moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #8.041 16-09-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αντε ρε νερόβραστοι κι οι δυο σας χλεχλέδες!!! Οσο για τον Τιμυ μην μου τον θυμίζεις γιατι απο τοτε που τα΄χασα (τα μπαλάκια μου ξέρεις...) το καθαρμα το έχει παρει χαμπαρι και χοροπηδά απ΄τη χαρά του το βλαμμένο. Ενω πριν τον είχα σε μια ταξη όσο να ειναι... Σεβάχ Click για ανάπτυξη... Πιφ,δεν κανουν τα μπαλακια τον αντρα Σεβαχουλινε...Μαθαινε απο τους μεγαλυτερους.Χαιρετισμους στον χοροπηδηχτο μου φιλαρακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η elvenstar: #8.042 16-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βεβαια,οποτε θες,τρελαινομαι να φωτογραφιζω γατουνια!(δε μου φαινεται ε; ) Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά δεν σου φαίνεται, αφού εξεπλάγην Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μιρλιαζω,ρημα ενεργητικης φωνης που προερχεται απο τη μιρλα,τουτεστιν γκρινια,κλαψα και τα τοιαυτα. Click για ανάπτυξη... βλ. λεξικό Μουκονιώτη Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αντε ρε νερόβραστοι κι οι δυο σας χλεχλέδες!!! Οσο για τον Τιμυ μην μου τον θυμίζεις γιατι απο τοτε που τα΄χασα (τα μπαλάκια μου ξέρεις...) το καθαρμα το έχει παρει χαμπαρι και χοροπηδά απ΄τη χαρά του το βλαμμένο. Ενω πριν τον είχα σε μια ταξη όσο να ειναι... Σεβάχ Click για ανάπτυξη... Σεβαχ στο ύψος σου εμείς είπαμε είμαστε πιο εγκεφαλικά γατιά όχι νταήδες σαν αυτούς τους κυρίους καθώς κ την κυρία που έχουμε εδώ Καντυ-Μπατμαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:21 Η elvenstar: #8.043 16-09-09 12:21 Σεβαχ θα σου κάνω δώρο ένα ΑΧΕ κ θα αποκτήσεις μουτσας μαράκας να δούμε ποιος θα χοροπηδάει τότε Καντυ η στυγερή ξαδέρφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η moukelis έγραψε: #8.044 16-09-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: βλ. λεξικό Μουκονιώτη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η elvenstar: #8.045 16-09-09 12:42 σταμάτα τα γέλια κ βάλε μας καμιά ωραία φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #8.046 16-09-09 12:44 Θα παθετε overload δε βαζω αλλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #8.047 16-09-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι πραγματικά δεν σου φαίνεται, αφού εξεπλάγην βλ. λεξικό Μουκονιώτη Σεβαχ στο ύψος σου εμείς είπαμε είμαστε πιο εγκεφαλικά γατιά όχι νταήδες σαν αυτούς τους κυρίους καθώς κ την κυρία που έχουμε εδώ Καντυ-Μπατμαν Click για ανάπτυξη... Ναι ναι στο ύψος μου κα βεβαια!!!! καθότι εγκεφαλικό γατόνι Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σεβαχ θα σου κάνω δώρο ένα ΑΧΕ κ θα αποκτήσεις μουτσας μαράκας να δούμε ποιος θα χοροπηδάει τότε Καντυ η στυγερή ξαδέρφη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.048 16-09-09 12:51 Σας θυμιζει καποιον αυτο το γατονι? τον λενε Meatball Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η elvenstar: #8.049 16-09-09 12:53 Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.050 16-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... o Περσης ειναι ζαχαροκεφτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Η elvenstar: #8.051 16-09-09 12:58 Ο Πέρσης είναι μπαλάκι από παγωτό βανίλια ΥΓ: Οτι κ να πω στα γλυκά το καταλήγω, νομίζω ότι άρχισε το σύνδρομο της στέρησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η staman2 έγραψε: #8.052 16-09-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... Νααααιιιιιιιιι το περσόνι μου θυμίζει αυτο το λουλουδοκεφτεδάκι.!!! Και ναι κεφτές ειναι αυτος ο βλάχος που το βάφτισε έτσι. ΜΑ δεν ειναι σα συννεφάκι το γατόνι αυτο Γιουλη ? Οχι πες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #8.053 16-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Click για ανάπτυξη... AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Τι χρώμα είναι αυτό μάνα μου ?!! Τι είναι μαιν κουν ή παλαιου τύπου περσικό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.054 16-09-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Τι χρώμα είναι αυτό μάνα μου ?!! Τι είναι μαιν κουν ή παλαιου τύπου περσικό??? Click για ανάπτυξη... Σιβηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η Felice έγραψε: #8.055 16-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.056 16-09-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... μαλλον το σχημα του...στρογγυλο και μικρο οταν ηταν γατακι...για φαγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η Felice έγραψε: #8.057 16-09-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιβηριας Click για ανάπτυξη... Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nazi.jpg 50,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Basiliko kolaro Ariadnis.jpg 46,8 KB · Εμφανίσεις: 43 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.058 16-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Click για ανάπτυξη... πραγματι!! Ειναι πανεμορφη Νικολετα να τη χαιρεσαι! Κι εχει και πολυ ωραιο ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:53 Η elvenstar: #8.059 16-09-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι κ η μόνη Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.060 16-09-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είσαι κ η μόνη Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Click για ανάπτυξη... ...υπαλληλος του ΙΚΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 401 402 403 404 405 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αντε ρε νερόβραστοι κι οι δυο σας χλεχλέδες!!! Οσο για τον Τιμυ μην μου τον θυμίζεις γιατι απο τοτε που τα΄χασα (τα μπαλάκια μου ξέρεις...) το καθαρμα το έχει παρει χαμπαρι και χοροπηδά απ΄τη χαρά του το βλαμμένο. Ενω πριν τον είχα σε μια ταξη όσο να ειναι... Σεβάχ Click για ανάπτυξη... Πιφ,δεν κανουν τα μπαλακια τον αντρα Σεβαχουλινε...Μαθαινε απο τους μεγαλυτερους.Χαιρετισμους στον χοροπηδηχτο μου φιλαρακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η elvenstar: #8.042 16-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βεβαια,οποτε θες,τρελαινομαι να φωτογραφιζω γατουνια!