ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 16:53 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #6.921 20-04-09 16:53 περσακια και γονεις αυτων ηρθα για λιγο για να δωσω τις ευχες μου...ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 17:01 Η Vasiliki86: #6.922 20-04-09 17:01 Η Ναλα καπως ετσι ειναι μετα το χτενισμα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #6.923 20-04-09 17:05 Ομορφια μου εσυ,ακομα κι οταν τσιριζει ειναι μια κουκλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 20:40 Η Vasiliki86: #6.924 20-04-09 20:40 Να επισυμανω βεβαια... Οτι η Ναλα χασμουριεται στην φωτογραφια αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:16 Ο Daemonos έγραψε: #6.925 21-04-09 09:16 χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:30 Η moukelis έγραψε: #6.926 21-04-09 09:30 Ωχ μια ξαφνιασμενη γατοφατσουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η brigite έγραψε: #6.927 21-04-09 10:45 Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0211.JPG 59,7 KB · Εμφανίσεις: 26 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:13 Η elvenstar: #6.928 21-04-09 11:13 Βασιλική τι τέλεια είναι η φωτογραφία της Νάλα, την πέτυχες σε φοβερό στιγμιότυπο. Μπορεί να χασμουριέται αλλά κ όταν τσιρίζουν περίπου έτσι είναι Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Ξέχασες εμααααας:cry: Την Κάντυ και τον Μπατ, εμείς όμως δεν σε ξεχνούμε γι αυτό στέλνουμε γατοφιλάκια κ πολλές μουσουδιές στο γλυκό σου γατουλίνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:33 Η Vasiliki86: #6.929 21-04-09 12:33 Δεν ειναι υπεροχη...?? Η μαμα την ειχε πετυχει ενα βραδυ.... Και χθες που κοιταζα τις φωτογραφιες της, της λεω εχεις τετοια υπεροχη φωτο και δεν την εχεις φτιαξει ακομα να την ανεβασεις....?? Αλλα της την εκλεψα της κακομοιρας και νευριασε χθες που τησ το ειπα...Αλλα δεν πειραζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η Vasiliki86: #6.930 21-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Click για ανάπτυξη... Ματαρες μου ομορφες... Καλα ειναι πολυ ομορφος....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 13:08 Η brigite έγραψε: #6.931 21-04-09 13:08 Καντυ και Μπατ και Χαριτο και...και ...και ....δε συγκρατω ονοματα που να παρει ,ξεχασα τα ονοματα σας ,ομως σας εχω στα ματια μου και σας θαυμαζω και ζωγραφιζω τις φατσουλες σας με γλυκα φιλια και χαδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:46 Η elvenstar: #6.932 21-04-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Δεν ειναι υπεροχη...?? Η μαμα την ειχε πετυχει ενα βραδυ.... Και χθες που κοιταζα τις φωτογραφιες της, της λεω εχεις τετοια υπεροχη φωτο και δεν την εχεις φτιαξει ακομα να την ανεβασεις....?? Αλλα της την εκλεψα της κακομοιρας και νευριασε χθες που τησ το ειπα...Αλλα δεν πειραζει... Click για ανάπτυξη... Καλά μωρε δεν πειράζει θα της περάσει αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις κλεβουν φωτογραφία τουλάχιστον αυτή έχει κ το σωστό όνομα Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καντυ και Μπατ και Χαριτο και...και ...και ....δε συγκρατω ονοματα που να παρει ,ξεχασα τα ονοματα σας ,ομως σας εχω στα ματια μου και σας θαυμαζω και ζωγραφιζω τις φατσουλες σας με γλυκα φιλια και χαδια. Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστουμε κ εμείς σου στέλνουμε πολλά πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:49 Η elvenstar: #6.933 21-04-09 14:49 Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #6.934 21-04-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Click για ανάπτυξη... Tι κούκλος είναι ο Χαρίτος σου!!! Να τον χαίρεσαι και να μου τον ζουλήξεις και να του δώσεις ένα φιλάκι Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Xριστός Ανέστη καλή μου!! Να είσαι καλά και εσύ και τα λουκουμάκια σου τα πανέμορφα. Σ΄ευχαριστουμε όλοι μας για τις ευχές σου και ανταποδίδουμε κι εμεις στο κουκλί σου!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #6.935 21-04-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του Click για ανάπτυξη... Ναι κι εμείς τον καλοσορίζουμε τον Κύρο στην περσοσυντροφιά μας!!! Ποτε ξανά να μην πονέσει και να έχει όοολη την περιποίηση που του αρμόζει. Να είναι πάντα καλά και χαρουμενο το γλυκό αγόρι... Και περιμένουμε να μάθουμε τα νέα του με το καλό! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά μωρε δεν πειράζει θα της περάσει αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις κλεβουν φωτογραφία τουλάχιστον αυτή έχει κ το σωστό όνομα Click για ανάπτυξη... Δικιο έχεις Ελενάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.936 21-04-09 15:24 Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:43 Η elvenstar: #6.937 21-04-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Click για ανάπτυξη... Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.938 21-04-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Click για ανάπτυξη... ναι...εμεις ομως δεν εχουμε υποστρωμα και δεν κομπιαζουμε...ξερω ποια λες... Για ποια ομως βουρτσα μιλας τελικα...εχω βαλει δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:52 Η Vasiliki86: #6.939 21-04-09 15:52 Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.940 21-04-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Click για ανάπτυξη... ξερεις ομως τι?...νομιζω οτι μια τετοια ειχε η μαμα σου και της ειπε η εκτροφεας του Περση οτι τον μαδαει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 345 346 347 348 349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
περσακια και γονεις αυτων ηρθα για λιγο για να δωσω τις ευχες μου...ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 17:01 Η Vasiliki86: #6.922 20-04-09 17:01 Η Ναλα καπως ετσι ειναι μετα το χτενισμα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #6.923 20-04-09 17:05 Ομορφια μου εσυ,ακομα κι οταν τσιριζει ειναι μια κουκλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 20:40 Η Vasiliki86: #6.924 20-04-09 20:40 Να επισυμανω βεβαια... Οτι η Ναλα χασμουριεται στην φωτογραφια αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:16 Ο Daemonos έγραψε: #6.925 21-04-09 09:16 χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:30 Η moukelis έγραψε: #6.926 21-04-09 09:30 Ωχ μια ξαφνιασμενη γατοφατσουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η brigite έγραψε: #6.927 21-04-09 10:45 Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0211.JPG 59,7 KB · Εμφανίσεις: 26 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:13 Η elvenstar: #6.928 21-04-09 11:13 Βασιλική τι τέλεια είναι η φωτογραφία της Νάλα, την πέτυχες σε φοβερό στιγμιότυπο. Μπορεί να χασμουριέται αλλά κ όταν τσιρίζουν περίπου έτσι είναι Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Ξέχασες εμααααας:cry: Την Κάντυ και τον Μπατ, εμείς όμως δεν σε ξεχνούμε γι αυτό στέλνουμε γατοφιλάκια κ πολλές μουσουδιές στο γλυκό σου γατουλίνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:33 Η Vasiliki86: #6.929 21-04-09 12:33 Δεν ειναι υπεροχη...?? Η μαμα την ειχε πετυχει ενα βραδυ.... Και χθες που κοιταζα τις φωτογραφιες της, της λεω εχεις τετοια υπεροχη φωτο και δεν την εχεις φτιαξει ακομα να την ανεβασεις....?? Αλλα της την εκλεψα της κακομοιρας και νευριασε χθες που τησ το ειπα...Αλλα δεν πειραζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η Vasiliki86: #6.930 21-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Click για ανάπτυξη... Ματαρες μου ομορφες... Καλα ειναι πολυ ομορφος....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 13:08 Η brigite έγραψε: #6.931 21-04-09 13:08 Καντυ και Μπατ και Χαριτο και...και ...και ....δε συγκρατω ονοματα που να παρει ,ξεχασα τα ονοματα σας ,ομως σας εχω στα ματια μου και σας θαυμαζω και ζωγραφιζω τις φατσουλες σας με γλυκα φιλια και χαδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:46 Η elvenstar: #6.932 21-04-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Δεν ειναι υπεροχη...?? Η μαμα την ειχε πετυχει ενα βραδυ.... Και χθες που κοιταζα τις φωτογραφιες της, της λεω εχεις τετοια υπεροχη φωτο και δεν την εχεις φτιαξει ακομα να την ανεβασεις....?? Αλλα της την εκλεψα της κακομοιρας και νευριασε χθες που τησ το ειπα...Αλλα δεν πειραζει... Click για ανάπτυξη... Καλά μωρε δεν πειράζει θα της περάσει αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις κλεβουν φωτογραφία τουλάχιστον αυτή έχει κ το σωστό όνομα Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καντυ και Μπατ και Χαριτο και...