elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:55 Η elvenstar: #8.001 16-09-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο γατάρα μου εσύ κουκλάρα μου μεγάλη! Περσόνι υπέροχο!! Μα για την γάτα ασφαλώς. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλιστα γιατί μπορεί να μην κρεμόμαστε από πολύφωτα εμείς τα περσόνια αλλά είμαστε πιο εγκεφαλικά γατιά Κάντυ Α! εντάξει γιατί κ η κύρια που πήγε προς νερού της είχε ένα θέμα με την μύτη γι αυτό κ ρώτησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:55 Η staman2 έγραψε: #8.002 16-09-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Click για ανάπτυξη... Εντάξει θα του δωσω αυτήν !! Δώρα ... Θα κάνω σκηνή στη Γιάννα που ψιλογουστάρει τον Σείριο. Νόμιζα πως γούσταρε ΜΟΝΟΝ το λιλά λουκούμι μου.!Θα του το πω μόλις πάω σπιτι οτι τον κοροϊδεύει οταν τον παίρνει αγκαλιά και τον ζουλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:56 Η elvenstar: #8.003 16-09-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κυρια Αναστασια η κυρια Γιαννα ειναι η γνωστη κυρια Γιαννα. Σειριος Click για ανάπτυξη... η Αγγελοπούλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:56 Η moukelis έγραψε: #8.004 16-09-09 10:56 Τι ψιλογουσταρει καλε,εδω εχουν παντρευτει λενε!Ο δικος μου τη λέει συζυγατα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #8.005 16-09-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: η Αγγελοπούλου; Click για ανάπτυξη... Οχι,αυτη ειναι πολυ ξερακιανη για τα γουστα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.006 16-09-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: η Αγγελοπούλου; Click για ανάπτυξη... οχι καλε η Δασκαλακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η elvenstar: #8.007 16-09-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εντάξει θα του δωσω αυτήν !! Δώρα ... Θα κάνω σκηνή στη Γιάννα που ψιλογουστάρει τον Σείριο. Νόμιζα πως γούσταρε ΜΟΝΟΝ το λιλά λουκούμι μου.!Θα του το πω μόλις πάω σπιτι οτι τον κοροϊδεύει οταν τον παίρνει αγκαλιά και τον ζουλάει. Click για ανάπτυξη... ααα την μοιχαλίς την ύπουλη, από εδώ κ πέρα κομμένα τα λουκούμια για την κυρία Γιάννα (όχι την Αγγελοπούλου ούτε την Δασκαλάκη) Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ψιλογουσταρει καλε,εδω εχουν παντρευτει λενε!Ο δικος μου τη λέει συζυγατα του! Click για ανάπτυξη... Σείριε σε βλέπω να αλλάζεις κατηγορία θηλαστικού μετά τα κέρατα που έχουν φυτρώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:59 Η staman2 έγραψε: #8.008 16-09-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι μάλιστα γιατί μπορεί να μην κρεμόμαστε από πολύφωτα εμείς τα περσόνια αλλά είμαστε πιο εγκεφαλικά γατιά Κάντυ Α! εντάξει γιατί κ η κύρια που πήγε προς νερού της είχε ένα θέμα με την μύτη γι αυτό κ ρώτησα Click για ανάπτυξη... καλόοοοο Οσο για το πόσο εγκεφαλικά γατιά εισαστε το ξέρω βεβαίως !Δυο τέτοια μαναράκια έχω και 1 τον λιλά λουκουμο, 3 και σε λίγο 4.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:00 Η staman2 έγραψε: #8.009 16-09-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ψιλογουσταρει καλε,εδω εχουν παντρευτει λενε!Ο δικος μου τη λέει συζυγατα του! Click για ανάπτυξη... Αααα ναι???Θα την φτιάξει ο Λιλά Σεβάχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η elvenstar: #8.010 16-09-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: καλόοοοο Οσο για το πόσο εγκεφαλικά γατιά εισαστε το ξέρω βεβαίως !Δυο τέτοια μαναράκια έχω και 1 τον λιλά λουκουμο, 3 και σε λίγο 4.......... Click για ανάπτυξη... Συνέδριο επιστημόνων δηλαδή θα έρθουμε κ εμείς κάποια μέρα με τον αδελφό μου (αν κ γι αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρη για το IQ ) να ανταλλάξουμε απόψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η moukelis έγραψε: #8.011 16-09-09 11:04 Εγω λεω να την παρατησουμε και οι δυο και να μεινουμε εργενηδες. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:09 Η elvenstar: #8.012 16-09-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω λεω να την παρατησουμε και οι δυο και να μεινουμε εργενηδες. Σειριος Click για ανάπτυξη... αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #8.013 16-09-09 11:10 Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #8.014 16-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Συνέδριο επιστημόνων δηλαδή θα έρθουμε κ εμείς κάποια μέρα με τον αδελφό μου (αν κ γι αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρη για το IQ ) να ανταλλάξουμε απόψεις Click για ανάπτυξη... Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η elvenstar: #8.015 16-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... ναι αλλά εσύ την παντρεύτηκες sucker Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου. Click για ανάπτυξη... E! όχι κ υποσύνολο γκοτζαμαν συνολάρα είναι, άλλωστε όπως λέει κ ο Σειριος είμαι κακιά κ πρέπει να λέω κακίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η staman2 έγραψε: #8.016 16-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου Click για ανάπτυξη... Καλα καλα καλά Ρεντίκολο έγινες Σείριε χιχιχιχι με το δωράκι της Κάντυς!!! Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... Ετσι καλά σου έκανε πριν η Κάντυ Σείριε που κοροϊδεύεις εμένα το τι γελιο έχω ρίξει ειναι άλλο πράγμα. Μου έφτιαξε το κέφι η Κάντυ. Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.017 16-09-09 11:18 αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.018 16-09-09 11:21 για το Λενακι για το Γιουλακι κι αυτο για το Λενακι! Κι΄ αυτο με αγαπη σε ολους τους Persian Manics Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #8.019 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ τι ομορφιές!!! Ναι καλέ το ξέρουμε πως τα περσάκια ειναι πανέξυπνα και τα χρησιμοποιούν και στα τσίρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η elvenstar: #8.020 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... με τρελαίνει αυτός ο χοντρός πισινός που σκαρφαλώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο γατάρα μου εσύ κουκλάρα μου μεγάλη! Περσόνι υπέροχο!! Μα για την γάτα ασφαλώς. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλιστα γιατί μπορεί να μην κρεμόμαστε από πολύφωτα εμείς τα περσόνια αλλά είμαστε πιο εγκεφαλικά γατιά Κάντυ Α! εντάξει γιατί κ η κύρια που πήγε προς νερού της είχε ένα θέμα με την μύτη γι αυτό κ ρώτησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:55 Η staman2 έγραψε: #8.002 16-09-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Click για ανάπτυξη... Εντάξει θα του δωσω αυτήν !! Δώρα ... Θα κάνω σκηνή στη Γιάννα που ψιλογουστάρει τον Σείριο. Νόμιζα πως γούσταρε ΜΟΝΟΝ το λιλά λουκούμι μου.!Θα του το πω μόλις πάω σπιτι οτι τον κοροϊδεύει οταν τον παίρνει αγκαλιά και τον ζουλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:56 Η elvenstar: #8.003 16-09-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κυρια Αναστασια η κυρια Γιαννα ειναι η γνωστη κυρια Γιαννα. Σειριος Click για ανάπτυξη... η Αγγελοπούλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:56 Η moukelis έγραψε: #8.004 16-09-09 10:56 Τι ψιλογουσταρει καλε,εδω εχουν παντρευτει λενε!Ο δικος μου τη λέει συζυγατα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #8.005 16-09-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: η Αγγελοπούλου; Click για ανάπτυξη... Οχι,αυτη ειναι πολυ ξερακιανη για τα γουστα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.006 16-09-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: η Αγγελοπούλου; Click για ανάπτυξη... οχι καλε η Δασκαλακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η elvenstar: #8.007 16-09-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εντάξει θα του δωσω αυτήν !! Δώρα ... Θα κάνω σκηνή στη Γιάννα που ψιλογουστάρει τον Σείριο. Νόμιζα πως γούσταρε ΜΟΝΟΝ το λιλά λουκούμι μου.!