Περσίας maniacs

Το καλο μου...Ξερεις πως ακουγονται αυτα σε καποιον που συγκατοικει με τον Σειριο ε;:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το καλο μου...Ξερεις πως ακουγονται αυτα σε καποιον που συγκατοικει με τον Σειριο ε;:lol:
Πώς δηλαδή??? Αντε που το κακολογείς το παιδί σου μωρέ.!!! Ειναι ένας κούκλος πάντως στις φωτο που έβαλες στο θεματακι του. Τρελάθηκα:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εμενα μ'αρεσει πολυ...Και η αληθεια ειναι οτι εχει ηρεμησει πολυ,εχει φτιαξει πολυ η συμπεριφορα του.Απλα ξερεις,ειναι να μη σου βγει το ονομα.:lol:

Κι εμενα μ'αρεσει πολυ...Και η αληθεια ειναι οτι εχει ηρεμησει πολυ,εχει φτιαξει πολυ η συμπεριφορα του.Απλα ξερεις,ειναι να μη σου βγει το ονομα.:lol:
Μωρε τι λες? Κι αμα σου βγει ξαναμπαίνει με λίγη καλή συμπεριφορά και έναν φιογκο στο λαιμουδάκι μπλε παρακαλώ και θα ειναι κι ο πρώτος κύριος και καθως πρέπει:lol::lol::lol:

Ωραια ωραια θα συνεννοηθω και με τη Νεκταρια που ξερει περισσοτερα απο αυτα και θα δουμε.

Ναι ναι είναι έτσι ακριβώς και ο χαρακτήρας του να δεις ποσο ΑΙΘΕΡΙΟΣ και αγνός είναι. Εντελως απονήρευτος και πολύ αθώος:D:)
καλα αυτο φαινεται και στο βλεμμα του!!!!το χρωμα του ειναι αψογο!!!!το λατρευω αυτο το χρωμα στις γατες!!!πολυ καλη φωτο εβγαλες Αναστασια!!!βαλε κι αλλες τετειες!:up:

Εξαιρετικά αφιερωμένες στη Δανάη που με κανάκεψε. :)Πέρσης.:)

Δανάη, όμως θέλουμε κι εσύ να μας βάλεις,μερικές φωτο των υπέροχων γατουνίων σου. Να τα καμαρώσουμε!!! Ειδικα ο Έρωτας πρέπει να έχει γίνει αγνώριστος!
:D

Γεια σας περσάκια!! Να΄μαι κι εγώ πάλι. Πού χαθήκατε καλέ?

Τα γατάκια μου

Γειά σας είμαι η Χριστίνα και στο avatar είναι ο γάτος μου ο Πέρσης και γάτα μου Κίτυ.Είναι Περσίας τσιντσιλά,δεν είχα ποτέ πριν γάτες και τις απέκτησα από μια φίλη που γέννησε η δικιά της,είναι αξιολάτρευτες,με ήπιο χαρακτήρα αλλά πολύ τρίχα.:):):)

Γειά σας είμαι η Χριστίνα και στο avatar είναι ο γάτος μου ο Πέρσης και γάτα μου Κίτυ.Είναι Περσίας τσιντσιλά,δεν είχα ποτέ πριν γάτες και τις απέκτησα από μια φίλη που γέννησε η δικιά της,είναι αξιολάτρευτες,με ήπιο χαρακτήρα αλλά πολύ τρίχα.:):):)
Καλώς την!!! :)Είναι πανέμορφα τα γατόνια σου απ΄ότι βλέπω!!! :up:
Αληθεια είναι πως οι περσικές γάτες ως μακρύτριχες βγάζουν πάρα πολύ τρίχα. Αλλα αυτο μπορεις να το ελέγξεις με το καθημερινό βουρτσισμά τους με τις ειδικές χτένες..:D
Βέβαια τα τσιντσιλα έχουν πιο ευκολο τρίχωμα απο τα κατ΄εξοχην περσικα και πιο εύκολη μουρίτσα (δηλ. ματάκια που δεν ερεθίζονται και στοματάκι κ μυτούλα χωρίς πρόβλημα αναπνευστικό οπως τα pekiface). :)Ποσο είναι τα μωράκια σου? Τον ένα τον λένε Πέρση?:)Εχει το ίδιο όνομα με τον δικό μου τον ζουζουνο.:rolleyes::D:)
Και... βάζε μας ωραίες φωτογραφίες τους να τα θαυμάζουμε και να τα καμαρώνουμε!!!:up:

καλημέρα παιδιά... επιτέλους βρήκα χρόνο (και πρόσβαση στο διαδύκτιο) από τη δουλειά μου και είπα να περάσω να σας καλημερίσω.... ξέρω είμαι απαράδεκτη δεν έχω βάλει τπτ τώρα τελευταία :( αλλά ειλικρινά υπάρχουν μέρες που δεν προλαβαίνω να ξύσω τη μύτη μου.. και όταν προλαβαίνω είμαι τόσο κουρασμένη και το λάπ τοπ τόσο μακρυά μου...