και ...και ....δε συγκρατω ονοματα που να παρει ,ξεχασα τα ονοματα σας ,ομως σας εχω στα ματια μου και σας θαυμαζω και ζωγραφιζω τις φατσουλες σας με γλυκα φιλια και χαδια. Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστουμε κ εμείς σου στέλνουμε πολλά πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:49 Η elvenstar: #6.933 21-04-09 14:49 Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #6.934 21-04-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Click για ανάπτυξη... Tι κούκλος είναι ο Χαρίτος σου!!! Να τον χαίρεσαι και να μου τον ζουλήξεις και να του δώσεις ένα φιλάκι Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Xριστός Ανέστη καλή μου!! Να είσαι καλά και εσύ και τα λουκουμάκια σου τα πανέμορφα. Σ΄ευχαριστουμε όλοι μας για τις ευχές σου και ανταποδίδουμε κι εμεις στο κουκλί σου!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #6.935 21-04-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του Click για ανάπτυξη... Ναι κι εμείς τον καλοσορίζουμε τον Κύρο στην περσοσυντροφιά μας!!! Ποτε ξανά να μην πονέσει και να έχει όοολη την περιποίηση που του αρμόζει. Να είναι πάντα καλά και χαρουμενο το γλυκό αγόρι... Και περιμένουμε να μάθουμε τα νέα του με το καλό! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά μωρε δεν πειράζει θα της περάσει αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις κλεβουν φωτογραφία τουλάχιστον αυτή έχει κ το σωστό όνομα Click για ανάπτυξη... Δικιο έχεις Ελενάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.936 21-04-09 15:24 Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:43 Η elvenstar: #6.937 21-04-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Click για ανάπτυξη... Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.938 21-04-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Click για ανάπτυξη... ναι...εμεις ομως δεν εχουμε υποστρωμα και δεν κομπιαζουμε...ξερω ποια λες... Για ποια ομως βουρτσα μιλας τελικα...εχω βαλει δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:52 Η Vasiliki86: #6.939 21-04-09 15:52 Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.940 21-04-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Click για ανάπτυξη... ξερεις ομως τι?...νομιζω οτι μια τετοια ειχε η μαμα σου και της ειπε η εκτροφεας του Περση οτι τον μαδαει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 345 346 347 348 349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Ναλα καπως ετσι ειναι μετα το χτενισμα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #6.923 20-04-09 17:05 Ομορφια μου εσυ,ακομα κι οταν τσιριζει ειναι μια κουκλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 20:40 Η Vasiliki86: #6.924 20-04-09 20:40 Να επισυμανω βεβαια... Οτι η Ναλα χασμουριεται στην φωτογραφια αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:16 Ο Daemonos έγραψε: #6.925 21-04-09 09:16 χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:30 Η moukelis έγραψε: #6.926 21-04-09 09:30 Ωχ μια ξαφνιασμενη γατοφατσουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η brigite έγραψε: #6.927 21-04-09 10:45 Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0211.JPG 59,7 KB · Εμφανίσεις: 26 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:13 Η elvenstar: #6.928 21-04-09 11:13 Βασιλική τι τέλεια είναι η φωτογραφία της Νάλα, την πέτυχες σε φοβερό στιγμιότυπο. Μπορεί να χασμουριέται αλλά κ όταν τσιρίζουν περίπου έτσι είναι Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Ξέχασες εμααααας:cry: Την Κάντυ και τον Μπατ, εμείς όμως δεν σε ξεχνούμε γι αυτό στέλνουμε γατοφιλάκια κ πολλές μουσουδιές στο γλυκό σου γατουλίνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:33 Η Vasiliki86: #6.929 21-04-09 12:33 Δεν ειναι υπεροχη...?? Η μαμα την ειχε πετυχει ενα βραδυ.... Και χθες που κοιταζα τις φωτογραφιες της, της λεω εχεις τετοια υπεροχη φωτο και δεν την εχεις φτιαξει ακομα να την ανεβασεις....?? Αλλα της την εκλεψα της κακομοιρας και νευριασε χθες που τησ το ειπα...Αλλα δεν πειραζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η Vasiliki86: #6.930 21-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Click για ανάπτυξη... Ματαρες μου ομορφες... Καλα ειναι πολυ ομορφος....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 13:08 Η brigite έγραψε: #6.931 21-04-09 13:08 Καντυ και Μπατ και Χαριτο και...και ...και ....δε συγκρατω ονοματα που να παρει ,ξεχασα τα ονοματα σας ,ομως σας εχω στα ματια μου και σας θαυμαζω και ζωγραφιζω τις φατσουλες σας με γλυκα φιλια και χαδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:46 Η elvenstar: #6.932 21-04-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Δεν ειναι υπεροχη...?? Η μαμα την ειχε πετυχει ενα βραδυ.... Και χθες που κοιταζα τις φωτογραφιες της, της λεω εχεις τετοια υπεροχη φωτο και δεν την εχεις φτιαξει ακομα να την ανεβασεις....?? Αλλα της την εκλεψα της κακομοιρας και νευριασε χθες που τησ το ειπα...Αλλα δεν πειραζει... Click για ανάπτυξη... Καλά μωρε δεν πειράζει θα της περάσει αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις κλεβουν φωτογραφία τουλάχιστον αυτή έχει κ το σωστό όνομα Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καντυ και Μπατ και Χαριτο και...και ...και ....δε συγκρατω ονοματα που να παρει ,ξεχασα τα ονοματα σας ,ομως σας εχω στα ματια μου και σας θαυμαζω και ζωγραφιζω τις φατσουλες σας με γλυκα φιλια και χαδια. Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστουμε κ εμείς σου στέλνουμε πολλά πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:49 Η elvenstar: #6.933 21-04-09 14:49 Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #6.934 21-04-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Click για ανάπτυξη... Tι κούκλος είναι ο Χαρίτος σου!!! Να τον χαίρεσαι και να μου τον ζουλήξεις και να του δώσεις ένα φιλάκι Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Xριστός Ανέστη καλή μου!! Να είσαι καλά και εσύ και τα λουκουμάκια σου τα πανέμορφα. Σ΄ευχαριστουμε όλοι μας για τις ευχές σου και ανταποδίδουμε κι εμεις στο κουκλί σου!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #6.935 21-04-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του Click για ανάπτυξη... Ναι κι εμείς τον καλοσορίζουμε τον Κύρο στην περσοσυντροφιά μας!!! Ποτε ξανά να μην πονέσει και να έχει όοολη την περιποίηση που του αρμόζει. Να είναι πάντα καλά και χαρουμενο το γλυκό αγόρι... Και περιμένουμε να μάθουμε τα νέα του με το καλό! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά μωρε δεν πειράζει θα της περάσει αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις κλεβουν φωτογραφία τουλάχιστον αυτή έχει κ το σωστό όνομα Click για ανάπτυξη... Δικιο έχεις Ελενάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.936 21-04-09 15:24 Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:43 Η elvenstar: #6.937 21-04-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Click για ανάπτυξη... Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.938 21-04-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Click για ανάπτυξη... ναι...εμεις ομως δεν εχουμε υποστρωμα και δεν κομπιαζουμε...ξερω ποια λες... Για ποια ομως βουρτσα μιλας τελικα...εχω βαλει δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:52 Η Vasiliki86: #6.939 21-04-09 15:52 Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.940 21-04-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Click για ανάπτυξη... ξερεις ομως τι?...