Περσίας maniacs

Ωωωωωω μια κοιλια για τρελες βουτιες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νομιζω πως πρεπει να αρχισουμε διαιατα...αλλα κατσε να γινουμε μπαμπαδες και μετα να δειτε κατι κοιλιακους που θα κανουμε:D τωρα πρεπει να τρωμε για να εχουμε αντοχες χαχαχαχαχα:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG_0229.jpg
    IMG_0229.jpg
    170,8 KB · Εμφανίσεις: 25
Τι βαρος εχει και τι ηλικια;

ειναι 14 μηνων παρα 2 μερες και ειναι γυρω στα 4 νομιζω

Ε ενταξει μια χαρα ειναι,ειναι και αρσενικος,τι διαιτα λες;

νομιζω πως πρεπει να αρχισουμε διαιατα...αλλα κατσε να γινουμε μπαμπαδες και μετα να δειτε κατι κοιλιακους που θα κανουμε:D τωρα πρεπει να τρωμε για να εχουμε αντοχες χαχαχαχαχα:P
Ειναι Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΓΑΤΑΡΟΣ!!!! Να τον χαιρεσαι τον κούκλο σου!!!:up:

ευχαριστω πολυ...:D η ναλα σου ειναι ελευθερη???????δεν ρωταω εγω ο γοης εδω διπλα...

ευχαριστω πολυ...:D η ναλα σου ειναι ελευθερη???????δεν ρωταω εγω ο γοης εδω διπλα...
Μωρε ελεύθερη είναι!!! Ειναι πολύ ανεξάρτητη γυναίκα και εντελώς στριγγλίτσα...:lol::lol::lol:Ειναι πολύ δύσκολη ...:DΠαίζει με ολους και οταν της πατήσουν το δαχτυλάκι λίγο πιο έντονα, γίνεται Ο χαμός!!!! Μόνον στον Τίμυ δεν τολμάει.! Με το που την κοιτάζει απλώς, αλλάζει το βλέμμα της αλλού:lol::lol::lol:

μπον ζουρ γατογονιοί ... τι μου κάνετε; εμείς καλά. χμ έτσι λέμε. μάλλον πλησιάζει ο οίστρος γιατί έχει γυαλίσει το μάτι των αρσενικών μου και χάρη στην ευγενική τους προσφορά είναι φρέσκοκουρεμένα τα μωρά μου και έχω αποκτήσει ένα χαλί από γατίσια τρίχα... (πώς λέμε 100% μαλλί; ένα τέτοιο πράγμα... 100% γατότριχα... :Ρ )και βασικά η θηλυκιά μας όταν μας την έρεθίζουν τα μικρά μου τερατάκια κάνει την ουρά στην άκρη (για να την χχμχμχμ ερεθίσουν - καθαρίσουν). δεν τους επιτρέπει ακόμη να την σκαρφαλώσουν (μιλάω ευγενικα΄) αλλά έγινε πάλι χαδιάρα και όλο νιάρ και νιούρ είναι καί όλο και τους ρίχνει μπατσάκια.... :) α! ναι αποκτήσαμε πάλι την αγάπη νμε την τουαλέτα όπως στον προηγούμενο οίστρο :)

ελπίζουμε (αν και ο κτηνίατρος είπε ότι την πιέζω :Ρ ) Θέλω να δώ όμορφα μικρά πρινσομωρά... :(

τι κάνουν τα φουντωτά σας; της αναστασίας τα είδα χτες.... το βαφτηστίρι μου καλοθρεμένο... και η λούσυ με αγαπάει.. :) αμέ αμέ..

τα υπόλοιπα να μου τα πείτε εσείς...

