Περσίας maniacs

Τι τελειες φωτο ,ειδικα αυτη με το γλωσσακι εξω:P,πολυ φατσα η Καντυ!Αλλα ο Μπατ ειναι αυτος που προδιαθετει για αγκαλιες,φαινεται χαλβαδουλης,σαν τον Ραμσουλη μου!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επειδή το έχω συζητήσει με την εκτροφέα της μου είπε να μην ανησυχώ κ ότι κ η γάτες είναι σαν τους ανθρώπους, όπως υπάρχουν κ άνθρωποι που είναι ξέρεις λεπτεπίλεπτοι έτσι υπάρχουν κ γάτες μινιατούρες γι αυτό μην ανησυχείς, αλώστε ο Ραμσης είχε τόσο καιρό στο δρόμο σιγά σιγά θα πάρει κι άλλα κιλά πιστεύω δεν έχει ηρεμήσει ακόμα το ζώο από την ταλαιπωρία που πέρασε, θα δεις ότι θα παχύνει κι άλλο, αλλά είναι η φύση του να είναι αδύνατος κ πάλι μην ανησυχείς αν τρώει, είναι ζωηρούλης πάει τουαλέτα όλα πάνε μια χαρά απλά ειναι αδύνατος άλλωστε κ της Αναστασίας το Ναλάκι κ αυτό ειναι αδύνατο δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι

Ναι,μια χαρα ειναι,και τρωει σαν μοσχαρι,και νερακι πινει πολυ,και παραγωγικοτατος ειναι στην τουαλετα!:rolleyes:
Αν ειναι το σουλουπι του ετσι ενταξει,να μην ανησυχω κι εγω.Αν παλι βαλει κανενα κιλακι παλι θα μ'αρεσει,να ζουλαω περισσοτερο!:P

Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα. Και μην στενοχωριέσαι. Η Νάλα μου είναι 2.5 κιλά μόνον και στις 17 Ιουλίου γίνεται 2 χρονών το μωράκι μου... Ειναι το σουλούπι της έτσι. Μικροσωμος ήταν και ο μπαμπας της.:)

Κοντα στα 3 ειχε φτασει ο Ραμσης αλλα με το που σταματησε την πολυθερμιδικη παστα,επεσαν κι οι ζεστες μαζι και εχασε παλι λιγο,μαλλον τελικα δεν ειναι στο σκαρι του να γινει πολυ τσουπωτο.Θα δουμε τον χειμωνα πως θα παει,σωστα;:hmm:

