Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 21:18 Η Nonika έγραψε: #7.701 10-08-09 21:18 Μα ο δικος μου ηταν τερατιδιο οταν τον εφερε η Ολγα,επαξια θα επαιρνε το ονομα! Δεν μπορεις να πεις το ιδιο κ για τα μωρουλινια ομως,ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 22:50 Η elvenstar: #7.702 10-08-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερες! Σταυρουλα ολα καλα τελικα ε;Εφαγε η μικρη απο οτι διαβασα. Ελενα αλλαξες το ψευδωνυμο;Λεω κι εγω,ποιος εβαλε το ονομα του εκτροφειου (πηγε στο κακο το μυαλο μου,ξερεις...)Τωρα ειμαστε πραγματικοι συνεργατες! Αναστασια καλημερα!Γιουλιτσκα παω στο θεμα σας! Click για ανάπτυξη... Ναι το άλλαξα να έχω παντού το ίδιο. (ναι ναι κατάλαβα ) Συνεργάτες; από πότε; Είναι το ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΜΟΥ!! δεν έχω συνεργάτες κ όπως λένε κ στα έργα οι μπάτσοι, δουλεύω μόνη. Ορίστε μας (Α να μου φέρεις κ τα γατιά ΜΟΥ όταν πεταχτείς προς τα εδώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 22:55 Η elvenstar: #7.703 10-08-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: https://www.youtube.com/watch?v=tCzTJwzFZf8 Να κι ο Ραμσης,προσπαθει να βολευτει πανω μου να κοιμηθει! Click για ανάπτυξη... Καλά όταν του κάνεις κοντινό στο μουσούδι είναι τρέλα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...μερικα Περσακια μοιαζουν με γκρεμλιν...αλλα και το γκρεμλιν εκεινο το ενα το καλο ηταν τοσο γλυκουλι Click για ανάπτυξη... Γιουληηηηηη καλός μας ήρθες κ πάλι (μαύρισες βρε) Λοιπόν αυτό το γλυκούλι που λες δεν ήταν γκρεμλιν ήταν μαγκουάι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:19 Η moukelis έγραψε: #7.704 10-08-09 23:19 Ενταξει Ελενα,συγνωμη,θα σου στειλω τις γατες ΣΟΥ για το εκτροφειο ΣΟΥ αμεσα.Μη μου κανεις καμια μηνυση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:25 Η Nonika έγραψε: #7.705 10-08-09 23:25 Eχει πολυ πλακα το "αν φας" του,γεμιζει η οθονη μουρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:41 Η elvenstar: #7.706 10-08-09 23:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει Ελενα,συγνωμη,θα σου στειλω τις γατες ΣΟΥ για το εκτροφειο ΣΟΥ αμεσα.Μη μου κανεις καμια μηνυση... Click για ανάπτυξη... Α! Εντάξει αφού θα μου στείλεις τα γατάκια μου δεν θα σου κάνω Βρε Δώρα το ένα από τα μωράκια της γατούλας που λέγαμε ότι βρήκα έχει φοβερή διάρροια σήμερα πήγα κ στο γιατρό μας έδωσε μία κρέμα για να σταματήσει κ γάλα για μωρά (το οποίο μάλλον κακό του έκανε παρά καλό) αλλά ούτε με την κρέμα σταματάει ούτε τιποτα τι να κάνω στεναχωριέμαι πολύ ότι δεν θα τα καταφέρει τελικά το μωράκι Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Eχει πολυ πλακα το "αν φας" του,γεμιζει η οθονη μουρη! Click για ανάπτυξη... Είναι τέλειος κ εμενα μ αρέσει που έχουν όλοι αυτή την ολοστρόγγυλη φάτσα κ όταν έρχονται κοντά στο φακό γελάω πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:46 Η moukelis έγραψε: #7.707 10-08-09 23:46 Ειναι αυτο που του εδινες ρυζονερο;Diarsanyl του εδωσε;Ποσες δοσεις εχει παρει;Αποπαρασιτωση εκανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η elvenstar: #7.708 11-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι αυτο που του εδινες ρυζονερο;Diarsanyl του εδωσε;Ποσες δοσεις εχει παρει;Αποπαρασιτωση εκανε; Click για ανάπτυξη... Αποπαρασίτωση έκανα εξωτερική, εσωτερική μου είπε ένας γιατρός που βρήκα γιατί ο δικός μου έχει άδεια, να μην κάνουμε τώρα που έχει πρόβλημα με τη διάρροια. Ναι αυτό συνεχίζω να του δίνω ρυζόνερο του δίνω κ την κρέμα δεν θυμάμαι πως τη λένε είναι σε σωληνάρι σε σχήμα σύριγγας θα σου πω αύριο ποια είναι του έδωσα στην ουσία μία δόση γιατί μου είπε να δίνω μιση πρωί κ μισή το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #7.709 11-08-09 00:10 Αυτη θα ειναι.Το σιροπι δεν το επιασε;Εχει τιποτα πυρετο κτλ;Εκτος απο τη διαρροια ειναι καλα; Βρε Ελενα,μηπως εχει καμια κολλιτιδα;Ο Εκτορας,ο προηγουμενος γατος μας,οταν τον πηραμε δεν ειχε αποπαρασιτωθει εσωτερικα και δε μας ειχε πει τιποτα ο κτηνιατρος που τον πηραμε.Ηταν πολυ αδυνατος,με πρησμενη κοιλια,που το αποδιδαμε στο οτι ετρωγε πολυ.Ειχε διαρροιες και οταν τον πηγαμε στο γιατρο μας ειπε οτι ειχαν βγει πλεον τα παρασιτα στην κοιλιακη χωρα και του δημιουργησαν κολλιτιδα.Του καναμε αποπαρασιτωση πολυ συχνα,και σε συνδυασμο με τα φαρμακα για τη διαρροια και αντιβιωση και ειδικη τροφουλα τα καταφερε.Βεβαια μας πηρε σαραντα μερες και επαιρνε πρωι-βραδυ φαρμακα η ψυχουλα και ψηνοταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η elvenstar: #7.710 11-08-09 00:13 μάλλον έχει κ πυρετό γενικά είναι πολύ ¨πεσμένο¨το γατάκι το μόνο που θέλει είναι να πίνει γάλα από τη μαμά του καμία άλλη τροφή. λες να πάω να πάρω κ την κρέμα για τα παράσιτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #7.711 11-08-09 00:18 Λοιπον,εγω λεω να σταματησεις το γαλα για γατακια,και να παρεις τροφη για διαρροιες της hill's.Εχει και κονσερβακι,και κροκετα.Αν δεν το φαει δωσε του εστω με τη συριγγα λιγο λιγο.Στη διαρροια βγαζει τιποτε αλλο;Κοκκους ανοιχτοχρωμους,βλεννες... Κανενας αλλος γιατρος δεν υπαρχει να το δει;Δεν γραφεις και στο γιατρο του φορουμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:23 Η elvenstar: #7.712 11-08-09 00:23 Εγραψα κ στον γιατρό του φόρουμ αλλά δεν ήταν μέσα θα πάω τώρα να τσεκάρω μήπως απάντησε. όχι δεν βγάζει κάτι άλλο απλά χθες ήταν σε χρώμα άσπρο ενώ σήμερα είναι κάπως σαν πράσινο ούτε βλέννες ούτε κόκκοι τίποτα κ είναι κ πολύ δύσοσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #7.713 11-08-09 00:30 μου είπε ότι μπορεί να είναι κ ιός ή σκουλήκια κ να πάω στο γιατρό να την δει. Αν είναι κάτι τέτοιο θα τα καταφέρει λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:52 Η moukelis έγραψε: #7.714 11-08-09 08:52 Εγω πιστευω οτι αν το κυνηγησεις και επιμεινεις ειναι αρκετα μεγαλο για να τα καταφερει.Πηγαινε το σε αλλο γιατρο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lily_a Νεοφερμένο μέλος Η lily_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 10:15 Η lily_a έγραψε: #7.715 11-08-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Remember me?? Με βλέπατε ως lily, τώρα έγινα lily_a από το 'αηδιασμένη'! Δεν θα ξαναενοχλούσα τον ωραίο σας κόσμο, είχα δε αποφασίσει να δεχτώ ότι η γάτα μου ίσως είναι σε καλά χέρια και δεν έμπαινα ούτε ως επισκέπτης, αλλά βλέπετε αρρώστησε ο γάτος μου με λοιμώδη αρρώστεια που μάλλον έχει και η Λύρα και όσα γατιά έρχεται σε επαφή και είπα να ειδοποιήσω την δεσποινίς (γιατί κυρία δεν τη λες) που έκανα το λάθος και την έδωσα! Και βλέπω αυτό το αίσχος! Η δεσποινίδα λοιπόν, όπως άλλωστε έκανε από την 1η μέρα που πήρε την γάτα, δεν μου απαντάει στα PMs και είπα να ρωτήσω τις φίλες τις.....πως είναι δυνατόν καταρχήν να επικροτείτε να ξαναγεννάει η γάτα 4 μήνες μόνο μετά την τελευταία γέννα??? Επειδή πλέον είμαι σίγουρη για την εξαπάτηση που έγινε εις βάρος μου, είναι περριτο να αναφέρω ότι στην περιβόητη συμφωνία ήμουν κατηγορηματική στο να στειρωθεί η γάτα, και η δεσποινίς Σταυρούλε επέμενε να το κάνει εκείνη για να μην 'την συνδέσει με τον πόνο της'! Η κοπέλα που μου στην σύστησε (τι σου έφταιξα?) θα το θυμάται!!! Μπράβο δεσποινίς Σταυρούλα!!! Καλό πούλημα να υποθέσω??? Το επόμενο που θα δω είναι ότι η Λύρα έχει χαρτιά και θα βγάλουν και τα μικρά μήπως??? Ενωθείτε λοιπόν τώρα όλες να με βρίσετε (όπως επίσης κάνατε όταν ήθελα να ζευγαρώσω την γάτα μία μοναδική φορά), συμβουλέψτε όμως και την φίλη σας να απαντήσει γιατί αυτή τη φορά σειρά έχει το υπουργείο γεωργίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lily_a Νεοφερμένο μέλος Η lily_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 18:33 Η lily_a έγραψε: #7.716 11-08-09 18:33 Kαι τι έκπληξη στα χρονικά του mycat.......δεν με βρίζει κανείς......για την ακρίβεια δεν μιλάει κανείς! Πλήρης σιγή!!! Τι έγινε κορίτσια? Έχω τόσο δίκιο κι εγώ μία φορά αλλά τι να πείτε που είσαστε όλες ένα παρεάκι? Η' μήπως όλες τα εκτρέφετε τα ζωάκια σας με το αζημίωτο πάντα όπως εξ αρχής φάνηκε τι την ήθελε την γάτα μου η κοπελιά??? Φυσικά οι ερωτήσεις είναι ρητορικές και η σιγή σας η απάντηση! Για άλλη μία φορά κρίμα στα ζωάκια σας και στο site που σας φιλοξενεί! Δεσποινίδα Σταυρούλα ελπίζω να έχετε και ξαδέλφια σε άλλα επαγγέλματα όπως έχετε κτηνίατρο (ή μήπως ήταν και αυτό ψέμα?!?!?!) γιατί κάτι μου λέει ότι θα σου χρειαστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η staman2 έγραψε: #7.717 11-08-09 20:03 Τζααααααααα Ναλίτα κοπελίτα φραουλίτα καρδουλίτα. Σ΄αυτη τη φωτο είναι λίγο αναμαλιασμένη η κουκλάρα μου και με άγριο βλεμμα γιατι δεν της άρεσε που έβλεπε απο το παράθυρο τα περιστεράκια που την ξύπνησαν απο τον ύπνο της κι ήθελε να τα γευτεί στα δοντάκια της.! Σ΄αυτήν όμως είναι κουκλάκι όπως πάντα ντελικάτο. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι η γατομάνα! Καιιιι να μην μεινει το αγόρι μου παραπονεμένο.! Πέρσης ο αγγελάκος ο γατουλης ο άγιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.718 11-08-09 20:08 Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η staman2 έγραψε: #7.719 11-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Click για ανάπτυξη... Θεέ θεέ και ποιητή μου εσύ μοναδικέ. Αγάπη μου ατελείωτη.!! Ματάρες και βλέμμα μου όμορφο και ολο νόημα!!!βρε Γιουλη βάζε τον το αγόρι μου το αγαπημένο αφιερωμένο εξαιρετικά και σ΄εμάς!!! Ναι αγάπη και καβαλιέρο μου εσύ. Η κόρη μου Νάλα λοιπόν ειναι ελεύθερη. Θες να την συνοδεύσεις στο πάρτι? Καλά κι αυτή θα σου ετοιμαστεί θα στολιστει με φρου φρου κι αρώματα δε λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.720 11-08-09 20:20 Δυστηχως Ναλα μου το τελευταιο καιρο ειμαι λιγο απασχολημενος με μια ομορφη ριγε φατσουλα... Ομως σου στελνω εκπροσωπο το Μορφεα junior που εχει το αιμα μου χαρα μου, και το κ@#$$κο υφος μου... Σε γλωσσοφιλω Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα ο δικος μου ηταν τερατιδιο οταν τον εφερε η Ολγα,επαξια θα επαιρνε το ονομα! Δεν μπορεις να πεις το ιδιο κ για τα μωρουλινια ομως,ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 22:50 Η elvenstar: #7.702 10-08-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερες! Σταυρουλα ολα καλα τελικα ε;Εφαγε η μικρη απο οτι διαβασα. Ελενα αλλαξες το ψευδωνυμο;Λεω κι εγω,ποιος εβαλε το ονομα του εκτροφειου (πηγε στο κακο το μυαλο μου,ξερεις...)Τωρα ειμαστε πραγματικοι συνεργατες! Αναστασια καλημερα!Γιουλιτσκα παω στο θεμα σας! Click για ανάπτυξη... Ναι το άλλαξα να έχω παντού το ίδιο. (ναι ναι κατάλαβα ) Συνεργάτες; από πότε; Είναι το ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΜΟΥ!! δεν έχω συνεργάτες κ όπως λένε κ στα έργα οι μπάτσοι, δουλεύω μόνη. Ορίστε μας (Α να μου φέρεις κ τα γατιά ΜΟΥ όταν πεταχτείς προς τα εδώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 22:55 Η elvenstar: #7.703 10-08-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: https://www.youtube.com/watch?v=tCzTJwzFZf8 Να κι ο Ραμσης,προσπαθει να βολευτει πανω μου να κοιμηθει! Click για ανάπτυξη... Καλά όταν του κάνεις κοντινό στο μουσούδι είναι τρέλα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...μερικα Περσακια μοιαζουν με γκρεμλιν...αλλα και το γκρεμλιν εκεινο το ενα το καλο ηταν τοσο γλυκουλι Click για ανάπτυξη... Γιουληηηηηη καλός μας ήρθες κ πάλι (μαύρισες βρε) Λοιπόν αυτό το γλυκούλι που λες δεν ήταν γκρεμλιν ήταν μαγκουάι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:19 Η moukelis έγραψε: #7.704 10-08-09 23:19 Ενταξει Ελενα,συγνωμη,θα σου στειλω τις γατες ΣΟΥ για το εκτροφειο ΣΟΥ αμεσα.Μη μου κανεις καμια μηνυση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:25 Η Nonika έγραψε: #7.705 10-08-09 23:25 Eχει πολυ πλακα το "αν φας" του,γεμιζει η οθονη μουρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:41 Η elvenstar: #7.706 10-08-09 23:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει Ελενα,συγνωμη,θα σου στειλω τις γατες ΣΟΥ για το εκτροφειο ΣΟΥ αμεσα.Μη μου κανεις καμια μηνυση... Click για ανάπτυξη... Α! Εντάξει αφού θα μου στείλεις τα γατάκια μου δεν θα σου κάνω Βρε Δώρα το ένα από τα μωράκια της γατούλας που λέγαμε ότι βρήκα έχει φοβερή διάρροια σήμερα πήγα κ στο γιατρό μας έδωσε μία κρέμα για να σταματήσει κ γάλα για μωρά (το οποίο μάλλον κακό του έκανε παρά καλό) αλλά ούτε με την κρέμα σταματάει ούτε τιποτα τι να κάνω στεναχωριέμαι πολύ ότι δεν θα τα καταφέρει τελικά το μωράκι Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Eχει πολυ πλακα το "αν φας" του,γεμιζει η οθονη μουρη! Click για ανάπτυξη... Είναι τέλειος κ εμενα μ αρέσει που έχουν όλοι αυτή την ολοστρόγγυλη φάτσα κ όταν έρχονται κοντά στο φακό γελάω πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:46 Η moukelis έγραψε: #7.707 10-08-09 23:46 Ειναι αυτο που του εδινες ρυζονερο;Diarsanyl του εδωσε;Ποσες δοσεις εχει παρει;Αποπαρασιτωση εκανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η elvenstar: #7.708 11-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι αυτο που του εδινες ρυζονερο;Diarsanyl του εδωσε;Ποσες δοσεις εχει παρει;Αποπαρασιτωση εκανε; Click για ανάπτυξη... Αποπαρασίτωση έκανα εξωτερική, εσωτερική μου είπε ένας γιατρός που βρήκα γιατί ο δικός μου έχει άδεια, να μην κάνουμε τώρα που έχει πρόβλημα με τη διάρροια. Ναι αυτό συνεχίζω να του δίνω ρυζόνερο του δίνω κ την κρέμα δεν θυμάμαι πως τη λένε είναι σε σωληνάρι σε σχήμα σύριγγας θα σου πω αύριο ποια είναι του έδωσα στην ουσία μία δόση γιατί μου είπε να δίνω μιση πρωί κ μισή το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #7.709 11-08-09 00:10 Αυτη θα ειναι.Το σιροπι δεν το επιασε;Εχει τιποτα πυρετο κτλ;Εκτος απο τη διαρροια ειναι καλα; Βρε Ελενα,μηπως εχει καμια κολλιτιδα;Ο Εκτορας,ο προηγουμενος γατος μας,οταν τον πηραμε δεν ειχε αποπαρασιτωθει εσωτερικα και δε μας ειχε πει τιποτα ο κτηνιατρος που τον πηραμε.Ηταν πολυ αδυνατος,με πρησμενη κοιλια,που το αποδιδαμε στο οτι ετρωγε πολυ.Ειχε διαρροιες και οταν τον πηγαμε στο γιατρο μας ειπε οτι ειχαν βγει πλεον τα παρασιτα στην κοιλιακη χωρα και του δημιουργησαν κολλιτιδα.Του καναμε αποπαρασιτωση πολυ συχνα,και σε συνδυασμο με τα φαρμακα για τη διαρροια και αντιβιωση και ειδικη τροφουλα τα καταφερε.