Περσίας maniacs

Τελικα εγω να ψαξω για την χτενα την ferplast?Του βουρτσιζω το κεφαλακι του τωρα για να συνηθισει στην διαδικασια και να καθεται μετα να του φροντιζω κ την υπολοιπη γουνα!
Ναι ψάξε αν μπορείς για μένα είναι η καλύτερη ακολούθησε κ την διαδικασία που σου είπε η Αναστασία για το βούρτσισμα κ όλα θα πάνε καλά. Καλά κανεις κ τον χτενίζεις από τώρα κ να τον χτενίζεις ακόμα κ αν το τρίχωμα του μετά από λίγο θα είναι κοντότριχο γιατί 1ον μπορεί ακόμα κ τότε να πιάσει κόμπους χωρίς να το καταλάβεις κ να αναγκαστείς να πας πάλι για κούρεμα κ κατα 2ον ακριβώς για να συνηθίζει απο τώρα.
Παιδιά έμαθα οτι η Ρουαγιαλ Κανιν σταματάει την την τροφή Persian μάθατε τίποτα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν αναστασία μου πήγα κ πήρα την χτένα που σου έλεγα ανβάζω εδώ κ τις φωτογραφίες να τις δει κ η Νονικά η επωνυμία της εταιρίας είναι Ferplast και η ιστοσελίδα της είναι www.ferplast.com
:hmm:Ειναι βολικη αυτη η χτενα;δεν τραβαει τις τριχες ωστε να δια μαρτυρεται το ζωντανο;ειχα μια παρομοια,με την ιδια διαταξη των δοντιων εννοω,για το σκυλι μου,κολει ηταν.Δεν εμπαινε καν μεσα στην τριχα της ουτε οταν ηταν βρεγμενη απο μπανιο ,ποσο μαλλον στεγνη.Γι αυτο ρωταω ,αν ειναι καταλληλη για τα περσακια τα τριχωτουλια.Αν δεν παρουσιαζει κατι τετοιο ,πες αν την πηρες απο καποιο πετ σοπ η την παρηγγειλες ,να δουμε τι θα κανουμε κι εμεις.Για την ωρα,χρησιμοποιω μια πολυ κοινη βουρτσα συρματινη ,τα δοντια της ειναι σαν λεπτα συρματινα μικρουλια σπιρτα με μια ελαφρια γωνια στην ακρη,ειδικη βεβαια για ζωα και δεν εχω κανενα προβλημα.Αν κανει καλυτερη δουλεια αυτη που προτεινεις γιατι οχι;:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm:Ειναι βολικη αυτη η χτενα;δεν τραβαει τις τριχες ωστε να δια μαρτυρεται το ζωντανο;ειχα μια παρομοια,με την ιδια διαταξη των δοντιων εννοω,για το σκυλι μου,κολει ηταν.Δεν εμπαινε καν μεσα στην τριχα της ουτε οταν ηταν βρεγμενη απο μπανιο ,ποσο μαλλον στεγνη.Γι αυτο ρωταω ,αν ειναι καταλληλη για τα περσακια τα τριχωτουλια.Αν δεν παρουσιαζει κατι τετοιο ,πες αν την πηρες απο καποιο πετ σοπ η την παρηγγειλες ,να δουμε τι θα κανουμε κι εμεις.Για την ωρα,χρησιμοποιω μια πολυ κοινη βουρτσα συρματινη ,τα δοντια της ειναι σαν λεπτα συρματινα μικρουλια σπιρτα με μια ελαφρια γωνια στην ακρη,ειδικη βεβαια για ζωα και δεν εχω κανενα προβλημα.Αν κανει καλυτερη δουλεια αυτη που προτεινεις γιατι οχι;:)
Κοιτα αυτό το κάνω κ εγώ έχω πάρει μια βούρτσα ανθρώπινη αυτές που ειναι πάρα πολύ πλατιές με σιδερένια δοντάκια, πρώτα τα χτενίζω μ αυτή κ μετά βάζω την άλλη που είναι πάρα πολύ καλή γιατί επειδή έχει 2 σειρές δόντια κ επειδή τα δόντια της είναι από αυτά που κάνουν κυκλική κύνηση ξεμπερδεύει αρκετούς κόμπους (όταν είναι στην αρχή της δημιουργίας όχι όταν είναι τζίβα) αν το συνδιάσεις κ με πούδρα είναι πάρα πολύ καλή σαν χτένα εγώ προσωπικά απ όσες έχω δοκιμάσει αυτόν τον συνδιασμό με τις δύο βούρτσες τον βρίσκω τέλειο αρκεί βέβαια να είναι συνεργάσιμα κ τα ζωάκια:(
Τώρα για την παραγγελία που λες εγώ τα πήρα από πετ σοπ εδώ στα Τρίκαλα αν δεν μπορέσετε να βρείτε μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνο του μαγαζιού να συνεννοηθείς. Αλλά προσπάθησε πρώτα στο Ιντερνετ μήπως κ βρεις την εταιρεία θα δω κ εγώ μήπως βρω κάτι