νομιζω οτι μια τετοια ειχε η μαμα σου και της ειπε η εκτροφεας του Περση οτι τον μαδαει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 345 346 347 348 349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ομορφια μου εσυ,ακομα κι οταν τσιριζει ειναι μια κουκλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 20:40 Η Vasiliki86: #6.924 20-04-09 20:40 Να επισυμανω βεβαια... Οτι η Ναλα χασμουριεται στην φωτογραφια αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:16 Ο Daemonos έγραψε: #6.925 21-04-09 09:16 χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:30 Η moukelis έγραψε: #6.926 21-04-09 09:30 Ωχ μια ξαφνιασμενη γατοφατσουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η brigite έγραψε: #6.927 21-04-09 10:45 Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0211.JPG 59,7 KB · Εμφανίσεις: 26 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:13 Η elvenstar: #6.928 21-04-09 11:13 Βασιλική τι τέλεια είναι η φωτογραφία της Νάλα, την πέτυχες σε φοβερό στιγμιότυπο. Μπορεί να χασμουριέται αλλά κ όταν τσιρίζουν περίπου έτσι είναι Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Ξέχασες εμααααας:cry: Την Κάντυ και τον Μπατ, εμείς όμως δεν σε ξεχνούμε γι αυτό στέλνουμε γατοφιλάκια κ πολλές μουσουδιές στο γλυκό σου γατουλίνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:33 Η Vasiliki86: #6.929 21-04-09 12:33 Δεν ειναι υπεροχη...?? Η μαμα την ειχε πετυχει ενα βραδυ.... Και χθες που κοιταζα τις φωτογραφιες της, της λεω εχεις τετοια υπεροχη φωτο και δεν την εχεις φτιαξει ακομα να την ανεβασεις....?? Αλλα της την εκλεψα της κακομοιρας και νευριασε χθες που τησ το ειπα...Αλλα δεν πειραζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η Vasiliki86: #6.930 21-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Click για ανάπτυξη... Ματαρες μου ομορφες... Καλα ειναι πολυ ομορφος....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 13:08 Η brigite έγραψε: #6.931 21-04-09 13:08 Καντυ και Μπατ και Χαριτο και...και ...και ....δε συγκρατω ονοματα που να παρει ,ξεχασα τα ονοματα σας ,ομως σας εχω στα ματια μου και σας θαυμαζω και ζωγραφιζω τις φατσουλες σας με γλυκα φιλια και χαδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:46 Η elvenstar: #6.932 21-04-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Δεν ειναι υπεροχη...?? Η μαμα την ειχε πετυχει ενα βραδυ.... Και χθες που κοιταζα τις φωτογραφιες της, της λεω εχεις τετοια υπεροχη φωτο και δεν την εχεις φτιαξει ακομα να την ανεβασεις....?? Αλλα της την εκλεψα της κακομοιρας και νευριασε χθες που τησ το ειπα...Αλλα δεν πειραζει... Click για ανάπτυξη... Καλά μωρε δεν πειράζει θα της περάσει αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις κλεβουν φωτογραφία τουλάχιστον αυτή έχει κ το σωστό όνομα Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καντυ και Μπατ και Χαριτο και...και ...και ....δε συγκρατω ονοματα που να παρει ,ξεχασα τα ονοματα σας ,ομως σας εχω στα ματια μου και σας θαυμαζω και ζωγραφιζω τις φατσουλες σας με γλυκα φιλια και χαδια. Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστουμε κ εμείς σου στέλνουμε πολλά πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:49 Η elvenstar: #6.933 21-04-09 14:49 Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #6.934 21-04-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Click για ανάπτυξη... Tι κούκλος είναι ο Χαρίτος σου!!! Να τον χαίρεσαι και να μου τον ζουλήξεις και να του δώσεις ένα φιλάκι Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Xριστός Ανέστη καλή μου!! Να είσαι καλά και εσύ και τα λουκουμάκια σου τα πανέμορφα. Σ΄ευχαριστουμε όλοι μας για τις ευχές σου και ανταποδίδουμε κι εμεις στο κουκλί σου!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #6.935 21-04-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του Click για ανάπτυξη... Ναι κι εμείς τον καλοσορίζουμε τον Κύρο στην περσοσυντροφιά μας!!! Ποτε ξανά να μην πονέσει και να έχει όοολη την περιποίηση που του αρμόζει. Να είναι πάντα καλά και χαρουμενο το γλυκό αγόρι... Και περιμένουμε να μάθουμε τα νέα του με το καλό! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά μωρε δεν πειράζει θα της περάσει αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις κλεβουν φωτογραφία τουλάχιστον αυτή έχει κ το σωστό όνομα Click για ανάπτυξη... Δικιο έχεις Ελενάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.936 21-04-09 15:24 Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:43 Η elvenstar: #6.937 21-04-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Click για ανάπτυξη... Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.938 21-04-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Click για ανάπτυξη... ναι...εμεις ομως δεν εχουμε υποστρωμα και δεν κομπιαζουμε...ξερω ποια λες... Για ποια ομως βουρτσα μιλας τελικα...εχω βαλει δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:52 Η Vasiliki86: #6.939 21-04-09 15:52 Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.940 21-04-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Click για ανάπτυξη... ξερεις ομως τι?...νομιζω οτι μια τετοια ειχε η μαμα σου και της ειπε η εκτροφεας του Περση οτι τον μαδαει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 345 346 347 348 349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να επισυμανω βεβαια... Οτι η Ναλα χασμουριεται στην φωτογραφια αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:16 Ο Daemonos έγραψε: #6.925 21-04-09 09:16 χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:30 Η moukelis έγραψε: #6.926 21-04-09 09:30 Ωχ μια ξαφνιασμενη γατοφατσουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η brigite έγραψε: #6.927 21-04-09 10:45 Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0211.JPG 59,7 KB · Εμφανίσεις: 26 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:13 Η elvenstar: #6.928 21-04-09 11:13 Βασιλική τι τέλεια είναι η φωτογραφία της Νάλα, την πέτυχες σε φοβερό στιγμιότυπο. Μπορεί να χασμουριέται αλλά κ όταν τσιρίζουν περίπου έτσι είναι Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Ξέχασες εμααααας:cry: Την Κάντυ και τον Μπατ, εμείς όμως δεν σε ξεχνούμε γι αυτό στέλνουμε γατοφιλάκια κ πολλές μουσουδιές στο γλυκό σου γατουλίνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:33 Η Vasiliki86: #6.929 21-04-09 12:33 Δεν ειναι υπεροχη...?? Η μαμα την ειχε πετυχει ενα βραδυ.... Και χθες που κοιταζα τις φωτογραφιες της, της λεω εχεις τετοια υπεροχη φωτο και δεν την εχεις φτιαξει ακομα να την ανεβασεις....?? Αλλα της την εκλεψα της κακομοιρας και νευριασε χθες που τησ το ειπα...Αλλα δεν πειραζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η Vasiliki86: #6.930 21-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Click για ανάπτυξη... Ματαρες μου ομορφες... Καλα ειναι πολυ ομορφος....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 13:08 Η brigite έγραψε: #6.931 21-04-09 13:08 Καντυ και Μπατ και Χαριτο και...και ...και ....δε συγκρατω ονοματα που να παρει ,ξεχασα τα ονοματα σας ,ομως σας εχω στα ματια μου και σας θαυμαζω και ζωγραφιζω τις φατσουλες σας με γλυκα φιλια και χαδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:46 Η elvenstar: #6.932 21-04-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Δεν ειναι υπεροχη...?? Η μαμα την ειχε πετυχει ενα βραδυ.... Και χθες που κοιταζα τις φωτογραφιες της, της λεω εχεις τετοια υπεροχη φωτο και δεν την εχεις φτιαξει ακομα να την ανεβασεις....?? Αλλα της την εκλεψα της κακομοιρας και νευριασε χθες που τησ το ειπα...Αλλα δεν πειραζει... Click για ανάπτυξη... Καλά μωρε δεν πειράζει θα της περάσει αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις κλεβουν φωτογραφία τουλάχιστον αυτή έχει κ το σωστό όνομα Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καντυ και Μπατ και Χαριτο και...και ...και ....δε συγκρατω ονοματα που να παρει ,ξεχασα τα ονοματα σας ,ομως σας εχω στα ματια μου και σας θαυμαζω και ζωγραφιζω τις φατσουλες σας με γλυκα φιλια και χαδια. Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστουμε κ εμείς σου στέλνουμε πολλά πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:49 Η elvenstar: #6.933 21-04-09 14:49 Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #6.934 21-04-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Click για ανάπτυξη... Tι κούκλος είναι ο Χαρίτος σου!!! Να τον χαίρεσαι και να μου τον ζουλήξεις και να του δώσεις ένα φιλάκι Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Xριστός Ανέστη καλή μου!! Να είσαι καλά και εσύ και τα λουκουμάκια σου τα πανέμορφα. Σ΄ευχαριστουμε όλοι μας για τις ευχές σου και ανταποδίδουμε κι εμεις στο κουκλί σου!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #6.935 21-04-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του Click για ανάπτυξη... Ναι κι εμείς τον καλοσορίζουμε τον Κύρο στην περσοσυντροφιά μας!!! Ποτε ξανά να μην πονέσει και να έχει όοολη την περιποίηση που του αρμόζει. Να είναι πάντα καλά και χαρουμενο το γλυκό αγόρι... Και περιμένουμε να μάθουμε τα νέα του με το καλό! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά μωρε δεν πειράζει θα της περάσει αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις κλεβουν φωτογραφία τουλάχιστον αυτή έχει κ το σωστό όνομα Click για ανάπτυξη... Δικιο έχεις Ελενάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.936 21-04-09 15:24 Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:43 Η elvenstar: #6.937 21-04-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Click για ανάπτυξη... Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.938 21-04-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Click για ανάπτυξη... ναι...εμεις ομως δεν εχουμε υποστρωμα και δεν κομπιαζουμε...ξερω ποια λες... Για ποια ομως βουρτσα μιλας τελικα...εχω βαλει δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:52 Η Vasiliki86: #6.939 21-04-09 15:52 Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.940 21-04-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Click για ανάπτυξη... ξερεις ομως τι?...νομιζω οτι μια τετοια ειχε η μαμα σου και της ειπε η εκτροφεας του Περση οτι τον μαδαει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 345 346 347 348 349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:30 Η moukelis έγραψε: #6.926 21-04-09 09:30 Ωχ μια ξαφνιασμενη γατοφατσουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η brigite έγραψε: #6.927 21-04-09 10:45 Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0211.JPG 59,7 KB · Εμφανίσεις: 26 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:13 Η elvenstar: #6.928 21-04-09 11:13 Βασιλική τι τέλεια είναι η φωτογραφία της Νάλα, την πέτυχες σε φοβερό στιγμιότυπο. Μπορεί να χασμουριέται αλλά κ όταν τσιρίζουν περίπου έτσι είναι Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Ξέχασες εμααααας:cry: Την Κάντυ και τον Μπατ, εμείς όμως δεν σε ξεχνούμε γι αυτό στέλνουμε γατοφιλάκια κ πολλές μουσουδιές στο γλυκό σου γατουλίνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:33 Η Vasiliki86: #6.929 21-04-09 12:33 Δεν ειναι υπεροχη...?? Η μαμα την ειχε πετυχει ενα βραδυ.... Και χθες που κοιταζα τις φωτογραφιες της, της λεω εχεις τετοια υπεροχη φωτο και δεν την εχεις φτιαξει ακομα να την ανεβασεις....?? Αλλα της την εκλεψα της κακομοιρας και νευριασε χθες που τησ το ειπα...Αλλα δεν πειραζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η Vasiliki86: #6.930 21-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Click για ανάπτυξη... Ματαρες μου ομορφες... Καλα ειναι πολυ ομορφος....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 13:08 Η brigite έγραψε: #6.931 21-04-09 13:08 Καντυ και Μπατ και Χαριτο και...και ...και ....δε συγκρατω ονοματα που να παρει ,ξεχασα τα ονοματα σας ,ομως σας εχω στα ματια μου και σας θαυμαζω και ζωγραφιζω τις φατσουλες σας με γλυκα φιλια και χαδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:46 Η elvenstar: #6.932 21-04-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Δεν ειναι υπεροχη...?? Η μαμα την ειχε πετυχει ενα βραδυ.... Και χθες που κοιταζα τις φωτογραφιες της, της λεω εχεις τετοια υπεροχη φωτο και δεν την εχεις φτιαξει ακομα να την ανεβασεις....?? Αλλα της την εκλεψα της κακομοιρας και νευριασε χθες που τησ το ειπα...Αλλα δεν πειραζει... Click για ανάπτυξη... Καλά μωρε δεν πειράζει θα της περάσει αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις κλεβουν φωτογραφία τουλάχιστον αυτή έχει κ το σωστό όνομα Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καντυ και Μπατ και Χαριτο και...και ...και ....δε συγκρατω ονοματα που να παρει ,ξεχασα τα ονοματα σας ,ομως σας εχω στα ματια μου και σας θαυμαζω και ζωγραφιζω τις φατσουλες σας με γλυκα φιλια και χαδια. Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστουμε κ εμείς σου στέλνουμε πολλά πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:49 Η elvenstar: #6.933 21-04-09 14:49 Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #6.934 21-04-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Click για ανάπτυξη... Tι κούκλος είναι ο Χαρίτος σου!!! Να τον χαίρεσαι και να μου τον ζουλήξεις και να του δώσεις ένα φιλάκι Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Xριστός Ανέστη καλή μου!! Να είσαι καλά και εσύ και τα λουκουμάκια σου τα πανέμορφα. Σ΄ευχαριστουμε όλοι μας για τις ευχές σου και ανταποδίδουμε κι εμεις στο κουκλί σου!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #6.935 21-04-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του Click για ανάπτυξη... Ναι κι εμείς τον καλοσορίζουμε τον Κύρο στην περσοσυντροφιά μας!!! Ποτε ξανά να μην πονέσει και να έχει όοολη την περιποίηση που του αρμόζει. Να είναι πάντα καλά και χαρουμενο το γλυκό αγόρι... Και περιμένουμε να μάθουμε τα νέα του με το καλό! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά μωρε δεν πειράζει θα της περάσει αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις κλεβουν φωτογραφία τουλάχιστον αυτή έχει κ το σωστό όνομα Click για ανάπτυξη... Δικιο έχεις Ελενάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.936 21-04-09 15:24 Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:43 Η elvenstar: #6.937 21-04-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Click για ανάπτυξη... Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.938 21-04-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Click για ανάπτυξη... ναι...εμεις ομως δεν εχουμε υποστρωμα και δεν κομπιαζουμε...ξερω ποια λες... Για ποια ομως βουρτσα μιλας τελικα...εχω βαλει δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:52 Η Vasiliki86: #6.939 21-04-09 15:52 Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.940 21-04-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Click για ανάπτυξη... ξερεις ομως τι?...νομιζω οτι μια τετοια ειχε η μαμα σου και της ειπε η εκτροφεας του Περση οτι τον μαδαει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 345 346 347 348 349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωχ μια ξαφνιασμενη γατοφατσουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η brigite έγραψε: #6.927 21-04-09 10:45 Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0211.JPG 59,7 KB · Εμφανίσεις: 26 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:13 Η elvenstar: #6.928 21-04-09 11:13 Βασιλική τι τέλεια είναι η φωτογραφία της Νάλα, την πέτυχες σε φοβερό στιγμιότυπο. Μπορεί να χασμουριέται αλλά κ όταν τσιρίζουν περίπου έτσι είναι Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Ξέχασες εμααααας:cry: Την Κάντυ και τον Μπατ, εμείς όμως δεν σε ξεχνούμε γι αυτό στέλνουμε γατοφιλάκια κ πολλές μουσουδιές στο γλυκό σου γατουλίνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:33 Η Vasiliki86: #6.929 21-04-09 12:33 Δεν ειναι υπεροχη...?? Η μαμα την ειχε πετυχει ενα βραδυ.... Και χθες που κοιταζα τις φωτογραφιες της, της λεω εχεις τετοια υπεροχη φωτο και δεν την εχεις φτιαξει ακομα να την ανεβασεις....?? Αλλα της την εκλεψα της κακομοιρας και νευριασε χθες που τησ το ειπα...Αλλα δεν πειραζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η Vasiliki86: #6.930 21-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Click για ανάπτυξη... Ματαρες μου ομορφες... Καλα ειναι πολυ ομορφος....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 13:08 Η brigite έγραψε: #6.931 21-04-09 13:08 Καντυ και Μπατ και Χαριτο και...και ...και ....δε συγκρατω ονοματα που να παρει ,ξεχασα τα ονοματα σας ,ομως σας εχω στα ματια μου και σας θαυμαζω και ζωγραφιζω τις φατσουλες σας με γλυκα φιλια και χαδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:46 Η elvenstar: #6.932 21-04-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Δεν ειναι υπεροχη...?? Η μαμα την ειχε πετυχει ενα βραδυ.... Και χθες που κοιταζα τις φωτογραφιες της, της λεω εχεις τετοια υπεροχη φωτο και δεν την εχεις φτιαξει ακομα να την ανεβασεις....?? Αλλα της την εκλεψα της κακομοιρας και νευριασε χθες που τησ το ειπα...Αλλα δεν πειραζει... Click για ανάπτυξη... Καλά μωρε δεν πειράζει θα της περάσει αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις κλεβουν φωτογραφία τουλάχιστον αυτή έχει κ το σωστό όνομα Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καντυ και Μπατ και Χαριτο και...και ...και ....δε συγκρατω ονοματα που να παρει ,ξεχασα τα ονοματα σας ,ομως σας εχω στα ματια μου και σας θαυμαζω και ζωγραφιζω τις φατσουλες σας με γλυκα φιλια και χαδια. Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστουμε κ εμείς σου στέλνουμε πολλά πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:49 Η elvenstar: #6.933 21-04-09 14:49 Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #6.934 21-04-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Click για ανάπτυξη... Tι κούκλος είναι ο Χαρίτος σου!!! Να τον χαίρεσαι και να μου τον ζουλήξεις και να του δώσεις ένα φιλάκι Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Xριστός Ανέστη καλή μου!! Να είσαι καλά και εσύ και τα λουκουμάκια σου τα πανέμορφα. Σ΄ευχαριστουμε όλοι μας για τις ευχές σου και ανταποδίδουμε κι εμεις στο κουκλί σου!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #6.935 21-04-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του Click για ανάπτυξη... Ναι κι εμείς τον καλοσορίζουμε τον Κύρο στην περσοσυντροφιά μας!!! Ποτε ξανά να μην πονέσει και να έχει όοολη την περιποίηση που του αρμόζει. Να είναι πάντα καλά και χαρουμενο το γλυκό αγόρι... Και περιμένουμε να μάθουμε τα νέα του με το καλό! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά μωρε δεν πειράζει θα της περάσει αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις κλεβουν φωτογραφία τουλάχιστον αυτή έχει κ το σωστό όνομα Click για ανάπτυξη... Δικιο έχεις Ελενάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.936 21-04-09 15:24 Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:43 Η elvenstar: #6.937 21-04-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Click για ανάπτυξη... Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.938 21-04-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Click για ανάπτυξη... ναι...εμεις ομως δεν εχουμε υποστρωμα και δεν κομπιαζουμε...ξερω ποια λες... Για ποια ομως βουρτσα μιλας τελικα...εχω βαλει δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:52 Η Vasiliki86: #6.939 21-04-09 15:52 Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.940 21-04-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Click για ανάπτυξη... ξερεις ομως τι?...νομιζω οτι μια τετοια ειχε η μαμα σου και της ειπε η εκτροφεας του Περση οτι τον μαδαει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 345 346 347 348 349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:13 Η elvenstar: #6.928 21-04-09 11:13 Βασιλική τι τέλεια είναι η φωτογραφία της Νάλα, την πέτυχες σε φοβερό στιγμιότυπο. Μπορεί να χασμουριέται αλλά κ όταν τσιρίζουν περίπου έτσι είναι Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Ξέχασες εμααααας:cry: Την Κάντυ και τον Μπατ, εμείς όμως δεν σε ξεχνούμε γι αυτό στέλνουμε γατοφιλάκια κ πολλές μουσουδιές στο γλυκό σου γατουλίνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:33 Η Vasiliki86: #6.929 21-04-09 12:33 Δεν ειναι υπεροχη...?? Η μαμα την ειχε πετυχει ενα βραδυ.... Και χθες που κοιταζα τις φωτογραφιες της, της λεω εχεις τετοια υπεροχη φωτο και δεν την εχεις φτιαξει ακομα να την ανεβασεις....?? Αλλα της την εκλεψα της κακομοιρας και νευριασε χθες που τησ το ειπα...Αλλα δεν πειραζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η Vasiliki86: #6.930 21-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Click για ανάπτυξη... Ματαρες μου ομορφες... Καλα ειναι πολυ ομορφος....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 13:08 Η brigite έγραψε: #6.931 21-04-09 13:08 Καντυ και Μπατ και Χαριτο και...και ...και ....δε συγκρατω ονοματα που να παρει ,ξεχασα τα ονοματα σας ,ομως σας εχω στα ματια μου και σας θαυμαζω και ζωγραφιζω τις φατσουλες σας με γλυκα φιλια και χαδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:46 Η elvenstar: #6.932 21-04-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Δεν ειναι υπεροχη...?? Η μαμα την ειχε πετυχει ενα βραδυ.... Και χθες που κοιταζα τις φωτογραφιες της, της λεω εχεις τετοια υπεροχη φωτο και δεν την εχεις φτιαξει ακομα να την ανεβασεις....?? Αλλα της την εκλεψα της κακομοιρας και νευριασε χθες που τησ το ειπα...Αλλα δεν πειραζει... Click για ανάπτυξη... Καλά μωρε δεν πειράζει θα της περάσει αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις κλεβουν φωτογραφία τουλάχιστον αυτή έχει κ το σωστό όνομα Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καντυ και Μπατ και Χαριτο και...και ...και ....δε συγκρατω ονοματα που να παρει ,ξεχασα τα ονοματα σας ,ομως σας εχω στα ματια μου και σας θαυμαζω και ζωγραφιζω τις φατσουλες σας με γλυκα φιλια και χαδια. Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστουμε κ εμείς σου στέλνουμε πολλά πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:49 Η elvenstar: #6.933 21-04-09 14:49 Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #6.934 21-04-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Click για ανάπτυξη... Tι κούκλος είναι ο Χαρίτος σου!!! Να τον χαίρεσαι και να μου τον ζουλήξεις και να του δώσεις ένα φιλάκι Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Xριστός Ανέστη καλή μου!! Να είσαι καλά και εσύ και τα λουκουμάκια σου τα πανέμορφα. Σ΄ευχαριστουμε όλοι μας για τις ευχές σου και ανταποδίδουμε κι εμεις στο κουκλί σου!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #6.935 21-04-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του Click για ανάπτυξη... Ναι κι εμείς τον καλοσορίζουμε τον Κύρο στην περσοσυντροφιά μας!!! Ποτε ξανά να μην πονέσει και να έχει όοολη την περιποίηση που του αρμόζει. Να είναι πάντα καλά και χαρουμενο το γλυκό αγόρι... Και περιμένουμε να μάθουμε τα νέα του με το καλό! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά μωρε δεν πειράζει θα της περάσει αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις κλεβουν φωτογραφία τουλάχιστον αυτή έχει κ το σωστό όνομα Click για ανάπτυξη... Δικιο έχεις Ελενάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.936 21-04-09 15:24 Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:43 Η elvenstar: #6.937 21-04-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Click για ανάπτυξη... Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.938 21-04-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Click για ανάπτυξη... ναι...εμεις ομως δεν εχουμε υποστρωμα και δεν κομπιαζουμε...ξερω ποια λες... Για ποια ομως βουρτσα μιλας τελικα...εχω βαλει δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:52 Η Vasiliki86: #6.939 21-04-09 15:52 Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.940 21-04-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Click για ανάπτυξη... ξερεις ομως τι?...νομιζω οτι μια τετοια ειχε η μαμα σου και της ειπε η εκτροφεας του Περση οτι τον μαδαει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 345 346 347 348 349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασιλική τι τέλεια είναι η φωτογραφία της Νάλα, την πέτυχες σε φοβερό στιγμιότυπο. Μπορεί να χασμουριέται αλλά κ όταν τσιρίζουν περίπου έτσι είναι Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Ξέχασες εμααααας:cry: Την Κάντυ και τον Μπατ, εμείς όμως δεν σε ξεχνούμε γι αυτό στέλνουμε γατοφιλάκια κ πολλές μουσουδιές στο γλυκό σου γατουλίνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:33 Η Vasiliki86: #6.929 21-04-09 12:33 Δεν ειναι υπεροχη...?? Η μαμα την ειχε πετυχει ενα βραδυ.... Και χθες που κοιταζα τις φωτογραφιες της, της λεω εχεις τετοια υπεροχη φωτο και δεν την εχεις φτιαξει ακομα να την ανεβασεις....?? Αλλα της την εκλεψα της κακομοιρας και νευριασε χθες που τησ το ειπα...Αλλα δεν πειραζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η Vasiliki86: #6.930 21-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Click για ανάπτυξη... Ματαρες μου ομορφες... Καλα ειναι πολυ ομορφος....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 13:08 Η brigite έγραψε: #6.931 21-04-09 13:08 Καντυ και Μπατ και Χαριτο και...και ...και ....δε συγκρατω ονοματα που να παρει ,ξεχασα τα ονοματα σας ,ομως σας εχω στα ματια μου και σας θαυμαζω και ζωγραφιζω τις φατσουλες σας με γλυκα φιλια και χαδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:46 Η elvenstar: #6.932 21-04-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Δεν ειναι υπεροχη...?? Η μαμα την ειχε πετυχει ενα βραδυ.... Και χθες που κοιταζα τις φωτογραφιες της, της λεω εχεις τετοια υπεροχη φωτο και δεν την εχεις φτιαξει ακομα να την ανεβασεις....?? Αλλα της την εκλεψα της κακομοιρας και νευριασε χθες που τησ το ειπα...