Περσίας maniacs

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
μαρη στο προσωπο δεν εχει cream...μου΄μαθες τωρα κι απο Points:P...εσυ εκει στα ξωτικομπερδεματα σου:P:lol:
Τιιιιιιιιι λες που δεν εχει μανδαμ,στο σαγονι δεν εχει;Αντε απο'δω με τους μπεζεδες σου.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τιιιιιιιιι λες που δεν εχει μανδαμ,στο σαγονι δεν εχει;Αντε απο'δω με τους μπεζεδες σου.:P
ειχα ξεχασει το μονοκλ μαρη γι'αυτο:Pαμα ειναι λιγο θελει μονοκλ:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε ναι το απειλο ματι θελει μονοκλ...τς τς τς...:P
Εμενα αυτο με το υποτελες και το agouti με μπερδευουν απιστευτα.Οσες φορες κι αν τα διαβασω μου φαινεται τελικα στα κουτουρου θα τα βγαζω τα μικρα...:lol:

Ε ναι το απειλο ματι θελει μονοκλ...τς τς τς...:P
Εμενα αυτο με το υποτελες και το agouti με μπερδευουν απιστευτα.Οσες φορες κι αν τα διαβασω μου φαινεται τελικα στα κουτουρου θα τα βγαζω τα μικρα...:lol:
αντε γεια:redface::hmm:.:lol:..παω να ασχοληθω με το μαυρο που εχει το seal point...

θυμαμαι τη Νεκταρια που ψαχουλευε τη ριζα των Κουν για να βρει ασημενιο...κι οταν δεν ηξερε αν εχουν, ρωταγε τους κριτες;)

Θα παρακαλουσα PLEASE οι εμπειρες περσομαμαδες να δουνε λιγο στο θεματακι της Μπιζου τα αποτελεσματα του περσουλη και να με συμβουλεψουνε,εχω μπερδευτει λιγο μ'ολα τα ιατρικα ανακεινωθεντα!:( :hmm:

θυμαμαι τη Νεκταρια που ψαχουλευε τη ριζα των Κουν για να βρει ασημενιο...κι οταν δεν ηξερε αν εχουν, ρωταγε τους κριτες;)
Βασικα νομιζω οτι παιζει ρολο η γραμμη του,ας πουμε η δικη μου δεν πρεπει να εχει καθολου ασημενιο.Αλλα θα ρωτησω ξανα την εκτροφεα,ισως με διαφωτισει.

Είμαι το μόνο αρσενικό που γράφει στο φόρουμ?
Μαζί με τον Χαρίτο και τον Πέρση :redface:

δεν είναι κακό να γράφει και ένας αρσενικός τις απόψεις του. άσε που σιγά σιγά εσείς οι αρσενικοί αποκτάτε γατάκια. πές μας για το γατάκι σου...

Το γατάκι μου όταν πήγα στο Pet Shop του είχα πεί: Θέλω ενα άσπρο πέρσικο θυλικό με γαλανά μάτια.
Τελικά μου έφερε ενα άσπρο αλλα με διχρομία στα μάτια!
Και το ονόμασε ρίτα!
Όταν πήγα να του κάνω το 2ο εμβόλιο μου είπε ο γιατρός οτι δέν είναι θυληκό αλλα αρσενικό! (χαχαχα)
Έτσι λοιπών επειδή είχε συνηθήσει και άκουγε στο ρίτα το είπαμε χαρίτο για να ακούει! είναι πολύ καλός μόνο που είναι φραγμένη η μυτούλα του και δακρύζει.μου είπε ο γιατρός οτι έτσι είναι και δέν αλλάζει τώρα.μόνο να το καθαρίζω.
απο χαρακτήρα είναι πολύ καλός! υσηχος πολύ και χαδιάρης!!!
παίζουμε κρυφτό και κυνηγητό μέσα στο σπίτι καμιά φορά!
παραπονιέται λιγάκι όταν τον κάνω μπάνιο αλλα θα το μάθει και αυτό!
2903_1146828350103_1209362665_30429729_6844702_n.jpg

Χαρίτος!

