Περσίας maniacs

Δυστηχως Ναλα μου το τελευταιο καιρο ειμαι λιγο απασχολημενος με μια ομορφη ριγε φατσουλα...
Ομως σου στελνω εκπροσωπο το Μορφεα junior που εχει το αιμα μου χαρα μου, και το κ@#$$κο υφος μου...
Σε γλωσσοφιλω
Μορφεας

CIMG4610.JPG
Ακου Μορφέα για να το καταλάβεις καλά. ΟΟΟΟλα κι όλα. Τι με πέρασες και μου στελνεις εκπρόσωπο το νιάνιαρο.... Να το πάρεις και να το τρίψεις στην κασίδα σου. (την καλοχτενισμένη ...χιχιχιιχ) Αυτο είναι για την επόμενη γενιά. Εγω κάνω παρέα με ώριμους άντρες. Εντάξει? Κι όταν θα ξεμεινεις θα Με Παρακαλάς. Εεεε δεν είπαμε και να κάνουμε σεξ. Ειμαι στειρωμένη. Παρεάκι θα κάναμε. Αλλα οκ προτιμάς άλλες. :mad::P:lol:Νάλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η προτιμηση ειναι ολοφανερη καλη μου:/:
αλλα αν σε δω απο κοντα...κατι θα κανω και για σενα;)

CIMG4435.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

CIMG4610.JPG
__________________Ακου Μορφέα για να το καταλάβεις καλά. ΟΟΟΟλα κι όλα. Τι με πέρασες και μου στελνεις εκπρόσωπο το νιάνιαρο.... Να το πάρεις και να το τρίψεις στην κασίδα σου. (την καλοχτενισμένη ...χιχιχιιχ) Αυτο είναι για την επόμενη γενιά. Εγω κάνω παρέα με ώριμους άντρες. Εντάξει? Κι όταν θα ξεμεινεις θα Με Παρακαλάς. Εεεε δεν είπαμε και να κάνουμε σεξ. Ειμαι στειρωμένη. Παρεάκι θα κάναμε. Αλλα οκ προτιμάς άλλες. :mad::P:lol:Νάλα
Φιλενάδα Νάλα δεν κάνεις καλά που υποτιμάς τον μικρό, άλλωστε οι μικρότεροι έχουν καλύτερη φυσική κατάσταση;) κ είναι κ πιο ξεαγχωτικοί
Κάντυ η πιπινοχτυπήχτρα

Η Ναλα στην πρωτη φωτο με την επιμελως ατημελητη κομμωση ειναι υπεροχη!:up:

η προτιμηση ειναι ολοφανερη καλη μου:/:
αλλα αν σε δω απο κοντα...κατι θα κανω και για σενα;)

CIMG4435.JPG
Πω πω πω αγάπες τα χρυσά μου τα ζουζουνάκια !:up:
Φιλενάδα Νάλα δεν κάνεις καλά που υποτιμάς τον μικρό, άλλωστε οι μικρότεροι έχουν καλύτερη φυσική κατάσταση;) κ είναι κ πιο ξεαγχωτικοί
Κάντυ η πιπινοχτυπήχτρα
Δε τον υποτιμώ αγαπητη Κάντυ μου αλλα μ΄αρέσουν οι ώριμοι άνδρες! Και μου άρεσε πάρα πολύ το "πιπινοχτυπήχτρα " ξεράθηκα στο γέλιο. :):lol:Νάλα η κουλτουριάρα:lol::lol::lol::lol:

Η Ναλα στην πρωτη φωτο με την επιμελως ατημελητη κομμωση ειναι υπεροχη!:up:
Σ΄ευχαριστουμε καλή μας Νόνικα!!!!!!!!! Σας στέλνουμε πολλα φιλάκια στα μουστάκια σας!!:D

Δε τον υποτιμώ αγαπητη Κάντυ μου αλλα μ΄αρέσουν οι ώριμοι άνδρες! Και μου άρεσε πάρα πολύ το "πιπινοχτυπήχτρα " ξεράθηκα στο γέλιο. :):lol:Νάλα η κουλτουριάρα:lol::lol::lol::lol:
Α δεν είναι για γέλια να φανταστείς τώρα είμαι με τον Σείριο αλλά το σκέφτομαι σοβαρά γιατί νομίζω ότι πουρεψε πολύ για μένα. Πάντως αν σου αρέσουν οι ώριμοι άντρες μπορώ να σου στείλω τον Μπατ (βέβαια ώριμο δεν τον λες) να τον ξεφορτωθώ κ εγώ κ εσύ να κάνεις τη δουλειά σου
Κάντυ η τεκνατζου

