Περσίας maniacs

Δροσισε τον λιγο,και μην τον πολυταϊζεις.Μην ανησυχεις,το καταλαβαινει ο μικρουλης.Κλιματισμο εχετε;
Ναι έχουμε αλλά το βράδυ αργά το κλίνουμε το κλιματιστικό κ έχω έναν ανεμιστήρα ο οποίος δεν κάνει κ τόσο καλή δουλεια με τέτοια ζέστη βέβαια. Του έκανα μπανάκι ελπίζω να είναι καλύτερα σήμερα, απλά ανησυχώ γιατί από τότε που τον πήγα στο γιατρό όλο περιέργα συμπτώματα παρουσιάζει:( αλλά αφού λές ότι κ το Μοιράκι είναι έτσι θα ανησυχώ λιγότερο τώρα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοριτσια τα περσιας στρουμπουλευουν ποτε η προσπαθω τζαμπα;ο Ραμσης εχασε την κοιλιτσα που ειχε φτιαξει με την πολυθερμιδικη παστα και γενικα δεν τον βλεπω να παιρνει αλλο βαρος.Εχει ορεξη για φαγητο αλλα επειδη ακομα προσεχουμε τα νεφρακια του του δινω μονο k/d η οποια δεν παχαινει.
Εν τω μεταξυ θυμαμαι και την περσιδα της φιλης μου η οποια παντα φτερο στον ανεμο ηταν,δεν την ενιωθες οταν την κρατουσες αγκαλια,πουπουλο ηταν.Μηπως ειναι και το σκαρι του ετσι και ανησυχω χωρις λογο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι έχουμε αλλά το βράδυ αργά το κλίνουμε το κλιματιστικό κ έχω έναν ανεμιστήρα ο οποίος δεν κάνει κ τόσο καλή δουλεια με τέτοια ζέστη βέβαια. Του έκανα μπανάκι ελπίζω να είναι καλύτερα σήμερα, απλά ανησυχώ γιατί από τότε που τον πήγα στο γιατρό όλο περιέργα συμπτώματα παρουσιάζει:( αλλά αφού λές ότι κ το Μοιράκι είναι έτσι θα ανησυχώ λιγότερο τώρα:)

Τωρα διαβασα για τις αναγουλες σας :rolleyes:,μην ανησυχεις,κ ο Ραμσης χθες ειχε μια... εξαγωγη,απο τη ζεστη νιωθουν δυσφορια πιστευω.

Πλεον ταβλιαζεται κ η Μπιζου κατω,ο Ραμσης μια πανω μια κατω.Παιρνει την δοση του απο μαμα-εμενα:D-και μετα παει και λιγο κατω να δροσιστει.:happy:

εμένα τα καμάρια μου λόγο ζέστης μείνανε μισά :( το φθινόπωρο πάλι θα γίνουν τερατάκια...

δείτε το παρακάτω βίντεο...

δεν την πρόλαβα τη φάση από την αρχή.. ξεκίνησε με τη λύρα να θέλει να ανέβει γιά ύπνο πιο ψηλά από τον πρίνς... αλλα... δυστηχώς δεν έχουμε πιο ψηλά... και εν συνεχεία η εικόνα μιλάει μόνη της....

https://www.youtube.com/watch?v=c9395Ky-LYs

Τωρα διαβασα για τις αναγουλες σας :rolleyes:,μην ανησυχεις,κ ο Ραμσης χθες ειχε μια... εξαγωγη,απο τη ζεστη νιωθουν δυσφορια πιστευω.