Πιο παλιά είχα και έναν κεραμυδόγατο. τον Φοίβο!

n1209362665_30387135_2692834.jpg

Φοίβος!

όλοι κάνουμε λάθη :) εμένα μου φέρανε δύο κεραμιδόγατες αδερφακια ένα κι ένα... τα είπα κάρλο και κάρλα και τελικά η κάρλα μας βγήκε ο κάρλας :Ρ

τώρα σπίτι έχω 4 περσικά. τον πρώτο μου τον prince μου τον χάρισε ο αρραβωνιαστικός μου περισυ που ήμουν τέζα στο κρεβάτι. μάλλον όταν μου είπαν να ξανασηκωθώ να περπατήσω και γώ η μουλάρα είχα συνηθίσει δύο μήνες ξάπλα και δεν σηκωνόμουν. μέχρι που αντίκρυσα τον prince μου... τον πάρη τον χάρισε στα παιδιά του ο γιώργος αλλά καθώς πρώην γυναικα του συμπαθεί ιδιαίτερα τα γατιά μετακόμισε σπίτι μας τόσο ο γάτος όσο και τα παιδιά του. Την κοντέσα μου την μπουμπού μου, τη reina μου μού την χαρίσανε στη γιορτή μου, όλοι μαζί. Τώρα τη Λύρα την έχουμε μια βδομάδα μόνο. Την χάριζε μια κοπέλα από δω μεσα και απαντήσαμε στην αγγελία και μας την έδωσε.

το προβλημα με τη μύτη το αντιμετωπίζω με την Ρέινα κυρίως. μιλάμε για πολύ δάκρυ. και σε μικρότερο βαθμό με τον πρίνς. τα άλλα δύο καθότι doll face δεν έχουν τέτοιο θέμα.

με το χτένισμα πώς τα πάτε; σου κάθεται ο χαρίτος; Πόσο είναι ο πιτσιρίκος;

Γεια σου θεία Έλενα. Σ΄αγαπάω πολυ και σου αφιερώνω τη μουσουδα μου με πολλή αγάπη. Πέρσης:D
DSC03279.jpg

DSC03268.jpg

Και μια απο το Ναλόνι σου!:D
DSC01799.jpg
Φατσουλινιααααααα θα σας ρουφήξωωωωω πολύ όταν έρθω θέλετε δεν θέλετε:lol: Πλάκα πλάκα Αναστασία στο τέλος θα στα κλέψω θα παίρνω ομως ένα τη φορά για να μην το καταλάβεις;)
Μαζί με τον Χαρίτο και τον Πέρση :redface:
Τι εννοεις το μονο αρσενικό σαν χρήστης ή σαν γατί; Γιατί αν εννοείς σαν χρήστης η Staman που έχει τον πέρση είναι Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ. Αλλά γενικά πραγματικά δεν υπάρχουν πολοί άντρες στο φόρουμ αλλά είναι λίγοι κ καλοί:lol:
σου κάθεται ο χαρίτος;
Τι εννοείς Σταυρούλα;;;;:blink::blink::blink::blink:

αγαπητή μου είχα γράψει με το χτένισμα πώς τα πάτε; σου κάθεται ο χαρίτος; δεν έγραψα σκέτο σου κάθεται ο χαρίτος....

Έλενα τα νυχάκια της Λύρας είναι κομένα πάνω απότο άσπρο γμτ. και ψιλοματωμένα... :(

Η κυρία Λύρα αρέσκεται να γυρίζει ανάσκελα και να την χαϊδεύουμε στο στομάχι. όταν το κάνομε αυτό μας ρίχνει μπάτσες με το χεράκι της και μικρές δαγκωνίτσες. αν την αφήσουμεόμως κάνει παραπονεμένα μιαρ

Ναι μια χαρά κάθεται!!! γυρίζει και απο τις δυο μεριές να τον χτενίσω κιόλας! χαχαχα
Ενωώ σαν χρήστης αρσενικό!
Γούρ γούρ :redface:

αγαπητή μου είχα γράψει με το χτένισμα πώς τα πάτε; σου κάθεται ο χαρίτος; δεν έγραψα σκέτο σου κάθεται ο χαρίτος....