Α δεν είναι για γέλια να φανταστείς τώρα είμαι με τον Σείριο αλλά το σκέφτομαι σοβαρά γιατί νομίζω ότι πουρεψε πολύ για μένα. Πάντως αν σου αρέσουν οι ώριμοι άντρες μπορώ να σου στείλω τον Μπατ (βέβαια ώριμο δεν τον λες) να τον ξεφορτωθώ κ εγώ κ εσύ να κάνεις τη δουλειά σου
Κάντυ η τεκνατζου
αααα ναι τον θέλω πολύ τον Μπατουλίνο. Πρωτον γιατι ειναι ένας άγγελος και έχω συνηθίσει εγώ απο καλα αγόρια. Λόγω του Περσούλη ξέρεις... Θα μου κακοφαινόταν αν ερωτευόμουν έναν τζόρα.:lol:
Δεύτερον επειδή ειναι πολύ όμορφος κ μ΄αρέσουν οι κούκλοι άντρακλες.:up::up::up::up:
και τρίτον και κυριότερον επειδή εγώ ως σοβαρή κοπέλα θέλω επίσης ένα σοβαρό άτομο και νομιζω πως ο Μπατ πληρει τις προδιαγραφές μου. Λοιπόν τι λέει ο Μπατ συμφωνει? Θα με πηγαίνει και βολτίσες για ψαράκι παραλιακώς? Και όταν θα έρχομαι στα μέρη του θα με πάει και στα μοναστήρια ψηλά σ΄εκεινα τα βράχια?

αααα ναι τον θέλω πολύ τον Μπατουλίνο. Πρωτον γιατι ειναι ένας άγγελος και έχω συνηθίσει εγώ απο καλα αγόρια. Λόγω του Περσούλη ξέρεις... Θα μου κακοφαινόταν αν ερωτευόμουν έναν τζόρα.:lol:
Δεύτερον επειδή ειναι πολύ όμορφος κ μ΄αρέσουν οι κούκλοι άντρακλες.:up::up::up::up:
και τρίτον και κυριότερον επειδή εγώ ως σοβαρή κοπέλα θέλω επίσης ένα σοβαρό άτομο και νομιζω πως ο Μπατ πληρει τις προδιαγραφές μου. Λοιπόν τι λέει ο Μπατ συμφωνει? Θα με πηγαίνει και βολτίσες για ψαράκι παραλιακώς? Και όταν θα έρχομαι στα μέρη του θα με πάει και στα μοναστήρια ψηλά σ΄εκεινα τα βράχια?
Αγαπητή δεσποινής φραουλίτα συμφωνώ κ επαυξάνω να διατηρούμε δεσμών να πηγαίνουμε μαζί στας εξοχας (με τα της μητρός μου φυσικά) κ να σας τρατάρω ιχθύες. Τώρα για τα βράχια δεν είμαι κ τόσο σίγουρος ότι θα πάμε διότι από φύση μου είμαι ολίγον τι στρογγυλός κ φοβάμαι να μην κατρακυλήσω από τους βράχους των Μετεώρων :)
Ο σοβαρός κύριος Μπατ

Αγαπητή δεσποινής φραουλίτα συμφωνώ κ επαυξάνω να διατηρούμε δεσμών να πηγαίνουμε μαζί στας εξοχας (με τα της μητρός μου φυσικά) κ να σας τρατάρω ιχθύες. Τώρα για τα βράχια δεν είμαι κ τόσο σίγουρος ότι θα πάμε διότι από φύση μου είμαι ολίγον τι στρογγυλός κ φοβάμαι να μην κατρακυλήσω από τους βράχους των Μετεώρων :)
Ο σοβαρός κύριος Μπατ
Αγαπημένε μου Μπατ σ΄ευχαριστώ για την αποδοχή της προτασής μου και σε ενημερώνω πως με τη μαμα σου εγώ ΔΕΝ πάω τσάρκες ΟΥΤΕ με τη δική μου. Εγώ είμαι συνηθισμένη να ακροβατώ στα μπαλκόνια και τώρα μου τα έκλεισε η μάνα μου και θέλω καθαρό αερα στα βουνά και στα Μετέωρα ΝΑΙ. Και εσύ λόγω στρογγυλάδας εκ φύσεως το καταλαβαίνω να φοβάσαι αλλα εγώ δεν ειμαι στρογγυλή. Ειμαι φτερό και πούπουλο οπότε θα σε κρατω απο το χεράκι και δεν θα κατρακυλήσεις:lol::lol::lol:
Νάλα η κουλτουριάρα:)