πώς είναι τα γατούνια σας; περιμένω νέα ασας γιατί ε΄χω χαθεί :(

καλημέρα παιδιά... επιτέλους βρήκα χρόνο (και πρόσβαση στο διαδύκτιο) από τη δουλειά μου και είπα να περάσω να σας καλημερίσω.... ξέρω είμαι απαράδεκτη δεν έχω βάλει τπτ τώρα τελευταία :( αλλά ειλικρινά υπάρχουν μέρες που δεν προλαβαίνω να ξύσω τη μύτη μου.. και όταν προλαβαίνω είμαι τόσο κουρασμένη και το λάπ τοπ τόσο μακρυά μου...

πώς είναι τα γατούνια σας; περιμένω νέα ασας γιατί ε΄χω χαθεί :(
Καλημέρα αγάαααπες μου όμορφες!!! :up:Τι κάνει το φρεσκολουσμένο Ρεϊνάκι? ΤΟ Πριν πριν μου και ο Πάρης ο ερωτευμένος μας???
ΚΑΙ ΝΑΙ!!!:mad: ΕΧΕΙΣ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ όχι τίποτ΄άλλο αλλα μας λείπουν τα πανέμορφα μωρά σου.!!! ΑΝΤΕ και να μας βάλεις πάραυτα φωτογραφίες νεες. Ορίστε μας κυρία μου αγαπημένη!!:lol:
:lol:

ι! το ρεινάκι αποφάσισε το βραδάκι που ξαπλώσαμε να δούμε όλοι μαζί (γάτες παιδιά και μείς) τηλεόραση ότι μας συμπαθεί αρκετά και ότι δεν θα την ξανακάνουμε εντός της ημέρας μπάνιο και βγήκε από την κρυψώνα της.... και στρογγυλοκάθησε στο κρεβάτι με αποτέλεσμα εμείς οι υπόλοιποι να ξαπλώσουμε σε διάφορες στάσεις προκειμένου να χωρέσουμε όλοι πάνω... (7 είμασταν όλοι μαζί ζωή νάχουμε)

το πριν πρίν μας αποφάσισε ότι θέλει χώρο στο δικό μου μαξιλάρι και όλημερίς και οληνυχτίς κοιμάται... μόλις πάμε προς τα μέσα πιάνει θέση.. αλοίμονό σου αν κάθισες στο μέρος του... σε κουτουλάει να κάνεις πέρα....

ο κύριος πάρης μας σήμερα στις 6 ήθελε αγκαλιά αλλά μόλις έκανε να ανεβεί στο κρεβάτι είδε τον πρίνς και έφυγε τρέχοντας. :( τον κυνήγαγα να τον κάνω την πρωινή του πεντάλεπτη αγκαλιά μετά γουργουριτού :(

ι! το ρεινάκι αποφάσισε το βραδάκι που ξαπλώσαμε να δούμε όλοι μαζί (γάτες παιδιά και μείς) τηλεόραση ότι μας συμπαθεί αρκετά και ότι δεν θα την ξανακάνουμε εντός της ημέρας μπάνιο και βγήκε από την κρυψώνα της.... και στρογγυλοκάθησε στο κρεβάτι με αποτέλεσμα εμείς οι υπόλοιποι να ξαπλώσουμε σε διάφορες στάσεις προκειμένου να χωρέσουμε όλοι πάνω... (7 είμασταν όλοι μαζί ζωή νάχουμε)

το πριν πρίν μας αποφάσισε ότι θέλει χώρο στο δικό μου μαξιλάρι και όλημερίς και οληνυχτίς κοιμάται... μόλις πάμε προς τα μέσα πιάνει θέση.. αλοίμονό σου αν κάθισες στο μέρος του... σε κουτουλάει να κάνεις πέρα....

ο κύριος πάρης μας σήμερα στις 6 ήθελε αγκαλιά αλλά μόλις έκανε να ανεβεί στο κρεβάτι είδε τον πρίνς και έφυγε τρέχοντας. :( τον κυνήγαγα να τον κάνω την πρωινή του πεντάλεπτη αγκαλιά μετά γουργουριτού :(
Σας βρίσκω πολύ τέλειους:):up:
Να΄στε καλά βρε όλοι σας και οι 7!!!!