Θα του το πω μόλις πάω σπιτι οτι τον κοροϊδεύει οταν τον παίρνει αγκαλιά και τον ζουλάει. Click για ανάπτυξη... ααα την μοιχαλίς την ύπουλη, από εδώ κ πέρα κομμένα τα λουκούμια για την κυρία Γιάννα (όχι την Αγγελοπούλου ούτε την Δασκαλάκη) Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ψιλογουσταρει καλε,εδω εχουν παντρευτει λενε!Ο δικος μου τη λέει συζυγατα του! Click για ανάπτυξη... Σείριε σε βλέπω να αλλάζεις κατηγορία θηλαστικού μετά τα κέρατα που έχουν φυτρώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:59 Η staman2 έγραψε: #8.008 16-09-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι μάλιστα γιατί μπορεί να μην κρεμόμαστε από πολύφωτα εμείς τα περσόνια αλλά είμαστε πιο εγκεφαλικά γατιά Κάντυ Α! εντάξει γιατί κ η κύρια που πήγε προς νερού της είχε ένα θέμα με την μύτη γι αυτό κ ρώτησα Click για ανάπτυξη... καλόοοοο Οσο για το πόσο εγκεφαλικά γατιά εισαστε το ξέρω βεβαίως !Δυο τέτοια μαναράκια έχω και 1 τον λιλά λουκουμο, 3 και σε λίγο 4.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:00 Η staman2 έγραψε: #8.009 16-09-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ψιλογουσταρει καλε,εδω εχουν παντρευτει λενε!Ο δικος μου τη λέει συζυγατα του! Click για ανάπτυξη... Αααα ναι???Θα την φτιάξει ο Λιλά Σεβάχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η elvenstar: #8.010 16-09-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: καλόοοοο Οσο για το πόσο εγκεφαλικά γατιά εισαστε το ξέρω βεβαίως !Δυο τέτοια μαναράκια έχω και 1 τον λιλά λουκουμο, 3 και σε λίγο 4.......... Click για ανάπτυξη... Συνέδριο επιστημόνων δηλαδή θα έρθουμε κ εμείς κάποια μέρα με τον αδελφό μου (αν κ γι αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρη για το IQ ) να ανταλλάξουμε απόψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η moukelis έγραψε: #8.011 16-09-09 11:04 Εγω λεω να την παρατησουμε και οι δυο και να μεινουμε εργενηδες. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:09 Η elvenstar: #8.012 16-09-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω λεω να την παρατησουμε και οι δυο και να μεινουμε εργενηδες. Σειριος Click για ανάπτυξη... αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #8.013 16-09-09 11:10 Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #8.014 16-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Συνέδριο επιστημόνων δηλαδή θα έρθουμε κ εμείς κάποια μέρα με τον αδελφό μου (αν κ γι αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρη για το IQ ) να ανταλλάξουμε απόψεις Click για ανάπτυξη... Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η elvenstar: #8.015 16-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... ναι αλλά εσύ την παντρεύτηκες sucker Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου. Click για ανάπτυξη... E! όχι κ υποσύνολο γκοτζαμαν συνολάρα είναι, άλλωστε όπως λέει κ ο Σειριος είμαι κακιά κ πρέπει να λέω κακίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η staman2 έγραψε: #8.016 16-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου Click για ανάπτυξη... Καλα καλα καλά Ρεντίκολο έγινες Σείριε χιχιχιχι με το δωράκι της Κάντυς!!! Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... Ετσι καλά σου έκανε πριν η Κάντυ Σείριε που κοροϊδεύεις εμένα το τι γελιο έχω ρίξει ειναι άλλο πράγμα. Μου έφτιαξε το κέφι η Κάντυ. Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.017 16-09-09 11:18 αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.018 16-09-09 11:21 για το Λενακι για το Γιουλακι κι αυτο για το Λενακι! Κι΄ αυτο με αγαπη σε ολους τους Persian Manics Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #8.019 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ τι ομορφιές!!! Ναι καλέ το ξέρουμε πως τα περσάκια ειναι πανέξυπνα και τα χρησιμοποιούν και στα τσίρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η elvenstar: #8.020 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... με τρελαίνει αυτός ο χοντρός πισινός που σκαρφαλώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Click για ανάπτυξη... Εντάξει θα του δωσω αυτήν !! Δώρα ... Θα κάνω σκηνή στη Γιάννα που ψιλογουστάρει τον Σείριο. Νόμιζα πως γούσταρε ΜΟΝΟΝ το λιλά λουκούμι μου.!Θα του το πω μόλις πάω σπιτι οτι τον κοροϊδεύει οταν τον παίρνει αγκαλιά και τον ζουλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:56 Η elvenstar: #8.003 16-09-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κυρια Αναστασια η κυρια Γιαννα ειναι η γνωστη κυρια Γιαννα. Σειριος Click για ανάπτυξη... η Αγγελοπούλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:56 Η moukelis έγραψε: #8.004 16-09-09 10:56 Τι ψιλογουσταρει καλε,εδω εχουν παντρευτει λενε!Ο δικος μου τη λέει συζυγατα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #8.005 16-09-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: η Αγγελοπούλου; Click για ανάπτυξη... Οχι,αυτη ειναι πολυ ξερακιανη για τα γουστα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.006 16-09-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: η Αγγελοπούλου; Click για ανάπτυξη... οχι καλε η Δασκαλακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η elvenstar: #8.007 16-09-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εντάξει θα του δωσω αυτήν !! Δώρα ... Θα κάνω σκηνή στη Γιάννα που ψιλογουστάρει τον Σείριο. Νόμιζα πως γούσταρε ΜΟΝΟΝ το λιλά λουκούμι μου.!Θα του το πω μόλις πάω σπιτι οτι τον κοροϊδεύει οταν τον παίρνει αγκαλιά και τον ζουλάει. Click για ανάπτυξη... ααα την μοιχαλίς την ύπουλη, από εδώ κ πέρα κομμένα τα λουκούμια για την κυρία Γιάννα (όχι την Αγγελοπούλου ούτε την Δασκαλάκη) Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ψιλογουσταρει καλε,εδω εχουν παντρευτει λενε!Ο δικος μου τη λέει συζυγατα του! Click για ανάπτυξη... Σείριε σε βλέπω να αλλάζεις κατηγορία θηλαστικού μετά τα κέρατα που έχουν φυτρώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:59 Η staman2 έγραψε: #8.008 16-09-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι μάλιστα γιατί μπορεί να μην κρεμόμαστε από πολύφωτα εμείς τα περσόνια αλλά είμαστε πιο εγκεφαλικά γατιά Κάντυ Α! εντάξει γιατί κ η κύρια που πήγε προς νερού της είχε ένα θέμα με την μύτη γι αυτό κ ρώτησα Click για ανάπτυξη... καλόοοοο Οσο για το πόσο εγκεφαλικά γατιά εισαστε το ξέρω βεβαίως !Δυο τέτοια μαναράκια έχω και 1 τον λιλά λουκουμο, 3 και σε λίγο 4.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:00 Η staman2 έγραψε: #8.009 16-09-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ψιλογουσταρει καλε,εδω εχουν παντρευτει λενε!Ο δικος μου τη λέει συζυγατα του! Click για ανάπτυξη... Αααα ναι???Θα την φτιάξει ο Λιλά Σεβάχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η elvenstar: #8.010 16-09-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: καλόοοοο Οσο για το πόσο εγκεφαλικά γατιά εισαστε το ξέρω βεβαίως !Δυο τέτοια μαναράκια έχω και 1 τον λιλά λουκουμο, 3 και σε λίγο 4.......... Click για ανάπτυξη... Συνέδριο επιστημόνων δηλαδή θα έρθουμε κ εμείς κάποια μέρα με τον αδελφό μου (αν κ γι αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρη για το IQ ) να ανταλλάξουμε απόψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η moukelis έγραψε: #8.011 16-09-09 11:04 Εγω λεω να την παρατησουμε και οι δυο και να μεινουμε εργενηδες. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:09 Η elvenstar: #8.012 16-09-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω λεω να την παρατησουμε και οι δυο και να μεινουμε εργενηδες. Σειριος Click για ανάπτυξη... αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #8.013 16-09-09 11:10 Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #8.014 16-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Συνέδριο επιστημόνων δηλαδή θα έρθουμε κ εμείς κάποια μέρα με τον αδελφό μου (αν κ γι αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρη για το IQ ) να ανταλλάξουμε απόψεις Click για ανάπτυξη... Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η elvenstar: #8.015 16-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... ναι αλλά εσύ την παντρεύτηκες sucker Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου. Click για ανάπτυξη... E! όχι κ υποσύνολο γκοτζαμαν συνολάρα είναι, άλλωστε όπως λέει κ ο Σειριος είμαι κακιά κ πρέπει να λέω κακίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η staman2 έγραψε: #8.016 16-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου Click για ανάπτυξη... Καλα καλα καλά Ρεντίκολο έγινες Σείριε χιχιχιχι με το δωράκι της Κάντυς!!! Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... Ετσι καλά σου έκανε πριν η Κάντυ Σείριε που κοροϊδεύεις εμένα το τι γελιο έχω ρίξει ειναι άλλο πράγμα. Μου έφτιαξε το κέφι η Κάντυ. Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.017 16-09-09 11:18 αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.018 16-09-09 11:21 για το Λενακι για το Γιουλακι κι αυτο για το Λενακι! Κι΄ αυτο με αγαπη σε ολους τους Persian Manics Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #8.019 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ τι ομορφιές!!! Ναι καλέ το ξέρουμε πως τα περσάκια ειναι πανέξυπνα και τα χρησιμοποιούν και στα τσίρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η elvenstar: #8.020 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... με τρελαίνει αυτός ο χοντρός πισινός που σκαρφαλώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κυρια Αναστασια η κυρια Γιαννα ειναι η γνωστη κυρια Γιαννα. Σειριος Click για ανάπτυξη... η Αγγελοπούλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:56 Η moukelis έγραψε: #8.004 16-09-09 10:56 Τι ψιλογουσταρει καλε,εδω εχουν παντρευτει λενε!Ο δικος μου τη λέει συζυγατα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #8.005 16-09-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: η Αγγελοπούλου; Click για ανάπτυξη... Οχι,αυτη ειναι πολυ ξερακιανη για τα γουστα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.006 16-09-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: η Αγγελοπούλου; Click για ανάπτυξη... οχι καλε η Δασκαλακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η elvenstar: #8.007 16-09-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εντάξει θα του δωσω αυτήν !! Δώρα ... Θα κάνω σκηνή στη Γιάννα που ψιλογουστάρει τον Σείριο. Νόμιζα πως γούσταρε ΜΟΝΟΝ το λιλά λουκούμι μου.!Θα του το πω μόλις πάω σπιτι οτι τον κοροϊδεύει οταν τον παίρνει αγκαλιά και τον ζουλάει. Click για ανάπτυξη... ααα την μοιχαλίς την ύπουλη, από εδώ κ πέρα κομμένα τα λουκούμια για την κυρία Γιάννα (όχι την Αγγελοπούλου ούτε την Δασκαλάκη) Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ψιλογουσταρει καλε,εδω εχουν παντρευτει λενε!Ο δικος μου τη λέει συζυγατα του! Click για ανάπτυξη... Σείριε σε βλέπω να αλλάζεις κατηγορία θηλαστικού μετά τα κέρατα που έχουν φυτρώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:59 Η staman2 έγραψε: #8.008 16-09-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι μάλιστα γιατί μπορεί να μην κρεμόμαστε από πολύφωτα εμείς τα περσόνια αλλά είμαστε πιο εγκεφαλικά γατιά Κάντυ Α! εντάξει γιατί κ η κύρια που πήγε προς νερού της είχε ένα θέμα με την μύτη γι αυτό κ ρώτησα Click για ανάπτυξη... καλόοοοο Οσο για το πόσο εγκεφαλικά γατιά εισαστε το ξέρω βεβαίως !Δυο τέτοια μαναράκια έχω και 1 τον λιλά λουκουμο, 3 και σε λίγο 4.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:00 Η staman2 έγραψε: #8.009 16-09-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ψιλογουσταρει καλε,εδω εχουν παντρευτει λενε!Ο δικος μου τη λέει συζυγατα του! Click για ανάπτυξη... Αααα ναι???Θα την φτιάξει ο Λιλά Σεβάχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η elvenstar: #8.010 16-09-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: καλόοοοο Οσο για το πόσο εγκεφαλικά γατιά εισαστε το ξέρω βεβαίως !Δυο τέτοια μαναράκια έχω και 1 τον λιλά λουκουμο, 3 και σε λίγο 4.......... Click για ανάπτυξη... Συνέδριο επιστημόνων δηλαδή θα έρθουμε κ εμείς κάποια μέρα με τον αδελφό μου (αν κ γι αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρη για το IQ ) να ανταλλάξουμε απόψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η moukelis έγραψε: #8.011 16-09-09 11:04 Εγω λεω να την παρατησουμε και οι δυο και να μεινουμε εργενηδες. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:09 Η elvenstar: #8.012 16-09-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω λεω να την παρατησουμε και οι δυο και να μεινουμε εργενηδες. Σειριος Click για ανάπτυξη... αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #8.013 16-09-09 11:10 Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #8.014 16-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Συνέδριο επιστημόνων δηλαδή θα έρθουμε κ εμείς κάποια μέρα με τον αδελφό μου (αν κ γι αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρη για το IQ ) να ανταλλάξουμε απόψεις Click για ανάπτυξη... Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η elvenstar: #8.015 16-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... ναι αλλά εσύ την παντρεύτηκες sucker Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου. Click για ανάπτυξη... E! όχι κ υποσύνολο γκοτζαμαν συνολάρα είναι, άλλωστε όπως λέει κ ο Σειριος είμαι κακιά κ πρέπει να λέω κακίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η staman2 έγραψε: #8.016 16-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου Click για ανάπτυξη... Καλα καλα καλά Ρεντίκολο έγινες Σείριε χιχιχιχι με το δωράκι της Κάντυς!!! Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... Ετσι καλά σου έκανε πριν η Κάντυ Σείριε που κοροϊδεύεις εμένα το τι γελιο έχω ρίξει ειναι άλλο πράγμα. Μου έφτιαξε το κέφι η Κάντυ. Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.017 16-09-09 11:18 αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.018 16-09-09 11:21 για το Λενακι για το Γιουλακι κι αυτο για το Λενακι! Κι΄ αυτο με αγαπη σε ολους τους Persian Manics Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #8.019 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ τι ομορφιές!!! Ναι καλέ το ξέρουμε πως τα περσάκια ειναι πανέξυπνα και τα χρησιμοποιούν και στα τσίρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η elvenstar: #8.020 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... με τρελαίνει αυτός ο χοντρός πισινός που σκαρφαλώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι ψιλογουσταρει καλε,εδω εχουν παντρευτει λενε!Ο δικος μου τη λέει συζυγατα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #8.005 16-09-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: η Αγγελοπούλου; Click για ανάπτυξη... Οχι,αυτη ειναι πολυ ξερακιανη για τα γουστα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.006 16-09-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: η Αγγελοπούλου; Click για ανάπτυξη... οχι καλε η Δασκαλακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η elvenstar: #8.007 16-09-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εντάξει θα του δωσω αυτήν !! Δώρα ... Θα κάνω σκηνή στη Γιάννα που ψιλογουστάρει τον Σείριο. Νόμιζα πως γούσταρε ΜΟΝΟΝ το λιλά λουκούμι μου.!