Περσίας maniacs

Νομιζω Ελενα οτι τα τορτι ποιντ βγαζουν ολα τα χρωματα σε ποιντ.Ρωτα και τη Γιουλη που τα γνωριζει καλυτερα.
Δεν ξερω Σταυρουλα μου,ποιντ ειναι σιγουρα,εγω νομιζα οτι ειναι μπλε-κρεμ αλλα η Ελενα απο οτι μου ειπε στα ποιντ περσικα επιτρεπεται και δευτερο χρωμα σε μικρη αναλογια.Γιατι δεν τη φερνεις στην εκθεση να σε κατατοπισει καποιος κριτης;
Τα μικρα τα βλεπεις χορτατα;Μην την αφηνεις να βγαινει αν αφηνει τα μωρα της πολλη ωρα,και εντοπιζεις και απωλεια βαρους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομιζω Ελενα οτι τα τορτι ποιντ βγαζουν ολα τα χρωματα σε ποιντ.Ρωτα και τη Γιουλη που τα γνωριζει καλυτερα.
Δεν ξερω Σταυρουλα μου,ποιντ ειναι σιγουρα,εγω νομιζα οτι ειναι μπλε-κρεμ αλλα η Ελενα απο οτι μου ειπε στα ποιντ περσικα επιτρεπεται και δευτερο χρωμα σε μικρη αναλογια.Γιατι δεν τη φερνεις στην εκθεση να σε κατατοπισει καποιος κριτης;
Τα μικρα τα βλεπεις χορτατα;Μην την αφηνεις να βγαινει αν αφηνει τα μωρα της πολλη ωρα,και εντοπιζεις και απωλεια βαρους.

δεν την αφήνω να πάει πουθενά. μέσα στο δωμάτιο τριγυρνάει. νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ βγαίνει στο μπαλκόνι για λίγο. λίγο όμως γιατί θέλει και η ρέινα να βγεί. βολτάρει στο δωμάτιο όμως....

Για να την φέρω σε έκθεση θα πρέπει να την ταλαιπωρήσω ιδιαίτερα. Δεν χωνεύει το αυτοκίνητο, νιαουρίζει σε όλη τη διαδρομή. Λές και τη σφάζουν ένα πράγμα. Δεν θεέλι να περιορίζεται....

Από την άλλη τα μικρά τα βλέπω με τεράστιες κοιλιές αλλά η ζυγαριά επιμένει ότι είναι πιο αδύνατα από χτες. έπίσης δεν μας επιτρέψει να της κόψουμε τις τρίχες για να θηλάζουν πιο εύκολα τα μωρα. χμ το παλεύουμε. πάντως με το μπιμπερό δεν φάγαν πολύ. δεν θέλανε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σταυρούλα όπως κοιτάω την φωτογραφία που έχει στην υπογραφή η Λύρα έχει λίγο άσπρο στη δεξιά πλευρά της μάσκας κ στα ποδαράκια όταν δεν έχει ομοιόμορφο χρώμα η μάσκα νομίζω θεωρείται tortie blue αλλά αυτές τις απορίες μάλλον θα μας τις λύσεις μία εκτροφέας περσικών, ή κ η Νεκταρία μπορεί να βοηθήσει γιατί έχει μεγάλη εμπειρία κ στα περσικά. Τις περιμένω πως κ πως τις φωτογραφίες:up:

Από την άλλη τα μικρά τα βλέπω με τεράστιες κοιλιές αλλά η ζυγαριά επιμένει ότι είναι πιο αδύνατα από χτες. έπίσης δεν μας επιτρέψει να της κόψουμε τις τρίχες για να θηλάζουν πιο εύκολα τα μωρα. χμ το παλεύουμε. πάντως με το μπιμπερό δεν φάγαν πολύ. δεν θέλανε.
Μπορεί να φταίει η ζυγαριά Σταυρούλα ή να τα ζυγίσατε μετά το φαγητό κ να φαινόταν ότι ήταν πιο βαριά λόγω υγρών, γενικά αν τα βλέπεις ζωηρά κ να τρώνε, κ γενικά να έχουν όρεξη δεν νομίζω πως πρέπει να ανησυχείς:hmm:

Για τι διαφορα στο βαρος μιλαμε Σταυρουλα;Μηπως εγινε αυτο που σου ειπε η Ελενα;

Μπορεί να φταίει η ζυγαριά Σταυρούλα ή να τα ζυγίσατε μετά το φαγητό κ να φαινόταν ότι ήταν πιο βαριά λόγω υγρών, γενικά αν τα βλέπεις ζωηρά κ να τρώνε, κ γενικά να έχουν όρεξη δεν νομίζω πως πρέπει να ανησυχείς:hmm:

γενικά κοιμουνται (χωρίς την κυρία....) αλλά όσο και στην άλλη γωνία αν είναι η καλή μας μόλις τους νιαουρίζει της απαντάνε με όλη τους τη δύναμη.. μόλις στρώνεται κάτω ξεκινάν και σκαρφαλώνουν και την ποδοπατάνε και την τριγυρίζουν και κείνη γουργουρίζει.... καλά μου φαίνονται..

