Περσίας maniacs

Ντιπ χαζοοοο;;; ενώ το δικό σας που χάθηκε μέσα στο κ@@χαρτο είναι για το MIT χου χα ας γελάσω:P
Ελενάκι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ της τα ΄χωσες!!! Ασε να λέει να λέει για τα θεϊκά περσάκια ... δεν πειράζει. :P:P:lol:

Αφου δεν αντεπιτεθηκε η αντιπαλος,παει να πει οτι νενικηκαμεν!:P
ΔΕΝ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΘΟΛΟΥ. !:mad:
ΕΝΤΑΞΕΙ??? Και βέβαια αντεπιτίθεμαι ΤΩΡΑ και ΔΕΝ συμφωνώ. Κι εμενα μ΄αρέσουν κι άλλες γατουλες μωρά και μεγάλες, ΑΛΛΑ σαν τα περσάκια δεν υπάρχουν φατσόνια τοσο προτότυπα και τοσο ζουζουνιάρικα....:up:

Οχι καλε,ειναι απο το εκτροφειο που πηρα τα δικα μου,απο την Ολλανδια.:lol:Ακου εκει σαν τεραστιο ποντικι...:lol:
Ακριβώς σαν τεράστιο ποντίκι μοιάζει το χρυσο μου:lol::lol:

Υ.Γ: Θα σας βάλω παρεπιμπτόντως στο θέμα του Σεβαχ φωτο της τέλειας σφιγγούλας που πήρε η ξαδέρφη μου και του μονόφθαλμου σφιγγούλη που χάριζαν σε ένα πετ σοπ και τελικά τυφλώθηκε τελειως..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν εισαι εσυ η αντιπαλος καλε,η Ελενα ειναι!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρεπιμπτόντως πάρτε και μερικά ακόμη φατσόνια!

2008Oct4WhiteBoyMirage3.5MonthB%20%282%29.jpg

2008Oct4RdWhBoyStrawberry3.5MonthA%20%282%29.jpg

2008Oct4RdWhBoyStrawberry3.5MonthB%20%282%29.jpg

:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:
Δε βαζω αλλα νορβηγακια να μη σας χαλασω το θεμα.

Ελενάκι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ της τα ΄χωσες!!! Ασε να λέει να λέει για τα θεϊκά περσάκια ... δεν πειράζει. :P:P:lol:

ΔΕΝ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΘΟΛΟΥ. !:mad:
ΕΝΤΑΞΕΙ??? Και βέβαια αντεπιτίθεμαι ΤΩΡΑ και ΔΕΝ συμφωνώ. Κι εμενα μ΄αρέσουν κι άλλες γατουλες μωρά και μεγάλες, ΑΛΛΑ σαν τα περσάκια δεν υπάρχουν φατσόνια τοσο προτότυπα και τοσο ζουζουνιάρικα....:up:

Ακριβώς σαν τεράστιο ποντίκι μοιάζει το χρυσο μου:lol::lol:

Υ.Γ: Θα σας βάλω παρεπιμπτόντως στο θέμα του Σεβαχ φωτο της τέλειας σφιγγούλας που πήρε η ξαδέρφη μου και του μονόφθαλμου σφιγγούλη που χάριζαν σε ένα πετ σοπ και τελικά τυφλώθηκε τελειως..
Ναι μωρέ τι ξέρει η Δώρα από μισά φατσάκια αφού όσα γατιά έχει την έχουν όλοκληρη τη φάτσα τους αν είναι δυνατών :P
Για μένα το είπε Αναστασία μου η υπουλη εκτροφέας που περίμενε να βγω για καφέ κ να μην ειμαι στο φορουμ για να πει τάχα κ καλά οτι νίκησε γιατί δεν της απαντάμε.
Θα περιμένουμε φωτογραφίες του Μαξούλη κ της φιλενάδας του:up:
Δεν εισαι εσυ η αντιπαλος καλε,η Ελενα ειναι!:P
:P:P:P:P:P