Θα του το πω μόλις πάω σπιτι οτι τον κοροϊδεύει οταν τον παίρνει αγκαλιά και τον ζουλάει. Click για ανάπτυξη... ααα την μοιχαλίς την ύπουλη, από εδώ κ πέρα κομμένα τα λουκούμια για την κυρία Γιάννα (όχι την Αγγελοπούλου ούτε την Δασκαλάκη) Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ψιλογουσταρει καλε,εδω εχουν παντρευτει λενε!Ο δικος μου τη λέει συζυγατα του! Click για ανάπτυξη... Σείριε σε βλέπω να αλλάζεις κατηγορία θηλαστικού μετά τα κέρατα που έχουν φυτρώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:59 Η staman2 έγραψε: #8.008 16-09-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι μάλιστα γιατί μπορεί να μην κρεμόμαστε από πολύφωτα εμείς τα περσόνια αλλά είμαστε πιο εγκεφαλικά γατιά Κάντυ Α! εντάξει γιατί κ η κύρια που πήγε προς νερού της είχε ένα θέμα με την μύτη γι αυτό κ ρώτησα Click για ανάπτυξη... καλόοοοο Οσο για το πόσο εγκεφαλικά γατιά εισαστε το ξέρω βεβαίως !Δυο τέτοια μαναράκια έχω και 1 τον λιλά λουκουμο, 3 και σε λίγο 4.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:00 Η staman2 έγραψε: #8.009 16-09-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ψιλογουσταρει καλε,εδω εχουν παντρευτει λενε!Ο δικος μου τη λέει συζυγατα του! Click για ανάπτυξη... Αααα ναι???Θα την φτιάξει ο Λιλά Σεβάχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η elvenstar: #8.010 16-09-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: καλόοοοο Οσο για το πόσο εγκεφαλικά γατιά εισαστε το ξέρω βεβαίως !Δυο τέτοια μαναράκια έχω και 1 τον λιλά λουκουμο, 3 και σε λίγο 4.......... Click για ανάπτυξη... Συνέδριο επιστημόνων δηλαδή θα έρθουμε κ εμείς κάποια μέρα με τον αδελφό μου (αν κ γι αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρη για το IQ ) να ανταλλάξουμε απόψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η moukelis έγραψε: #8.011 16-09-09 11:04 Εγω λεω να την παρατησουμε και οι δυο και να μεινουμε εργενηδες. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:09 Η elvenstar: #8.012 16-09-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω λεω να την παρατησουμε και οι δυο και να μεινουμε εργενηδες. Σειριος Click για ανάπτυξη... αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #8.013 16-09-09 11:10 Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #8.014 16-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Συνέδριο επιστημόνων δηλαδή θα έρθουμε κ εμείς κάποια μέρα με τον αδελφό μου (αν κ γι αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρη για το IQ ) να ανταλλάξουμε απόψεις Click για ανάπτυξη... Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η elvenstar: #8.015 16-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... ναι αλλά εσύ την παντρεύτηκες sucker Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου. Click για ανάπτυξη... E! όχι κ υποσύνολο γκοτζαμαν συνολάρα είναι, άλλωστε όπως λέει κ ο Σειριος είμαι κακιά κ πρέπει να λέω κακίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η staman2 έγραψε: #8.016 16-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου Click για ανάπτυξη... Καλα καλα καλά Ρεντίκολο έγινες Σείριε χιχιχιχι με το δωράκι της Κάντυς!!! Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... Ετσι καλά σου έκανε πριν η Κάντυ Σείριε που κοροϊδεύεις εμένα το τι γελιο έχω ρίξει ειναι άλλο πράγμα. Μου έφτιαξε το κέφι η Κάντυ. Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.017 16-09-09 11:18 αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.018 16-09-09 11:21 για το Λενακι για το Γιουλακι κι αυτο για το Λενακι! Κι΄ αυτο με αγαπη σε ολους τους Persian Manics Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #8.019 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ τι ομορφιές!!! Ναι καλέ το ξέρουμε πως τα περσάκια ειναι πανέξυπνα και τα χρησιμοποιούν και στα τσίρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η elvenstar: #8.020 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... με τρελαίνει αυτός ο χοντρός πισινός που σκαρφαλώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: η Αγγελοπούλου; Click για ανάπτυξη... Οχι,αυτη ειναι πολυ ξερακιανη για τα γουστα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.006 16-09-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: η Αγγελοπούλου; Click για ανάπτυξη... οχι καλε η Δασκαλακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η elvenstar: #8.007 16-09-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εντάξει θα του δωσω αυτήν !! Δώρα ... Θα κάνω σκηνή στη Γιάννα που ψιλογουστάρει τον Σείριο. Νόμιζα πως γούσταρε ΜΟΝΟΝ το λιλά λουκούμι μου.!Θα του το πω μόλις πάω σπιτι οτι τον κοροϊδεύει οταν τον παίρνει αγκαλιά και τον ζουλάει. Click για ανάπτυξη... ααα την μοιχαλίς την ύπουλη, από εδώ κ πέρα κομμένα τα λουκούμια για την κυρία Γιάννα (όχι την Αγγελοπούλου ούτε την Δασκαλάκη) Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ψιλογουσταρει καλε,εδω εχουν παντρευτει λενε!Ο δικος μου τη λέει συζυγατα του! Click για ανάπτυξη... Σείριε σε βλέπω να αλλάζεις κατηγορία θηλαστικού μετά τα κέρατα που έχουν φυτρώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:59 Η staman2 έγραψε: #8.008 16-09-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι μάλιστα γιατί μπορεί να μην κρεμόμαστε από πολύφωτα εμείς τα περσόνια αλλά είμαστε πιο εγκεφαλικά γατιά Κάντυ Α! εντάξει γιατί κ η κύρια που πήγε προς νερού της είχε ένα θέμα με την μύτη γι αυτό κ ρώτησα Click για ανάπτυξη... καλόοοοο Οσο για το πόσο εγκεφαλικά γατιά εισαστε το ξέρω βεβαίως !Δυο τέτοια μαναράκια έχω και 1 τον λιλά λουκουμο, 3 και σε λίγο 4.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:00 Η staman2 έγραψε: #8.009 16-09-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ψιλογουσταρει καλε,εδω εχουν παντρευτει λενε!Ο δικος μου τη λέει συζυγατα του! Click για ανάπτυξη... Αααα ναι???Θα την φτιάξει ο Λιλά Σεβάχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η elvenstar: #8.010 16-09-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: καλόοοοο Οσο για το πόσο εγκεφαλικά γατιά εισαστε το ξέρω βεβαίως !Δυο τέτοια μαναράκια έχω και 1 τον λιλά λουκουμο, 3 και σε λίγο 4.......... Click για ανάπτυξη... Συνέδριο επιστημόνων δηλαδή θα έρθουμε κ εμείς κάποια μέρα με τον αδελφό μου (αν κ γι αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρη για το IQ ) να ανταλλάξουμε απόψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η moukelis έγραψε: #8.011 16-09-09 11:04 Εγω λεω να την παρατησουμε και οι δυο και να μεινουμε εργενηδες. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:09 Η elvenstar: #8.012 16-09-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω λεω να την παρατησουμε και οι δυο και να μεινουμε εργενηδες. Σειριος Click για ανάπτυξη... αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #8.013 16-09-09 11:10 Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #8.014 16-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Συνέδριο επιστημόνων δηλαδή θα έρθουμε κ εμείς κάποια μέρα με τον αδελφό μου (αν κ γι αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρη για το IQ ) να ανταλλάξουμε απόψεις Click για ανάπτυξη... Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η elvenstar: #8.015 16-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... ναι αλλά εσύ την παντρεύτηκες sucker Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου. Click για ανάπτυξη... E! όχι κ υποσύνολο γκοτζαμαν συνολάρα είναι, άλλωστε όπως λέει κ ο Σειριος είμαι κακιά κ πρέπει να λέω κακίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η staman2 έγραψε: #8.016 16-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου Click για ανάπτυξη... Καλα καλα καλά Ρεντίκολο έγινες Σείριε χιχιχιχι με το δωράκι της Κάντυς!!! Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... Ετσι καλά σου έκανε πριν η Κάντυ Σείριε που κοροϊδεύεις εμένα το τι γελιο έχω ρίξει ειναι άλλο πράγμα. Μου έφτιαξε το κέφι η Κάντυ. Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.017 16-09-09 11:18 αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.018 16-09-09 11:21 για το Λενακι για το Γιουλακι κι αυτο για το Λενακι! Κι΄ αυτο με αγαπη σε ολους τους Persian Manics Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #8.019 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ τι ομορφιές!!! Ναι καλέ το ξέρουμε πως τα περσάκια ειναι πανέξυπνα και τα χρησιμοποιούν και στα τσίρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η elvenstar: #8.020 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... με τρελαίνει αυτός ο χοντρός πισινός που σκαρφαλώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: η Αγγελοπούλου; Click για ανάπτυξη... οχι καλε η Δασκαλακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η elvenstar: #8.007 16-09-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εντάξει θα του δωσω αυτήν !! Δώρα ... Θα κάνω σκηνή στη Γιάννα που ψιλογουστάρει τον Σείριο. Νόμιζα πως γούσταρε ΜΟΝΟΝ το λιλά λουκούμι μου.!Θα του το πω μόλις πάω σπιτι οτι τον κοροϊδεύει οταν τον παίρνει αγκαλιά και τον ζουλάει. Click για ανάπτυξη... ααα την μοιχαλίς την ύπουλη, από εδώ κ πέρα κομμένα τα λουκούμια για την κυρία Γιάννα (όχι την Αγγελοπούλου ούτε την Δασκαλάκη) Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ψιλογουσταρει καλε,εδω εχουν παντρευτει λενε!Ο δικος μου τη λέει συζυγατα του! Click για ανάπτυξη... Σείριε σε βλέπω να αλλάζεις κατηγορία θηλαστικού μετά τα κέρατα που έχουν φυτρώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:59 Η staman2 έγραψε: #8.008 16-09-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι μάλιστα γιατί μπορεί να μην κρεμόμαστε από πολύφωτα εμείς τα περσόνια αλλά είμαστε πιο εγκεφαλικά γατιά Κάντυ Α! εντάξει γιατί κ η κύρια που πήγε προς νερού της είχε ένα θέμα με την μύτη γι αυτό κ ρώτησα Click για ανάπτυξη... καλόοοοο Οσο για το πόσο εγκεφαλικά γατιά εισαστε το ξέρω βεβαίως !Δυο τέτοια μαναράκια έχω και 1 τον λιλά λουκουμο, 3 και σε λίγο 4.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:00 Η staman2 έγραψε: #8.009 16-09-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ψιλογουσταρει καλε,εδω εχουν παντρευτει λενε!Ο δικος μου τη λέει συζυγατα του! Click για ανάπτυξη... Αααα ναι???Θα την φτιάξει ο Λιλά Σεβάχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η elvenstar: #8.010 16-09-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: καλόοοοο Οσο για το πόσο εγκεφαλικά γατιά εισαστε το ξέρω βεβαίως !Δυο τέτοια μαναράκια έχω και 1 τον λιλά λουκουμο, 3 και σε λίγο 4.......... Click για ανάπτυξη... Συνέδριο επιστημόνων δηλαδή θα έρθουμε κ εμείς κάποια μέρα με τον αδελφό μου (αν κ γι αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρη για το IQ ) να ανταλλάξουμε απόψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η moukelis έγραψε: #8.011 16-09-09 11:04 Εγω λεω να την παρατησουμε και οι δυο και να μεινουμε εργενηδες. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:09 Η elvenstar: #8.012 16-09-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω λεω να την παρατησουμε και οι δυο και να μεινουμε εργενηδες. Σειριος Click για ανάπτυξη... αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #8.013 16-09-09 11:10 Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #8.014 16-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Συνέδριο επιστημόνων δηλαδή θα έρθουμε κ εμείς κάποια μέρα με τον αδελφό μου (αν κ γι αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρη για το IQ ) να ανταλλάξουμε απόψεις Click για ανάπτυξη... Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η elvenstar: #8.015 16-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... ναι αλλά εσύ την παντρεύτηκες sucker Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου. Click για ανάπτυξη... E! όχι κ υποσύνολο γκοτζαμαν συνολάρα είναι, άλλωστε όπως λέει κ ο Σειριος είμαι κακιά κ πρέπει να λέω κακίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η staman2 έγραψε: #8.016 16-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου Click για ανάπτυξη... Καλα καλα καλά Ρεντίκολο έγινες Σείριε χιχιχιχι με το δωράκι της Κάντυς!!! Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... Ετσι καλά σου έκανε πριν η Κάντυ Σείριε που κοροϊδεύεις εμένα το τι γελιο έχω ρίξει ειναι άλλο πράγμα. Μου έφτιαξε το κέφι η Κάντυ. Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.017 16-09-09 11:18 αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.018 16-09-09 11:21 για το Λενακι για το Γιουλακι κι αυτο για το Λενακι! Κι΄ αυτο με αγαπη σε ολους τους Persian Manics Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #8.019 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ τι ομορφιές!!! Ναι καλέ το ξέρουμε πως τα περσάκια ειναι πανέξυπνα και τα χρησιμοποιούν και στα τσίρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η elvenstar: #8.020 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... με τρελαίνει αυτός ο χοντρός πισινός που σκαρφαλώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εντάξει θα του δωσω αυτήν !! Δώρα ... Θα κάνω σκηνή στη Γιάννα που ψιλογουστάρει τον Σείριο. Νόμιζα πως γούσταρε ΜΟΝΟΝ το λιλά λουκούμι μου.!Θα του το πω μόλις πάω σπιτι οτι τον κοροϊδεύει οταν τον παίρνει αγκαλιά και τον ζουλάει. Click για ανάπτυξη... ααα την μοιχαλίς την ύπουλη, από εδώ κ πέρα κομμένα τα λουκούμια για την κυρία Γιάννα (όχι την Αγγελοπούλου ούτε την Δασκαλάκη) Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ψιλογουσταρει καλε,εδω εχουν παντρευτει λενε!Ο δικος μου τη λέει συζυγατα του! Click για ανάπτυξη... Σείριε σε βλέπω να αλλάζεις κατηγορία θηλαστικού μετά τα κέρατα που έχουν φυτρώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:59 Η staman2 έγραψε: #8.008 16-09-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι μάλιστα γιατί μπορεί να μην κρεμόμαστε από πολύφωτα εμείς τα περσόνια αλλά είμαστε πιο εγκεφαλικά γατιά Κάντυ Α! εντάξει γιατί κ η κύρια που πήγε προς νερού της είχε ένα θέμα με την μύτη γι αυτό κ ρώτησα Click για ανάπτυξη... καλόοοοο Οσο για το πόσο εγκεφαλικά γατιά εισαστε το ξέρω βεβαίως !Δυο τέτοια μαναράκια έχω και 1 τον λιλά λουκουμο, 3 και σε λίγο 4.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:00 Η staman2 έγραψε: #8.009 16-09-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ψιλογουσταρει καλε,εδω εχουν παντρευτει λενε!Ο δικος μου τη λέει συζυγατα του! Click για ανάπτυξη... Αααα ναι???Θα την φτιάξει ο Λιλά Σεβάχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η elvenstar: #8.010 16-09-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: καλόοοοο Οσο για το πόσο εγκεφαλικά γατιά εισαστε το ξέρω βεβαίως !Δυο τέτοια μαναράκια έχω και 1 τον λιλά λουκουμο, 3 και σε λίγο 4.......... Click για ανάπτυξη... Συνέδριο επιστημόνων δηλαδή θα έρθουμε κ εμείς κάποια μέρα με τον αδελφό μου (αν κ γι αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρη για το IQ ) να ανταλλάξουμε απόψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η moukelis έγραψε: #8.011 16-09-09 11:04 Εγω λεω να την παρατησουμε και οι δυο και να μεινουμε εργενηδες. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:09 Η elvenstar: #8.012 16-09-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω λεω να την παρατησουμε και οι δυο και να μεινουμε εργενηδες. Σειριος Click για ανάπτυξη... αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #8.013 16-09-09 11:10 Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #8.014 16-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Συνέδριο επιστημόνων δηλαδή θα έρθουμε κ εμείς κάποια μέρα με τον αδελφό μου (αν κ γι αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρη για το IQ ) να ανταλλάξουμε απόψεις Click για ανάπτυξη... Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η elvenstar: #8.015 16-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... ναι αλλά εσύ την παντρεύτηκες sucker Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου. Click για ανάπτυξη... E! όχι κ υποσύνολο γκοτζαμαν συνολάρα είναι, άλλωστε όπως λέει κ ο Σειριος είμαι κακιά κ πρέπει να λέω κακίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η staman2 έγραψε: #8.016 16-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου Click για ανάπτυξη... Καλα καλα καλά Ρεντίκολο έγινες Σείριε χιχιχιχι με το δωράκι της Κάντυς!!! Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... Ετσι καλά σου έκανε πριν η Κάντυ Σείριε που κοροϊδεύεις εμένα το τι γελιο έχω ρίξει ειναι άλλο πράγμα. Μου έφτιαξε το κέφι η Κάντυ. Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.017 16-09-09 11:18 αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.018 16-09-09 11:21 για το Λενακι για το Γιουλακι κι αυτο για το Λενακι! Κι΄ αυτο με αγαπη σε ολους τους Persian Manics Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #8.019 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ τι ομορφιές!!! Ναι καλέ το ξέρουμε πως τα περσάκια ειναι πανέξυπνα και τα χρησιμοποιούν και στα τσίρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η elvenstar: #8.020 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... με τρελαίνει αυτός ο χοντρός πισινός που σκαρφαλώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι μάλιστα γιατί μπορεί να μην κρεμόμαστε από πολύφωτα εμείς τα περσόνια αλλά είμαστε πιο εγκεφαλικά γατιά Κάντυ Α! εντάξει γιατί κ η κύρια που πήγε προς νερού της είχε ένα θέμα με την μύτη γι αυτό κ ρώτησα Click για ανάπτυξη... καλόοοοο Οσο για το πόσο εγκεφαλικά γατιά εισαστε το ξέρω βεβαίως !Δυο τέτοια μαναράκια έχω και 1 τον λιλά λουκουμο, 3 και σε λίγο 4.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:00 Η staman2 έγραψε: #8.009 16-09-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ψιλογουσταρει καλε,εδω εχουν παντρευτει λενε!Ο δικος μου τη λέει συζυγατα του! Click για ανάπτυξη... Αααα ναι???Θα την φτιάξει ο Λιλά Σεβάχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η elvenstar: #8.010 16-09-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: καλόοοοο Οσο για το πόσο εγκεφαλικά γατιά εισαστε το ξέρω βεβαίως !Δυο τέτοια μαναράκια έχω και 1 τον λιλά λουκουμο, 3 και σε λίγο 4.......... Click για ανάπτυξη... Συνέδριο επιστημόνων δηλαδή θα έρθουμε κ εμείς κάποια μέρα με τον αδελφό μου (αν κ γι αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρη για το IQ ) να ανταλλάξουμε απόψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η moukelis έγραψε: #8.011 16-09-09 11:04 Εγω λεω να την παρατησουμε και οι δυο και να μεινουμε εργενηδες. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:09 Η elvenstar: #8.012 16-09-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω λεω να την παρατησουμε και οι δυο και να μεινουμε εργενηδες. Σειριος Click για ανάπτυξη... αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #8.013 16-09-09 11:10 Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #8.014 16-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Συνέδριο επιστημόνων δηλαδή θα έρθουμε κ εμείς κάποια μέρα με τον αδελφό μου (αν κ γι αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρη για το IQ ) να ανταλλάξουμε απόψεις Click για ανάπτυξη... Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η elvenstar: #8.015 16-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... ναι αλλά εσύ την παντρεύτηκες sucker Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου. Click για ανάπτυξη... E! όχι κ υποσύνολο γκοτζαμαν συνολάρα είναι, άλλωστε όπως λέει κ ο Σειριος είμαι κακιά κ πρέπει να λέω κακίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η staman2 έγραψε: #8.016 16-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου Click για ανάπτυξη... Καλα καλα καλά Ρεντίκολο έγινες Σείριε χιχιχιχι με το δωράκι της Κάντυς!!! Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... Ετσι καλά σου έκανε πριν η Κάντυ Σείριε που κοροϊδεύεις εμένα το τι γελιο έχω ρίξει ειναι άλλο πράγμα. Μου έφτιαξε το κέφι η Κάντυ. Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.017 16-09-09 11:18 αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.018 16-09-09 11:21 για το Λενακι για το Γιουλακι κι αυτο για το Λενακι! Κι΄ αυτο με αγαπη σε ολους τους Persian Manics Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #8.019 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ τι ομορφιές!!! Ναι καλέ το ξέρουμε πως τα περσάκια ειναι πανέξυπνα και τα χρησιμοποιούν και στα τσίρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η elvenstar: #8.020 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... με τρελαίνει αυτός ο χοντρός πισινός που σκαρφαλώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ψιλογουσταρει καλε,εδω εχουν παντρευτει λενε!Ο δικος μου τη λέει συζυγατα του! Click για ανάπτυξη... Αααα ναι???Θα την φτιάξει ο Λιλά Σεβάχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η elvenstar: #8.010 16-09-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: καλόοοοο Οσο για το πόσο εγκεφαλικά γατιά εισαστε το ξέρω βεβαίως !Δυο τέτοια μαναράκια έχω και 1 τον λιλά λουκουμο, 3 και σε λίγο 4.......... Click για ανάπτυξη... Συνέδριο επιστημόνων δηλαδή θα έρθουμε κ εμείς κάποια μέρα με τον αδελφό μου (αν κ γι αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρη για το IQ ) να ανταλλάξουμε απόψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η moukelis έγραψε: #8.011 16-09-09 11:04 Εγω λεω να την παρατησουμε και οι δυο και να μεινουμε εργενηδες. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:09 Η elvenstar: #8.012 16-09-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω λεω να την παρατησουμε και οι δυο και να μεινουμε εργενηδες. Σειριος Click για ανάπτυξη... αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #8.013 16-09-09 11:10 Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #8.014 16-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Συνέδριο επιστημόνων δηλαδή θα έρθουμε κ εμείς κάποια μέρα με τον αδελφό μου (αν κ γι αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρη για το IQ ) να ανταλλάξουμε απόψεις Click για ανάπτυξη... Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η elvenstar: #8.015 16-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... ναι αλλά εσύ την παντρεύτηκες sucker Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου. Click για ανάπτυξη... E! όχι κ υποσύνολο γκοτζαμαν συνολάρα είναι, άλλωστε όπως λέει κ ο Σειριος είμαι κακιά κ πρέπει να λέω κακίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η staman2 έγραψε: #8.016 16-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου Click για ανάπτυξη... Καλα καλα καλά Ρεντίκολο έγινες Σείριε χιχιχιχι με το δωράκι της Κάντυς!!! Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... Ετσι καλά σου έκανε πριν η Κάντυ Σείριε που κοροϊδεύεις εμένα το τι γελιο έχω ρίξει ειναι άλλο πράγμα. Μου έφτιαξε το κέφι η Κάντυ. Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.017 16-09-09 11:18 αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.018 16-09-09 11:21 για το Λενακι για το Γιουλακι κι αυτο για το Λενακι! Κι΄ αυτο με αγαπη σε ολους τους Persian Manics Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #8.019 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ τι ομορφιές!!! Ναι καλέ το ξέρουμε πως τα περσάκια ειναι πανέξυπνα και τα χρησιμοποιούν και στα τσίρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η elvenstar: #8.020 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... με τρελαίνει αυτός ο χοντρός πισινός που σκαρφαλώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: καλόοοοο Οσο για το πόσο εγκεφαλικά γατιά εισαστε το ξέρω βεβαίως !Δυο τέτοια μαναράκια έχω και 1 τον λιλά λουκουμο, 3 και σε λίγο 4.......... Click για ανάπτυξη... Συνέδριο επιστημόνων δηλαδή θα έρθουμε κ εμείς κάποια μέρα με τον αδελφό μου (αν κ γι αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρη για το IQ ) να ανταλλάξουμε απόψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η moukelis έγραψε: #8.011 16-09-09 11:04 Εγω λεω να την παρατησουμε και οι δυο και να μεινουμε εργενηδες. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:09 Η elvenstar: #8.012 16-09-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω λεω να την παρατησουμε και οι δυο και να μεινουμε εργενηδες. Σειριος Click για ανάπτυξη... αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #8.013 16-09-09 11:10 Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #8.014 16-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Συνέδριο επιστημόνων δηλαδή θα έρθουμε κ εμείς κάποια μέρα με τον αδελφό μου (αν κ γι αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρη για το IQ ) να ανταλλάξουμε απόψεις Click για ανάπτυξη... Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η elvenstar: #8.015 16-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... ναι αλλά εσύ την παντρεύτηκες sucker Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου. Click για ανάπτυξη... E! όχι κ υποσύνολο γκοτζαμαν συνολάρα είναι, άλλωστε όπως λέει κ ο Σειριος είμαι κακιά κ πρέπει να λέω κακίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η staman2 έγραψε: #8.016 16-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου Click για ανάπτυξη... Καλα καλα καλά Ρεντίκολο έγινες Σείριε χιχιχιχι με το δωράκι της Κάντυς!!! Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... Ετσι καλά σου έκανε πριν η Κάντυ Σείριε που κοροϊδεύεις εμένα το τι γελιο έχω ρίξει ειναι άλλο πράγμα. Μου έφτιαξε το κέφι η Κάντυ. Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.017 16-09-09 11:18 αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.018 16-09-09 11:21 για το Λενακι για το Γιουλακι κι αυτο για το Λενακι! Κι΄ αυτο με αγαπη σε ολους τους Persian Manics Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #8.019 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ τι ομορφιές!!! Ναι καλέ το ξέρουμε πως τα περσάκια ειναι πανέξυπνα και τα χρησιμοποιούν και στα τσίρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η elvenstar: #8.020 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... με τρελαίνει αυτός ο χοντρός πισινός που σκαρφαλώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω λεω να την παρατησουμε και οι δυο και να μεινουμε εργενηδες. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:09 Η elvenstar: #8.012 16-09-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω λεω να την παρατησουμε και οι δυο και να μεινουμε εργενηδες. Σειριος Click για ανάπτυξη... αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #8.013 16-09-09 11:10 Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #8.014 16-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Συνέδριο επιστημόνων δηλαδή θα έρθουμε κ εμείς κάποια μέρα με τον αδελφό μου (αν κ γι αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρη για το IQ ) να ανταλλάξουμε απόψεις Click για ανάπτυξη... Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η elvenstar: #8.015 16-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... ναι αλλά εσύ την παντρεύτηκες sucker Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου. Click για ανάπτυξη... E! όχι κ υποσύνολο γκοτζαμαν συνολάρα είναι, άλλωστε όπως λέει κ ο Σειριος είμαι κακιά κ πρέπει να λέω κακίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η staman2 έγραψε: #8.016 16-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου Click για ανάπτυξη... Καλα καλα καλά Ρεντίκολο έγινες Σείριε χιχιχιχι με το δωράκι της Κάντυς!!! Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... Ετσι καλά σου έκανε πριν η Κάντυ Σείριε που κοροϊδεύεις εμένα το τι γελιο έχω ρίξει ειναι άλλο πράγμα. Μου έφτιαξε το κέφι η Κάντυ. Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.017 16-09-09 11:18 αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.018 16-09-09 11:21 για το Λενακι για το Γιουλακι κι αυτο για το Λενακι! Κι΄ αυτο με αγαπη σε ολους τους Persian Manics Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #8.019 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ τι ομορφιές!!! Ναι καλέ το ξέρουμε πως τα περσάκια ειναι πανέξυπνα και τα χρησιμοποιούν και στα τσίρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η elvenstar: #8.020 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... με τρελαίνει αυτός ο χοντρός πισινός που σκαρφαλώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω λεω να την παρατησουμε και οι δυο και να μεινουμε εργενηδες. Σειριος Click για ανάπτυξη... αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #8.013 16-09-09 11:10 Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #8.014 16-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Συνέδριο επιστημόνων δηλαδή θα έρθουμε κ εμείς κάποια μέρα με τον αδελφό μου (αν κ γι αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρη για το IQ ) να ανταλλάξουμε απόψεις Click για ανάπτυξη... Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η elvenstar: #8.015 16-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... ναι αλλά εσύ την παντρεύτηκες sucker Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου. Click για ανάπτυξη... E! όχι κ υποσύνολο γκοτζαμαν συνολάρα είναι, άλλωστε όπως λέει κ ο Σειριος είμαι κακιά κ πρέπει να λέω κακίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η staman2 έγραψε: #8.016 16-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου Click για ανάπτυξη... Καλα καλα καλά Ρεντίκολο έγινες Σείριε χιχιχιχι με το δωράκι της Κάντυς!!! Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... Ετσι καλά σου έκανε πριν η Κάντυ Σείριε που κοροϊδεύεις εμένα το τι γελιο έχω ρίξει ειναι άλλο πράγμα. Μου έφτιαξε το κέφι η Κάντυ. Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.017 16-09-09 11:18 αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.018 16-09-09 11:21 για το Λενακι για το Γιουλακι κι αυτο για το Λενακι! Κι΄ αυτο με αγαπη σε ολους τους Persian Manics Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #8.019 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ τι ομορφιές!!! Ναι καλέ το ξέρουμε πως τα περσάκια ειναι πανέξυπνα και τα χρησιμοποιούν και στα τσίρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η elvenstar: #8.020 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... με τρελαίνει αυτός ο χοντρός πισινός που σκαρφαλώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #8.014 16-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Συνέδριο επιστημόνων δηλαδή θα έρθουμε κ εμείς κάποια μέρα με τον αδελφό μου (αν κ γι αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρη για το IQ ) να ανταλλάξουμε απόψεις Click για ανάπτυξη... Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η elvenstar: #8.015 16-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... ναι αλλά εσύ την παντρεύτηκες sucker Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου. Click για ανάπτυξη... E! όχι κ υποσύνολο γκοτζαμαν συνολάρα είναι, άλλωστε όπως λέει κ ο Σειριος είμαι κακιά κ πρέπει να λέω κακίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η staman2 έγραψε: #8.016 16-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου Click για ανάπτυξη... Καλα καλα καλά Ρεντίκολο έγινες Σείριε χιχιχιχι με το δωράκι της Κάντυς!!! Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... Ετσι καλά σου έκανε πριν η Κάντυ Σείριε που κοροϊδεύεις εμένα το τι γελιο έχω ρίξει ειναι άλλο πράγμα. Μου έφτιαξε το κέφι η Κάντυ. Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.017 16-09-09 11:18 αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.018 16-09-09 11:21 για το Λενακι για το Γιουλακι κι αυτο για το Λενακι! Κι΄ αυτο με αγαπη σε ολους τους Persian Manics Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #8.019 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ τι ομορφιές!!! Ναι καλέ το ξέρουμε πως τα περσάκια ειναι πανέξυπνα και τα χρησιμοποιούν και στα τσίρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η elvenstar: #8.020 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... με τρελαίνει αυτός ο χοντρός πισινός που σκαρφαλώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Συνέδριο επιστημόνων δηλαδή θα έρθουμε κ εμείς κάποια μέρα με τον αδελφό μου (αν κ γι αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρη για το IQ ) να ανταλλάξουμε απόψεις Click για ανάπτυξη... Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η elvenstar: #8.015 16-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... ναι αλλά εσύ την παντρεύτηκες sucker Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου. Click για ανάπτυξη... E! όχι κ υποσύνολο γκοτζαμαν συνολάρα είναι, άλλωστε όπως λέει κ ο Σειριος είμαι κακιά κ πρέπει να λέω κακίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η staman2 έγραψε: #8.016 16-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου Click για ανάπτυξη... Καλα καλα καλά Ρεντίκολο έγινες Σείριε χιχιχιχι με το δωράκι της Κάντυς!!! Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... Ετσι καλά σου έκανε πριν η Κάντυ Σείριε που κοροϊδεύεις εμένα το τι γελιο έχω ρίξει ειναι άλλο πράγμα. Μου έφτιαξε το κέφι η Κάντυ. Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.017 16-09-09 11:18 αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.018 16-09-09 11:21 για το Λενακι για το Γιουλακι κι αυτο για το Λενακι! Κι΄ αυτο με αγαπη σε ολους τους Persian Manics Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #8.019 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ τι ομορφιές!!! Ναι καλέ το ξέρουμε πως τα περσάκια ειναι πανέξυπνα και τα χρησιμοποιούν και στα τσίρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η elvenstar: #8.020 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... με τρελαίνει αυτός ο χοντρός πισινός που σκαρφαλώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... ναι αλλά εσύ την παντρεύτηκες sucker Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου. Click για ανάπτυξη... E! όχι κ υποσύνολο γκοτζαμαν συνολάρα είναι, άλλωστε όπως λέει κ ο Σειριος είμαι κακιά κ πρέπει να λέω κακίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η staman2 έγραψε: #8.016 16-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου Click για ανάπτυξη... Καλα καλα καλά Ρεντίκολο έγινες Σείριε χιχιχιχι με το δωράκι της Κάντυς!!! Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... Ετσι καλά σου έκανε πριν η Κάντυ Σείριε που κοροϊδεύεις εμένα το τι γελιο έχω ρίξει ειναι άλλο πράγμα. Μου έφτιαξε το κέφι η Κάντυ. Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.017 16-09-09 11:18 αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.018 16-09-09 11:21 για το Λενακι για το Γιουλακι κι αυτο για το Λενακι! Κι΄ αυτο με αγαπη σε ολους τους Persian Manics Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #8.019 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ τι ομορφιές!!! Ναι καλέ το ξέρουμε πως τα περσάκια ειναι πανέξυπνα και τα χρησιμοποιούν και στα τσίρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η elvenstar: #8.020 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... με τρελαίνει αυτός ο χοντρός πισινός που σκαρφαλώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου Click για ανάπτυξη... Καλα καλα καλά Ρεντίκολο έγινες Σείριε χιχιχιχι με το δωράκι της Κάντυς!!! Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου. Click για ανάπτυξη... Ετσι καλά σου έκανε πριν η Κάντυ Σείριε που κοροϊδεύεις εμένα το τι γελιο έχω ρίξει ειναι άλλο πράγμα. Μου έφτιαξε το κέφι η Κάντυ. Σεβάχ ο Λιλά λούκομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.017 16-09-09 11:18 αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.018 16-09-09 11:21 για το Λενακι για το Γιουλακι κι αυτο για το Λενακι! Κι΄ αυτο με αγαπη σε ολους τους Persian Manics Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #8.019 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ τι ομορφιές!!! Ναι καλέ το ξέρουμε πως τα περσάκια ειναι πανέξυπνα και τα χρησιμοποιούν και στα τσίρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η elvenstar: #8.020 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... με τρελαίνει αυτός ο χοντρός πισινός που σκαρφαλώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.018 16-09-09 11:21 για το Λενακι για το Γιουλακι κι αυτο για το Λενακι! Κι΄ αυτο με αγαπη σε ολους τους Persian Manics Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #8.019 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ τι ομορφιές!!! Ναι καλέ το ξέρουμε πως τα περσάκια ειναι πανέξυπνα και τα χρησιμοποιούν και στα τσίρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η elvenstar: #8.020 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... με τρελαίνει αυτός ο χοντρός πισινός που σκαρφαλώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
για το Λενακι για το Γιουλακι κι αυτο για το Λενακι! Κι΄ αυτο με αγαπη σε ολους τους Persian Manics Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #8.019 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ τι ομορφιές!!! Ναι καλέ το ξέρουμε πως τα περσάκια ειναι πανέξυπνα και τα χρησιμοποιούν και στα τσίρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η elvenstar: #8.020 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... με τρελαίνει αυτός ο χοντρός πισινός που σκαρφαλώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 400 401 402 403 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 401 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ τι ομορφιές!!! Ναι καλέ το ξέρουμε πως τα περσάκια ειναι πανέξυπνα και τα χρησιμοποιούν και στα τσίρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η elvenstar: #8.020 16-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... με τρελαίνει αυτός ο χοντρός πισινός που σκαρφαλώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο Click για ανάπτυξη... με τρελαίνει αυτός ο χοντρός πισινός που σκαρφαλώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.