Έλενα τα νυχάκια της Λύρας είναι κομένα πάνω απότο άσπρο γμτ. και ψιλοματωμένα... :(

Η κυρία Λύρα αρέσκεται να γυρίζει ανάσκελα και να την χαϊδεύουμε στο στομάχι. όταν το κάνομε αυτό μας ρίχνει μπάτσες με το χεράκι της και μικρές δαγκωνίτσες. αν την αφήσουμεόμως κάνει παραπονεμένα μιαρ
Το ξέρω ότι το έγραψες αλλά έκανα προβοκάτσια:P:lol::lol:
Αλήθεια λες αυτό θα μπορούσε να γίνει κ επικίνδυνο να κόβεται το κρέας μαζί με τα νύχια εγώ ακριβώς γι αυτό το λόγο γιατί φοβάμαι μήπως κάνω κάτι τέτοιο τα πάω στο γιατρό δεν θέλω να κάνω καμια χαζομάρα κ μετά να τρέχουμε:(
Ναι μια χαρά κάθεται!!! γυρίζει και απο τις δυο μεριές να τον χτενίσω κιόλας! χαχαχα
Ενωώ σαν χρήστης αρσενικό!
Γούρ γούρ :redface:
Ναι λοιπόν όπως σου είπα κ πιο πάνω οι άντρες είναι λίγοι κ καλοί:lol: Βάλε καμια φωτογραφία από το γατουλίνι σου:rolleyes:

καλημέρα καλημέρα, δεν ξέρω για σας, για μένα η μέρα ξεκίνησε νωρίς καθώς έφαγα φάπα τα χαράματα από τον πάρη που μάλλον σημάδευε τον πρίνς που κοιμόταν μακαρίως δίπλα μου. εν συνεχεία και αφού ξανακοιμήθηκα συγχισμένη (με τον πάρη εκτός κρεβατοκάμαρας να διαμαρτύρεται εντόνως) η κυρία Λύρα αποφάσισε ότι πείναγε και άρχισε να γλύφει τόσο σε μένα όσο και στο γιώργο το πρόσωπό μας.... και αφού τάϊσα το γατοσόι και ξαναέκλεισα τα μάτια μου μού ήρθε ο πρίνς για αγκαλιές και η μπουμπού μου για γουρ γουρ.... πόσα να αντέξω η γυναίκα πρίν τις 6 το πρωί;

.... πονοκέφαλος ...

τι αγαθο φατσονι που ειναι ο Περσης...:inlove:τι τουφιά ειναι αυτα που εχει η Ναλα
Αναστασια ποτε θα ερθω σπιτι σου?? Με οδοντοβουρτσα ομως...;)
Να ερθω τοτε που θα ερθει κι η Ελενα???? Να χαχανισουμε παρεα??? :)
Θα κοιμηθω στρωματσαδα στο δωματιο της Βασιλικης;)
(τα κανονισα ολα):D
Και βέβαια φιλεναδα μου θα έρθεις!!!! :up:Με πυζάμα και οδοντόβουρτσα!!!! Και θα χαχανίζουμε (αλλα μετά τις 1 τα χαράματα μας πιάνει το νευρικό γέλιο και ... το θαψιμο:lol::lol::lol:)

Μαζί με τον Χαρίτο και τον Πέρση
:hmm::hmm::blink:Τι εννοείς????:lol: Υπάρχουν κι άλλα αρσενικά που γράφουν στο φορουμ.:lol: Λίγοι χρήστες και καλοί!
Οσο για γατουλίνια είναι κι ένα σωρό άλλα...
:)