Αλλα δεν πειραζει... Click για ανάπτυξη... Καλά μωρε δεν πειράζει θα της περάσει αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις κλεβουν φωτογραφία τουλάχιστον αυτή έχει κ το σωστό όνομα Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καντυ και Μπατ και Χαριτο και...και ...και ....δε συγκρατω ονοματα που να παρει ,ξεχασα τα ονοματα σας ,ομως σας εχω στα ματια μου και σας θαυμαζω και ζωγραφιζω τις φατσουλες σας με γλυκα φιλια και χαδια. Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστουμε κ εμείς σου στέλνουμε πολλά πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:49 Η elvenstar: #6.933 21-04-09 14:49 Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #6.934 21-04-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Click για ανάπτυξη... Tι κούκλος είναι ο Χαρίτος σου!!! Να τον χαίρεσαι και να μου τον ζουλήξεις και να του δώσεις ένα φιλάκι Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Xριστός Ανέστη καλή μου!! Να είσαι καλά και εσύ και τα λουκουμάκια σου τα πανέμορφα. Σ΄ευχαριστουμε όλοι μας για τις ευχές σου και ανταποδίδουμε κι εμεις στο κουκλί σου!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #6.935 21-04-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του Click για ανάπτυξη... Ναι κι εμείς τον καλοσορίζουμε τον Κύρο στην περσοσυντροφιά μας!!! Ποτε ξανά να μην πονέσει και να έχει όοολη την περιποίηση που του αρμόζει. Να είναι πάντα καλά και χαρουμενο το γλυκό αγόρι... Και περιμένουμε να μάθουμε τα νέα του με το καλό! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά μωρε δεν πειράζει θα της περάσει αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις κλεβουν φωτογραφία τουλάχιστον αυτή έχει κ το σωστό όνομα Click για ανάπτυξη... Δικιο έχεις Ελενάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.936 21-04-09 15:24 Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:43 Η elvenstar: #6.937 21-04-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Click για ανάπτυξη... Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.938 21-04-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Click για ανάπτυξη... ναι...εμεις ομως δεν εχουμε υποστρωμα και δεν κομπιαζουμε...ξερω ποια λες... Για ποια ομως βουρτσα μιλας τελικα...εχω βαλει δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:52 Η Vasiliki86: #6.939 21-04-09 15:52 Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.940 21-04-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Click για ανάπτυξη... ξερεις ομως τι?...νομιζω οτι μια τετοια ειχε η μαμα σου και της ειπε η εκτροφεας του Περση οτι τον μαδαει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 345 346 347 348 349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ειναι υπεροχη...?? Η μαμα την ειχε πετυχει ενα βραδυ.... Και χθες που κοιταζα τις φωτογραφιες της, της λεω εχεις τετοια υπεροχη φωτο και δεν την εχεις φτιαξει ακομα να την ανεβασεις....?? Αλλα της την εκλεψα της κακομοιρας και νευριασε χθες που τησ το ειπα...Αλλα δεν πειραζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η Vasiliki86: #6.930 21-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Click για ανάπτυξη... Ματαρες μου ομορφες... Καλα ειναι πολυ ομορφος....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 13:08 Η brigite έγραψε: #6.931 21-04-09 13:08 Καντυ και Μπατ και Χαριτο και...και ...και ....δε συγκρατω ονοματα που να παρει ,ξεχασα τα ονοματα σας ,ομως σας εχω στα ματια μου και σας θαυμαζω και ζωγραφιζω τις φατσουλες σας με γλυκα φιλια και χαδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:46 Η elvenstar: #6.932 21-04-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Δεν ειναι υπεροχη...?? Η μαμα την ειχε πετυχει ενα βραδυ.... Και χθες που κοιταζα τις φωτογραφιες της, της λεω εχεις τετοια υπεροχη φωτο και δεν την εχεις φτιαξει ακομα να την ανεβασεις....?? Αλλα της την εκλεψα της κακομοιρας και νευριασε χθες που τησ το ειπα...Αλλα δεν πειραζει... Click για ανάπτυξη... Καλά μωρε δεν πειράζει θα της περάσει αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις κλεβουν φωτογραφία τουλάχιστον αυτή έχει κ το σωστό όνομα Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καντυ και Μπατ και Χαριτο και...και ...και ....δε συγκρατω ονοματα που να παρει ,ξεχασα τα ονοματα σας ,ομως σας εχω στα ματια μου και σας θαυμαζω και ζωγραφιζω τις φατσουλες σας με γλυκα φιλια και χαδια. Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστουμε κ εμείς σου στέλνουμε πολλά πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:49 Η elvenstar: #6.933 21-04-09 14:49 Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #6.934 21-04-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Click για ανάπτυξη... Tι κούκλος είναι ο Χαρίτος σου!!! Να τον χαίρεσαι και να μου τον ζουλήξεις και να του δώσεις ένα φιλάκι Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Xριστός Ανέστη καλή μου!! Να είσαι καλά και εσύ και τα λουκουμάκια σου τα πανέμορφα. Σ΄ευχαριστουμε όλοι μας για τις ευχές σου και ανταποδίδουμε κι εμεις στο κουκλί σου!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #6.935 21-04-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του Click για ανάπτυξη... Ναι κι εμείς τον καλοσορίζουμε τον Κύρο στην περσοσυντροφιά μας!!! Ποτε ξανά να μην πονέσει και να έχει όοολη την περιποίηση που του αρμόζει. Να είναι πάντα καλά και χαρουμενο το γλυκό αγόρι... Και περιμένουμε να μάθουμε τα νέα του με το καλό! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά μωρε δεν πειράζει θα της περάσει αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις κλεβουν φωτογραφία τουλάχιστον αυτή έχει κ το σωστό όνομα Click για ανάπτυξη... Δικιο έχεις Ελενάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.936 21-04-09 15:24 Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:43 Η elvenstar: #6.937 21-04-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Click για ανάπτυξη... Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.938 21-04-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Click για ανάπτυξη... ναι...εμεις ομως δεν εχουμε υποστρωμα και δεν κομπιαζουμε...ξερω ποια λες... Για ποια ομως βουρτσα μιλας τελικα...εχω βαλει δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:52 Η Vasiliki86: #6.939 21-04-09 15:52 Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.940 21-04-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Click για ανάπτυξη... ξερεις ομως τι?...νομιζω οτι μια τετοια ειχε η μαμα σου και της ειπε η εκτροφεας του Περση οτι τον μαδαει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 345 346 347 348 349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Click για ανάπτυξη... Ματαρες μου ομορφες... Καλα ειναι πολυ ομορφος....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 13:08 Η brigite έγραψε: #6.931 21-04-09 13:08 Καντυ και Μπατ και Χαριτο και...και ...και ....δε συγκρατω ονοματα που να παρει ,ξεχασα τα ονοματα σας ,ομως σας εχω στα ματια μου και σας θαυμαζω και ζωγραφιζω τις φατσουλες σας με γλυκα φιλια και χαδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:46 Η elvenstar: #6.932 21-04-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Δεν ειναι υπεροχη...?? Η μαμα την ειχε πετυχει ενα βραδυ.... Και χθες που κοιταζα τις φωτογραφιες της, της λεω εχεις τετοια υπεροχη φωτο και δεν την εχεις φτιαξει ακομα να την ανεβασεις....?? Αλλα της την εκλεψα της κακομοιρας και νευριασε χθες που τησ το ειπα...Αλλα δεν πειραζει... Click για ανάπτυξη... Καλά μωρε δεν πειράζει θα της περάσει αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις κλεβουν φωτογραφία τουλάχιστον αυτή έχει κ το σωστό όνομα Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καντυ και Μπατ και Χαριτο και...και ...και ....δε συγκρατω ονοματα που να παρει ,ξεχασα τα ονοματα σας ,ομως σας εχω στα ματια μου και σας θαυμαζω και ζωγραφιζω τις φατσουλες σας με γλυκα φιλια και χαδια. Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστουμε κ εμείς σου στέλνουμε πολλά πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:49 Η elvenstar: #6.933 21-04-09 14:49 Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #6.934 21-04-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Click για ανάπτυξη... Tι κούκλος είναι ο Χαρίτος σου!!! Να τον χαίρεσαι και να μου τον ζουλήξεις και να του δώσεις ένα φιλάκι Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Xριστός Ανέστη καλή μου!! Να είσαι καλά και εσύ και τα λουκουμάκια σου τα πανέμορφα. Σ΄ευχαριστουμε όλοι μας για τις ευχές σου και ανταποδίδουμε κι εμεις στο κουκλί σου!