Πλεον ταβλιαζεται κ η Μπιζου κατω,ο Ραμσης μια πανω μια κατω.Παιρνει την δοση του απο μαμα-εμενα:D-και μετα παει και λιγο κατω να δροσιστει.:happy:
Ελπίζω να έχεις δίκιο βρε Νόνικα κ να είναι από τη ζέστη γιατί από τότε που τον πήγα στο γιατρό κ μετά τα έχω παίξει κ εγώ κ αυτός. μας χάλασε κ το κλιματιστικό κ είμαστε μόνο με ανεμιστήρες αυτό το διάστημα αυτό το διάστημα πολύ δράμα κ από την άλλη σκέφτομαι όλα αυτά τα καημένα τα αδεσποτάκια τι θα περνάνε που δεν έχουν τίποτα:(
Εγώ ανησυχώ βρε Σταυρούλα γιατί αδυνάτισαν πολύ καλά η Κάντυ πάντα αδύνατη ήταν αλλά φέτος ούτε κ ο Μπατ τρώει ενώ πέρυσι δεν καταλάβαινε τίποτα ούτε από καύσωνα ούτε από ζέστη Καλά όσο για το Πίκατσου είναι στην κοσμάρα του πιο πολύ νοιάζεται για τον ποιον θα βασανίσει παρά για τη ζέστη κ το φαγητό:blink:
Τον καημένο το Πρινσάκο μωρέ που να τα βγάλει πέρα με τις στριγγλίτσες:lol:

καλέ στρίγγλα η Λύρα προς Θεού... :Ρ κουμάντο μας κάνει όλους. και είναι και πεινάλα η άτιμη.. μη δεί κάποιον να τρώει αμέσως μιααααααααααααααααου... τα χάπια μου!

εμένα τα καμάρια μου λόγο ζέστης μείνανε μισά :( το φθινόπωρο πάλι θα γίνουν τερατάκια...

δεν την πρόλαβα τη φάση από την αρχή.. ξεκίνησε με τη λύρα να θέλει να ανέβει γιά ύπνο πιο ψηλά από τον πρίνς... αλλα... δυστηχώς δεν έχουμε πιο ψηλά... και εν συνεχεία η εικόνα μιλάει μόνη της....

Τι κουκλια Σταυρουλα τα γατόνια! Η Λύρα κουκλάρα και ζουζουνα και ο Πρινσάκος τέλειος και είναι κι η αδυναμία μου απο τα γατόνια σου!!! :up:
Τα εχουν βρει μια χαρά απ΄ό,τι βλέπω...:)
Φιλάκια στα μουστάκια σας παρακαλώ δώστε απο τη θεία Αναστασία
:up::up::up::lol:
Ελπίζω να έχεις δίκιο βρε Νόνικα κ να είναι από τη ζέστη γιατί από τότε που τον πήγα στο γιατρό κ μετά τα έχω παίξει κ εγώ κ αυτός. μας χάλασε κ το κλιματιστικό κ είμαστε μόνο με ανεμιστήρες αυτό το διάστημα αυτό το διάστημα πολύ δράμα κ από την άλλη σκέφτομαι όλα αυτά τα καημένα τα αδεσποτάκια τι θα περνάνε που δεν έχουν τίποτα:(
Εγώ ανησυχώ βρε Σταυρούλα γιατί αδυνάτισαν πολύ καλά η Κάντυ πάντα αδύνατη ήταν αλλά φέτος ούτε κ ο Μπατ τρώει ενώ πέρυσι δεν καταλάβαινε τίποτα ούτε από καύσωνα ούτε από ζέστη Καλά όσο για το Πίκατσου είναι στην κοσμάρα του πιο πολύ νοιάζεται για τον ποιον θα βασανίσει παρά για τη ζέστη κ το φαγητό:blink:
Τον καημένο το Πρινσάκο μωρέ που να τα βγάλει πέρα με τις στριγγλίτσες:lol:
Ελενάκι μου μην στενοχωριέσαι δεν είναι τίποτα. Απο τη ζέστη είναι σιγουρα. Χθες βρήκα εμετό απο τα γατια 2 φορές. Το πρωί που ξυπνήσαμε και το βράδυ αργα. Δεν εχω ακόμη εντοπίσει ποιο απο τα 4 το εκανε αλλα πραγματι ζεσταίνονται και δεν έχουν και ιδιαίτερη όρεξη. :)Σήμερα το Μπατουλίνι τι κάνει?

