Περσίας maniacs

Δεν ειπα οτι μου αρεσουν τα περσακια,ειπα οτι μου αρεσει Ο ΠΕΡΣΗΣ!:P
Αντε δε ντρεπεσαι θα βαλεις ανθρωπο με ασθμα να τρεξει κατοσταρι,αυτος ειναι αθεμιτος ανταγωνισμος.:P

Eλα βρε Δωρα μου ασε μου τον Περση και θα σου κλεψω η τη Ναλα η το Σεβαχ για σενα!!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραια και η Ναλιτα και ο μπουλουκος,αλλα ο Περσης ειναι αλλο πραγμα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραια και η Ναλιτα και ο μπουλουκος,αλλα ο Περσης ειναι αλλο πραγμα!

Δωρακι με τιποτα δεν ευχαριστιεσαι ε???:mad:

Δικαιωμα μου κυρια μου,μιλατε κι εσεις,εχετε πανθηρα,εχετε βρετανακι και θελετε και τον Περση!:mad:

Που εισαι Αναστασια να δεις τι μαχαιρωμα πεφτει για το Περση σου:lol::up:Εν τω μεταξυ ειναι το γατι με τη πιο αθωα φατσα που εχω ποτε δει:)

Εσας κυρια Δωρα δεν σας αρεσαν τα περσακια!!:P
Εγω λεω να τρεξουμε 100αρι και ο Περσης στη γραμμη τερματισμου οποια φτασει πρωτη τον κερδιζει!!:lol::lol::lol:

Δεν ειπα οτι μου αρεσουν τα περσακια,ειπα οτι μου αρεσει Ο ΠΕΡΣΗΣ!:P
Αντε δε ντρεπεσαι θα βαλεις ανθρωπο με ασθμα να τρεξει κατοσταρι,αυτος ειναι αθεμιτος ανταγωνισμος.:P
Λοιπον παιδιά λέω να κανονίσουμε αν τόσο πολυ τον αγαπάτε τον Περσουλη μου και τον γουσταρετε, να κάνουμε ραντεβου (δωρεάν)
Περσο-ζουληγματοθεραπείας και έτσι να έχετε καποια απασχόληση με τον Περσουλη!!! Να κάτι όπως ας πούμε έχω συμφωνήσει εγώ με τη Γιουλη π.χ και με τη Σταυρουλα (αν ήταν κι η Έλενα κοντά θα ήταν κι αυτή μέσα στο κλαμπ). Δηλ. να πηγαίνουμε ο ένας στο σπίτι του άλλου για να φχαριστιομαστε και να χορταίνουμε φάτσες και ζουλήγματα. Εγώ ας πούμε τρελαίνομαι και για τα βιρμανάκια. ΑΛΛΑ γενικώς τρελαίνομαι για τα αιλουροειδή μεγάλα ή μικρά, οποτε αν υπήρχε κ κανα σπιτι με κανα πάνθηρα, ή λεοπάρδαλη ή τιγράκι, και δεν δάγκωναν, όλο εκει θα ήμουν. :lol::lol::lol:
Και όσο για την πονήρω τη Δώρα που βάζει για δικαιολογία το άσθμα για να αποφύγει το τρέξιμο, να ρωτήσω μήπως και άραγε θέλει λόγω αυτου του γεγονότος, να πάρει για δωράκι όοοολα τα γατάκια τα οποία θα της κάνουν κλικ?:lol::lol::lol:Γιατι εμένα προσωπικά ρε παιδιά όλο και περισσότερα γατόνια μου κάνουν κλικ να σας πω την αλήθεια!
!!:up::rolleyes::blink::lol:

Ελα Αναστασια,ντροπη να κοροιδευεις αρρωστο Μουκο!:mad:
Δε θελω οοοοολα τα γατονια που μου αρεσουν,μονο τον Περση,κι αυτος για ζουληγμα,δε μπορω εγω το πολυ μαλλι,ξερεις.Και λιγο τη Ναλιτα,επισης για ζουληγμα.Και τη Σεμελη και το Μορφεα και την Καλυψω(οχι η Καλυψω ειναι πολυ αρχοντισσα για να τη ζουληξεις).Οριστε,ο Σεβαχ που πληρει τις προδιαγραφες μου και δεν ειναι φουντωτος δεν καθεται για ζουληγμα,το ιδιο κι ο Τιμυ.Οποτε δε με βολευει να σας κλεψω κανενα,τι παραπονιεστε;;;