ΥΓ Υπεροχες οι φωτο που εβαλες στην προηγουμενη σελιδα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol:Καλό....
Αλλα μόνον που η Λούση δεν ταράχτηκε αλλα γαύγιζε και δεν κρατιόταν. ΗΘΕΛΕ να τη φάει νομίζω Κάθε φορά που η Νάλα τσιρίζει στο χτένισμα η Λούση θέλει να την κυνηγήσει και να την δαγκώσει στην ουρα. Σα να λεει: Μωρή ρουφιάνα μονον εμενα θα μαλώνουν? Θα σε φτιάξω εγώ τωρα που τους βγάζεις γλώσσα κι εχεις και νευράκια....:lol:
:lol::lol:
:lol::lol::lol::lol: απίθανη Η Λουσίτσα:up:
Τι τελειες φωτο ,ειδικα αυτη με το γλωσσακι εξω:P,πολυ φατσα η Καντυ!Αλλα ο Μπατ ειναι αυτος που προδιαθετει για αγκαλιες,φαινεται χαλβαδουλης,σαν τον Ραμσουλη μου!:D
Εχει πάντα τη γλώσσα έξω η Κάντυ:P Τελικά όλα τα αγοράκια είναι χαλβαδάκια κ για αγκαλίτσες πολλές, βέβαια ο δικός μου δεν κάθεται κ κάνει κ την εξής μπινιά όταν τον αγκαλιάζει κάποιος χουρχουρίζει πολύ δυνατά ώστε να νομίζεις ότι το απολαμβάνει κ μώλις χαλαρώνεις την κοπανάει αμέσως:mad:
Ναι,μια χαρα ειναι,και τρωει σαν μοσχαρι,και νερακι πινει πολυ,και παραγωγικοτατος ειναι στην τουαλετα!:rolleyes:
Αν ειναι το σουλουπι του ετσι ενταξει,να μην ανησυχω κι εγω.Αν παλι βαλει κανενα κιλακι παλι θα μ'αρεσει,να ζουλαω περισσοτερο!:P
Κοντα στα 3 ειχε φτασει ο Ραμσης αλλα με το που σταματησε την πολυθερμιδικη παστα,επεσαν κι οι ζεστες μαζι και εχασε παλι λιγο,μαλλον τελικα δεν ειναι στο σκαρι του να γινει πολυ τσουπωτο.Θα δουμε τον χειμωνα πως θα παει,σωστα;:hmm:
Εντάξει μωρέ αφου οι λειτουργίες του είναι όλες φυσιολογικές δεν πειράζει σιγά σιγά θα πάρει βάρος ήταν κ πολύ ταλαιπωρημένος ο καημενούλης. Πάντως παίζει ρόλο κ η τροφή όταν βρεθείς καλά οικονομικά να του παίρνεις την Περζιαν της Ρουαγιαλ Κανιν είναι πολύ λιπαρή κ παίρνουν βάρος μ αυτή αλλά κ η Fit 32 που μου σύστησε η Αναστασία είναι κ πιο φθηνή κ εξήσου καλή. Πάντως ρώτα κ τον γιατρό σου θα ρωτήσω κ εγώ, υπάρχουν κ βιταμινούλες σε πάστα που δεν νομίζω να ανεβάζουν τις τιμές της ουρίας κλπ. πρέπει να είναι πολύ καλές.Θα κοιτάξω αύριο πως λέγεται η κρέμα κ να δω κ τα συστατικά

Eχει το γλωσσακι εξω παντα;;;:blink:Δεν γελας οταν την κοιτας;:lol:

Τρωει ακομα την k/d αλλα σε καμια εβδομαδα τελειωνει.Αν ειναι να του δωσω λιπαρη τροφη δεν κανει να του δωσω την οριτζεν που δινω και στην Μπιζου;:hmm:Εχει δυναμωσει πολυ η τριχα της,απο λεπτη και απαλη εγινε χοντρη και δυνατη,ειδα μεγαλη διαφορα.:)
Αν θεωρεις την αλλη καλυτερη εκεινη θα παρω.Αν υπαρχει πολυθερμιδικη παστα που δεν πειραζει στα νεφρακια να του τη δωσω,εννοειται.Εχω και ενα σωληναριο nutri-force βιταμινουχα παστα,να του δινω ποτε ποτε;;;

Eχει το γλωσσακι εξω παντα;;;:blink:Δεν γελας οταν την κοιτας;:lol:

Τρωει ακομα την k/d αλλα σε καμια εβδομαδα τελειωνει.Αν ειναι να του δωσω λιπαρη τροφη δεν κανει να του δωσω την οριτζεν που δινω και στην Μπιζου;:hmm:Εχει δυναμωσει πολυ η τριχα της,απο λεπτη και απαλη εγινε χοντρη και δυνατη,ειδα μεγαλη διαφορα.:)
Αν θεωρεις την αλλη καλυτερη εκεινη θα παρω.Αν υπαρχει πολυθερμιδικη παστα που δεν πειραζει στα νεφρακια να του τη δωσω,εννοειται.Εχω και ενα σωληναριο nutri-force βιταμινουχα παστα,να του δινω ποτε ποτε;;;
όχι μωρέ το έχω συνηθίσει, άλλωστε μου φαίνεται πολύ γλυκό που είναι έτσι:lol:
nutri-force; ίσως μιλάμε για την ίδια αν είναι το σωληνάριο μπλε τότε μάλλον αυτή θα είναι εμένα μου την είχε δώσει ο γιατρός για να δυναμώσουν πιστεύω ότι δεν τους κάνει κακό ίσα ίσα βεβαια επειδή ποτέ δεν ξέρεις να ρωτήσουμε καλύτερα κ τον γιατρό του φόρουμ. Κοιτα αυτή την τροφή που μου λες δεν την έχω πάρει ποτέ, μπορεί να είναι καλή. Εγω παλια τους έδινα την Χιλς που είναι εξίσου καλή όμως από τότε που την άλλαξα κ δίνω αυτή που σου είπα η Κάντυ έφτασε στα 3.600 (ξεκίνησε από 2800 να φανταστείς) κ πιστεύω ότι είναι καλύτερη. Ασε δε που η γούνα τους δεν έχει καμία σχέση με πριν είναι καταπληκτική μόνο που είναι ακριβή. Αλλά κ fit 32 που η Αναστασία την δίνει σε όλα τα γατάκια της κ την έχει δοκιμασμένη πολύ καιρό είναι εξίσου καλή. Πάντως αν μπορείς να παίρνεις την Περζιαν για μένα είναι η καλύτερη λύση γιατί προλαμβάνει κ τις ουροληθιάσεις γενικά είναι ότι καλύτερο υπάρχει για τα περσικά, άσε που τρελένονται κ αυτά να την τρώνε:)

Α! δεν ξέρω αν στο ξαναέγραψα αλλά το Αβαταρ είναι φοβερό:up:

Ναι,μου το ξαναεγραψες!:lol::up:

Δε θυμαμαι τι χρωμα ειναι το σωληναριο,για να ρωτησω τον γιατρο του φορουμ πρεπει να ανοιξω θεμα ειδικα γι'αυτο;

Η περσιαν ποσο εχει;
Κι η οριτζεν ειναι αρκετα ακριβη,την πηρα γιατι δεν εχει δημητριακα,πατατες κτλ μεσα,νομιζω οτι τασυστατικα της ειναι οτι θα ετρωγε και μια γατα αν ζουσε εξω,κρεας και λιγο πρασινακι.

:lol::lol::lol::lol: απίθανη Η Λουσίτσα:up:
Εχει πάντα τη γλώσσα έξω η Κάντυ:P Τελικά όλα τα αγοράκια είναι χαλβαδάκια κ για αγκαλίτσες πολλές, βέβαια ο δικός μου δεν κάθεται κ κάνει κ την εξής μπινιά όταν τον αγκαλιάζει κάποιος χουρχουρίζει πολύ δυνατά ώστε να νομίζεις ότι το απολαμβάνει κ μώλις χαλαρώνεις την κοπανάει αμέσως:mad:

Περζιαν της Ρουαγιαλ Κανιν είναι πολύ λιπαρή κ παίρνουν βάρος μ αυτή αλλά κ η Fit 32 που μου σύστησε η Αναστασία είναι κ πιο φθηνή κ εξήσου καλή.
αααα τον άτιμο τον Μπατ. Ωστε έτσι? :P:lol:
Οσο για τις τροφές αυτές ναι η πέρσιαν είναι πολύ καλή, αλλα εκτος του ότι είναι λιπαρή και λεκιάζει το τρίχωμά τους όταν γλύφονται (τουλάχιστον ετσι ξέρω απο της Σταυρούλας τα γατόνια), εμενα στον Περσουλη έφερνε και διάρροιες. Η fit32 με έχει βολέψει πολύ και είναι και εξαιρετική οσον αφορα το βάρος του καθενός γατουνίου. Δηλ. στα υπέρβαρα ρυθμίζει το βάρος ωστε να χάσουν τρώγοντας κανονικά και χορταίνοντας, και στα αδύνατα όπως η Ναλίτα μου, προσθέτει βαρος. Εμένα απο 2 κιλά έφτασε αισίως τα 2.500. Τώρα λόγω καλοκαιριου έχασε 100 γραμ.:)