Βεβαια μας πηρε σαραντα μερες και επαιρνε πρωι-βραδυ φαρμακα η ψυχουλα και ψηνοταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η elvenstar: #7.710 11-08-09 00:13 μάλλον έχει κ πυρετό γενικά είναι πολύ ¨πεσμένο¨το γατάκι το μόνο που θέλει είναι να πίνει γάλα από τη μαμά του καμία άλλη τροφή. λες να πάω να πάρω κ την κρέμα για τα παράσιτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #7.711 11-08-09 00:18 Λοιπον,εγω λεω να σταματησεις το γαλα για γατακια,και να παρεις τροφη για διαρροιες της hill's.Εχει και κονσερβακι,και κροκετα.Αν δεν το φαει δωσε του εστω με τη συριγγα λιγο λιγο.Στη διαρροια βγαζει τιποτε αλλο;Κοκκους ανοιχτοχρωμους,βλεννες... Κανενας αλλος γιατρος δεν υπαρχει να το δει;Δεν γραφεις και στο γιατρο του φορουμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:23 Η elvenstar: #7.712 11-08-09 00:23 Εγραψα κ στον γιατρό του φόρουμ αλλά δεν ήταν μέσα θα πάω τώρα να τσεκάρω μήπως απάντησε. όχι δεν βγάζει κάτι άλλο απλά χθες ήταν σε χρώμα άσπρο ενώ σήμερα είναι κάπως σαν πράσινο ούτε βλέννες ούτε κόκκοι τίποτα κ είναι κ πολύ δύσοσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #7.713 11-08-09 00:30 μου είπε ότι μπορεί να είναι κ ιός ή σκουλήκια κ να πάω στο γιατρό να την δει. Αν είναι κάτι τέτοιο θα τα καταφέρει λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:52 Η moukelis έγραψε: #7.714 11-08-09 08:52 Εγω πιστευω οτι αν το κυνηγησεις και επιμεινεις ειναι αρκετα μεγαλο για να τα καταφερει.Πηγαινε το σε αλλο γιατρο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lily_a Νεοφερμένο μέλος Η lily_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 10:15 Η lily_a έγραψε: #7.715 11-08-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Remember me?? Με βλέπατε ως lily, τώρα έγινα lily_a από το 'αηδιασμένη'! Δεν θα ξαναενοχλούσα τον ωραίο σας κόσμο, είχα δε αποφασίσει να δεχτώ ότι η γάτα μου ίσως είναι σε καλά χέρια και δεν έμπαινα ούτε ως επισκέπτης, αλλά βλέπετε αρρώστησε ο γάτος μου με λοιμώδη αρρώστεια που μάλλον έχει και η Λύρα και όσα γατιά έρχεται σε επαφή και είπα να ειδοποιήσω την δεσποινίς (γιατί κυρία δεν τη λες) που έκανα το λάθος και την έδωσα! Και βλέπω αυτό το αίσχος! Η δεσποινίδα λοιπόν, όπως άλλωστε έκανε από την 1η μέρα που πήρε την γάτα, δεν μου απαντάει στα PMs και είπα να ρωτήσω τις φίλες τις.....πως είναι δυνατόν καταρχήν να επικροτείτε να ξαναγεννάει η γάτα 4 μήνες μόνο μετά την τελευταία γέννα??? Επειδή πλέον είμαι σίγουρη για την εξαπάτηση που έγινε εις βάρος μου, είναι περριτο να αναφέρω ότι στην περιβόητη συμφωνία ήμουν κατηγορηματική στο να στειρωθεί η γάτα, και η δεσποινίς Σταυρούλε επέμενε να το κάνει εκείνη για να μην 'την συνδέσει με τον πόνο της'! Η κοπέλα που μου στην σύστησε (τι σου έφταιξα?) θα το θυμάται!!! Μπράβο δεσποινίς Σταυρούλα!!! Καλό πούλημα να υποθέσω??? Το επόμενο που θα δω είναι ότι η Λύρα έχει χαρτιά και θα βγάλουν και τα μικρά μήπως??? Ενωθείτε λοιπόν τώρα όλες να με βρίσετε (όπως επίσης κάνατε όταν ήθελα να ζευγαρώσω την γάτα μία μοναδική φορά), συμβουλέψτε όμως και την φίλη σας να απαντήσει γιατί αυτή τη φορά σειρά έχει το υπουργείο γεωργίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lily_a Νεοφερμένο μέλος Η lily_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 18:33 Η lily_a έγραψε: #7.716 11-08-09 18:33 Kαι τι έκπληξη στα χρονικά του mycat.......δεν με βρίζει κανείς......για την ακρίβεια δεν μιλάει κανείς! Πλήρης σιγή!!! Τι έγινε κορίτσια? Έχω τόσο δίκιο κι εγώ μία φορά αλλά τι να πείτε που είσαστε όλες ένα παρεάκι? Η' μήπως όλες τα εκτρέφετε τα ζωάκια σας με το αζημίωτο πάντα όπως εξ αρχής φάνηκε τι την ήθελε την γάτα μου η κοπελιά??? Φυσικά οι ερωτήσεις είναι ρητορικές και η σιγή σας η απάντηση! Για άλλη μία φορά κρίμα στα ζωάκια σας και στο site που σας φιλοξενεί! Δεσποινίδα Σταυρούλα ελπίζω να έχετε και ξαδέλφια σε άλλα επαγγέλματα όπως έχετε κτηνίατρο (ή μήπως ήταν και αυτό ψέμα?!?!?!) γιατί κάτι μου λέει ότι θα σου χρειαστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η staman2 έγραψε: #7.717 11-08-09 20:03 Τζααααααααα Ναλίτα κοπελίτα φραουλίτα καρδουλίτα. Σ΄αυτη τη φωτο είναι λίγο αναμαλιασμένη η κουκλάρα μου και με άγριο βλεμμα γιατι δεν της άρεσε που έβλεπε απο το παράθυρο τα περιστεράκια που την ξύπνησαν απο τον ύπνο της κι ήθελε να τα γευτεί στα δοντάκια της.! Σ΄αυτήν όμως είναι κουκλάκι όπως πάντα ντελικάτο. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι η γατομάνα! Καιιιι να μην μεινει το αγόρι μου παραπονεμένο.! Πέρσης ο αγγελάκος ο γατουλης ο άγιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.718 11-08-09 20:08 Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η staman2 έγραψε: #7.719 11-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Click για ανάπτυξη... Θεέ θεέ και ποιητή μου εσύ μοναδικέ. Αγάπη μου ατελείωτη.!! Ματάρες και βλέμμα μου όμορφο και ολο νόημα!!!βρε Γιουλη βάζε τον το αγόρι μου το αγαπημένο αφιερωμένο εξαιρετικά και σ΄εμάς!!! Ναι αγάπη και καβαλιέρο μου εσύ. Η κόρη μου Νάλα λοιπόν ειναι ελεύθερη. Θες να την συνοδεύσεις στο πάρτι? Καλά κι αυτή θα σου ετοιμαστεί θα στολιστει με φρου φρου κι αρώματα δε λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.720 11-08-09 20:20 Δυστηχως Ναλα μου το τελευταιο καιρο ειμαι λιγο απασχολημενος με μια ομορφη ριγε φατσουλα... Ομως σου στελνω εκπροσωπο το Μορφεα junior που εχει το αιμα μου χαρα μου, και το κ@#$$κο υφος μου... Σε γλωσσοφιλω Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερες! Σταυρουλα ολα καλα τελικα ε;Εφαγε η μικρη απο οτι διαβασα. Ελενα αλλαξες το ψευδωνυμο;Λεω κι εγω,ποιος εβαλε το ονομα του εκτροφειου (πηγε στο κακο το μυαλο μου,ξερεις...)Τωρα ειμαστε πραγματικοι συνεργατες! Αναστασια καλημερα!Γιουλιτσκα παω στο θεμα σας! Click για ανάπτυξη... Ναι το άλλαξα να έχω παντού το ίδιο. (ναι ναι κατάλαβα ) Συνεργάτες; από πότε; Είναι το ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΜΟΥ!! δεν έχω συνεργάτες κ όπως λένε κ στα έργα οι μπάτσοι, δουλεύω μόνη. Ορίστε μας (Α να μου φέρεις κ τα γατιά ΜΟΥ όταν πεταχτείς προς τα εδώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 22:55 Η elvenstar: #7.703 10-08-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: https://www.youtube.com/watch?v=tCzTJwzFZf8 Να κι ο Ραμσης,προσπαθει να βολευτει πανω μου να κοιμηθει! Click για ανάπτυξη... Καλά όταν του κάνεις κοντινό στο μουσούδι είναι τρέλα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...μερικα Περσακια μοιαζουν με γκρεμλιν...αλλα και το γκρεμλιν εκεινο το ενα το καλο ηταν τοσο γλυκουλι Click για ανάπτυξη... Γιουληηηηηη καλός μας ήρθες κ πάλι (μαύρισες βρε) Λοιπόν αυτό το γλυκούλι που λες δεν ήταν γκρεμλιν ήταν μαγκουάι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:19 Η moukelis έγραψε: #7.704 10-08-09 23:19 Ενταξει Ελενα,συγνωμη,θα σου στειλω τις γατες ΣΟΥ για το εκτροφειο ΣΟΥ αμεσα.Μη μου κανεις καμια μηνυση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:25 Η Nonika έγραψε: #7.705 10-08-09 23:25 Eχει πολυ πλακα το "αν φας" του,γεμιζει η οθονη μουρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:41 Η elvenstar: #7.706 10-08-09 23:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει Ελενα,συγνωμη,θα σου στειλω τις γατες ΣΟΥ για το εκτροφειο ΣΟΥ αμεσα.Μη μου κανεις καμια μηνυση... Click για ανάπτυξη... Α! Εντάξει αφού θα μου στείλεις τα γατάκια μου δεν θα σου κάνω Βρε Δώρα το ένα από τα μωράκια της γατούλας που λέγαμε ότι βρήκα έχει φοβερή διάρροια σήμερα πήγα κ στο γιατρό μας έδωσε μία κρέμα για να σταματήσει κ γάλα για μωρά (το οποίο μάλλον κακό του έκανε παρά καλό) αλλά ούτε με την κρέμα σταματάει ούτε τιποτα τι να κάνω στεναχωριέμαι πολύ ότι δεν θα τα καταφέρει τελικά το μωράκι Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Eχει πολυ πλακα το "αν φας" του,γεμιζει η οθονη μουρη! Click για ανάπτυξη... Είναι τέλειος κ εμενα μ αρέσει που έχουν όλοι αυτή την ολοστρόγγυλη φάτσα κ όταν έρχονται κοντά στο φακό γελάω πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:46 Η moukelis έγραψε: #7.707 10-08-09 23:46 Ειναι αυτο που του εδινες ρυζονερο;Diarsanyl του εδωσε;Ποσες δοσεις εχει παρει;Αποπαρασιτωση εκανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η elvenstar: #7.708 11-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι αυτο που του εδινες ρυζονερο;Diarsanyl του εδωσε;Ποσες δοσεις εχει παρει;Αποπαρασιτωση εκανε; Click για ανάπτυξη... Αποπαρασίτωση έκανα εξωτερική, εσωτερική μου είπε ένας γιατρός που βρήκα γιατί ο δικός μου έχει άδεια, να μην κάνουμε τώρα που έχει πρόβλημα με τη διάρροια. Ναι αυτό συνεχίζω να του δίνω ρυζόνερο του δίνω κ την κρέμα δεν θυμάμαι πως τη λένε είναι σε σωληνάρι σε σχήμα σύριγγας θα σου πω αύριο ποια είναι του έδωσα στην ουσία μία δόση γιατί μου είπε να δίνω μιση πρωί κ μισή το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #7.709 11-08-09 00:10 Αυτη θα ειναι.Το σιροπι δεν το επιασε;Εχει τιποτα πυρετο κτλ;Εκτος απο τη διαρροια ειναι καλα; Βρε Ελενα,μηπως εχει καμια κολλιτιδα;Ο Εκτορας,ο προηγουμενος γατος μας,οταν τον πηραμε δεν ειχε αποπαρασιτωθει εσωτερικα και δε μας ειχε πει τιποτα ο κτηνιατρος που τον πηραμε.Ηταν πολυ αδυνατος,με πρησμενη κοιλια,που το αποδιδαμε στο οτι ετρωγε πολυ.Ειχε διαρροιες και οταν τον πηγαμε στο γιατρο μας ειπε οτι ειχαν βγει πλεον τα παρασιτα στην κοιλιακη χωρα και του δημιουργησαν κολλιτιδα.Του καναμε αποπαρασιτωση πολυ συχνα,και σε συνδυασμο με τα φαρμακα για τη διαρροια και αντιβιωση και ειδικη τροφουλα τα καταφερε.Βεβαια μας πηρε σαραντα μερες και επαιρνε πρωι-βραδυ φαρμακα η ψυχουλα και ψηνοταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η elvenstar: #7.710 11-08-09 00:13 μάλλον έχει κ πυρετό γενικά είναι πολύ ¨πεσμένο¨το γατάκι το μόνο που θέλει είναι να πίνει γάλα από τη μαμά του καμία άλλη τροφή. λες να πάω να πάρω κ την κρέμα για τα παράσιτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #7.711 11-08-09 00:18 Λοιπον,εγω λεω να σταματησεις το γαλα για γατακια,και να παρεις τροφη για διαρροιες της hill's.Εχει και κονσερβακι,και κροκετα.Αν δεν το φαει δωσε του εστω με τη συριγγα λιγο λιγο.Στη διαρροια βγαζει τιποτε αλλο;Κοκκους ανοιχτοχρωμους,βλεννες... Κανενας αλλος γιατρος δεν υπαρχει να το δει;Δεν γραφεις και στο γιατρο του φορουμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:23 Η elvenstar: #7.712 11-08-09 00:23 Εγραψα κ στον γιατρό του φόρουμ αλλά δεν ήταν μέσα θα πάω τώρα να τσεκάρω μήπως απάντησε. όχι δεν βγάζει κάτι άλλο απλά χθες ήταν σε χρώμα άσπρο ενώ σήμερα είναι κάπως σαν πράσινο ούτε βλέννες ούτε κόκκοι τίποτα κ είναι κ πολύ δύσοσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #7.713 11-08-09 00:30 μου είπε ότι μπορεί να είναι κ ιός ή σκουλήκια κ να πάω στο γιατρό να την δει. Αν είναι κάτι τέτοιο θα τα καταφέρει λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:52 Η moukelis έγραψε: #7.714 11-08-09 08:52 Εγω πιστευω οτι αν το κυνηγησεις και επιμεινεις ειναι αρκετα μεγαλο για να τα καταφερει.Πηγαινε το σε αλλο γιατρο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lily_a Νεοφερμένο μέλος Η lily_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 10:15 Η lily_a έγραψε: #7.715 11-08-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Remember me?? Με βλέπατε ως lily, τώρα έγινα lily_a από το 'αηδιασμένη'! Δεν θα ξαναενοχλούσα τον ωραίο σας κόσμο, είχα δε αποφασίσει να δεχτώ ότι η γάτα μου ίσως είναι σε καλά χέρια και δεν έμπαινα ούτε ως επισκέπτης, αλλά βλέπετε αρρώστησε ο γάτος μου με λοιμώδη αρρώστεια που μάλλον έχει και η Λύρα και όσα γατιά έρχεται σε επαφή και είπα να ειδοποιήσω την δεσποινίς (γιατί κυρία δεν τη λες) που έκανα το λάθος και την έδωσα! Και βλέπω αυτό το αίσχος! Η δεσποινίδα λοιπόν, όπως άλλωστε έκανε από την 1η μέρα που πήρε την γάτα, δεν μου απαντάει στα PMs και είπα να ρωτήσω τις φίλες τις.....πως είναι δυνατόν καταρχήν να επικροτείτε να ξαναγεννάει η γάτα 4 μήνες μόνο μετά την τελευταία γέννα??? Επειδή πλέον είμαι σίγουρη για την εξαπάτηση που έγινε εις βάρος μου, είναι περριτο να αναφέρω ότι στην περιβόητη συμφωνία ήμουν κατηγορηματική στο να στειρωθεί η γάτα, και η δεσποινίς Σταυρούλε επέμενε να το κάνει εκείνη για να μην 'την συνδέσει με τον πόνο της'! Η κοπέλα που μου στην σύστησε (τι σου έφταιξα?) θα το θυμάται!!! Μπράβο δεσποινίς Σταυρούλα!!! Καλό πούλημα να υποθέσω??? Το επόμενο που θα δω είναι ότι η Λύρα έχει χαρτιά και θα βγάλουν και τα μικρά μήπως??? Ενωθείτε λοιπόν τώρα όλες να με βρίσετε (όπως επίσης κάνατε όταν ήθελα να ζευγαρώσω την γάτα μία μοναδική φορά), συμβουλέψτε όμως και την φίλη σας να απαντήσει γιατί αυτή τη φορά σειρά έχει το υπουργείο γεωργίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lily_a Νεοφερμένο μέλος Η lily_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 18:33 Η lily_a έγραψε: #7.716 11-08-09 18:33 Kαι τι έκπληξη στα χρονικά του mycat.......δεν με βρίζει κανείς......για την ακρίβεια δεν μιλάει κανείς! Πλήρης σιγή!!! Τι έγινε κορίτσια? Έχω τόσο δίκιο κι εγώ μία φορά αλλά τι να πείτε που είσαστε όλες ένα παρεάκι? Η' μήπως όλες τα εκτρέφετε τα ζωάκια σας με το αζημίωτο πάντα όπως εξ αρχής φάνηκε τι την ήθελε την γάτα μου η κοπελιά??? Φυσικά οι ερωτήσεις είναι ρητορικές και η σιγή σας η απάντηση! Για άλλη μία φορά κρίμα στα ζωάκια σας και στο site που σας φιλοξενεί! Δεσποινίδα Σταυρούλα ελπίζω να έχετε και ξαδέλφια σε άλλα επαγγέλματα όπως έχετε κτηνίατρο (ή μήπως ήταν και αυτό ψέμα?!?!?!) γιατί κάτι μου λέει ότι θα σου χρειαστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η staman2 έγραψε: #7.717 11-08-09 20:03 Τζααααααααα Ναλίτα κοπελίτα φραουλίτα καρδουλίτα. Σ΄αυτη τη φωτο είναι λίγο αναμαλιασμένη η κουκλάρα μου και με άγριο βλεμμα γιατι δεν της άρεσε που έβλεπε απο το παράθυρο τα περιστεράκια που την ξύπνησαν απο τον ύπνο της κι ήθελε να τα γευτεί στα δοντάκια της.! Σ΄αυτήν όμως είναι κουκλάκι όπως πάντα ντελικάτο. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι η γατομάνα! Καιιιι να μην μεινει το αγόρι μου παραπονεμένο.! Πέρσης ο αγγελάκος ο γατουλης ο άγιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.718 11-08-09 20:08 Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η staman2 έγραψε: #7.719 11-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Click για ανάπτυξη... Θεέ θεέ και ποιητή μου εσύ μοναδικέ. Αγάπη μου ατελείωτη.!! Ματάρες και βλέμμα μου όμορφο και ολο νόημα!!!