(δε μου φαινεται ε; ) Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά δεν σου φαίνεται, αφού εξεπλάγην Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μιρλιαζω,ρημα ενεργητικης φωνης που προερχεται απο τη μιρλα,τουτεστιν γκρινια,κλαψα και τα τοιαυτα. Click για ανάπτυξη... βλ. λεξικό Μουκονιώτη Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αντε ρε νερόβραστοι κι οι δυο σας χλεχλέδες!!! Οσο για τον Τιμυ μην μου τον θυμίζεις γιατι απο τοτε που τα΄χασα (τα μπαλάκια μου ξέρεις...) το καθαρμα το έχει παρει χαμπαρι και χοροπηδά απ΄τη χαρά του το βλαμμένο. Ενω πριν τον είχα σε μια ταξη όσο να ειναι... Σεβάχ Click για ανάπτυξη... Σεβαχ στο ύψος σου εμείς είπαμε είμαστε πιο εγκεφαλικά γατιά όχι νταήδες σαν αυτούς τους κυρίους καθώς κ την κυρία που έχουμε εδώ Καντυ-Μπατμαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:21 Η elvenstar: #8.043 16-09-09 12:21 Σεβαχ θα σου κάνω δώρο ένα ΑΧΕ κ θα αποκτήσεις μουτσας μαράκας να δούμε ποιος θα χοροπηδάει τότε Καντυ η στυγερή ξαδέρφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η moukelis έγραψε: #8.044 16-09-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: βλ. λεξικό Μουκονιώτη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η elvenstar: #8.045 16-09-09 12:42 σταμάτα τα γέλια κ βάλε μας καμιά ωραία φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #8.046 16-09-09 12:44 Θα παθετε overload δε βαζω αλλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #8.047 16-09-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι πραγματικά δεν σου φαίνεται, αφού εξεπλάγην βλ. λεξικό Μουκονιώτη Σεβαχ στο ύψος σου εμείς είπαμε είμαστε πιο εγκεφαλικά γατιά όχι νταήδες σαν αυτούς τους κυρίους καθώς κ την κυρία που έχουμε εδώ Καντυ-Μπατμαν Click για ανάπτυξη... Ναι ναι στο ύψος μου κα βεβαια!!!! καθότι εγκεφαλικό γατόνι Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σεβαχ θα σου κάνω δώρο ένα ΑΧΕ κ θα αποκτήσεις μουτσας μαράκας να δούμε ποιος θα χοροπηδάει τότε Καντυ η στυγερή ξαδέρφη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.048 16-09-09 12:51 Σας θυμιζει καποιον αυτο το γατονι? τον λενε Meatball Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η elvenstar: #8.049 16-09-09 12:53 Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.050 16-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... o Περσης ειναι ζαχαροκεφτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Η elvenstar: #8.051 16-09-09 12:58 Ο Πέρσης είναι μπαλάκι από παγωτό βανίλια ΥΓ: Οτι κ να πω στα γλυκά το καταλήγω, νομίζω ότι άρχισε το σύνδρομο της στέρησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η staman2 έγραψε: #8.052 16-09-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... Νααααιιιιιιιιι το περσόνι μου θυμίζει αυτο το λουλουδοκεφτεδάκι.!!! Και ναι κεφτές ειναι αυτος ο βλάχος που το βάφτισε έτσι. ΜΑ δεν ειναι σα συννεφάκι το γατόνι αυτο Γιουλη ? Οχι πες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #8.053 16-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Click για ανάπτυξη... AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Τι χρώμα είναι αυτό μάνα μου ?!! Τι είναι μαιν κουν ή παλαιου τύπου περσικό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.054 16-09-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Τι χρώμα είναι αυτό μάνα μου ?!! Τι είναι μαιν κουν ή παλαιου τύπου περσικό??? Click για ανάπτυξη... Σιβηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η Felice έγραψε: #8.055 16-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.056 16-09-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... μαλλον το σχημα του...στρογγυλο και μικρο οταν ηταν γατακι...για φαγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η Felice έγραψε: #8.057 16-09-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιβηριας Click για ανάπτυξη... Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nazi.jpg 50,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Basiliko kolaro Ariadnis.jpg 46,8 KB · Εμφανίσεις: 43 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.058 16-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Click για ανάπτυξη... πραγματι!! Ειναι πανεμορφη Νικολετα να τη χαιρεσαι! Κι εχει και πολυ ωραιο ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:53 Η elvenstar: #8.059 16-09-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι κ η μόνη Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.060 16-09-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είσαι κ η μόνη Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Click για ανάπτυξη... ...υπαλληλος του ΙΚΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 401 402 403 404 405 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βεβαια,οποτε θες,τρελαινομαι να φωτογραφιζω γατουνια!(δε μου φαινεται ε; ) Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά δεν σου φαίνεται, αφού εξεπλάγην Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μιρλιαζω,ρημα ενεργητικης φωνης που προερχεται απο τη μιρλα,τουτεστιν γκρινια,κλαψα και τα τοιαυτα. Click για ανάπτυξη... βλ. λεξικό Μουκονιώτη Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αντε ρε νερόβραστοι κι οι δυο σας χλεχλέδες!!! Οσο για τον Τιμυ μην μου τον θυμίζεις γιατι απο τοτε που τα΄χασα (τα μπαλάκια μου ξέρεις...) το καθαρμα το έχει παρει χαμπαρι και χοροπηδά απ΄τη χαρά του το βλαμμένο. Ενω πριν τον είχα σε μια ταξη όσο να ειναι... Σεβάχ Click για ανάπτυξη... Σεβαχ στο ύψος σου εμείς είπαμε είμαστε πιο εγκεφαλικά γατιά όχι νταήδες σαν αυτούς τους κυρίους καθώς κ την κυρία που έχουμε εδώ Καντυ-Μπατμαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:21 Η elvenstar: #8.043 16-09-09 12:21 Σεβαχ θα σου κάνω δώρο ένα ΑΧΕ κ θα αποκτήσεις μουτσας μαράκας να δούμε ποιος θα χοροπηδάει τότε Καντυ η στυγερή ξαδέρφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η moukelis έγραψε: #8.044 16-09-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: βλ. λεξικό Μουκονιώτη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η elvenstar: #8.045 16-09-09 12:42 σταμάτα τα γέλια κ βάλε μας καμιά ωραία φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #8.046 16-09-09 12:44 Θα παθετε overload δε βαζω αλλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #8.047 16-09-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι πραγματικά δεν σου φαίνεται, αφού εξεπλάγην βλ. λεξικό Μουκονιώτη Σεβαχ στο ύψος σου εμείς είπαμε είμαστε πιο εγκεφαλικά γατιά όχι νταήδες σαν αυτούς τους κυρίους καθώς κ την κυρία που έχουμε εδώ Καντυ-Μπατμαν Click για ανάπτυξη... Ναι ναι στο ύψος μου κα βεβαια!!!! καθότι εγκεφαλικό γατόνι Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σεβαχ θα σου κάνω δώρο ένα ΑΧΕ κ θα αποκτήσεις μουτσας μαράκας να δούμε ποιος θα χοροπηδάει τότε Καντυ η στυγερή ξαδέρφη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.048 16-09-09 12:51 Σας θυμιζει καποιον αυτο το γατονι? τον λενε Meatball Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η elvenstar: #8.049 16-09-09 12:53 Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.050 16-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... o