπω τι τέλειος γάτος έγινε; Όσο μεγαλώνει τόσο ομορφαίνει. Πραγματικά να μη μας ξεχνας να βάζεις πιο συχνά φωτογραφίες από τον πανέμορφο γατούλη σου. Ευχαρστούμε κ για τις ευχούλες, σας στέλνουμε κ εμείς πολλά γατοφιλάκια :kiss:

περαστικα και απο μας στον Μπατ!γρηγορα καλα!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back