βρε Γιουλη βάζε τον το αγόρι μου το αγαπημένο αφιερωμένο εξαιρετικά και σ΄εμάς!!! Ναι αγάπη και καβαλιέρο μου εσύ. Η κόρη μου Νάλα λοιπόν ειναι ελεύθερη. Θες να την συνοδεύσεις στο πάρτι? Καλά κι αυτή θα σου ετοιμαστεί θα στολιστει με φρου φρου κι αρώματα δε λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.720 11-08-09 20:20 Δυστηχως Ναλα μου το τελευταιο καιρο ειμαι λιγο απασχολημενος με μια ομορφη ριγε φατσουλα... Ομως σου στελνω εκπροσωπο το Μορφεα junior που εχει το αιμα μου χαρα μου, και το κ@#$$κο υφος μου... Σε γλωσσοφιλω Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nonika: https://www.youtube.com/watch?v=tCzTJwzFZf8 Να κι ο Ραμσης,προσπαθει να βολευτει πανω μου να κοιμηθει! Click για ανάπτυξη... Καλά όταν του κάνεις κοντινό στο μουσούδι είναι τρέλα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...μερικα Περσακια μοιαζουν με γκρεμλιν...αλλα και το γκρεμλιν εκεινο το ενα το καλο ηταν τοσο γλυκουλι Click για ανάπτυξη... Γιουληηηηηη καλός μας ήρθες κ πάλι (μαύρισες βρε) Λοιπόν αυτό το γλυκούλι που λες δεν ήταν γκρεμλιν ήταν μαγκουάι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:19 Η moukelis έγραψε: #7.704 10-08-09 23:19 Ενταξει Ελενα,συγνωμη,θα σου στειλω τις γατες ΣΟΥ για το εκτροφειο ΣΟΥ αμεσα.Μη μου κανεις καμια μηνυση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:25 Η Nonika έγραψε: #7.705 10-08-09 23:25 Eχει πολυ πλακα το "αν φας" του,γεμιζει η οθονη μουρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:41 Η elvenstar: #7.706 10-08-09 23:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει Ελενα,συγνωμη,θα σου στειλω τις γατες ΣΟΥ για το εκτροφειο ΣΟΥ αμεσα.Μη μου κανεις καμια μηνυση... Click για ανάπτυξη... Α! Εντάξει αφού θα μου στείλεις τα γατάκια μου δεν θα σου κάνω Βρε Δώρα το ένα από τα μωράκια της γατούλας που λέγαμε ότι βρήκα έχει φοβερή διάρροια σήμερα πήγα κ στο γιατρό μας έδωσε μία κρέμα για να σταματήσει κ γάλα για μωρά (το οποίο μάλλον κακό του έκανε παρά καλό) αλλά ούτε με την κρέμα σταματάει ούτε τιποτα τι να κάνω στεναχωριέμαι πολύ ότι δεν θα τα καταφέρει τελικά το μωράκι Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Eχει πολυ πλακα το "αν φας" του,γεμιζει η οθονη μουρη! Click για ανάπτυξη... Είναι τέλειος κ εμενα μ αρέσει που έχουν όλοι αυτή την ολοστρόγγυλη φάτσα κ όταν έρχονται κοντά στο φακό γελάω πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:46 Η moukelis έγραψε: #7.707 10-08-09 23:46 Ειναι αυτο που του εδινες ρυζονερο;Diarsanyl του εδωσε;Ποσες δοσεις εχει παρει;Αποπαρασιτωση εκανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η elvenstar: #7.708 11-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι αυτο που του εδινες ρυζονερο;Diarsanyl του εδωσε;Ποσες δοσεις εχει παρει;Αποπαρασιτωση εκανε; Click για ανάπτυξη... Αποπαρασίτωση έκανα εξωτερική, εσωτερική μου είπε ένας γιατρός που βρήκα γιατί ο δικός μου έχει άδεια, να μην κάνουμε τώρα που έχει πρόβλημα με τη διάρροια. Ναι αυτό συνεχίζω να του δίνω ρυζόνερο του δίνω κ την κρέμα δεν θυμάμαι πως τη λένε είναι σε σωληνάρι σε σχήμα σύριγγας θα σου πω αύριο ποια είναι του έδωσα στην ουσία μία δόση γιατί μου είπε να δίνω μιση πρωί κ μισή το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #7.709 11-08-09 00:10 Αυτη θα ειναι.Το σιροπι δεν το επιασε;Εχει τιποτα πυρετο κτλ;Εκτος απο τη διαρροια ειναι καλα; Βρε Ελενα,μηπως εχει καμια κολλιτιδα;Ο Εκτορας,ο προηγουμενος γατος μας,οταν τον πηραμε δεν ειχε αποπαρασιτωθει εσωτερικα και δε μας ειχε πει τιποτα ο κτηνιατρος που τον πηραμε.Ηταν πολυ αδυνατος,με πρησμενη κοιλια,που το αποδιδαμε στο οτι ετρωγε πολυ.Ειχε διαρροιες και οταν τον πηγαμε στο γιατρο μας ειπε οτι ειχαν βγει πλεον τα παρασιτα στην κοιλιακη χωρα και του δημιουργησαν κολλιτιδα.Του καναμε αποπαρασιτωση πολυ συχνα,και σε συνδυασμο με τα φαρμακα για τη διαρροια και αντιβιωση και ειδικη τροφουλα τα καταφερε.Βεβαια μας πηρε σαραντα μερες και επαιρνε πρωι-βραδυ φαρμακα η ψυχουλα και ψηνοταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η elvenstar: #7.710 11-08-09 00:13 μάλλον έχει κ πυρετό γενικά είναι πολύ ¨πεσμένο¨το γατάκι το μόνο που θέλει είναι να πίνει γάλα από τη μαμά του καμία άλλη τροφή. λες να πάω να πάρω κ την κρέμα για τα παράσιτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #7.711 11-08-09 00:18 Λοιπον,εγω λεω να σταματησεις το γαλα για γατακια,και να παρεις τροφη για διαρροιες της hill's.Εχει και κονσερβακι,και κροκετα.Αν δεν το φαει δωσε του εστω με τη συριγγα λιγο λιγο.Στη διαρροια βγαζει τιποτε αλλο;Κοκκους ανοιχτοχρωμους,βλεννες... Κανενας αλλος γιατρος δεν υπαρχει να το δει;Δεν γραφεις και στο γιατρο του φορουμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:23 Η elvenstar: #7.712 11-08-09 00:23 Εγραψα κ στον γιατρό του φόρουμ αλλά δεν ήταν μέσα θα πάω τώρα να τσεκάρω μήπως απάντησε. όχι δεν βγάζει κάτι άλλο απλά χθες ήταν σε χρώμα άσπρο ενώ σήμερα είναι κάπως σαν πράσινο ούτε βλέννες ούτε κόκκοι τίποτα κ είναι κ πολύ δύσοσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #7.713 11-08-09 00:30 μου είπε ότι μπορεί να είναι κ ιός ή σκουλήκια κ να πάω στο γιατρό να την δει. Αν είναι κάτι τέτοιο θα τα καταφέρει λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:52 Η moukelis έγραψε: #7.714 11-08-09 08:52 Εγω πιστευω οτι αν το κυνηγησεις και επιμεινεις ειναι αρκετα μεγαλο για να τα καταφερει.Πηγαινε το σε αλλο γιατρο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lily_a Νεοφερμένο μέλος Η lily_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 10:15 Η lily_a έγραψε: #7.715 11-08-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Remember me?? Με βλέπατε ως lily, τώρα έγινα lily_a από το 'αηδιασμένη'! Δεν θα ξαναενοχλούσα τον ωραίο σας κόσμο, είχα δε αποφασίσει να δεχτώ ότι η γάτα μου ίσως είναι σε καλά χέρια και δεν έμπαινα ούτε ως επισκέπτης, αλλά βλέπετε αρρώστησε ο γάτος μου με λοιμώδη αρρώστεια που μάλλον έχει και η Λύρα και όσα γατιά έρχεται σε επαφή και είπα να ειδοποιήσω την δεσποινίς (γιατί κυρία δεν τη λες) που έκανα το λάθος και την έδωσα! Και βλέπω αυτό το αίσχος! Η δεσποινίδα λοιπόν, όπως άλλωστε έκανε από την 1η μέρα που πήρε την γάτα, δεν μου απαντάει στα PMs και είπα να ρωτήσω τις φίλες τις.....πως είναι δυνατόν καταρχήν να επικροτείτε να ξαναγεννάει η γάτα 4 μήνες μόνο μετά την τελευταία γέννα??? Επειδή πλέον είμαι σίγουρη για την εξαπάτηση που έγινε εις βάρος μου, είναι περριτο να αναφέρω ότι στην περιβόητη συμφωνία ήμουν κατηγορηματική στο να στειρωθεί η γάτα, και η δεσποινίς Σταυρούλε επέμενε να το κάνει εκείνη για να μην 'την συνδέσει με τον πόνο της'! Η κοπέλα που μου στην σύστησε (τι σου έφταιξα?) θα το θυμάται!!! Μπράβο δεσποινίς Σταυρούλα!!! Καλό πούλημα να υποθέσω??? Το επόμενο που θα δω είναι ότι η Λύρα έχει χαρτιά και θα βγάλουν και τα μικρά μήπως??? Ενωθείτε λοιπόν τώρα όλες να με βρίσετε (όπως επίσης κάνατε όταν ήθελα να ζευγαρώσω την γάτα μία μοναδική φορά), συμβουλέψτε όμως και την φίλη σας να απαντήσει γιατί αυτή τη φορά σειρά έχει το υπουργείο γεωργίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lily_a Νεοφερμένο μέλος Η lily_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 18:33 Η lily_a έγραψε: #7.716 11-08-09 18:33 Kαι τι έκπληξη στα χρονικά του mycat.......δεν με βρίζει κανείς......για την ακρίβεια δεν μιλάει κανείς! Πλήρης σιγή!!! Τι έγινε κορίτσια? Έχω τόσο δίκιο κι εγώ μία φορά αλλά τι να πείτε που είσαστε όλες ένα παρεάκι? Η' μήπως όλες τα εκτρέφετε τα ζωάκια σας με το αζημίωτο πάντα όπως εξ αρχής φάνηκε τι την ήθελε την γάτα μου η κοπελιά??? Φυσικά οι ερωτήσεις είναι ρητορικές και η σιγή σας η απάντηση! Για άλλη μία φορά κρίμα στα ζωάκια σας και στο site που σας φιλοξενεί! Δεσποινίδα Σταυρούλα ελπίζω να έχετε και ξαδέλφια σε άλλα επαγγέλματα όπως έχετε κτηνίατρο (ή μήπως ήταν και αυτό ψέμα?!?!?!) γιατί κάτι μου λέει ότι θα σου χρειαστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η staman2 έγραψε: #7.717 11-08-09 20:03 Τζααααααααα Ναλίτα κοπελίτα φραουλίτα καρδουλίτα. Σ΄αυτη τη φωτο είναι λίγο αναμαλιασμένη η κουκλάρα μου και με άγριο βλεμμα γιατι δεν της άρεσε που έβλεπε απο το παράθυρο τα περιστεράκια που την ξύπνησαν απο τον ύπνο της κι ήθελε να τα γευτεί στα δοντάκια της.! Σ΄αυτήν όμως είναι κουκλάκι όπως πάντα ντελικάτο. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι η γατομάνα! Καιιιι να μην μεινει το αγόρι μου παραπονεμένο.! Πέρσης ο αγγελάκος ο γατουλης ο άγιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.718 11-08-09 20:08 Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η staman2 έγραψε: #7.719 11-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Click για ανάπτυξη... Θεέ θεέ και ποιητή μου εσύ μοναδικέ. Αγάπη μου ατελείωτη.!! Ματάρες και βλέμμα μου όμορφο και ολο νόημα!!!βρε Γιουλη βάζε τον το αγόρι μου το αγαπημένο αφιερωμένο εξαιρετικά και σ΄εμάς!!! Ναι αγάπη και καβαλιέρο μου εσύ. Η κόρη μου Νάλα λοιπόν ειναι ελεύθερη. Θες να την συνοδεύσεις στο πάρτι? Καλά κι αυτή θα σου ετοιμαστεί θα στολιστει με φρου φρου κι αρώματα δε λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.720 11-08-09 20:20 Δυστηχως Ναλα μου το τελευταιο καιρο ειμαι λιγο απασχολημενος με μια ομορφη ριγε φατσουλα... Ομως σου στελνω εκπροσωπο το Μορφεα junior που εχει το αιμα μου χαρα μου, και το κ@#$$κο υφος μου... Σε γλωσσοφιλω Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενταξει Ελενα,συγνωμη,θα σου στειλω τις γατες ΣΟΥ για το εκτροφειο ΣΟΥ αμεσα.Μη μου κανεις καμια μηνυση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:25 Η Nonika έγραψε: #7.705 10-08-09 23:25 Eχει πολυ πλακα το "αν φας" του,γεμιζει η οθονη μουρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:41 Η elvenstar: #7.706 10-08-09 23:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει Ελενα,συγνωμη,θα σου στειλω τις γατες ΣΟΥ για το εκτροφειο ΣΟΥ αμεσα.Μη μου κανεις καμια μηνυση... Click για ανάπτυξη... Α! Εντάξει αφού θα μου στείλεις τα γατάκια μου δεν θα σου κάνω Βρε Δώρα το ένα από τα μωράκια της γατούλας που λέγαμε ότι βρήκα έχει φοβερή διάρροια σήμερα πήγα κ στο γιατρό μας έδωσε μία κρέμα για να σταματήσει κ γάλα για μωρά (το οποίο μάλλον κακό του έκανε παρά καλό) αλλά ούτε με την κρέμα σταματάει ούτε τιποτα τι να κάνω στεναχωριέμαι πολύ ότι δεν θα τα καταφέρει τελικά το μωράκι Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Eχει πολυ πλακα το "αν φας" του,γεμιζει η οθονη μουρη! Click για ανάπτυξη... Είναι τέλειος κ εμενα μ αρέσει που έχουν όλοι αυτή την ολοστρόγγυλη φάτσα κ όταν έρχονται κοντά στο φακό γελάω πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:46 Η moukelis έγραψε: #7.707 10-08-09 23:46 Ειναι αυτο που του εδινες ρυζονερο;Diarsanyl του εδωσε;Ποσες δοσεις εχει παρει;Αποπαρασιτωση εκανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η elvenstar: #7.708 11-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι αυτο που του εδινες ρυζονερο;Diarsanyl του εδωσε;Ποσες δοσεις εχει παρει;Αποπαρασιτωση εκανε; Click για ανάπτυξη... Αποπαρασίτωση έκανα εξωτερική, εσωτερική μου είπε ένας γιατρός που βρήκα γιατί ο δικός μου έχει άδεια, να μην κάνουμε τώρα που έχει πρόβλημα με τη διάρροια. Ναι αυτό συνεχίζω να του δίνω ρυζόνερο του δίνω κ την κρέμα δεν θυμάμαι πως τη λένε είναι σε σωληνάρι σε σχήμα σύριγγας θα σου πω αύριο ποια είναι του έδωσα στην ουσία μία δόση γιατί μου είπε να δίνω μιση πρωί κ μισή το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #7.709 11-08-09 00:10 Αυτη θα ειναι.Το σιροπι δεν το επιασε;Εχει τιποτα πυρετο κτλ;Εκτος απο τη διαρροια ειναι καλα; Βρε Ελενα,μηπως εχει καμια κολλιτιδα;Ο Εκτορας,ο προηγουμενος γατος μας,οταν τον πηραμε δεν ειχε αποπαρασιτωθει εσωτερικα και δε μας ειχε πει τιποτα ο κτηνιατρος που τον πηραμε.Ηταν πολυ αδυνατος,με πρησμενη κοιλια,που το αποδιδαμε στο οτι ετρωγε πολυ.Ειχε διαρροιες και οταν τον πηγαμε στο γιατρο μας ειπε οτι ειχαν βγει πλεον τα παρασιτα στην κοιλιακη χωρα και του δημιουργησαν κολλιτιδα.Του καναμε αποπαρασιτωση πολυ συχνα,και σε συνδυασμο με τα φαρμακα για τη διαρροια και αντιβιωση και ειδικη τροφουλα τα καταφερε.Βεβαια μας πηρε σαραντα μερες και επαιρνε πρωι-βραδυ φαρμακα η ψυχουλα και ψηνοταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η elvenstar: #7.710 11-08-09 00:13 μάλλον έχει κ πυρετό γενικά είναι πολύ ¨πεσμένο¨το γατάκι το μόνο που θέλει είναι να πίνει γάλα από τη μαμά του καμία άλλη τροφή. λες να πάω να πάρω κ την κρέμα για τα παράσιτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #7.711 11-08-09 00:18 Λοιπον,εγω λεω να σταματησεις το γαλα για γατακια,και να παρεις τροφη για διαρροιες της hill's.Εχει και κονσερβακι,και κροκετα.Αν δεν το φαει δωσε του εστω με τη συριγγα λιγο λιγο.Στη διαρροια βγαζει τιποτε αλλο;Κοκκους ανοιχτοχρωμους,βλεννες... Κανενας αλλος γιατρος δεν υπαρχει να το δει;Δεν γραφεις και στο γιατρο του φορουμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:23 Η elvenstar: #7.712 11-08-09 00:23 Εγραψα κ στον γιατρό του φόρουμ αλλά δεν ήταν μέσα θα πάω τώρα να τσεκάρω μήπως απάντησε. όχι δεν βγάζει κάτι άλλο απλά χθες ήταν σε χρώμα άσπρο ενώ σήμερα είναι κάπως σαν πράσινο ούτε βλέννες ούτε κόκκοι τίποτα κ είναι κ πολύ δύσοσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #7.713 11-08-09 00:30 μου είπε ότι μπορεί να είναι κ ιός ή σκουλήκια κ να πάω στο γιατρό να την δει. Αν είναι κάτι τέτοιο θα τα καταφέρει λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:52 Η moukelis έγραψε: #7.714 11-08-09 08:52 Εγω πιστευω οτι αν το κυνηγησεις και επιμεινεις ειναι αρκετα μεγαλο για να τα καταφερει.Πηγαινε το σε αλλο γιατρο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lily_a Νεοφερμένο μέλος Η lily_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 10:15 Η lily_a έγραψε: #7.715 11-08-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Remember me?? Με βλέπατε ως lily, τώρα έγινα lily_a από το 'αηδιασμένη'! Δεν θα ξαναενοχλούσα τον ωραίο σας κόσμο, είχα δε αποφασίσει να δεχτώ ότι η γάτα μου ίσως είναι σε καλά χέρια και δεν έμπαινα ούτε ως επισκέπτης, αλλά βλέπετε αρρώστησε ο γάτος μου με λοιμώδη αρρώστεια που μάλλον έχει και η Λύρα και όσα γατιά έρχεται σε επαφή και είπα να ειδοποιήσω την δεσποινίς (γιατί κυρία δεν τη λες) που έκανα το λάθος και την έδωσα! Και βλέπω αυτό το αίσχος! Η δεσποινίδα λοιπόν, όπως άλλωστε έκανε από την 1η μέρα που πήρε την γάτα, δεν μου απαντάει στα PMs και είπα να ρωτήσω τις φίλες τις.....