staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:21 Η staman2 έγραψε: #7.841 23-08-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ντιπ χαζοοοο;;; ενώ το δικό σας που χάθηκε μέσα στο κ@@χαρτο είναι για το MIT χου χα ας γελάσω Click για ανάπτυξη... Ελενάκι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ της τα ΄χωσες!!! Ασε να λέει να λέει για τα θεϊκά περσάκια ... δεν πειράζει. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου δεν αντεπιτεθηκε η αντιπαλος,παει να πει οτι νενικηκαμεν! Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΘΟΛΟΥ. ! ΕΝΤΑΞΕΙ??? Και βέβαια αντεπιτίθεμαι ΤΩΡΑ και ΔΕΝ συμφωνώ. Κι εμενα μ΄αρέσουν κι άλλες γατουλες μωρά και μεγάλες, ΑΛΛΑ σαν τα περσάκια δεν υπάρχουν φατσόνια τοσο προτότυπα και τοσο ζουζουνιάρικα.... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι καλε,ειναι απο το εκτροφειο που πηρα τα δικα μου,απο την Ολλανδια.Ακου εκει σαν τεραστιο ποντικι... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς σαν τεράστιο ποντίκι μοιάζει το χρυσο μου Υ.Γ: Θα σας βάλω παρεπιμπτόντως στο θέμα του Σεβαχ φωτο της τέλειας σφιγγούλας που πήρε η ξαδέρφη μου και του μονόφθαλμου σφιγγούλη που χάριζαν σε ένα πετ σοπ και τελικά τυφλώθηκε τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:24 Η moukelis έγραψε: #7.842 23-08-09 20:24 Δεν εισαι εσυ η αντιπαλος καλε,η Ελενα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:27 Η staman2 έγραψε: #7.843 23-08-09 20:27 Παρεπιμπτόντως πάρτε και μερικά ακόμη φατσόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #7.844 23-08-09 20:31 Δε βαζω αλλα νορβηγακια να μη σας χαλασω το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:38 Η elvenstar: #7.845 23-08-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ της τα ΄χωσες!!! Ασε να λέει να λέει για τα θεϊκά περσάκια ... δεν πειράζει. ΔΕΝ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΘΟΛΟΥ. ! ΕΝΤΑΞΕΙ??? Και βέβαια αντεπιτίθεμαι ΤΩΡΑ και ΔΕΝ συμφωνώ. Κι εμενα μ΄αρέσουν κι άλλες γατουλες μωρά και μεγάλες, ΑΛΛΑ σαν τα περσάκια δεν υπάρχουν φατσόνια τοσο προτότυπα και τοσο ζουζουνιάρικα.... Ακριβώς σαν τεράστιο ποντίκι μοιάζει το χρυσο μου Υ.Γ: Θα σας βάλω παρεπιμπτόντως στο θέμα του Σεβαχ φωτο της τέλειας σφιγγούλας που πήρε η ξαδέρφη μου και του μονόφθαλμου σφιγγούλη που χάριζαν σε ένα πετ σοπ και τελικά τυφλώθηκε τελειως.. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ τι ξέρει η Δώρα από μισά φατσάκια αφού όσα γατιά έχει την έχουν όλοκληρη τη φάτσα τους αν είναι δυνατών Για μένα το είπε Αναστασία μου η υπουλη εκτροφέας που περίμενε να βγω για καφέ κ να μην ειμαι στο φορουμ για να πει τάχα κ καλά οτι νίκησε γιατί δεν της απαντάμε. Θα περιμένουμε φωτογραφίες του Μαξούλη κ της φιλενάδας του Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εισαι εσυ η αντιπαλος καλε,η Ελενα ειναι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παρεπιμπτόντως πάρτε και μερικά ακόμη φατσόνια! Click για ανάπτυξη... ΘΕΪΚΆ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:39 Η elvenstar: #7.846 23-08-09 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε βαζω αλλα νορβηγακια να μη σας χαλασω το θεμα. Click για ανάπτυξη... no comment η δήλωση τα λέει όλα από μόνη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:41 Η staman2 έγραψε: #7.847 23-08-09 20:41 Ααα καλά. Δεν πειράζει όμως που δεν είμαι αντίπαλος!!! Μπήκα στο παιχνίδι και πάρτε κι άλλα χιχιιχχι Ελενα το ξέρω πως εσύ θα ξετρελαθείς με τα επόμενα φατσόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:42 Η moukelis έγραψε: #7.848 23-08-09 20:42 3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:51 Η staman2 έγραψε: #7.849 23-08-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: 3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Click για ανάπτυξη... Εεεεε αυτο Ελενα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να το αφήσεις να πέσει κάτω έτσι. Τώρα σας βάζω το φατσόνι της σφιγγουλας στο θέμα του Σεβάχ και θα επανέλθω δριμύτερη το βράδυ γιατι βγαίνω για καφέ κι εγώ. ΘΕΛΩ να δώ την απάντηση σου Έλενα στη μαφιοζομητέρα! ΠΡΕΠΕΙ να την εκδικηθεις. Δεν ξέρω πώς.... Ακου τηγανόφατσες τα μωράκια μας? Ακου σαν δεν ντρεπεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:54 Η moukelis έγραψε: #7.850 23-08-09 20:54 Ντροπη;I don't know this word... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 21:37 Η Nonika έγραψε: #7.851 23-08-09 21:37 Καλα πολυ το 'φχαριστιεμαι,συνεχιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:49 Η elvenstar: #7.852 23-08-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααα καλά. Δεν πειράζει όμως που δεν είμαι αντίπαλος!!! Μπήκα στο παιχνίδι και πάρτε κι άλλα χιχιιχχι Ελενα το ξέρω πως εσύ θα ξετρελαθείς με τα επόμενα φατσόνια Click για ανάπτυξη... πραγματικά είναι όλα καταπληκτικά κ περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: 3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Click για ανάπτυξη... Από το τίποτα στο πολύ δεν πάει σιγά σιγά γίνονται αυτά Νόνικά κ ένα για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Η elvenstar: #7.853 24-08-09 10:24 Καλημέρα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:55 Η staman2 έγραψε: #7.854 24-08-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πραγματικά είναι όλα καταπληκτικά κ περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα Από το τίποτα στο πολύ δεν πάει σιγά σιγά γίνονται αυτά Νόνικά κ ένα για σένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι!!! Τι πανέμορφο μωράκι είναι αυτο!!!! Αλλα να μου πεις και ΠΟΙΟ περσάκι Δεν είναι όμορφο!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:09 Η elvenstar: #7.855 25-08-09 10:09 Καλημέρα!!! Σωστή σε βρίσκω Αναστασία κοιτα κ αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.856 25-08-09 10:22 Κουκλακια τα μωροπερσακια!!! Αυτο το χρωμα πως λεγεται Ελενα? Παρολιγον Colorpoint ή μηπως Colorpoint αρλεκινος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η elvenstar: #7.857 25-08-09 10:36 πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.858 25-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Click για ανάπτυξη... τι ειν'τουτο? το teacup το ξερω...χαρακτηριζει το μεγεθος....αλλα το ragaper τι χαρακτηριζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Η elvenstar: #7.859 25-08-09 10:44 είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.860 25-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Click για ανάπτυξη... καταλαβα! Τεχνασματα των εκτροφεων για να δικαιολογησουν τις ακυρες προσμιξεις τους.... σαν τη Βιρμανικη "appricot point" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 391 392 393 394 395 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ντιπ χαζοοοο;;; ενώ το δικό σας που χάθηκε μέσα στο κ@@χαρτο είναι για το MIT χου χα ας γελάσω Click για ανάπτυξη... Ελενάκι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ της τα ΄χωσες!!! Ασε να λέει να λέει για τα θεϊκά περσάκια ... δεν πειράζει. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου δεν αντεπιτεθηκε η αντιπαλος,παει να πει οτι νενικηκαμεν! Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΘΟΛΟΥ. ! ΕΝΤΑΞΕΙ??? Και βέβαια αντεπιτίθεμαι ΤΩΡΑ και ΔΕΝ συμφωνώ. Κι εμενα μ΄αρέσουν κι άλλες γατουλες μωρά και μεγάλες, ΑΛΛΑ σαν τα περσάκια δεν υπάρχουν φατσόνια τοσο προτότυπα και τοσο ζουζουνιάρικα.... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι καλε,ειναι απο το εκτροφειο που πηρα τα δικα μου,απο την Ολλανδια.Ακου εκει σαν τεραστιο ποντικι... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς σαν τεράστιο ποντίκι μοιάζει το χρυσο μου Υ.