καλημέρα φίλτατες γατομαμάδες... τι κάνετε και πώς περνάτε; εγώ τέλεια... είμαι στην δουλειά, μετά από μία μικρή απόδραση από την καθημερινότητα, μετο κεραμιδόγατό μου αγκαλιά και δύο κουτάβια δεξιά και αριστεραά μου....
τα άλλα τέσσερα γατάκια μου βαίνουν καλώς .... άλλα παχαίνουν, άλλα αδυνατίζουν... μόνο η ρέινα διατηρεί το βάρος της.... ο πρίνς είναι της δίαιτας (4.2 έφτασε... ) ο πάρης τρώει λίγο παραπάνω αυτήν την περίοδο... και η κυρά Λύρα μας η λιχούδο είναι 3.600!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ένα κιλο σε δύο μήνες... τόσο δεν είναι σπίτι; Μιλάμε ότι τρώει πολύ αυτή η γάτα.... Της κόψαμε τα αλαντικά, τα ψάρια, το αγγούρι!! τα μπισκότα, το γιαούρτι, κλπ που της διναμε από λίγο και όμως ακόμη παχαίνει!!! Μιλάμε για όρεξη...
Την περασμένη βδομάδα αναγκάστηκα να αφήσω τα τερατάκια μου στο άλλο σπίτι του γιώργου να μου τα φροντίζουν γιατί έπρεπε να φύγω και ειλικρινά δεν μάρεσε καθόλου. Δεν μπορούσα να κοιμηθω΄τα βράδια χωρίς τον πρίνς διπλα μου, χωρίς τον πάρη να μας καταχεριάζει, χωρίς τη ρέινα να γουργουρίζει και την λύρα να μας τσαλαπατάει! Μαλλόν έγινα κατηγορία Μαζόχα!
και δεν μάρεσε ακόμη περισσότερο που η κοπέλα στις τηλεφωνικές συζητήσεις μας μου έλεγε ότι της γουργουρίζανε... Μέχρι και "η γάτα με την στριμμένη έκφραση..." (βλέπε ρέινα)της γουργρούρισε...
όταν εγώ γύρισα να τα πάρω με το γιωργο και μας είδαν τα γατιά φουντώσαν αμέσως. Ούτε σκύλο να βλέπανε. και για δύο ώρες δεν με πλησιάζανε.

γιατί τα παράτησα....
Αυτα νιώθω άσχημα

αλλά ξέρω ότι θα πρέπει να τα ξανα αφήσω τον αύγουστο και τα έχω ήδη βάψει μαύρα...