Περσίας maniacs

Περαστικά τους Σταυρουλα μου. Και καλή θεραπεία και ξεμπερδέματα.
Τελικά παιδιά είναι πολύ δύσκολο να έχεις ενεργά αρσενικά και θηλυκά ...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικά τους Σταυρουλα μου. Και καλή θεραπεία και ξεμπερδέματα.
Τελικά παιδιά είναι πολύ δύσκολο να έχεις ενεργά αρσενικά και θηλυκά ...:hmm:
πραγματι...δεν ειναι τυχαιο που οι εκτροφεις εχουν χωρια το αρσενικο...
Τελικα δεν εχει να κανει μονο με το ψεκασμα...αλλα και με τη γενικη ανησυχια των αρσενικων...:/:πιστευω οτι ο συνδιασμος του ξεχωριστου χωρου που να ερχονται ομως με καποιο τροπο σε επαφη με τις αλλες γατες και την απαραιτητη πολυ συχνη επαφη με τον ιδιοκτητη / εκτροφεα, ειναι το ιδανικο μοντελο...
Επισης μαλλον θα επρεπε να στειρωνονται σχετικα νωρις...μετα απο καποιες γεννες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πραγματι...δεν ειναι τυχαιο που οι εκτροφεις εχουν χωρια το αρσενικο...
Τελικα δεν εχει να κανει μονο με το ψεκασμα...αλλα και με τη γενικη ανησυχια των αρσενικων...:/:πιστευω οτι ο συνδιασμος του ξεχωριστου χωρου που να ερχονται ομως με καποιο τροπο σε επαφη με τις αλλες γατες και την απαραιτητη πολυ συχνη επαφη με τον ιδιοκτητη / εκτροφεα, ειναι το ιδανικο μοντελο...
Επισης μαλλον θα επρεπε να στειρωνονται σχετικα νωρις...μετα απο καποιες γεννες...
Συμφωνώ απόλυτα.:hmm:

εμένα την γλύφαν τόσο πολύ που την πληγώσανε
:( το έχουν όλοι οι γάτοι ναι. στη βάση της ουράς. προφανώς διαταράχτηκε για κάποιο λόγο η ορμονική ισσοροπία εκεί και προκάλεσαι άυτό το φαινόμενο.... δεν ξέρω το ψάχνω ακόμη

Περαστικά τους........:cry::cry::cry:Μακάρι να τους περάσει γρήγορα!:)

τελικά παιδιά από ότι κατάλαβα η σμηγματόρροια προκαλείται από ποσότητα λίπαρότητας η οποία κινείται κάτω από το δέρμα. το δέρμα ξερένεται και ξεκολάει. χμχμ όπως η δική μας πιτυρίδα... οι πληγές είναι μάλλον από το γλύψε γλύψε να φύγουν τα ξερά κομμάτια... ένιγουέι... τα μωρά μου πασαλείβουν την ουρά τους με κρεμούλα. αύριο θα τους την πλύνω κι όλας....

Γιούλη και γώ τσεκάριζα τις ουρές τους γιατί τις έβλεπα πολύ λιπαρές αλλά με τόσους τόνους τρίχας.... όταν ξαναπάτε κτηνίατρο να το τσεκάρει. ένας έλεγχος ποτέ δεν έβλαψε κανένα γάτο.... αυτός θα ξέρει... :)

κατά τα άλλα τι κάνουν τα γατούνια σας; πώς τα περνάτε;

Καλημερουδια περσάκια!!! Σταυρουλα μου καλά είμαστε εσεις? Ολα καλά? :up:

υπαρχει καποια γυναικα για τον γατουλη μου????περσιας ιμαλαιων χρωματος red point με γαλανα ματια...για φοτο στο αlbum mou....garfield71

υπαρχει καποια γυναικα για τον γατουλη μου????περσιας ιμαλαιων χρωματος red point με γαλανα ματια...για φοτο στο αlbum mou....garfield71
τον είδα τον γατούλη σου και είναι πολύ όμορφος:)Εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω γτ έχω αρσενικό αλλά ελπίζω να βρεις τη νύφη που αναζητάς γρηγορα...καλή τύχη

Στο λέω κι από εδώ ότι ο γάτος σου είναι ΘΕΪΚΟΣ. Απλά πανέμορφος και πολύ όμορφος χρωματισμός της γουνας του.! Ελπίζω να αποδώσει το προξενιό..:lol::lol::lol:

ευχαριστω πολυ..για να δουμε αν ζευγαρωσουν επιτυχως πραγματικα πιστευω πως θα βγουν πολυ ομορφα και ιδιαιτερα γατακια...την ειδες την νυφη??

ευχαριστω πολυ..για να δουμε αν ζευγαρωσουν επιτυχως πραγματικα πιστευω πως θα βγουν πολυ ομορφα και ιδιαιτερα γατακια...την ειδες την νυφη??
Μπήκα τώρα στο θεματάκι σου και την είδα τη νύφη. :)
Σου γράφω εκει την απάντηση αφου είναι σχετική με το θέμα σου.:)

γεια σας!!!!!λοιπον επειδη κατα καιρους πολλοι ψαχνουν γατα περσιας ..ειδα μια αγγελια για μια που εχει αναγκη και ειπα να βαλω ενα λινκ εδω:
https://www.adespoto.gr/index.php?op...k=sobi2Details&catid=9&sobi2Id=2249&Itemid=55
:):):):):):)

Το καημένο, αυτή τη φωτογραφία ποιος την έβγαλε; Γιατί στη φωτογραφία φαίνεται να έχει ουρά. Αυτή που βάλανε την αγγελία είναι αυτοί που έχουν κ το περσάκι;:hmm:

Το καημένο, αυτή τη φωτογραφία ποιος την έβγαλε; Γιατί στη φωτογραφία φαίνεται να έχει ουρά. Αυτή που βάλανε την αγγελία είναι αυτοί που έχουν κ το περσάκι;:hmm:

οχι γραφει απο κατω οτι η φωτο ειναι ενδεικτικη..το περσακι το βρηκαν στο δρομο..καποιος το παρατησε..ειπα να βαλω και δω λινκ αν καποιος ενδιαφερεται ..αυτοι που το βρηκαν δεν μπορουν να το κρατησουν απο οτι καταλαβα:/:

οχι γραφει απο κατω οτι η φωτο ειναι ενδεικτικη..το περσακι το βρηκαν στο δρομο..καποιος το παρατησε..ειπα να βαλω και δω λινκ αν καποιος ενδιαφερεται ..αυτοι που το βρηκαν δεν μπορουν να το κρατησουν απο οτι καταλαβα:/:
Πολύ το λυπάμαι το καημενούλι, καλά έκανες κ έβαλες την αγγελία ίσως να ειδοποιήσεις κ αυτούς που το βρήκαν να βάλουν μία αγγελία κ στο φόρουμ για να μη χαθεί απλά με ένα ποστ

Αχ το καημενούλι το γατάκι!!! Πραγματικά είναι κρίμα. Τώρα είναι καλίτερα το μωράκι μου? Φαντάζομαι πόσο τρομαγμένο θα ήταν οταν το βρήκανε..:(

δεν εχουμε κορμαρα???

δεν ηερω γιατι δεν μπηκε στο πιο π-ανω ποστ αλλα....

Συνημμένα

• IMG_0230.jpg
    IMG_0230.jpg
    170,5 KB · Εμφανίσεις: 28
υπαρχει γυναικα που να αντισταθει σε αυτον τον κομματο?????οχι ρωταω...:cool:.......λιγο κοιλιτσα εχουμε αλλα αυτο ειναι γοητεια....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back