έλενα έχω ήδη στείλει δύο και παλεύω το τρίτο...

Για τι διαφορα στο βαρος μιλαμε Σταυρουλα;Μηπως εγινε αυτο που σου ειπε η Ελενα;

3 γραμμάρια κάτω από χτες το άσπρο. το γκρίζο το πρωί ήταν ένα γραμμάριο κάτω τώρα είναι 2 πάνω..

Τώρα τάισα και τη ομορφιά μας. Αυτή που τόσο καιρό έτρωγε σα βόδι τώρα τπτ νηστικιά. στο στόμα την ταίζω....

Μπορει να επαιζε η ζυγαρια,να εχεις σταθερες ωρες που τα ζυγιζεις,μην το κανεις μια πριν το φαγητο και μια μετα.

υπάρχουν κ blue tortie H seal tortie που δεν είναι τόσο εμφανές το tortie
Όπως αυτά που είναι seal tortie point
DSCN0138.JPG
narcis-9,5months_78.jpg
Συγγνώμη Έλενα γιατι εγώ στην πρώτη φωτο νομίζω πως ειναι ο Μπατ?
Το δεύτερο είναι κι αυτο ένα όνειρο!!! Τι χρώμα τέλειο είναι αυτό!!! πως λεγεται είπαμε?
:hmm:
Γιατι τα Τορτι μπορούν να βγάλουν όλα τα χρώματα; νόμιζα ότι τα Κάλικο την είχαν αυτή την ιδιότητα
Απ΄ό,τι μου έχει πει η Γιουλη τουλάχιστον στα βιρμανάκια οι ταρταρουγες μπορουν να βγάλουν όλα τα χρώματα. Αν θυμάμαι καλά:hmm:

Καλησπέρα, με μπερδέψατε, τελικά δεν είναι πόιντ η λύρα; ή είναι τόρτι πόιντ;

Δώρα από την προηγούμενη γέννα της ένα σταχτί κουκλάκι είδα μόνο. δεν ξέρω να σου πώ για τον μπαμπά.

Έλενα σου στέλνω τώρα φωτό.

Η Λύρα ξανά σεργιάνισε τα μωρά της. Πουθενά δεν βολεύεται. Τα ζύγισα σήμερα και είναι πιο ελαφριά κατά δύο γραμμάρια από χτές, αλλά δεν θέλαν να φάνε που το προσπάθησα. Θέλω να κλαδέψω τη κυρία αλλά δεν με αφήνει. Δεν είναι εύκολο να βρείς στόχο με τόση τρίχα γμτ

Και τώρα που λέω κλάδεμα, οι ορμόνες τις μακρύναν τις τρίχες στα μάγουλα της. χμ ή την είχαν καλοπίσει στα μάγουλα για να μην πετάνε οι τρίχες.. γιατί ξαφνικά το κεφάλι της γέμισε μαλλι.... τι να πω...
Να σκεφτουμε ίσως πως οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες την είχαν μήπως κουρέψει? Αφου το ζωο έχει αποκτήσει πλούσιο τρίχωμα σχετικά με οταν την πήρατε!:hmm::)

Μπορει να επαιζε η ζυγαρια,να εχεις σταθερες ωρες που τα ζυγιζεις,μην το κανεις μια πριν το φαγητο και μια μετα.

χμ μπορεί να έχεις και δίκιο. θα τα τσεκάρω το πρωί που ταϊζω τα μεγάλα....

Σταυρούλα τις πήρα είναι τέλειες γιατί είναι κ από τη γέννα, πολύ συγκινητικές

Συγγνώμη Έλενα γιατι εγώ στην πρώτη φωτο νομίζω πως ειναι ο Μπατ?
Το δεύτερο είναι κι αυτο ένα όνειρο!!! Τι χρώμα τέλειο είναι αυτό!!! πως λεγεται είπαμε?
:hmm:
Είδες ομοιότητα Αναστασία κ εγώ τρελάθηκα, στο χρώμα έγραφε seal tortie point κάπου ίσως κα΄που έχει τορτι
χμ μπορεί να έχεις και δίκιο. θα τα τσεκάρω το πρωί που ταϊζω τα μεγάλα....
Κοιτα μπορεί να ήταν μετά το φαγητό ή να μην είχαν κάνει τσισάκια ή κάτι πολύ απλό επειδή τα γατάκια είναι μερικά γραμμάρια ακόμα να υπάρχει κ κάποιο λάθος στο ζύγισμα να μην τα πιάνει κάλα το λίγο βάρος η ζυγαριά κ να παίζει από 1-3 γραμμάρια δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς αφού τα βλέπεις ότι είναι τόσο ζωηρά κ ορεξάτα.