Γ: Θα σας βάλω παρεπιμπτόντως στο θέμα του Σεβαχ φωτο της τέλειας σφιγγούλας που πήρε η ξαδέρφη μου και του μονόφθαλμου σφιγγούλη που χάριζαν σε ένα πετ σοπ και τελικά τυφλώθηκε τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:24 Η moukelis έγραψε: #7.842 23-08-09 20:24 Δεν εισαι εσυ η αντιπαλος καλε,η Ελενα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:27 Η staman2 έγραψε: #7.843 23-08-09 20:27 Παρεπιμπτόντως πάρτε και μερικά ακόμη φατσόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #7.844 23-08-09 20:31 Δε βαζω αλλα νορβηγακια να μη σας χαλασω το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:38 Η elvenstar: #7.845 23-08-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ της τα ΄χωσες!!! Ασε να λέει να λέει για τα θεϊκά περσάκια ... δεν πειράζει. ΔΕΝ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΘΟΛΟΥ. ! ΕΝΤΑΞΕΙ??? Και βέβαια αντεπιτίθεμαι ΤΩΡΑ και ΔΕΝ συμφωνώ. Κι εμενα μ΄αρέσουν κι άλλες γατουλες μωρά και μεγάλες, ΑΛΛΑ σαν τα περσάκια δεν υπάρχουν φατσόνια τοσο προτότυπα και τοσο ζουζουνιάρικα.... Ακριβώς σαν τεράστιο ποντίκι μοιάζει το χρυσο μου Υ.Γ: Θα σας βάλω παρεπιμπτόντως στο θέμα του Σεβαχ φωτο της τέλειας σφιγγούλας που πήρε η ξαδέρφη μου και του μονόφθαλμου σφιγγούλη που χάριζαν σε ένα πετ σοπ και τελικά τυφλώθηκε τελειως.. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ τι ξέρει η Δώρα από μισά φατσάκια αφού όσα γατιά έχει την έχουν όλοκληρη τη φάτσα τους αν είναι δυνατών Για μένα το είπε Αναστασία μου η υπουλη εκτροφέας που περίμενε να βγω για καφέ κ να μην ειμαι στο φορουμ για να πει τάχα κ καλά οτι νίκησε γιατί δεν της απαντάμε. Θα περιμένουμε φωτογραφίες του Μαξούλη κ της φιλενάδας του Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εισαι εσυ η αντιπαλος καλε,η Ελενα ειναι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παρεπιμπτόντως πάρτε και μερικά ακόμη φατσόνια! Click για ανάπτυξη... ΘΕΪΚΆ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:39 Η elvenstar: #7.846 23-08-09 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε βαζω αλλα νορβηγακια να μη σας χαλασω το θεμα. Click για ανάπτυξη... no comment η δήλωση τα λέει όλα από μόνη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:41 Η staman2 έγραψε: #7.847 23-08-09 20:41 Ααα καλά. Δεν πειράζει όμως που δεν είμαι αντίπαλος!!! Μπήκα στο παιχνίδι και πάρτε κι άλλα χιχιιχχι Ελενα το ξέρω πως εσύ θα ξετρελαθείς με τα επόμενα φατσόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:42 Η moukelis έγραψε: #7.848 23-08-09 20:42 3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:51 Η staman2 έγραψε: #7.849 23-08-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: 3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Click για ανάπτυξη... Εεεεε αυτο Ελενα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να το αφήσεις να πέσει κάτω έτσι. Τώρα σας βάζω το φατσόνι της σφιγγουλας στο θέμα του Σεβάχ και θα επανέλθω δριμύτερη το βράδυ γιατι βγαίνω για καφέ κι εγώ. ΘΕΛΩ να δώ την απάντηση σου Έλενα στη μαφιοζομητέρα! ΠΡΕΠΕΙ να την εκδικηθεις. Δεν ξέρω πώς.... Ακου τηγανόφατσες τα μωράκια μας? Ακου σαν δεν ντρεπεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:54 Η moukelis έγραψε: #7.850 23-08-09 20:54 Ντροπη;I don't know this word... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 21:37 Η Nonika έγραψε: #7.851 23-08-09 21:37 Καλα πολυ το 'φχαριστιεμαι,συνεχιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:49 Η elvenstar: #7.852 23-08-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααα καλά. Δεν πειράζει όμως που δεν είμαι αντίπαλος!!! Μπήκα στο παιχνίδι και πάρτε κι άλλα χιχιιχχι Ελενα το ξέρω πως εσύ θα ξετρελαθείς με τα επόμενα φατσόνια Click για ανάπτυξη... πραγματικά είναι όλα καταπληκτικά κ περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: 3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Click για ανάπτυξη... Από το τίποτα στο πολύ δεν πάει σιγά σιγά γίνονται αυτά Νόνικά κ ένα για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Η elvenstar: #7.853 24-08-09 10:24 Καλημέρα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:55 Η staman2 έγραψε: #7.854 24-08-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πραγματικά είναι όλα καταπληκτικά κ περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα Από το τίποτα στο πολύ δεν πάει σιγά σιγά γίνονται αυτά Νόνικά κ ένα για σένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι!!! Τι πανέμορφο μωράκι είναι αυτο!!!! Αλλα να μου πεις και ΠΟΙΟ περσάκι Δεν είναι όμορφο!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:09 Η elvenstar: #7.855 25-08-09 10:09 Καλημέρα!!! Σωστή σε βρίσκω Αναστασία κοιτα κ αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.856 25-08-09 10:22 Κουκλακια τα μωροπερσακια!!! Αυτο το χρωμα πως λεγεται Ελενα? Παρολιγον Colorpoint ή μηπως Colorpoint αρλεκινος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η elvenstar: #7.857 25-08-09 10:36 πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.858 25-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Click για ανάπτυξη... τι ειν'τουτο? το teacup το ξερω...χαρακτηριζει το μεγεθος....αλλα το ragaper τι χαρακτηριζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Η elvenstar: #7.859 25-08-09 10:44 είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.860 25-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Click για ανάπτυξη... καταλαβα! Τεχνασματα των εκτροφεων για να δικαιολογησουν τις ακυρες προσμιξεις τους.... σαν τη Βιρμανικη "appricot point" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 391 392 393 394 395 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν εισαι εσυ η αντιπαλος καλε,η Ελενα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:27 Η staman2 έγραψε: #7.843 23-08-09 20:27 Παρεπιμπτόντως πάρτε και μερικά ακόμη φατσόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #7.844 23-08-09 20:31 Δε βαζω αλλα νορβηγακια να μη σας χαλασω το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:38 Η elvenstar: #7.845 23-08-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ της τα ΄χωσες!!! Ασε να λέει να λέει για τα θεϊκά περσάκια ... δεν πειράζει. ΔΕΝ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΘΟΛΟΥ. ! ΕΝΤΑΞΕΙ??? Και βέβαια αντεπιτίθεμαι ΤΩΡΑ και ΔΕΝ συμφωνώ. Κι εμενα μ΄αρέσουν κι άλλες γατουλες μωρά και μεγάλες, ΑΛΛΑ σαν τα περσάκια δεν υπάρχουν φατσόνια τοσο προτότυπα και τοσο ζουζουνιάρικα.... Ακριβώς σαν τεράστιο ποντίκι μοιάζει το χρυσο μου Υ.Γ: Θα σας βάλω παρεπιμπτόντως στο θέμα του Σεβαχ φωτο της τέλειας σφιγγούλας που πήρε η ξαδέρφη μου και του μονόφθαλμου σφιγγούλη που χάριζαν σε ένα πετ σοπ και τελικά τυφλώθηκε τελειως.. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ τι ξέρει η Δώρα από μισά φατσάκια αφού όσα γατιά έχει την έχουν όλοκληρη τη φάτσα τους αν είναι δυνατών Για μένα το είπε Αναστασία μου η υπουλη εκτροφέας που περίμενε να βγω για καφέ κ να μην ειμαι στο φορουμ για να πει τάχα κ καλά οτι νίκησε γιατί δεν της απαντάμε. Θα περιμένουμε φωτογραφίες του Μαξούλη κ της φιλενάδας του Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εισαι εσυ η αντιπαλος καλε,η Ελενα ειναι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παρεπιμπτόντως πάρτε και μερικά ακόμη φατσόνια! Click για ανάπτυξη... ΘΕΪΚΆ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:39 Η elvenstar: #7.846 23-08-09 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε βαζω αλλα νορβηγακια να μη σας χαλασω το θεμα. Click για ανάπτυξη... no comment η δήλωση τα λέει όλα από μόνη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:41 Η staman2 έγραψε: #7.847 23-08-09 20:41 Ααα καλά. Δεν πειράζει όμως που δεν είμαι αντίπαλος!!! Μπήκα στο παιχνίδι και πάρτε κι άλλα χιχιιχχι Ελενα το ξέρω πως εσύ θα ξετρελαθείς με τα επόμενα φατσόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:42 Η moukelis έγραψε: #7.848 23-08-09 20:42 3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:51 Η staman2 έγραψε: #7.849 23-08-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: 3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Click για ανάπτυξη... Εεεεε αυτο Ελενα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να το αφήσεις να πέσει κάτω έτσι. Τώρα σας βάζω το φατσόνι της σφιγγουλας στο θέμα του Σεβάχ και θα επανέλθω δριμύτερη το βράδυ γιατι βγαίνω για καφέ κι εγώ. ΘΕΛΩ να δώ την απάντηση σου Έλενα στη μαφιοζομητέρα! ΠΡΕΠΕΙ να την εκδικηθεις. Δεν ξέρω πώς.... Ακου τηγανόφατσες τα μωράκια μας? Ακου σαν δεν ντρεπεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:54 Η moukelis έγραψε: #7.850 23-08-09 20:54 Ντροπη;I don't know this word... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 21:37 Η Nonika έγραψε: #7.851 23-08-09 21:37 Καλα πολυ το 'φχαριστιεμαι,συνεχιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:49 Η elvenstar: #7.852 23-08-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααα καλά. Δεν πειράζει όμως που δεν είμαι αντίπαλος!!! Μπήκα στο παιχνίδι και πάρτε κι άλλα χιχιιχχι Ελενα το ξέρω πως εσύ θα ξετρελαθείς με τα επόμενα φατσόνια Click για ανάπτυξη... πραγματικά είναι όλα καταπληκτικά κ περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: 3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Click για ανάπτυξη... Από το τίποτα στο πολύ δεν πάει σιγά σιγά γίνονται αυτά Νόνικά κ ένα για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Η elvenstar: #7.853 24-08-09 10:24 Καλημέρα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:55 Η staman2 έγραψε: #7.854 24-08-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πραγματικά είναι όλα καταπληκτικά κ περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα Από το τίποτα στο πολύ δεν πάει σιγά σιγά γίνονται αυτά Νόνικά κ ένα για σένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι!!! Τι πανέμορφο μωράκι είναι αυτο!!!! Αλλα να μου πεις και ΠΟΙΟ περσάκι Δεν είναι όμορφο!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:09 Η elvenstar: #7.855 25-08-09 10:09 Καλημέρα!!! Σωστή σε βρίσκω Αναστασία κοιτα κ αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.856 25-08-09 10:22 Κουκλακια τα μωροπερσακια!!! Αυτο το χρωμα πως λεγεται Ελενα? Παρολιγον Colorpoint ή μηπως Colorpoint αρλεκινος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η elvenstar: #7.857 25-08-09 10:36 πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.858 25-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Click για ανάπτυξη... τι ειν'τουτο? το teacup το ξερω...χαρακτηριζει το μεγεθος....αλλα το ragaper τι χαρακτηριζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Η elvenstar: #7.859 25-08-09 10:44 είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.860 25-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Click για ανάπτυξη... καταλαβα! Τεχνασματα των εκτροφεων για να δικαιολογησουν τις ακυρες προσμιξεις τους.... σαν τη Βιρμανικη "appricot point" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 391 392 393 394 395 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παρεπιμπτόντως πάρτε και μερικά ακόμη φατσόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #7.844 23-08-09 20:31 Δε βαζω αλλα νορβηγακια να μη σας χαλασω το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:38 Η elvenstar: #7.845 23-08-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ της τα ΄χωσες!!! Ασε να λέει να λέει για τα θεϊκά περσάκια ... δεν πειράζει. ΔΕΝ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΘΟΛΟΥ. ! ΕΝΤΑΞΕΙ??? Και βέβαια αντεπιτίθεμαι ΤΩΡΑ και ΔΕΝ συμφωνώ. Κι εμενα μ΄αρέσουν κι άλλες γατουλες μωρά και μεγάλες, ΑΛΛΑ σαν τα περσάκια δεν υπάρχουν φατσόνια τοσο προτότυπα και τοσο ζουζουνιάρικα.... Ακριβώς σαν τεράστιο ποντίκι μοιάζει το χρυσο μου Υ.Γ: Θα σας βάλω παρεπιμπτόντως στο θέμα του Σεβαχ φωτο της τέλειας σφιγγούλας που πήρε η ξαδέρφη μου και του μονόφθαλμου σφιγγούλη που χάριζαν σε ένα πετ σοπ και τελικά τυφλώθηκε τελειως.. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ τι ξέρει η Δώρα από μισά φατσάκια αφού όσα γατιά έχει την έχουν όλοκληρη τη φάτσα τους αν είναι δυνατών Για μένα το είπε Αναστασία μου η υπουλη εκτροφέας που περίμενε να βγω για καφέ κ να μην ειμαι στο φορουμ για να πει τάχα κ καλά οτι νίκησε γιατί δεν της απαντάμε. Θα περιμένουμε φωτογραφίες του Μαξούλη κ της φιλενάδας του Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εισαι εσυ η αντιπαλος καλε,η Ελενα ειναι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παρεπιμπτόντως πάρτε και μερικά ακόμη φατσόνια! Click για ανάπτυξη... ΘΕΪΚΆ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:39 Η elvenstar: #7.846 23-08-09 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε βαζω αλλα νορβηγακια να μη σας χαλασω το θεμα. Click για ανάπτυξη... no comment η δήλωση τα λέει όλα από μόνη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:41 Η staman2 έγραψε: #7.847 23-08-09 20:41 Ααα καλά. Δεν πειράζει όμως που δεν είμαι αντίπαλος!!! Μπήκα στο παιχνίδι και πάρτε κι άλλα χιχιιχχι Ελενα το ξέρω πως εσύ θα ξετρελαθείς με τα επόμενα φατσόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:42 Η moukelis έγραψε: #7.848 23-08-09 20:42 3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:51 Η staman2 έγραψε: #7.849 23-08-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: 3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Click για ανάπτυξη... Εεεεε αυτο Ελενα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να το αφήσεις να πέσει κάτω έτσι. Τώρα σας βάζω το φατσόνι της σφιγγουλας στο θέμα του Σεβάχ και θα επανέλθω δριμύτερη το βράδυ γιατι βγαίνω για καφέ κι εγώ. ΘΕΛΩ να δώ την απάντηση σου Έλενα στη μαφιοζομητέρα! ΠΡΕΠΕΙ να την εκδικηθεις. Δεν ξέρω πώς.... Ακου τηγανόφατσες τα μωράκια μας? Ακου σαν δεν ντρεπεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:54 Η moukelis έγραψε: #7.850 23-08-09 20:54 Ντροπη;I don't know this word... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 21:37 Η Nonika έγραψε: #7.851 23-08-09 21:37 Καλα πολυ το 'φχαριστιεμαι,συνεχιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:49 Η elvenstar: #7.852 23-08-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααα καλά. Δεν πειράζει όμως που δεν είμαι αντίπαλος!!! Μπήκα στο παιχνίδι και πάρτε κι άλλα χιχιιχχι Ελενα το ξέρω πως εσύ θα ξετρελαθείς με τα επόμενα φατσόνια Click για ανάπτυξη... πραγματικά είναι όλα καταπληκτικά κ περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: 3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Click για ανάπτυξη... Από το τίποτα στο πολύ δεν πάει σιγά σιγά γίνονται αυτά Νόνικά κ ένα για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Η elvenstar: #7.853 24-08-09 10:24 Καλημέρα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:55 Η staman2 έγραψε: #7.854 24-08-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πραγματικά είναι όλα καταπληκτικά κ περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα Από το τίποτα στο πολύ δεν πάει σιγά σιγά γίνονται αυτά Νόνικά κ ένα για σένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι!!! Τι πανέμορφο μωράκι είναι αυτο!!!! Αλλα να μου πεις και ΠΟΙΟ περσάκι Δεν είναι όμορφο!