avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 19:46 Η avtwvia έγραψε: #7.361 31-05-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραία εγώ ήθελα τον Μους της Γιούλη κ το πρώτο αγοράκι της Δώρας που δεν έχει ουρά (δεν ξέρω ποιος είναι ) Click για ανάπτυξη... Ενταξει τα συμφωνησαμε η Αναστασια που ειναι να μας πει αν ειναι μεσα στην επιχειρηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 19:50 Η elvenstar: #7.362 31-05-09 19:50 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ενταξει τα συμφωνησαμε η Αναστασια που ειναι να μας πει αν ειναι μεσα στην επιχειρηση; Click για ανάπτυξη... Ελα ντε; Θα περιμένουμε κ αυτή κ μετά θα καταστρώσουμε τα μεγάλα μας σχέδια (σιγά μη δεν είναι μέσα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:18 Η moukelis έγραψε: #7.363 31-05-09 20:18 Η Αναστασια θα σας αφησει να κλεψετε εγγονακια της βρε χαζες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 21:01 Η elvenstar: #7.364 31-05-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Αναστασια θα σας αφησει να κλεψετε εγγονακια της βρε χαζες; Click για ανάπτυξη... Ναι καλά λες η Αναστασία θα ΠΑΡΕΙ τα εγγονάκια της κ θα τα δώσει σε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 21:38 Η staman2 έγραψε: #7.365 31-05-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Πιστευω να μπηκε η φωτο μας.Καμαρωστε μας. Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!!!!!Να την χαίρεσαι την κουκλάρα σου!! Αυτο το κουκλάκι μεγάλωσε πολύ!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αααα και σας θα σας κλέψω τελικά, Αντωνία είσαι να κάνουμε μαζί την επιχείρηση για να αφήσω τη Σάλλυ ήσυχη (και μετά αφού βάλω την Αντωνία να κάνει τη βρομοδουλεια κλέβω κ την δική της) Click για ανάπτυξη... Καλό το σχεδιάκι Ελενάκι μου!!!!!Φτανει να μην πρόκειται για τα δικά μου τα γατόνια γιατι .... χμχμχμχμ Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι δεν κάνει, αλλά καλά λες νομίζω ότι με τις φωτογραφίες μας προκαλούν να κάνουμε την επιχείρηση Ποτε θα το κανονίσουμε; Νομίζω θα θέλει κ η Αναστασία να έρθει Click για ανάπτυξη... 1. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ τα εγγόνια μου!!! 2. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ αλλα γατόνια γιατι θέλω να μου τα ΔΩΣΟΥΝ απο μόνες τους οι γατομαμάδες. Οπότε θα σας καρφώσω εσάς και θα πουλήσω εκδουλευση και έτσι θα κάνω την καλη και θα πάρω ΤΑ δωράκια μου. Τσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #7.366 31-05-09 21:53 Ετσι Αναστασια,βαλτες στον ισιο δρομο!Βασικα και τον δικο σου ισιο δεν τον λες...χμ...στον επικλινή εστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 22:49 Η avtwvia έγραψε: #7.367 31-05-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλέ τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!!!!!Να την χαίρεσαι την κουκλάρα σου!! Αυτο το κουκλάκι μεγάλωσε πολύ!!!!!! Καλό το σχεδιάκι Ελενάκι μου!!!!!Φτανει να μην πρόκειται για τα δικά μου τα γατόνια γιατι .... χμχμχμχμ 1. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ τα εγγόνια μου!!! 2. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ αλλα γατόνια γιατι θέλω να μου τα ΔΩΣΟΥΝ απο μόνοι τους οι γατομαμάδες. Οπότε θα σας καρφώσω εσάς και θα πουλήσω εκδουλευση και έτσι θα κάνω την καλη και θα πάρω ΤΑ δωράκια μου. Τσα ! Click για ανάπτυξη... Δηλαδη θα μας πουλησεις Αναστασια;; Εμας;; τις φιλες σου;;:cry: Εκτος και αν θες για σενα και το Παστελακι και τον Μους αλλα και τον Ταρτουφακο και εκεινο χωρις ουρα που θελει η Ελενα!! Ετσι ειναι απληστη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 23:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.368 31-05-09 23:34 τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 23:39 Η avtwvia έγραψε: #7.369 31-05-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Click για ανάπτυξη... Τωρα που το σκεφτομαι μηπως να απαγαγουμε τους φυλακες;; Ελενα που εισαι βρηκα αλλη λυση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 23:51 Η Nonika έγραψε: #7.370 31-05-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν το νομίζω αυτο.... Εμένα ο Πέρσης μου μια χαρά ειναι και το τριχωμά του πάντα αφράτο και μαλακο και φουντωτό. Αλλα έχει καθημερινή περιποίηση καμια φορά και 2 φορες τη μέρα. Ειναι συνήθεια και δεν μου παίρνει παρά μόνον 5 λεπτά το πολύ 10. Μαζί με το καθάρισμα των ματιών του. Και η Νάλα το ίδιο. Εχει μια χαρά τρίχα χωρίς να την έχω κουρέψει ποτέ. Απλά επειδή είναι διαφορετική η τρίχα της και πιο λεπτή μπερδεύεται πιο συχνά και αναγκάζομαι τοπικά να της αφαιρώ τους κόμπους. Απλα τα περσακια θέλουν σίγουρα κάθε ενάμισυ με δυο μήνες απαραίτητα μπανάκι. Αλλιώς δεν φεύγει η σκόνη και δεν καθαρίζει τελειως η τρίχα τους. Click για ανάπτυξη... Για το μπανακι ηξερα,δεν ειναι μεγαλη δουλεια,μια χαρα τα καταφερνω με τη μαμα μου.Για το κουρεμα κι εμενα με παραξενεψε,μονο σε περιπτωση που κομπιασει θα καταφυγω σε τετοια μετρα.Κατσε να μακρυνει η γουνα και θα δουμε αν τα βγαζω περα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #7.371 01-06-09 00:10 Ναι τα δικα μας τα μικρα τα φυλαει ο Σειριος,Αναστασια αν σου κοταει κοπιασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Η staman2 έγραψε: #7.372 01-06-09 00:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Click για ανάπτυξη... Σωθήκατε με τέτοιους φύλακες ωρεεεε!!! Τον Μορφεάκο μου τον ρίχνω μ΄ένα μου βλέμμαΟσο για τον Σείριο προκειμένου να τα ξεφορτωθει τα αντιπαθητικά μικρά θα δωροδοκήσει τους απαγωγεις για να τα πάρουν.Νομίζω πως κι ο Μορφέας θα κανει το ίδιο Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Για το μπανακι ηξερα,δεν ειναι μεγαλη δουλεια,μια χαρα τα καταφερνω με τη μαμα μου.Για το κουρεμα κι εμενα με παραξενεψε,μονο σε περιπτωση που κομπιασει θα καταφυγω σε τετοια μετρα.Κατσε να μακρυνει η γουνα και θα δουμε αν τα βγαζω περα Click για ανάπτυξη... Δεν θα σου κομπιάσει πια αν τον χτενίζεις καθημερινά και μάλιστα απο τώρα κι ας μην έχει τριχα για να συνηθίζει στην κίνηση και στην διαδικασία. Θα το δεις ολα θα πάνε τέλεια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι τα δικα μας τα μικρα τα φυλαει ο Σειριος,Αναστασια αν σου κοταει κοπιασε! Click για ανάπτυξη... Σχολίασα πιο πάνω για τον συγκεκριμένο φύλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 07:30 Η moukelis έγραψε: #7.373 01-06-09 07:30 Μια χαρα φυλακας ειναι ο Σειριος,ελα αν θες,εσενα ειδικα που ε συμπαθει,μια σφαλιαριτσα θα σου ριξει μονο.Επαναλαμβανομενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 08:46 Η brigite έγραψε: #7.374 01-06-09 08:46 Γατομαφια Καλημερα!!! Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:14 Η staman2 έγραψε: #7.375 01-06-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γατομαφια Καλημερα!!! Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ). Click για ανάπτυξη... Καλημερουδια!!! Δεν οργανώνω εγώ καλή μου απαγωγές. Εγώ ειμαι καλό κορίτσι. Οι άλλες οι πονηρουλες. Εγώ θα πείσω τις γατομαμάδες να μου τα παραχωρήσουν τα μωρά απο μόνες τους!!! Οσο για τον Πέρση μου...????εεε αυτος ο κακομοίρης είναι αγγελάκι ούτε τον εαυτο του δεν μπορει να φυλάξει. Ο Σείριος μάλιστα είναι φύλακας. Και ο Τιμυ μου και η Λούση μου....Και η Κάντυ η ναζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:26 Η brigite έγραψε: #7.376 01-06-09 09:26 Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0205.jpg 218,8 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:31 Η staman2 έγραψε: #7.377 01-06-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Click για ανάπτυξη... Τι κουκλίιιιιιιιι!!!! Ειναι το χρυσο μωρό αυτο!!! Μια χρυσή καλονή. Να μου την φιλήσεις στα μουστάκια της!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:32 Η moukelis έγραψε: #7.378 01-06-09 09:32 Πολυ ομορφη οντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:00 Η brigite έγραψε: #7.379 01-06-09 10:00 Ευχαριστουμε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:14 Η prince έγραψε: #7.380 01-06-09 10:14 μα τι κούκλα γάτα μπράβο σας μπραβο σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραία εγώ ήθελα τον Μους της Γιούλη κ το πρώτο αγοράκι της Δώρας που δεν έχει ουρά (δεν ξέρω ποιος είναι ) Click για ανάπτυξη... Ενταξει τα συμφωνησαμε η Αναστασια που ειναι να μας πει αν ειναι μεσα στην επιχειρηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 19:50 Η elvenstar: #7.362 31-05-09 19:50 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ενταξει τα συμφωνησαμε η Αναστασια που ειναι να μας πει αν ειναι μεσα στην επιχειρηση; Click για ανάπτυξη... Ελα ντε; Θα περιμένουμε κ αυτή κ μετά θα καταστρώσουμε τα μεγάλα μας σχέδια (σιγά μη δεν είναι μέσα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:18 Η moukelis έγραψε: #7.363 31-05-09 20:18 Η Αναστασια θα σας αφησει να κλεψετε εγγονακια της βρε χαζες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 21:01 Η elvenstar: #7.364 31-05-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Αναστασια θα σας αφησει να κλεψετε εγγονακια της βρε χαζες; Click για ανάπτυξη... Ναι καλά λες η Αναστασία θα ΠΑΡΕΙ τα εγγονάκια της κ θα τα δώσει σε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 21:38 Η staman2 έγραψε: #7.365 31-05-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Πιστευω να μπηκε η φωτο μας.Καμαρωστε μας. Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!!!!!Να την χαίρεσαι την κουκλάρα σου!! Αυτο το κουκλάκι μεγάλωσε πολύ!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αααα και σας θα σας κλέψω τελικά, Αντωνία είσαι να κάνουμε μαζί την επιχείρηση για να αφήσω τη Σάλλυ ήσυχη (και μετά αφού βάλω την Αντωνία να κάνει τη βρομοδουλεια κλέβω κ την δική της) Click για ανάπτυξη... Καλό το σχεδιάκι Ελενάκι μου!!!!!Φτανει να μην πρόκειται για τα δικά μου τα γατόνια γιατι .... χμχμχμχμ Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι δεν κάνει, αλλά καλά λες νομίζω ότι με τις φωτογραφίες μας προκαλούν να κάνουμε την επιχείρηση Ποτε θα το κανονίσουμε; Νομίζω θα θέλει κ η Αναστασία να έρθει Click για ανάπτυξη... 1. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ τα εγγόνια μου!!! 2. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ αλλα γατόνια γιατι θέλω να μου τα ΔΩΣΟΥΝ απο μόνες τους οι γατομαμάδες. Οπότε θα σας καρφώσω εσάς και θα πουλήσω εκδουλευση και έτσι θα κάνω την καλη και θα πάρω ΤΑ δωράκια μου. Τσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #7.366 31-05-09 21:53 Ετσι Αναστασια,βαλτες στον ισιο δρομο!Βασικα και τον δικο σου ισιο δεν τον λες...χμ...στον επικλινή εστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 22:49 Η avtwvia έγραψε: #7.367 31-05-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλέ τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!!!!!Να την χαίρεσαι την κουκλάρα σου!! Αυτο το κουκλάκι μεγάλωσε πολύ!!!!!! Καλό το σχεδιάκι Ελενάκι μου!!!!!Φτανει να μην πρόκειται για τα δικά μου τα γατόνια γιατι .... χμχμχμχμ 1. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ τα εγγόνια μου!!! 2. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ αλλα γατόνια γιατι θέλω να μου τα ΔΩΣΟΥΝ απο μόνοι τους οι γατομαμάδες. Οπότε θα σας καρφώσω εσάς και θα πουλήσω εκδουλευση και έτσι θα κάνω την καλη και θα πάρω ΤΑ δωράκια μου. Τσα ! Click για ανάπτυξη... Δηλαδη θα μας πουλησεις Αναστασια;; Εμας;; τις φιλες σου;;:cry: Εκτος και αν θες για σενα και το Παστελακι και τον Μους αλλα και τον Ταρτουφακο και εκεινο χωρις ουρα που θελει η Ελενα!! Ετσι ειναι απληστη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 23:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.368 31-05-09 23:34 τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 23:39 Η avtwvia έγραψε: #7.369 31-05-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Click για ανάπτυξη... Τωρα που το σκεφτομαι μηπως να απαγαγουμε τους φυλακες;; Ελενα που εισαι βρηκα αλλη λυση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 23:51 Η Nonika έγραψε: #7.370 31-05-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν το νομίζω αυτο.... Εμένα ο Πέρσης μου μια χαρά ειναι και το τριχωμά του πάντα αφράτο και μαλακο και φουντωτό. Αλλα έχει καθημερινή περιποίηση καμια φορά και 2 φορες τη μέρα. Ειναι συνήθεια και δεν μου παίρνει παρά μόνον 5 λεπτά το πολύ 10. Μαζί με το καθάρισμα των ματιών του. Και η Νάλα το ίδιο. Εχει μια χαρά τρίχα χωρίς να την έχω κουρέψει ποτέ. Απλά επειδή είναι διαφορετική η τρίχα της και πιο λεπτή μπερδεύεται πιο συχνά και αναγκάζομαι τοπικά να της αφαιρώ τους κόμπους. Απλα τα περσακια θέλουν σίγουρα κάθε ενάμισυ με δυο μήνες απαραίτητα μπανάκι. Αλλιώς δεν φεύγει η σκόνη και δεν καθαρίζει τελειως η τρίχα τους. Click για ανάπτυξη... Για το μπανακι ηξερα,δεν ειναι μεγαλη δουλεια,μια χαρα τα καταφερνω με τη μαμα μου.Για το κουρεμα κι εμενα με παραξενεψε,μονο σε περιπτωση που κομπιασει θα καταφυγω σε τετοια μετρα.Κατσε να μακρυνει η γουνα και θα δουμε αν τα βγαζω περα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #7.371 01-06-09 00:10 Ναι τα δικα μας τα μικρα τα φυλαει ο Σειριος,Αναστασια αν σου κοταει κοπιασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Η staman2 έγραψε: #7.372 01-06-09 00:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Click για ανάπτυξη... Σωθήκατε με τέτοιους φύλακες ωρεεεε!!! Τον Μορφεάκο μου τον ρίχνω μ΄ένα μου βλέμμαΟσο για τον Σείριο προκειμένου να τα ξεφορτωθει τα αντιπαθητικά μικρά θα δωροδοκήσει τους απαγωγεις για να τα πάρουν.Νομίζω πως κι ο Μορφέας θα κανει το ίδιο Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Για το μπανακι ηξερα,δεν ειναι μεγαλη δουλεια,μια χαρα τα καταφερνω με τη μαμα μου.Για το κουρεμα κι εμενα με παραξενεψε,μονο σε περιπτωση που κομπιασει θα καταφυγω σε τετοια μετρα.Κατσε να μακρυνει η γουνα και θα δουμε αν τα βγαζω περα Click για ανάπτυξη... Δεν θα σου κομπιάσει πια αν τον χτενίζεις καθημερινά και μάλιστα απο τώρα κι ας μην έχει τριχα για να συνηθίζει στην κίνηση και στην διαδικασία. Θα το δεις ολα θα πάνε τέλεια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι τα δικα μας τα μικρα τα φυλαει ο Σειριος,Αναστασια αν σου κοταει κοπιασε! Click για ανάπτυξη... Σχολίασα πιο πάνω για τον συγκεκριμένο φύλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 07:30 Η moukelis έγραψε: #7.373 01-06-09 07:30 Μια χαρα φυλακας ειναι ο Σειριος,ελα αν θες,εσενα ειδικα που ε συμπαθει,μια σφαλιαριτσα θα σου ριξει μονο.Επαναλαμβανομενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 08:46 Η brigite έγραψε: #7.374 01-06-09 08:46 Γατομαφια Καλημερα!!! Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:14 Η staman2 έγραψε: #7.375 01-06-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γατομαφια Καλημερα!!! Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ). Click για ανάπτυξη... Καλημερουδια!!! Δεν οργανώνω εγώ καλή μου απαγωγές. Εγώ ειμαι καλό κορίτσι. Οι άλλες οι πονηρουλες. Εγώ θα πείσω τις γατομαμάδες να μου τα παραχωρήσουν τα μωρά απο μόνες τους!!! Οσο για τον Πέρση μου...????εεε αυτος ο κακομοίρης είναι αγγελάκι ούτε τον εαυτο του δεν μπορει να φυλάξει. Ο Σείριος μάλιστα είναι φύλακας. Και ο Τιμυ μου και η Λούση μου....Και η Κάντυ η ναζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:26 Η brigite έγραψε: #7.376 01-06-09 09:26 Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0205.jpg 218,8 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:31 Η staman2 έγραψε: #7.377 01-06-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Click για ανάπτυξη... Τι κουκλίιιιιιιιι!!!! Ειναι το χρυσο μωρό αυτο!!! Μια χρυσή καλονή. Να μου την φιλήσεις στα μουστάκια της!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:32 Η moukelis έγραψε: #7.378 01-06-09 09:32 Πολυ ομορφη οντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:00 Η brigite έγραψε: #7.379 01-06-09 10:00 Ευχαριστουμε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:14 Η prince έγραψε: #7.380 01-06-09 10:14 μα τι κούκλα γάτα μπράβο σας μπραβο σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ενταξει τα συμφωνησαμε η Αναστασια που ειναι να μας πει αν ειναι μεσα στην επιχειρηση; Click για ανάπτυξη... Ελα ντε; Θα περιμένουμε κ αυτή κ μετά θα καταστρώσουμε τα μεγάλα μας σχέδια (σιγά μη δεν είναι μέσα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:18 Η moukelis έγραψε: #7.363 31-05-09 20:18 Η Αναστασια θα σας αφησει να κλεψετε εγγονακια της βρε χαζες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 21:01 Η elvenstar: #7.364 31-05-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Αναστασια θα σας αφησει να κλεψετε εγγονακια της βρε χαζες; Click για ανάπτυξη... Ναι καλά λες η Αναστασία θα ΠΑΡΕΙ τα εγγονάκια της κ θα τα δώσει σε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 21:38 Η staman2 έγραψε: #7.365 31-05-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Πιστευω να μπηκε η φωτο μας.Καμαρωστε μας. Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!!!!!Να την χαίρεσαι την κουκλάρα σου!! Αυτο το κουκλάκι μεγάλωσε πολύ!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αααα και σας θα σας κλέψω τελικά, Αντωνία είσαι να κάνουμε μαζί την επιχείρηση για να αφήσω τη Σάλλυ ήσυχη (και μετά αφού βάλω την Αντωνία να κάνει τη βρομοδουλεια κλέβω κ την δική της) Click για ανάπτυξη... Καλό το σχεδιάκι Ελενάκι μου!!!!!Φτανει να μην πρόκειται για τα δικά μου τα γατόνια γιατι .... χμχμχμχμ Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι δεν κάνει, αλλά καλά λες νομίζω ότι με τις φωτογραφίες μας προκαλούν να κάνουμε την επιχείρηση Ποτε θα το κανονίσουμε; Νομίζω θα θέλει κ η Αναστασία να έρθει Click για ανάπτυξη... 1. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ τα εγγόνια μου!!! 2. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ αλλα γατόνια γιατι θέλω να μου τα ΔΩΣΟΥΝ απο μόνες τους οι γατομαμάδες. Οπότε θα σας καρφώσω εσάς και θα πουλήσω εκδουλευση και έτσι θα κάνω την καλη και θα πάρω ΤΑ δωράκια μου. Τσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #7.366 31-05-09 21:53 Ετσι Αναστασια,βαλτες στον ισιο δρομο!Βασικα και τον δικο σου ισιο δεν τον λες...χμ...στον επικλινή εστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 22:49 Η avtwvia έγραψε: #7.367 31-05-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλέ τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!!!!!Να την χαίρεσαι την κουκλάρα σου!! Αυτο το κουκλάκι μεγάλωσε πολύ!!!!!! Καλό το σχεδιάκι Ελενάκι μου!!!!!Φτανει να μην πρόκειται για τα δικά μου τα γατόνια γιατι .... χμχμχμχμ 1. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ τα εγγόνια μου!!! 2. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ αλλα γατόνια γιατι θέλω να μου τα ΔΩΣΟΥΝ απο μόνοι τους οι γατομαμάδες. Οπότε θα σας καρφώσω εσάς και θα πουλήσω εκδουλευση και έτσι θα κάνω την καλη και θα πάρω ΤΑ δωράκια μου. Τσα ! Click για ανάπτυξη... Δηλαδη θα μας πουλησεις Αναστασια;; Εμας;; τις φιλες σου;;:cry: Εκτος και αν θες για σενα και το Παστελακι και τον Μους αλλα και τον Ταρτουφακο και εκεινο χωρις ουρα που θελει η Ελενα!! Ετσι ειναι απληστη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 23:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.368 31-05-09 23:34 τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 23:39 Η avtwvia έγραψε: #7.369 31-05-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Click για ανάπτυξη... Τωρα που το σκεφτομαι μηπως να απαγαγουμε τους φυλακες;; Ελενα που εισαι βρηκα αλλη λυση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 23:51 Η Nonika έγραψε: #7.370 31-05-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν το νομίζω αυτο.... Εμένα ο Πέρσης μου μια χαρά ειναι και το τριχωμά του πάντα αφράτο και μαλακο και φουντωτό. Αλλα έχει καθημερινή περιποίηση καμια φορά και 2 φορες τη μέρα. Ειναι συνήθεια και δεν μου παίρνει παρά μόνον 5 λεπτά το πολύ 10. Μαζί με το καθάρισμα των ματιών του. Και η Νάλα το ίδιο. Εχει μια χαρά τρίχα χωρίς να την έχω κουρέψει ποτέ. Απλά επειδή είναι διαφορετική η τρίχα της και πιο λεπτή μπερδεύεται πιο συχνά και αναγκάζομαι τοπικά να της αφαιρώ τους κόμπους. Απλα τα περσακια θέλουν σίγουρα κάθε ενάμισυ με δυο μήνες απαραίτητα μπανάκι. Αλλιώς δεν φεύγει η σκόνη και δεν καθαρίζει τελειως η τρίχα τους. Click για ανάπτυξη... Για το μπανακι ηξερα,δεν ειναι μεγαλη δουλεια,μια χαρα τα καταφερνω με τη μαμα μου.