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #6.935 21-04-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του Click για ανάπτυξη... Ναι κι εμείς τον καλοσορίζουμε τον Κύρο στην περσοσυντροφιά μας!!! Ποτε ξανά να μην πονέσει και να έχει όοολη την περιποίηση που του αρμόζει. Να είναι πάντα καλά και χαρουμενο το γλυκό αγόρι... Και περιμένουμε να μάθουμε τα νέα του με το καλό! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά μωρε δεν πειράζει θα της περάσει αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις κλεβουν φωτογραφία τουλάχιστον αυτή έχει κ το σωστό όνομα Click για ανάπτυξη... Δικιο έχεις Ελενάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.936 21-04-09 15:24 Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:43 Η elvenstar: #6.937 21-04-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Click για ανάπτυξη... Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.938 21-04-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Click για ανάπτυξη... ναι...εμεις ομως δεν εχουμε υποστρωμα και δεν κομπιαζουμε...ξερω ποια λες... Για ποια ομως βουρτσα μιλας τελικα...εχω βαλει δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:52 Η Vasiliki86: #6.939 21-04-09 15:52 Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.940 21-04-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Click για ανάπτυξη... ξερεις ομως τι?...νομιζω οτι μια τετοια ειχε η μαμα σου και της ειπε η εκτροφεας του Περση οτι τον μαδαει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 345 346 347 348 349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καντυ και Μπατ και Χαριτο και...και ...και ....δε συγκρατω ονοματα που να παρει ,ξεχασα τα ονοματα σας ,ομως σας εχω στα ματια μου και σας θαυμαζω και ζωγραφιζω τις φατσουλες σας με γλυκα φιλια και χαδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:46 Η elvenstar: #6.932 21-04-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Δεν ειναι υπεροχη...?? Η μαμα την ειχε πετυχει ενα βραδυ.... Και χθες που κοιταζα τις φωτογραφιες της, της λεω εχεις τετοια υπεροχη φωτο και δεν την εχεις φτιαξει ακομα να την ανεβασεις....?? Αλλα της την εκλεψα της κακομοιρας και νευριασε χθες που τησ το ειπα...Αλλα δεν πειραζει... Click για ανάπτυξη... Καλά μωρε δεν πειράζει θα της περάσει αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις κλεβουν φωτογραφία τουλάχιστον αυτή έχει κ το σωστό όνομα Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καντυ και Μπατ και Χαριτο και...και ...και ....δε συγκρατω ονοματα που να παρει ,ξεχασα τα ονοματα σας ,ομως σας εχω στα ματια μου και σας θαυμαζω και ζωγραφιζω τις φατσουλες σας με γλυκα φιλια και χαδια. Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστουμε κ εμείς σου στέλνουμε πολλά πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:49 Η elvenstar: #6.933 21-04-09 14:49 Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #6.934 21-04-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Click για ανάπτυξη... Tι κούκλος είναι ο Χαρίτος σου!!! Να τον χαίρεσαι και να μου τον ζουλήξεις και να του δώσεις ένα φιλάκι Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Xριστός Ανέστη καλή μου!! Να είσαι καλά και εσύ και τα λουκουμάκια σου τα πανέμορφα. Σ΄ευχαριστουμε όλοι μας για τις ευχές σου και ανταποδίδουμε κι εμεις στο κουκλί σου!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #6.935 21-04-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του Click για ανάπτυξη... Ναι κι εμείς τον καλοσορίζουμε τον Κύρο στην περσοσυντροφιά μας!!! Ποτε ξανά να μην πονέσει και να έχει όοολη την περιποίηση που του αρμόζει. Να είναι πάντα καλά και χαρουμενο το γλυκό αγόρι... Και περιμένουμε να μάθουμε τα νέα του με το καλό! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά μωρε δεν πειράζει θα της περάσει αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις κλεβουν φωτογραφία τουλάχιστον αυτή έχει κ το σωστό όνομα Click για ανάπτυξη... Δικιο έχεις Ελενάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.936 21-04-09 15:24 Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:43 Η elvenstar: #6.937 21-04-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Click για ανάπτυξη... Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.938 21-04-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Click για ανάπτυξη... ναι...εμεις ομως δεν εχουμε υποστρωμα και δεν κομπιαζουμε...ξερω ποια λες... Για ποια ομως βουρτσα μιλας τελικα...εχω βαλει δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:52 Η Vasiliki86: #6.939 21-04-09 15:52 Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.940 21-04-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Click για ανάπτυξη... ξερεις ομως τι?...νομιζω οτι μια τετοια ειχε η μαμα σου και της ειπε η εκτροφεας του Περση οτι τον μαδαει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 345 346 347 348 349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Δεν ειναι υπεροχη...?? Η μαμα την ειχε πετυχει ενα βραδυ.... Και χθες που κοιταζα τις φωτογραφιες της, της λεω εχεις τετοια υπεροχη φωτο και δεν την εχεις φτιαξει ακομα να την ανεβασεις....?? Αλλα της την εκλεψα της κακομοιρας και νευριασε χθες που τησ το ειπα...Αλλα δεν πειραζει... Click για ανάπτυξη... Καλά μωρε δεν πειράζει θα της περάσει αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις κλεβουν φωτογραφία τουλάχιστον αυτή έχει κ το σωστό όνομα Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καντυ και Μπατ και Χαριτο και...και ...και ....δε συγκρατω ονοματα που να παρει ,ξεχασα τα ονοματα σας ,ομως σας εχω στα ματια μου και σας θαυμαζω και ζωγραφιζω τις φατσουλες σας με γλυκα φιλια και χαδια. Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστουμε κ εμείς σου στέλνουμε πολλά πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:49 Η elvenstar: #6.933 21-04-09 14:49 Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #6.934 21-04-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Click για ανάπτυξη... Tι κούκλος είναι ο Χαρίτος σου!!! Να τον χαίρεσαι και να μου τον ζουλήξεις και να του δώσεις ένα φιλάκι Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Xριστός Ανέστη καλή μου!! Να είσαι καλά και εσύ και τα λουκουμάκια σου τα πανέμορφα. Σ΄ευχαριστουμε όλοι μας για τις ευχές σου και ανταποδίδουμε κι εμεις στο κουκλί σου!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #6.935 21-04-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του Click για ανάπτυξη... Ναι κι εμείς τον καλοσορίζουμε τον Κύρο στην περσοσυντροφιά μας!!! Ποτε ξανά να μην πονέσει και να έχει όοολη την περιποίηση που του αρμόζει. Να είναι πάντα καλά και χαρουμενο το γλυκό αγόρι... Και περιμένουμε να μάθουμε τα νέα του με το καλό! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά μωρε δεν πειράζει θα της περάσει αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις κλεβουν φωτογραφία τουλάχιστον αυτή έχει κ το σωστό όνομα Click για ανάπτυξη... Δικιο έχεις Ελενάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.936 21-04-09 15:24 Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:43 Η elvenstar: #6.937 21-04-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Click για ανάπτυξη... Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.938 21-04-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Click για ανάπτυξη... ναι...εμεις ομως δεν εχουμε υποστρωμα και δεν κομπιαζουμε...ξερω ποια λες... Για ποια ομως βουρτσα μιλας τελικα...εχω βαλει δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:52 Η Vasiliki86: #6.939 21-04-09 15:52 Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.940 21-04-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Click για ανάπτυξη... ξερεις ομως τι?...νομιζω οτι μια τετοια ειχε η μαμα σου και της ειπε η εκτροφεας του Περση οτι τον μαδαει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 345 346 347 348 349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #6.934 21-04-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Click για ανάπτυξη... Tι κούκλος είναι ο Χαρίτος σου!!! Να τον χαίρεσαι και να μου τον ζουλήξεις και να του δώσεις ένα φιλάκι Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Xριστός Ανέστη καλή μου!! Να είσαι καλά και εσύ και τα λουκουμάκια σου τα πανέμορφα. Σ΄ευχαριστουμε όλοι μας για τις ευχές σου και ανταποδίδουμε κι εμεις στο κουκλί σου!