Περσίας maniacs

[URL=https://www.glitterkiss.com][/URL]
:redface::redface::redface::redface::redface:
Καλά Ναλίτα με κάνεις κ ντρέπομαι με τόσες θερμές εκδηλώσεις. Η πεθερά σου λοιπόν δεν έβαζε τόσο καιρό φωτογραφίες γιατί είναι μια ακαμάτα αλλά δεν το λέμε έτσι γιατί δεν τη συμφέρει λέμε απλά ότι δεν έχει καλή μηχανή;)
Σε γλυκοφιλώ κ περιμένω κ δικές σου φωτογραφίες (μ αρέσουν αυτές με το ανέμελο σπορτιβ λουκ που έχεις όταν ξυπνας)
παντοτινά πιστός
ο Μπατουλίνος σου
-GLITTER.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ααααααχχχχ...:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Ας τα ξαναβρουμε κακοτατη μου,κι ας μου υποσχεθεις οτι δε θα βγαλεις το σατανικο σου γλωσσακι σε κανεναν αλλο,ακομα κι αν ειναι πιπινι.
Ο Σειριος σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ααααααχχχχ...:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Ας τα ξαναβρουμε κακοτατη μου,κι ας μου υποσχεθεις οτι δε θα βγαλεις το σατανικο σου γλωσσακι σε κανεναν αλλο,ακομα κι αν ειναι πιπινι.
Ο Σειριος σου
Ελα μωρε Σειριουκοοοοοοο λεμέ κ κάτι παραπάνω να εντυπωσιάσουμε τις φίλες μας κ τα παίρνεις σοβαρά, κουτό αγόρι:inlove::kiss:

Και μερικές για τον παραπονιάρη Σείριο
IMG200.jpg
IMG168.jpg
Kάντυ είσαι σαν ψεύτικη στις φωτο!!! Δεν έχω λόγια.!!! :up:Εμ΄πώς να μην πεσει πάλι ο Σειριάκος σου!!! Ευχομαι αγαπητή μου φίλη να ειστε πάντα μαζί ώστε να βγαίνουμε για κανα ψαράκι παρέα οι οικογένειες μιας και θα είσαι τωρα ... πώς το λέμε αυτο...:hmm: αφου είμαι με τον Μπατ τον αδερφό σου? Δεν θυμάμαι... νομίζω είσαι κουνιάδα μου... το βρήκα:lol:Νάλα η κουνιάδα σου!

:redface::redface::redface::redface::redface:
Καλά Ναλίτα με κάνεις κ ντρέπομαι με τόσες θερμές εκδηλώσεις. Η πεθερά σου λοιπόν δεν έβαζε τόσο καιρό φωτογραφίες γιατί είναι μια ακαμάτα αλλά δεν το λέμε έτσι γιατί δεν τη συμφέρει λέμε απλά ότι δεν έχει καλή μηχανή
Σε γλυκοφιλώ κ περιμένω κ δικές σου φωτογραφίες (μ αρέσουν αυτές με το ανέμελο σπορτιβ λουκ που έχεις όταν ξυπνας)
παντοτινά πιστός
ο Μπατουλίνος σου
-GLITTER.jpg
αγάαααπη μου γλυκιά!!!! Σ΄ευχαριστώ για τα τριαντάφυλλα καιγια το όμορφο όνομά μου το γυαλιστερό, και για τα θερμά σου λόγια.:up: Να μην ντρέπεσαι!!! Στον έρωτα δεν υπάρχουν φραγμοί!!! Κι εγώ σ΄αγαπω γαλανομάτη μου!!!!
Νάλα η αγαπημένη σου!!:)

Καλά ζηλεψατε απο εμένα και τον άντρα μου??? χιχιιχχι χμχμμχ:hmm::lol:
Νάλα

Ελενα χορτασα να βλεπω κατσουφικα φατσακια!!!:lol::up:

Θελω κι εγω μια Σιλκααααα!!!!:P

Ελενα χορτασα να βλεπω κατσουφικα φατσακια!!!:lol::up:

Θελω κι εγω μια Σιλκααααα!!!!:P
Πάρε αγαπητή μια τότε αμέσως!!!!!!!! Εφτασεεεεεεεεε.....:P
DSC02533.jpg

085.jpg

Και αυτή...

Ειναι υπεροχη!!!:inlove::inlove::inlove:
Αυτο που ειναι σουπερ ειναι οτι το κερδιζει με το σπαθι της τον αρτον τον επιουσιον κανοντας την προσωπικη groomer του Περση!:P:up:

Ειναι υπεροχη!!!:inlove::inlove::inlove:
Αυτο που ειναι σουπερ ειναι οτι το κερδιζει με το σπαθι της τον αρτον τον επιουσιον κανοντας την προσωπικη groomer του Περση!:P:up:
Σ΄ευχαριστουμε συμπεθέρα!!!!!! :up:
Σου στέλνουμε τα μουσουδοφιλακια μας!!!!!!!!!!!!!
:up:

Πάρε αγαπητή μια τότε αμέσως!!!!!!!! Εφτασεεεεεεεεε.....:P
τι ομορφα που κοιμουνται παρειτσα:inlove:

Καλά αυτή έχει πολύ πλάκα είναι σαν βγήκε φωτογραφία η Σιλκα με τη μαμά της (δηλαδή τον Πέρση):lol::lol::lol:
Κάθε μέρα γίνεται κ πιο όμορφη Αναστασία :up::up:

Καλημερουδια Καντυ μου:inlove:

Καλημέρα μπλε Βαμπιράκι
targethearts_160x160.gif

Καλημέρα αγαπητοί περσοφίλοι κ νεραϊδένια Ναλίτα καιρό έχουμε να δούμε φωτογραφίες από τα μικρά Λυράκια πήγε διακοπές η μαμά Σταυρούλα;
Αγαπημένη Ναλίτα σου στέλνω μία ακόμα φωτογραφία μου να με καμαρώσεις:D
Στην πρώτη είμαι στο αγαπημένο μου ροζ χαλάκι (με προβληματίζει λίγο που μ αρέσει αυτό το χρώμα μετά την επέμβαση :hmm: )
κ στη δεύτερη όπως βλέπεις τα βάζω με δύο άγρια σχοινιά
με πολύ αγάπη Μπατουλίνος:cool:

Συνημμένα

• IMG152.jpg
    IMG152.jpg
    148,3 KB · Εμφανίσεις: 31
  • IMG148.jpg
    IMG148.jpg
    240,1 KB · Εμφανίσεις: 32
πολυ εντυπωσιακος γατος ο Bat:inlove:τι ομορφη και πλουσια γουνα!
Ελενα τον εχεις πολυ περιποιημενο:)
εχει pedigree?

92086071224114129.jpg

By moukelis at 2009-08-20

ebony7weeks4.jpg

By moukelis, shot with COOLPIX S6 at 2009-08-20

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back