Για το κουρεμα κι εμενα με παραξενεψε,μονο σε περιπτωση που κομπιασει θα καταφυγω σε τετοια μετρα.Κατσε να μακρυνει η γουνα και θα δουμε αν τα βγαζω περα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #7.371 01-06-09 00:10 Ναι τα δικα μας τα μικρα τα φυλαει ο Σειριος,Αναστασια αν σου κοταει κοπιασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Η staman2 έγραψε: #7.372 01-06-09 00:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Click για ανάπτυξη... Σωθήκατε με τέτοιους φύλακες ωρεεεε!!! Τον Μορφεάκο μου τον ρίχνω μ΄ένα μου βλέμμαΟσο για τον Σείριο προκειμένου να τα ξεφορτωθει τα αντιπαθητικά μικρά θα δωροδοκήσει τους απαγωγεις για να τα πάρουν.Νομίζω πως κι ο Μορφέας θα κανει το ίδιο Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Για το μπανακι ηξερα,δεν ειναι μεγαλη δουλεια,μια χαρα τα καταφερνω με τη μαμα μου.Για το κουρεμα κι εμενα με παραξενεψε,μονο σε περιπτωση που κομπιασει θα καταφυγω σε τετοια μετρα.Κατσε να μακρυνει η γουνα και θα δουμε αν τα βγαζω περα Click για ανάπτυξη... Δεν θα σου κομπιάσει πια αν τον χτενίζεις καθημερινά και μάλιστα απο τώρα κι ας μην έχει τριχα για να συνηθίζει στην κίνηση και στην διαδικασία. Θα το δεις ολα θα πάνε τέλεια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι τα δικα μας τα μικρα τα φυλαει ο Σειριος,Αναστασια αν σου κοταει κοπιασε! Click για ανάπτυξη... Σχολίασα πιο πάνω για τον συγκεκριμένο φύλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 07:30 Η moukelis έγραψε: #7.373 01-06-09 07:30 Μια χαρα φυλακας ειναι ο Σειριος,ελα αν θες,εσενα ειδικα που ε συμπαθει,μια σφαλιαριτσα θα σου ριξει μονο.Επαναλαμβανομενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 08:46 Η brigite έγραψε: #7.374 01-06-09 08:46 Γατομαφια Καλημερα!!! Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:14 Η staman2 έγραψε: #7.375 01-06-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γατομαφια Καλημερα!!! Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ). Click για ανάπτυξη... Καλημερουδια!!! Δεν οργανώνω εγώ καλή μου απαγωγές. Εγώ ειμαι καλό κορίτσι. Οι άλλες οι πονηρουλες. Εγώ θα πείσω τις γατομαμάδες να μου τα παραχωρήσουν τα μωρά απο μόνες τους!!! Οσο για τον Πέρση μου...????εεε αυτος ο κακομοίρης είναι αγγελάκι ούτε τον εαυτο του δεν μπορει να φυλάξει. Ο Σείριος μάλιστα είναι φύλακας. Και ο Τιμυ μου και η Λούση μου....Και η Κάντυ η ναζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:26 Η brigite έγραψε: #7.376 01-06-09 09:26 Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0205.jpg 218,8 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:31 Η staman2 έγραψε: #7.377 01-06-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Click για ανάπτυξη... Τι κουκλίιιιιιιιι!!!! Ειναι το χρυσο μωρό αυτο!!! Μια χρυσή καλονή. Να μου την φιλήσεις στα μουστάκια της!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:32 Η moukelis έγραψε: #7.378 01-06-09 09:32 Πολυ ομορφη οντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:00 Η brigite έγραψε: #7.379 01-06-09 10:00 Ευχαριστουμε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:14 Η prince έγραψε: #7.380 01-06-09 10:14 μα τι κούκλα γάτα μπράβο σας μπραβο σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Αναστασια θα σας αφησει να κλεψετε εγγονακια της βρε χαζες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 21:01 Η elvenstar: #7.364 31-05-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Αναστασια θα σας αφησει να κλεψετε εγγονακια της βρε χαζες; Click για ανάπτυξη... Ναι καλά λες η Αναστασία θα ΠΑΡΕΙ τα εγγονάκια της κ θα τα δώσει σε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 21:38 Η staman2 έγραψε: #7.365 31-05-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Πιστευω να μπηκε η φωτο μας.Καμαρωστε μας. Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!!!!!Να την χαίρεσαι την κουκλάρα σου!! Αυτο το κουκλάκι μεγάλωσε πολύ!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αααα και σας θα σας κλέψω τελικά, Αντωνία είσαι να κάνουμε μαζί την επιχείρηση για να αφήσω τη Σάλλυ ήσυχη (και μετά αφού βάλω την Αντωνία να κάνει τη βρομοδουλεια κλέβω κ την δική της) Click για ανάπτυξη... Καλό το σχεδιάκι Ελενάκι μου!!!!!Φτανει να μην πρόκειται για τα δικά μου τα γατόνια γιατι .... χμχμχμχμ Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι δεν κάνει, αλλά καλά λες νομίζω ότι με τις φωτογραφίες μας προκαλούν να κάνουμε την επιχείρηση Ποτε θα το κανονίσουμε; Νομίζω θα θέλει κ η Αναστασία να έρθει Click για ανάπτυξη... 1. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ τα εγγόνια μου!!! 2. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ αλλα γατόνια γιατι θέλω να μου τα ΔΩΣΟΥΝ απο μόνες τους οι γατομαμάδες. Οπότε θα σας καρφώσω εσάς και θα πουλήσω εκδουλευση και έτσι θα κάνω την καλη και θα πάρω ΤΑ δωράκια μου. Τσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #7.366 31-05-09 21:53 Ετσι Αναστασια,βαλτες στον ισιο δρομο!Βασικα και τον δικο σου ισιο δεν τον λες...χμ...στον επικλινή εστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 22:49 Η avtwvia έγραψε: #7.367 31-05-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλέ τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!!!!!Να την χαίρεσαι την κουκλάρα σου!! Αυτο το κουκλάκι μεγάλωσε πολύ!!!!!! Καλό το σχεδιάκι Ελενάκι μου!!!!!Φτανει να μην πρόκειται για τα δικά μου τα γατόνια γιατι .... χμχμχμχμ 1. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ τα εγγόνια μου!!! 2. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ αλλα γατόνια γιατι θέλω να μου τα ΔΩΣΟΥΝ απο μόνοι τους οι γατομαμάδες. Οπότε θα σας καρφώσω εσάς και θα πουλήσω εκδουλευση και έτσι θα κάνω την καλη και θα πάρω ΤΑ δωράκια μου. Τσα ! Click για ανάπτυξη... Δηλαδη θα μας πουλησεις Αναστασια;; Εμας;; τις φιλες σου;;:cry: Εκτος και αν θες για σενα και το Παστελακι και τον Μους αλλα και τον Ταρτουφακο και εκεινο χωρις ουρα που θελει η Ελενα!! Ετσι ειναι απληστη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 23:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.368 31-05-09 23:34 τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 23:39 Η avtwvia έγραψε: #7.369 31-05-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Click για ανάπτυξη... Τωρα που το σκεφτομαι μηπως να απαγαγουμε τους φυλακες;; Ελενα που εισαι βρηκα αλλη λυση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 23:51 Η Nonika έγραψε: #7.370 31-05-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν το νομίζω αυτο.... Εμένα ο Πέρσης μου μια χαρά ειναι και το τριχωμά του πάντα αφράτο και μαλακο και φουντωτό. Αλλα έχει καθημερινή περιποίηση καμια φορά και 2 φορες τη μέρα. Ειναι συνήθεια και δεν μου παίρνει παρά μόνον 5 λεπτά το πολύ 10. Μαζί με το καθάρισμα των ματιών του. Και η Νάλα το ίδιο. Εχει μια χαρά τρίχα χωρίς να την έχω κουρέψει ποτέ. Απλά επειδή είναι διαφορετική η τρίχα της και πιο λεπτή μπερδεύεται πιο συχνά και αναγκάζομαι τοπικά να της αφαιρώ τους κόμπους. Απλα τα περσακια θέλουν σίγουρα κάθε ενάμισυ με δυο μήνες απαραίτητα μπανάκι. Αλλιώς δεν φεύγει η σκόνη και δεν καθαρίζει τελειως η τρίχα τους. Click για ανάπτυξη... Για το μπανακι ηξερα,δεν ειναι μεγαλη δουλεια,μια χαρα τα καταφερνω με τη μαμα μου.Για το κουρεμα κι εμενα με παραξενεψε,μονο σε περιπτωση που κομπιασει θα καταφυγω σε τετοια μετρα.Κατσε να μακρυνει η γουνα και θα δουμε αν τα βγαζω περα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #7.371 01-06-09 00:10 Ναι τα δικα μας τα μικρα τα φυλαει ο Σειριος,Αναστασια αν σου κοταει κοπιασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Η staman2 έγραψε: #7.372 01-06-09 00:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Click για ανάπτυξη... Σωθήκατε με τέτοιους φύλακες ωρεεεε!!! Τον Μορφεάκο μου τον ρίχνω μ΄ένα μου βλέμμαΟσο για τον Σείριο προκειμένου να τα ξεφορτωθει τα αντιπαθητικά μικρά θα δωροδοκήσει τους απαγωγεις για να τα πάρουν.Νομίζω πως κι ο Μορφέας θα κανει το ίδιο Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Για το μπανακι ηξερα,δεν ειναι μεγαλη δουλεια,μια χαρα τα καταφερνω με τη μαμα μου.Για το κουρεμα κι εμενα με παραξενεψε,μονο σε περιπτωση που κομπιασει θα καταφυγω σε τετοια μετρα.Κατσε να μακρυνει η γουνα και θα δουμε αν τα βγαζω περα Click για ανάπτυξη... Δεν θα σου κομπιάσει πια αν τον χτενίζεις καθημερινά και μάλιστα απο τώρα κι ας μην έχει τριχα για να συνηθίζει στην κίνηση και στην διαδικασία. Θα το δεις ολα θα πάνε τέλεια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι τα δικα μας τα μικρα τα φυλαει ο Σειριος,Αναστασια αν σου κοταει κοπιασε! Click για ανάπτυξη... Σχολίασα πιο πάνω για τον συγκεκριμένο φύλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 07:30 Η moukelis έγραψε: #7.373 01-06-09 07:30 Μια χαρα φυλακας ειναι ο Σειριος,ελα αν θες,εσενα ειδικα που ε συμπαθει,μια σφαλιαριτσα θα σου ριξει μονο.Επαναλαμβανομενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 08:46 Η brigite έγραψε: #7.374 01-06-09 08:46 Γατομαφια Καλημερα!!! Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:14 Η staman2 έγραψε: #7.375 01-06-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γατομαφια Καλημερα!!! Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ). Click για ανάπτυξη... Καλημερουδια!!! Δεν οργανώνω εγώ καλή μου απαγωγές. Εγώ ειμαι καλό κορίτσι. Οι άλλες οι πονηρουλες. Εγώ θα πείσω τις γατομαμάδες να μου τα παραχωρήσουν τα μωρά απο μόνες τους!!! Οσο για τον Πέρση μου...????εεε αυτος ο κακομοίρης είναι αγγελάκι ούτε τον εαυτο του δεν μπορει να φυλάξει. Ο Σείριος μάλιστα είναι φύλακας. Και ο Τιμυ μου και η Λούση μου....Και η Κάντυ η ναζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:26 Η brigite έγραψε: #7.376 01-06-09 09:26 Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0205.jpg 218,8 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:31 Η staman2 έγραψε: #7.377 01-06-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Click για ανάπτυξη... Τι κουκλίιιιιιιιι!!!! Ειναι το χρυσο μωρό αυτο!!! Μια χρυσή καλονή. Να μου την φιλήσεις στα μουστάκια της!