Περσίας maniacs

Μπράβο γατάρα μου εσύ κουκλάρα μου μεγάλη! Περσόνι υπέροχο!!:up:

Μα για την γάτα ασφαλώς.:lol::P
Ναι μάλιστα γιατί μπορεί να μην κρεμόμαστε από πολύφωτα εμείς τα περσόνια αλλά είμαστε πιο εγκεφαλικά γατιά;):cool::cool::cool:
Κάντυ

Α! εντάξει γιατί κ η κύρια που πήγε προς νερού της είχε ένα θέμα με την μύτη γι αυτό κ ρώτησα:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη...
η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της:lol:

SiberianCat1.jpg
Εντάξει θα του δωσω αυτήν !! :lol:

Δώρα ... Θα κάνω σκηνή στη Γιάννα που ψιλογουστάρει τον Σείριο. Νόμιζα πως γούσταρε ΜΟΝΟΝ το λιλά λουκούμι μου.!:mad:Θα του το πω μόλις πάω σπιτι οτι τον κοροϊδεύει οταν τον παίρνει αγκαλιά και τον ζουλάει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κυρια Αναστασια η κυρια Γιαννα ειναι η γνωστη κυρια Γιαννα.:P
Σειριος
η Αγγελοπούλου;:blink:

Τι ψιλογουσταρει καλε,εδω εχουν παντρευτει λενε!Ο δικος μου τη λέει συζυγατα του!

Εντάξει θα του δωσω αυτήν !! :lol:

Δώρα ... Θα κάνω σκηνή στη Γιάννα που ψιλογουστάρει τον Σείριο. Νόμιζα πως γούσταρε ΜΟΝΟΝ το λιλά λουκούμι μου.!:mad:Θα του το πω μόλις πάω σπιτι οτι τον κοροϊδεύει οταν τον παίρνει αγκαλιά και τον ζουλάει.
ααα την μοιχαλίς την ύπουλη, από εδώ κ πέρα κομμένα τα λουκούμια για την κυρία Γιάννα (όχι την Αγγελοπούλου ούτε την Δασκαλάκη):mad::mad:
Τι ψιλογουσταρει καλε,εδω εχουν παντρευτει λενε!Ο δικος μου τη λέει συζυγατα του!
Σείριε σε βλέπω να αλλάζεις κατηγορία θηλαστικού μετά τα κέρατα που έχουν φυτρώσει :lol:

Ναι μάλιστα γιατί μπορεί να μην κρεμόμαστε από πολύφωτα εμείς τα περσόνια αλλά είμαστε πιο εγκεφαλικά γατιά;):cool::cool::cool:
Κάντυ

Α! εντάξει γιατί κ η κύρια που πήγε προς νερού της είχε ένα θέμα με την μύτη γι αυτό κ ρώτησα:lol:
:lol::lol::lol::lol:καλόοοοο

Οσο για το πόσο εγκεφαλικά γατιά εισαστε το ξέρω βεβαίως !
:up::up:Δυο τέτοια μαναράκια έχω και 1 τον λιλά λουκουμο, 3 και σε λίγο 4..........:up:

Αααα ναι???Θα την φτιάξει ο Λιλά Σεβάχ:mad:

:lol::lol::lol::lol:καλόοοοο

Οσο για το πόσο εγκεφαλικά γατιά εισαστε το ξέρω βεβαίως !
:up::up:Δυο τέτοια μαναράκια έχω και 1 τον λιλά λουκουμο, 3 και σε λίγο 4..........:up:
Συνέδριο επιστημόνων δηλαδή:up::up::up: θα έρθουμε κ εμείς κάποια μέρα με τον αδελφό μου (αν κ γι αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρη για το IQ :hmm:) να ανταλλάξουμε απόψεις:cool:

Εγω λεω να την παρατησουμε και οι δυο και να μεινουμε εργενηδες.:mad:
Σειριος

Εγω λεω να την παρατησουμε και οι δυο και να μεινουμε εργενηδες.:mad:
Σειριος
αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου :lol::lol::lol:
grosse_35_1_gross_Geweihe_titel_neu.jpg

Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου.:whistle::whistle::whistle:

Συνέδριο επιστημόνων δηλαδή:up::up::up: θα έρθουμε κ εμείς κάποια μέρα με τον αδελφό μου (αν κ γι αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρη για το IQ :hmm:) να ανταλλάξουμε απόψεις:cool:
Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου.:mad::P:lol:

Καντυ εισαι κακια.Κανονικα στον Σεβαχουλινο επρεπε να τα χαρισεις,γιατι αυτος το εφαγε το κερατακι,με αυτον τα ειχε πριν μπλεξει μαζι μου.:whistle::whistle::whistle:
ναι αλλά εσύ την παντρεύτηκες sucker :lol::lol::lol:
Ναι αγάπη μου να έρθετε να έρθετε. Και για τον αδερφό σου λίγα τα λόγια σου ε? Μάλλον τωρα θα με αναγκάσεις να σου πω οτι το μυαλό σου ειναι υποσύνολο του δικου του. Αντε Κάντυ μαζέψου.:mad::P:lol:
E! όχι κ υποσύνολο:mad::mad: γκοτζαμαν συνολάρα είναι, άλλωστε όπως λέει κ ο Σειριος είμαι κακιά:P:P κ πρέπει να λέω κακίες

αγαπητέ Σείριε σου αφιερώνω αυτό το αξεσουαρ να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου :lol::lol::lol:
grosse_35_1_gross_Geweihe_titel_neu.jpg
Καλα καλα καλά :lol::lol::lol::bleh::baby::bleh:
Ρεντίκολο έγινες Σείριε χιχιχιχι με το δωράκι της Κάντυς!!!

Σεβάχ ο Λιλά λούκομος:lol:

Ετσι καλά σου έκανε πριν η Κάντυ Σείριε που κοροϊδεύεις εμένα :lol::lol:το τι γελιο έχω ρίξει ειναι άλλο πράγμα. Μου έφτιαξε το κέφι η Κάντυ.
Σεβάχ ο Λιλά λούκομος:lol:

αυτο το πηραν μετα στο τσιρκο το καημενο:(:lol::lol:

για το Λενακι:)

για το Γιουλακι:P

κι αυτο για το Λενακι!

Κι΄ αυτο με αγαπη σε ολους τους Persian Manics:)

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ τι ομορφιές!!!:up:
Ναι καλέ το ξέρουμε πως τα περσάκια ειναι πανέξυπνα και τα χρησιμοποιούν και στα τσίρκο.:P:)

με τρελαίνει αυτός ο χοντρός πισινός που σκαρφαλώνει:lol::up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back