Ρία μου μην αγχώνεσαι! Τώρα διάβαζα το σχετικό θέμα και θέλω να σου πω ένα μεγάλο μπράβο που έσωσες την γατούλα! Σχετικά με το συγκεκριμένο γατάκι, επειδή όπως λες είναι "άγριο", καλύτερα να του κόψεις λίγο τα νυχάκια πριν αποπειραθείς να το κάνεις μπάνιο για να μην σε τραυματίσει άθελα του. Φαντάζομαι ότι δεν θα έχει συνηθίσει και τα μπανιαρίσματα. Έπειτα μπανάκι, όπως όλα τα γατάκια, για να φύγουν οι μουντζούρες που έχει γιατί είναι και επικίνδυνο αν τις γλύφει. Χλιαρό νεράκι και σαμπουανάκι για να φύγει η βρώμα και έπειτα τυλίγουμε την γάτα με μια μεγάλη απορροφητική πετσέτα. Το σημαντικότερο -κατά την γνώμη μου- στο μπάνιο των περσικών είναι το ΣΤΕΓΝΩΜΑ γιατί η τρίχα τους κρατά πολύ νερό και ΠΡΕΠΕΙ να τα στεγνώσεις καλά γιατί κρυώνουν πολύ εύκολα. Εδώ είναι και το δύσκολο κομμάτι ιδιαίτερα εάν δεν έχει συνηθίσει το σεσουάρ. Tip: Καλύτερα να υπάρχουν δύο άνθρωποι και να μην το κάνεις μόνη σου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.