τελειο video...:P:lol:η σφαλιαρα πεφτει συννεφο:lol:
Σταυρουλα!! Η Λυρα μοιαζει καταπληκτικα με Βιρμανικη...:blink::up:
υπαρχουν βεβαια διαφορες, αλλα μοιαζει παρα πολυ:)

Η σφαλιάρα πέφτει σύννεφο όλη την ημέρα για να στρώσει τον κώλο της κάπου η κυρία Λυρα.. Μονίμως θέλει να κάθεται πιο ψηλά και αν είναι κατελημένη η θέση που θέλει τότε ρίχνει φάπες.... Άμοιρε πρίνς.. άμοιρε πάρη.. μόνο τη ρέινα δεν ενοχλέι. αν την αγριοκοιτάξει η ρέινα τότε αλλάζει δωμάτιο η λύρα... τι να πώ... μου φαίνεται θα γεμίσω το χώρο ράφια να σκαρφαλώνουν οι γάτες!!!

Τα ζώα πολλές φορές είναι καλύτερα απο τους ανθρώπους... Δενώμαστε τόσο πολύ και τους δίνουμε ανθρώπινη υπόσταση, με αποτέλεσμα όταν φύγουν απο τη ζωή να πονάμε σαν να χάσαμε κάτι απο τον εαυτό μας... Ο Χαρίτος ήταν ενα μικρό κομμάτι της ζωής μας και όμως θα τον θυμώμαστε για πάντα... Αντίο Χαρίτο....

5056_1194550583129_1209362665_30560236_3022143_n.jpg

Ο χαρίτος μου απεβίωσε το σάββατο το πρωί, τα αίτια ήταν οξύ πνευμονικό οίδημα και κληρονομική καρδιακή ανεπάρκεια...
Περιττό να σας πώ οτι κλαίμε τρείς μέρες τώρα παρόλο που το είχαμε μόλις 4 μήνες...

Ήταν μέσα στην εγγύηση απο το μαγαζί που τον είχα αγοράσει και έτσι τώρα θα πρέπει να πάρω ενα άλλο...
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν πάρω θυλικό και το στειρώσω, η στείρωση γίνεται με ενχείρηση? και ποσο καιρό θέλουν να επουλωθούν τα ράμματα? είναι δύσκολη η φροντίδα του?
για κοριτσάκι έχω δεί αυτο το οποίο είναι Silver Persian cat :
Tony_01.jpg

Και για αγοράκι αυτό:

hOLYSMOKE.jpg

Λυπαμαι...εγγυηση για ζωακι δεν εχω ξανακουσει...τι ειναι,αντικειμενο;:down:

Όταν το αγοράζεις απο pet shop σου εγγυείτε οτι είναι υγιείς και αν σε περίπτωση απεβιώσει απο φυσικά αίτια η έχει παραμόρφωση σωματική φυσικά και στο αλλάζει.δέν το παίρνει πίσω,απλά σου στελνει άλλο ένα.

Εγω παντως δε θα επαιρνα ξανα απο πετ σοπ αν ημουν στη θεση σου.Προφανως οι γονεις των γατιων που τους προμηθευουν δεν εχουν κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις,κι εκτος απο τον πονο σας που χασατε το ζωακι σας και δεν τον υπολογισαν οταν σας εδωσαν το συγκεκριμενο γατακι,βλεπουν τα ζωακια ως αναλωσιμα.Εχουν ψυχουλες κι αυτα,και ειδικα κληρονομικες ασθενειες πρεπει και μπορουν να αποφευγονται,οχι να ερχονται στη ζωη και να φευγυν τεσσαρων μηνων γατακια.

Η καρδιακή ανεπάρκεια είναι ασθένεια η οποία δεν φαίνεται...

Μα ειπες πιο πανω οτι ηταν κληρονομικη.Υπαρχει εξεταση που κανουν οι γεννητορες και προβλεπονται οι καρδιακες παθησεις.

Απο την αρχή δέν φαίνεται, η ατροφία των αρτηριών της καρδιάς εξελίσεται με τον καιρό μαζί με την ανάπτυξη του ζώου.δέν φαίνεται εξ αρχής. Ρώτησα και μου είπαν.