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:32 Η moukelis έγραψε: #7.378 01-06-09 09:32 Πολυ ομορφη οντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:00 Η brigite έγραψε: #7.379 01-06-09 10:00 Ευχαριστουμε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:14 Η prince έγραψε: #7.380 01-06-09 10:14 μα τι κούκλα γάτα μπράβο σας μπραβο σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Αναστασια θα σας αφησει να κλεψετε εγγονακια της βρε χαζες; Click για ανάπτυξη... Ναι καλά λες η Αναστασία θα ΠΑΡΕΙ τα εγγονάκια της κ θα τα δώσει σε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 21:38 Η staman2 έγραψε: #7.365 31-05-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Πιστευω να μπηκε η φωτο μας.Καμαρωστε μας. Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!!!!!Να την χαίρεσαι την κουκλάρα σου!! Αυτο το κουκλάκι μεγάλωσε πολύ!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αααα και σας θα σας κλέψω τελικά, Αντωνία είσαι να κάνουμε μαζί την επιχείρηση για να αφήσω τη Σάλλυ ήσυχη (και μετά αφού βάλω την Αντωνία να κάνει τη βρομοδουλεια κλέβω κ την δική της) Click για ανάπτυξη... Καλό το σχεδιάκι Ελενάκι μου!!!!!Φτανει να μην πρόκειται για τα δικά μου τα γατόνια γιατι .... χμχμχμχμ Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι δεν κάνει, αλλά καλά λες νομίζω ότι με τις φωτογραφίες μας προκαλούν να κάνουμε την επιχείρηση Ποτε θα το κανονίσουμε; Νομίζω θα θέλει κ η Αναστασία να έρθει Click για ανάπτυξη... 1. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ τα εγγόνια μου!!! 2. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ αλλα γατόνια γιατι θέλω να μου τα ΔΩΣΟΥΝ απο μόνες τους οι γατομαμάδες. Οπότε θα σας καρφώσω εσάς και θα πουλήσω εκδουλευση και έτσι θα κάνω την καλη και θα πάρω ΤΑ δωράκια μου. Τσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #7.366 31-05-09 21:53 Ετσι Αναστασια,βαλτες στον ισιο δρομο!Βασικα και τον δικο σου ισιο δεν τον λες...χμ...στον επικλινή εστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 22:49 Η avtwvia έγραψε: #7.367 31-05-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλέ τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!!!!!Να την χαίρεσαι την κουκλάρα σου!! Αυτο το κουκλάκι μεγάλωσε πολύ!!!!!! Καλό το σχεδιάκι Ελενάκι μου!!!!!Φτανει να μην πρόκειται για τα δικά μου τα γατόνια γιατι .... χμχμχμχμ 1. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ τα εγγόνια μου!!! 2. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ αλλα γατόνια γιατι θέλω να μου τα ΔΩΣΟΥΝ απο μόνοι τους οι γατομαμάδες. Οπότε θα σας καρφώσω εσάς και θα πουλήσω εκδουλευση και έτσι θα κάνω την καλη και θα πάρω ΤΑ δωράκια μου. Τσα ! Click για ανάπτυξη... Δηλαδη θα μας πουλησεις Αναστασια;; Εμας;; τις φιλες σου;;:cry: Εκτος και αν θες για σενα και το Παστελακι και τον Μους αλλα και τον Ταρτουφακο και εκεινο χωρις ουρα που θελει η Ελενα!! Ετσι ειναι απληστη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 23:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.368 31-05-09 23:34 τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 23:39 Η avtwvia έγραψε: #7.369 31-05-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Click για ανάπτυξη... Τωρα που το σκεφτομαι μηπως να απαγαγουμε τους φυλακες;; Ελενα που εισαι βρηκα αλλη λυση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 23:51 Η Nonika έγραψε: #7.370 31-05-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν το νομίζω αυτο.... Εμένα ο Πέρσης μου μια χαρά ειναι και το τριχωμά του πάντα αφράτο και μαλακο και φουντωτό. Αλλα έχει καθημερινή περιποίηση καμια φορά και 2 φορες τη μέρα. Ειναι συνήθεια και δεν μου παίρνει παρά μόνον 5 λεπτά το πολύ 10. Μαζί με το καθάρισμα των ματιών του. Και η Νάλα το ίδιο. Εχει μια χαρά τρίχα χωρίς να την έχω κουρέψει ποτέ. Απλά επειδή είναι διαφορετική η τρίχα της και πιο λεπτή μπερδεύεται πιο συχνά και αναγκάζομαι τοπικά να της αφαιρώ τους κόμπους. Απλα τα περσακια θέλουν σίγουρα κάθε ενάμισυ με δυο μήνες απαραίτητα μπανάκι. Αλλιώς δεν φεύγει η σκόνη και δεν καθαρίζει τελειως η τρίχα τους. Click για ανάπτυξη... Για το μπανακι ηξερα,δεν ειναι μεγαλη δουλεια,μια χαρα τα καταφερνω με τη μαμα μου.Για το κουρεμα κι εμενα με παραξενεψε,μονο σε περιπτωση που κομπιασει θα καταφυγω σε τετοια μετρα.Κατσε να μακρυνει η γουνα και θα δουμε αν τα βγαζω περα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #7.371 01-06-09 00:10 Ναι τα δικα μας τα μικρα τα φυλαει ο Σειριος,Αναστασια αν σου κοταει κοπιασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Η staman2 έγραψε: #7.372 01-06-09 00:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Click για ανάπτυξη... Σωθήκατε με τέτοιους φύλακες ωρεεεε!!! Τον Μορφεάκο μου τον ρίχνω μ΄ένα μου βλέμμαΟσο για τον Σείριο προκειμένου να τα ξεφορτωθει τα αντιπαθητικά μικρά θα δωροδοκήσει τους απαγωγεις για να τα πάρουν.Νομίζω πως κι ο Μορφέας θα κανει το ίδιο Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Για το μπανακι ηξερα,δεν ειναι μεγαλη δουλεια,μια χαρα τα καταφερνω με τη μαμα μου.Για το κουρεμα κι εμενα με παραξενεψε,μονο σε περιπτωση που κομπιασει θα καταφυγω σε τετοια μετρα.Κατσε να μακρυνει η γουνα και θα δουμε αν τα βγαζω περα Click για ανάπτυξη... Δεν θα σου κομπιάσει πια αν τον χτενίζεις καθημερινά και μάλιστα απο τώρα κι ας μην έχει τριχα για να συνηθίζει στην κίνηση και στην διαδικασία. Θα το δεις ολα θα πάνε τέλεια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι τα δικα μας τα μικρα τα φυλαει ο Σειριος,Αναστασια αν σου κοταει κοπιασε! Click για ανάπτυξη... Σχολίασα πιο πάνω για τον συγκεκριμένο φύλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 07:30 Η moukelis έγραψε: #7.373 01-06-09 07:30 Μια χαρα φυλακας ειναι ο Σειριος,ελα αν θες,εσενα ειδικα που ε συμπαθει,μια σφαλιαριτσα θα σου ριξει μονο.Επαναλαμβανομενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 08:46 Η brigite έγραψε: #7.374 01-06-09 08:46 Γατομαφια Καλημερα!!! Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:14 Η staman2 έγραψε: #7.375 01-06-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γατομαφια Καλημερα!!! Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ). Click για ανάπτυξη... Καλημερουδια!!! Δεν οργανώνω εγώ καλή μου απαγωγές. Εγώ ειμαι καλό κορίτσι. Οι άλλες οι πονηρουλες. Εγώ θα πείσω τις γατομαμάδες να μου τα παραχωρήσουν τα μωρά απο μόνες τους!!! Οσο για τον Πέρση μου...????εεε αυτος ο κακομοίρης είναι αγγελάκι ούτε τον εαυτο του δεν μπορει να φυλάξει. Ο Σείριος μάλιστα είναι φύλακας. Και ο Τιμυ μου και η Λούση μου....Και η Κάντυ η ναζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:26 Η brigite έγραψε: #7.376 01-06-09 09:26 Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0205.jpg 218,8 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:31 Η staman2 έγραψε: #7.377 01-06-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Click για ανάπτυξη... Τι κουκλίιιιιιιιι!!!! Ειναι το χρυσο μωρό αυτο!!! Μια χρυσή καλονή. Να μου την φιλήσεις στα μουστάκια της!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:32 Η moukelis έγραψε: #7.378 01-06-09 09:32 Πολυ ομορφη οντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:00 Η brigite έγραψε: #7.379 01-06-09 10:00 Ευχαριστουμε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:14 Η prince έγραψε: #7.380 01-06-09 10:14 μα τι κούκλα γάτα μπράβο σας μπραβο σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από brigite: Πιστευω να μπηκε η φωτο μας.Καμαρωστε μας. Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!!!!!Να την χαίρεσαι την κουκλάρα σου!! Αυτο το κουκλάκι μεγάλωσε πολύ!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αααα και σας θα σας κλέψω τελικά, Αντωνία είσαι να κάνουμε μαζί την επιχείρηση για να αφήσω τη Σάλλυ ήσυχη (και μετά αφού βάλω την Αντωνία να κάνει τη βρομοδουλεια κλέβω κ την δική της) Click για ανάπτυξη... Καλό το σχεδιάκι Ελενάκι μου!!!!!Φτανει να μην πρόκειται για τα δικά μου τα γατόνια γιατι .... χμχμχμχμ Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι δεν κάνει, αλλά καλά λες νομίζω ότι με τις φωτογραφίες μας προκαλούν να κάνουμε την επιχείρηση Ποτε θα το κανονίσουμε; Νομίζω θα θέλει κ η Αναστασία να έρθει Click για ανάπτυξη... 1. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ τα εγγόνια μου!!! 2. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ αλλα γατόνια γιατι θέλω να μου τα ΔΩΣΟΥΝ απο μόνες τους οι γατομαμάδες. Οπότε θα σας καρφώσω εσάς και θα πουλήσω εκδουλευση και έτσι θα κάνω την καλη και θα πάρω ΤΑ δωράκια μου. Τσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #7.366 31-05-09 21:53 Ετσι Αναστασια,βαλτες στον ισιο δρομο!Βασικα και τον δικο σου ισιο δεν τον λες...χμ...στον επικλινή εστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 22:49 Η avtwvia έγραψε: #7.367 31-05-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλέ τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!!!!!Να την χαίρεσαι την κουκλάρα σου!! Αυτο το κουκλάκι μεγάλωσε πολύ!!!!!! Καλό το σχεδιάκι Ελενάκι μου!!!!!Φτανει να μην πρόκειται για τα δικά μου τα γατόνια γιατι .... χμχμχμχμ 1. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ τα εγγόνια μου!!! 2. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ αλλα γατόνια γιατι θέλω να μου τα ΔΩΣΟΥΝ απο μόνοι τους οι γατομαμάδες. Οπότε θα σας καρφώσω εσάς και θα πουλήσω εκδουλευση και έτσι θα κάνω την καλη και θα πάρω ΤΑ δωράκια μου. Τσα ! Click για ανάπτυξη... Δηλαδη θα μας πουλησεις Αναστασια;; Εμας;; τις φιλες σου;;:cry: Εκτος και αν θες για σενα και το Παστελακι και τον Μους αλλα και τον Ταρτουφακο και εκεινο χωρις ουρα που θελει η Ελενα!! Ετσι ειναι απληστη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 23:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.368 31-05-09 23:34 τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 23:39 Η avtwvia έγραψε: #7.369 31-05-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Click για ανάπτυξη... Τωρα που το σκεφτομαι μηπως να απαγαγουμε τους φυλακες;; Ελενα που εισαι βρηκα αλλη λυση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 23:51 Η Nonika έγραψε: #7.370 31-05-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν το νομίζω αυτο.... Εμένα ο Πέρσης μου μια χαρά ειναι και το τριχωμά του πάντα αφράτο και μαλακο και φουντωτό. Αλλα έχει καθημερινή περιποίηση καμια φορά και 2 φορες τη μέρα. Ειναι συνήθεια και δεν μου παίρνει παρά μόνον 5 λεπτά το πολύ 10. Μαζί με το καθάρισμα των ματιών του. Και η Νάλα το ίδιο. Εχει μια χαρά τρίχα χωρίς να την έχω κουρέψει ποτέ. Απλά επειδή είναι διαφορετική η τρίχα της και πιο λεπτή μπερδεύεται πιο συχνά και αναγκάζομαι τοπικά να της αφαιρώ τους κόμπους. Απλα τα περσακια θέλουν σίγουρα κάθε ενάμισυ με δυο μήνες απαραίτητα μπανάκι. Αλλιώς δεν φεύγει η σκόνη και δεν καθαρίζει τελειως η τρίχα τους. Click για ανάπτυξη... Για το μπανακι ηξερα,δεν ειναι μεγαλη δουλεια,μια χαρα τα καταφερνω με τη μαμα μου.Για το κουρεμα κι εμενα με παραξενεψε,μονο σε περιπτωση που κομπιασει θα καταφυγω σε τετοια μετρα.Κατσε να μακρυνει η γουνα και θα δουμε αν τα βγαζω περα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #7.371 01-06-09 00:10 Ναι τα δικα μας τα μικρα τα φυλαει ο Σειριος,Αναστασια αν σου κοταει κοπιασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Η staman2 έγραψε: #7.372 01-06-09 00:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Click για ανάπτυξη... Σωθήκατε με τέτοιους φύλακες ωρεεεε!!! Τον Μορφεάκο μου τον ρίχνω μ΄ένα μου βλέμμαΟσο για τον Σείριο προκειμένου να τα ξεφορτωθει τα αντιπαθητικά μικρά θα δωροδοκήσει τους απαγωγεις για να τα πάρουν.Νομίζω πως κι ο Μορφέας θα κανει το ίδιο Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Για το μπανακι ηξερα,δεν ειναι μεγαλη δουλεια,μια χαρα τα καταφερνω με τη μαμα μου.Για το κουρεμα κι εμενα με παραξενεψε,μονο σε περιπτωση που κομπιασει θα καταφυγω σε τετοια μετρα.Κατσε να μακρυνει η γουνα και θα δουμε αν τα βγαζω περα Click για ανάπτυξη... Δεν θα σου κομπιάσει πια αν τον χτενίζεις καθημερινά και μάλιστα απο τώρα κι ας μην έχει τριχα για να συνηθίζει στην κίνηση και στην διαδικασία. Θα το δεις ολα θα πάνε τέλεια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι τα δικα μας τα μικρα τα φυλαει ο Σειριος,Αναστασια αν σου κοταει κοπιασε! Click για ανάπτυξη... Σχολίασα πιο πάνω για τον συγκεκριμένο φύλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 07:30 Η moukelis έγραψε: #7.373 01-06-09 07:30 Μια χαρα φυλακας ειναι ο Σειριος,ελα αν θες,εσενα ειδικα που ε συμπαθει,μια σφαλιαριτσα θα σου ριξει μονο.Επαναλαμβανομενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 08:46 Η brigite έγραψε: #7.374 01-06-09 08:46 Γατομαφια Καλημερα!!! Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:14 Η staman2 έγραψε: #7.375 01-06-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γατομαφια Καλημερα!!! Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ). Click για ανάπτυξη... Καλημερουδια!!! Δεν οργανώνω εγώ καλή μου απαγωγές. Εγώ ειμαι καλό κορίτσι. Οι άλλες οι πονηρουλες. Εγώ θα πείσω τις γατομαμάδες να μου τα παραχωρήσουν τα μωρά απο μόνες τους!!! Οσο για τον Πέρση μου...????εεε αυτος ο κακομοίρης είναι αγγελάκι ούτε τον εαυτο του δεν μπορει να φυλάξει. Ο Σείριος μάλιστα είναι φύλακας. Και ο Τιμυ μου και η Λούση μου....Και η Κάντυ η ναζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:26 Η brigite έγραψε: #7.376 01-06-09 09:26 Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0205.jpg 218,8 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:31 Η staman2 έγραψε: #7.377 01-06-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Click για ανάπτυξη... Τι κουκλίιιιιιιιι!!!! Ειναι το χρυσο μωρό αυτο!!! Μια χρυσή καλονή. Να μου την φιλήσεις στα μουστάκια της!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:32 Η moukelis έγραψε: #7.378 01-06-09 09:32 Πολυ ομορφη οντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:00 Η brigite έγραψε: #7.379 01-06-09 10:00 Ευχαριστουμε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:14 Η prince έγραψε: #7.380 01-06-09 10:14 μα τι κούκλα γάτα μπράβο σας μπραβο σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ετσι Αναστασια,βαλτες στον ισιο δρομο!Βασικα και τον δικο σου ισιο δεν τον λες...χμ...στον επικλινή εστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 22:49 Η avtwvia έγραψε: #7.367 31-05-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλέ τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!!!!!Να την χαίρεσαι την κουκλάρα σου!! Αυτο το κουκλάκι μεγάλωσε πολύ!!!!!! Καλό το σχεδιάκι Ελενάκι μου!!!!!Φτανει να μην πρόκειται για τα δικά μου τα γατόνια γιατι .... χμχμχμχμ 1. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ τα εγγόνια μου!!! 2. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ αλλα γατόνια γιατι θέλω να μου τα ΔΩΣΟΥΝ απο μόνοι τους οι γατομαμάδες. Οπότε θα σας καρφώσω εσάς και θα πουλήσω εκδουλευση και έτσι θα κάνω την καλη και θα πάρω ΤΑ δωράκια μου. Τσα ! Click για ανάπτυξη... Δηλαδη θα μας πουλησεις Αναστασια;; Εμας;; τις φιλες σου;;:cry: Εκτος και αν θες για σενα και το Παστελακι και τον Μους αλλα και τον Ταρτουφακο και εκεινο χωρις ουρα που θελει η Ελενα!! Ετσι ειναι απληστη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 23:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.368 31-05-09 23:34 τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 23:39 Η avtwvia έγραψε: #7.369 31-05-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Click για ανάπτυξη... Τωρα που το σκεφτομαι μηπως να απαγαγουμε τους φυλακες;; Ελενα που εισαι βρηκα αλλη λυση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 23:51 Η Nonika έγραψε: #7.370 31-05-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν το νομίζω αυτο.... Εμένα ο Πέρσης μου μια χαρά ειναι και το τριχωμά του πάντα αφράτο και μαλακο και φουντωτό. Αλλα έχει καθημερινή περιποίηση καμια φορά και 2 φορες τη μέρα. Ειναι συνήθεια και δεν μου παίρνει παρά μόνον 5 λεπτά το πολύ 10. Μαζί με το καθάρισμα των ματιών του. Και η Νάλα το ίδιο. Εχει μια χαρά τρίχα χωρίς να την έχω κουρέψει ποτέ. Απλά επειδή είναι διαφορετική η τρίχα της και πιο λεπτή μπερδεύεται πιο συχνά και αναγκάζομαι τοπικά να της αφαιρώ τους κόμπους. Απλα τα περσακια θέλουν σίγουρα κάθε ενάμισυ με δυο μήνες απαραίτητα μπανάκι. Αλλιώς δεν φεύγει η σκόνη και δεν καθαρίζει τελειως η τρίχα τους. Click για ανάπτυξη... Για το μπανακι ηξερα,δεν ειναι μεγαλη δουλεια,μια χαρα τα καταφερνω με τη μαμα μου.Για το κουρεμα κι εμενα με παραξενεψε,μονο σε περιπτωση που κομπιασει θα καταφυγω σε τετοια μετρα.Κατσε να μακρυνει η γουνα και θα δουμε αν τα βγαζω περα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #7.371 01-06-09 00:10 Ναι τα δικα μας τα μικρα τα φυλαει ο Σειριος,Αναστασια αν σου κοταει κοπιασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Η staman2 έγραψε: #7.372 01-06-09 00:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Click για ανάπτυξη... Σωθήκατε με τέτοιους φύλακες ωρεεεε!!! Τον Μορφεάκο μου τον ρίχνω μ΄ένα μου βλέμμαΟσο για τον Σείριο προκειμένου να τα ξεφορτωθει τα αντιπαθητικά μικρά θα δωροδοκήσει τους απαγωγεις για να τα πάρουν.Νομίζω πως κι ο Μορφέας θα κανει το ίδιο Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Για το μπανακι ηξερα,δεν ειναι μεγαλη δουλεια,μια χαρα τα καταφερνω με τη μαμα μου.Για το κουρεμα κι εμενα με παραξενεψε,μονο σε περιπτωση που κομπιασει θα καταφυγω σε τετοια μετρα.Κατσε να μακρυνει η γουνα και θα δουμε αν τα βγαζω περα Click για ανάπτυξη... Δεν θα σου κομπιάσει πια αν τον χτενίζεις καθημερινά και μάλιστα απο τώρα κι ας μην έχει τριχα για να συνηθίζει στην κίνηση και στην διαδικασία. Θα το δεις ολα θα πάνε τέλεια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι τα δικα μας τα μικρα τα φυλαει ο Σειριος,Αναστασια αν σου κοταει κοπιασε! Click για ανάπτυξη... Σχολίασα πιο πάνω για τον συγκεκριμένο φύλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 07:30 Η moukelis έγραψε: #7.373 01-06-09 07:30 Μια χαρα φυλακας ειναι ο Σειριος,ελα αν θες,εσενα ειδικα που ε συμπαθει,μια σφαλιαριτσα θα σου ριξει μονο.Επαναλαμβανομενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 08:46 Η brigite έγραψε: #7.374 01-06-09 08:46 Γατομαφια Καλημερα!!! Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:14 Η staman2 έγραψε: #7.375 01-06-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γατομαφια Καλημερα!!! Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ). Click για ανάπτυξη... Καλημερουδια!!! Δεν οργανώνω εγώ καλή μου απαγωγές. Εγώ ειμαι καλό κορίτσι. Οι άλλες οι πονηρουλες. Εγώ θα πείσω τις γατομαμάδες να μου τα παραχωρήσουν τα μωρά απο μόνες τους!!! Οσο για τον Πέρση μου...????εεε αυτος ο κακομοίρης είναι αγγελάκι ούτε τον εαυτο του δεν μπορει να φυλάξει. Ο Σείριος μάλιστα είναι φύλακας. Και ο Τιμυ μου και η Λούση μου....Και η Κάντυ η ναζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:26 Η brigite έγραψε: #7.376 01-06-09 09:26 Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0205.jpg 218,8 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:31 Η staman2 έγραψε: #7.377 01-06-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Click για ανάπτυξη... Τι κουκλίιιιιιιιι!!!! Ειναι το χρυσο μωρό αυτο!!! Μια χρυσή καλονή. Να μου την φιλήσεις στα μουστάκια της!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:32 Η moukelis έγραψε: #7.378 01-06-09 09:32 Πολυ ομορφη οντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:00 Η brigite έγραψε: #7.379 01-06-09 10:00 Ευχαριστουμε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:14 Η prince έγραψε: #7.380 01-06-09 10:14 μα τι κούκλα γάτα μπράβο σας μπραβο σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλέ τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!!!!!