Περσης ειναι ζαχαροκεφτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Η elvenstar: #8.051 16-09-09 12:58 Ο Πέρσης είναι μπαλάκι από παγωτό βανίλια ΥΓ: Οτι κ να πω στα γλυκά το καταλήγω, νομίζω ότι άρχισε το σύνδρομο της στέρησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η staman2 έγραψε: #8.052 16-09-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... Νααααιιιιιιιιι το περσόνι μου θυμίζει αυτο το λουλουδοκεφτεδάκι.!!! Και ναι κεφτές ειναι αυτος ο βλάχος που το βάφτισε έτσι. ΜΑ δεν ειναι σα συννεφάκι το γατόνι αυτο Γιουλη ? Οχι πες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #8.053 16-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Click για ανάπτυξη... AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Τι χρώμα είναι αυτό μάνα μου ?!! Τι είναι μαιν κουν ή παλαιου τύπου περσικό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.054 16-09-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Τι χρώμα είναι αυτό μάνα μου ?!! Τι είναι μαιν κουν ή παλαιου τύπου περσικό??? Click για ανάπτυξη... Σιβηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η Felice έγραψε: #8.055 16-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.056 16-09-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... μαλλον το σχημα του...στρογγυλο και μικρο οταν ηταν γατακι...για φαγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η Felice έγραψε: #8.057 16-09-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιβηριας Click για ανάπτυξη... Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nazi.jpg 50,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Basiliko kolaro Ariadnis.jpg 46,8 KB · Εμφανίσεις: 43 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.058 16-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Click για ανάπτυξη... πραγματι!! Ειναι πανεμορφη Νικολετα να τη χαιρεσαι! Κι εχει και πολυ ωραιο ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:53 Η elvenstar: #8.059 16-09-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι κ η μόνη Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.060 16-09-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είσαι κ η μόνη Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Click για ανάπτυξη... ...υπαλληλος του ΙΚΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 401 402 403 404 405 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σεβαχ θα σου κάνω δώρο ένα ΑΧΕ κ θα αποκτήσεις μουτσας μαράκας να δούμε ποιος θα χοροπηδάει τότε Καντυ η στυγερή ξαδέρφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η moukelis έγραψε: #8.044 16-09-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: βλ. λεξικό Μουκονιώτη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η elvenstar: #8.045 16-09-09 12:42 σταμάτα τα γέλια κ βάλε μας καμιά ωραία φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #8.046 16-09-09 12:44 Θα παθετε overload δε βαζω αλλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #8.047 16-09-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι πραγματικά δεν σου φαίνεται, αφού εξεπλάγην βλ. λεξικό Μουκονιώτη Σεβαχ στο ύψος σου εμείς είπαμε είμαστε πιο εγκεφαλικά γατιά όχι νταήδες σαν αυτούς τους κυρίους καθώς κ την κυρία που έχουμε εδώ Καντυ-Μπατμαν Click για ανάπτυξη... Ναι ναι στο ύψος μου κα βεβαια!!!! καθότι εγκεφαλικό γατόνι Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σεβαχ θα σου κάνω δώρο ένα ΑΧΕ κ θα αποκτήσεις μουτσας μαράκας να δούμε ποιος θα χοροπηδάει τότε Καντυ η στυγερή ξαδέρφη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.048 16-09-09 12:51 Σας θυμιζει καποιον αυτο το γατονι? τον λενε Meatball Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η elvenstar: #8.049 16-09-09 12:53 Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.050 16-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... o Περσης ειναι ζαχαροκεφτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Η elvenstar: #8.051 16-09-09 12:58 Ο Πέρσης είναι μπαλάκι από παγωτό βανίλια ΥΓ: Οτι κ να πω στα γλυκά το καταλήγω, νομίζω ότι άρχισε το σύνδρομο της στέρησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η staman2 έγραψε: #8.052 16-09-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... Νααααιιιιιιιιι το περσόνι μου θυμίζει αυτο το λουλουδοκεφτεδάκι.!!! Και ναι κεφτές ειναι αυτος ο βλάχος που το βάφτισε έτσι. ΜΑ δεν ειναι σα συννεφάκι το γατόνι αυτο Γιουλη ? Οχι πες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #8.053 16-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Click για ανάπτυξη... AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Τι χρώμα είναι αυτό μάνα μου ?!! Τι είναι μαιν κουν ή παλαιου τύπου περσικό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.054 16-09-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Τι χρώμα είναι αυτό μάνα μου ?!! Τι είναι μαιν κουν ή παλαιου τύπου περσικό??? Click για ανάπτυξη... Σιβηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η Felice έγραψε: #8.055 16-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.056 16-09-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... μαλλον το σχημα του...στρογγυλο και μικρο οταν ηταν γατακι...για φαγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η Felice έγραψε: #8.057 16-09-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιβηριας Click για ανάπτυξη... Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nazi.jpg 50,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Basiliko kolaro Ariadnis.jpg 46,8 KB · Εμφανίσεις: 43 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.058 16-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Click για ανάπτυξη... πραγματι!! Ειναι πανεμορφη Νικολετα να τη χαιρεσαι! Κι εχει και πολυ ωραιο ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:53 Η elvenstar: #8.059 16-09-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι κ η μόνη Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.060 16-09-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είσαι κ η μόνη Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Click για ανάπτυξη... ...