Ναι,μου το ξαναεγραψες!:lol::up:

Δε θυμαμαι τι χρωμα ειναι το σωληναριο,για να ρωτησω τον γιατρο του φορουμ πρεπει να ανοιξω θεμα ειδικα γι'αυτο;

Η περσιαν ποσο εχει;
Κι η οριτζεν ειναι αρκετα ακριβη,την πηρα γιατι δεν εχει δημητριακα,πατατες κτλ μεσα,νομιζω οτι τασυστατικα της ειναι οτι θα ετρωγε και μια γατα αν ζουσε εξω,κρεας και λιγο πρασινακι.
Νομίζω πως ειναι πολύ καλή τροφή κι αυτή. Ρώτα τον γιατρό τους.

καλημέρα φίλτατες γατομαμάδες... τι κάνετε και πώς περνάτε; εγώ τέλεια... είμαι στην δουλειά, μετά από μία μικρή απόδραση από την καθημερινότητα, μετο κεραμιδόγατό μου αγκαλιά και δύο κουτάβια δεξιά και αριστεραά μου....

τα άλλα τέσσερα γατάκια μου βαίνουν καλώς .... άλλα παχαίνουν, άλλα αδυνατίζουν... μόνο η ρέινα διατηρεί το βάρος της.... ο πρίνς είναι της δίαιτας (4.2 έφτασε... ) ο πάρης τρώει λίγο παραπάνω αυτήν την περίοδο... και η κυρά Λύρα μας η λιχούδο είναι 3.600!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ένα κιλο σε δύο μήνες... τόσο δεν είναι σπίτι; Μιλάμε ότι τρώει πολύ αυτή η γάτα.... Της κόψαμε τα αλαντικά, τα ψάρια, το αγγούρι!! τα μπισκότα, το γιαούρτι, κλπ που της διναμε από λίγο και όμως ακόμη παχαίνει!!! Μιλάμε για όρεξη...

Την περασμένη βδομάδα αναγκάστηκα να αφήσω τα τερατάκια μου στο άλλο σπίτι του γιώργου να μου τα φροντίζουν γιατί έπρεπε να φύγω και ειλικρινά δεν μάρεσε καθόλου. Δεν μπορούσα να κοιμηθω΄τα βράδια χωρίς τον πρίνς διπλα μου, χωρίς τον πάρη να μας καταχεριάζει, χωρίς τη ρέινα να γουργουρίζει και την λύρα να μας τσαλαπατάει! Μαλλόν έγινα κατηγορία Μαζόχα!

και δεν μάρεσε ακόμη περισσότερο που η κοπέλα στις τηλεφωνικές συζητήσεις μας μου έλεγε ότι της γουργουρίζανε... Μέχρι και "η γάτα με την στριμμένη έκφραση..." (βλέπε ρέινα)της γουργρούρισε...

όταν εγώ γύρισα να τα πάρω με το γιωργο και μας είδαν τα γατιά φουντώσαν αμέσως. Ούτε σκύλο να βλέπανε. και για δύο ώρες δεν με πλησιάζανε. :( γιατί τα παράτησα....

Αυτα νιώθω άσχημα :( αλλά ξέρω ότι θα πρέπει να τα ξανα αφήσω τον αύγουστο και τα έχω ήδη βάψει μαύρα...

Λεω να παρω την fit 32 τελικα και να την δινω εκ περιτροπης με την οριτζεν -ή και μιγμα των δυο αυτων τροφων-και στα δυο γατια,δεν θελω να του δωσω τοσο λιπαρη τροφη οσο η περσιαν οσο καλη κατα τα αλλα κι αν ακουγεται.
Αν ρυθμιζει το βαρος οπως λες θα βολεψει και με την στρουμπουλουδα μου και με τον Ονουφριο τον Ραμσουλη.
Την Οριτζεν την εχω σε μεγαλη εκτιμηση,εχει φοβερα συστατικα και την τρωνε με ορεξη-στην Μπιζου την δινω αλλα ο Ραμσης της κλεβει μερικες κροκετουλες ποτε ποτε!;)
Πιστευω οτι ειναι οτι πιο "φυσιολογικο" μπορω να τους δωσω οσον αφορα ξηρη τροφη.Απλα σε μιξη με μια αλλη,καθαρα για στειρωμενα τροφη ,θα αποφυγω τυχον θεματα με ουροποιητικο.Οχι οτι η οριτζεν δημιουργει προβληματα αλλα θα ειμαι κι εγω πιο ησυχη.