Το γατάκι μου όταν πήγα στο Pet Shop του είχα πεί: Θέλω ενα άσπρο πέρσικο θυλικό με γαλανά μάτια.
Τελικά μου έφερε ενα άσπρο αλλα με διχρομία στα μάτια!
Και το ονόμασε ρίτα!
Όταν πήγα να του κάνω το 2ο εμβόλιο μου είπε ο γιατρός οτι δέν είναι θυληκό αλλα αρσενικό! (χαχαχα)
Έτσι λοιπών επειδή είχε συνηθήσει και άκουγε στο ρίτα το είπαμε χαρίτο για να ακούει! είναι πολύ καλός μόνο που είναι φραγμένη η μυτούλα του και δακρύζει.μου είπε ο γιατρός οτι έτσι είναι και δέν αλλάζει τώρα.μόνο να το καθαρίζω.
απο χαρακτήρα είναι πολύ καλός! υσηχος πολύ και χαδιάρης!!!
παίζουμε κρυφτό και κυνηγητό μέσα στο σπίτι καμιά φορά!
παραπονιέται λιγάκι όταν τον κάνω μπάνιο αλλα θα το μάθει και αυτό!
2903_1146828350103_1209362665_30429729_6844702_n.jpg

Χαρίτος!

Πιο παλιά είχα και έναν κεραμυδόγατο. τον Φοίβο!

n1209362665_30387135_2692834.jpg

Φοίβος!
Εχεις υπέροχα γατιά!! Και ο Φοιβουλης που είχες είναι κουκλος και ο Χαρίτος καταπληκτικός. Το μυτάκι κ τα ματάκια που τρέχουν μην σε ανησυχουν. Ειναι λόγω κατασκευής των περσικών. Οσο πιο εξτριμ είναι τοσο πιο έντονα τα συμπτώματα. Αλλα με σωστή αντιμετώπιση και φροντιδα καθημερινή δεν υπάρχει πρόβλημα!:)

Το ξέρω ότι το έγραψες αλλά έκανα προβοκάτσια
Αλήθεια λες αυτό θα μπορούσε να γίνει κ επικίνδυνο να κόβεται το κρέας μαζί με τα νύχια εγώ ακριβώς γι αυτό το λόγο γιατί φοβάμαι μήπως κάνω κάτι τέτοιο τα πάω στο γιατρό δεν θέλω να κάνω καμια χαζομάρα κ μετά να τρέχουμε:(
Ναι πρέπει να κόβουμε μόνον την άκρη του νυχιου. Το λευκό. Γιατι πιο μέσα κόβεις και φλεβα.:blink:

3532654699_1b138f7e0f.jpg

γεια σας περσάκια..σας έλειψα καθόλου;Βλέπω έχουμε και νέες όμορφες παρουσίες:D
Φοίβος...

3532654699_1b138f7e0f.jpg

γεια σας περσάκια..σας έλειψα καθόλου;Βλέπω έχουμε και νέες όμορφες παρουσίες:D
Φοίβος...
Καλέ τι άντρας είναι αυτός;!!:up:Τι κορμοστασιά περίφανη είναι αυτή;!!:up:Κούκλος!!Κούκλος!!:up:

Κόψιμο νυχιών:
Πρέπει να δείτε τον Ήλιο όταν του τα κόβω! Τα βάζει μπροστά τα χεράκια του και με αφήνει να του τα διαλέγω και να τα κόβω ένα-΄ενα μέχρι που ....κοιμάται στην αγκαλιά μου!!!
Μα και η Ελίνα? Μου δίνει τα χεράκια της αλλά κάνει μμρρρ, μμμρρρν, μμρρμμ! ώσπου να της τελειώσω το μανικιούρ!
Ο Χουχουδίτος? Α, όχι! είναι μεγάλος άντρας αυτός και δε θέλει μανικιούρ! Μα τι τον έκανα, τι αγκαλίτσα, τι στην πετσέτα, τι χαδάκια, τι με την επιβολή, με τίποτε δε μ'αφήνει να του τα κόψω ... ε, σκέφτηκα και γω, αφού δεν τα βγάζει ποτέ τα νυχάκια του που δεν τα βγάζει, ας τον αφήσω στην ησυχία του κι έτσι σταμάτησα να προσπαθώ να του τα κόψω!

----------------------------------------------

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back