Περσίας maniacs

καλημερίζω τις τετράποδες βελέτζες και τις τετράποδες φλοκάτες αυτού του χώρου καθώς και τους τυχερούς γονείς τους. έχετε όλοι και όλες δει τη διαφήμιση για το φυσικό αέριο που δεν ξέρουν τι ειναι το ακριβό πετρέλαιο; αυτός που την έφτιαξε σίγουρα δεν είχε περσική γάτα..... με τρείς περσικές γάτες που κρυώνανε χτες βράδυ (ο ιδιοκτήτης κλείνει το καλοριφέρ κατά τις 10 το βράδυ και το ξανανάβει το πρωί μετά που έχω φύγει για τη δουλειά) κουλουριασμένες δίπλα μου σας πληροφορώ ότι εγώ ίδρωσα.... ήταν κολημένες πάνω μου και οι τρείς κατα μήκος του σώματός μου και ρονρονίζανε.... και γώ όχι μόνο δεν κρύωνα αλλά βρέθηκα να σπρώχνω γάτες από πάνω μου για να βγάλω καμιά φανέλα..... μακάρι να γινόταν να σηκωθώ και από το κρεβάτι με τις γάτες καρφωμένες πάνω μου.... φυσικά δεν τέθηκε θέμα ύπνου... ο πρίνς ροχαλίζει η ρέινα κάνει ανήσυχο ύπνο και ο πάρης μετακινείται αμέσως μόλις αλλάξει θέση η ρέινα..... δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς σε αυτή τη ζωή....
Καλημερα τυχερουλα γατομανούλα!!! Εσυ παιδι μου έχεις και φυσική θέρμανση!! Μπορεις να κάνεις οικονομία στο καλοριφέρ:lol::lol::lol:
Πού είναι οι φωτό οπως λέει κι η Δώρα??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στις φωτογραφικές μηχανές... χμχμμχμχ δεν μου τις περνάει κανείς και γώ ολημερίς κυνη΄γαω τον πάρη ή τον πρίνς ή ψάχνω τη ρέινα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ντροπη Σταυρουλα,αυτα ειναι δικαιολογιες!:mad::lol:

ντρέπομαι... αλλά με δύο παιδιά που κάνουν τα πάντα για να κάνουν ένα σπίτι χάλια (το ένα κάνει μόνο την κουζίνα χάλια διότι μαθαίνει να μαγειρεύει... το άλλο διαλείει το σπίτι) και με τρείς γάτες συνήθως όταν έχω χρόνο λίγο ελεύθερο με παίρνει ο ύπνοσ...... αλλά είμαι μουλάρα... είμαι πρίνς ξέρω :Ρ θα κοιτάξω λείαν συντόμος...

Γεια σας Περσάκια!!!

:hmm:κατα τις 4.25:):lol::lol:
grooming = περιποιηση γουνας:P
περιποιηση γουνας Περσικου = ξετουφιασμα, μαδημα, striping κλπ:lol:

δεν μπορουν τωρα, κανουν grooming... ελα σε καμια ωρα!
:lol::lol::lol::lol:
Aκριβως Γιουλάκο μου!! Το βρήκες ξεκινάω τώρα ακριβώς το μπάνιο του Πέρση. !:D:hmm:Και μην γελάς! Ξέρεις εσύ!:/:

Aκριβως Γιουλάκο μου!! Το βρήκες ξεκινάω τώρα ακριβώς το μπάνιο του Πέρση. !:D:hmm:Και μην γελάς! Ξέρεις εσύ!:/:
Οταν ομως θα πεσουν ολοι ξεροι απο την ομορφια του:inlove: Αναστασακο, θα καμαρωνεις! :cool::up::up:
Αξιζει ο κοπος! ;)

Οταν ομως θα πεσουν ολοι ξεροι απο την ομορφια του:inlove: Αναστασακο, θα καμαρωνεις! :cool::up::up:
Αξιζει ο κοπος! ;)
Ναι αξίζει αξίζει! Εεεε και δεν θα πέσουν όλοι ξεροι από την ομορφιά του Περσουλη μου! Θα υπάρχουν κι άλλα πανέμορφα περσικά! Ας πούμε εγώ δεν μπορω να φτάσω τους εκτροφεις στην περιποίηση. ΑΠλά θα προσπαθήσω!:)

καλημέρα περσάκια...

πήγαμε κτηνίατρο και γυρίσαμε χτες :( γμτ τα μωρά μου τα αρσενικά έχουν σμηγματόρροια στην ουρίτσα τους... μας ξυρίσανε το πάνω μέρος της ουρίτσας τους... είμαστε σε θεραπεία..... :(

καλημέρα περσάκια...

πήγαμε κτηνίατρο και γυρίσαμε χτες :( γμτ τα μωρά μου τα αρσενικά έχουν σμηγματόρροια στην ουρίτσα τους... μας ξυρίσανε το πάνω μέρος της ουρίτσας τους... είμαστε σε θεραπεία..... :(
τι ειναι αυτο ακριβως Σταυρουλα????

δεν ξέρω ακριβώς. εγώ έβλεπα τόσο καιρό πολύ λιπαρές ουρές. και τα μικρά όλη την ώρα τις έγλυφαν... μετά που ξυρίστικαν οι ουρές από μέσα φάνηκαν καφέ λεκέδες μάλλον από πληγίτσες στο γλύψιμο. σε απλά λόγια μου το εξήγησε ως πιτυρίδα γάτας. προκαλέστηκε από ξηροδερμία. ότι παθαίνουμε εμείς όταν έχουμε πυτιρίδα και ξύνουμε το τριχωτόμας και το πληγώνουμε... εξού και η θεραπεία περιλαμβάνει και ένα σαμπουάν ειδικό κατά τις πυτιρίδας που λέει μετά μπορώ να το χρησιμοποιήσω και γώ αν αποκτήσω...

δεν ξέρω ακριβώς. εγώ έβλεπα τόσο καιρό πολύ λιπαρές ουρές. και τα μικρά όλη την ώρα τις έγλυφαν... μετά που ξυρίστικαν οι ουρές από μέσα φάνηκαν καφέ λεκέδες μάλλον από πληγίτσες στο γλύψιμο. σε απλά λόγια μου το εξήγησε ως πιτυρίδα γάτας. προκαλέστηκε από ξηροδερμία. ότι παθαίνουμε εμείς όταν έχουμε πυτιρίδα και ξύνουμε το τριχωτόμας και το πληγώνουμε... εξού και η θεραπεία περιλαμβάνει και ένα σαμπουάν ειδικό κατά τις πυτιρίδας που λέει μετά μπορώ να το χρησιμοποιήσω και γώ αν αποκτήσω...
συτο ακριβως εχει κι ο Μορφεας μια πολυ λιπαρη βαση ουρας που απ΄οτι ξερω την εχουν οι περισσοτεροι ενεργοι γατοι....θα ρωτησω το γιατρο μου...:hmm:
Ο Μορφεας ομως δεν τη γλυφει ιδιαιτερα συχνα...

εμένα την γλύφαν τόσο πολύ που την πληγώσανε
:( το έχουν όλοι οι γάτοι ναι. στη βάση της ουράς. προφανώς διαταράχτηκε για κάποιο λόγο η ορμονική ισσοροπία εκεί και προκάλεσαι άυτό το φαινόμενο.... δεν ξέρω το ψάχνω ακόμη

Περαστικα τους Σταυρουλα...:(

θα ψαξω κι εγω καλα εκει το δερμα του....αν και το ελεγχω καθε φορα που τον χτενιζω αναποδα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back