καλημέρα φίλτατες γατομαμάδες... τι κάνετε και πώς περνάτε; εγώ τέλεια... είμαι στην δουλειά, μετά από μία μικρή απόδραση από την καθημερινότητα, μετο κεραμιδόγατό μου αγκαλιά και δύο κουτάβια δεξιά και αριστεραά μου....

τα άλλα τέσσερα γατάκια μου βαίνουν καλώς .... άλλα παχαίνουν, άλλα αδυνατίζουν... μόνο η ρέινα διατηρεί το βάρος της.... ο πρίνς είναι της δίαιτας (4.2 έφτασε... ) ο πάρης τρώει λίγο παραπάνω αυτήν την περίοδο... και η κυρά Λύρα μας η λιχούδο είναι 3.600!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ένα κιλο σε δύο μήνες... τόσο δεν είναι σπίτι; Μιλάμε ότι τρώει πολύ αυτή η γάτα.... Της κόψαμε τα αλαντικά, τα ψάρια, το αγγούρι!! τα μπισκότα, το γιαούρτι, κλπ που της διναμε από λίγο και όμως ακόμη παχαίνει!!! Μιλάμε για όρεξη...

Την περασμένη βδομάδα αναγκάστηκα να αφήσω τα τερατάκια μου στο άλλο σπίτι του γιώργου να μου τα φροντίζουν γιατί έπρεπε να φύγω και ειλικρινά δεν μάρεσε καθόλου. Δεν μπορούσα να κοιμηθω΄τα βράδια χωρίς τον πρίνς διπλα μου, χωρίς τον πάρη να μας καταχεριάζει, χωρίς τη ρέινα να γουργουρίζει και την λύρα να μας τσαλαπατάει! Μαλλόν έγινα κατηγορία Μαζόχα!

και δεν μάρεσε ακόμη περισσότερο που η κοπέλα στις τηλεφωνικές συζητήσεις μας μου έλεγε ότι της γουργουρίζανε... Μέχρι και "η γάτα με την στριμμένη έκφραση..." (βλέπε ρέινα)της γουργρούρισε...

όταν εγώ γύρισα να τα πάρω με το γιωργο και μας είδαν τα γατιά φουντώσαν αμέσως. Ούτε σκύλο να βλέπανε. και για δύο ώρες δεν με πλησιάζανε. :( γιατί τα παράτησα....

Αυτα νιώθω άσχημα :( αλλά ξέρω ότι θα πρέπει να τα ξανα αφήσω τον αύγουστο και τα έχω ήδη βάψει μαύρα...
Καλώς μας ξαναήρθες Σταυρούλα μου και καλώς τα ξαναβρήκες τα μικρά σου!! Μην στενοχωριέσαι και εντός ολίγου θα ξαναβρίσκονται όλα μαζί γύρω σου στο κρεβατι και στις αγκαλιές σας:):lol:

Νονικα να την πάρεις την fit32 ειναι πολύ καλή τροφή και ειμαι πολύ ευχαριστημένη.

Θα την παρω και θα σου πω εντυπωσεις.:)

καλημέρα, καλημέρα, ξαναβρήκα τα μωρά μου... όλη μέρα ταβλιάζονται στον ύπνο και όταν θέλω εγω να ξεκουραστώ τότε χοροπηδάνε πάνω μας... η κυρία λύρα χτές ήταν του γουργουρίσματος... στο κρεβάτι με απαιτήσεις αγκαλιάς και χαδιού...

