Περσίας maniacs

• Thread starter Thread starter prince
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
καλά για χάρη σου θα πάω να την βουτύξω από την μπανιέρα και να την ξυπνήσω για να σου τραβήξω νυσταγμένη μπουμπού :Ρ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σταυρουλα θα γραψει σε λιγο η Γιωτα εδω που εχει τη Μιου που μοιαζει καταπληκτικα με τη Λυρα σου:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σταυρουλα τα αγορια μυριζουν παραξενα και πονηρα τη Λυρα? Ο δικος μου τη γλυκοκοιταζει παλι τη Καλυψω, αλλα εχει φαει χοντρη πορτα:P:lol:

τα αγορια μου το μόνο που κάνουν είναι να κοιμούνται και να τρώνε... :Ρ δεν ενδιαφέρονται για τίποτε άλλο αυτήν την περίοδο... είπαμε στο σπίτι του ύπνου όλοι πλην της Λύρας κοιμούνται...

η Λύρα μπανιάρεται αυτή τη στιγμή

Τι τελειες φωτο,η Λυρα ηταν δωρο εξ ουρανου ετσι?Εισαι πολυ τυχερη να ξαπλωνεις με τοσα ζωντανα κουβερτακια φλις στον καναπε:up:

Γεια σας περσάκια!!:D

σας έβαλα και τον ποντικούλη μου να δείτε !!:lol::lol::lol::lol::lol:

καλά για χάρη σου θα πάω να την βουτύξω από την μπανιέρα και να την ξυπνήσω για να σου τραβήξω νυσταγμένη μπουμπού :Ρ
Ε όχι μωρε το καημενούλι να μην το ξυπνήσεις κιόλας όταν θα έχει όρεξη
Σταυρουλα τα αγορια μυριζουν παραξενα και πονηρα τη Λυρα? Ο δικος μου τη γλυκοκοιταζει παλι τη Καλυψω, αλλα εχει φαει χοντρη πορτα:P:lol:

Γειααααα που χάθηκες εσύ; Τι κάνει η μικρούλα; Μη μου πεις ότι η μικρούλα που έβαλες στις φωτογραφίες;

δουλείες πολλές και λίγος χρόνος για αυτο χάθηκα!:redface: ναι η μικρούλα θα γίνει αύριο 7 μηνών αλλά είναι ένα μεγάλο τερατάκι !:lol::lol:

Σταυρουλα θα γραψει σε λιγο η Γιωτα εδω που εχει τη Μιου που μοιαζει καταπληκτικα με τη Λυρα σου:)

σας έβαλα και τον ποντικούλη μου να δείτε !!:lol::lol::lol::lol::lol:
η Ισιδα μεγαλωσε παρα πολυ:blink::up:ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ Γιωτα:up:

τι όμορφες γάτες είναι αυτές; θεικές... και κείνο το μικρο κατσούλι; τι κουκλί...

Έλενα και που την σήκωσα από την μπανιέρα δεν έγινε τιποτε. μόλις την ακούμπησα στο κρεβάτι μου ξανακοιμήθηκε!!!!!!! έχω ορισμένες κοιμησμένες όμως.... :Ρ

να και η Ισιδα!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πανεμορφες οι γατουλες σου Lita,μια προς μια ειναι οι φατσουλες!:up:

σας ευχαριστώ πολύ !!!:):)

τι όμορφες γάτες είναι αυτές; θεικές... και κείνο το μικρο κατσούλι; τι κουκλί...

Έλενα και που την σήκωσα από την μπανιέρα δεν έγινε τιποτε. μόλις την ακούμπησα στο κρεβάτι μου ξανακοιμήθηκε!!!!!!! έχω ορισμένες κοιμησμένες όμως.... :Ρ
Όχι μωρέ τη καημενούλα δεν έπρεπε να το ξυπνήσεις αλλά μια κ το έκανες βάλε καμιά κοιμισμένη φωτο να την θαυμάσουμε
να και η Ισιδα!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Πανέμορφη κ της πάει το πράσινο χρώμα (καθώς κ η κόκκινη τσάντα:lol: )

καλησπερίζω τα απανταχού μαλλιαρά τριχωτά χνουδωτά γατάκια και τους συμπαθείς γονείς τους :)

τι κάνετε;

εμεις καλά... παίξαμε κυνηγιτό με΄τον πρίνς... γρατζουνιές με τον πάρη... κάναμε θεραπεία αγκαλιάς στη ρέινα... και κρυφτό με τη λύρα...

δεν ξέρω γιατί αλλά τελικά όλες οι γάτες αν κρύψουν το κεφάλι τους νομίζουν ότι δεν φαίνονται; ή εμένα μου φαίνεται; θυμάστε μια θεϊκιά φωτογραφία του πρίνς που είχε χώσει το κεφάλι του μέσα σε ένα καλάθι ενώ παίζαμε κρυφτό/κυνηγιτό και καλά "τώρα κρύφτηκα"; η κυρία Λύρα στο "τώρα δεν με βλέπεις κρύφτηκα" ανέβηκε πάνω στον καναπέ αλλά κάτω από το κουβρ λί.... :Ρ σηκωσε ολόκληρο κουβρ λί και χώθηκε από κάτω... και δεν φτάνει που φαινόταν ο μπόγος πάνω στον καναπέ δεν έκανε τον κόπο να μαζέψει και την ουρά της και κρεμόταν από κάτω :Ρ δεν πρόλαβα να βγάλω φωτό γμτ..... την ξεσκέπασε ο αντρέας ξεκαρδισμένος στα γέλια.... και φρούυυυτς εξαφανίστηκε και κρύφτηκε μέσα στην μπανιέρα η κυρία... :) και στο τέλος μου πάτησε και μία απαλή δαγκωνιά σε ώρα που "δεν έβλεπα" υποτήθεται και επιβραβεύτηκε με μία γλυψιά γιαούρτι....