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:09 Η elvenstar: #7.855 25-08-09 10:09 Καλημέρα!!! Σωστή σε βρίσκω Αναστασία κοιτα κ αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.856 25-08-09 10:22 Κουκλακια τα μωροπερσακια!!! Αυτο το χρωμα πως λεγεται Ελενα? Παρολιγον Colorpoint ή μηπως Colorpoint αρλεκινος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η elvenstar: #7.857 25-08-09 10:36 πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.858 25-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Click για ανάπτυξη... τι ειν'τουτο? το teacup το ξερω...χαρακτηριζει το μεγεθος....αλλα το ragaper τι χαρακτηριζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Η elvenstar: #7.859 25-08-09 10:44 είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.860 25-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Click για ανάπτυξη... καταλαβα! Τεχνασματα των εκτροφεων για να δικαιολογησουν τις ακυρες προσμιξεις τους.... σαν τη Βιρμανικη "appricot point" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 391 392 393 394 395 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε βαζω αλλα νορβηγακια να μη σας χαλασω το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:38 Η elvenstar: #7.845 23-08-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ της τα ΄χωσες!!! Ασε να λέει να λέει για τα θεϊκά περσάκια ... δεν πειράζει. ΔΕΝ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΘΟΛΟΥ. ! ΕΝΤΑΞΕΙ??? Και βέβαια αντεπιτίθεμαι ΤΩΡΑ και ΔΕΝ συμφωνώ. Κι εμενα μ΄αρέσουν κι άλλες γατουλες μωρά και μεγάλες, ΑΛΛΑ σαν τα περσάκια δεν υπάρχουν φατσόνια τοσο προτότυπα και τοσο ζουζουνιάρικα.... Ακριβώς σαν τεράστιο ποντίκι μοιάζει το χρυσο μου Υ.Γ: Θα σας βάλω παρεπιμπτόντως στο θέμα του Σεβαχ φωτο της τέλειας σφιγγούλας που πήρε η ξαδέρφη μου και του μονόφθαλμου σφιγγούλη που χάριζαν σε ένα πετ σοπ και τελικά τυφλώθηκε τελειως.. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ τι ξέρει η Δώρα από μισά φατσάκια αφού όσα γατιά έχει την έχουν όλοκληρη τη φάτσα τους αν είναι δυνατών Για μένα το είπε Αναστασία μου η υπουλη εκτροφέας που περίμενε να βγω για καφέ κ να μην ειμαι στο φορουμ για να πει τάχα κ καλά οτι νίκησε γιατί δεν της απαντάμε. Θα περιμένουμε φωτογραφίες του Μαξούλη κ της φιλενάδας του Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εισαι εσυ η αντιπαλος καλε,η Ελενα ειναι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παρεπιμπτόντως πάρτε και μερικά ακόμη φατσόνια! Click για ανάπτυξη... ΘΕΪΚΆ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:39 Η elvenstar: #7.846 23-08-09 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε βαζω αλλα νορβηγακια να μη σας χαλασω το θεμα. Click για ανάπτυξη... no comment η δήλωση τα λέει όλα από μόνη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:41 Η staman2 έγραψε: #7.847 23-08-09 20:41 Ααα καλά. Δεν πειράζει όμως που δεν είμαι αντίπαλος!!! Μπήκα στο παιχνίδι και πάρτε κι άλλα χιχιιχχι Ελενα το ξέρω πως εσύ θα ξετρελαθείς με τα επόμενα φατσόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:42 Η moukelis έγραψε: #7.848 23-08-09 20:42 3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:51 Η staman2 έγραψε: #7.849 23-08-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: 3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Click για ανάπτυξη... Εεεεε αυτο Ελενα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να το αφήσεις να πέσει κάτω έτσι. Τώρα σας βάζω το φατσόνι της σφιγγουλας στο θέμα του Σεβάχ και θα επανέλθω δριμύτερη το βράδυ γιατι βγαίνω για καφέ κι εγώ. ΘΕΛΩ να δώ την απάντηση σου Έλενα στη μαφιοζομητέρα! ΠΡΕΠΕΙ να την εκδικηθεις. Δεν ξέρω πώς.... Ακου τηγανόφατσες τα μωράκια μας? Ακου σαν δεν ντρεπεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:54 Η moukelis έγραψε: #7.850 23-08-09 20:54 Ντροπη;I don't know this word... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 21:37 Η Nonika έγραψε: #7.851 23-08-09 21:37 Καλα πολυ το 'φχαριστιεμαι,συνεχιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:49 Η elvenstar: #7.852 23-08-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααα καλά. Δεν πειράζει όμως που δεν είμαι αντίπαλος!!! Μπήκα στο παιχνίδι και πάρτε κι άλλα χιχιιχχι Ελενα το ξέρω πως εσύ θα ξετρελαθείς με τα επόμενα φατσόνια Click για ανάπτυξη... πραγματικά είναι όλα καταπληκτικά κ περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: 3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Click για ανάπτυξη... Από το τίποτα στο πολύ δεν πάει σιγά σιγά γίνονται αυτά Νόνικά κ ένα για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Η elvenstar: #7.853 24-08-09 10:24 Καλημέρα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:55 Η staman2 έγραψε: #7.854 24-08-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πραγματικά είναι όλα καταπληκτικά κ περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα Από το τίποτα στο πολύ δεν πάει σιγά σιγά γίνονται αυτά Νόνικά κ ένα για σένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι!!! Τι πανέμορφο μωράκι είναι αυτο!!!! Αλλα να μου πεις και ΠΟΙΟ περσάκι Δεν είναι όμορφο!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:09 Η elvenstar: #7.855 25-08-09 10:09 Καλημέρα!!! Σωστή σε βρίσκω Αναστασία κοιτα κ αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.856 25-08-09 10:22 Κουκλακια τα μωροπερσακια!!! Αυτο το χρωμα πως λεγεται Ελενα? Παρολιγον Colorpoint ή μηπως Colorpoint αρλεκινος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η elvenstar: #7.857 25-08-09 10:36 πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.858 25-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Click για ανάπτυξη... τι ειν'τουτο? το teacup το ξερω...χαρακτηριζει το μεγεθος....αλλα το ragaper τι χαρακτηριζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Η elvenstar: #7.859 25-08-09 10:44 είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.860 25-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Click για ανάπτυξη... καταλαβα! Τεχνασματα των εκτροφεων για να δικαιολογησουν τις ακυρες προσμιξεις τους.... σαν τη Βιρμανικη "appricot point" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 391 392 393 394 395 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ της τα ΄χωσες!!! Ασε να λέει να λέει για τα θεϊκά περσάκια ... δεν πειράζει. ΔΕΝ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΘΟΛΟΥ. ! ΕΝΤΑΞΕΙ??? Και βέβαια αντεπιτίθεμαι ΤΩΡΑ και ΔΕΝ συμφωνώ. Κι εμενα μ΄αρέσουν κι άλλες γατουλες μωρά και μεγάλες, ΑΛΛΑ σαν τα περσάκια δεν υπάρχουν φατσόνια τοσο προτότυπα και τοσο ζουζουνιάρικα.... Ακριβώς σαν τεράστιο ποντίκι μοιάζει το χρυσο μου Υ.Γ: Θα σας βάλω παρεπιμπτόντως στο θέμα του Σεβαχ φωτο της τέλειας σφιγγούλας που πήρε η ξαδέρφη μου και του μονόφθαλμου σφιγγούλη που χάριζαν σε ένα πετ σοπ και τελικά τυφλώθηκε τελειως.. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ τι ξέρει η Δώρα από μισά φατσάκια αφού όσα γατιά έχει την έχουν όλοκληρη τη φάτσα τους αν είναι δυνατών Για μένα το είπε Αναστασία μου η υπουλη εκτροφέας που περίμενε να βγω για καφέ κ να μην ειμαι στο φορουμ για να πει τάχα κ καλά οτι νίκησε γιατί δεν της απαντάμε. Θα περιμένουμε φωτογραφίες του Μαξούλη κ της φιλενάδας του Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εισαι εσυ η αντιπαλος καλε,η Ελενα ειναι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παρεπιμπτόντως πάρτε και μερικά ακόμη φατσόνια! Click για ανάπτυξη... ΘΕΪΚΆ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:39 Η elvenstar: #7.846 23-08-09 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε βαζω αλλα νορβηγακια να μη σας χαλασω το θεμα. Click για ανάπτυξη... no comment η δήλωση τα λέει όλα από μόνη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:41 Η staman2 έγραψε: #7.847 23-08-09 20:41 Ααα καλά. Δεν πειράζει όμως που δεν είμαι αντίπαλος!!! Μπήκα στο παιχνίδι και πάρτε κι άλλα χιχιιχχι Ελενα το ξέρω πως εσύ θα ξετρελαθείς με τα επόμενα φατσόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:42 Η moukelis έγραψε: #7.848 23-08-09 20:42 3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:51 Η staman2 έγραψε: #7.849 23-08-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: 3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Click για ανάπτυξη... Εεεεε αυτο Ελενα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να το αφήσεις να πέσει κάτω έτσι. Τώρα σας βάζω το φατσόνι της σφιγγουλας στο θέμα του Σεβάχ και θα επανέλθω δριμύτερη το βράδυ γιατι βγαίνω για καφέ κι εγώ. ΘΕΛΩ να δώ την απάντηση σου Έλενα στη μαφιοζομητέρα! ΠΡΕΠΕΙ να την εκδικηθεις. Δεν ξέρω πώς.... Ακου τηγανόφατσες τα μωράκια μας? Ακου σαν δεν ντρεπεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:54 Η moukelis έγραψε: #7.850 23-08-09 20:54 Ντροπη;I don't know this word... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 21:37 Η Nonika έγραψε: #7.851 23-08-09 21:37 Καλα πολυ το 'φχαριστιεμαι,συνεχιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:49 Η elvenstar: #7.852 23-08-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααα καλά. Δεν πειράζει όμως που δεν είμαι αντίπαλος!!! Μπήκα στο παιχνίδι και πάρτε κι άλλα χιχιιχχι Ελενα το ξέρω πως εσύ θα ξετρελαθείς με τα επόμενα φατσόνια Click για ανάπτυξη... πραγματικά είναι όλα καταπληκτικά κ περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: 3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Click για ανάπτυξη... Από το τίποτα στο πολύ δεν πάει σιγά σιγά γίνονται αυτά Νόνικά κ ένα για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Η elvenstar: #7.853 24-08-09 10:24 Καλημέρα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:55 Η staman2 έγραψε: #7.854 24-08-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πραγματικά είναι όλα καταπληκτικά κ περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα Από το τίποτα στο πολύ δεν πάει σιγά σιγά γίνονται αυτά Νόνικά κ ένα για σένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι!!! Τι πανέμορφο μωράκι είναι αυτο!!!! Αλλα να μου πεις και ΠΟΙΟ περσάκι Δεν είναι όμορφο!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:09 Η elvenstar: #7.855 25-08-09 10:09 Καλημέρα!!! Σωστή σε βρίσκω Αναστασία κοιτα κ αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.856 25-08-09 10:22 Κουκλακια τα μωροπερσακια!!! Αυτο το χρωμα πως λεγεται Ελενα? Παρολιγον Colorpoint ή μηπως Colorpoint αρλεκινος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η elvenstar: #7.857 25-08-09 10:36 πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.858 25-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Click για ανάπτυξη... τι ειν'τουτο? το teacup το ξερω...χαρακτηριζει το μεγεθος....αλλα το ragaper τι χαρακτηριζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Η elvenstar: #7.859 25-08-09 10:44 είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.860 25-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Click για ανάπτυξη... καταλαβα! Τεχνασματα των εκτροφεων για να δικαιολογησουν τις ακυρες προσμιξεις τους.... σαν τη Βιρμανικη "appricot point" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 391 392 393 394 395 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε βαζω αλλα νορβηγακια να μη σας χαλασω το θεμα. Click για ανάπτυξη... no comment η δήλωση τα λέει όλα από μόνη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:41 Η staman2 έγραψε: #7.847 23-08-09 20:41 Ααα καλά. Δεν πειράζει όμως που δεν είμαι αντίπαλος!!! Μπήκα στο παιχνίδι και πάρτε κι άλλα χιχιιχχι Ελενα το ξέρω πως εσύ θα ξετρελαθείς με τα επόμενα φατσόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:42 Η moukelis έγραψε: #7.848 23-08-09 20:42 3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:51 Η staman2 έγραψε: #7.849 23-08-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: 3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Click για ανάπτυξη... Εεεεε αυτο Ελενα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να το αφήσεις να πέσει κάτω έτσι. Τώρα σας βάζω το φατσόνι της σφιγγουλας στο θέμα του Σεβάχ και θα επανέλθω δριμύτερη το βράδυ γιατι βγαίνω για καφέ κι εγώ. ΘΕΛΩ να δώ την απάντηση σου Έλενα στη μαφιοζομητέρα! ΠΡΕΠΕΙ να την εκδικηθεις. Δεν ξέρω πώς.... Ακου τηγανόφατσες τα μωράκια μας? Ακου σαν δεν ντρεπεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:54 Η moukelis έγραψε: #7.850 23-08-09 20:54 Ντροπη;I don't know this word... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 21:37 Η Nonika έγραψε: #7.851 23-08-09 21:37 Καλα πολυ το 'φχαριστιεμαι,συνεχιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:49 Η elvenstar: #7.852 23-08-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααα καλά. Δεν πειράζει όμως που δεν είμαι αντίπαλος!!! Μπήκα στο παιχνίδι και πάρτε κι άλλα χιχιιχχι Ελενα το ξέρω πως εσύ θα ξετρελαθείς με τα επόμενα φατσόνια Click για ανάπτυξη... πραγματικά είναι όλα καταπληκτικά κ περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: 3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Click για ανάπτυξη... Από το τίποτα στο πολύ δεν πάει σιγά σιγά γίνονται αυτά Νόνικά κ ένα για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Η elvenstar: #7.853 24-08-09 10:24 Καλημέρα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:55 Η staman2 έγραψε: #7.854 24-08-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πραγματικά είναι όλα καταπληκτικά κ περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα Από το τίποτα στο πολύ δεν πάει σιγά σιγά γίνονται αυτά Νόνικά κ ένα για σένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι!!! Τι πανέμορφο μωράκι είναι αυτο!!!! Αλλα να μου πεις και ΠΟΙΟ περσάκι Δεν είναι όμορφο!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:09 Η elvenstar: #7.855 25-08-09 10:09 Καλημέρα!!! Σωστή σε βρίσκω Αναστασία κοιτα κ αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.856 25-08-09 10:22 Κουκλακια τα μωροπερσακια!!! Αυτο το χρωμα πως λεγεται Ελενα? Παρολιγον Colorpoint ή μηπως Colorpoint αρλεκινος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η elvenstar: #7.857 25-08-09 10:36 πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.858 25-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Click για ανάπτυξη... τι ειν'τουτο? το teacup το ξερω...χαρακτηριζει το μεγεθος....αλλα το ragaper τι χαρακτηριζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Η elvenstar: #7.859 25-08-09 10:44 είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.860 25-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Click για ανάπτυξη... καταλαβα! Τεχνασματα των εκτροφεων για να δικαιολογησουν τις ακυρες προσμιξεις τους.... σαν τη Βιρμανικη "appricot point" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 391 392 393 394 395 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ααα καλά. Δεν πειράζει όμως που δεν είμαι αντίπαλος!!! Μπήκα στο παιχνίδι και πάρτε κι άλλα χιχιιχχι Ελενα το ξέρω πως εσύ θα ξετρελαθείς με τα επόμενα φατσόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:42 Η moukelis έγραψε: #7.848 23-08-09 20:42 3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:51 Η staman2 έγραψε: #7.849 23-08-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: 3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Click για ανάπτυξη... Εεεεε αυτο Ελενα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να το αφήσεις να πέσει κάτω έτσι. Τώρα σας βάζω το φατσόνι της σφιγγουλας στο θέμα του Σεβάχ και θα επανέλθω δριμύτερη το βράδυ γιατι βγαίνω για καφέ κι εγώ. ΘΕΛΩ να δώ την απάντηση σου Έλενα στη μαφιοζομητέρα! ΠΡΕΠΕΙ να την εκδικηθεις. Δεν ξέρω πώς.... Ακου τηγανόφατσες τα μωράκια μας? Ακου σαν δεν ντρεπεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:54 Η moukelis έγραψε: #7.850 23-08-09 20:54 Ντροπη;I don't know this word... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 21:37 Η Nonika έγραψε: #7.851 23-08-09 21:37 Καλα πολυ το 'φχαριστιεμαι,συνεχιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:49 Η elvenstar: #7.852 23-08-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααα καλά. Δεν πειράζει όμως που δεν είμαι αντίπαλος!!! Μπήκα στο παιχνίδι και πάρτε κι άλλα χιχιιχχι Ελενα το ξέρω πως εσύ θα ξετρελαθείς με τα επόμενα φατσόνια Click για ανάπτυξη... πραγματικά είναι όλα καταπληκτικά κ περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: 3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Click για ανάπτυξη... Από το τίποτα στο πολύ δεν πάει σιγά σιγά γίνονται αυτά Νόνικά κ ένα για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Η elvenstar: #7.853 24-08-09 10:24 Καλημέρα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:55 Η staman2 έγραψε: #7.854 24-08-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πραγματικά είναι όλα καταπληκτικά κ περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα Από το τίποτα στο πολύ δεν πάει σιγά σιγά γίνονται αυτά Νόνικά κ ένα για σένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι!!! Τι πανέμορφο μωράκι είναι αυτο!!!! Αλλα να μου πεις και ΠΟΙΟ περσάκι Δεν είναι όμορφο!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:09 Η elvenstar: #7.855 25-08-09 10:09 Καλημέρα!!! Σωστή σε βρίσκω Αναστασία κοιτα κ αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.856 25-08-09 10:22 Κουκλακια τα μωροπερσακια!!! Αυτο το χρωμα πως λεγεται Ελενα? Παρολιγον Colorpoint ή μηπως Colorpoint αρλεκινος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η elvenstar: #7.857 25-08-09 10:36 πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.858 25-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Click για ανάπτυξη... τι ειν'τουτο? το teacup το ξερω...χαρακτηριζει το μεγεθος....αλλα το ragaper τι χαρακτηριζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Η elvenstar: #7.859 25-08-09 10:44 είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.860 25-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Click για ανάπτυξη... καταλαβα! Τεχνασματα των εκτροφεων για να δικαιολογησουν τις ακυρες προσμιξεις τους.... σαν τη Βιρμανικη "appricot point" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 391 392 393 394 395 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:51 Η staman2 έγραψε: #7.849 23-08-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: 3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Click για ανάπτυξη... Εεεεε αυτο Ελενα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να το αφήσεις να πέσει κάτω έτσι. Τώρα σας βάζω το φατσόνι της σφιγγουλας στο θέμα του Σεβάχ και θα επανέλθω δριμύτερη το βράδυ γιατι βγαίνω για καφέ κι εγώ. ΘΕΛΩ να δώ την απάντηση σου Έλενα στη μαφιοζομητέρα! ΠΡΕΠΕΙ να την εκδικηθεις. Δεν ξέρω πώς.... Ακου τηγανόφατσες τα μωράκια μας? Ακου σαν δεν ντρεπεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:54 Η moukelis έγραψε: #7.850 23-08-09 20:54 Ντροπη;I don't know this word... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 21:37 Η Nonika έγραψε: #7.851 23-08-09 21:37 Καλα πολυ το 'φχαριστιεμαι,συνεχιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:49 Η elvenstar: #7.852 23-08-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααα καλά. Δεν πειράζει όμως που δεν είμαι αντίπαλος!!! Μπήκα στο παιχνίδι και πάρτε κι άλλα χιχιιχχι Ελενα το ξέρω πως εσύ θα ξετρελαθείς με τα επόμενα φατσόνια Click για ανάπτυξη... πραγματικά είναι όλα καταπληκτικά κ περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: 3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Click για ανάπτυξη... Από το τίποτα στο πολύ δεν πάει σιγά σιγά γίνονται αυτά Νόνικά κ ένα για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Η elvenstar: #7.853 24-08-09 10:24 Καλημέρα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:55 Η staman2 έγραψε: #7.854 24-08-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πραγματικά είναι όλα καταπληκτικά κ περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα Από το τίποτα στο πολύ δεν πάει σιγά σιγά γίνονται αυτά Νόνικά κ ένα για σένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι!!! Τι πανέμορφο μωράκι είναι αυτο!!!! Αλλα να μου πεις και ΠΟΙΟ περσάκι Δεν είναι όμορφο!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:09 Η elvenstar: #7.855 25-08-09 10:09 Καλημέρα!!! Σωστή σε βρίσκω Αναστασία κοιτα κ αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.856 25-08-09 10:22 Κουκλακια τα μωροπερσακια!!! Αυτο το χρωμα πως λεγεται Ελενα? Παρολιγον Colorpoint ή μηπως Colorpoint αρλεκινος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η elvenstar: #7.857 25-08-09 10:36 πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.858 25-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Click για ανάπτυξη... τι ειν'τουτο? το teacup το ξερω...χαρακτηριζει το μεγεθος....αλλα το ragaper τι χαρακτηριζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Η elvenstar: #7.859 25-08-09 10:44 είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.860 25-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Click για ανάπτυξη... καταλαβα! Τεχνασματα των εκτροφεων για να δικαιολογησουν τις ακυρες προσμιξεις τους.... σαν τη Βιρμανικη "appricot point" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 391 392 393 394 395 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: 3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Click για ανάπτυξη... Εεεεε αυτο Ελενα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να το αφήσεις να πέσει κάτω έτσι. Τώρα σας βάζω το φατσόνι της σφιγγουλας στο θέμα του Σεβάχ και θα επανέλθω δριμύτερη το βράδυ γιατι βγαίνω για καφέ κι εγώ. ΘΕΛΩ να δώ την απάντηση σου Έλενα στη μαφιοζομητέρα! ΠΡΕΠΕΙ να την εκδικηθεις. Δεν ξέρω πώς.... Ακου τηγανόφατσες τα μωράκια μας? Ακου σαν δεν ντρεπεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 20:54 Η moukelis έγραψε: #7.850 23-08-09 20:54 Ντροπη;I don't know this word... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 21:37 Η Nonika έγραψε: #7.851 23-08-09 21:37 Καλα πολυ το 'φχαριστιεμαι,συνεχιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:49 Η elvenstar: #7.852 23-08-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααα καλά. Δεν πειράζει όμως που δεν είμαι αντίπαλος!!! Μπήκα στο παιχνίδι και πάρτε κι άλλα χιχιιχχι Ελενα το ξέρω πως εσύ θα ξετρελαθείς με τα επόμενα φατσόνια Click για ανάπτυξη... πραγματικά είναι όλα καταπληκτικά κ περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: 3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Click για ανάπτυξη... Από το τίποτα στο πολύ δεν πάει σιγά σιγά γίνονται αυτά Νόνικά κ ένα για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Η elvenstar: #7.853 24-08-09 10:24 Καλημέρα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:55 Η staman2 έγραψε: #7.854 24-08-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πραγματικά είναι όλα καταπληκτικά κ περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα Από το τίποτα στο πολύ δεν πάει σιγά σιγά γίνονται αυτά Νόνικά κ ένα για σένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι!!! Τι πανέμορφο μωράκι είναι αυτο!!!! Αλλα να μου πεις και ΠΟΙΟ περσάκι Δεν είναι όμορφο!