Να την χαίρεσαι την κουκλάρα σου!! Αυτο το κουκλάκι μεγάλωσε πολύ!!!!!! Καλό το σχεδιάκι Ελενάκι μου!!!!!Φτανει να μην πρόκειται για τα δικά μου τα γατόνια γιατι .... χμχμχμχμ 1. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ τα εγγόνια μου!!! 2. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ αλλα γατόνια γιατι θέλω να μου τα ΔΩΣΟΥΝ απο μόνοι τους οι γατομαμάδες. Οπότε θα σας καρφώσω εσάς και θα πουλήσω εκδουλευση και έτσι θα κάνω την καλη και θα πάρω ΤΑ δωράκια μου. Τσα ! Click για ανάπτυξη... Δηλαδη θα μας πουλησεις Αναστασια;; Εμας;; τις φιλες σου;;:cry: Εκτος και αν θες για σενα και το Παστελακι και τον Μους αλλα και τον Ταρτουφακο και εκεινο χωρις ουρα που θελει η Ελενα!! Ετσι ειναι απληστη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 23:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.368 31-05-09 23:34 τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 23:39 Η avtwvia έγραψε: #7.369 31-05-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Click για ανάπτυξη... Τωρα που το σκεφτομαι μηπως να απαγαγουμε τους φυλακες;; Ελενα που εισαι βρηκα αλλη λυση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 23:51 Η Nonika έγραψε: #7.370 31-05-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν το νομίζω αυτο.... Εμένα ο Πέρσης μου μια χαρά ειναι και το τριχωμά του πάντα αφράτο και μαλακο και φουντωτό. Αλλα έχει καθημερινή περιποίηση καμια φορά και 2 φορες τη μέρα. Ειναι συνήθεια και δεν μου παίρνει παρά μόνον 5 λεπτά το πολύ 10. Μαζί με το καθάρισμα των ματιών του. Και η Νάλα το ίδιο. Εχει μια χαρά τρίχα χωρίς να την έχω κουρέψει ποτέ. Απλά επειδή είναι διαφορετική η τρίχα της και πιο λεπτή μπερδεύεται πιο συχνά και αναγκάζομαι τοπικά να της αφαιρώ τους κόμπους. Απλα τα περσακια θέλουν σίγουρα κάθε ενάμισυ με δυο μήνες απαραίτητα μπανάκι. Αλλιώς δεν φεύγει η σκόνη και δεν καθαρίζει τελειως η τρίχα τους. Click για ανάπτυξη... Για το μπανακι ηξερα,δεν ειναι μεγαλη δουλεια,μια χαρα τα καταφερνω με τη μαμα μου.Για το κουρεμα κι εμενα με παραξενεψε,μονο σε περιπτωση που κομπιασει θα καταφυγω σε τετοια μετρα.Κατσε να μακρυνει η γουνα και θα δουμε αν τα βγαζω περα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #7.371 01-06-09 00:10 Ναι τα δικα μας τα μικρα τα φυλαει ο Σειριος,Αναστασια αν σου κοταει κοπιασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Η staman2 έγραψε: #7.372 01-06-09 00:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Click για ανάπτυξη... Σωθήκατε με τέτοιους φύλακες ωρεεεε!!! Τον Μορφεάκο μου τον ρίχνω μ΄ένα μου βλέμμαΟσο για τον Σείριο προκειμένου να τα ξεφορτωθει τα αντιπαθητικά μικρά θα δωροδοκήσει τους απαγωγεις για να τα πάρουν.Νομίζω πως κι ο Μορφέας θα κανει το ίδιο Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Για το μπανακι ηξερα,δεν ειναι μεγαλη δουλεια,μια χαρα τα καταφερνω με τη μαμα μου.Για το κουρεμα κι εμενα με παραξενεψε,μονο σε περιπτωση που κομπιασει θα καταφυγω σε τετοια μετρα.Κατσε να μακρυνει η γουνα και θα δουμε αν τα βγαζω περα Click για ανάπτυξη... Δεν θα σου κομπιάσει πια αν τον χτενίζεις καθημερινά και μάλιστα απο τώρα κι ας μην έχει τριχα για να συνηθίζει στην κίνηση και στην διαδικασία. Θα το δεις ολα θα πάνε τέλεια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι τα δικα μας τα μικρα τα φυλαει ο Σειριος,Αναστασια αν σου κοταει κοπιασε! Click για ανάπτυξη... Σχολίασα πιο πάνω για τον συγκεκριμένο φύλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 07:30 Η moukelis έγραψε: #7.373 01-06-09 07:30 Μια χαρα φυλακας ειναι ο Σειριος,ελα αν θες,εσενα ειδικα που ε συμπαθει,μια σφαλιαριτσα θα σου ριξει μονο.Επαναλαμβανομενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 08:46 Η brigite έγραψε: #7.374 01-06-09 08:46 Γατομαφια Καλημερα!!! Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:14 Η staman2 έγραψε: #7.375 01-06-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γατομαφια Καλημερα!!! Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ). Click για ανάπτυξη... Καλημερουδια!!! Δεν οργανώνω εγώ καλή μου απαγωγές. Εγώ ειμαι καλό κορίτσι. Οι άλλες οι πονηρουλες. Εγώ θα πείσω τις γατομαμάδες να μου τα παραχωρήσουν τα μωρά απο μόνες τους!!! Οσο για τον Πέρση μου...????εεε αυτος ο κακομοίρης είναι αγγελάκι ούτε τον εαυτο του δεν μπορει να φυλάξει. Ο Σείριος μάλιστα είναι φύλακας. Και ο Τιμυ μου και η Λούση μου....Και η Κάντυ η ναζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:26 Η brigite έγραψε: #7.376 01-06-09 09:26 Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0205.jpg 218,8 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:31 Η staman2 έγραψε: #7.377 01-06-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Click για ανάπτυξη... Τι κουκλίιιιιιιιι!!!! Ειναι το χρυσο μωρό αυτο!!! Μια χρυσή καλονή. Να μου την φιλήσεις στα μουστάκια της!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:32 Η moukelis έγραψε: #7.378 01-06-09 09:32 Πολυ ομορφη οντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:00 Η brigite έγραψε: #7.379 01-06-09 10:00 Ευχαριστουμε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:14 Η prince έγραψε: #7.380 01-06-09 10:14 μα τι κούκλα γάτα μπράβο σας μπραβο σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 23:39 Η avtwvia έγραψε: #7.369 31-05-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Click για ανάπτυξη... Τωρα που το σκεφτομαι μηπως να απαγαγουμε τους φυλακες;; Ελενα που εισαι βρηκα αλλη λυση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 23:51 Η Nonika έγραψε: #7.370 31-05-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν το νομίζω αυτο.... Εμένα ο Πέρσης μου μια χαρά ειναι και το τριχωμά του πάντα αφράτο και μαλακο και φουντωτό. Αλλα έχει καθημερινή περιποίηση καμια φορά και 2 φορες τη μέρα. Ειναι συνήθεια και δεν μου παίρνει παρά μόνον 5 λεπτά το πολύ 10. Μαζί με το καθάρισμα των ματιών του. Και η Νάλα το ίδιο. Εχει μια χαρά τρίχα χωρίς να την έχω κουρέψει ποτέ. Απλά επειδή είναι διαφορετική η τρίχα της και πιο λεπτή μπερδεύεται πιο συχνά και αναγκάζομαι τοπικά να της αφαιρώ τους κόμπους. Απλα τα περσακια θέλουν σίγουρα κάθε ενάμισυ με δυο μήνες απαραίτητα μπανάκι. Αλλιώς δεν φεύγει η σκόνη και δεν καθαρίζει τελειως η τρίχα τους. Click για ανάπτυξη... Για το μπανακι ηξερα,δεν ειναι μεγαλη δουλεια,μια χαρα τα καταφερνω με τη μαμα μου.Για το κουρεμα κι εμενα με παραξενεψε,μονο σε περιπτωση που κομπιασει θα καταφυγω σε τετοια μετρα.Κατσε να μακρυνει η γουνα και θα δουμε αν τα βγαζω περα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #7.371 01-06-09 00:10 Ναι τα δικα μας τα μικρα τα φυλαει ο Σειριος,Αναστασια αν σου κοταει κοπιασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Η staman2 έγραψε: #7.372 01-06-09 00:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Click για ανάπτυξη... Σωθήκατε με τέτοιους φύλακες ωρεεεε!!! Τον Μορφεάκο μου τον ρίχνω μ΄ένα μου βλέμμαΟσο για τον Σείριο προκειμένου να τα ξεφορτωθει τα αντιπαθητικά μικρά θα δωροδοκήσει τους απαγωγεις για να τα πάρουν.Νομίζω πως κι ο Μορφέας θα κανει το ίδιο Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Για το μπανακι ηξερα,δεν ειναι μεγαλη δουλεια,μια χαρα τα καταφερνω με τη μαμα μου.Για το κουρεμα κι εμενα με παραξενεψε,μονο σε περιπτωση που κομπιασει θα καταφυγω σε τετοια μετρα.Κατσε να μακρυνει η γουνα και θα δουμε αν τα βγαζω περα Click για ανάπτυξη... Δεν θα σου κομπιάσει πια αν τον χτενίζεις καθημερινά και μάλιστα απο τώρα κι ας μην έχει τριχα για να συνηθίζει στην κίνηση και στην διαδικασία. Θα το δεις ολα θα πάνε τέλεια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι τα δικα μας τα μικρα τα φυλαει ο Σειριος,Αναστασια αν σου κοταει κοπιασε! Click για ανάπτυξη... Σχολίασα πιο πάνω για τον συγκεκριμένο φύλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 07:30 Η moukelis έγραψε: #7.373 01-06-09 07:30 Μια χαρα φυλακας ειναι ο Σειριος,ελα αν θες,εσενα ειδικα που ε συμπαθει,μια σφαλιαριτσα θα σου ριξει μονο.Επαναλαμβανομενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 08:46 Η brigite έγραψε: #7.374 01-06-09 08:46 Γατομαφια Καλημερα!!! Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:14 Η staman2 έγραψε: #7.375 01-06-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γατομαφια Καλημερα!!! Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ). Click για ανάπτυξη... Καλημερουδια!!! Δεν οργανώνω εγώ καλή μου απαγωγές. Εγώ ειμαι καλό κορίτσι. Οι άλλες οι πονηρουλες. Εγώ θα πείσω τις γατομαμάδες να μου τα παραχωρήσουν τα μωρά απο μόνες τους!!! Οσο για τον Πέρση μου...????εεε αυτος ο κακομοίρης είναι αγγελάκι ούτε τον εαυτο του δεν μπορει να φυλάξει. Ο Σείριος μάλιστα είναι φύλακας. Και ο Τιμυ μου και η Λούση μου....Και η Κάντυ η ναζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:26 Η brigite έγραψε: #7.376 01-06-09 09:26 Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0205.jpg 218,8 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:31 Η staman2 έγραψε: #7.377 01-06-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Click για ανάπτυξη... Τι κουκλίιιιιιιιι!!!! Ειναι το χρυσο μωρό αυτο!!! Μια χρυσή καλονή. Να μου την φιλήσεις στα μουστάκια της!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:32 Η moukelis έγραψε: #7.378 01-06-09 09:32 Πολυ ομορφη οντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:00 Η brigite έγραψε: #7.379 01-06-09 10:00 Ευχαριστουμε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:14 Η prince έγραψε: #7.380 01-06-09 10:14 μα τι κούκλα γάτα μπράβο σας μπραβο σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Click για ανάπτυξη... Τωρα που το σκεφτομαι μηπως να απαγαγουμε τους φυλακες;; Ελενα που εισαι βρηκα αλλη λυση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 23:51 Η Nonika έγραψε: #7.370 31-05-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν το νομίζω αυτο.... Εμένα ο Πέρσης μου μια χαρά ειναι και το τριχωμά του πάντα αφράτο και μαλακο και φουντωτό. Αλλα έχει καθημερινή περιποίηση καμια φορά και 2 φορες τη μέρα. Ειναι συνήθεια και δεν μου παίρνει παρά μόνον 5 λεπτά το πολύ 10. Μαζί με το καθάρισμα των ματιών του. Και η Νάλα το ίδιο. Εχει μια χαρά τρίχα χωρίς να την έχω κουρέψει ποτέ. Απλά επειδή είναι διαφορετική η τρίχα της και πιο λεπτή μπερδεύεται πιο συχνά και αναγκάζομαι τοπικά να της αφαιρώ τους κόμπους. Απλα τα περσακια θέλουν σίγουρα κάθε ενάμισυ με δυο μήνες απαραίτητα μπανάκι. Αλλιώς δεν φεύγει η σκόνη και δεν καθαρίζει τελειως η τρίχα τους. Click για ανάπτυξη... Για το μπανακι ηξερα,δεν ειναι μεγαλη δουλεια,μια χαρα τα καταφερνω με τη μαμα μου.