Παρεπιμπτόντως πάρτε και μερικά ακόμη φατσόνια!
ΘΕΪΚΆ:up::up:

Δε βαζω αλλα νορβηγακια να μη σας χαλασω το θεμα.
no comment η δήλωση τα λέει όλα από μόνη της:P:P:P:lol::lol:

Ααα καλά. Δεν πειράζει όμως που δεν είμαι αντίπαλος!!! Μπήκα στο παιχνίδι και πάρτε κι άλλα χιχιιχχι

Ελενα το ξέρω πως εσύ θα ξετρελαθείς με τα επόμενα φατσόνια
:up:
2008GlitterBaby19DaysB1.jpg

2008GlitterBaby19DaysB5.jpg

2008HeavenDilCal4WkA.jpg

2008Heaven1Boy9DayA.jpg

2008Heaven1Boy4.5WkB.jpg

3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι:lol:)
Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι.:lol:

3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι:lol:)
Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι.:lol:
Εεεεε αυτο Ελενα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να το αφήσεις να πέσει κάτω έτσι.:lol::mad::P:P
Τώρα σας βάζω το φατσόνι της σφιγγουλας στο θέμα του Σεβάχ και θα επανέλθω δριμύτερη το βράδυ γιατι βγαίνω για καφέ κι εγώ. ΘΕΛΩ να δώ την απάντηση σου Έλενα στη μαφιοζομητέρα!:lol::lol::lol:
ΠΡΕΠΕΙ να την εκδικηθεις. Δεν ξέρω πώς.... Ακου τηγανόφατσες τα μωράκια μας? Ακου σαν δεν ντρεπεται....

Ντροπη;I don't know this word...:P

Καλα πολυ το 'φχαριστιεμαι,συνεχιστε!!!:up::up::up:

Ααα καλά. Δεν πειράζει όμως που δεν είμαι αντίπαλος!!! Μπήκα στο παιχνίδι και πάρτε κι άλλα χιχιιχχι
Ελενα το ξέρω πως εσύ θα ξετρελαθείς με τα επόμενα φατσόνια
:up:
πραγματικά είναι όλα καταπληκτικά κ περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα:lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:
Από το τίποτα στο πολύ δεν πάει σιγά σιγά γίνονται αυτά
Νόνικά κ ένα για σένα
Sundae%20for%20web%203.jpg

Καλημέρα περσάκια
10274083-persian-kitten-for-sale-doll-faced-chinchilla-silver-female-kitten.jpg

πραγματικά είναι όλα καταπληκτικά κ περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:
Από το τίποτα στο πολύ δεν πάει σιγά σιγά γίνονται αυτά
Νόνικά κ ένα για σένα
Καλημέρα Ελενάκι!!! Τι πανέμορφο μωράκι είναι αυτο!!!! Αλλα να μου πεις και ΠΟΙΟ περσάκι Δεν είναι όμορφο!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ πανέμορφα!:up:

Καλημέρα!!! Σωστή σε βρίσκω Αναστασία:up::up: :up:
12080591_11.jpg
1497427801u_0x
κοιτα κ αυτά:up:

Κουκλακια τα μωροπερσακια!!! :up::up:

Αυτο το χρωμα πως λεγεται Ελενα? Παρολιγον Colorpoint:hmm::lol:
ή μηπως Colorpoint αρλεκινος? :lol:

πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι:hmm:

πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι:hmm:
τι ειν'τουτο? το teacup το ξερω...χαρακτηριζει το μεγεθος....αλλα το ragaper τι χαρακτηριζει?

faeb16a31c.jpg

είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια:rolleyes: )
Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin

faeb16a31c.jpg

είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια:rolleyes: )
Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin
καταλαβα! Τεχνασματα των εκτροφεων για να δικαιολογησουν τις ακυρες προσμιξεις τους....:lol:
σαν τη Βιρμανικη "appricot point":lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back