υπαλληλος του ΙΚΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 401 402 403 404 405 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: βλ. λεξικό Μουκονιώτη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η elvenstar: #8.045 16-09-09 12:42 σταμάτα τα γέλια κ βάλε μας καμιά ωραία φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #8.046 16-09-09 12:44 Θα παθετε overload δε βαζω αλλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #8.047 16-09-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι πραγματικά δεν σου φαίνεται, αφού εξεπλάγην βλ. λεξικό Μουκονιώτη Σεβαχ στο ύψος σου εμείς είπαμε είμαστε πιο εγκεφαλικά γατιά όχι νταήδες σαν αυτούς τους κυρίους καθώς κ την κυρία που έχουμε εδώ Καντυ-Μπατμαν Click για ανάπτυξη... Ναι ναι στο ύψος μου κα βεβαια!!!! καθότι εγκεφαλικό γατόνι Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σεβαχ θα σου κάνω δώρο ένα ΑΧΕ κ θα αποκτήσεις μουτσας μαράκας να δούμε ποιος θα χοροπηδάει τότε Καντυ η στυγερή ξαδέρφη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.048 16-09-09 12:51 Σας θυμιζει καποιον αυτο το γατονι? τον λενε Meatball Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η elvenstar: #8.049 16-09-09 12:53 Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.050 16-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... o Περσης ειναι ζαχαροκεφτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Η elvenstar: #8.051 16-09-09 12:58 Ο Πέρσης είναι μπαλάκι από παγωτό βανίλια ΥΓ: Οτι κ να πω στα γλυκά το καταλήγω, νομίζω ότι άρχισε το σύνδρομο της στέρησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η staman2 έγραψε: #8.052 16-09-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... Νααααιιιιιιιιι το περσόνι μου θυμίζει αυτο το λουλουδοκεφτεδάκι.!!! Και ναι κεφτές ειναι αυτος ο βλάχος που το βάφτισε έτσι. ΜΑ δεν ειναι σα συννεφάκι το γατόνι αυτο Γιουλη ? Οχι πες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #8.053 16-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Click για ανάπτυξη... AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Τι χρώμα είναι αυτό μάνα μου ?!! Τι είναι μαιν κουν ή παλαιου τύπου περσικό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.054 16-09-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Τι χρώμα είναι αυτό μάνα μου ?!! Τι είναι μαιν κουν ή παλαιου τύπου περσικό??? Click για ανάπτυξη... Σιβηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η Felice έγραψε: #8.055 16-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.056 16-09-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... μαλλον το σχημα του...στρογγυλο και μικρο οταν ηταν γατακι...για φαγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η Felice έγραψε: #8.057 16-09-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιβηριας Click για ανάπτυξη... Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nazi.jpg 50,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Basiliko kolaro Ariadnis.jpg 46,8 KB · Εμφανίσεις: 43 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.058 16-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Click για ανάπτυξη... πραγματι!! Ειναι πανεμορφη Νικολετα να τη χαιρεσαι! Κι εχει και πολυ ωραιο ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:53 Η elvenstar: #8.059 16-09-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι κ η μόνη Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.060 16-09-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είσαι κ η μόνη Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Click για ανάπτυξη... ...υπαλληλος του ΙΚΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 401 402 403 404 405 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σταμάτα τα γέλια κ βάλε μας καμιά ωραία φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #8.046 16-09-09 12:44 Θα παθετε overload δε βαζω αλλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #8.047 16-09-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι πραγματικά δεν σου φαίνεται, αφού εξεπλάγην βλ. λεξικό Μουκονιώτη Σεβαχ στο ύψος σου εμείς είπαμε είμαστε πιο εγκεφαλικά γατιά όχι νταήδες σαν αυτούς τους κυρίους καθώς κ την κυρία που έχουμε εδώ Καντυ-Μπατμαν Click για ανάπτυξη... Ναι ναι στο ύψος μου κα βεβαια!!!! καθότι εγκεφαλικό γατόνι Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σεβαχ θα σου κάνω δώρο ένα ΑΧΕ κ θα αποκτήσεις μουτσας μαράκας να δούμε ποιος θα χοροπηδάει τότε Καντυ η στυγερή ξαδέρφη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.048 16-09-09 12:51 Σας θυμιζει καποιον αυτο το γατονι? τον λενε Meatball Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η elvenstar: #8.049 16-09-09 12:53 Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.050 16-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... o Περσης ειναι ζαχαροκεφτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Η elvenstar: #8.051 16-09-09 12:58 Ο Πέρσης είναι μπαλάκι από παγωτό βανίλια ΥΓ: Οτι κ να πω στα γλυκά το καταλήγω, νομίζω ότι άρχισε το σύνδρομο της στέρησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η staman2 έγραψε: #8.052 16-09-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... Νααααιιιιιιιιι το περσόνι μου θυμίζει αυτο το λουλουδοκεφτεδάκι.!!! Και ναι κεφτές ειναι αυτος ο βλάχος που το βάφτισε έτσι. ΜΑ δεν ειναι σα συννεφάκι το γατόνι αυτο Γιουλη ? Οχι πες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #8.053 16-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Click για ανάπτυξη... AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Τι χρώμα είναι αυτό μάνα μου ?!! Τι είναι μαιν κουν ή παλαιου τύπου περσικό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.054 16-09-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Τι χρώμα είναι αυτό μάνα μου ?!! Τι είναι μαιν κουν ή παλαιου τύπου περσικό??? Click για ανάπτυξη... Σιβηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η Felice έγραψε: #8.055 16-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.056 16-09-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... μαλλον το σχημα του...στρογγυλο και μικρο οταν ηταν γατακι...για φαγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η Felice έγραψε: #8.057 16-09-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιβηριας Click για ανάπτυξη... Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nazi.jpg 50,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Basiliko kolaro Ariadnis.jpg 46,8 KB · Εμφανίσεις: 43 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.058 16-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Click για ανάπτυξη... πραγματι!! Ειναι πανεμορφη Νικολετα να τη χαιρεσαι! Κι εχει και πολυ ωραιο ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:53 Η elvenstar: #8.059 16-09-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι κ η μόνη Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.060 16-09-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είσαι κ η μόνη Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Click για ανάπτυξη... ...