Περσίας maniacs

• Thread starter Thread starter avtwvia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ωραία εγώ ήθελα τον Μους της Γιούλη κ το πρώτο αγοράκι της Δώρας που δεν έχει ουρά (δεν ξέρω ποιος είναι:hmm: )

Ενταξει τα συμφωνησαμε η Αναστασια που ειναι να μας πει αν ειναι μεσα στην επιχειρηση;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενταξει τα συμφωνησαμε η Αναστασια που ειναι να μας πει αν ειναι μεσα στην επιχειρηση;:hmm:
Ελα ντε; Θα περιμένουμε κ αυτή κ μετά θα καταστρώσουμε τα μεγάλα μας σχέδια (σιγά μη δεν είναι μέσα:lol: )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Αναστασια θα σας αφησει να κλεψετε εγγονακια της βρε χαζες;

Η Αναστασια θα σας αφησει να κλεψετε εγγονακια της βρε χαζες;
Ναι καλά λες η Αναστασία θα ΠΑΡΕΙ τα εγγονάκια της κ θα τα δώσει σε μας:up:

Πιστευω να μπηκε η φωτο μας.Καμαρωστε μας.
Καλέ τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!!!!!:up::up:Να την χαίρεσαι την κουκλάρα σου!! Αυτο το κουκλάκι μεγάλωσε πολύ!!!!!!

αααα και σας θα σας κλέψω τελικά, Αντωνία είσαι να κάνουμε μαζί την επιχείρηση για να αφήσω τη Σάλλυ ήσυχη
(και μετά αφού βάλω την Αντωνία να κάνει τη βρομοδουλεια κλέβω κ την δική της:lol::D)
Καλό το σχεδιάκι Ελενάκι μου!!!!!:lol:Φτανει να μην πρόκειται για τα δικά μου τα γατόνια γιατι .... χμχμχμχμ:lol::lol::lol:

Ναι δεν κάνει, αλλά καλά λες νομίζω ότι με τις φωτογραφίες μας προκαλούν να κάνουμε την επιχείρηση Ποτε θα το κανονίσουμε; Νομίζω θα θέλει κ η Αναστασία να έρθει
1. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ τα εγγόνια μου!!!:mad:
2. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ αλλα γατόνια γιατι θέλω να μου τα ΔΩΣΟΥΝ απο μόνες τους οι γατομαμάδες. Οπότε θα σας καρφώσω εσάς και θα πουλήσω εκδουλευση και έτσι θα κάνω την καλη και θα πάρω ΤΑ δωράκια μου.:up::up::up:;):P:P:P:P
Τσα !:lol::lol:

Ετσι Αναστασια,βαλτες στον ισιο δρομο!Βασικα και τον δικο σου ισιο δεν τον λες...χμ...στον επικλινή εστω.:lol:

Καλέ τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!!!!!:up::up:Να την χαίρεσαι την κουκλάρα σου!! Αυτο το κουκλάκι μεγάλωσε πολύ!!!!!!

Καλό το σχεδιάκι Ελενάκι μου!!!!!:lol:Φτανει να μην πρόκειται για τα δικά μου τα γατόνια γιατι .... χμχμχμχμ:lol::lol::lol:

1. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ τα εγγόνια μου!!!:mad:
2. Με τίποτα ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ αλλα γατόνια γιατι θέλω να μου τα ΔΩΣΟΥΝ απο μόνοι τους οι γατομαμάδες. Οπότε θα σας καρφώσω εσάς και θα πουλήσω εκδουλευση και έτσι θα κάνω την καλη και θα πάρω ΤΑ δωράκια μου.:up::up::up:;):P:P:P:P
Τσα !:lol::lol:

Δηλαδη θα μας πουλησεις Αναστασια;; Εμας;; τις φιλες σου;;:cry:
Εκτος και αν θες για σενα και το Παστελακι και τον Μους αλλα και τον Ταρτουφακο και εκεινο χωρις ουρα που θελει η Ελενα!!:mad:
Ετσι ειναι απληστη;;;:down:

τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα??:mad::P:lol:
Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες....
αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουν:Pτωρα πανε... προλαβανε αλλοι:cool::rolleyes::D

τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα??:mad::P:lol:
Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες....
αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουν:Pτωρα πανε... προλαβανε αλλοι:cool::rolleyes::D

Τωρα που το σκεφτομαι μηπως να απαγαγουμε τους φυλακες;;:hmm:
Ελενα που εισαι βρηκα αλλη λυση!!:D