παιδια εχει κανεις ιδεα πως κανουν μπανιο ενα περσικο γατακι και ''αγριο'' δειτε και το θεμα εδω:
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32759
...λιγη βοηθεια...:/::/:

Ρία μου μην αγχώνεσαι! Τώρα διάβαζα το σχετικό θέμα και θέλω να σου πω ένα μεγάλο μπράβο που έσωσες την γατούλα! Σχετικά με το συγκεκριμένο γατάκι, επειδή όπως λες είναι "άγριο", καλύτερα να του κόψεις λίγο τα νυχάκια πριν αποπειραθείς να το κάνεις μπάνιο για να μην σε τραυματίσει άθελα του. Φαντάζομαι ότι δεν θα έχει συνηθίσει και τα μπανιαρίσματα. Έπειτα μπανάκι, όπως όλα τα γατάκια, για να φύγουν οι μουντζούρες που έχει γιατί είναι και επικίνδυνο αν τις γλύφει. Χλιαρό νεράκι και σαμπουανάκι για να φύγει η βρώμα και έπειτα τυλίγουμε την γάτα με μια μεγάλη απορροφητική πετσέτα. Το σημαντικότερο -κατά την γνώμη μου- στο μπάνιο των περσικών είναι το ΣΤΕΓΝΩΜΑ γιατί η τρίχα τους κρατά πολύ νερό και ΠΡΕΠΕΙ να τα στεγνώσεις καλά γιατί κρυώνουν πολύ εύκολα. Εδώ είναι και το δύσκολο κομμάτι ιδιαίτερα εάν δεν έχει συνηθίσει το σεσουάρ. Tip: Καλύτερα να υπάρχουν δύο άνθρωποι και να μην το κάνεις μόνη σου!

σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου..την περιμενω αυριο και θελω να ειμαι προετοιμασμενη ..ειναι περιπου 2 ετων και εκτος απο το μπανιο πρεπει να παει και στον κτηνιατρο για επαναληπτικο..θα ταλαιπωρηθει πολυ η καημενη αλλα ειναι για το καλο της..εχω και την Ηρω εδω ελπιζω να υπαρξει μια μικρη συμπαθεια και να μην γινει χαμος..:) ελπιζω να βρω κανεναν εθελοντη...( ι ω α ν ν α )?:lol::lol:

ναι θα σου ρθω, θα το συνδυασουμε με τον καφε που λεγαμε :up:

θα εκτυπωσω κ τις οδηγιες που ειναι εδω μεσα για το μπανιο να τις εχουμε προχειρες κ θα τα καταφερουμε. :up:

ελπιζω να τα καταφερουμε:up::up:

Καλέ μην αγχώνεστε! Δεν είναι και κάτι φοβερό! Θα είστε μετά βέβαια σαν να βγήκατε από γατοκαυγά :P αλλά το γατάκι πρέπει να κάνει μπάνιο. Είναι σημαντικό επίσης να της μιλάτε γλυκά και τρυφερά καθόλη τη διάρκεια για να νιώσει ασφάλεια το κακόμοιρο. Επίσης προσοχή να μην μπει νερό στα αυτάκια! Σαπουνάδα από το λαιμό και κάτω.

Καλέ μην αγχώνεστε! Δεν είναι και κάτι φοβερό! Θα είστε μετά βέβαια σαν να βγήκατε από γατοκαυγά :P αλλά το γατάκι πρέπει να κάνει μπάνιο. Είναι σημαντικό επίσης να της μιλάτε γλυκά και τρυφερά καθόλη τη διάρκεια για να νιώσει ασφάλεια το κακόμοιρο. Επίσης προσοχή να μην μπει νερό στα αυτάκια! Σαπουνάδα από το λαιμό και κάτω.

θα βγαλουμε καμια φωτο μετα να σας την παραθεσουμε ..θα ειμαστε εμεις βρεγμενες και το γατακι στεγνο..:lol::lol::lol::lol:

θα βγαλουμε καμια φωτο μετα να σας την παραθεσουμε ..θα ειμαστε εμεις βρεγμενες και το γατακι στεγνο..:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

εγω αμα σου πω οτι το κοψιμο των νυχιων το φοβαμαι περισσοτερο ? :P

εγω αμα σου πω οτι το κοψιμο των νυχιων το φοβαμαι περισσοτερο ? :P
ειναι πολυ ευκολο...οταν θα ερθεις σπιτι, θα σου δειξω ποσο ευκολο ειναι...αρκει να εχεις το σωστο εργαλειο;):)
Για όλα χρειαζεται το σωστο εργαλειο:P:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back