Ιιιιιιιιι,τι γλυκουλια ποντικακια,μολις ειδα τις φωτο!:up:
Αλλα η Λυρα κλεβει την παρασταση,κουκλα ειναι κι ας εχει κατεβασμενα μουτρακια!:P

μπονσουάγ μπονσουάγ έχω την τιμή να σας γράφω με τον πάρη δίπλα μου να κοιτάει την οθόνη :Ρ

έχω βάλει την τεράστια πατουσάρα του λευκού για βακγκράουν και νιαουρίζει κάθε που το βλέπει :Ρ

το πριν πριν μου μου κρατάει μούτρα, το μεσημέρι ξάπλωσα στο σαλόνι στον καναπέ που κοιμόταν και σηκώθηκε και έφυγε και έκατσε κάτω απ΄πο τον καναπέ.....

χμχχμμχμχ

Μην τον παρεξηγεις,θα ηθελε να δροσιστει στα πλακακια.;)

Μην τον παρεξηγεις,θα ηθελε να δροσιστει στα παλκακια.;)

όχι είναι μουτρωμένος

ούτε το γιαούρτι του δεν έφαγε από μένα... από το γιώργο όμως... μέχρι που του γουργουρισε....

μου παν τα γατάκια μου "η επιστροφή των gremlin"

alkfjsd;alksjdf;alksjdf;lkajsd;flka;s γιατί;

έδειχνα τις πατούσες του.... και μου είπαν του πριν πρίν είναι; τι κεφάλια είναι αυτά τεράστια; άσδλξφ΄κασδφ΄κλσδφ γκρέμλιν

Ασχετοι.:mad::rolleyes:

το πριν πριν μου μου κρατάει μούτρα, το μεσημέρι ξάπλωσα στο σαλόνι στον καναπέ που κοιμόταν και σηκώθηκε και έφυγε και έκατσε κάτω απ΄πο τον καναπέ.....
:lol::lol::lol::lol: είναι καταπληκτικό να βλέπεις αυτή τη φατσώνα θυμωμένη :up::up:
μου παν τα γατάκια μου "η επιστροφή των gremlin"
Ποιος άσχετος είπε τα γατάκια η επιστροφή των γκρεμλιν; :mad::mad::mad:

:lol::lol::lol::lol: είναι καταπληκτικό να βλέπεις αυτή τη φατσώνα θυμωμένη :up::up:

Ποιος άσχετος είπε τα γατάκια η επιστροφή των γκρεμλιν; :mad::mad::mad:

Είναι εκπλητικό το πόσες εκφράσεις μπορεί να πάρει το μουτράκι μίας γάτας. Ένας άσχετος δεν το αντιλαμβάνεται. Όμως έγώ εσείς που τα έχουμε σαν παιδιά μας μπορούμε να διαβάσουμε την απορία στο βλέμα τους, το θυμό, το νάζι, τη χαρά, την ελπίδα για γλυψιά σοκολάτας :)

Την νύχτα των παθών μου πέρασα. Όλο το βράδυ η κυρία ήθελε να ανεβάσει τα μικρά στο κρεβάτι.... Αλλά δεν τα κατάφερνε και καταλήγαμε με ένα γατί στη μέση του δωματίου να τσιρίζει, και την μαμά τους να με κοιτάει θυμωμένη και να μου νιαουρίζει άγρια που δεν την βοηθάω....

Το ξημέρωμα ξεκίνησαν οι τσιρίδες "σήκω να μου βάλεις να φάω" η βραδινή κίττεν βέβαια ήταν στο μπώλ αλλά σιγά μη φαμε το βραδυνό.... Φρέσκια κίττεν και λίγη μούς της γκουρμέ για την κυρία. Έχει χάσει τα μεζεδάκια της με αυτήν την κατάσταση οπότε της βάζω μία δύο κουταλιές μους για να μην παραπονιέται.

Νωρίς το πρωί ανοίγω στην κρεβατοκάμαρά μου να αεριστούμε εμείς και η κυρία και εν συνεχεία κλέινω για να ανοίξω το υπόλοιπο σπίτι να πάρουν τον αέρα τους οι άλλες γάτες. Δυστηχώς η ρέινα καραδοκεί έξω από την πόρτα για να βγεί μπαλκόνι πρωί πρωί. Πάλι πέρασε από μέσα και άκουγοντας το νιαρ νιαρ από ένα νιαρνιαρίνι σταμάτησε να δεί τι άκουσε, με αποτέλεσμα να συγχιστεί η κυρία και να ουρλιάξει..... Τα πόδια στον ώμο η ρέινα και βούρ για την ασφάλεια της γλάστρας έξω :Ρ

Τώρα ο κυρ πάρης κάνει καντάδα έξω από το παραθύρι μου.....

Όσο για τα γκρεμλιν... ένας φίλος μου μου τα είπε έτσι... Είχε χαρακτηρίσει παλαιότερα ασχημομούρη τον πρίνς..... και τώρα.... γκρέμλιν...

Και είναι και γατόφιλος. 3 έχει στο σπίτι του...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back