Δεν το νομίζω αυτο.... Εμένα ο Πέρσης μου μια χαρά ειναι και το τριχωμά του πάντα αφράτο και μαλακο και φουντωτό. Αλλα έχει καθημερινή περιποίηση καμια φορά και 2 φορες τη μέρα. Ειναι συνήθεια και δεν μου παίρνει παρά μόνον 5 λεπτά το πολύ 10. Μαζί με το καθάρισμα των ματιών του. Και η Νάλα το ίδιο. Εχει μια χαρά τρίχα χωρίς να την έχω κουρέψει ποτέ. Απλά επειδή είναι διαφορετική η τρίχα της και πιο λεπτή μπερδεύεται πιο συχνά και αναγκάζομαι τοπικά να της αφαιρώ τους κόμπους.:)
Απλα τα περσακια θέλουν σίγουρα κάθε ενάμισυ με δυο μήνες απαραίτητα μπανάκι. Αλλιώς δεν φεύγει η σκόνη και δεν καθαρίζει τελειως η τρίχα τους.

Για το μπανακι ηξερα,δεν ειναι μεγαλη δουλεια,μια χαρα τα καταφερνω με τη μαμα μου.Για το κουρεμα κι εμενα με παραξενεψε,μονο σε περιπτωση που κομπιασει θα καταφυγω σε τετοια μετρα.Κατσε να μακρυνει η γουνα και θα δουμε αν τα βγαζω περα:hmm:

Ναι τα δικα μας τα μικρα τα φυλαει ο Σειριος,Αναστασια αν σου κοταει κοπιασε!

τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα??:mad::lol:
Σωθήκατε με τέτοιους φύλακες ωρεεεε!!! Τον Μορφεάκο μου τον ρίχνω μ΄ένα μου βλέμμα:lol::lol:Οσο για τον Σείριο προκειμένου να τα ξεφορτωθει τα αντιπαθητικά μικρά θα δωροδοκήσει τους απαγωγεις για να τα πάρουν.:lol::lol::lol:Νομίζω πως κι ο Μορφέας θα κανει το ίδιο:lol::lol::lol:

Για το μπανακι ηξερα,δεν ειναι μεγαλη δουλεια,μια χαρα τα καταφερνω με τη μαμα μου.Για το κουρεμα κι εμενα με παραξενεψε,μονο σε περιπτωση που κομπιασει θα καταφυγω σε τετοια μετρα.Κατσε να μακρυνει η γουνα και θα δουμε αν τα βγαζω περα:hmm:
Δεν θα σου κομπιάσει πια αν τον χτενίζεις καθημερινά και μάλιστα απο τώρα κι ας μην έχει τριχα για να συνηθίζει στην κίνηση και στην διαδικασία. Θα το δεις ολα θα πάνε τέλεια!:up:

Ναι τα δικα μας τα μικρα τα φυλαει ο Σειριος,Αναστασια αν σου κοταει κοπιασε!
Σχολίασα πιο πάνω για τον συγκεκριμένο φύλακα:lol::lol::lol::P

Μια χαρα φυλακας ειναι ο Σειριος,ελα αν θες,εσενα ειδικα που ε συμπαθει,μια σφαλιαριτσα θα σου ριξει μονο.Επαναλαμβανομενη!:lol:

:) Γατομαφια Καλημερα!!!
Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ).

:) Γατομαφια Καλημερα!!!
Οργανωνονται απαγωγες γατιων διαβαζω.Θα ζητησετε και λυτρα;Ευτυχως που ειμαι κομματακι μακρυα οχι τιποτε αλλο αλλα δεν εχει σωματοφυλακα Η Μπριζιτ μου ( Σειριο,Περση κλπ).
Καλημερουδια!!!
Δεν οργανώνω εγώ καλή μου απαγωγές. Εγώ ειμαι καλό κορίτσι. Οι άλλες οι πονηρουλες. Εγώ θα πείσω τις γατομαμάδες να μου τα παραχωρήσουν τα μωρά απο μόνες τους!!!
:up:
Οσο για τον Πέρση μου...????:lol::lol:εεε αυτος ο κακομοίρης είναι αγγελάκι ούτε τον εαυτο του δεν μπορει να φυλάξει. Ο Σείριος μάλιστα είναι φύλακας. Και ο Τιμυ μου και η Λούση μου....:lol::lol::lol:Και η Κάντυ η ναζου!

:)Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο.

Συνημμένα

• IMG_0205.jpg
    IMG_0205.jpg
    218,8 KB · Εμφανίσεις: 28
:)Τωρα ησυχασα .Μπορω αφοβα να σας βαλω κι αλλη φωτο.
Τι κουκλίιιιιιιιι!!!! Ειναι το χρυσο μωρό αυτο!!! Μια χρυσή καλονή. Να μου την φιλήσεις στα μουστάκια της!!!!:D:up:

Πολυ ομορφη οντως!

:) Ευχαριστουμε !!!!

μα τι κούκλα γάτα :) μπράβο σας μπραβο σας....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back