Κι εγώ χθες βράδυ είχα ένα θέμα με τον Σεβάχ. Επαιζε κυνηγητο με τη Νάλα κατά τις 2.30 και έτρεχαν σ΄όλο το σπίτι με νιαρ και χου και χάδια κλπ. Κι αναγκάστηκα να κλείσω Πέρση και Σεβάχ στο δωμάτιο μου και Νάλα απ΄έξω. Ο Τιμυ ως συνήθως σνόμπαρε τους πάντες. Αφου είχε ρίξει καμια δυο σφαλιάρες στον Σεβάχ κατά τις 12 τα μεσάνυχτα γιατι ειχε ξαπλώσει στο διάδρομο με τη Νάλα και του έκοβε τον δρόμο να περάσει προς το σαλόνι. Υποψιάζομαι πως αυτο γίνεται γιατι ο Σεβάχ ίσως αρχίζει να μυρίζει λόγω ορμονών και ο Τιμυ το καταλαβαίνει. Θα το παρακολουθησω:hmm:

χμχμχ έχουν όλες οι γάτες τις ώρες τους. μάλλον ο τίμυ φοβάται την πρωτο καθεδρία μέσα στο σπίτι από το νιάνιαρο βαφτηστίρι... :Ρ για τσεκάρησέ το και αυτό....

άσχετό εμείς ακόμη δεν μαδάμε (δεν μας μένουν πολλές τρίχες για μάδημα από το γατοκαυγά....)

χμχμχ έχουν όλες οι γάτες τις ώρες τους. μάλλον ο τίμυ φοβάται την πρωτο καθεδρία μέσα στο σπίτι από το νιάνιαρο βαφτηστίρι... :Ρ για τσεκάρησέ το και αυτό....

άσχετό εμείς ακόμη δεν μαδάμε (δεν μας μένουν πολλές τρίχες για μάδημα από το γατοκαυγά....)
:lol::lol::lol:

Ναι το άλλο θα το τσεκάρω. :hmm:

είναι εύκολο.... μετά από γατοκαυγά βρίσκεις τριών γατιών τσουλούφια μαζεμένα σε ένα σημείο (ναι ορμάει και η ρέινα όταν γίνεται καυγάς για να πάρει το αίμα της πίσω)..... απλό μάδημα είναι να βλέπεις τριχούλες απλά να αιωρούνται ή να παραμένουν εκεί που ένας γάτος κοιμόταν...

moz-screenshot.jpg
moz-screenshot-1.jpg
moz-screenshot-2.jpg
moz-screenshot-3.jpg
Τι ωραίο που είναι το ζουζουνι μου Αναστασία; (για τον Πέρση μιλάω φυσικά) μπήκα κ ειδα κ τις άλλες τους φωτογραφίες κ μου άρεσε πάρα πολύ αυτή που μάλλον έχει πιει νεράκι πριν γιατί είναι βρεγμένα τα μουστάκια του είναι θεϊκός γατούλης το κουκλί μου:inlove:
Σταυρούλα πραγματικά μας ξέχασες :( όταν μπορέσεις κ δεν θα είσαι τόσο κουρασμένη θα θέλαμε καμια φωτογραφία να σας δούμε:rolleyes:

moz-screenshot.jpg
moz-screenshot-1.jpg
moz-screenshot-2.jpg
moz-screenshot-3.jpg
Τι ωραίο που είναι το ζουζουνι μου Αναστασία; (για τον Πέρση μιλάω φυσικά) μπήκα κ ειδα κ τις άλλες τους φωτογραφίες κ μου άρεσε πάρα πολύ αυτή που μάλλον έχει πιει νεράκι πριν γιατί είναι βρεγμένα τα μουστάκια του είναι θεϊκός γατούλης το κουκλί μου:inlove:
Σταυρούλα πραγματικά μας ξέχασες :( όταν μπορέσεις κ δεν θα είσαι τόσο κουρασμένη θα θέλαμε καμια φωτογραφία να σας δούμε:rolleyes:
Ναι Ελενάκι μου έχει πιει νεράκι πριν αλλα μου άρεσε έτσι που είναι φυσική η φωτο για αυτο την έβαλα!! Σ΄ευχαριστουμε νονά Έλενα για την αγάπη που μας έχεις!!! Και σε περιμένουμε :up:

πρέπει ναι.... θα βάλω φωτογραφίες... αν καταφέρω αρχικά να τις περάσω στο λαπ τοπ μετά δεν είναι πολύ δουλειά.... θα χώσω κανα παιδί να τις περάσει γιατί εγώ....

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Καλησπερα στους Πέρσες...μερικές φωτογραφίες και απο μας...:D:D

Συνημμένα

• DSC01225.jpg
    DSC01225.jpg
    163,8 KB · Εμφανίσεις: 25

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back