Περσίας maniacs

Ναι Ελενάκι μου έχει πιει νεράκι πριν αλλα μου άρεσε έτσι που είναι φυσική η φωτο για αυτο την έβαλα!! Σ΄ευχαριστουμε νονά Έλενα για την αγάπη που μας έχεις!!! Και σε περιμένουμε :up:
Και εγώ τρελαίνομαι για τέτοιτες φωτογραφίες. Πολλά φιλακιά στο δροσερό μουσουδι του Περσούλη:kiss::kiss:
πρέπει ναι.... θα βάλω φωτογραφίες... αν καταφέρω αρχικά να τις περάσω στο λαπ τοπ μετά δεν είναι πολύ δουλειά.... θα χώσω κανα παιδί να τις περάσει γιατί εγώ....
Ναι βρε Σταυρουλα χώσε κανέναν για να σας δούμε πιο σύντομα:up::up::up:. Μας λείψατε:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα Ελενάκι τι κάνετε γενικώς? Και ειδικώς ο Μπατουλίνος με τα ματάκια του?:hmm:
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Καλησπερα στους Πέρσες...μερικές φωτογραφίες και απο μας...:D:D
Καλησπέρα και σ΄εσάς !!! Καλέ Κωστή τι πανέμορφος που έγινε ο γατουλίνς σου.! ΤΕΛΕΙΟΣ και τοσο γλυκό βλέμμα:up:Να μου τον φιλήσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κωστα πολυ ομορφος ειναι!

Καλησπέρα Ελενάκι τι κάνετε γενικώς? Και ειδικώς ο Μπατουλίνος με τα ματάκια του?:hmm:
Γεια σου Αναστασάκη μου τι κάνετε εσείς ετοιμάζεστε από τώρα για την έκθεση; Ξύνεται μαλιά πουδράρεστε; Αναστασία κάπου είχα ακούσει ότι υπάρχει κ ένα ειδικό σπρέι που το ρίχνεις στη γούνα κ γυαλίζει δεν ξέρω αν ισχύει κ αν υπάρχει στην Ελλάδα πάντως υπάρχουν αυτές οι ιδικές αμπουλε που σου είχα πει που όταν τις βάζεις όντως υπάρχει τεράστεια διαφορά στο τρίχωμα.
Ο Μπατούλης είναι κάπω καλύτερα είναι αλήθεια αλλά όχι εντελώς καλά ακόμα:(

Γεια σου Ελενακι!
Τι εγινε ακομα ταλαιπωρειται ο σοκολατας;

ευχαριστω πολυ μουκελις..αν δεν βαριεσαι πηγαινε δες στο αλμπουμ μου εχω βάλει και άλλες...:D

Μ'αρεσουν πολυ οι φουντιτσες στα αυτακια!Μεγαλωνοντας θα γινει πολυ ομορφος γατος.

Αυτο ηταν μια ερωτηση που ηθελα να κανω.. Επειδη μου φενεται ολιγον τι ατριχοσ ( με την καλη την εννοια παντα):D Θα μεγαλωσει και αλλο το τριχωμα του?Γιατι θα μου ταν ωραιο γυρο γυρο απ το κεφαλακι του να γινει σαν λιονταρακι...Μεχρι ποια ηλικια μεγαλώνουν 11 -12 μηνες?

Νομιζω τα περσακια φουντωνουν μετα το χρονο...Θα σου πουν καλυτερα και τα κοριτσια που εχουν,μια και το δικο μου περσικο δεν ειναι φουντωτο!:lol:

Περαστικα Μπατουλινο!
GA04_725_silvertabby.jpg

Αυτο ηταν μια ερωτηση που ηθελα να κανω.. Επειδη μου φενεται ολιγον τι ατριχοσ ( με την καλη την εννοια παντα):D Θα μεγαλωσει και αλλο το τριχωμα του?Γιατι θα μου ταν ωραιο γυρο γυρο απ το κεφαλακι του να γινει σαν λιονταρακι...Μεχρι ποια ηλικια μεγαλώνουν 11 -12 μηνες?
Δεν νομίζω να φουντώσει όπως λες και εγώ την ίδια απορία έχω αλλά φαίνεται μερικά δεν γίνονται τόσο φουντωτά σαν τ'άλλα..δεν πειράζει και έτσι όμορφοι είμαστε:up:

Γεια σου Αναστασάκη μου τι κάνετε εσείς ετοιμάζεστε από τώρα για την έκθεση; Ξύνεται μαλιά πουδράρεστε; Αναστασία κάπου είχα ακούσει ότι υπάρχει κ ένα ειδικό σπρέι που το ρίχνεις στη γούνα κ γυαλίζει δεν ξέρω αν ισχύει κ αν υπάρχει στην Ελλάδα πάντως υπάρχουν αυτές οι ιδικές αμπουλε που σου είχα πει που όταν τις βάζεις όντως υπάρχει τεράστεια διαφορά στο τρίχωμα.
Ο Μπατούλης είναι κάπω καλύτερα είναι αλήθεια αλλά όχι εντελώς καλά ακόμα:(
Καλημερούδια!!!:up:
Ελενά μου ακόμα δεν αρχίσαμε την κανονική προετοιμασία για την έκθεση! Αλλα τους έκανα προχθες αποπαρασίτωση σε όλους έσω και έξω παρασίτων και στη Λούση.:D
Επίσης, θα κανω τον Πέρση μπάνιο την ερχόμενη εβδομάδα και μετά ξανά, μια μέρα πριν την έκθεση.:D
Διάβασα κ κάποια σχετικά σάιτ του εξωτερικου για το grooming των περσικών, και όσο για την λοσιον δεν ξέρω αν θα χρησιμοποιήσω. Μου έδωσε μια η Γιουλη που θα την δοκιμάσω στο μπάνιο αυτο που θα του κάνω τώρα, κι αν του φουντώσει το μαλλι έχει καλώς...:) Διαφορετικά θα κάνω ό,τι έκανα στην προηγουμενη έκθεση. Θα πάρω και την Νατάσσα την εκτροφεα του να την ρωτήσω...Χαιρομαι που το Μπατουλινι είναι καλλίτερα. Επισης, είδα το Πικατσουλινι σου στο θέμα με τον Βούδα που το έχεις βάλει φωτο,κι έπαθα.
:up:Καλέ αυτο έχει γίνει ένα κουκλί!!! Φίλησέ μου τα ΟΛΑ τα μπουμπουκάκια σου:up::up:

Κωστή μου είναι ένας κούκλος ο μικρος σου. Ειδα όλες τις φωτογραφίες σας!! Τώρα για το τρίχωμα που ρώτησες: Στα περσικά, η πλήρης ανάπτυξη του τριχώματος ολοκληρώνεται στους 18 μήνες. Αυτο το είδα και στον Πέρση μου. Αλλα πάντα αυτο είναι ανάλογο με το τρίχωμα που έχει γενικώς το γατάκι σου. Πάντως επειδή είπες για τρίχωμα πλούσιο γύρω από τον λαιμό τους , τα περσικά δεν πρέπει να έχουν μακρύ τρίχωμα στο ύψος του σβέρκου.:)

Περαστικα Μπατουλινο!
GA04_725_silvertabby.jpg

ευχαριστω για τις πληροφοριες :up:

Θελω και δημοσια να δηλωσω οτι: ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ:rolleyes::rolleyes:
Χθες το βραδυ τον ειδα στον υπνο μου!!:inlove::inlove::inlove:
Αναστασια την επομενη φορα θα σας τον κλεψω:mad:
Αυτα!:lol::lol:

Θελω και δημοσια να δηλωσω οτι: ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ:rolleyes::rolleyes:
Χθες το βραδυ τον ειδα στον υπνο μου!!:inlove::inlove::inlove:
Αναστασια την επομενη φορα θα σας τον κλεψω:mad:
Αυτα!:lol::lol:
Αντωνία μου Ο ΠΕΡΣΟΥΛΗΣ σ΄ευχαριστει πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να μας τον κλέψεις την επόμενη φορά! ΜΟΝΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ!:P:lol::lol:
Που είναι η ΕΛΕΝΑ Η ΝΟΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙ που έχει διαρκώς και καινούργιους θαυμαστές που τους κερδίζει με τον καλό του χαρακτήρα το γλυκο μου το ζωάκι????:up::up:
:up:

Αντωνία μου Ο ΠΕΡΣΟΥΛΗΣ σ΄ευχαριστει πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να μας τον κλέψεις την επόμενη φορά! ΜΟΝΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ!:P:lol::lol:
Που είναι η ΕΛΕΝΑ Η ΝΟΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙ που έχει διαρκώς και καινούργιους θαυμαστές που τους κερδίζει με τον καλό του χαρακτήρα το γλυκο μου το ζωάκι????:up::up:
:up:

Γιατι βρε Αναστασια δεν μ αφηνεις να τον κλεψω???:(:(
Σου υποσχομαι μετα απο 2 μηνες να στον επιστρεψω με σημειωμα εξω απο την πορτα σου.. :rolleyes::rolleyes:
Ισα ισα να βγαλω τα απωθημενα μου:lol::lol::lol:

E ε κατω τα χερια απο τον Περση,εχουν αλλες σειρα!:mad:

E ε κατω τα χερια απο τον Περση,εχουν αλλες σειρα!:mad:
Εσας κυρια Δωρα δεν σας αρεσαν τα περσακια!!:P
Εγω λεω να τρεξουμε 100αρι και ο Περσης στη γραμμη τερματισμου οποια φτασει πρωτη τον κερδιζει!!:lol::lol::lol:

Δεν ειπα οτι μου αρεσουν τα περσακια,ειπα οτι μου αρεσει Ο ΠΕΡΣΗΣ!:P
Αντε δε ντρεπεσαι θα βαλεις ανθρωπο με ασθμα να τρεξει κατοσταρι,αυτος ειναι αθεμιτος ανταγωνισμος.:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back