Για το κουρεμα κι εμενα με παραξενεψε,μονο σε περιπτωση που κομπιασει θα καταφυγω σε τετοια μετρα.Κατσε να μακρυνει η γουνα και θα δουμε αν τα βγαζω περα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #7.371 01-06-09 00:10 Ναι τα δικα μας τα μικρα τα φυλαει ο Σειριος,Αναστασια αν σου κοταει κοπιασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Η staman2 έγραψε: #7.372 01-06-09 00:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Click για ανάπτυξη... Σωθήκατε με τέτοιους φύλακες ωρεεεε!!! Τον Μορφεάκο μου τον ρίχνω μ΄ένα μου βλέμμαΟσο για τον Σείριο προκειμένου να τα ξεφορτωθει τα αντιπαθητικά μικρά θα δωροδοκήσει τους απαγωγεις για να τα πάρουν.Νομίζω πως κι ο Μορφέας θα κανει το ίδιο Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Για το μπανακι ηξερα,δεν ειναι μεγαλη δουλεια,μια χαρα τα καταφερνω με τη μαμα μου.Για το κουρεμα κι εμενα με παραξενεψε,μονο σε περιπτωση που κομπιασει θα καταφυγω σε τετοια μετρα.Κατσε να μακρυνει η γουνα και θα δουμε αν τα βγαζω περα Click για ανάπτυξη... Δεν θα σου κομπιάσει πια αν τον χτενίζεις καθημερινά και μάλιστα απο τώρα κι ας μην έχει τριχα για να συνηθίζει στην κίνηση και στην διαδικασία. Θα το δεις ολα θα πάνε τέλεια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι τα δικα μας τα μικρα τα φυλαει ο Σειριος,Αναστασια αν σου κοταει κοπιασε! Click για ανάπτυξη... Σχολίασα πιο πάνω για τον συγκεκριμένο φύλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 07:30 Η moukelis έγραψε: #7.373 01-06-09 07:30 Μια χαρα φυλακας ειναι ο Σειριος,ελα αν θες,εσενα ειδικα που ε συμπαθει,μια σφαλιαριτσα θα σου ριξει μονο.Επαναλαμβανομενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 08:46 Η brigite έγραψε: #7.374 01-06-09 08:46 Γατομαφια Καλημερα!!! Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:14 Η staman2 έγραψε: #7.375 01-06-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γατομαφια Καλημερα!!! Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ). Click για ανάπτυξη... Καλημερουδια!!! Δεν οργανώνω εγώ καλή μου απαγωγές. Εγώ ειμαι καλό κορίτσι. Οι άλλες οι πονηρουλες. Εγώ θα πείσω τις γατομαμάδες να μου τα παραχωρήσουν τα μωρά απο μόνες τους!!! Οσο για τον Πέρση μου...????εεε αυτος ο κακομοίρης είναι αγγελάκι ούτε τον εαυτο του δεν μπορει να φυλάξει. Ο Σείριος μάλιστα είναι φύλακας. Και ο Τιμυ μου και η Λούση μου....Και η Κάντυ η ναζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:26 Η brigite έγραψε: #7.376 01-06-09 09:26 Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0205.jpg 218,8 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:31 Η staman2 έγραψε: #7.377 01-06-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Click για ανάπτυξη... Τι κουκλίιιιιιιιι!!!! Ειναι το χρυσο μωρό αυτο!!! Μια χρυσή καλονή. Να μου την φιλήσεις στα μουστάκια της!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:32 Η moukelis έγραψε: #7.378 01-06-09 09:32 Πολυ ομορφη οντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:00 Η brigite έγραψε: #7.379 01-06-09 10:00 Ευχαριστουμε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:14 Η prince έγραψε: #7.380 01-06-09 10:14 μα τι κούκλα γάτα μπράβο σας μπραβο σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν το νομίζω αυτο.... Εμένα ο Πέρσης μου μια χαρά ειναι και το τριχωμά του πάντα αφράτο και μαλακο και φουντωτό. Αλλα έχει καθημερινή περιποίηση καμια φορά και 2 φορες τη μέρα. Ειναι συνήθεια και δεν μου παίρνει παρά μόνον 5 λεπτά το πολύ 10. Μαζί με το καθάρισμα των ματιών του. Και η Νάλα το ίδιο. Εχει μια χαρά τρίχα χωρίς να την έχω κουρέψει ποτέ. Απλά επειδή είναι διαφορετική η τρίχα της και πιο λεπτή μπερδεύεται πιο συχνά και αναγκάζομαι τοπικά να της αφαιρώ τους κόμπους. Απλα τα περσακια θέλουν σίγουρα κάθε ενάμισυ με δυο μήνες απαραίτητα μπανάκι. Αλλιώς δεν φεύγει η σκόνη και δεν καθαρίζει τελειως η τρίχα τους. Click για ανάπτυξη... Για το μπανακι ηξερα,δεν ειναι μεγαλη δουλεια,μια χαρα τα καταφερνω με τη μαμα μου.Για το κουρεμα κι εμενα με παραξενεψε,μονο σε περιπτωση που κομπιασει θα καταφυγω σε τετοια μετρα.Κατσε να μακρυνει η γουνα και θα δουμε αν τα βγαζω περα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #7.371 01-06-09 00:10 Ναι τα δικα μας τα μικρα τα φυλαει ο Σειριος,Αναστασια αν σου κοταει κοπιασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Η staman2 έγραψε: #7.372 01-06-09 00:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Click για ανάπτυξη... Σωθήκατε με τέτοιους φύλακες ωρεεεε!!! Τον Μορφεάκο μου τον ρίχνω μ΄ένα μου βλέμμαΟσο για τον Σείριο προκειμένου να τα ξεφορτωθει τα αντιπαθητικά μικρά θα δωροδοκήσει τους απαγωγεις για να τα πάρουν.Νομίζω πως κι ο Μορφέας θα κανει το ίδιο Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Για το μπανακι ηξερα,δεν ειναι μεγαλη δουλεια,μια χαρα τα καταφερνω με τη μαμα μου.Για το κουρεμα κι εμενα με παραξενεψε,μονο σε περιπτωση που κομπιασει θα καταφυγω σε τετοια μετρα.Κατσε να μακρυνει η γουνα και θα δουμε αν τα βγαζω περα Click για ανάπτυξη... Δεν θα σου κομπιάσει πια αν τον χτενίζεις καθημερινά και μάλιστα απο τώρα κι ας μην έχει τριχα για να συνηθίζει στην κίνηση και στην διαδικασία. Θα το δεις ολα θα πάνε τέλεια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι τα δικα μας τα μικρα τα φυλαει ο Σειριος,Αναστασια αν σου κοταει κοπιασε! Click για ανάπτυξη... Σχολίασα πιο πάνω για τον συγκεκριμένο φύλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 07:30 Η moukelis έγραψε: #7.373 01-06-09 07:30 Μια χαρα φυλακας ειναι ο Σειριος,ελα αν θες,εσενα ειδικα που ε συμπαθει,μια σφαλιαριτσα θα σου ριξει μονο.Επαναλαμβανομενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 08:46 Η brigite έγραψε: #7.374 01-06-09 08:46 Γατομαφια Καλημερα!!! Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:14 Η staman2 έγραψε: #7.375 01-06-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γατομαφια Καλημερα!!! Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ). Click για ανάπτυξη... Καλημερουδια!!! Δεν οργανώνω εγώ καλή μου απαγωγές. Εγώ ειμαι καλό κορίτσι. Οι άλλες οι πονηρουλες. Εγώ θα πείσω τις γατομαμάδες να μου τα παραχωρήσουν τα μωρά απο μόνες τους!!! Οσο για τον Πέρση μου...????εεε αυτος ο κακομοίρης είναι αγγελάκι ούτε τον εαυτο του δεν μπορει να φυλάξει. Ο Σείριος μάλιστα είναι φύλακας. Και ο Τιμυ μου και η Λούση μου....Και η Κάντυ η ναζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:26 Η brigite έγραψε: #7.376 01-06-09 09:26 Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0205.jpg 218,8 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:31 Η staman2 έγραψε: #7.377 01-06-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Click για ανάπτυξη... Τι κουκλίιιιιιιιι!!!! Ειναι το χρυσο μωρό αυτο!!! Μια χρυσή καλονή. Να μου την φιλήσεις στα μουστάκια της!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:32 Η moukelis έγραψε: #7.378 01-06-09 09:32 Πολυ ομορφη οντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:00 Η brigite έγραψε: #7.379 01-06-09 10:00 Ευχαριστουμε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:14 Η prince έγραψε: #7.380 01-06-09 10:14 μα τι κούκλα γάτα μπράβο σας μπραβο σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι τα δικα μας τα μικρα τα φυλαει ο Σειριος,Αναστασια αν σου κοταει κοπιασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Η staman2 έγραψε: #7.372 01-06-09 00:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Click για ανάπτυξη... Σωθήκατε με τέτοιους φύλακες ωρεεεε!!! Τον Μορφεάκο μου τον ρίχνω μ΄ένα μου βλέμμαΟσο για τον Σείριο προκειμένου να τα ξεφορτωθει τα αντιπαθητικά μικρά θα δωροδοκήσει τους απαγωγεις για να τα πάρουν.Νομίζω πως κι ο Μορφέας θα κανει το ίδιο Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Για το μπανακι ηξερα,δεν ειναι μεγαλη δουλεια,μια χαρα τα καταφερνω με τη μαμα μου.Για το κουρεμα κι εμενα με παραξενεψε,μονο σε περιπτωση που κομπιασει θα καταφυγω σε τετοια μετρα.Κατσε να μακρυνει η γουνα και θα δουμε αν τα βγαζω περα Click για ανάπτυξη... Δεν θα σου κομπιάσει πια αν τον χτενίζεις καθημερινά και μάλιστα απο τώρα κι ας μην έχει τριχα για να συνηθίζει στην κίνηση και στην διαδικασία. Θα το δεις ολα θα πάνε τέλεια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι τα δικα μας τα μικρα τα φυλαει ο Σειριος,Αναστασια αν σου κοταει κοπιασε! Click για ανάπτυξη... Σχολίασα πιο πάνω για τον συγκεκριμένο φύλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 07:30 Η moukelis έγραψε: #7.373 01-06-09 07:30 Μια χαρα φυλακας ειναι ο Σειριος,ελα αν θες,εσενα ειδικα που ε συμπαθει,μια σφαλιαριτσα θα σου ριξει μονο.Επαναλαμβανομενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 08:46 Η brigite έγραψε: #7.374 01-06-09 08:46 Γατομαφια Καλημερα!!! Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:14 Η staman2 έγραψε: #7.375 01-06-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γατομαφια Καλημερα!!! Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ). Click για ανάπτυξη... Καλημερουδια!!! Δεν οργανώνω εγώ καλή μου απαγωγές. Εγώ ειμαι καλό κορίτσι. Οι άλλες οι πονηρουλες. Εγώ θα πείσω τις γατομαμάδες να μου τα παραχωρήσουν τα μωρά απο μόνες τους!!! Οσο για τον Πέρση μου...????εεε αυτος ο κακομοίρης είναι αγγελάκι ούτε τον εαυτο του δεν μπορει να φυλάξει. Ο Σείριος μάλιστα είναι φύλακας. Και ο Τιμυ μου και η Λούση μου....