Η Ναλιτα μας.....!!!:D

760-2.jpg

755-2.jpg

754.jpg

Η Ναλιτα μας.....!!!:D

760-2.jpg

755-2.jpg

754.jpg
καλά θεά όπως πάντα,τα λόγια είναι περιττά για αυτό το πλάσμα:inlove:

Ναλίτα η τρελοκοτσιδού:up: Μα δεν είναι σαν να έχει κοτσίδια πάνω από τα αυτιά; πολλά πολλά φιλιά στο μουσουδι της
755-2.jpg

Να και μερικές δικές μας φωτογραφίες

Συνημμένα

• IMG808.jpg
    IMG808.jpg
    169,8 KB · Εμφανίσεις: 29
  • IMG799.jpg
    IMG799.jpg
    176,6 KB · Εμφανίσεις: 34
  • IMG835.jpg
    IMG835.jpg
    155,8 KB · Εμφανίσεις: 30
Ευχαριστουμε παρα πολυ...!!!!
θα της δωσω παρα πολλα φιλακια και απο τις δυο σας...!:D
Εχω βαλει και στο θεμα του Σεβαχ πιο πολλες...

Να και μερικές δικές μας φωτογραφίες

Καλε!!!!!!!!!!!!! Πως μεγαλωσε το πικατσουλινι σου....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:up::up::up::D:D Ειναι μια κουκλα....!!!

Πω πωΕλενα ποσο μεγαλωσε η μπεμπα σου!
Η Καντυ κανει ναζια;Και η σοκολατοφατσα αποφασισε να το παιξει ο αντρας του σπιτιου;

Πω πωΕλενα ποσο μεγαλωσε η μπεμπα σου!
Η Καντυ κανει ναζια;Και η σοκολατοφατσα αποφασισε να το παιξει ο αντρας του σπιτιου;
Είδες μεγάλωσε κ μυαλό δεν έβαλε:lol: η Κάντυ είναι μέσα σε μια τρύπα που έχει το γατόδεντρο ζήλεψε από την Νάλα που χώνεται συνέχεια σε περίεργα μέρη κ είπε να το δοκιμάσει κ αυτή:lol: Σιγά τον άντρα βρε δεν είδες γλύφει το πόδι του αυτό το κάνει όταν έχει αμηχανία γλύφει το πόδι του συνέχει. Το έκανε όταν τον κυνηγούσε η Κάντυ στις αρχές που ήρθε αλλά κ τώρα όταν τον κυνηγάει το Πίκατσου:lol::lol::lol:
Τον καημένο το μόνο καλό από την όλη υπόθεση είναι ότι έχει καθαρά πόδια

Δεστε και τον Περσακο μας....:D:D
738-1.jpg

741-1.jpg

Α! επιτέλους μας έβαλες κ το αγόρι μας, κ εγώ νόμιζα ότι μας έχεις στη δίαιτα από Πέρση γιατί δεν έβαλες στο θέμα του Σεβαχ.
Τέλειος τέλειος:up::up: Πανέμορφος κ αφράτος
Βασιλική κοιμάται κ ο Περσάκος πολλές ώρες αυτό το διάστημα γιατί κ ο Μπατ κοιμάται κ γενικά έχει αυτή τη φάτσα που έχει κ ο Πέρσης την νυσταγμένη κ ανησυχώ

:) Τι γλυκα πλασματα ειναι αυτα .Δεν τα χορταινω να τα βλεπω.Εχω και μερες να τα δω ,τη μια γιατι ελλειπα την αλλη γιατι μου αλλαξαν το λαπιτοπι και εχασα το μπουσουλα και πεθυμησα ολα τα γατουλια.Οσο για την κτενα θα την αναζητησω αυριο και αν τη βρω ,θα σας πω τα αποτελεσματα αφου τη χρησιμοποιησω.:cool:

Καλησπερα Περσες!:) Ηθελα να ρωτησω , πότε πανω κατω παρατηρησαν τα σημαδια του οιστρου να γινονται ολο και πιο εντονα. Μιλαω για τα αγορακια παντα ...Ο δικος μου εχει βεβαια την ουρα του μαυρισμενη απο τις ορμονες εδω και καιρο αλλα τωρα που μπαινει στους 11 παρατηρησα και ενα νιαουρισμα λιγο διαφορετικο ... αλλα παλι οχι πολυ εντονο... Γενικα πριν ο οιστρος χτυπησει κοκκινο ,εμπειρικα τι ειχατε δει στο γατο, τι συμπεριφορα ειχατε διακρινει..?