Αγαπημένε μου Μπατ σ΄ευχαριστώ για την αποδοχή της προτασής μου και σε ενημερώνω πως με τη μαμα σου εγώ ΔΕΝ πάω τσάρκες ΟΥΤΕ με τη δική μου. Εγώ είμαι συνηθισμένη να ακροβατώ στα μπαλκόνια και τώρα μου τα έκλεισε η μάνα μου και θέλω καθαρό αερα στα βουνά και στα Μετέωρα ΝΑΙ. Και εσύ λόγω στρογγυλάδας εκ φύσεως το καταλαβαίνω να φοβάσαι αλλα εγώ δεν ειμαι στρογγυλή. Ειμαι φτερό και πούπουλο οπότε θα σε κρατω απο το χεράκι και δεν θα κατρακυλήσεις:lol::lol::lol:
Νάλα η κουλτουριάρα:)
Ή θα σε παρασύρω κ σένα κ θα φτάσουμε Τρίκαλα (μη σου πω κ Πειραιά) τέλος πάντων όπου κ να φτάσουμε θα σε κεράσω ψαράκι μια κ είσαι φτερό κ πούπουλο μπας κ στρογγυλέψεις κ εσύ λίγο κ κατρακυλάμε παρεούλα
Μπατ ο στρογγυλάκης
ΥΓ Επειδή είναι αρκετα αργά κ δεν φωνάζει η μαμά μου θα σε αποχαιρετήσω για σήμερα αγαπητό Ναλόνι κ θα τα πούμε αύριο φιλάκια πολλά

Καντυ τι ειναι αυτα που ακουω;Πουρεψα και δε σου κανω;εναμισι ετους γατουλης;Δε ντρεπεσαι λιγο;Εγω που κατεστρωνα μοχθηρα σχεδια για εμας τους δυο;?Λοιπον αν θες να ξερεις καταλαβα οτι με θες μονο για το κορμι μου,και σε παραταω.Εξαλλου αν το παμε ετσι κι εσυ μου πεφτεις μεγαλη.Ακου εκει...Εγω εψαχνα σοβαρη κοπελουδα,και νομιζα οτι τη βρηκα.Να πας να βρεις πιπινια κυρα μου.
Σειριος ο πληγωμενος

Καντυ τι ειναι αυτα που ακουω;Πουρεψα και δε σου κανω;εναμισι ετους γατουλης;Δε ντρεπεσαι λιγο;Εγω που κατεστρωνα μοχθηρα σχεδια για εμας τους δυο;?Λοιπον αν θες να ξερεις καταλαβα οτι με θες μονο για το κορμι μου,και σε παραταω.Εξαλλου αν το παμε ετσι κι εσυ μου πεφτεις μεγαλη.Ακου εκει...Εγω εψαχνα σοβαρη κοπελουδα,και νομιζα οτι τη βρηκα.Να πας να βρεις πιπινια κυρα μου.
Σειριος ο πληγωμενος
Εντάξει βρε Σείριε κι εσύ... :):PΜην τα παίρνεις στο κρανίο. Ειπε μια κουβέντα η κοπέλα. :)Εντάξει δεν είπε πως δεν σε γουστάρει. :hmm:Και σαφώς για το κορμί σου σε θέλει πρώτον αλλα εντάξει έχεις και μια κουλτουρα στρίγγλικη δε λέω και την γουστάρει κι αυτή... Ετσι για να δεις τι είμαι εγώ η Νάλα η σεμνή και αιώνια πλέον πιστή στον αγαπημένο μου Μπατουλίνο.!!!
Εντάξει η μαμα λέει ότι μας αποκατέστησε όλους τους μεγάλους πια εκτος του μικρου του Σεβάχ.... :lol:
Ζεύγη:
1. Πέρσης-Σάλυ:up:
2. Τίμυ-Μπιζού (Ο ΕΡΩΣ)!!!:up:
3. Μπατ-Νάλα:up:
4. Εκκρεμει το ζεύγος:lol::lol::lol:
Νάλα

Οοοοοχι θεια Αναστασια και εξαδελφη Ναλα βεβαιως βεβαιως,ποια νομιζει πως ειναι η κυρια να μας ξεφτυλιζει δημοσιως;Θα το δεχοσασταν δηλαδης να βγει η κολοβη αδερφη μου και να πει οτι θελει να αλλαξει τον Σιμπα με τον νεοτερο Ισιδωρο που χου;Τελος,θα βρω αλλη κοπελα,πιο μετρημενη,που θα με κοιτα στα μπιρπιλωτα μου ματια.Θεια Αναστασω θα μου κανεις προξενιο;
Σειριος