Και η Κάντυ η ναζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:26 Η brigite έγραψε: #7.376 01-06-09 09:26 Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0205.jpg 218,8 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:31 Η staman2 έγραψε: #7.377 01-06-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Click για ανάπτυξη... Τι κουκλίιιιιιιιι!!!! Ειναι το χρυσο μωρό αυτο!!! Μια χρυσή καλονή. Να μου την φιλήσεις στα μουστάκια της!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:32 Η moukelis έγραψε: #7.378 01-06-09 09:32 Πολυ ομορφη οντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:00 Η brigite έγραψε: #7.379 01-06-09 10:00 Ευχαριστουμε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:14 Η prince έγραψε: #7.380 01-06-09 10:14 μα τι κούκλα γάτα μπράβο σας μπραβο σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα?? Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες.... αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουντωρα πανε... προλαβανε αλλοι Click για ανάπτυξη... Σωθήκατε με τέτοιους φύλακες ωρεεεε!!! Τον Μορφεάκο μου τον ρίχνω μ΄ένα μου βλέμμαΟσο για τον Σείριο προκειμένου να τα ξεφορτωθει τα αντιπαθητικά μικρά θα δωροδοκήσει τους απαγωγεις για να τα πάρουν.Νομίζω πως κι ο Μορφέας θα κανει το ίδιο Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Για το μπανακι ηξερα,δεν ειναι μεγαλη δουλεια,μια χαρα τα καταφερνω με τη μαμα μου.Για το κουρεμα κι εμενα με παραξενεψε,μονο σε περιπτωση που κομπιασει θα καταφυγω σε τετοια μετρα.Κατσε να μακρυνει η γουνα και θα δουμε αν τα βγαζω περα Click για ανάπτυξη... Δεν θα σου κομπιάσει πια αν τον χτενίζεις καθημερινά και μάλιστα απο τώρα κι ας μην έχει τριχα για να συνηθίζει στην κίνηση και στην διαδικασία. Θα το δεις ολα θα πάνε τέλεια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι τα δικα μας τα μικρα τα φυλαει ο Σειριος,Αναστασια αν σου κοταει κοπιασε! Click για ανάπτυξη... Σχολίασα πιο πάνω για τον συγκεκριμένο φύλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 07:30 Η moukelis έγραψε: #7.373 01-06-09 07:30 Μια χαρα φυλακας ειναι ο Σειριος,ελα αν θες,εσενα ειδικα που ε συμπαθει,μια σφαλιαριτσα θα σου ριξει μονο.Επαναλαμβανομενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 08:46 Η brigite έγραψε: #7.374 01-06-09 08:46 Γατομαφια Καλημερα!!! Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:14 Η staman2 έγραψε: #7.375 01-06-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γατομαφια Καλημερα!!! Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ). Click για ανάπτυξη... Καλημερουδια!!! Δεν οργανώνω εγώ καλή μου απαγωγές. Εγώ ειμαι καλό κορίτσι. Οι άλλες οι πονηρουλες. Εγώ θα πείσω τις γατομαμάδες να μου τα παραχωρήσουν τα μωρά απο μόνες τους!!! Οσο για τον Πέρση μου...????εεε αυτος ο κακομοίρης είναι αγγελάκι ούτε τον εαυτο του δεν μπορει να φυλάξει. Ο Σείριος μάλιστα είναι φύλακας. Και ο Τιμυ μου και η Λούση μου....Και η Κάντυ η ναζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:26 Η brigite έγραψε: #7.376 01-06-09 09:26 Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0205.jpg 218,8 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:31 Η staman2 έγραψε: #7.377 01-06-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Click για ανάπτυξη... Τι κουκλίιιιιιιιι!!!! Ειναι το χρυσο μωρό αυτο!!! Μια χρυσή καλονή. Να μου την φιλήσεις στα μουστάκια της!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:32 Η moukelis έγραψε: #7.378 01-06-09 09:32 Πολυ ομορφη οντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:00 Η brigite έγραψε: #7.379 01-06-09 10:00 Ευχαριστουμε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:14 Η prince έγραψε: #7.380 01-06-09 10:14 μα τι κούκλα γάτα μπράβο σας μπραβο σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια χαρα φυλακας ειναι ο Σειριος,ελα αν θες,εσενα ειδικα που ε συμπαθει,μια σφαλιαριτσα θα σου ριξει μονο.Επαναλαμβανομενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 08:46 Η brigite έγραψε: #7.374 01-06-09 08:46 Γατομαφια Καλημερα!!! Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:14 Η staman2 έγραψε: #7.375 01-06-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γατομαφια Καλημερα!!! Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ). Click για ανάπτυξη... Καλημερουδια!!! Δεν οργανώνω εγώ καλή μου απαγωγές. Εγώ ειμαι καλό κορίτσι. Οι άλλες οι πονηρουλες. Εγώ θα πείσω τις γατομαμάδες να μου τα παραχωρήσουν τα μωρά απο μόνες τους!!! Οσο για τον Πέρση μου...????εεε αυτος ο κακομοίρης είναι αγγελάκι ούτε τον εαυτο του δεν μπορει να φυλάξει. Ο Σείριος μάλιστα είναι φύλακας. Και ο Τιμυ μου και η Λούση μου....Και η Κάντυ η ναζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:26 Η brigite έγραψε: #7.376 01-06-09 09:26 Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0205.jpg 218,8 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:31 Η staman2 έγραψε: #7.377 01-06-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Click για ανάπτυξη... Τι κουκλίιιιιιιιι!!!! Ειναι το χρυσο μωρό αυτο!!! Μια χρυσή καλονή. Να μου την φιλήσεις στα μουστάκια της!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:32 Η moukelis έγραψε: #7.378 01-06-09 09:32 Πολυ ομορφη οντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:00 Η brigite έγραψε: #7.379 01-06-09 10:00 Ευχαριστουμε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:14 Η prince έγραψε: #7.380 01-06-09 10:14 μα τι κούκλα γάτα μπράβο σας μπραβο σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γατομαφια Καλημερα!!! Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:14 Η staman2 έγραψε: #7.375 01-06-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γατομαφια Καλημερα!!! Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ). Click για ανάπτυξη... Καλημερουδια!!! Δεν οργανώνω εγώ καλή μου απαγωγές. Εγώ ειμαι καλό κορίτσι. Οι άλλες οι πονηρουλες. Εγώ θα πείσω τις γατομαμάδες να μου τα παραχωρήσουν τα μωρά απο μόνες τους!!! Οσο για τον Πέρση μου...????εεε αυτος ο κακομοίρης είναι αγγελάκι ούτε τον εαυτο του δεν μπορει να φυλάξει. Ο Σείριος μάλιστα είναι φύλακας. Και ο Τιμυ μου και η Λούση μου....Και η Κάντυ η ναζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:26 Η brigite έγραψε: #7.376 01-06-09 09:26 Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0205.jpg 218,8 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:31 Η staman2 έγραψε: #7.377 01-06-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Click για ανάπτυξη... Τι κουκλίιιιιιιιι!!!! Ειναι το χρυσο μωρό αυτο!!! Μια χρυσή καλονή. Να μου την φιλήσεις στα μουστάκια της!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:32 Η moukelis έγραψε: #7.378 01-06-09 09:32 Πολυ ομορφη οντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:00 Η brigite έγραψε: #7.379 01-06-09 10:00 Ευχαριστουμε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:14 Η prince έγραψε: #7.380 01-06-09 10:14 μα τι κούκλα γάτα μπράβο σας μπραβο σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από brigite: Γατομαφια Καλημερα!!! Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ). Click για ανάπτυξη... Καλημερουδια!!! Δεν οργανώνω εγώ καλή μου απαγωγές. Εγώ ειμαι καλό κορίτσι. Οι άλλες οι πονηρουλες. Εγώ θα πείσω τις γατομαμάδες να μου τα παραχωρήσουν τα μωρά απο μόνες τους!!! Οσο για τον Πέρση μου...????εεε αυτος ο κακομοίρης είναι αγγελάκι ούτε τον εαυτο του δεν μπορει να φυλάξει. Ο Σείριος μάλιστα είναι φύλακας. Και ο Τιμυ μου και η Λούση μου....Και η Κάντυ η ναζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:26 Η brigite έγραψε: #7.376 01-06-09 09:26 Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0205.jpg 218,8 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:31 Η staman2 έγραψε: #7.377 01-06-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Click για ανάπτυξη... Τι κουκλίιιιιιιιι!!!! Ειναι το χρυσο μωρό αυτο!!! Μια χρυσή καλονή. Να μου την φιλήσεις στα μουστάκια της!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:32 Η moukelis έγραψε: #7.378 01-06-09 09:32 Πολυ ομορφη οντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:00 Η brigite έγραψε: #7.379 01-06-09 10:00 Ευχαριστουμε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:14 Η prince έγραψε: #7.380 01-06-09 10:14 μα τι κούκλα γάτα μπράβο σας μπραβο σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:31 Η staman2 έγραψε: #7.377 01-06-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Click για ανάπτυξη... Τι κουκλίιιιιιιιι!!!! Ειναι το χρυσο μωρό αυτο!!! Μια χρυσή καλονή. Να μου την φιλήσεις στα μουστάκια της!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:32 Η moukelis έγραψε: #7.378 01-06-09 09:32 Πολυ ομορφη οντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:00 Η brigite έγραψε: #7.379 01-06-09 10:00 Ευχαριστουμε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:14 Η prince έγραψε: #7.380 01-06-09 10:14 μα τι κούκλα γάτα μπράβο σας μπραβο σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από brigite: Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο. Click για ανάπτυξη... Τι κουκλίιιιιιιιι!!!! Ειναι το χρυσο μωρό αυτο!!! Μια χρυσή καλονή. Να μου την φιλήσεις στα μουστάκια της!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 09:32 Η moukelis έγραψε: #7.378 01-06-09 09:32 Πολυ ομορφη οντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:00 Η brigite έγραψε: #7.379 01-06-09 10:00 Ευχαριστουμε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:14 Η prince έγραψε: #7.380 01-06-09 10:14 μα τι κούκλα γάτα μπράβο σας μπραβο σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολυ ομορφη οντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:00 Η brigite έγραψε: #7.379 01-06-09 10:00 Ευχαριστουμε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:14 Η prince έγραψε: #7.380 01-06-09 10:14 μα τι κούκλα γάτα μπράβο σας μπραβο σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ευχαριστουμε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 10:14 Η prince έγραψε: #7.380 01-06-09 10:14 μα τι κούκλα γάτα μπράβο σας μπραβο σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μα τι κούκλα γάτα μπράβο σας μπραβο σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.