καλησπερίζω τα απανταχού μαλλιαρά τριχωτά χνουδωτά γατάκια και τους συμπαθείς γονείς τους
τι κάνετε;
εμεις καλά... παίξαμε κυνηγιτό με΄τον πρίνς... γρατζουνιές με τον πάρη... κάναμε θεραπεία αγκαλιάς στη ρέινα... και κρυφτό με τη λύρα...
δεν ξέρω γιατί αλλά τελικά όλες οι γάτες αν κρύψουν το κεφάλι τους νομίζουν ότι δεν φαίνονται; ή εμένα μου φαίνεται; θυμάστε μια θεϊκιά φωτογραφία του πρίνς που είχε χώσει το κεφάλι του μέσα σε ένα καλάθι ενώ παίζαμε κρυφτό/κυνηγιτό και καλά "τώρα κρύφτηκα"; η κυρία Λύρα στο "τώρα δεν με βλέπεις κρύφτηκα" ανέβηκε πάνω στον καναπέ αλλά κάτω από το κουβρ λί.... :Ρ σηκωσε ολόκληρο κουβρ λί και χώθηκε από κάτω... και δεν φτάνει που φαινόταν ο μπόγος πάνω στον καναπέ δεν έκανε τον κόπο να μαζέψει και την ουρά της και κρεμόταν από κάτω :Ρ δεν πρόλαβα να βγάλω φωτό γμτ..... την ξεσκέπασε ο αντρέας ξεκαρδισμένος στα γέλια.... και φρούυυυτς εξαφανίστηκε και κρύφτηκε μέσα στην μπανιέρα η κυρία...

και στο τέλος μου πάτησε και μία απαλή δαγκωνιά σε ώρα που "δεν έβλεπα" υποτήθεται και επιβραβεύτηκε με μία γλυψιά γιαούρτι....
εσέις; καλά είστε;