υπαλληλος του ΙΚΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 401 402 403 404 405 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα παθετε overload δε βαζω αλλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #8.047 16-09-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι πραγματικά δεν σου φαίνεται, αφού εξεπλάγην βλ. λεξικό Μουκονιώτη Σεβαχ στο ύψος σου εμείς είπαμε είμαστε πιο εγκεφαλικά γατιά όχι νταήδες σαν αυτούς τους κυρίους καθώς κ την κυρία που έχουμε εδώ Καντυ-Μπατμαν Click για ανάπτυξη... Ναι ναι στο ύψος μου κα βεβαια!!!! καθότι εγκεφαλικό γατόνι Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σεβαχ θα σου κάνω δώρο ένα ΑΧΕ κ θα αποκτήσεις μουτσας μαράκας να δούμε ποιος θα χοροπηδάει τότε Καντυ η στυγερή ξαδέρφη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.048 16-09-09 12:51 Σας θυμιζει καποιον αυτο το γατονι? τον λενε Meatball Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η elvenstar: #8.049 16-09-09 12:53 Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.050 16-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... o Περσης ειναι ζαχαροκεφτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Η elvenstar: #8.051 16-09-09 12:58 Ο Πέρσης είναι μπαλάκι από παγωτό βανίλια ΥΓ: Οτι κ να πω στα γλυκά το καταλήγω, νομίζω ότι άρχισε το σύνδρομο της στέρησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η staman2 έγραψε: #8.052 16-09-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... Νααααιιιιιιιιι το περσόνι μου θυμίζει αυτο το λουλουδοκεφτεδάκι.!!! Και ναι κεφτές ειναι αυτος ο βλάχος που το βάφτισε έτσι. ΜΑ δεν ειναι σα συννεφάκι το γατόνι αυτο Γιουλη ? Οχι πες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #8.053 16-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Click για ανάπτυξη... AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Τι χρώμα είναι αυτό μάνα μου ?!! Τι είναι μαιν κουν ή παλαιου τύπου περσικό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.054 16-09-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Τι χρώμα είναι αυτό μάνα μου ?!! Τι είναι μαιν κουν ή παλαιου τύπου περσικό??? Click για ανάπτυξη... Σιβηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η Felice έγραψε: #8.055 16-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.056 16-09-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... μαλλον το σχημα του...στρογγυλο και μικρο οταν ηταν γατακι...για φαγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η Felice έγραψε: #8.057 16-09-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιβηριας Click για ανάπτυξη... Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nazi.jpg 50,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Basiliko kolaro Ariadnis.jpg 46,8 KB · Εμφανίσεις: 43 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.058 16-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Click για ανάπτυξη... πραγματι!! Ειναι πανεμορφη Νικολετα να τη χαιρεσαι! Κι εχει και πολυ ωραιο ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:53 Η elvenstar: #8.059 16-09-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι κ η μόνη Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.060 16-09-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είσαι κ η μόνη Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Click για ανάπτυξη... ...υπαλληλος του ΙΚΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 401 402 403 404 405 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι πραγματικά δεν σου φαίνεται, αφού εξεπλάγην βλ. λεξικό Μουκονιώτη Σεβαχ στο ύψος σου εμείς είπαμε είμαστε πιο εγκεφαλικά γατιά όχι νταήδες σαν αυτούς τους κυρίους καθώς κ την κυρία που έχουμε εδώ Καντυ-Μπατμαν Click για ανάπτυξη... Ναι ναι στο ύψος μου κα βεβαια!!!! καθότι εγκεφαλικό γατόνι Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σεβαχ θα σου κάνω δώρο ένα ΑΧΕ κ θα αποκτήσεις μουτσας μαράκας να δούμε ποιος θα χοροπηδάει τότε Καντυ η στυγερή ξαδέρφη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.048 16-09-09 12:51 Σας θυμιζει καποιον αυτο το γατονι? τον λενε Meatball Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η elvenstar: #8.049 16-09-09 12:53 Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.050 16-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... o Περσης ειναι ζαχαροκεφτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Η elvenstar: #8.051 16-09-09 12:58 Ο Πέρσης είναι μπαλάκι από παγωτό βανίλια ΥΓ: Οτι κ να πω στα γλυκά το καταλήγω, νομίζω ότι άρχισε το σύνδρομο της στέρησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η staman2 έγραψε: #8.052 16-09-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... Νααααιιιιιιιιι το περσόνι μου θυμίζει αυτο το λουλουδοκεφτεδάκι.!!! Και ναι κεφτές ειναι αυτος ο βλάχος που το βάφτισε έτσι. ΜΑ δεν ειναι σα συννεφάκι το γατόνι αυτο Γιουλη ? Οχι πες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #8.053 16-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Click για ανάπτυξη... AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Τι χρώμα είναι αυτό μάνα μου ?!! Τι είναι μαιν κουν ή παλαιου τύπου περσικό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.054 16-09-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Τι χρώμα είναι αυτό μάνα μου ?!! Τι είναι μαιν κουν ή παλαιου τύπου περσικό??? Click για ανάπτυξη... Σιβηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η Felice έγραψε: #8.055 16-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.056 16-09-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... μαλλον το σχημα του...στρογγυλο και μικρο οταν ηταν γατακι...για φαγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η Felice έγραψε: #8.057 16-09-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιβηριας Click για ανάπτυξη... Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nazi.jpg 50,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Basiliko kolaro Ariadnis.jpg 46,8 KB · Εμφανίσεις: 43 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.058 16-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Click για ανάπτυξη... πραγματι!! Ειναι πανεμορφη Νικολετα να τη χαιρεσαι! Κι εχει και πολυ ωραιο ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:53 Η elvenstar: #8.059 16-09-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι κ η μόνη Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.060 16-09-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είσαι κ η μόνη Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Click για ανάπτυξη... ...