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:09 Η elvenstar: #7.855 25-08-09 10:09 Καλημέρα!!! Σωστή σε βρίσκω Αναστασία κοιτα κ αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.856 25-08-09 10:22 Κουκλακια τα μωροπερσακια!!! Αυτο το χρωμα πως λεγεται Ελενα? Παρολιγον Colorpoint ή μηπως Colorpoint αρλεκινος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η elvenstar: #7.857 25-08-09 10:36 πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.858 25-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Click για ανάπτυξη... τι ειν'τουτο? το teacup το ξερω...χαρακτηριζει το μεγεθος....αλλα το ragaper τι χαρακτηριζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Η elvenstar: #7.859 25-08-09 10:44 είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.860 25-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Click για ανάπτυξη... καταλαβα! Τεχνασματα των εκτροφεων για να δικαιολογησουν τις ακυρες προσμιξεις τους.... σαν τη Βιρμανικη "appricot point" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 391 392 393 394 395 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ντροπη;I don't know this word... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 21:37 Η Nonika έγραψε: #7.851 23-08-09 21:37 Καλα πολυ το 'φχαριστιεμαι,συνεχιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:49 Η elvenstar: #7.852 23-08-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααα καλά. Δεν πειράζει όμως που δεν είμαι αντίπαλος!!! Μπήκα στο παιχνίδι και πάρτε κι άλλα χιχιιχχι Ελενα το ξέρω πως εσύ θα ξετρελαθείς με τα επόμενα φατσόνια Click για ανάπτυξη... πραγματικά είναι όλα καταπληκτικά κ περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: 3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Click για ανάπτυξη... Από το τίποτα στο πολύ δεν πάει σιγά σιγά γίνονται αυτά Νόνικά κ ένα για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Η elvenstar: #7.853 24-08-09 10:24 Καλημέρα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:55 Η staman2 έγραψε: #7.854 24-08-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πραγματικά είναι όλα καταπληκτικά κ περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα Από το τίποτα στο πολύ δεν πάει σιγά σιγά γίνονται αυτά Νόνικά κ ένα για σένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι!!! Τι πανέμορφο μωράκι είναι αυτο!!!! Αλλα να μου πεις και ΠΟΙΟ περσάκι Δεν είναι όμορφο!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:09 Η elvenstar: #7.855 25-08-09 10:09 Καλημέρα!!! Σωστή σε βρίσκω Αναστασία κοιτα κ αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.856 25-08-09 10:22 Κουκλακια τα μωροπερσακια!!! Αυτο το χρωμα πως λεγεται Ελενα? Παρολιγον Colorpoint ή μηπως Colorpoint αρλεκινος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η elvenstar: #7.857 25-08-09 10:36 πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.858 25-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Click για ανάπτυξη... τι ειν'τουτο? το teacup το ξερω...χαρακτηριζει το μεγεθος....αλλα το ragaper τι χαρακτηριζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Η elvenstar: #7.859 25-08-09 10:44 είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.860 25-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Click για ανάπτυξη... καταλαβα! Τεχνασματα των εκτροφεων για να δικαιολογησουν τις ακυρες προσμιξεις τους.... σαν τη Βιρμανικη "appricot point" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 391 392 393 394 395 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα πολυ το 'φχαριστιεμαι,συνεχιστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:49 Η elvenstar: #7.852 23-08-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααα καλά. Δεν πειράζει όμως που δεν είμαι αντίπαλος!!! Μπήκα στο παιχνίδι και πάρτε κι άλλα χιχιιχχι Ελενα το ξέρω πως εσύ θα ξετρελαθείς με τα επόμενα φατσόνια Click για ανάπτυξη... πραγματικά είναι όλα καταπληκτικά κ περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: 3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Click για ανάπτυξη... Από το τίποτα στο πολύ δεν πάει σιγά σιγά γίνονται αυτά Νόνικά κ ένα για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Η elvenstar: #7.853 24-08-09 10:24 Καλημέρα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:55 Η staman2 έγραψε: #7.854 24-08-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πραγματικά είναι όλα καταπληκτικά κ περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα Από το τίποτα στο πολύ δεν πάει σιγά σιγά γίνονται αυτά Νόνικά κ ένα για σένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι!!! Τι πανέμορφο μωράκι είναι αυτο!!!! Αλλα να μου πεις και ΠΟΙΟ περσάκι Δεν είναι όμορφο!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:09 Η elvenstar: #7.855 25-08-09 10:09 Καλημέρα!!! Σωστή σε βρίσκω Αναστασία κοιτα κ αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.856 25-08-09 10:22 Κουκλακια τα μωροπερσακια!!! Αυτο το χρωμα πως λεγεται Ελενα? Παρολιγον Colorpoint ή μηπως Colorpoint αρλεκινος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η elvenstar: #7.857 25-08-09 10:36 πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.858 25-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Click για ανάπτυξη... τι ειν'τουτο? το teacup το ξερω...χαρακτηριζει το μεγεθος....αλλα το ragaper τι χαρακτηριζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Η elvenstar: #7.859 25-08-09 10:44 είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.860 25-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Click για ανάπτυξη... καταλαβα! Τεχνασματα των εκτροφεων για να δικαιολογησουν τις ακυρες προσμιξεις τους.... σαν τη Βιρμανικη "appricot point" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 391 392 393 394 395 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααα καλά. Δεν πειράζει όμως που δεν είμαι αντίπαλος!!! Μπήκα στο παιχνίδι και πάρτε κι άλλα χιχιιχχι Ελενα το ξέρω πως εσύ θα ξετρελαθείς με τα επόμενα φατσόνια Click για ανάπτυξη... πραγματικά είναι όλα καταπληκτικά κ περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: 3αθλια 3καλινη θα μου το πληρωσεις αυτο (οταν λεω κατι τετοια κι εχω αγκαλια το Σειριο αισθανομαι σαν τον κακο στον αστυνομο Σαϊνη,με το μεταλλικο γαντι) Μαλιστα κιουρια μου,και για να αναπληρωσεις τις τηγανοφατσες που εχεις τοσα χρονια θα σου στειλω για το εκτροφειο σου τους αλεπουδομυτες εκ Ολλανδιας που εχουν και κατι παραπανω απο κανονικο μουσουδι. Click για ανάπτυξη... Από το τίποτα στο πολύ δεν πάει σιγά σιγά γίνονται αυτά Νόνικά κ ένα για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Η elvenstar: #7.853 24-08-09 10:24 Καλημέρα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:55 Η staman2 έγραψε: #7.854 24-08-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πραγματικά είναι όλα καταπληκτικά κ περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα Από το τίποτα στο πολύ δεν πάει σιγά σιγά γίνονται αυτά Νόνικά κ ένα για σένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι!!! Τι πανέμορφο μωράκι είναι αυτο!!!! Αλλα να μου πεις και ΠΟΙΟ περσάκι Δεν είναι όμορφο!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:09 Η elvenstar: #7.855 25-08-09 10:09 Καλημέρα!!! Σωστή σε βρίσκω Αναστασία κοιτα κ αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.856 25-08-09 10:22 Κουκλακια τα μωροπερσακια!!! Αυτο το χρωμα πως λεγεται Ελενα? Παρολιγον Colorpoint ή μηπως Colorpoint αρλεκινος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η elvenstar: #7.857 25-08-09 10:36 πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.858 25-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Click για ανάπτυξη... τι ειν'τουτο? το teacup το ξερω...