Κοριτσια τα περσιας στρουμπουλευουν ποτε η προσπαθω τζαμπα;
Νονικά μου τα περσάκια δεν είναι από της μεγάλες φυλές δηλαδή όπως κοιτούσα κ στο γιατρό που έχει το ιδανικό βάρος για κάθε φυλή πρέπει να φτάσουν μέχρι 5 κιλά όχι παραπάνω, βέβαια ανάλογα κ με το κάθε γατάκι γιατί υπάρχουν γατιά πιο μεγαλόσωμα κ άλλα πιο λεπτεπίλεπτα. Δηλαδή δεν χρειάζεται να μας πιάνει το άγχος αν το γατάκι είναι γύρω στα 4 με 4.5 κιλά νομίζω είναι καλά, βέβαια η Κάντυ είναι περίπου 3 κιλά αλλά έτσι μου είπαν ότι είναι κ η μαμά της οπότε δεν ανησυχώ
:)Σήμερα το Μπατουλίνι τι κάνει?
Είναι καλύτερα Αναστασία μου αν κ δεν τρώει όπως έτρωγε το έχει κόψει το πολύ φαγητό ελπίζω να είναι λόγο καλοκαιριού αν κ αυτό το διάστημα δεν είχαμε ζέστες τι να πω. Εσείς είσαστε όλοι καλά;

Ο χαρίτος μου απεβίωσε το σάββατο το πρωί, τα αίτια ήταν οξύ πνευμονικό

Πολύ λυπάμαι για το γατάκι σου αλλά έχεις σκεφτεί ότι κ να πάρεις άλλο από πετ σοπ πάλι μπορεί να έχει προβλήματα γιατί τα γατάκια ζουν σε άθλιες συνθήκες κ γι αυτό παρουσιάζουν πρόβλήματα για μένα καλύτερα να πάρεις από έναν υπεύθυνο εκτροφέα κ να απαιτήσεις τα χρήματα σου πίσω από το πετ σοπ και να τους πεις ότι θα τους κάνεις κ καταγγελία για ψυχική οδύνη γιατί δεν είναι κ λίγο να χάνεις ένα πλάσμα που δένεσαι μαζί του κ το αγαπάς. και όπως λέει κ η Δώρα τι θα πει εγγύηση; μιλάμε για ζωντανό οργανισμό όχι για πράγμα

Απο την αρχή δέν φαίνεται, η ατροφία των αρτηριών της καρδιάς εξελίσεται με τον καιρό μαζί με την ανάπτυξη του ζώου.δέν φαίνεται εξ αρχής. Ρώτησα και μου είπαν.
Καμία ασθένεια δεν φαίνεται εξαρχής μέχρι να αρχίσουν τα προβλήματα, τότε ψάχνεις κ ανακαλύπτεις τα πάντα για να ελέγξεις όμως κάτι τέτοιο θα πρέπει να ξέρεις τους γονείς της γάτας σου πράγμα που δεν νομίζω ότι είναι δυνατό αυτό αν το πήρες από πετ σοπ εκτός κ αν το μαγαζί αυτό κάνει εκτροφή οπότε μπορεί να γνωρίζει τι συμβαίνει

το συγκεκριμένο pet shop είναι καλός μου φίλος και τον εμπιστευομαι γιατι και αυτός απο εκτροφέα απευθείας μου το φέρνει.οπότε είναι το ίδιο πράγμα σχεδόν.
Το θέμα είναι για το θυλικό τι γίνεται με τη στείρωση

Ελενα καλα που μου ειπες για την δικη σου τη μπουμπου γιατι ειχα αρχισει να ανησυχω.Μαλλον ειναι το σουλουπι του ετσι γιατι τρωει τον αμπακο και παλι πειναει,εχει τον κλασσικο ανδρικο μεταβολισμο που ζηλευουμε ολες:P

Για τον Χαριτο λυπαμαι πολυ,ηταν αξιολατρευτο μουτρακι,με τα διαφορετικα ματακια του.:(:(:(
Το γεγονος οτι εχουν εγγυηση στα ζωακια τους μου ακουγεται καπως,να παρεις τα λεφτα σου πισω 'η να στα βαλουν πιστωση να παιρνεις τροφες στο μελλον,γατακι να μην ξαναπαρεις απο κει,να απευθυνθεις σε εκτροφεα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back