υπαλληλος του ΙΚΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 401 402 403 404 405 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας θυμιζει καποιον αυτο το γατονι? τον λενε Meatball Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η elvenstar: #8.049 16-09-09 12:53 Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.050 16-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... o Περσης ειναι ζαχαροκεφτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Η elvenstar: #8.051 16-09-09 12:58 Ο Πέρσης είναι μπαλάκι από παγωτό βανίλια ΥΓ: Οτι κ να πω στα γλυκά το καταλήγω, νομίζω ότι άρχισε το σύνδρομο της στέρησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η staman2 έγραψε: #8.052 16-09-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... Νααααιιιιιιιιι το περσόνι μου θυμίζει αυτο το λουλουδοκεφτεδάκι.!!! Και ναι κεφτές ειναι αυτος ο βλάχος που το βάφτισε έτσι. ΜΑ δεν ειναι σα συννεφάκι το γατόνι αυτο Γιουλη ? Οχι πες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #8.053 16-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Click για ανάπτυξη... AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Τι χρώμα είναι αυτό μάνα μου ?!! Τι είναι μαιν κουν ή παλαιου τύπου περσικό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.054 16-09-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Τι χρώμα είναι αυτό μάνα μου ?!! Τι είναι μαιν κουν ή παλαιου τύπου περσικό??? Click για ανάπτυξη... Σιβηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η Felice έγραψε: #8.055 16-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.056 16-09-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... μαλλον το σχημα του...στρογγυλο και μικρο οταν ηταν γατακι...για φαγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η Felice έγραψε: #8.057 16-09-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιβηριας Click για ανάπτυξη... Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nazi.jpg 50,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Basiliko kolaro Ariadnis.jpg 46,8 KB · Εμφανίσεις: 43 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.058 16-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Click για ανάπτυξη... πραγματι!! Ειναι πανεμορφη Νικολετα να τη χαιρεσαι! Κι εχει και πολυ ωραιο ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:53 Η elvenstar: #8.059 16-09-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι κ η μόνη Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.060 16-09-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είσαι κ η μόνη Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Click για ανάπτυξη... ...υπαλληλος του ΙΚΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 401 402 403 404 405 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.050 16-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... o Περσης ειναι ζαχαροκεφτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Η elvenstar: #8.051 16-09-09 12:58 Ο Πέρσης είναι μπαλάκι από παγωτό βανίλια ΥΓ: Οτι κ να πω στα γλυκά το καταλήγω, νομίζω ότι άρχισε το σύνδρομο της στέρησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η staman2 έγραψε: #8.052 16-09-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... Νααααιιιιιιιιι το περσόνι μου θυμίζει αυτο το λουλουδοκεφτεδάκι.!!! Και ναι κεφτές ειναι αυτος ο βλάχος που το βάφτισε έτσι. ΜΑ δεν ειναι σα συννεφάκι το γατόνι αυτο Γιουλη ? Οχι πες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #8.053 16-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Click για ανάπτυξη... AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Τι χρώμα είναι αυτό μάνα μου ?!! Τι είναι μαιν κουν ή παλαιου τύπου περσικό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.054 16-09-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Τι χρώμα είναι αυτό μάνα μου ?!! Τι είναι μαιν κουν ή παλαιου τύπου περσικό??? Click για ανάπτυξη... Σιβηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η Felice έγραψε: #8.055 16-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.056 16-09-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... μαλλον το σχημα του...στρογγυλο και μικρο οταν ηταν γατακι...για φαγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η Felice έγραψε: #8.057 16-09-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιβηριας Click για ανάπτυξη... Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nazi.jpg 50,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Basiliko kolaro Ariadnis.jpg 46,8 KB · Εμφανίσεις: 43 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.058 16-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Click για ανάπτυξη... πραγματι!! Ειναι πανεμορφη Νικολετα να τη χαιρεσαι! Κι εχει και πολυ ωραιο ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:53 Η elvenstar: #8.059 16-09-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι κ η μόνη Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.060 16-09-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είσαι κ η μόνη Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Click για ανάπτυξη... ...υπαλληλος του ΙΚΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 401 402 403 404 405 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... o Περσης ειναι ζαχαροκεφτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Η elvenstar: #8.051 16-09-09 12:58 Ο Πέρσης είναι μπαλάκι από παγωτό βανίλια ΥΓ: Οτι κ να πω στα γλυκά το καταλήγω, νομίζω ότι άρχισε το σύνδρομο της στέρησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η staman2 έγραψε: #8.052 16-09-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... Νααααιιιιιιιιι το περσόνι μου θυμίζει αυτο το λουλουδοκεφτεδάκι.!!! Και ναι κεφτές ειναι αυτος ο βλάχος που το βάφτισε έτσι. ΜΑ δεν ειναι σα συννεφάκι το γατόνι αυτο Γιουλη ? Οχι πες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #8.053 16-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Click για ανάπτυξη... AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Τι χρώμα είναι αυτό μάνα μου ?!! Τι είναι μαιν κουν ή παλαιου τύπου περσικό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.054 16-09-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Τι χρώμα είναι αυτό μάνα μου ?!! Τι είναι μαιν κουν ή παλαιου τύπου περσικό??? Click για ανάπτυξη... Σιβηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η Felice έγραψε: #8.055 16-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.056 16-09-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... μαλλον το σχημα του...στρογγυλο και μικρο οταν ηταν γατακι...για φαγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η Felice έγραψε: #8.057 16-09-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιβηριας Click για ανάπτυξη... Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nazi.jpg 50,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Basiliko kolaro Ariadnis.jpg 46,8 KB · Εμφανίσεις: 43 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.058 16-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Click για ανάπτυξη... πραγματι!! Ειναι πανεμορφη Νικολετα να τη χαιρεσαι! Κι εχει και πολυ ωραιο ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:53 Η elvenstar: #8.059 16-09-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι κ η μόνη Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.060 16-09-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είσαι κ η μόνη Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Click για ανάπτυξη... ...υπαλληλος του ΙΚΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 401 402 403 404 405 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Πέρσης είναι μπαλάκι από παγωτό βανίλια ΥΓ: Οτι κ να πω στα γλυκά το καταλήγω, νομίζω ότι άρχισε το σύνδρομο της στέρησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η staman2 έγραψε: #8.052 16-09-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... Νααααιιιιιιιιι το περσόνι μου θυμίζει αυτο το λουλουδοκεφτεδάκι.!!! Και ναι κεφτές ειναι αυτος ο βλάχος που το βάφτισε έτσι. ΜΑ δεν ειναι σα συννεφάκι το γατόνι αυτο Γιουλη ? Οχι πες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #8.053 16-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Click για ανάπτυξη... AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Τι χρώμα είναι αυτό μάνα μου ?!! Τι είναι μαιν κουν ή παλαιου τύπου περσικό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.054 16-09-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Τι χρώμα είναι αυτό μάνα μου ?!! Τι είναι μαιν κουν ή παλαιου τύπου περσικό??? Click για ανάπτυξη... Σιβηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η Felice έγραψε: #8.055 16-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.056 16-09-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... μαλλον το σχημα του...στρογγυλο και μικρο οταν ηταν γατακι...για φαγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η Felice έγραψε: #8.057 16-09-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιβηριας Click για ανάπτυξη... Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nazi.jpg 50,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Basiliko kolaro Ariadnis.jpg 46,8 KB · Εμφανίσεις: 43 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.058 16-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Click για ανάπτυξη... πραγματι!! Ειναι πανεμορφη Νικολετα να τη χαιρεσαι! Κι εχει και πολυ ωραιο ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:53 Η elvenstar: #8.059 16-09-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι κ η μόνη Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.060 16-09-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είσαι κ η μόνη Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Click για ανάπτυξη... ...υπαλληλος του ΙΚΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 401 402 403 404 405 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... Νααααιιιιιιιιι το περσόνι μου θυμίζει αυτο το λουλουδοκεφτεδάκι.!!! Και ναι κεφτές ειναι αυτος ο βλάχος που το βάφτισε έτσι. ΜΑ δεν ειναι σα συννεφάκι το γατόνι αυτο Γιουλη ? Οχι πες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #8.053 16-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Click για ανάπτυξη... AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Τι χρώμα είναι αυτό μάνα μου ?!! Τι είναι μαιν κουν ή παλαιου τύπου περσικό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.054 16-09-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Τι χρώμα είναι αυτό μάνα μου ?!! Τι είναι μαιν κουν ή παλαιου τύπου περσικό??? Click για ανάπτυξη... Σιβηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η Felice έγραψε: #8.055 16-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.056 16-09-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... μαλλον το σχημα του...στρογγυλο και μικρο οταν ηταν γατακι...για φαγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η Felice έγραψε: #8.057 16-09-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιβηριας Click για ανάπτυξη... Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nazi.jpg 50,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Basiliko kolaro Ariadnis.jpg 46,8 KB · Εμφανίσεις: 43 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.058 16-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Click για ανάπτυξη... πραγματι!! Ειναι πανεμορφη Νικολετα να τη χαιρεσαι! Κι εχει και πολυ ωραιο ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:53 Η elvenstar: #8.059 16-09-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι κ η μόνη Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.060 16-09-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είσαι κ η μόνη Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Click για ανάπτυξη... ...υπαλληλος του ΙΚΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 401 402 403 404 405 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Click για ανάπτυξη... AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Τι χρώμα είναι αυτό μάνα μου ?!! Τι είναι μαιν κουν ή παλαιου τύπου περσικό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.054 16-09-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Τι χρώμα είναι αυτό μάνα μου ?!! Τι είναι μαιν κουν ή παλαιου τύπου περσικό??? Click για ανάπτυξη... Σιβηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η Felice έγραψε: #8.055 16-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.056 16-09-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... μαλλον το σχημα του...στρογγυλο και μικρο οταν ηταν γατακι...για φαγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η Felice έγραψε: #8.057 16-09-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιβηριας Click για ανάπτυξη... Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nazi.jpg 50,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Basiliko kolaro Ariadnis.jpg 46,8 KB · Εμφανίσεις: 43 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.058 16-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Click για ανάπτυξη... πραγματι!! Ειναι πανεμορφη Νικολετα να τη χαιρεσαι! Κι εχει και πολυ ωραιο ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:53 Η elvenstar: #8.059 16-09-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι κ η μόνη Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.060 16-09-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είσαι κ η μόνη Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Click για ανάπτυξη... ...