Καλησπερα και σε εσενα...!Αυτο το διαφορετικο απαλο νιαουρισμα ειναι η αρχη του οιστρου...:) Τα περισσοτερα περσακια σε αυτη την ηλικια αρχιζουν να εχουν οιστρο...(αν δε με απατα η μνημη μου...:)).

Ευχαριστουμε παρα πολυ για τα καλα σας λογια και για τα κοπλιμεντα...!!!:D:D:D
Ελενακι μου εβαλα και στο θεμα του Σεβαχ,φωτογραφιες του Περση, εχω ανεβασει παρα πολλες γενικα και των τριων γατιων... Αλλα τον Περση δεν τον εβγαλα πολλες (γυρω στις 4-5 φωτογραφιες)και τις μοιρασα..:)

Ευχαριστουμε παρα πολυ για τα καλα σας λογια και για τα κοπλιμεντα...!!!:D:D:D
Ελενακι μου εβαλα και στο θεμα του Σεβαχ,φωτογραφιες του Περση, εχω ανεβασει παρα πολλες γενικα και των τριων γατιων... Αλλα τον Περση δεν τον εβγαλα πολλες (γυρω στις 4-5 φωτογραφιες)και τις μοιρασα..:)
Καλά δεν θα σε μαλώσω που δεν έβγαλες πολλές τον Πέρση ΜΟΥ!! Γιατί περιμένω κ άλλες φωτογραφίες κ μία close up ακόμα ;)

Περσουλίνια καλησπέρα!!!!!!:up::up:Φιλάκια σε όλα σας!
καλά θεά όπως πάντα,τα λόγια είναι περιττά για αυτό το πλάσμα:inlove:
Σας ευχαριστουμε για τα καλά σας λόγια και ανταποδίδουμε κι εμεις !!!! Φιλάκια και σ΄εσάς!

Ναλίτα η τρελοκοτσιδού:up: Μα δεν είναι σαν να έχει κοτσίδια πάνω από τα αυτιά; πολλά πολλά φιλιά στο μουσουδι της
755-2.jpg
ακριβώς! Ελενάκι μου. Τρελοκοτσιδού και αναμαλιάρα γκό#$%να την λέω εγώ:lol::lol:
Α! επιτέλους μας έβαλες κ το αγόρι μας, κ εγώ νόμιζα ότι μας έχεις στη δίαιτα από Πέρση γιατί δεν έβαλες στο θέμα του Σεβαχ.
Τέλειος τέλειος:up::up: Πανέμορφος κ αφράτος
Βασιλική κοιμάται κ ο Περσάκος πολλές ώρες αυτό το διάστημα γιατί κ ο Μπατ κοιμάται κ γενικά έχει αυτή τη φάτσα που έχει κ ο Πέρσης την νυσταγμένη κ ανησυχώ
Αυτή την εποχή κι ο Πέρσης μου κοιμάται πολύ και μάλιστα έχει μισόκλειστα τα ματάκια και είναι σαν να μην έχει κέφι και να΄ναι θλιμμένος κι εγώ Έλενά μου ανησυχώ. Μάλλον όμως είναι απο τον καιρό τον ανοιξιάτικο πιστεύω γιατι κοιμουνται περισσοτερο και τα άλλα ... ;):hmm:Οποτε μην ανησυχεις γιατ ον Μπατουλίνο σου.
ΕΛΕΝΑ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΓΑΤΟΥΛΊΝΩΝ ΣΟΥ ΟΛΩΝ ΚΙ ΕΠΑΘΑ!!!
Καλέ τι πανέμορφα που είναι ένα ένα! Αυτο το Μπατουλίνι τι κουκλί και αφρατουλικο σοκολατάκι με τρουφα είναι!!! Για φιλημα. Και η Κάντυ τι κουκλάρα ναζιάρα είναι αυτή!!
Οσο για το Πικατσουλίνι πόσο μεγάλωσε!!! Ειναι και πανέμορφη. Εχει ένα χρώμα τέλειο.ΦΙΛΗΣΕ μου και τα ΤΡΙΑ
:up::up::up::up::up:

Σ ευχαριστούμε Αναστασία μου. Προς το παρών φίλησα μονο τον Μπατουλίνο γιατί η Κάντυ έχει ένα δολοφονικό βλέμμα γιατί πριν από λίγο την χτένισα κ το Πίκατσου είναι πάλι μέσα στην τρέλα κ φοβάμαι ότι αν την φιλήσω θα μου φάει τα χείλια σαν τον Χάνιμπαλ:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back