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #6.935 21-04-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του Click για ανάπτυξη... Ναι κι εμείς τον καλοσορίζουμε τον Κύρο στην περσοσυντροφιά μας!!! Ποτε ξανά να μην πονέσει και να έχει όοολη την περιποίηση που του αρμόζει. Να είναι πάντα καλά και χαρουμενο το γλυκό αγόρι... Και περιμένουμε να μάθουμε τα νέα του με το καλό! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά μωρε δεν πειράζει θα της περάσει αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις κλεβουν φωτογραφία τουλάχιστον αυτή έχει κ το σωστό όνομα Click για ανάπτυξη... Δικιο έχεις Ελενάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.936 21-04-09 15:24 Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:43 Η elvenstar: #6.937 21-04-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Click για ανάπτυξη... Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.938 21-04-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Click για ανάπτυξη... ναι...εμεις ομως δεν εχουμε υποστρωμα και δεν κομπιαζουμε...ξερω ποια λες... Για ποια ομως βουρτσα μιλας τελικα...εχω βαλει δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:52 Η Vasiliki86: #6.939 21-04-09 15:52 Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.940 21-04-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Click για ανάπτυξη... ξερεις ομως τι?...νομιζω οτι μια τετοια ειχε η μαμα σου και της ειπε η εκτροφεας του Περση οτι τον μαδαει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 345 346 347 348 349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!! Νά και ο Χαρίτος μου!!! Click για ανάπτυξη... Tι κούκλος είναι ο Χαρίτος σου!!! Να τον χαίρεσαι και να μου τον ζουλήξεις και να του δώσεις ένα φιλάκι Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Xριστός Ανέστη καλή μου!! Να είσαι καλά και εσύ και τα λουκουμάκια σου τα πανέμορφα. Σ΄ευχαριστουμε όλοι μας για τις ευχές σου και ανταποδίδουμε κι εμεις στο κουκλί σου!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #6.935 21-04-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του Click για ανάπτυξη... Ναι κι εμείς τον καλοσορίζουμε τον Κύρο στην περσοσυντροφιά μας!!! Ποτε ξανά να μην πονέσει και να έχει όοολη την περιποίηση που του αρμόζει. Να είναι πάντα καλά και χαρουμενο το γλυκό αγόρι... Και περιμένουμε να μάθουμε τα νέα του με το καλό! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά μωρε δεν πειράζει θα της περάσει αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις κλεβουν φωτογραφία τουλάχιστον αυτή έχει κ το σωστό όνομα Click για ανάπτυξη... Δικιο έχεις Ελενάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.936 21-04-09 15:24 Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:43 Η elvenstar: #6.937 21-04-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Click για ανάπτυξη... Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.938 21-04-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Click για ανάπτυξη... ναι...εμεις ομως δεν εχουμε υποστρωμα και δεν κομπιαζουμε...ξερω ποια λες... Για ποια ομως βουρτσα μιλας τελικα...εχω βαλει δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:52 Η Vasiliki86: #6.939 21-04-09 15:52 Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.940 21-04-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Click για ανάπτυξη... ξερεις ομως τι?...νομιζω οτι μια τετοια ειχε η μαμα σου και της ειπε η εκτροφεας του Περση οτι τον μαδαει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 345 346 347 348 349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του Click για ανάπτυξη... Ναι κι εμείς τον καλοσορίζουμε τον Κύρο στην περσοσυντροφιά μας!!! Ποτε ξανά να μην πονέσει και να έχει όοολη την περιποίηση που του αρμόζει. Να είναι πάντα καλά και χαρουμενο το γλυκό αγόρι... Και περιμένουμε να μάθουμε τα νέα του με το καλό! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά μωρε δεν πειράζει θα της περάσει αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις κλεβουν φωτογραφία τουλάχιστον αυτή έχει κ το σωστό όνομα Click για ανάπτυξη... Δικιο έχεις Ελενάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.936 21-04-09 15:24 Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:43 Η elvenstar: #6.937 21-04-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Click για ανάπτυξη... Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.938 21-04-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Click για ανάπτυξη... ναι...εμεις ομως δεν εχουμε υποστρωμα και δεν κομπιαζουμε...ξερω ποια λες... Για ποια ομως βουρτσα μιλας τελικα...εχω βαλει δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:52 Η Vasiliki86: #6.939 21-04-09 15:52 Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.940 21-04-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Click για ανάπτυξη... ξερεις ομως τι?...νομιζω οτι μια τετοια ειχε η μαμα σου και της ειπε η εκτροφεας του Περση οτι τον μαδαει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 345 346 347 348 349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:43 Η elvenstar: #6.937 21-04-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Click για ανάπτυξη... Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.938 21-04-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Click για ανάπτυξη... ναι...εμεις ομως δεν εχουμε υποστρωμα και δεν κομπιαζουμε...ξερω ποια λες... Για ποια ομως βουρτσα μιλας τελικα...εχω βαλει δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:52 Η Vasiliki86: #6.939 21-04-09 15:52 Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.940 21-04-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Click για ανάπτυξη... ξερεις ομως τι?...νομιζω οτι μια τετοια ειχε η μαμα σου και της ειπε η εκτροφεας του Περση οτι τον μαδαει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 345 346 347 348 349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους! Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ... Αλλα εχω και αυτη τη χτενα η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω? Click για ανάπτυξη... Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.938 21-04-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Click για ανάπτυξη... ναι...εμεις ομως δεν εχουμε υποστρωμα και δεν κομπιαζουμε...ξερω ποια λες... Για ποια ομως βουρτσα μιλας τελικα...εχω βαλει δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:52 Η Vasiliki86: #6.939 21-04-09 15:52 Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.940 21-04-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Click για ανάπτυξη... ξερεις ομως τι?...νομιζω οτι μια τετοια ειχε η μαμα σου και της ειπε η εκτροφεας του Περση οτι τον μαδαει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 345 346 347 348 349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν Click για ανάπτυξη... ναι...εμεις ομως δεν εχουμε υποστρωμα και δεν κομπιαζουμε...ξερω ποια λες... Για ποια ομως βουρτσα μιλας τελικα...εχω βαλει δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:52 Η Vasiliki86: #6.939 21-04-09 15:52 Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.940 21-04-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Click για ανάπτυξη... ξερεις ομως τι?...νομιζω οτι μια τετοια ειχε η μαμα σου και της ειπε η εκτροφεας του Περση οτι τον μαδαει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 345 346 347 348 349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 347 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.940 21-04-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Click για ανάπτυξη... ξερεις ομως τι?...νομιζω οτι μια τετοια ειχε η μαμα σου και της ειπε η εκτροφεας του Περση οτι τον μαδαει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια... Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες... Click για ανάπτυξη... ξερεις ομως τι?...νομιζω οτι μια τετοια ειχε η μαμα σου και της ειπε η εκτροφεας του Περση οτι τον μαδαει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.