πως είναι δυνατόν καταρχήν να επικροτείτε να ξαναγεννάει η γάτα 4 μήνες μόνο μετά την τελευταία γέννα??? Επειδή πλέον είμαι σίγουρη για την εξαπάτηση που έγινε εις βάρος μου, είναι περριτο να αναφέρω ότι στην περιβόητη συμφωνία ήμουν κατηγορηματική στο να στειρωθεί η γάτα, και η δεσποινίς Σταυρούλε επέμενε να το κάνει εκείνη για να μην 'την συνδέσει με τον πόνο της'! Η κοπέλα που μου στην σύστησε (τι σου έφταιξα?) θα το θυμάται!!! Μπράβο δεσποινίς Σταυρούλα!!! Καλό πούλημα να υποθέσω??? Το επόμενο που θα δω είναι ότι η Λύρα έχει χαρτιά και θα βγάλουν και τα μικρά μήπως??? Ενωθείτε λοιπόν τώρα όλες να με βρίσετε (όπως επίσης κάνατε όταν ήθελα να ζευγαρώσω την γάτα μία μοναδική φορά), συμβουλέψτε όμως και την φίλη σας να απαντήσει γιατί αυτή τη φορά σειρά έχει το υπουργείο γεωργίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lily_a Νεοφερμένο μέλος Η lily_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 18:33 Η lily_a έγραψε: #7.716 11-08-09 18:33 Kαι τι έκπληξη στα χρονικά του mycat.......δεν με βρίζει κανείς......για την ακρίβεια δεν μιλάει κανείς! Πλήρης σιγή!!! Τι έγινε κορίτσια? Έχω τόσο δίκιο κι εγώ μία φορά αλλά τι να πείτε που είσαστε όλες ένα παρεάκι? Η' μήπως όλες τα εκτρέφετε τα ζωάκια σας με το αζημίωτο πάντα όπως εξ αρχής φάνηκε τι την ήθελε την γάτα μου η κοπελιά??? Φυσικά οι ερωτήσεις είναι ρητορικές και η σιγή σας η απάντηση! Για άλλη μία φορά κρίμα στα ζωάκια σας και στο site που σας φιλοξενεί! Δεσποινίδα Σταυρούλα ελπίζω να έχετε και ξαδέλφια σε άλλα επαγγέλματα όπως έχετε κτηνίατρο (ή μήπως ήταν και αυτό ψέμα?!?!?!) γιατί κάτι μου λέει ότι θα σου χρειαστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η staman2 έγραψε: #7.717 11-08-09 20:03 Τζααααααααα Ναλίτα κοπελίτα φραουλίτα καρδουλίτα. Σ΄αυτη τη φωτο είναι λίγο αναμαλιασμένη η κουκλάρα μου και με άγριο βλεμμα γιατι δεν της άρεσε που έβλεπε απο το παράθυρο τα περιστεράκια που την ξύπνησαν απο τον ύπνο της κι ήθελε να τα γευτεί στα δοντάκια της.! Σ΄αυτήν όμως είναι κουκλάκι όπως πάντα ντελικάτο. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι η γατομάνα! Καιιιι να μην μεινει το αγόρι μου παραπονεμένο.! Πέρσης ο αγγελάκος ο γατουλης ο άγιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.718 11-08-09 20:08 Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η staman2 έγραψε: #7.719 11-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Click για ανάπτυξη... Θεέ θεέ και ποιητή μου εσύ μοναδικέ. Αγάπη μου ατελείωτη.!! Ματάρες και βλέμμα μου όμορφο και ολο νόημα!!!βρε Γιουλη βάζε τον το αγόρι μου το αγαπημένο αφιερωμένο εξαιρετικά και σ΄εμάς!!! Ναι αγάπη και καβαλιέρο μου εσύ. Η κόρη μου Νάλα λοιπόν ειναι ελεύθερη. Θες να την συνοδεύσεις στο πάρτι? Καλά κι αυτή θα σου ετοιμαστεί θα στολιστει με φρου φρου κι αρώματα δε λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.720 11-08-09 20:20 Δυστηχως Ναλα μου το τελευταιο καιρο ειμαι λιγο απασχολημενος με μια ομορφη ριγε φατσουλα... Ομως σου στελνω εκπροσωπο το Μορφεα junior που εχει το αιμα μου χαρα μου, και το κ@#$$κο υφος μου... Σε γλωσσοφιλω Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eχει πολυ πλακα το "αν φας" του,γεμιζει η οθονη μουρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:41 Η elvenstar: #7.706 10-08-09 23:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει Ελενα,συγνωμη,θα σου στειλω τις γατες ΣΟΥ για το εκτροφειο ΣΟΥ αμεσα.Μη μου κανεις καμια μηνυση... Click για ανάπτυξη... Α! Εντάξει αφού θα μου στείλεις τα γατάκια μου δεν θα σου κάνω Βρε Δώρα το ένα από τα μωράκια της γατούλας που λέγαμε ότι βρήκα έχει φοβερή διάρροια σήμερα πήγα κ στο γιατρό μας έδωσε μία κρέμα για να σταματήσει κ γάλα για μωρά (το οποίο μάλλον κακό του έκανε παρά καλό) αλλά ούτε με την κρέμα σταματάει ούτε τιποτα τι να κάνω στεναχωριέμαι πολύ ότι δεν θα τα καταφέρει τελικά το μωράκι Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Eχει πολυ πλακα το "αν φας" του,γεμιζει η οθονη μουρη! Click για ανάπτυξη... Είναι τέλειος κ εμενα μ αρέσει που έχουν όλοι αυτή την ολοστρόγγυλη φάτσα κ όταν έρχονται κοντά στο φακό γελάω πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:46 Η moukelis έγραψε: #7.707 10-08-09 23:46 Ειναι αυτο που του εδινες ρυζονερο;Diarsanyl του εδωσε;Ποσες δοσεις εχει παρει;Αποπαρασιτωση εκανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η elvenstar: #7.708 11-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι αυτο που του εδινες ρυζονερο;Diarsanyl του εδωσε;Ποσες δοσεις εχει παρει;Αποπαρασιτωση εκανε; Click για ανάπτυξη... Αποπαρασίτωση έκανα εξωτερική, εσωτερική μου είπε ένας γιατρός που βρήκα γιατί ο δικός μου έχει άδεια, να μην κάνουμε τώρα που έχει πρόβλημα με τη διάρροια. Ναι αυτό συνεχίζω να του δίνω ρυζόνερο του δίνω κ την κρέμα δεν θυμάμαι πως τη λένε είναι σε σωληνάρι σε σχήμα σύριγγας θα σου πω αύριο ποια είναι του έδωσα στην ουσία μία δόση γιατί μου είπε να δίνω μιση πρωί κ μισή το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #7.709 11-08-09 00:10 Αυτη θα ειναι.Το σιροπι δεν το επιασε;Εχει τιποτα πυρετο κτλ;Εκτος απο τη διαρροια ειναι καλα; Βρε Ελενα,μηπως εχει καμια κολλιτιδα;Ο Εκτορας,ο προηγουμενος γατος μας,οταν τον πηραμε δεν ειχε αποπαρασιτωθει εσωτερικα και δε μας ειχε πει τιποτα ο κτηνιατρος που τον πηραμε.Ηταν πολυ αδυνατος,με πρησμενη κοιλια,που το αποδιδαμε στο οτι ετρωγε πολυ.Ειχε διαρροιες και οταν τον πηγαμε στο γιατρο μας ειπε οτι ειχαν βγει πλεον τα παρασιτα στην κοιλιακη χωρα και του δημιουργησαν κολλιτιδα.Του καναμε αποπαρασιτωση πολυ συχνα,και σε συνδυασμο με τα φαρμακα για τη διαρροια και αντιβιωση και ειδικη τροφουλα τα καταφερε.Βεβαια μας πηρε σαραντα μερες και επαιρνε πρωι-βραδυ φαρμακα η ψυχουλα και ψηνοταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η elvenstar: #7.710 11-08-09 00:13 μάλλον έχει κ πυρετό γενικά είναι πολύ ¨πεσμένο¨το γατάκι το μόνο που θέλει είναι να πίνει γάλα από τη μαμά του καμία άλλη τροφή. λες να πάω να πάρω κ την κρέμα για τα παράσιτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #7.711 11-08-09 00:18 Λοιπον,εγω λεω να σταματησεις το γαλα για γατακια,και να παρεις τροφη για διαρροιες της hill's.Εχει και κονσερβακι,και κροκετα.Αν δεν το φαει δωσε του εστω με τη συριγγα λιγο λιγο.Στη διαρροια βγαζει τιποτε αλλο;Κοκκους ανοιχτοχρωμους,βλεννες... Κανενας αλλος γιατρος δεν υπαρχει να το δει;Δεν γραφεις και στο γιατρο του φορουμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:23 Η elvenstar: #7.712 11-08-09 00:23 Εγραψα κ στον γιατρό του φόρουμ αλλά δεν ήταν μέσα θα πάω τώρα να τσεκάρω μήπως απάντησε. όχι δεν βγάζει κάτι άλλο απλά χθες ήταν σε χρώμα άσπρο ενώ σήμερα είναι κάπως σαν πράσινο ούτε βλέννες ούτε κόκκοι τίποτα κ είναι κ πολύ δύσοσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #7.713 11-08-09 00:30 μου είπε ότι μπορεί να είναι κ ιός ή σκουλήκια κ να πάω στο γιατρό να την δει. Αν είναι κάτι τέτοιο θα τα καταφέρει λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:52 Η moukelis έγραψε: #7.714 11-08-09 08:52 Εγω πιστευω οτι αν το κυνηγησεις και επιμεινεις ειναι αρκετα μεγαλο για να τα καταφερει.Πηγαινε το σε αλλο γιατρο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lily_a Νεοφερμένο μέλος Η lily_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 10:15 Η lily_a έγραψε: #7.715 11-08-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Remember me?? Με βλέπατε ως lily, τώρα έγινα lily_a από το 'αηδιασμένη'! Δεν θα ξαναενοχλούσα τον ωραίο σας κόσμο, είχα δε αποφασίσει να δεχτώ ότι η γάτα μου ίσως είναι σε καλά χέρια και δεν έμπαινα ούτε ως επισκέπτης, αλλά βλέπετε αρρώστησε ο γάτος μου με λοιμώδη αρρώστεια που μάλλον έχει και η Λύρα και όσα γατιά έρχεται σε επαφή και είπα να ειδοποιήσω την δεσποινίς (γιατί κυρία δεν τη λες) που έκανα το λάθος και την έδωσα! Και βλέπω αυτό το αίσχος! Η δεσποινίδα λοιπόν, όπως άλλωστε έκανε από την 1η μέρα που πήρε την γάτα, δεν μου απαντάει στα PMs και είπα να ρωτήσω τις φίλες τις.....πως είναι δυνατόν καταρχήν να επικροτείτε να ξαναγεννάει η γάτα 4 μήνες μόνο μετά την τελευταία γέννα??? Επειδή πλέον είμαι σίγουρη για την εξαπάτηση που έγινε εις βάρος μου, είναι περριτο να αναφέρω ότι στην περιβόητη συμφωνία ήμουν κατηγορηματική στο να στειρωθεί η γάτα, και η δεσποινίς Σταυρούλε επέμενε να το κάνει εκείνη για να μην 'την συνδέσει με τον πόνο της'! Η κοπέλα που μου στην σύστησε (τι σου έφταιξα?) θα το θυμάται!!! Μπράβο δεσποινίς Σταυρούλα!!! Καλό πούλημα να υποθέσω??? Το επόμενο που θα δω είναι ότι η Λύρα έχει χαρτιά και θα βγάλουν και τα μικρά μήπως??? Ενωθείτε λοιπόν τώρα όλες να με βρίσετε (όπως επίσης κάνατε όταν ήθελα να ζευγαρώσω την γάτα μία μοναδική φορά), συμβουλέψτε όμως και την φίλη σας να απαντήσει γιατί αυτή τη φορά σειρά έχει το υπουργείο γεωργίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lily_a Νεοφερμένο μέλος Η lily_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 18:33 Η lily_a έγραψε: #7.716 11-08-09 18:33 Kαι τι έκπληξη στα χρονικά του mycat.......δεν με βρίζει κανείς......για την ακρίβεια δεν μιλάει κανείς! Πλήρης σιγή!!! Τι έγινε κορίτσια? Έχω τόσο δίκιο κι εγώ μία φορά αλλά τι να πείτε που είσαστε όλες ένα παρεάκι? Η' μήπως όλες τα εκτρέφετε τα ζωάκια σας με το αζημίωτο πάντα όπως εξ αρχής φάνηκε τι την ήθελε την γάτα μου η κοπελιά??? Φυσικά οι ερωτήσεις είναι ρητορικές και η σιγή σας η απάντηση! Για άλλη μία φορά κρίμα στα ζωάκια σας και στο site που σας φιλοξενεί! Δεσποινίδα Σταυρούλα ελπίζω να έχετε και ξαδέλφια σε άλλα επαγγέλματα όπως έχετε κτηνίατρο (ή μήπως ήταν και αυτό ψέμα?!?!?!) γιατί κάτι μου λέει ότι θα σου χρειαστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η staman2 έγραψε: #7.717 11-08-09 20:03 Τζααααααααα Ναλίτα κοπελίτα φραουλίτα καρδουλίτα. Σ΄αυτη τη φωτο είναι λίγο αναμαλιασμένη η κουκλάρα μου και με άγριο βλεμμα γιατι δεν της άρεσε που έβλεπε απο το παράθυρο τα περιστεράκια που την ξύπνησαν απο τον ύπνο της κι ήθελε να τα γευτεί στα δοντάκια της.! Σ΄αυτήν όμως είναι κουκλάκι όπως πάντα ντελικάτο. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι η γατομάνα! Καιιιι να μην μεινει το αγόρι μου παραπονεμένο.! Πέρσης ο αγγελάκος ο γατουλης ο άγιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.718 11-08-09 20:08 Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η staman2 έγραψε: #7.719 11-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Click για ανάπτυξη... Θεέ θεέ και ποιητή μου εσύ μοναδικέ. Αγάπη μου ατελείωτη.!! Ματάρες και βλέμμα μου όμορφο και ολο νόημα!!!βρε Γιουλη βάζε τον το αγόρι μου το αγαπημένο αφιερωμένο εξαιρετικά και σ΄εμάς!!! Ναι αγάπη και καβαλιέρο μου εσύ. Η κόρη μου Νάλα λοιπόν ειναι ελεύθερη. Θες να την συνοδεύσεις στο πάρτι? Καλά κι αυτή θα σου ετοιμαστεί θα στολιστει με φρου φρου κι αρώματα δε λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.720 11-08-09 20:20 Δυστηχως Ναλα μου το τελευταιο καιρο ειμαι λιγο απασχολημενος με μια ομορφη ριγε φατσουλα... Ομως σου στελνω εκπροσωπο το Μορφεα junior που εχει το αιμα μου χαρα μου, και το κ@#$$κο υφος μου... Σε γλωσσοφιλω Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει Ελενα,συγνωμη,θα σου στειλω τις γατες ΣΟΥ για το εκτροφειο ΣΟΥ αμεσα.Μη μου κανεις καμια μηνυση... Click για ανάπτυξη... Α! Εντάξει αφού θα μου στείλεις τα γατάκια μου δεν θα σου κάνω Βρε Δώρα το ένα από τα μωράκια της γατούλας που λέγαμε ότι βρήκα έχει φοβερή διάρροια σήμερα πήγα κ στο γιατρό μας έδωσε μία κρέμα για να σταματήσει κ γάλα για μωρά (το οποίο μάλλον κακό του έκανε παρά καλό) αλλά ούτε με την κρέμα σταματάει ούτε τιποτα τι να κάνω στεναχωριέμαι πολύ ότι δεν θα τα καταφέρει τελικά το μωράκι Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Eχει πολυ πλακα το "αν φας" του,γεμιζει η οθονη μουρη! Click για ανάπτυξη... Είναι τέλειος κ εμενα μ αρέσει που έχουν όλοι αυτή την ολοστρόγγυλη φάτσα κ όταν έρχονται κοντά στο φακό γελάω πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:46 Η moukelis έγραψε: #7.707 10-08-09 23:46 Ειναι αυτο που του εδινες ρυζονερο;Diarsanyl του εδωσε;Ποσες δοσεις εχει παρει;Αποπαρασιτωση εκανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η elvenstar: #7.708 11-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι αυτο που του εδινες ρυζονερο;Diarsanyl του εδωσε;Ποσες δοσεις εχει παρει;Αποπαρασιτωση εκανε; Click για ανάπτυξη... Αποπαρασίτωση έκανα εξωτερική, εσωτερική μου είπε ένας γιατρός που βρήκα γιατί ο δικός μου έχει άδεια, να μην κάνουμε τώρα που έχει πρόβλημα με τη διάρροια. Ναι αυτό συνεχίζω να του δίνω ρυζόνερο του δίνω κ την κρέμα δεν θυμάμαι πως τη λένε είναι σε σωληνάρι σε σχήμα σύριγγας θα σου πω αύριο ποια είναι του έδωσα στην ουσία μία δόση γιατί μου είπε να δίνω μιση πρωί κ μισή το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #7.709 11-08-09 00:10 Αυτη θα ειναι.Το σιροπι δεν το επιασε;Εχει τιποτα πυρετο κτλ;Εκτος απο τη διαρροια ειναι καλα; Βρε Ελενα,μηπως εχει καμια κολλιτιδα;Ο Εκτορας,ο προηγουμενος γατος μας,οταν τον πηραμε δεν ειχε αποπαρασιτωθει εσωτερικα και δε μας ειχε πει τιποτα ο κτηνιατρος που τον πηραμε.Ηταν πολυ αδυνατος,με πρησμενη κοιλια,που το αποδιδαμε στο οτι ετρωγε πολυ.Ειχε διαρροιες και οταν τον πηγαμε στο γιατρο μας ειπε οτι ειχαν βγει πλεον τα παρασιτα στην κοιλιακη χωρα και του δημιουργησαν κολλιτιδα.Του καναμε αποπαρασιτωση πολυ συχνα,και σε συνδυασμο με τα φαρμακα για τη διαρροια και αντιβιωση και ειδικη τροφουλα τα καταφερε.Βεβαια μας πηρε σαραντα μερες και επαιρνε πρωι-βραδυ φαρμακα η ψυχουλα και ψηνοταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η elvenstar: #7.710 11-08-09 00:13 μάλλον έχει κ πυρετό γενικά είναι πολύ ¨πεσμένο¨το γατάκι το μόνο που θέλει είναι να πίνει γάλα από τη μαμά του καμία άλλη τροφή. λες να πάω να πάρω κ την κρέμα για τα παράσιτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #7.711 11-08-09 00:18 Λοιπον,εγω λεω να σταματησεις το γαλα για γατακια,και να παρεις τροφη για διαρροιες της hill's.Εχει και κονσερβακι,και κροκετα.Αν δεν το φαει δωσε του εστω με τη συριγγα λιγο λιγο.