εσέις; καλά είστε;

καλησπερίζω τα απανταχού μαλλιαρά τριχωτά χνουδωτά γατάκια και τους συμπαθείς γονείς τους :)

τι κάνετε;

εμεις καλά... παίξαμε κυνηγιτό με΄τον πρίνς... γρατζουνιές με τον πάρη... κάναμε θεραπεία αγκαλιάς στη ρέινα... και κρυφτό με τη λύρα...

δεν ξέρω γιατί αλλά τελικά όλες οι γάτες αν κρύψουν το κεφάλι τους νομίζουν ότι δεν φαίνονται; ή εμένα μου φαίνεται; θυμάστε μια θεϊκιά φωτογραφία του πρίνς που είχε χώσει το κεφάλι του μέσα σε ένα καλάθι ενώ παίζαμε κρυφτό/κυνηγιτό και καλά "τώρα κρύφτηκα"; η κυρία Λύρα στο "τώρα δεν με βλέπεις κρύφτηκα" ανέβηκε πάνω στον καναπέ αλλά κάτω από το κουβρ λί.... :Ρ σηκωσε ολόκληρο κουβρ λί και χώθηκε από κάτω... και δεν φτάνει που φαινόταν ο μπόγος πάνω στον καναπέ δεν έκανε τον κόπο να μαζέψει και την ουρά της και κρεμόταν από κάτω :Ρ δεν πρόλαβα να βγάλω φωτό γμτ..... την ξεσκέπασε ο αντρέας ξεκαρδισμένος στα γέλια.... και φρούυυυτς εξαφανίστηκε και κρύφτηκε μέσα στην μπανιέρα η κυρία... :) και στο τέλος μου πάτησε και μία απαλή δαγκωνιά σε ώρα που "δεν έβλεπα" υποτήθεται και επιβραβεύτηκε με μία γλυψιά γιαούρτι....
εσέις; καλά είστε;
Καλησπέρα ευτυχισμένη πολύτεκνη μητέρα.
Ξεκινώντας από μία παρατήρηση ότι κάτι ξέχασες δλδ δίπλα από το συμπαθείς ξέχασες το όμορφοι αλλά σε συγχωρούμε γιατί βιαζόσουν να μας πεις για τα παιχνίδια σας. Λοιπόν αυτό με το κεφάλι νόμιζα ότι το κάνει μόνο ο Μπατ :lol: κ νόμιζα ότι είναι εντελώς χαζούλης (έχει κ κάτι από ξανθό καταλαβαίνεις τώρα:lol::lol: ) αλλά αφού μου λες ότι το κάνουν κ τα άλλα ηρέμισα :rolleyes: Και εμείς τα ίδια κάνουν τρομερά παιχνίδια κ επειδη βγάλαμε κ τα χαλιά κάνουν κ σπινιές κ κωλιές κ μπαντιλίκια:lol::lol:

δεν ειναι ευτυχια οι πολλες γατες μεσα στο σπιτι Σταυρουλα?
:up::up:
γι'αυτο μη ξαναπει κανενας στην Αναστασια τη φιλεναδα μου...κι αλλη γατα θα παρεις, γιατι θα εχει να κανει μαζι μου
:P

σας τις χρωστάω....

mpoumpou1.jpg

κοιμάται όρθια μεν αλλά στον ύπνο της αλλάζει και θέση....

mpoumpou2.jpg

μιλάμε όμως ότι ο ύπνος θρέφει τα παιδιά.... πάρτε άλλη μία από χτές...

lira.jpg

η κυρία δεν αισχύνεται... δεν ντρέπεται καθόλου όμως..... όλα φάτσα κάρτα μέσ΄ στη μέση του σπιτιού....

σήμερα το μεσημέρι ο καλός μου δούλευε και με άφησε μόνη σπίτι παρέα με τον αντρέα που ροχάλιζε μέσα στο κρεβάτι του. ξάπλωσα και γώ μόνη στο τεράστιο κρεβάτι για να διαπιστώσω όταν ξύπνησα ότι δεν είναι καθόλου τεράστιο... Παρακάτω βλέπεται το γιατί καρέ καρέ...

lira2.jpg

prinis.jpg

paris_332465.jpg

δυστυχώς όταν σηκώθηκα σηκώθηκε και η ρέινα από το κρεβάτι οπότε απουσιάζει από αυτό το λεύκωμα... κοιμώταν πάνω από το κεφάλι μου στο κόκκινο κεφαλάρι... κρίμα ...

πάρτε μία όλοι μαζί... μή ρωτήσετε που κοιμόμουν εγώ... πάντως με μόνη εξαίρεση τη ρέινα οι άλλες δεν κουνήθηκαν όταν σηκώθηκα...

treismazi.jpg

κάπου μεταξύ πάρη και πρίνς ξύπνησα.... πάντως ατάραχοι και οι τρείς συνέχισαν τον ύπνο τους....

δεν ειναι ευτυχια οι πολλες γατες μεσα στο σπιτι Σταυρουλα?
:up::up:
γι'αυτο μη ξαναπει κανενας στην Αναστασια τη φιλεναδα μου...κι αλλη γατα θα παρεις, γιατι θα εχει να κανει μαζι μου
:P

Αλήθεια είναι υπέροχο με πολλές γάτες μέσα στο σπίτι. ειδικά όταν τα πάνε καλά μεταξύ τους.

χμ γιούλη να μην της προτείνουμε να πάρει κανένα από τα χαρίζονται; έχεις κλείσει βιρμανάκι να της δώσεις και δεν το μαρτυράς;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back