μμ σήμερα ο κάρλος ήρθε για το πρωινό του συντροφιά με ένα κατσούλι τόσο δα... δύο τριών μηνών το κόβω, και θηλυκό...... φυσικά ανεμβολίαστο. Έψαξα τριγύρο από ποιά γατο μάνα έφυγε αλλά κανείς από τους γείτονες δεν παραδέχτηκε ότι είναι δικό του. οπότε το υιοθέτησα.. Frida το είπαμε...

Στα δικά μας, την παρασκευή το μεσημέρι ο πρίνς δάγκωσε άσχημα τη μικρή του γιώργου. Καθόταν μπροστά στο πληντύριο ο πρίνς και κοίταγε προς τον μπιντέ. Η Ελένη απλώς σκέφτηκε να τον χαϊδέψει και την πάτησε. Βλέπετε ο κύριος πρίνς παραμόνευε τον πάρη που ήταν πίσω από το μπιντε... Μόλις η ελένη ακούμπησε τον πρίνς, αυτός της όρμησε και την δάγκωσε πολύ άσχημα στο αριστερό χέρι... τι να πω.....

το περιεργο ειναι οτι η εελενη δεν εβγαλε δεν εβγαλε κιχ απο την επιθεσυη ενω σε αντιστοιχη επιθεση του πρινσ σε μενα εγω τσιριζα....

καλημέρα, καλημέρα, ξαναβρήκα τα μωρά μου... όλη μέρα ταβλιάζονται στον ύπνο και όταν θέλω εγω να ξεκουραστώ τότε χοροπηδάνε πάνω μας... η κυρία λύρα χτές ήταν του γουργουρίσματος... στο κρεβάτι με απαιτήσεις αγκαλιάς και χαδιού...

μμ σήμερα ο κάρλος ήρθε για το πρωινό του συντροφιά με ένα κατσούλι τόσο δα... δύο τριών μηνών το κόβω, και θηλυκό...... φυσικά ανεμβολίαστο. Έψαξα τριγύρο από ποιά γατο μάνα έφυγε αλλά κανείς από τους γείτονες δεν παραδέχτηκε ότι είναι δικό του. οπότε το υιοθέτησα.. Frida το είπαμε...

Στα δικά μας, την παρασκευή το μεσημέρι ο πρίνς δάγκωσε άσχημα τη μικρή του γιώργου. Καθόταν μπροστά στο πληντύριο ο πρίνς και κοίταγε προς τον μπιντέ. Η Ελένη απλώς σκέφτηκε να τον χαϊδέψει και την πάτησε. Βλέπετε ο κύριος πρίνς παραμόνευε τον πάρη που ήταν πίσω από το μπιντε... Μόλις η ελένη ακούμπησε τον πρίνς, αυτός της όρμησε και την δάγκωσε πολύ άσχημα στο αριστερό χέρι... τι να πω.....

το περιεργο ειναι οτι η εελενη δεν εβγαλε δεν εβγαλε κιχ απο την επιθεσυη ενω σε αντιστοιχη επιθεση του πρινσ σε μενα εγω τσιριζα....
Πωωπωωω τι νέα είναι αυτά!!!! Να σας ζήσει το νέο μωράκι και τι ομορφο ονομα!!!:up:
Κρίμα για τον απαίσιο τρόπο του γιου σου Πρινς.:P ΕΙναι κακομαθημένος. Ορίστε μας:P;)
Οσο για τις στιγμές της γατίσιας ηρεμίας σας και των χαδιών σας ΜΠΡΑΒΟ σας. Σας θαυμάζω.!!!!:up:

Kαινουριο μελος στη οικογενεια;Να σας ζησει,περιμενουμε φωτο!!!:up:

στην οικογένεια της δουλειάς μας ... σκυλογατοοικογένεια :Ρ... εχω στο κινητό μου αρκετές πρέπει να ανεβάσω...