Ελα Αναστασια,ντροπη να κοροιδευεις αρρωστο Μουκο!:mad:
Δε θελω οοοοολα τα γατονια που μου αρεσουν,μονο τον Περση,κι αυτος για ζουληγμα,δε μπορω εγω το πολυ μαλλι,ξερεις.Και λιγο τη Ναλιτα,επισης για ζουληγμα.Και τη Σεμελη και το Μορφεα και την Καλυψω(οχι η Καλυψω ειναι πολυ αρχοντισσα για να τη ζουληξεις).Οριστε,ο Σεβαχ που πληρει τις προδιαγραφες μου και δεν ειναι φουντωτος δεν καθεται για ζουληγμα,το ιδιο κι ο Τιμυ.Οποτε δε με βολευει να σας κλεψω κανενα,τι παραπονιεστε;;;
σκλαβα σου για παντα Δωρα μου...Σκλαβα σου!
Θα σε παρω απο το αεροδρομιο, θα σου πληρωσω το ξενοδοχειο, τη συμμετοχη στην Εκθεση....μονο ενα ταπερ με κιοφτεδες θελω:P:lol:

Εεετσι ξερω εγω τι κανω!:lol:
Γιουλη μου πως τους τρως τους κιοφτεδες,να βαλω δυοσμο ή σου πεφτει βαρυς;:lol:

Εεετσι ξερω εγω τι κανω!:lol:
Γιουλη μου πως τους τρως τους κιοφτεδες,να βαλω δυοσμο ή σου πεφτει βαρυς;:lol:
να βαλεις:up:και ουζο να βαλεις καθοτι ειμαι και μερακλου:P
Χικ:redface:

Ενταξει μερακλου.Για καλο και για κακο θα δεσω εναν κιοφτε σε ενα καλαμι να τον βλεπεις εξω απο το παρμπριζ για να με πας οπου θελω και να μην αθετησεις τη συμφωνια που εκανες!:hmm:

:lol::lol::lol::lol: Μαλώστε όσο θέλετε ο Πέρσης είναι ήδη Δημότης Τρικκαίων;)

Αναστασια το ειπα και χθες γιατι στειρωσες αυτο το γατο??? Αφου δεν μπορω να εχω τον ιδιο να ειχα ενα παιδι του!!:rolleyes::rolleyes:
Το ιδιο ειχα πει για τη Ραισα στη Νικολετα και μου εδωσε το γατι καρμπον με τη μανα του!:cool:!:up::up::up:

Αναστασια το ειπα και χθες γιατι στειρωσες αυτο το γατο??? Αφου δεν μπορω να εχω τον ιδιο να ειχα ενα παιδι του!!:rolleyes::rolleyes:
Το ιδιο ειχα πει για τη Ραισα στη Νικολετα και μου εδωσε το γατι καρμπον με τη μανα του!:cool:!:up::up::up:
Αρα η Αναστασία φταίει που θα της τον κλέψουμε επειδή τον στείρωσε:lol: Αν κ να σου πω τη αλήθεια όπως είχε πει κ η εκτροφέας του Μπατ τέτοια γατιά βγαίνουν 1 στα 1000 έτσι λέω κ για τον Πέρση 1 στα 1000 είναι κ πανέμορφος κ καταπληκτικός χαρακτήρας

Τι Τρικαιων κιουρια μου,εχετε εσεις δυο ιδιας ρατσας,δε σας δινουμε τριτο!

Πες τα Δωρα!!ακους εκει θελει και τριτο!!:mad:
Καλα παρε εσυ τον Περση να παρω εγω τον Μπατ!!:lol::lol::lol:
Τι να κανω η δολια που εχω ερωτα με τα πλακουτσωτα!!:redface:

Καλα,καλα,μην μου σβηνετε εσεις την ακορεστη διψα για γατα,και οταν θα παρει η Νικολετα ασημενιο και θα σουφρωσω κι εγω ενα θα κλαιτε...

Καλα,καλα,μην μου σβηνετε εσεις την ακορεστη διψα για γατα,και οταν θα παρει η Νικολετα ασημενιο και θα σουφρωσω κι εγω ενα θα κλαιτε...
Αν πω οτι τα ασημενια δεν με τρελαινουν και προτιμω τα λιλα?:cool::P:D

:)
Πες τα Δωρα!!ακους εκει θελει και τριτο!!:mad:
Καλα παρε εσυ τον Περση να παρω εγω τον Μπατ!!:lol::lol::lol:
Τι να κανω η δολια που εχω ερωτα με τα πλακουτσωτα!!:redface:
Νομίζω ότι ο Μπατ κ ο Πέρσης πρέπει να πάνε μαζί ο ένας είναι χαλβάς με σοκολάτα κ ο άλλος βανιλάτος άρα πρέπει να τους έχω εγώ κ τους 2 (το ξέρω ότι δεν έιναι ισχυρό επιχείρημα αλλά δεν με νοιάζει:D )

Αντωνια γινεσαι βλασφημη!
Ελενα ετσι οπως πας,θα αποκτησει και μπλε σιροπι βατομουρο ο χαλβας σου,κανονισε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back