Περσίας maniacs

Πραγματικά μόνο όποιος έρθει σε επαφή με ζώα μπορεί να καταλάβει ότι το καθένα έχει την προσωπικότητά του κ εκφράζεται ανάλογα, δεν είναι απλά ζώα που δεν καταλαβαίνουν όπως έλεγαν παλιά, εμείς δεν καταλαβαίνουμε την γλώσσα τους αυτό δεν σημαίνει ότι αυτά δεν έχουν τη δική τους γλώσσα κ ότι δεν επικοινωνούν κ μαζί μας κ μεταξύ τους.
Όσο για τον φίλο σου το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν έχει καθόλου καλό γούστο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εφτιαξα ορμιλάκ για τη γατούλα και ήπιε με όρεξη!! άδιασε το μισό μπωλάκι. Και το αγελαδινό το κρύο το πίνει αλλα φοβάμαι.... Τα νιανιαρίνια από την άλλη σήμερα δεν έχω καταφέρει να τα ζυγίσω γιατί όλο τρώνε. Κρίνοντας από την τεράστια κοιλιά πρέπει να θηλάζουν για ώρες. Μπορεί να μην είχε γάλα τις πρώτες μέρες; Γιατί θήλαζαν και τα δύο από την ίδια θηλή. Χτες θήλαζαν από δύο. Ενώ σήμερα τα τσεκάρω κάθε φορά σε διαφορετική θηλή.

Χτες δεν έφαγε η κυρά με όρεξη. παρά μόνο αν την μπουκώναμε στο στόμα. Σήμερα έχει λυσάξει. Και κίττεν και άνταλτ (την έβγαλα μια βόλτα έξω από το δωμάτιο και κατευθίαν για φαγητό πήγε) και γιαούρτι και μους και τώρα γάλα... δεν έχω παράπονο. σήμερα έφαγε....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εφτιαξα ορμιλάκ για τη γατούλα και ήπιε με όρεξη!! άδιασε το μισό μπωλάκι. Και το αγελαδινό το κρύο το πίνει αλλα φοβάμαι.... Τα νιανιαρίνια από την άλλη σήμερα δεν έχω καταφέρει να τα ζυγίσω γιατί όλο τρώνε. Κρίνοντας από την τεράστια κοιλιά πρέπει να θηλάζουν για ώρες. Μπορεί να μην είχε γάλα τις πρώτες μέρες; Γιατί θήλαζαν και τα δύο από την ίδια θηλή. Χτες θήλαζαν από δύο. Ενώ σήμερα τα τσεκάρω κάθε φορά σε διαφορετική θηλή.
Χτες δεν έφαγε η κυρά με όρεξη. παρά μόνο αν την μπουκώναμε στο στόμα. Σήμερα έχει λυσάξει. Και κίττεν και άνταλτ (την έβγαλα μια βόλτα έξω από το δωμάτιο και κατευθίαν για φαγητό πήγε) και γιαούρτι και μους και τώρα γάλα... δεν έχω παράπονο. σήμερα έφαγε....
Ολα καλά λοιπόν:up::up: μωρέ εντάξει ήταν κ οι πρώτες μέρες της γέννας λίγο η κουραση λίγο το σοκ λίγο ο πόνος μπορεί το γατάκι να μην είχε κ τόσο όρεξη κ γι αυτό ίσως δεν θα είχε κ πολύ γάλα. Μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά κ τα μπεμπάκια είναι ζωηρούλια κ η μανουλα τρώει, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι κ να τα ζυγίζεις κάθε 5 λεπτά γιατί όπως κ στον άνθρωπο φαντάζομαι ότι την μιά μέρα ίσως έχουν φάει λίγο παραπάνω κ δίχνει πιο πάνω η ζυγαριά κ την άλλη να έρθουν στα κανονικά τους γι αυτό να τα ζυγίζεις κάθε εβδομάδα για να μην τρελαίνεσαι κιόλας με τα σκαμπανεβάσματα(εκτός αν σου είπε ο γιατρός να κάνεις κάτι τέτοιο)

όχι όσο τα βλέπω με τεράστιες κοιλιτσες δεν τα ζυγίσω.... :ρ

Να μου φιλήσεις τις τεράστιες κοιλίτσες :up::up::up::up:

Σταυρουλα, να σου ζησουν τα υπεροχα μωρακια!! :)
Μαθαινα τα νεα σου καρε καρε απο την Αναστασια! :)

Ααα έτσι στα είπαν γκρέμλιν τα γατουνια???:mad:
Δεν πειράζει ας μην τους αρέσουν και να μην τα πάρουν αμα τους τα χαρίσουμε:lol::lol::lol:

Καλημερούδια σε όλους σας γατουνια και παιδάκια και μεγάλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Καλημερες!
Σταυρουλα ολα καλα τελικα ε;Εφαγε η μικρη απο οτι διαβασα.
Ελενα αλλαξες το ψευδωνυμο;Λεω κι εγω,ποιος εβαλε το ονομα του εκτροφειου (πηγε στο κακο το μυαλο μου,ξερεις...)Τωρα ειμαστε πραγματικοι συνεργατες!:lol:
Αναστασια καλημερα!Γιουλιτσκα παω στο θεμα σας!