Nonika ο ραμψής καλά είναι; φούντωσε καμιά στάλα;

Κυρία Αναστασία φίλα μου τα γατούνια σου.....

στην οικογένεια της δουλειάς μας ... σκυλογατοοικογένεια :Ρ... εχω στο κινητό μου αρκετές πρέπει να ανεβάσω...

Nonika ο ραμψής καλά είναι; φούντωσε καμιά στάλα;

Κυρία Αναστασία φίλα μου τα γατούνια σου.....
Καλημέρα περσάκια μου γλυκά... Κανένας δεν μιλά πια εδώ στο θεματάκι μας.... λίγο η Έλενα, η Νόνικα η Σταυρουλα κι εγώ πού και πού. Σταυρουλα στα φίλησα κι απο χθες το βράδυ που μιλήσαμε στο τηλέφωνο.
Φίλα μου και τα δικά σου...
Ο Περσης μου σας αφιερώνει λοιπόν την αφεντιά του για καλημερούδια σήμερα!!!
:)
DSC00781.jpg

μα τι γάταρος είναι αυτός;

χμ Αναστασία λέω να ανέβω να σας δώ όταν έρθω για άμμους. (σήμερα θα παραγγείλω. χτές τρέχαμε όλη μέρα στο θριάσιο με τη γιαγιά, μετά κτηνίατρο η Λύρα μας.... σήμερα χαράματα πάλι νοσοκομείο, λέω παρασκευή να πάω χμ αλήθεια εσύ δουλεύεις ακόμη τα απογεύματα;)

αν καταφέρω και βρώ μια στάλα χρόνο θα σας ανεβάσω φωτογραφίες και γώ. τα μωρά μου :)

παιδιά η λύρα μόλις με δεί να ξαπλώνω ανάσκελα έρχεται και σκαρφαλώνει πάνω μου και βολεύεται. χτές έτσι μας πήρε ο ύπνος. εμένα δηλαδή γιατί ο γιώργος λέει ότι η λύρα γουργούριζε και τον κοίταγε με μισόκλειστα μάτια μέχρι που αποκοιμήθηκε και εκείνος. το περίεργο είναι ότι το κάνει μόνο σε μένα η λύρα. το ακόμη πιο περίεργο είναι ότι θέλει απλώς να κάτσει δεν θέλει να την χαιδέψουμε ή να της τρίψουμε την μύτη. Αν την αγγίξω σηκώνεται και φεύγει....

Το θεικό είναι ότι ο πρίνς ζηλεύει που ξαπλώνει η λύρα πάνω μου και με φιλοδωρεί με πατούσες..... τεράστιες πατούσες, με τεράστιες νυχάρες... πρέπει να τους κόψω τα νύχια..... χμ

Η λύρα μας έχει γίνει τελείως ξεδιάντροπή... δεν φτάνει που τρώει σαν φοράδα πλέον (κατά βούληση λέει ο γιατρός) δεν μπορείς να ανοίξεις ψυγείο και τσούπ δίπλα σου. αν δεν της δώσεις σημασία κάνει μιαααααααρ. αν την αγνοήσεις ανεβαινει τραπέζι.... Αν ακούσει μαχαιροπήρουνο τσούπ ανεβαίνει σε αγκαλιά.... να δεί τι τρώμε.... έλεος... κακιά πεθερά.....

Αναστασία θυμίζει τη Λούσυ σου... :Ρ

μα τι γάταρος είναι αυτός;

Το θεικό είναι ότι ο πρίνς ζηλεύει που ξαπλώνει η λύρα πάνω μου και με φιλοδωρεί με πατούσες..... τεράστιες πατούσες, με τεράστιες νυχάρες... πρέπει να τους κόψω τα νύχια..... χμ

Ε! δεν το καταλαβαίνεις το καημένο το αντράκι, σου λέει με τον τρόπο του ότι "είμαι και εγώ εδώ,κοιταξεμε". Αχ μωρέ πάντως ακούγονται σκέτη γλύκα. Να σου ζήσουν :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back