Περσίας maniacs

Τι ζουζουνα που ειναι,μ'αρεσει πολυ το χρωμα της!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δηλαδη θα μας πουλησεις Αναστασια;; Εμας;; τις φιλες σου;;:cry:
Εκτος και αν θες για σενα και το Παστελακι και τον Μους αλλα και τον Ταρτουφακο και εκεινο χωρις ουρα που θελει η Ελενα!!:mad:
Ετσι ειναι απληστη;;;:down:
Μα δεν κατάλαβες τι κάνει θα εκθέσει εμάς κ θα τα βουτήξει όλα αυτή κ από πάνω θα το παίξει κ καλή:mad:
τι βλεπω εδω??συνομωσιες για να μας φατε τα μωρα??:mad::P:lol:
Δωρα να βαλουμε το Σειριο και το Μορφεα φυλακες....εχουν αγριες διαθεσεις αυτες....
αν θελατε Βιρμανακια να μου το λεγατε κυριες μου....πριν γεννηθουν:Pτωρα πανε... προλαβανε αλλοι:cool::rolleyes::D
Μα δεν θα είχε γλύκα έτσι, η βούτα είναι καλύτερη:D
Τωρα που το σκεφτομαι μηπως να απαγαγουμε τους φυλακες;;:hmm:
Ελενα που εισαι βρηκα αλλη λυση!!:D
Εγω βρήκα μια ακόμα καλύτερη να απαγάγουμε ότι κινείται κ έχει 4 πόδια :up::up:εκτός από την Δώρα που θα έχει πέσει στα 4 κ θα μας παρακαλάει να μην της κλέψουμε τα παιδιά της:lol:
Για το μπανακι ηξερα,δεν ειναι μεγαλη δουλεια,μια χαρα τα καταφερνω με τη μαμα μου.Για το κουρεμα κι εμενα με παραξενεψε,μονο σε περιπτωση που κομπιασει θα καταφυγω σε τετοια μετρα.Κατσε να μακρυνει η γουνα και θα δουμε αν τα βγαζω περα:hmm:
Νόνικα νομίζω ότι σου φαίνεται τώρα βουνό γιατί ειναι η πρώτη σου επαφή με περσικό κ εγώ μέχρι κ πολύ πρόσφατα ήμουν πελαγωμένη με το χτένισμά τους απλά θέλει υπομονή κ καθημενρινό βουρτσισμα να μην το ξεχνάς κ να μην βαριέσαι κ θέλει να βρίσκεις τις ρίζες να κάνεις κάτι σαν χωρίστρα δλδ :lol: κ μετά να τα χνενίζεις προς την αντίθετη κατεύθυνση αν το κανεις καθημερινά αυτό δεν θα πιάσει ποτέ κόμπους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα δεν κατάλαβες τι κάνει θα εκθέσει εμάς κ θα τα βουτήξει όλα αυτή κ από πάνω θα το παίξει κ καλή:mad:

Μα δεν θα είχε γλύκα έτσι, η βούτα είναι καλύτερη:D

Εγω βρήκα μια ακόμα καλύτερη να απαγάγουμε ότι κινείται κ έχει 4 πόδια :up::up:εκτός από την Δώρα που θα έχει πέσει στα 4 κ θα μας παρακαλάει να μην της κλέψουμε τα παιδιά της:lol:

Νόνικα νομίζω ότι σου φαίνεται τώρα βουνό γιατί ειναι η πρώτη σου επαφή με περσικό κ εγώ μέχρι κ πολύ πρόσφατα ήμουν πελαγωμένη με το χτένισμά τους απλά θέλει υπομονή κ καθημενρινό βουρτσισμα να μην το ξεχνάς κ να μην βαριέσαι κ θέλει να βρίσκεις τις ρίζες να κάνεις κάτι σαν χωρίστρα δλδ :lol: κ μετά να τα χνενίζεις προς την αντίθετη κατεύθυνση αν το κανεις καθημερινά αυτό δεν θα πιάσει ποτέ κόμπους
Φιλενάδα μου σωστή σε όλα όσα είπες!!!! Απο την πρώτη παραγραφο έως και την τελευταία!!!!!!!!!!!!:up::up::up:
Κι επειδή σ΄αγαπώ πολύ, και ο Περσουλης το ίδιο, πάρε μια φατσουλα του εξαιρετικά αφιερωμένη σε εσένα:redface:

DSC03279.jpg

Και επιτέλους ΒΑΛΕ ΜΟΥ σε φωτο τον Μπατουλίνο και την Κάντυ και το Πικατσου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

Θελουμε κι εμεις Καντυ,ποτε θα δω τη νυφη μου;Μη με κανεις να πεσω στα τεσσερα...:lol:

Θα βάλω θα βάλω Αναστασία μου, αφιερωμένες εξαιρετικά σε όλους σας :up:
Αλλά επειδή είμαι κ σωστή αυτή τη φατσούλα θα την βουτήξω πρώτη πρώτη, κ η αλήθεια είναι ότι μου φτάνει αυτή η φάτσα δεν θα ξανακλέψω άλλες:rolleyes:

Θα βάλω θα βάλω Αναστασία μου, αφιερωμένες εξαιρετικά σε όλους σας :up:
Αλλά επειδή είμαι κ σωστή αυτή τη φατσούλα θα την βουτήξω πρώτη πρώτη, κ η αλήθεια είναι ότι μου φτάνει αυτή η φάτσα δεν θα ξανακλέψω άλλες:rolleyes:
Αχχχχ με συγκινεις που τον αγαπάς τόσο πολυ. :up:Ειναι η βαθιά μου αδυναμία και το ξέρεις αν και όλα τους τα ζωάκια μου τα λατρεύω το καθένα για ξεχωριστό λόγο. Και το Ναλάκι μου όταν το κοιτώ μου φέρνει δάκρυα στα μάτια που είναι τοσο ευθραυστο... Αλλα αυτο το πλασματάκι (ξέρεις κι απο τον Μπατουλίνο σου) είναι τέτοιος άγγελος και τοσο αθώος που σε σκλαβώνει.:redface::redface::redface:

Τελικά ο εύθραυστος είναι ο Περσούλης γιατί αυτό το παλιοΝαλόνι όσα κιλά του λείπουν τα έχει σε τσαγανό :lol:(και ομορφιά)

Τελικά ο εύθραυστος είναι ο Περσούλης γιατί αυτό το παλιοΝαλόνι όσα κιλά του λείπουν τα έχει σε τσαγανό :lol:(και ομορφιά)
Ναιιιιιιι το ζουζουνι μου. Καλα πού να την δεις Ελενα πώς εξαφανίζεται τρέχοντας. Εχει πάρει απο κακο μάτι τη μηχανουλα που μας έστειλες και νομίζει οτι θα την χρησιμοποιήσω όταν με βλέπει να χαρχαλεύω τις χτένες στο μπάνιο και εξαφανίζεται τρέχοντας. Εχει και μια κόντρα με τη Λουση τελευταία γιατι η Λούση της τα χώνει οταν μας τσιρίζει που την χτενίζουμε και έχει μεγάλη πλάκα να τα παρακολουθεις να κοιτάζονται...:lol:

Ναιιιιιιι το ζουζουνι μου. Καλα πού να την δεις Ελενα πώς εξαφανίζεται τρέχοντας. Εχει πάρει απο κακο μάτι τη μηχανουλα που μας έστειλες και νομίζει οτι θα την χρησιμοποιήσω όταν με βλέπει να χαρχαλεύω τις χτένες στο μπάνιο και εξαφανίζεται τρέχοντας. Εχει και μια κόντρα με τη Λουση τελευταία γιατι η Λούση της τα χώνει οταν μας τσιρίζει που την χτενίζουμε και έχει μεγάλη πλάκα να τα παρακολουθεις να κοιτάζονται...:lol:
Α το άτιμο:lol: δεν την συνήθισε ακόμα; δεν πειράζει θα την συνηθίσει κ αυτή που θα πάει :rolleyes: κ τωρα οι φωτο που σου είχα υποσχεθεί φρέσκες φρέσκες

Συνημμένα

• IMG998.jpg
    IMG998.jpg
    180,6 KB · Εμφανίσεις: 32
  • IMG021.jpg
    IMG021.jpg
    162,7 KB · Εμφανίσεις: 24
  • IMG034.jpg
    IMG034.jpg
    130,3 KB · Εμφανίσεις: 20
  • IMG041.jpg
    IMG041.jpg
    170,9 KB · Εμφανίσεις: 19
  • IMG029.jpg
    IMG029.jpg
    122,2 KB · Εμφανίσεις: 24
Πεθαινωωωωω για στριτζοφατσα στην τίπι!

Α το άτιμο:lol: δεν την συνήθισε ακόμα; δεν πειράζει θα την συνηθίσει κ αυτή που θα πάει :rolleyes: κ τωρα οι φωτο που σου είχα υποσχεθεί φρέσκες φρέσκες
:inlove::inlove:Πεθαινω για τον Μπατ στο πατωμα να κανει βαρελακια:inlove::inlove::inlove:
τι μαλλιαρο φλοκατακι ειναι αυτο!!!!!!!!
τα δικα μου αδυνατισαν, χασανε μαλλι και γινανε κλασσικα Σιαμ:P:)

Κοιτάξτε τι ωραία μωράκια βρήκα
heart.gif
jasmineslilacpoints3.jpg

admat1.jpg
candys2boys1.jpg

:inlove::inlove:Πεθαινω για τον Μπατ στο πατωμα να κανει βαρελακια:inlove::inlove::inlove:
τι μαλλιαρο φλοκατακι ειναι αυτο!!!!!!!!
τα δικα μου αδυνατισαν, χασανε μαλλι και γινανε κλασσικα Σιαμ:P:)
Και η Κάντυ έχει τσουρωμαδηθεί κ δεν μπορείς να φανταστείς τι βγάζει από τρίχα όταν την χτενίζω βάζω από αυτες τις μάσκες που έχουν οι Γιαπωνέζοι κάθε φορά που γίνεται ανακοίνωση για επιδημία :lol:
Όσο για τον Μπατουλίνο μου αδυνάτισε κ αυτός μετά την τελευταία περιπέτεια με την υγεία του:( Όμως τώρα είναι καλά κ προσπαθεί να κερδίσει το χαμένο χρόνο (ο χρόνος του Μπατ μετριέται σε κροκέτες):up:

εννοεις με τα δοντακια του Ελενα?