Οοοοοχι θεια Αναστασια και εξαδελφη Ναλα βεβαιως βεβαιως,ποια νομιζει πως ειναι η κυρια να μας ξεφτυλιζει δημοσιως;Θα το δεχοσασταν δηλαδης να βγει η κολοβη αδερφη μου και να πει οτι θελει να αλλαξει τον Σιμπα με τον νεοτερο Ισιδωρο που χου;Τελος,θα βρω αλλη κοπελα,πιο μετρημενη,που θα με κοιτα στα μπιρπιλωτα μου ματια.Θεια Αναστασω θα μου κανεις προξενιο;
Σειριος
Εδω θεία!!!:D
Σειριάκο μου μην μου στενοχωριέσαι ! :(Ηταν η στιγμή μωρέ... δεν το εννοει η Κάντυ ειναι καλή κοπέλα. Φαίνεται ειναι λίγο τσαχπινογαργαλιάρα και τεκνατζου αλλα συγχώρα την........... Τι να πω. Προξενιό? Να σκεφτω ποια κοπέλα θα σου έκανε... αλλα πάλι η Κάντυ σου πάει γάντι και στον χαρακτήρα νομίζω:lol::lol:

Θεια λες να τη συγχωρησω;Οταν λεει πισω απο την πλατη μου τετοια πραγματα;Κι αμα μου τη στριψει δια του αρραβωνος για κανεναν τσιφλη μπεμπη;Με εβαλες σε σκεψεις.:hmm:

Θεια λες να τη συγχωρησω;Οταν λεει πισω απο την πλατη μου τετοια πραγματα;Κι αμα μου τη στριψει δια του αρραβωνος για κανεναν τσιφλη μπεμπη;Με εβαλες σε σκεψεις.:hmm:
ΜΩρε τι σε κόφτει και πολύ πολύ??? :hmm:Αμα είναι τεκνατζου, άσε την και κάνε κι εσύ τη ζωή σου . :)Νααααααααα οι μικρουλες στα πόδια σου τέτοιος αθληταράς που είσαι και γκόμενος!!! :up:Και ωριμο αγόρι βεβαίως βεβαίως!:up:
Να έχετε μια ελεύθερη σχέση. Κι εσύ και η Κάντυ πιπίνια και ώριμους!!! Αμαα ΄δεν ειμαι βέβαι αυτών των απόψεων, αλλα αφου η μάννα της δεν μπορει να τη μαζέψει τι να πω. Εχει πάρει παράδειγμα απο την Πασχαλιά μαλλον τη σουρτούκω!:lol::lol::lol:

Εγω θεια ειμαι μονογαμικος τυπος.Πηγες κι εδωσες και την κορη σου στον βουτυρομπεμπε τον Μπατ...Δεν την εδινες σε μενα,τετοια ωραια κοπελουδα,με μακρια μουστακια και τσακιρικα ματια...τη θελει και η μαμα για νυφη.Δε φοβασαι μη στον ξεσηκωσει η αδερφη του η σουρτουκω τον Μπατ και αφησει τη Ναλα νυφουλα στα κρυα του λουτρου;

Εγω θεια ειμαι μονογαμικος τυπος.Πηγες κι εδωσες και την κορη σου στον βουτυρομπεμπε τον Μπατ...Δεν την εδινες σε μενα,τετοια ωραια κοπελουδα,με μακρια μουστακια και τσακιρικα ματια...τη θελει και η μαμα για νυφη.Δε φοβασαι μη στον ξεσηκωσει η αδερφη του η σουρτουκω τον Μπατ και αφησει τη Ναλα νυφουλα στα κρυα του λουτρου;
ααα αυτό ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!! Ο Μπατουλίνος είναι σοβαρός κύριος με επίπεδο και αρχές. Μην κοιτάς την αδερφή του!!!! Οπότε.... εχω και καλό γαμπρουλη!:up::up::)

Κριμα,και θα καναμε ωραιο ζευγαρι...Δεν πειραζει,καποια θα βρεθει και για μενα.

αααα κ μετά λες εμένα κύριε Σείριε εμείς μια κουβέντα είπαμε κ αμέσως εσύ βρήκες ευκαιρία να ψάξεις για τσιλιμπουρδίσματα (τάχαμου τάχαμου παρεξηγήθηκες μωρε ευκαιρία ζητούσες) άλλωστε έτσι είμαι εγώ κ αν ήμουν καλό κορίτσι σιγά μη ερωτευόσουν
Κάντυ η εξωφρενών :mad::mad:
Κύριε Σείριε παρακαλώ να μαζευτείτε ολίγον κ να μη με διαβάλλεται στην αρραβωνιαστικιά μου εγώ είμαι γλυκός τρυφερός κ σοβαρός νέος από σπίτι (κ μάλιστα πολυκατοικία) ορίστε μας :mad:
Μπατμαν ο σκέτος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back