υπαλληλος του ΙΚΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 401 402 403 404 405 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Τι χρώμα είναι αυτό μάνα μου ?!! Τι είναι μαιν κουν ή παλαιου τύπου περσικό??? Click για ανάπτυξη... Σιβηριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η Felice έγραψε: #8.055 16-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.056 16-09-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... μαλλον το σχημα του...στρογγυλο και μικρο οταν ηταν γατακι...για φαγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η Felice έγραψε: #8.057 16-09-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιβηριας Click για ανάπτυξη... Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nazi.jpg 50,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Basiliko kolaro Ariadnis.jpg 46,8 KB · Εμφανίσεις: 43 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.058 16-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Click για ανάπτυξη... πραγματι!! Ειναι πανεμορφη Νικολετα να τη χαιρεσαι! Κι εχει και πολυ ωραιο ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:53 Η elvenstar: #8.059 16-09-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι κ η μόνη Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.060 16-09-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είσαι κ η μόνη Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Click για ανάπτυξη... ...υπαλληλος του ΙΚΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 401 402 403 404 405 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το Περσοοοοοονι. Κεφτές είναι αυτός που το βάφτισε άκου κεφτες το παιδί ΥΓ Απλός ή κολοκυθοκεφτές; Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.056 16-09-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... μαλλον το σχημα του...στρογγυλο και μικρο οταν ηταν γατακι...για φαγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η Felice έγραψε: #8.057 16-09-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιβηριας Click για ανάπτυξη... Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nazi.jpg 50,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Basiliko kolaro Ariadnis.jpg 46,8 KB · Εμφανίσεις: 43 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.058 16-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Click για ανάπτυξη... πραγματι!! Ειναι πανεμορφη Νικολετα να τη χαιρεσαι! Κι εχει και πολυ ωραιο ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:53 Η elvenstar: #8.059 16-09-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι κ η μόνη Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.060 16-09-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είσαι κ η μόνη Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Click για ανάπτυξη... ...υπαλληλος του ΙΚΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 401 402 403 404 405 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... μαλλον το σχημα του...στρογγυλο και μικρο οταν ηταν γατακι...για φαγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η Felice έγραψε: #8.057 16-09-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιβηριας Click για ανάπτυξη... Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nazi.jpg 50,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Basiliko kolaro Ariadnis.jpg 46,8 KB · Εμφανίσεις: 43 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.058 16-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Click για ανάπτυξη... πραγματι!! Ειναι πανεμορφη Νικολετα να τη χαιρεσαι! Κι εχει και πολυ ωραιο ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:53 Η elvenstar: #8.059 16-09-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι κ η μόνη Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.060 16-09-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είσαι κ η μόνη Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Click για ανάπτυξη... ...υπαλληλος του ΙΚΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 401 402 403 404 405 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιβηριας Click για ανάπτυξη... Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.058 16-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Click για ανάπτυξη... πραγματι!! Ειναι πανεμορφη Νικολετα να τη χαιρεσαι! Κι εχει και πολυ ωραιο ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:53 Η elvenstar: #8.059 16-09-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι κ η μόνη Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.060 16-09-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είσαι κ η μόνη Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Click για ανάπτυξη... ...υπαλληλος του ΙΚΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 401 402 403 404 405 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μοιάζει πολύ με την Αριάδνη μου !!! Click για ανάπτυξη... πραγματι!! Ειναι πανεμορφη Νικολετα να τη χαιρεσαι! Κι εχει και πολυ ωραιο ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:53 Η elvenstar: #8.059 16-09-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι κ η μόνη Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.060 16-09-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είσαι κ η μόνη Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Click για ανάπτυξη... ...υπαλληλος του ΙΚΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 401 402 403 404 405 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 403 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Felice: AAAAAAAAA!!!!Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι κ η μόνη Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμφωνώ ! Τοσο ωραίο γατί. Πρεπει να σκέφτηκε με τις ώρες για να του δώσει αυτό το όνομα!! Με τέτοιο ωραίο χρώμα ο κεφτές του ήρθε στο μυαλό????? Μάλλον θα πείναγε εκεινη την στιγμή. Click για ανάπτυξη... Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.060 16-09-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είσαι κ η μόνη Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Click για ανάπτυξη... ...υπαλληλος του ΙΚΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είσαι κ η μόνη Η απλά του άρεσαν πολύ οι κεφτέδες ή μπορεί κ να είναι Σουηδός Click για ανάπτυξη... ...υπαλληλος του ΙΚΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.