Καλημερες!
Σταυρουλα ολα καλα τελικα ε;Εφαγε η μικρη απο οτι διαβασα.
Ελενα αλλαξες το ψευδωνυμο;Λεω κι εγω,ποιος εβαλε το ονομα του εκτροφειου (πηγε στο κακο το μυαλο μου,ξερεις...)Τωρα ειμαστε πραγματικοι συνεργατες!:lol:
Αναστασια καλημερα!Γιουλιτσκα παω στο θεμα σας!
Καλημέρα καλημέρα Δωράκι μου τι κάνετε?:)

Ειμαστε καλα,σημερα γυρισαν οι δικοι μου απο το χωριο και κατεβασαμε κατι συσκευες για να γινει πιο ευρυχωρο το μπαλκονι.Τωρα που αδειασε σχεδον βαλαμε ενα αντικε τραπεζακι που ειχα φερει απο Θεσσαλονικη,καρεκλιτσες,φαναρακια,διακοσμητικα κηπου και αυριο μαλλον θα φροντισουμε για τα νεα φυτα.Προς το παρον φυτεψα γατοχορτο σε διαφορες γλαστρες,που φυτρωσε και ειναι και ωραιο αισθητικα,σαν γρασιδακι,και μερικες μαργαριτες ιμαλαϊων,που πρεπει να γινουν πολυ εντυπωσιακες.Ετοιμαζουμε το χωρο ωστε να ειμαστε ετοιμοι το Σεπτεμβρη που θα αρχισω δουλεια και να μην εχουμε τετοια τρεξιματα.Εσεις τι κανετε;Τα γατουνια,τα σκυλομπια,τα παιδια,ο κυριος Ηλιας;

Ειμαστε καλα,σημερα γυρισαν οι δικοι μου απο το χωριο και κατεβασαμε κατι συσκευες για να γινει πιο ευρυχωρο το μπαλκονι.Τωρα που αδειασε σχεδον βαλαμε ενα αντικε τραπεζακι που ειχα φερει απο Θεσσαλονικη,καρεκλιτσες,φαναρακια,διακοσμητικα κηπου και αυριο μαλλον θα φροντισουμε για τα νεα φυτα.Προς το παρον φυτεψα γατοχορτο σε διαφορες γλαστρες,που φυτρωσε και ειναι και ωραιο αισθητικα,σαν γρασιδακι,και μερικες μαργαριτες ιμαλαϊων,που πρεπει να γινουν πολυ εντυπωσιακες.Ετοιμαζουμε το χωρο ωστε να ειμαστε ετοιμοι το Σεπτεμβρη που θα αρχισω δουλεια και να μην εχουμε τετοια τρεξιματα.Εσεις τι κανετε;Τα γατουνια,τα σκυλομπια,τα παιδια,ο κυριος Ηλιας;
Αααα τι ωραία που είστε!!! Σας φαντάζομαι τι ωραίο περιβάλλον θα είναι σε λίγες μέρες.... και το περιεχόμενο θα είναι το ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ!!!!
Χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα του Τρουφάκου!!! Θα είναι τοσο ευτυχισμένος!!! Και με τη θεία Αλίνα να τον ζουλαει διαρκώς:lol::lol::)
Εμεις ολοι καλά και δίποδα και τετράποδα!
:)

https://www.youtube.com/watch?v=tCzTJwzFZf8

Να κι ο Ραμσης,προσπαθει να βολευτει πανω μου να κοιμηθει!:happy:

Να του πεις του φιλου σου του ασχετου να παει να κοιταχτει σε κανα οφθαλμιατρο,ακου εκει γκρεμλιν τα ζουζουνια!:rolleyes:

Να του πεις του φιλου σου του ασχετου να παει να κοιταχτει σε κανα οφθαλμιατρο,ακου εκει γκρεμλιν τα ζουζουνια!:rolleyes:
α...μερικα Περσακια μοιαζουν με γκρεμλιν...:hmm::redface:αλλα και το γκρεμλιν εκεινο το ενα το καλο ηταν τοσο γλυκουλι:redface::P

Ο Γκιζμο;Παραλιγο να βγαλω τον Ραμση ετσι!:lol:

Ιδιος ηταν ο ατιμος οταν μου τον πρωτοεφεραν!:lol::lol::lol:

https://www.youtube.com/watch?v=tCzTJwzFZf8

Να κι ο Ραμσης,προσπαθει να βολευτει πανω μου να κοιμηθει!:happy:
:lol::lol::lol:
επρεπε να του δωσεις λιχουδια για τον αθλο στο τελος:lol:
σου ξαναειπα οτι το κοραλι μανικιουρ πεντικιουρ ειναι super ε?:up::P:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ο Γκιζμο;Παραλιγο να βγαλω τον Ραμση ετσι!:lol:

Ιδιος ηταν ο ατιμος οταν μου τον πρωτοεφεραν!:lol::lol::lol:
και μετα λενε οι αντρες δεν ξερουμε πολλες φορες τι θελουμε:P:lol::lol:
μην ανησυχεις κι εγω τετοια λεω πολλες φορες:redface::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back