Στη διαρροια βγαζει τιποτε αλλο;Κοκκους ανοιχτοχρωμους,βλεννες... Κανενας αλλος γιατρος δεν υπαρχει να το δει;Δεν γραφεις και στο γιατρο του φορουμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:23 Η elvenstar: #7.712 11-08-09 00:23 Εγραψα κ στον γιατρό του φόρουμ αλλά δεν ήταν μέσα θα πάω τώρα να τσεκάρω μήπως απάντησε. όχι δεν βγάζει κάτι άλλο απλά χθες ήταν σε χρώμα άσπρο ενώ σήμερα είναι κάπως σαν πράσινο ούτε βλέννες ούτε κόκκοι τίποτα κ είναι κ πολύ δύσοσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #7.713 11-08-09 00:30 μου είπε ότι μπορεί να είναι κ ιός ή σκουλήκια κ να πάω στο γιατρό να την δει. Αν είναι κάτι τέτοιο θα τα καταφέρει λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:52 Η moukelis έγραψε: #7.714 11-08-09 08:52 Εγω πιστευω οτι αν το κυνηγησεις και επιμεινεις ειναι αρκετα μεγαλο για να τα καταφερει.Πηγαινε το σε αλλο γιατρο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lily_a Νεοφερμένο μέλος Η lily_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 10:15 Η lily_a έγραψε: #7.715 11-08-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Remember me?? Με βλέπατε ως lily, τώρα έγινα lily_a από το 'αηδιασμένη'! Δεν θα ξαναενοχλούσα τον ωραίο σας κόσμο, είχα δε αποφασίσει να δεχτώ ότι η γάτα μου ίσως είναι σε καλά χέρια και δεν έμπαινα ούτε ως επισκέπτης, αλλά βλέπετε αρρώστησε ο γάτος μου με λοιμώδη αρρώστεια που μάλλον έχει και η Λύρα και όσα γατιά έρχεται σε επαφή και είπα να ειδοποιήσω την δεσποινίς (γιατί κυρία δεν τη λες) που έκανα το λάθος και την έδωσα! Και βλέπω αυτό το αίσχος! Η δεσποινίδα λοιπόν, όπως άλλωστε έκανε από την 1η μέρα που πήρε την γάτα, δεν μου απαντάει στα PMs και είπα να ρωτήσω τις φίλες τις.....πως είναι δυνατόν καταρχήν να επικροτείτε να ξαναγεννάει η γάτα 4 μήνες μόνο μετά την τελευταία γέννα??? Επειδή πλέον είμαι σίγουρη για την εξαπάτηση που έγινε εις βάρος μου, είναι περριτο να αναφέρω ότι στην περιβόητη συμφωνία ήμουν κατηγορηματική στο να στειρωθεί η γάτα, και η δεσποινίς Σταυρούλε επέμενε να το κάνει εκείνη για να μην 'την συνδέσει με τον πόνο της'! Η κοπέλα που μου στην σύστησε (τι σου έφταιξα?) θα το θυμάται!!! Μπράβο δεσποινίς Σταυρούλα!!! Καλό πούλημα να υποθέσω??? Το επόμενο που θα δω είναι ότι η Λύρα έχει χαρτιά και θα βγάλουν και τα μικρά μήπως??? Ενωθείτε λοιπόν τώρα όλες να με βρίσετε (όπως επίσης κάνατε όταν ήθελα να ζευγαρώσω την γάτα μία μοναδική φορά), συμβουλέψτε όμως και την φίλη σας να απαντήσει γιατί αυτή τη φορά σειρά έχει το υπουργείο γεωργίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lily_a Νεοφερμένο μέλος Η lily_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 18:33 Η lily_a έγραψε: #7.716 11-08-09 18:33 Kαι τι έκπληξη στα χρονικά του mycat.......δεν με βρίζει κανείς......για την ακρίβεια δεν μιλάει κανείς! Πλήρης σιγή!!! Τι έγινε κορίτσια? Έχω τόσο δίκιο κι εγώ μία φορά αλλά τι να πείτε που είσαστε όλες ένα παρεάκι? Η' μήπως όλες τα εκτρέφετε τα ζωάκια σας με το αζημίωτο πάντα όπως εξ αρχής φάνηκε τι την ήθελε την γάτα μου η κοπελιά??? Φυσικά οι ερωτήσεις είναι ρητορικές και η σιγή σας η απάντηση! Για άλλη μία φορά κρίμα στα ζωάκια σας και στο site που σας φιλοξενεί! Δεσποινίδα Σταυρούλα ελπίζω να έχετε και ξαδέλφια σε άλλα επαγγέλματα όπως έχετε κτηνίατρο (ή μήπως ήταν και αυτό ψέμα?!?!?!) γιατί κάτι μου λέει ότι θα σου χρειαστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η staman2 έγραψε: #7.717 11-08-09 20:03 Τζααααααααα Ναλίτα κοπελίτα φραουλίτα καρδουλίτα. Σ΄αυτη τη φωτο είναι λίγο αναμαλιασμένη η κουκλάρα μου και με άγριο βλεμμα γιατι δεν της άρεσε που έβλεπε απο το παράθυρο τα περιστεράκια που την ξύπνησαν απο τον ύπνο της κι ήθελε να τα γευτεί στα δοντάκια της.! Σ΄αυτήν όμως είναι κουκλάκι όπως πάντα ντελικάτο. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι η γατομάνα! Καιιιι να μην μεινει το αγόρι μου παραπονεμένο.! Πέρσης ο αγγελάκος ο γατουλης ο άγιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.718 11-08-09 20:08 Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η staman2 έγραψε: #7.719 11-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Click για ανάπτυξη... Θεέ θεέ και ποιητή μου εσύ μοναδικέ. Αγάπη μου ατελείωτη.!! Ματάρες και βλέμμα μου όμορφο και ολο νόημα!!!βρε Γιουλη βάζε τον το αγόρι μου το αγαπημένο αφιερωμένο εξαιρετικά και σ΄εμάς!!! Ναι αγάπη και καβαλιέρο μου εσύ. Η κόρη μου Νάλα λοιπόν ειναι ελεύθερη. Θες να την συνοδεύσεις στο πάρτι? Καλά κι αυτή θα σου ετοιμαστεί θα στολιστει με φρου φρου κι αρώματα δε λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.720 11-08-09 20:20 Δυστηχως Ναλα μου το τελευταιο καιρο ειμαι λιγο απασχολημενος με μια ομορφη ριγε φατσουλα... Ομως σου στελνω εκπροσωπο το Μορφεα junior που εχει το αιμα μου χαρα μου, και το κ@#$$κο υφος μου... Σε γλωσσοφιλω Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειναι αυτο που του εδινες ρυζονερο;Diarsanyl του εδωσε;Ποσες δοσεις εχει παρει;Αποπαρασιτωση εκανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η elvenstar: #7.708 11-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι αυτο που του εδινες ρυζονερο;Diarsanyl του εδωσε;Ποσες δοσεις εχει παρει;Αποπαρασιτωση εκανε; Click για ανάπτυξη... Αποπαρασίτωση έκανα εξωτερική, εσωτερική μου είπε ένας γιατρός που βρήκα γιατί ο δικός μου έχει άδεια, να μην κάνουμε τώρα που έχει πρόβλημα με τη διάρροια. Ναι αυτό συνεχίζω να του δίνω ρυζόνερο του δίνω κ την κρέμα δεν θυμάμαι πως τη λένε είναι σε σωληνάρι σε σχήμα σύριγγας θα σου πω αύριο ποια είναι του έδωσα στην ουσία μία δόση γιατί μου είπε να δίνω μιση πρωί κ μισή το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #7.709 11-08-09 00:10 Αυτη θα ειναι.Το σιροπι δεν το επιασε;Εχει τιποτα πυρετο κτλ;Εκτος απο τη διαρροια ειναι καλα; Βρε Ελενα,μηπως εχει καμια κολλιτιδα;Ο Εκτορας,ο προηγουμενος γατος μας,οταν τον πηραμε δεν ειχε αποπαρασιτωθει εσωτερικα και δε μας ειχε πει τιποτα ο κτηνιατρος που τον πηραμε.Ηταν πολυ αδυνατος,με πρησμενη κοιλια,που το αποδιδαμε στο οτι ετρωγε πολυ.Ειχε διαρροιες και οταν τον πηγαμε στο γιατρο μας ειπε οτι ειχαν βγει πλεον τα παρασιτα στην κοιλιακη χωρα και του δημιουργησαν κολλιτιδα.Του καναμε αποπαρασιτωση πολυ συχνα,και σε συνδυασμο με τα φαρμακα για τη διαρροια και αντιβιωση και ειδικη τροφουλα τα καταφερε.Βεβαια μας πηρε σαραντα μερες και επαιρνε πρωι-βραδυ φαρμακα η ψυχουλα και ψηνοταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η elvenstar: #7.710 11-08-09 00:13 μάλλον έχει κ πυρετό γενικά είναι πολύ ¨πεσμένο¨το γατάκι το μόνο που θέλει είναι να πίνει γάλα από τη μαμά του καμία άλλη τροφή. λες να πάω να πάρω κ την κρέμα για τα παράσιτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #7.711 11-08-09 00:18 Λοιπον,εγω λεω να σταματησεις το γαλα για γατακια,και να παρεις τροφη για διαρροιες της hill's.Εχει και κονσερβακι,και κροκετα.Αν δεν το φαει δωσε του εστω με τη συριγγα λιγο λιγο.Στη διαρροια βγαζει τιποτε αλλο;Κοκκους ανοιχτοχρωμους,βλεννες... Κανενας αλλος γιατρος δεν υπαρχει να το δει;Δεν γραφεις και στο γιατρο του φορουμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:23 Η elvenstar: #7.712 11-08-09 00:23 Εγραψα κ στον γιατρό του φόρουμ αλλά δεν ήταν μέσα θα πάω τώρα να τσεκάρω μήπως απάντησε. όχι δεν βγάζει κάτι άλλο απλά χθες ήταν σε χρώμα άσπρο ενώ σήμερα είναι κάπως σαν πράσινο ούτε βλέννες ούτε κόκκοι τίποτα κ είναι κ πολύ δύσοσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #7.713 11-08-09 00:30 μου είπε ότι μπορεί να είναι κ ιός ή σκουλήκια κ να πάω στο γιατρό να την δει. Αν είναι κάτι τέτοιο θα τα καταφέρει λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:52 Η moukelis έγραψε: #7.714 11-08-09 08:52 Εγω πιστευω οτι αν το κυνηγησεις και επιμεινεις ειναι αρκετα μεγαλο για να τα καταφερει.Πηγαινε το σε αλλο γιατρο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lily_a Νεοφερμένο μέλος Η lily_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 10:15 Η lily_a έγραψε: #7.715 11-08-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Remember me?? Με βλέπατε ως lily, τώρα έγινα lily_a από το 'αηδιασμένη'! Δεν θα ξαναενοχλούσα τον ωραίο σας κόσμο, είχα δε αποφασίσει να δεχτώ ότι η γάτα μου ίσως είναι σε καλά χέρια και δεν έμπαινα ούτε ως επισκέπτης, αλλά βλέπετε αρρώστησε ο γάτος μου με λοιμώδη αρρώστεια που μάλλον έχει και η Λύρα και όσα γατιά έρχεται σε επαφή και είπα να ειδοποιήσω την δεσποινίς (γιατί κυρία δεν τη λες) που έκανα το λάθος και την έδωσα! Και βλέπω αυτό το αίσχος! Η δεσποινίδα λοιπόν, όπως άλλωστε έκανε από την 1η μέρα που πήρε την γάτα, δεν μου απαντάει στα PMs και είπα να ρωτήσω τις φίλες τις.....πως είναι δυνατόν καταρχήν να επικροτείτε να ξαναγεννάει η γάτα 4 μήνες μόνο μετά την τελευταία γέννα??? Επειδή πλέον είμαι σίγουρη για την εξαπάτηση που έγινε εις βάρος μου, είναι περριτο να αναφέρω ότι στην περιβόητη συμφωνία ήμουν κατηγορηματική στο να στειρωθεί η γάτα, και η δεσποινίς Σταυρούλε επέμενε να το κάνει εκείνη για να μην 'την συνδέσει με τον πόνο της'! Η κοπέλα που μου στην σύστησε (τι σου έφταιξα?) θα το θυμάται!!! Μπράβο δεσποινίς Σταυρούλα!!! Καλό πούλημα να υποθέσω??? Το επόμενο που θα δω είναι ότι η Λύρα έχει χαρτιά και θα βγάλουν και τα μικρά μήπως??? Ενωθείτε λοιπόν τώρα όλες να με βρίσετε (όπως επίσης κάνατε όταν ήθελα να ζευγαρώσω την γάτα μία μοναδική φορά), συμβουλέψτε όμως και την φίλη σας να απαντήσει γιατί αυτή τη φορά σειρά έχει το υπουργείο γεωργίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lily_a Νεοφερμένο μέλος Η lily_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 18:33 Η lily_a έγραψε: #7.716 11-08-09 18:33 Kαι τι έκπληξη στα χρονικά του mycat.......δεν με βρίζει κανείς......για την ακρίβεια δεν μιλάει κανείς! Πλήρης σιγή!!! Τι έγινε κορίτσια? Έχω τόσο δίκιο κι εγώ μία φορά αλλά τι να πείτε που είσαστε όλες ένα παρεάκι? Η' μήπως όλες τα εκτρέφετε τα ζωάκια σας με το αζημίωτο πάντα όπως εξ αρχής φάνηκε τι την ήθελε την γάτα μου η κοπελιά??? Φυσικά οι ερωτήσεις είναι ρητορικές και η σιγή σας η απάντηση! Για άλλη μία φορά κρίμα στα ζωάκια σας και στο site που σας φιλοξενεί! Δεσποινίδα Σταυρούλα ελπίζω να έχετε και ξαδέλφια σε άλλα επαγγέλματα όπως έχετε κτηνίατρο (ή μήπως ήταν και αυτό ψέμα?!?!?!) γιατί κάτι μου λέει ότι θα σου χρειαστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η staman2 έγραψε: #7.717 11-08-09 20:03 Τζααααααααα Ναλίτα κοπελίτα φραουλίτα καρδουλίτα. Σ΄αυτη τη φωτο είναι λίγο αναμαλιασμένη η κουκλάρα μου και με άγριο βλεμμα γιατι δεν της άρεσε που έβλεπε απο το παράθυρο τα περιστεράκια που την ξύπνησαν απο τον ύπνο της κι ήθελε να τα γευτεί στα δοντάκια της.! Σ΄αυτήν όμως είναι κουκλάκι όπως πάντα ντελικάτο. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι η γατομάνα! Καιιιι να μην μεινει το αγόρι μου παραπονεμένο.! Πέρσης ο αγγελάκος ο γατουλης ο άγιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.718 11-08-09 20:08 Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η staman2 έγραψε: #7.719 11-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Click για ανάπτυξη... Θεέ θεέ και ποιητή μου εσύ μοναδικέ. Αγάπη μου ατελείωτη.!! Ματάρες και βλέμμα μου όμορφο και ολο νόημα!!!βρε Γιουλη βάζε τον το αγόρι μου το αγαπημένο αφιερωμένο εξαιρετικά και σ΄εμάς!!! Ναι αγάπη και καβαλιέρο μου εσύ. Η κόρη μου Νάλα λοιπόν ειναι ελεύθερη. Θες να την συνοδεύσεις στο πάρτι? Καλά κι αυτή θα σου ετοιμαστεί θα στολιστει με φρου φρου κι αρώματα δε λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.720 11-08-09 20:20 Δυστηχως Ναλα μου το τελευταιο καιρο ειμαι λιγο απασχολημενος με μια ομορφη ριγε φατσουλα... Ομως σου στελνω εκπροσωπο το Μορφεα junior που εχει το αιμα μου χαρα μου, και το κ@#$$κο υφος μου... Σε γλωσσοφιλω Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι αυτο που του εδινες ρυζονερο;Diarsanyl του εδωσε;Ποσες δοσεις εχει παρει;Αποπαρασιτωση εκανε; Click για ανάπτυξη... Αποπαρασίτωση έκανα εξωτερική, εσωτερική μου είπε ένας γιατρός που βρήκα γιατί ο δικός μου έχει άδεια, να μην κάνουμε τώρα που έχει πρόβλημα με τη διάρροια. Ναι αυτό συνεχίζω να του δίνω ρυζόνερο του δίνω κ την κρέμα δεν θυμάμαι πως τη λένε είναι σε σωληνάρι σε σχήμα σύριγγας θα σου πω αύριο ποια είναι του έδωσα στην ουσία μία δόση γιατί μου είπε να δίνω μιση πρωί κ μισή το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #7.709 11-08-09 00:10 Αυτη θα ειναι.Το σιροπι δεν το επιασε;Εχει τιποτα πυρετο κτλ;Εκτος απο τη διαρροια ειναι καλα; Βρε Ελενα,μηπως εχει καμια κολλιτιδα;Ο Εκτορας,ο προηγουμενος γατος μας,οταν τον πηραμε δεν ειχε αποπαρασιτωθει εσωτερικα και δε μας ειχε πει τιποτα ο κτηνιατρος που τον πηραμε.Ηταν πολυ αδυνατος,με πρησμενη κοιλια,που το αποδιδαμε στο οτι ετρωγε πολυ.Ειχε διαρροιες και οταν τον πηγαμε στο γιατρο μας ειπε οτι ειχαν βγει πλεον τα παρασιτα στην κοιλιακη χωρα και του δημιουργησαν κολλιτιδα.Του καναμε αποπαρασιτωση πολυ συχνα,και σε συνδυασμο με τα φαρμακα για τη διαρροια και αντιβιωση και ειδικη τροφουλα τα καταφερε.Βεβαια μας πηρε σαραντα μερες και επαιρνε πρωι-βραδυ φαρμακα η ψυχουλα και ψηνοταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η elvenstar: #7.710 11-08-09 00:13 μάλλον έχει κ πυρετό γενικά είναι πολύ ¨πεσμένο¨το γατάκι το μόνο που θέλει είναι να πίνει γάλα από τη μαμά του καμία άλλη τροφή. λες να πάω να πάρω κ την κρέμα για τα παράσιτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #7.711 11-08-09 00:18 Λοιπον,εγω λεω να σταματησεις το γαλα για γατακια,και να παρεις τροφη για διαρροιες της hill's.Εχει και κονσερβακι,και κροκετα.Αν δεν το φαει δωσε του εστω με τη συριγγα λιγο λιγο.Στη διαρροια βγαζει τιποτε αλλο;Κοκκους ανοιχτοχρωμους,βλεννες... Κανενας αλλος γιατρος δεν υπαρχει να το δει;Δεν γραφεις και στο γιατρο του φορουμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:23 Η elvenstar: #7.712 11-08-09 00:23 Εγραψα κ στον γιατρό του φόρουμ αλλά δεν ήταν μέσα θα πάω τώρα να τσεκάρω μήπως απάντησε. όχι δεν βγάζει κάτι άλλο απλά χθες ήταν σε χρώμα άσπρο ενώ σήμερα είναι κάπως σαν πράσινο ούτε βλέννες ούτε κόκκοι τίποτα κ είναι κ πολύ δύσοσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #7.713 11-08-09 00:30 μου είπε ότι μπορεί να είναι κ ιός ή σκουλήκια κ να πάω στο γιατρό να την δει. Αν είναι κάτι τέτοιο θα τα καταφέρει λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:52 Η moukelis έγραψε: #7.714 11-08-09 08:52 Εγω πιστευω οτι αν το κυνηγησεις και επιμεινεις ειναι αρκετα μεγαλο για να τα καταφερει.