εννοεις με τα δοντακια του Ελενα?
Οχι μόνο Γιούλη πήγαμε για τα δόντια κ του έκανα κ το ετήσιο εμβόλιο κ μετά από 3 μέρες παρουσίασε εμετούς κ διάρροιες κ είχαμε σχεδόν μία εβδομάδα μέχρι να συνέλθει είχα τρομάξει ότι έχει κάτι σοβαρό:(

Οχι μόνο Γιούλη πήγαμε για τα δόντια κ του έκανα κ το ετήσιο εμβόλιο κ μετά από 3 μέρες παρουσίασε εμετούς κ διάρροιες κ είχαμε σχεδόν μία εβδομάδα μέχρι να συνέλθει είχα τρομάξει ότι έχει κάτι σοβαρό:(
επιδραση του εμβολιου σωστα? Ειναι πολυ ευαισθητα τα Περσακια μωρε ε?

Μωρε τον καημενο τον Μπατ...Ησυχια δεν εχετε βρει κι εσεις βρε Ελενακι...

Eιχα μερες να μπω,τωρα ειδα τις φωτο σου Ελενα,ειναι τελειες:up:
Το γατουλινι ειναι οκ τωρα;

Τρελες φωτο Έλενα!!!! Η Κάντυ είναι θεά στο σπιτάκι μέσα και μετά που βγάζει το γλωσσάκι.!:up::up::up:
Καλά ο Μπατουλίνος είναι τέλειος!! Τι τρυφερος και ζουζουνιάρικος που κάνει τουμπιτσες.... Θελω κι άλλες φωτο!!!!!!!!!!!!!:up::up::up:
Δωσε τους τα φιλάκια μας!!!!!!!!!:up:

Και η Κάντυ έχει τσουρωμαδηθεί κ δεν μπορείς να φανταστείς τι βγάζει από τρίχα όταν την χτενίζω βάζω από αυτες τις μάσκες που έχουν οι Γιαπωνέζοι κάθε φορά που γίνεται ανακοίνωση για επιδημία :lol:
Όσο για τον Μπατουλίνο μου αδυνάτισε κ αυτός μετά την τελευταία περιπέτεια με την υγεία του:( Όμως τώρα είναι καλά κ προσπαθεί να κερδίσει το χαμένο χρόνο (ο χρόνος του Μπατ μετριέται σε κροκέτες):up:
:lol::lol::lol::lol:Κι εγώ το ίδιο οταν τα χτενίζω και τα δυο. Μαδανε πάρα πολύ αυτη την εποχη

επιδραση του εμβολιου σωστα? Ειναι πολυ ευαισθητα τα Περσακια μωρε ε?
Δεν ξέρω βρε Γιουλη μου αν ήτα αυτό γιατί πέρυσι που κάναμε το εμβόλιο ούτε καν του έκοψε την όρεξη εγώ πιστεύω σοκαρίστηκε με όλα αυτά που έγιναν γιατί δεν τον έπιασε καλά η νάρκωση τον καημενούλη κ καταλάβαινε τα πάντα κ ίσως σοκαρίστηκε
Μωρε τον καημενο τον Μπατ...Ησυχια δεν εχετε βρει κι εσεις βρε Ελενακι...
Ασε βρε Δώρα μου φέτος ηταν από τις χειρότερες χρονιές μου:( όλο άρρωστιες θάνατοι κ αποτυχίες:(:(
Eιχα μερες να μπω,τωρα ειδα τις φωτο σου Ελενα,ειναι τελειες:up:
Το γατουλινι ειναι οκ τωρα;
Ναι μετά από πολύ καιρό Νόνικα είμαστε επιτέλους μια χαρούλα:up:
Τρελες φωτο Έλενα!!!! Η Κάντυ είναι θεά στο σπιτάκι μέσα και μετά που βγάζει το γλωσσάκι.!:up::up::up:
Καλά ο Μπατουλίνος είναι τέλειος!! Τι τρυφερος και ζουζουνιάρικος που κάνει τουμπιτσες.... Θελω κι άλλες φωτο!!!!!!!!!!!!!:up::up::up:
Δωσε τους τα φιλάκια μας!!!!!!!!!:up:

:lol::lol::lol::lol:Κι εγώ το ίδιο οταν τα χτενίζω και τα δυο. Μαδανε πάρα πολύ αυτη την εποχη
Ναι ναι θα βάλω Αναστασία μου αφιερώμενες στον ξάδελφο Πέρση κ στον αραβωνιστικό Σείριο :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back