χαρακτηριζει το μεγεθος....αλλα το ragaper τι χαρακτηριζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Η elvenstar: #7.859 25-08-09 10:44 είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.860 25-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Click για ανάπτυξη... καταλαβα! Τεχνασματα των εκτροφεων για να δικαιολογησουν τις ακυρες προσμιξεις τους.... σαν τη Βιρμανικη "appricot point" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 391 392 393 394 395 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:55 Η staman2 έγραψε: #7.854 24-08-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πραγματικά είναι όλα καταπληκτικά κ περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα Από το τίποτα στο πολύ δεν πάει σιγά σιγά γίνονται αυτά Νόνικά κ ένα για σένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι!!! Τι πανέμορφο μωράκι είναι αυτο!!!! Αλλα να μου πεις και ΠΟΙΟ περσάκι Δεν είναι όμορφο!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:09 Η elvenstar: #7.855 25-08-09 10:09 Καλημέρα!!! Σωστή σε βρίσκω Αναστασία κοιτα κ αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.856 25-08-09 10:22 Κουκλακια τα μωροπερσακια!!! Αυτο το χρωμα πως λεγεται Ελενα? Παρολιγον Colorpoint ή μηπως Colorpoint αρλεκινος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η elvenstar: #7.857 25-08-09 10:36 πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.858 25-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Click για ανάπτυξη... τι ειν'τουτο? το teacup το ξερω...χαρακτηριζει το μεγεθος....αλλα το ragaper τι χαρακτηριζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Η elvenstar: #7.859 25-08-09 10:44 είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.860 25-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Click για ανάπτυξη... καταλαβα! Τεχνασματα των εκτροφεων για να δικαιολογησουν τις ακυρες προσμιξεις τους.... σαν τη Βιρμανικη "appricot point" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 391 392 393 394 395 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πραγματικά είναι όλα καταπληκτικά κ περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα Από το τίποτα στο πολύ δεν πάει σιγά σιγά γίνονται αυτά Νόνικά κ ένα για σένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι!!! Τι πανέμορφο μωράκι είναι αυτο!!!! Αλλα να μου πεις και ΠΟΙΟ περσάκι Δεν είναι όμορφο!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:09 Η elvenstar: #7.855 25-08-09 10:09 Καλημέρα!!! Σωστή σε βρίσκω Αναστασία κοιτα κ αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.856 25-08-09 10:22 Κουκλακια τα μωροπερσακια!!! Αυτο το χρωμα πως λεγεται Ελενα? Παρολιγον Colorpoint ή μηπως Colorpoint αρλεκινος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η elvenstar: #7.857 25-08-09 10:36 πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.858 25-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Click για ανάπτυξη... τι ειν'τουτο? το teacup το ξερω...χαρακτηριζει το μεγεθος....αλλα το ragaper τι χαρακτηριζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Η elvenstar: #7.859 25-08-09 10:44 είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.860 25-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Click για ανάπτυξη... καταλαβα! Τεχνασματα των εκτροφεων για να δικαιολογησουν τις ακυρες προσμιξεις τους.... σαν τη Βιρμανικη "appricot point" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 391 392 393 394 395 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα!!! Σωστή σε βρίσκω Αναστασία κοιτα κ αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.856 25-08-09 10:22 Κουκλακια τα μωροπερσακια!!! Αυτο το χρωμα πως λεγεται Ελενα? Παρολιγον Colorpoint ή μηπως Colorpoint αρλεκινος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η elvenstar: #7.857 25-08-09 10:36 πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.858 25-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Click για ανάπτυξη... τι ειν'τουτο? το teacup το ξερω...χαρακτηριζει το μεγεθος....αλλα το ragaper τι χαρακτηριζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Η elvenstar: #7.859 25-08-09 10:44 είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.860 25-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Click για ανάπτυξη... καταλαβα! Τεχνασματα των εκτροφεων για να δικαιολογησουν τις ακυρες προσμιξεις τους.... σαν τη Βιρμανικη "appricot point" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 391 392 393 394 395 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κουκλακια τα μωροπερσακια!!! Αυτο το χρωμα πως λεγεται Ελενα? Παρολιγον Colorpoint ή μηπως Colorpoint αρλεκινος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η elvenstar: #7.857 25-08-09 10:36 πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.858 25-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Click για ανάπτυξη... τι ειν'τουτο? το teacup το ξερω...χαρακτηριζει το μεγεθος....αλλα το ragaper τι χαρακτηριζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Η elvenstar: #7.859 25-08-09 10:44 είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.860 25-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Click για ανάπτυξη... καταλαβα! Τεχνασματα των εκτροφεων για να δικαιολογησουν τις ακυρες προσμιξεις τους.... σαν τη Βιρμανικη "appricot point" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 391 392 393 394 395 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.858 25-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Click για ανάπτυξη... τι ειν'τουτο? το teacup το ξερω...χαρακτηριζει το μεγεθος....αλλα το ragaper τι χαρακτηριζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Η elvenstar: #7.859 25-08-09 10:44 είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.860 25-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Click για ανάπτυξη... καταλαβα! Τεχνασματα των εκτροφεων για να δικαιολογησουν τις ακυρες προσμιξεις τους.... σαν τη Βιρμανικη "appricot point" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 391 392 393 394 395 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πρέπει να είναι Ragaper teacup αυτό το γατάκι Click για ανάπτυξη... τι ειν'τουτο? το teacup το ξερω...χαρακτηριζει το μεγεθος....αλλα το ragaper τι χαρακτηριζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Η elvenstar: #7.859 25-08-09 10:44 είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.860 25-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Click για ανάπτυξη... καταλαβα! Τεχνασματα των εκτροφεων για να δικαιολογησουν τις ακυρες προσμιξεις τους.... σαν τη Βιρμανικη "appricot point" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 391 392 393 394 395 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 393 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.860 25-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Click για ανάπτυξη... καταλαβα! Τεχνασματα των εκτροφεων για να δικαιολογησουν τις ακυρες προσμιξεις τους.... σαν τη Βιρμανικη "appricot point" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: είναι μια καινούρια ποικιλία (που θα έλεγε κ κάποια ) Είναι διασταύρωση περσικής με Ragamuffin Click για ανάπτυξη... καταλαβα! Τεχνασματα των εκτροφεων για να δικαιολογησουν τις ακυρες προσμιξεις τους.... σαν τη Βιρμανικη "appricot point" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.