Πηγαινε το σε αλλο γιατρο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lily_a Νεοφερμένο μέλος Η lily_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 10:15 Η lily_a έγραψε: #7.715 11-08-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Remember me?? Με βλέπατε ως lily, τώρα έγινα lily_a από το 'αηδιασμένη'! Δεν θα ξαναενοχλούσα τον ωραίο σας κόσμο, είχα δε αποφασίσει να δεχτώ ότι η γάτα μου ίσως είναι σε καλά χέρια και δεν έμπαινα ούτε ως επισκέπτης, αλλά βλέπετε αρρώστησε ο γάτος μου με λοιμώδη αρρώστεια που μάλλον έχει και η Λύρα και όσα γατιά έρχεται σε επαφή και είπα να ειδοποιήσω την δεσποινίς (γιατί κυρία δεν τη λες) που έκανα το λάθος και την έδωσα! Και βλέπω αυτό το αίσχος! Η δεσποινίδα λοιπόν, όπως άλλωστε έκανε από την 1η μέρα που πήρε την γάτα, δεν μου απαντάει στα PMs και είπα να ρωτήσω τις φίλες τις.....πως είναι δυνατόν καταρχήν να επικροτείτε να ξαναγεννάει η γάτα 4 μήνες μόνο μετά την τελευταία γέννα??? Επειδή πλέον είμαι σίγουρη για την εξαπάτηση που έγινε εις βάρος μου, είναι περριτο να αναφέρω ότι στην περιβόητη συμφωνία ήμουν κατηγορηματική στο να στειρωθεί η γάτα, και η δεσποινίς Σταυρούλε επέμενε να το κάνει εκείνη για να μην 'την συνδέσει με τον πόνο της'! Η κοπέλα που μου στην σύστησε (τι σου έφταιξα?) θα το θυμάται!!! Μπράβο δεσποινίς Σταυρούλα!!! Καλό πούλημα να υποθέσω??? Το επόμενο που θα δω είναι ότι η Λύρα έχει χαρτιά και θα βγάλουν και τα μικρά μήπως??? Ενωθείτε λοιπόν τώρα όλες να με βρίσετε (όπως επίσης κάνατε όταν ήθελα να ζευγαρώσω την γάτα μία μοναδική φορά), συμβουλέψτε όμως και την φίλη σας να απαντήσει γιατί αυτή τη φορά σειρά έχει το υπουργείο γεωργίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lily_a Νεοφερμένο μέλος Η lily_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 18:33 Η lily_a έγραψε: #7.716 11-08-09 18:33 Kαι τι έκπληξη στα χρονικά του mycat.......δεν με βρίζει κανείς......για την ακρίβεια δεν μιλάει κανείς! Πλήρης σιγή!!! Τι έγινε κορίτσια? Έχω τόσο δίκιο κι εγώ μία φορά αλλά τι να πείτε που είσαστε όλες ένα παρεάκι? Η' μήπως όλες τα εκτρέφετε τα ζωάκια σας με το αζημίωτο πάντα όπως εξ αρχής φάνηκε τι την ήθελε την γάτα μου η κοπελιά??? Φυσικά οι ερωτήσεις είναι ρητορικές και η σιγή σας η απάντηση! Για άλλη μία φορά κρίμα στα ζωάκια σας και στο site που σας φιλοξενεί! Δεσποινίδα Σταυρούλα ελπίζω να έχετε και ξαδέλφια σε άλλα επαγγέλματα όπως έχετε κτηνίατρο (ή μήπως ήταν και αυτό ψέμα?!?!?!) γιατί κάτι μου λέει ότι θα σου χρειαστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η staman2 έγραψε: #7.717 11-08-09 20:03 Τζααααααααα Ναλίτα κοπελίτα φραουλίτα καρδουλίτα. Σ΄αυτη τη φωτο είναι λίγο αναμαλιασμένη η κουκλάρα μου και με άγριο βλεμμα γιατι δεν της άρεσε που έβλεπε απο το παράθυρο τα περιστεράκια που την ξύπνησαν απο τον ύπνο της κι ήθελε να τα γευτεί στα δοντάκια της.! Σ΄αυτήν όμως είναι κουκλάκι όπως πάντα ντελικάτο. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι η γατομάνα! Καιιιι να μην μεινει το αγόρι μου παραπονεμένο.! Πέρσης ο αγγελάκος ο γατουλης ο άγιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.718 11-08-09 20:08 Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η staman2 έγραψε: #7.719 11-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Click για ανάπτυξη... Θεέ θεέ και ποιητή μου εσύ μοναδικέ. Αγάπη μου ατελείωτη.!! Ματάρες και βλέμμα μου όμορφο και ολο νόημα!!!βρε Γιουλη βάζε τον το αγόρι μου το αγαπημένο αφιερωμένο εξαιρετικά και σ΄εμάς!!! Ναι αγάπη και καβαλιέρο μου εσύ. Η κόρη μου Νάλα λοιπόν ειναι ελεύθερη. Θες να την συνοδεύσεις στο πάρτι? Καλά κι αυτή θα σου ετοιμαστεί θα στολιστει με φρου φρου κι αρώματα δε λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.720 11-08-09 20:20 Δυστηχως Ναλα μου το τελευταιο καιρο ειμαι λιγο απασχολημενος με μια ομορφη ριγε φατσουλα... Ομως σου στελνω εκπροσωπο το Μορφεα junior που εχει το αιμα μου χαρα μου, και το κ@#$$κο υφος μου... Σε γλωσσοφιλω Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτη θα ειναι.Το σιροπι δεν το επιασε;Εχει τιποτα πυρετο κτλ;Εκτος απο τη διαρροια ειναι καλα; Βρε Ελενα,μηπως εχει καμια κολλιτιδα;Ο Εκτορας,ο προηγουμενος γατος μας,οταν τον πηραμε δεν ειχε αποπαρασιτωθει εσωτερικα και δε μας ειχε πει τιποτα ο κτηνιατρος που τον πηραμε.Ηταν πολυ αδυνατος,με πρησμενη κοιλια,που το αποδιδαμε στο οτι ετρωγε πολυ.Ειχε διαρροιες και οταν τον πηγαμε στο γιατρο μας ειπε οτι ειχαν βγει πλεον τα παρασιτα στην κοιλιακη χωρα και του δημιουργησαν κολλιτιδα.Του καναμε αποπαρασιτωση πολυ συχνα,και σε συνδυασμο με τα φαρμακα για τη διαρροια και αντιβιωση και ειδικη τροφουλα τα καταφερε.Βεβαια μας πηρε σαραντα μερες και επαιρνε πρωι-βραδυ φαρμακα η ψυχουλα και ψηνοταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η elvenstar: #7.710 11-08-09 00:13 μάλλον έχει κ πυρετό γενικά είναι πολύ ¨πεσμένο¨το γατάκι το μόνο που θέλει είναι να πίνει γάλα από τη μαμά του καμία άλλη τροφή. λες να πάω να πάρω κ την κρέμα για τα παράσιτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #7.711 11-08-09 00:18 Λοιπον,εγω λεω να σταματησεις το γαλα για γατακια,και να παρεις τροφη για διαρροιες της hill's.Εχει και κονσερβακι,και κροκετα.Αν δεν το φαει δωσε του εστω με τη συριγγα λιγο λιγο.Στη διαρροια βγαζει τιποτε αλλο;Κοκκους ανοιχτοχρωμους,βλεννες... Κανενας αλλος γιατρος δεν υπαρχει να το δει;Δεν γραφεις και στο γιατρο του φορουμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:23 Η elvenstar: #7.712 11-08-09 00:23 Εγραψα κ στον γιατρό του φόρουμ αλλά δεν ήταν μέσα θα πάω τώρα να τσεκάρω μήπως απάντησε. όχι δεν βγάζει κάτι άλλο απλά χθες ήταν σε χρώμα άσπρο ενώ σήμερα είναι κάπως σαν πράσινο ούτε βλέννες ούτε κόκκοι τίποτα κ είναι κ πολύ δύσοσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #7.713 11-08-09 00:30 μου είπε ότι μπορεί να είναι κ ιός ή σκουλήκια κ να πάω στο γιατρό να την δει. Αν είναι κάτι τέτοιο θα τα καταφέρει λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:52 Η moukelis έγραψε: #7.714 11-08-09 08:52 Εγω πιστευω οτι αν το κυνηγησεις και επιμεινεις ειναι αρκετα μεγαλο για να τα καταφερει.Πηγαινε το σε αλλο γιατρο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lily_a Νεοφερμένο μέλος Η lily_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 10:15 Η lily_a έγραψε: #7.715 11-08-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Remember me?? Με βλέπατε ως lily, τώρα έγινα lily_a από το 'αηδιασμένη'! Δεν θα ξαναενοχλούσα τον ωραίο σας κόσμο, είχα δε αποφασίσει να δεχτώ ότι η γάτα μου ίσως είναι σε καλά χέρια και δεν έμπαινα ούτε ως επισκέπτης, αλλά βλέπετε αρρώστησε ο γάτος μου με λοιμώδη αρρώστεια που μάλλον έχει και η Λύρα και όσα γατιά έρχεται σε επαφή και είπα να ειδοποιήσω την δεσποινίς (γιατί κυρία δεν τη λες) που έκανα το λάθος και την έδωσα! Και βλέπω αυτό το αίσχος! Η δεσποινίδα λοιπόν, όπως άλλωστε έκανε από την 1η μέρα που πήρε την γάτα, δεν μου απαντάει στα PMs και είπα να ρωτήσω τις φίλες τις.....πως είναι δυνατόν καταρχήν να επικροτείτε να ξαναγεννάει η γάτα 4 μήνες μόνο μετά την τελευταία γέννα??? Επειδή πλέον είμαι σίγουρη για την εξαπάτηση που έγινε εις βάρος μου, είναι περριτο να αναφέρω ότι στην περιβόητη συμφωνία ήμουν κατηγορηματική στο να στειρωθεί η γάτα, και η δεσποινίς Σταυρούλε επέμενε να το κάνει εκείνη για να μην 'την συνδέσει με τον πόνο της'! Η κοπέλα που μου στην σύστησε (τι σου έφταιξα?) θα το θυμάται!!! Μπράβο δεσποινίς Σταυρούλα!!! Καλό πούλημα να υποθέσω??? Το επόμενο που θα δω είναι ότι η Λύρα έχει χαρτιά και θα βγάλουν και τα μικρά μήπως??? Ενωθείτε λοιπόν τώρα όλες να με βρίσετε (όπως επίσης κάνατε όταν ήθελα να ζευγαρώσω την γάτα μία μοναδική φορά), συμβουλέψτε όμως και την φίλη σας να απαντήσει γιατί αυτή τη φορά σειρά έχει το υπουργείο γεωργίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lily_a Νεοφερμένο μέλος Η lily_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 18:33 Η lily_a έγραψε: #7.716 11-08-09 18:33 Kαι τι έκπληξη στα χρονικά του mycat.......δεν με βρίζει κανείς......για την ακρίβεια δεν μιλάει κανείς! Πλήρης σιγή!!! Τι έγινε κορίτσια? Έχω τόσο δίκιο κι εγώ μία φορά αλλά τι να πείτε που είσαστε όλες ένα παρεάκι? Η' μήπως όλες τα εκτρέφετε τα ζωάκια σας με το αζημίωτο πάντα όπως εξ αρχής φάνηκε τι την ήθελε την γάτα μου η κοπελιά??? Φυσικά οι ερωτήσεις είναι ρητορικές και η σιγή σας η απάντηση! Για άλλη μία φορά κρίμα στα ζωάκια σας και στο site που σας φιλοξενεί! Δεσποινίδα Σταυρούλα ελπίζω να έχετε και ξαδέλφια σε άλλα επαγγέλματα όπως έχετε κτηνίατρο (ή μήπως ήταν και αυτό ψέμα?!?!?!) γιατί κάτι μου λέει ότι θα σου χρειαστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η staman2 έγραψε: #7.717 11-08-09 20:03 Τζααααααααα Ναλίτα κοπελίτα φραουλίτα καρδουλίτα. Σ΄αυτη τη φωτο είναι λίγο αναμαλιασμένη η κουκλάρα μου και με άγριο βλεμμα γιατι δεν της άρεσε που έβλεπε απο το παράθυρο τα περιστεράκια που την ξύπνησαν απο τον ύπνο της κι ήθελε να τα γευτεί στα δοντάκια της.! Σ΄αυτήν όμως είναι κουκλάκι όπως πάντα ντελικάτο. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι η γατομάνα! Καιιιι να μην μεινει το αγόρι μου παραπονεμένο.! Πέρσης ο αγγελάκος ο γατουλης ο άγιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.718 11-08-09 20:08 Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η staman2 έγραψε: #7.719 11-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Click για ανάπτυξη... Θεέ θεέ και ποιητή μου εσύ μοναδικέ. Αγάπη μου ατελείωτη.!! Ματάρες και βλέμμα μου όμορφο και ολο νόημα!!!βρε Γιουλη βάζε τον το αγόρι μου το αγαπημένο αφιερωμένο εξαιρετικά και σ΄εμάς!!! Ναι αγάπη και καβαλιέρο μου εσύ. Η κόρη μου Νάλα λοιπόν ειναι ελεύθερη. Θες να την συνοδεύσεις στο πάρτι? Καλά κι αυτή θα σου ετοιμαστεί θα στολιστει με φρου φρου κι αρώματα δε λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.720 11-08-09 20:20 Δυστηχως Ναλα μου το τελευταιο καιρο ειμαι λιγο απασχολημενος με μια ομορφη ριγε φατσουλα... Ομως σου στελνω εκπροσωπο το Μορφεα junior που εχει το αιμα μου χαρα μου, και το κ@#$$κο υφος μου... Σε γλωσσοφιλω Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μάλλον έχει κ πυρετό γενικά είναι πολύ ¨πεσμένο¨το γατάκι το μόνο που θέλει είναι να πίνει γάλα από τη μαμά του καμία άλλη τροφή. λες να πάω να πάρω κ την κρέμα για τα παράσιτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #7.711 11-08-09 00:18 Λοιπον,εγω λεω να σταματησεις το γαλα για γατακια,και να παρεις τροφη για διαρροιες της hill's.Εχει και κονσερβακι,και κροκετα.Αν δεν το φαει δωσε του εστω με τη συριγγα λιγο λιγο.Στη διαρροια βγαζει τιποτε αλλο;Κοκκους ανοιχτοχρωμους,βλεννες... Κανενας αλλος γιατρος δεν υπαρχει να το δει;Δεν γραφεις και στο γιατρο του φορουμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:23 Η elvenstar: #7.712 11-08-09 00:23 Εγραψα κ στον γιατρό του φόρουμ αλλά δεν ήταν μέσα θα πάω τώρα να τσεκάρω μήπως απάντησε. όχι δεν βγάζει κάτι άλλο απλά χθες ήταν σε χρώμα άσπρο ενώ σήμερα είναι κάπως σαν πράσινο ούτε βλέννες ούτε κόκκοι τίποτα κ είναι κ πολύ δύσοσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #7.713 11-08-09 00:30 μου είπε ότι μπορεί να είναι κ ιός ή σκουλήκια κ να πάω στο γιατρό να την δει. Αν είναι κάτι τέτοιο θα τα καταφέρει λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:52 Η moukelis έγραψε: #7.714 11-08-09 08:52 Εγω πιστευω οτι αν το κυνηγησεις και επιμεινεις ειναι αρκετα μεγαλο για να τα καταφερει.Πηγαινε το σε αλλο γιατρο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lily_a Νεοφερμένο μέλος Η lily_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 10:15 Η lily_a έγραψε: #7.715 11-08-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Remember me?? Με βλέπατε ως lily, τώρα έγινα lily_a από το 'αηδιασμένη'! Δεν θα ξαναενοχλούσα τον ωραίο σας κόσμο, είχα δε αποφασίσει να δεχτώ ότι η γάτα μου ίσως είναι σε καλά χέρια και δεν έμπαινα ούτε ως επισκέπτης, αλλά βλέπετε αρρώστησε ο γάτος μου με λοιμώδη αρρώστεια που μάλλον έχει και η Λύρα και όσα γατιά έρχεται σε επαφή και είπα να ειδοποιήσω την δεσποινίς (γιατί κυρία δεν τη λες) που έκανα το λάθος και την έδωσα! Και βλέπω αυτό το αίσχος! Η δεσποινίδα λοιπόν, όπως άλλωστε έκανε από την 1η μέρα που πήρε την γάτα, δεν μου απαντάει στα PMs και είπα να ρωτήσω τις φίλες τις.....πως είναι δυνατόν καταρχήν να επικροτείτε να ξαναγεννάει η γάτα 4 μήνες μόνο μετά την τελευταία γέννα??? Επειδή πλέον είμαι σίγουρη για την εξαπάτηση που έγινε εις βάρος μου, είναι περριτο να αναφέρω ότι στην περιβόητη συμφωνία ήμουν κατηγορηματική στο να στειρωθεί η γάτα, και η δεσποινίς Σταυρούλε επέμενε να το κάνει εκείνη για να μην 'την συνδέσει με τον πόνο της'! Η κοπέλα που μου στην σύστησε (τι σου έφταιξα?) θα το θυμάται!!! Μπράβο δεσποινίς Σταυρούλα!!! Καλό πούλημα να υποθέσω??? Το επόμενο που θα δω είναι ότι η Λύρα έχει χαρτιά και θα βγάλουν και τα μικρά μήπως??? Ενωθείτε λοιπόν τώρα όλες να με βρίσετε (όπως επίσης κάνατε όταν ήθελα να ζευγαρώσω την γάτα μία μοναδική φορά), συμβουλέψτε όμως και την φίλη σας να απαντήσει γιατί αυτή τη φορά σειρά έχει το υπουργείο γεωργίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lily_a Νεοφερμένο μέλος Η lily_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 18:33 Η lily_a έγραψε: #7.716 11-08-09 18:33 Kαι τι έκπληξη στα χρονικά του mycat.......δεν με βρίζει κανείς......για την ακρίβεια δεν μιλάει κανείς! Πλήρης σιγή!!! Τι έγινε κορίτσια? Έχω τόσο δίκιο κι εγώ μία φορά αλλά τι να πείτε που είσαστε όλες ένα παρεάκι? Η' μήπως όλες τα εκτρέφετε τα ζωάκια σας με το αζημίωτο πάντα όπως εξ αρχής φάνηκε τι την ήθελε την γάτα μου η κοπελιά??? Φυσικά οι ερωτήσεις είναι ρητορικές και η σιγή σας η απάντηση! Για άλλη μία φορά κρίμα στα ζωάκια σας και στο site που σας φιλοξενεί! Δεσποινίδα Σταυρούλα ελπίζω να έχετε και ξαδέλφια σε άλλα επαγγέλματα όπως έχετε κτηνίατρο (ή μήπως ήταν και αυτό ψέμα?!?!?!) γιατί κάτι μου λέει ότι θα σου χρειαστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η staman2 έγραψε: #7.717 11-08-09 20:03 Τζααααααααα Ναλίτα κοπελίτα φραουλίτα καρδουλίτα. Σ΄αυτη τη φωτο είναι λίγο αναμαλιασμένη η κουκλάρα μου και με άγριο βλεμμα γιατι δεν της άρεσε που έβλεπε απο το παράθυρο τα περιστεράκια που την ξύπνησαν απο τον ύπνο της κι ήθελε να τα γευτεί στα δοντάκια της.! Σ΄αυτήν όμως είναι κουκλάκι όπως πάντα ντελικάτο. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι η γατομάνα! Καιιιι να μην μεινει το αγόρι μου παραπονεμένο.! Πέρσης ο αγγελάκος ο γατουλης ο άγιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.718 11-08-09 20:08 Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η staman2 έγραψε: #7.719 11-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Click για ανάπτυξη... Θεέ θεέ και ποιητή μου εσύ μοναδικέ. Αγάπη μου ατελείωτη.!! Ματάρες και βλέμμα μου όμορφο και ολο νόημα!!!βρε Γιουλη βάζε τον το αγόρι μου το αγαπημένο αφιερωμένο εξαιρετικά και σ΄εμάς!!! Ναι αγάπη και καβαλιέρο μου εσύ. Η κόρη μου Νάλα λοιπόν ειναι ελεύθερη. Θες να την συνοδεύσεις στο πάρτι? Καλά κι αυτή θα σου ετοιμαστεί θα στολιστει με φρου φρου κι αρώματα δε λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.720 11-08-09 20:20 Δυστηχως Ναλα μου το τελευταιο καιρο ειμαι λιγο απασχολημενος με μια ομορφη ριγε φατσουλα... Ομως σου στελνω εκπροσωπο το Μορφεα junior που εχει το αιμα μου χαρα μου, και το κ@#$$κο υφος μου... Σε γλωσσοφιλω Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπον,εγω λεω να σταματησεις το γαλα για γατακια,και να παρεις τροφη για διαρροιες της hill's.Εχει και κονσερβακι,και κροκετα.Αν δεν το φαει δωσε του εστω με τη συριγγα λιγο λιγο.Στη διαρροια βγαζει τιποτε αλλο;Κοκκους ανοιχτοχρωμους,βλεννες... Κανενας αλλος γιατρος δεν υπαρχει να το δει;Δεν γραφεις και στο γιατρο του φορουμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:23 Η elvenstar: #7.712 11-08-09 00:23 Εγραψα κ στον γιατρό του φόρουμ αλλά δεν ήταν μέσα θα πάω τώρα να τσεκάρω μήπως απάντησε. όχι δεν βγάζει κάτι άλλο απλά χθες ήταν σε χρώμα άσπρο ενώ σήμερα είναι κάπως σαν πράσινο ούτε βλέννες ούτε κόκκοι τίποτα κ είναι κ πολύ δύσοσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #7.713 11-08-09 00:30 μου είπε ότι μπορεί να είναι κ ιός ή σκουλήκια κ να πάω στο γιατρό να την δει. Αν είναι κάτι τέτοιο θα τα καταφέρει λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:52 Η moukelis έγραψε: #7.714 11-08-09 08:52 Εγω πιστευω οτι αν το κυνηγησεις και επιμεινεις ειναι αρκετα μεγαλο για να τα καταφερει.Πηγαινε το σε αλλο γιατρο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lily_a Νεοφερμένο μέλος Η lily_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 10:15 Η lily_a έγραψε: #7.715 11-08-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Remember me?? Με βλέπατε ως lily, τώρα έγινα lily_a από το 'αηδιασμένη'! Δεν θα ξαναενοχλούσα τον ωραίο σας κόσμο, είχα δε αποφασίσει να δεχτώ ότι η γάτα μου ίσως είναι σε καλά χέρια και δεν έμπαινα ούτε ως επισκέπτης, αλλά βλέπετε αρρώστησε ο γάτος μου με λοιμώδη αρρώστεια που μάλλον έχει και η Λύρα και όσα γατιά έρχεται σε επαφή και είπα να ειδοποιήσω την δεσποινίς (γιατί κυρία δεν τη λες) που έκανα το λάθος και την έδωσα! Και βλέπω αυτό το αίσχος! Η δεσποινίδα λοιπόν, όπως άλλωστε έκανε από την 1η μέρα που πήρε την γάτα, δεν μου απαντάει στα PMs και είπα να ρωτήσω τις φίλες τις.....πως είναι δυνατόν καταρχήν να επικροτείτε να ξαναγεννάει η γάτα 4 μήνες μόνο μετά την τελευταία γέννα??? Επειδή πλέον είμαι σίγουρη για την εξαπάτηση που έγινε εις βάρος μου, είναι περριτο να αναφέρω ότι στην περιβόητη συμφωνία ήμουν κατηγορηματική στο να στειρωθεί η γάτα, και η δεσποινίς Σταυρούλε επέμενε να το κάνει εκείνη για να μην 'την συνδέσει με τον πόνο της'! Η κοπέλα που μου στην σύστησε (τι σου έφταιξα?) θα το θυμάται!!! Μπράβο δεσποινίς Σταυρούλα!!! Καλό πούλημα να υποθέσω??? Το επόμενο που θα δω είναι ότι η Λύρα έχει χαρτιά και θα βγάλουν και τα μικρά μήπως??? Ενωθείτε λοιπόν τώρα όλες να με βρίσετε (όπως επίσης κάνατε όταν ήθελα να ζευγαρώσω την γάτα μία μοναδική φορά), συμβουλέψτε όμως και την φίλη σας να απαντήσει γιατί αυτή τη φορά σειρά έχει το υπουργείο γεωργίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lily_a Νεοφερμένο μέλος Η lily_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 18:33 Η lily_a έγραψε: #7.716 11-08-09 18:33 Kαι τι έκπληξη στα χρονικά του mycat.......δεν με βρίζει κανείς......για την ακρίβεια δεν μιλάει κανείς! Πλήρης σιγή!!! Τι έγινε κορίτσια? Έχω τόσο δίκιο κι εγώ μία φορά αλλά τι να πείτε που είσαστε όλες ένα παρεάκι? Η' μήπως όλες τα εκτρέφετε τα ζωάκια σας με το αζημίωτο πάντα όπως εξ αρχής φάνηκε τι την ήθελε την γάτα μου η κοπελιά??? Φυσικά οι ερωτήσεις είναι ρητορικές και η σιγή σας η απάντηση! Για άλλη μία φορά κρίμα στα ζωάκια σας και στο site που σας φιλοξενεί! Δεσποινίδα Σταυρούλα ελπίζω να έχετε και ξαδέλφια σε άλλα επαγγέλματα όπως έχετε κτηνίατρο (ή μήπως ήταν και αυτό ψέμα?!?!?!) γιατί κάτι μου λέει ότι θα σου χρειαστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η staman2 έγραψε: #7.717 11-08-09 20:03 Τζααααααααα Ναλίτα κοπελίτα φραουλίτα καρδουλίτα. Σ΄αυτη τη φωτο είναι λίγο αναμαλιασμένη η κουκλάρα μου και με άγριο βλεμμα γιατι δεν της άρεσε που έβλεπε απο το παράθυρο τα περιστεράκια που την ξύπνησαν απο τον ύπνο της κι ήθελε να τα γευτεί στα δοντάκια της.! Σ΄αυτήν όμως είναι κουκλάκι όπως πάντα ντελικάτο. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι η γατομάνα! Καιιιι να μην μεινει το αγόρι μου παραπονεμένο.! Πέρσης ο αγγελάκος ο γατουλης ο άγιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.718 11-08-09 20:08 Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η staman2 έγραψε: #7.719 11-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Click για ανάπτυξη... Θεέ θεέ και ποιητή μου εσύ μοναδικέ. Αγάπη μου ατελείωτη.!! Ματάρες και βλέμμα μου όμορφο και ολο νόημα!!!βρε Γιουλη βάζε τον το αγόρι μου το αγαπημένο αφιερωμένο εξαιρετικά και σ΄εμάς!!! Ναι αγάπη και καβαλιέρο μου εσύ. Η κόρη μου Νάλα λοιπόν ειναι ελεύθερη. Θες να την συνοδεύσεις στο πάρτι? Καλά κι αυτή θα σου ετοιμαστεί θα στολιστει με φρου φρου κι αρώματα δε λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.720 11-08-09 20:20 Δυστηχως Ναλα μου το τελευταιο καιρο ειμαι λιγο απασχολημενος με μια ομορφη ριγε φατσουλα... Ομως σου στελνω εκπροσωπο το Μορφεα junior που εχει το αιμα μου χαρα μου, και το κ@#$$κο υφος μου... Σε γλωσσοφιλω Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγραψα κ στον γιατρό του φόρουμ αλλά δεν ήταν μέσα θα πάω τώρα να τσεκάρω μήπως απάντησε. όχι δεν βγάζει κάτι άλλο απλά χθες ήταν σε χρώμα άσπρο ενώ σήμερα είναι κάπως σαν πράσινο ούτε βλέννες ούτε κόκκοι τίποτα κ είναι κ πολύ δύσοσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #7.713 11-08-09 00:30 μου είπε ότι μπορεί να είναι κ ιός ή σκουλήκια κ να πάω στο γιατρό να την δει. Αν είναι κάτι τέτοιο θα τα καταφέρει λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:52 Η moukelis έγραψε: #7.714 11-08-09 08:52 Εγω πιστευω οτι αν το κυνηγησεις και επιμεινεις ειναι αρκετα μεγαλο για να τα καταφερει.Πηγαινε το σε αλλο γιατρο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lily_a Νεοφερμένο μέλος Η lily_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 10:15 Η lily_a έγραψε: #7.715 11-08-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Remember me?? Με βλέπατε ως lily, τώρα έγινα lily_a από το 'αηδιασμένη'! Δεν θα ξαναενοχλούσα τον ωραίο σας κόσμο, είχα δε αποφασίσει να δεχτώ ότι η γάτα μου ίσως είναι σε καλά χέρια και δεν έμπαινα ούτε ως επισκέπτης, αλλά βλέπετε αρρώστησε ο γάτος μου με λοιμώδη αρρώστεια που μάλλον έχει και η Λύρα και όσα γατιά έρχεται σε επαφή και είπα να ειδοποιήσω την δεσποινίς (γιατί κυρία δεν τη λες) που έκανα το λάθος και την έδωσα! Και βλέπω αυτό το αίσχος! Η δεσποινίδα λοιπόν, όπως άλλωστε έκανε από την 1η μέρα που πήρε την γάτα, δεν μου απαντάει στα PMs και είπα να ρωτήσω τις φίλες τις.....πως είναι δυνατόν καταρχήν να επικροτείτε να ξαναγεννάει η γάτα 4 μήνες μόνο μετά την τελευταία γέννα??? Επειδή πλέον είμαι σίγουρη για την εξαπάτηση που έγινε εις βάρος μου, είναι περριτο να αναφέρω ότι στην περιβόητη συμφωνία ήμουν κατηγορηματική στο να στειρωθεί η γάτα, και η δεσποινίς Σταυρούλε επέμενε να το κάνει εκείνη για να μην 'την συνδέσει με τον πόνο της'! Η κοπέλα που μου στην σύστησε (τι σου έφταιξα?) θα το θυμάται!!! Μπράβο δεσποινίς Σταυρούλα!!! Καλό πούλημα να υποθέσω??? Το επόμενο που θα δω είναι ότι η Λύρα έχει χαρτιά και θα βγάλουν και τα μικρά μήπως??? Ενωθείτε λοιπόν τώρα όλες να με βρίσετε (όπως επίσης κάνατε όταν ήθελα να ζευγαρώσω την γάτα μία μοναδική φορά), συμβουλέψτε όμως και την φίλη σας να απαντήσει γιατί αυτή τη φορά σειρά έχει το υπουργείο γεωργίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lily_a Νεοφερμένο μέλος Η lily_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 18:33 Η lily_a έγραψε: #7.716 11-08-09 18:33 Kαι τι έκπληξη στα χρονικά του mycat.......δεν με βρίζει κανείς......για την ακρίβεια δεν μιλάει κανείς! Πλήρης σιγή!!! Τι έγινε κορίτσια? Έχω τόσο δίκιο κι εγώ μία φορά αλλά τι να πείτε που είσαστε όλες ένα παρεάκι? Η' μήπως όλες τα εκτρέφετε τα ζωάκια σας με το αζημίωτο πάντα όπως εξ αρχής φάνηκε τι την ήθελε την γάτα μου η κοπελιά??? Φυσικά οι ερωτήσεις είναι ρητορικές και η σιγή σας η απάντηση! Για άλλη μία φορά κρίμα στα ζωάκια σας και στο site που σας φιλοξενεί! Δεσποινίδα Σταυρούλα ελπίζω να έχετε και ξαδέλφια σε άλλα επαγγέλματα όπως έχετε κτηνίατρο (ή μήπως ήταν και αυτό ψέμα?!?!?!) γιατί κάτι μου λέει ότι θα σου χρειαστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η staman2 έγραψε: #7.717 11-08-09 20:03 Τζααααααααα Ναλίτα κοπελίτα φραουλίτα καρδουλίτα. Σ΄αυτη τη φωτο είναι λίγο αναμαλιασμένη η κουκλάρα μου και με άγριο βλεμμα γιατι δεν της άρεσε που έβλεπε απο το παράθυρο τα περιστεράκια που την ξύπνησαν απο τον ύπνο της κι ήθελε να τα γευτεί στα δοντάκια της.! Σ΄αυτήν όμως είναι κουκλάκι όπως πάντα ντελικάτο. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι η γατομάνα! Καιιιι να μην μεινει το αγόρι μου παραπονεμένο.! Πέρσης ο αγγελάκος ο γατουλης ο άγιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.718 11-08-09 20:08 Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η staman2 έγραψε: #7.719 11-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Click για ανάπτυξη... Θεέ θεέ και ποιητή μου εσύ μοναδικέ. Αγάπη μου ατελείωτη.!! Ματάρες και βλέμμα μου όμορφο και ολο νόημα!!!βρε Γιουλη βάζε τον το αγόρι μου το αγαπημένο αφιερωμένο εξαιρετικά και σ΄εμάς!!! Ναι αγάπη και καβαλιέρο μου εσύ. Η κόρη μου Νάλα λοιπόν ειναι ελεύθερη. Θες να την συνοδεύσεις στο πάρτι? Καλά κι αυτή θα σου ετοιμαστεί θα στολιστει με φρου φρου κι αρώματα δε λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.720 11-08-09 20:20 Δυστηχως Ναλα μου το τελευταιο καιρο ειμαι λιγο απασχολημενος με μια ομορφη ριγε φατσουλα... Ομως σου στελνω εκπροσωπο το Μορφεα junior που εχει το αιμα μου χαρα μου, και το κ@#$$κο υφος μου... Σε γλωσσοφιλω Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μου είπε ότι μπορεί να είναι κ ιός ή σκουλήκια κ να πάω στο γιατρό να την δει. Αν είναι κάτι τέτοιο θα τα καταφέρει λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:52 Η moukelis έγραψε: #7.714 11-08-09 08:52 Εγω πιστευω οτι αν το κυνηγησεις και επιμεινεις ειναι αρκετα μεγαλο για να τα καταφερει.Πηγαινε το σε αλλο γιατρο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lily_a Νεοφερμένο μέλος Η lily_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 10:15 Η lily_a έγραψε: #7.715 11-08-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Remember me?? Με βλέπατε ως lily, τώρα έγινα lily_a από το 'αηδιασμένη'! Δεν θα ξαναενοχλούσα τον ωραίο σας κόσμο, είχα δε αποφασίσει να δεχτώ ότι η γάτα μου ίσως είναι σε καλά χέρια και δεν έμπαινα ούτε ως επισκέπτης, αλλά βλέπετε αρρώστησε ο γάτος μου με λοιμώδη αρρώστεια που μάλλον έχει και η Λύρα και όσα γατιά έρχεται σε επαφή και είπα να ειδοποιήσω την δεσποινίς (γιατί κυρία δεν τη λες) που έκανα το λάθος και την έδωσα! Και βλέπω αυτό το αίσχος! Η δεσποινίδα λοιπόν, όπως άλλωστε έκανε από την 1η μέρα που πήρε την γάτα, δεν μου απαντάει στα PMs και είπα να ρωτήσω τις φίλες τις.....πως είναι δυνατόν καταρχήν να επικροτείτε να ξαναγεννάει η γάτα 4 μήνες μόνο μετά την τελευταία γέννα??? Επειδή πλέον είμαι σίγουρη για την εξαπάτηση που έγινε εις βάρος μου, είναι περριτο να αναφέρω ότι στην περιβόητη συμφωνία ήμουν κατηγορηματική στο να στειρωθεί η γάτα, και η δεσποινίς Σταυρούλε επέμενε να το κάνει εκείνη για να μην 'την συνδέσει με τον πόνο της'! Η κοπέλα που μου στην σύστησε (τι σου έφταιξα?) θα το θυμάται!!! Μπράβο δεσποινίς Σταυρούλα!!! Καλό πούλημα να υποθέσω??? Το επόμενο που θα δω είναι ότι η Λύρα έχει χαρτιά και θα βγάλουν και τα μικρά μήπως??? Ενωθείτε λοιπόν τώρα όλες να με βρίσετε (όπως επίσης κάνατε όταν ήθελα να ζευγαρώσω την γάτα μία μοναδική φορά), συμβουλέψτε όμως και την φίλη σας να απαντήσει γιατί αυτή τη φορά σειρά έχει το υπουργείο γεωργίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lily_a Νεοφερμένο μέλος Η lily_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 18:33 Η lily_a έγραψε: #7.716 11-08-09 18:33 Kαι τι έκπληξη στα χρονικά του mycat.......δεν με βρίζει κανείς......για την ακρίβεια δεν μιλάει κανείς! Πλήρης σιγή!!! Τι έγινε κορίτσια? Έχω τόσο δίκιο κι εγώ μία φορά αλλά τι να πείτε που είσαστε όλες ένα παρεάκι? Η' μήπως όλες τα εκτρέφετε τα ζωάκια σας με το αζημίωτο πάντα όπως εξ αρχής φάνηκε τι την ήθελε την γάτα μου η κοπελιά??? Φυσικά οι ερωτήσεις είναι ρητορικές και η σιγή σας η απάντηση! Για άλλη μία φορά κρίμα στα ζωάκια σας και στο site που σας φιλοξενεί! Δεσποινίδα Σταυρούλα ελπίζω να έχετε και ξαδέλφια σε άλλα επαγγέλματα όπως έχετε κτηνίατρο (ή μήπως ήταν και αυτό ψέμα?!?!?!) γιατί κάτι μου λέει ότι θα σου χρειαστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η staman2 έγραψε: #7.717 11-08-09 20:03 Τζααααααααα Ναλίτα κοπελίτα φραουλίτα καρδουλίτα. Σ΄αυτη τη φωτο είναι λίγο αναμαλιασμένη η κουκλάρα μου και με άγριο βλεμμα γιατι δεν της άρεσε που έβλεπε απο το παράθυρο τα περιστεράκια που την ξύπνησαν απο τον ύπνο της κι ήθελε να τα γευτεί στα δοντάκια της.! Σ΄αυτήν όμως είναι κουκλάκι όπως πάντα ντελικάτο. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι η γατομάνα! Καιιιι να μην μεινει το αγόρι μου παραπονεμένο.! Πέρσης ο αγγελάκος ο γατουλης ο άγιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.718 11-08-09 20:08 Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η staman2 έγραψε: #7.719 11-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Click για ανάπτυξη... Θεέ θεέ και ποιητή μου εσύ μοναδικέ. Αγάπη μου ατελείωτη.!! Ματάρες και βλέμμα μου όμορφο και ολο νόημα!!!βρε Γιουλη βάζε τον το αγόρι μου το αγαπημένο αφιερωμένο εξαιρετικά και σ΄εμάς!!! Ναι αγάπη και καβαλιέρο μου εσύ. Η κόρη μου Νάλα λοιπόν ειναι ελεύθερη. Θες να την συνοδεύσεις στο πάρτι? Καλά κι αυτή θα σου ετοιμαστεί θα στολιστει με φρου φρου κι αρώματα δε λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.720 11-08-09 20:20 Δυστηχως Ναλα μου το τελευταιο καιρο ειμαι λιγο απασχολημενος με μια ομορφη ριγε φατσουλα... Ομως σου στελνω εκπροσωπο το Μορφεα junior που εχει το αιμα μου χαρα μου, και το κ@#$$κο υφος μου... Σε γλωσσοφιλω Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω πιστευω οτι αν το κυνηγησεις και επιμεινεις ειναι αρκετα μεγαλο για να τα καταφερει.Πηγαινε το σε αλλο γιατρο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lily_a Νεοφερμένο μέλος Η lily_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 10:15 Η lily_a έγραψε: #7.715 11-08-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Remember me?? Με βλέπατε ως lily, τώρα έγινα lily_a από το 'αηδιασμένη'! Δεν θα ξαναενοχλούσα τον ωραίο σας κόσμο, είχα δε αποφασίσει να δεχτώ ότι η γάτα μου ίσως είναι σε καλά χέρια και δεν έμπαινα ούτε ως επισκέπτης, αλλά βλέπετε αρρώστησε ο γάτος μου με λοιμώδη αρρώστεια που μάλλον έχει και η Λύρα και όσα γατιά έρχεται σε επαφή και είπα να ειδοποιήσω την δεσποινίς (γιατί κυρία δεν τη λες) που έκανα το λάθος και την έδωσα! Και βλέπω αυτό το αίσχος! Η δεσποινίδα λοιπόν, όπως άλλωστε έκανε από την 1η μέρα που πήρε την γάτα, δεν μου απαντάει στα PMs και είπα να ρωτήσω τις φίλες τις.....πως είναι δυνατόν καταρχήν να επικροτείτε να ξαναγεννάει η γάτα 4 μήνες μόνο μετά την τελευταία γέννα??? Επειδή πλέον είμαι σίγουρη για την εξαπάτηση που έγινε εις βάρος μου, είναι περριτο να αναφέρω ότι στην περιβόητη συμφωνία ήμουν κατηγορηματική στο να στειρωθεί η γάτα, και η δεσποινίς Σταυρούλε επέμενε να το κάνει εκείνη για να μην 'την συνδέσει με τον πόνο της'! Η κοπέλα που μου στην σύστησε (τι σου έφταιξα?) θα το θυμάται!!! Μπράβο δεσποινίς Σταυρούλα!!! Καλό πούλημα να υποθέσω??? Το επόμενο που θα δω είναι ότι η Λύρα έχει χαρτιά και θα βγάλουν και τα μικρά μήπως??? Ενωθείτε λοιπόν τώρα όλες να με βρίσετε (όπως επίσης κάνατε όταν ήθελα να ζευγαρώσω την γάτα μία μοναδική φορά), συμβουλέψτε όμως και την φίλη σας να απαντήσει γιατί αυτή τη φορά σειρά έχει το υπουργείο γεωργίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lily_a Νεοφερμένο μέλος Η lily_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 18:33 Η lily_a έγραψε: #7.716 11-08-09 18:33 Kαι τι έκπληξη στα χρονικά του mycat.......δεν με βρίζει κανείς......για την ακρίβεια δεν μιλάει κανείς! Πλήρης σιγή!!! Τι έγινε κορίτσια? Έχω τόσο δίκιο κι εγώ μία φορά αλλά τι να πείτε που είσαστε όλες ένα παρεάκι? Η' μήπως όλες τα εκτρέφετε τα ζωάκια σας με το αζημίωτο πάντα όπως εξ αρχής φάνηκε τι την ήθελε την γάτα μου η κοπελιά??? Φυσικά οι ερωτήσεις είναι ρητορικές και η σιγή σας η απάντηση! Για άλλη μία φορά κρίμα στα ζωάκια σας και στο site που σας φιλοξενεί! Δεσποινίδα Σταυρούλα ελπίζω να έχετε και ξαδέλφια σε άλλα επαγγέλματα όπως έχετε κτηνίατρο (ή μήπως ήταν και αυτό ψέμα?!?!?!) γιατί κάτι μου λέει ότι θα σου χρειαστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η staman2 έγραψε: #7.717 11-08-09 20:03 Τζααααααααα Ναλίτα κοπελίτα φραουλίτα καρδουλίτα. Σ΄αυτη τη φωτο είναι λίγο αναμαλιασμένη η κουκλάρα μου και με άγριο βλεμμα γιατι δεν της άρεσε που έβλεπε απο το παράθυρο τα περιστεράκια που την ξύπνησαν απο τον ύπνο της κι ήθελε να τα γευτεί στα δοντάκια της.! Σ΄αυτήν όμως είναι κουκλάκι όπως πάντα ντελικάτο. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι η γατομάνα! Καιιιι να μην μεινει το αγόρι μου παραπονεμένο.! Πέρσης ο αγγελάκος ο γατουλης ο άγιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.718 11-08-09 20:08 Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η staman2 έγραψε: #7.719 11-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Click για ανάπτυξη... Θεέ θεέ και ποιητή μου εσύ μοναδικέ. Αγάπη μου ατελείωτη.!! Ματάρες και βλέμμα μου όμορφο και ολο νόημα!!!βρε Γιουλη βάζε τον το αγόρι μου το αγαπημένο αφιερωμένο εξαιρετικά και σ΄εμάς!!! Ναι αγάπη και καβαλιέρο μου εσύ. Η κόρη μου Νάλα λοιπόν ειναι ελεύθερη. Θες να την συνοδεύσεις στο πάρτι? Καλά κι αυτή θα σου ετοιμαστεί θα στολιστει με φρου φρου κι αρώματα δε λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.720 11-08-09 20:20 Δυστηχως Ναλα μου το τελευταιο καιρο ειμαι λιγο απασχολημενος με μια ομορφη ριγε φατσουλα... Ομως σου στελνω εκπροσωπο το Μορφεα junior που εχει το αιμα μου χαρα μου, και το κ@#$$κο υφος μου... Σε γλωσσοφιλω Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prince: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Remember me?? Με βλέπατε ως lily, τώρα έγινα lily_a από το 'αηδιασμένη'! Δεν θα ξαναενοχλούσα τον ωραίο σας κόσμο, είχα δε αποφασίσει να δεχτώ ότι η γάτα μου ίσως είναι σε καλά χέρια και δεν έμπαινα ούτε ως επισκέπτης, αλλά βλέπετε αρρώστησε ο γάτος μου με λοιμώδη αρρώστεια που μάλλον έχει και η Λύρα και όσα γατιά έρχεται σε επαφή και είπα να ειδοποιήσω την δεσποινίς (γιατί κυρία δεν τη λες) που έκανα το λάθος και την έδωσα! Και βλέπω αυτό το αίσχος! Η δεσποινίδα λοιπόν, όπως άλλωστε έκανε από την 1η μέρα που πήρε την γάτα, δεν μου απαντάει στα PMs και είπα να ρωτήσω τις φίλες τις.....πως είναι δυνατόν καταρχήν να επικροτείτε να ξαναγεννάει η γάτα 4 μήνες μόνο μετά την τελευταία γέννα??? Επειδή πλέον είμαι σίγουρη για την εξαπάτηση που έγινε εις βάρος μου, είναι περριτο να αναφέρω ότι στην περιβόητη συμφωνία ήμουν κατηγορηματική στο να στειρωθεί η γάτα, και η δεσποινίς Σταυρούλε επέμενε να το κάνει εκείνη για να μην 'την συνδέσει με τον πόνο της'! Η κοπέλα που μου στην σύστησε (τι σου έφταιξα?) θα το θυμάται!!! Μπράβο δεσποινίς Σταυρούλα!!! Καλό πούλημα να υποθέσω??? Το επόμενο που θα δω είναι ότι η Λύρα έχει χαρτιά και θα βγάλουν και τα μικρά μήπως??? Ενωθείτε λοιπόν τώρα όλες να με βρίσετε (όπως επίσης κάνατε όταν ήθελα να ζευγαρώσω την γάτα μία μοναδική φορά), συμβουλέψτε όμως και την φίλη σας να απαντήσει γιατί αυτή τη φορά σειρά έχει το υπουργείο γεωργίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lily_a Νεοφερμένο μέλος Η lily_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 18:33 Η lily_a έγραψε: #7.716 11-08-09 18:33 Kαι τι έκπληξη στα χρονικά του mycat.......δεν με βρίζει κανείς......για την ακρίβεια δεν μιλάει κανείς! Πλήρης σιγή!!! Τι έγινε κορίτσια? Έχω τόσο δίκιο κι εγώ μία φορά αλλά τι να πείτε που είσαστε όλες ένα παρεάκι? Η' μήπως όλες τα εκτρέφετε τα ζωάκια σας με το αζημίωτο πάντα όπως εξ αρχής φάνηκε τι την ήθελε την γάτα μου η κοπελιά??? Φυσικά οι ερωτήσεις είναι ρητορικές και η σιγή σας η απάντηση! Για άλλη μία φορά κρίμα στα ζωάκια σας και στο site που σας φιλοξενεί! Δεσποινίδα Σταυρούλα ελπίζω να έχετε και ξαδέλφια σε άλλα επαγγέλματα όπως έχετε κτηνίατρο (ή μήπως ήταν και αυτό ψέμα?!?!?!) γιατί κάτι μου λέει ότι θα σου χρειαστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η staman2 έγραψε: #7.717 11-08-09 20:03 Τζααααααααα Ναλίτα κοπελίτα φραουλίτα καρδουλίτα. Σ΄αυτη τη φωτο είναι λίγο αναμαλιασμένη η κουκλάρα μου και με άγριο βλεμμα γιατι δεν της άρεσε που έβλεπε απο το παράθυρο τα περιστεράκια που την ξύπνησαν απο τον ύπνο της κι ήθελε να τα γευτεί στα δοντάκια της.! Σ΄αυτήν όμως είναι κουκλάκι όπως πάντα ντελικάτο. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι η γατομάνα! Καιιιι να μην μεινει το αγόρι μου παραπονεμένο.! Πέρσης ο αγγελάκος ο γατουλης ο άγιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.718 11-08-09 20:08 Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η staman2 έγραψε: #7.719 11-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Click για ανάπτυξη... Θεέ θεέ και ποιητή μου εσύ μοναδικέ. Αγάπη μου ατελείωτη.!! Ματάρες και βλέμμα μου όμορφο και ολο νόημα!!!βρε Γιουλη βάζε τον το αγόρι μου το αγαπημένο αφιερωμένο εξαιρετικά και σ΄εμάς!!! Ναι αγάπη και καβαλιέρο μου εσύ. Η κόρη μου Νάλα λοιπόν ειναι ελεύθερη. Θες να την συνοδεύσεις στο πάρτι? Καλά κι αυτή θα σου ετοιμαστεί θα στολιστει με φρου φρου κι αρώματα δε λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.720 11-08-09 20:20 Δυστηχως Ναλα μου το τελευταιο καιρο ειμαι λιγο απασχολημενος με μια ομορφη ριγε φατσουλα... Ομως σου στελνω εκπροσωπο το Μορφεα junior που εχει το αιμα μου χαρα μου, και το κ@#$$κο υφος μου... Σε γλωσσοφιλω Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαι τι έκπληξη στα χρονικά του mycat.......δεν με βρίζει κανείς......για την ακρίβεια δεν μιλάει κανείς! Πλήρης σιγή!!! Τι έγινε κορίτσια? Έχω τόσο δίκιο κι εγώ μία φορά αλλά τι να πείτε που είσαστε όλες ένα παρεάκι? Η' μήπως όλες τα εκτρέφετε τα ζωάκια σας με το αζημίωτο πάντα όπως εξ αρχής φάνηκε τι την ήθελε την γάτα μου η κοπελιά??? Φυσικά οι ερωτήσεις είναι ρητορικές και η σιγή σας η απάντηση! Για άλλη μία φορά κρίμα στα ζωάκια σας και στο site που σας φιλοξενεί! Δεσποινίδα Σταυρούλα ελπίζω να έχετε και ξαδέλφια σε άλλα επαγγέλματα όπως έχετε κτηνίατρο (ή μήπως ήταν και αυτό ψέμα?!?!?!) γιατί κάτι μου λέει ότι θα σου χρειαστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η staman2 έγραψε: #7.717 11-08-09 20:03 Τζααααααααα Ναλίτα κοπελίτα φραουλίτα καρδουλίτα. Σ΄αυτη τη φωτο είναι λίγο αναμαλιασμένη η κουκλάρα μου και με άγριο βλεμμα γιατι δεν της άρεσε που έβλεπε απο το παράθυρο τα περιστεράκια που την ξύπνησαν απο τον ύπνο της κι ήθελε να τα γευτεί στα δοντάκια της.! Σ΄αυτήν όμως είναι κουκλάκι όπως πάντα ντελικάτο. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι η γατομάνα! Καιιιι να μην μεινει το αγόρι μου παραπονεμένο.! Πέρσης ο αγγελάκος ο γατουλης ο άγιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.718 11-08-09 20:08 Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η staman2 έγραψε: #7.719 11-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Click για ανάπτυξη... Θεέ θεέ και ποιητή μου εσύ μοναδικέ. Αγάπη μου ατελείωτη.!! Ματάρες και βλέμμα μου όμορφο και ολο νόημα!!!βρε Γιουλη βάζε τον το αγόρι μου το αγαπημένο αφιερωμένο εξαιρετικά και σ΄εμάς!!! Ναι αγάπη και καβαλιέρο μου εσύ. Η κόρη μου Νάλα λοιπόν ειναι ελεύθερη. Θες να την συνοδεύσεις στο πάρτι? Καλά κι αυτή θα σου ετοιμαστεί θα στολιστει με φρου φρου κι αρώματα δε λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.720 11-08-09 20:20 Δυστηχως Ναλα μου το τελευταιο καιρο ειμαι λιγο απασχολημενος με μια ομορφη ριγε φατσουλα... Ομως σου στελνω εκπροσωπο το Μορφεα junior που εχει το αιμα μου χαρα μου, και το κ@#$$κο υφος μου... Σε γλωσσοφιλω Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τζααααααααα Ναλίτα κοπελίτα φραουλίτα καρδουλίτα. Σ΄αυτη τη φωτο είναι λίγο αναμαλιασμένη η κουκλάρα μου και με άγριο βλεμμα γιατι δεν της άρεσε που έβλεπε απο το παράθυρο τα περιστεράκια που την ξύπνησαν απο τον ύπνο της κι ήθελε να τα γευτεί στα δοντάκια της.! Σ΄αυτήν όμως είναι κουκλάκι όπως πάντα ντελικάτο. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι η γατομάνα! Καιιιι να μην μεινει το αγόρι μου παραπονεμένο.! Πέρσης ο αγγελάκος ο γατουλης ο άγιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.718 11-08-09 20:08 Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η staman2 έγραψε: #7.719 11-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Click για ανάπτυξη... Θεέ θεέ και ποιητή μου εσύ μοναδικέ. Αγάπη μου ατελείωτη.!! Ματάρες και βλέμμα μου όμορφο και ολο νόημα!!!βρε Γιουλη βάζε τον το αγόρι μου το αγαπημένο αφιερωμένο εξαιρετικά και σ΄εμάς!!! Ναι αγάπη και καβαλιέρο μου εσύ. Η κόρη μου Νάλα λοιπόν ειναι ελεύθερη. Θες να την συνοδεύσεις στο πάρτι? Καλά κι αυτή θα σου ετοιμαστεί θα στολιστει με φρου φρου κι αρώματα δε λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.720 11-08-09 20:20 Δυστηχως Ναλα μου το τελευταιο καιρο ειμαι λιγο απασχολημενος με μια ομορφη ριγε φατσουλα... Ομως σου στελνω εκπροσωπο το Μορφεα junior που εχει το αιμα μου χαρα μου, και το κ@#$$κο υφος μου... Σε γλωσσοφιλω Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η staman2 έγραψε: #7.719 11-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Click για ανάπτυξη... Θεέ θεέ και ποιητή μου εσύ μοναδικέ. Αγάπη μου ατελείωτη.!! Ματάρες και βλέμμα μου όμορφο και ολο νόημα!!!βρε Γιουλη βάζε τον το αγόρι μου το αγαπημένο αφιερωμένο εξαιρετικά και σ΄εμάς!!! Ναι αγάπη και καβαλιέρο μου εσύ. Η κόρη μου Νάλα λοιπόν ειναι ελεύθερη. Θες να την συνοδεύσεις στο πάρτι? Καλά κι αυτή θα σου ετοιμαστεί θα στολιστει με φρου φρου κι αρώματα δε λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.720 11-08-09 20:20 Δυστηχως Ναλα μου το τελευταιο καιρο ειμαι λιγο απασχολημενος με μια ομορφη ριγε φατσουλα... Ομως σου στελνω εκπροσωπο το Μορφεα junior που εχει το αιμα μου χαρα μου, και το κ@#$$κο υφος μου... Σε γλωσσοφιλω Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιουπι!! Ετοιμαζεστε για Παρτυ στα Περσακια?? Ενα λεπτο να πλυθω λιγο κι ερχομαι κι εγω!!! Ο Βιρμανος Μορφεας Click για ανάπτυξη... Θεέ θεέ και ποιητή μου εσύ μοναδικέ. Αγάπη μου ατελείωτη.!! Ματάρες και βλέμμα μου όμορφο και ολο νόημα!!!βρε Γιουλη βάζε τον το αγόρι μου το αγαπημένο αφιερωμένο εξαιρετικά και σ΄εμάς!!! Ναι αγάπη και καβαλιέρο μου εσύ. Η κόρη μου Νάλα λοιπόν ειναι ελεύθερη. Θες να την συνοδεύσεις στο πάρτι? Καλά κι αυτή θα σου ετοιμαστεί θα στολιστει με φρου φρου κι αρώματα δε λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 20:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.720 11-08-09 20:20 Δυστηχως Ναλα μου το τελευταιο καιρο ειμαι λιγο απασχολημενος με μια ομορφη ριγε φατσουλα... Ομως σου στελνω εκπροσωπο το Μορφεα junior που εχει το αιμα μου χαρα μου, και το κ@#$$κο υφος μου... Σε γλωσσοφιλω Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δυστηχως Ναλα μου το τελευταιο καιρο ειμαι λιγο απασχολημενος με μια ομορφη ριγε φατσουλα... Ομως σου στελνω εκπροσωπο το Μορφεα junior που εχει το αιμα μου χαρα μου, και το κ@#$$κο υφος μου... Σε γλωσσοφιλω Μορφεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.