elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:05 Η elvenstar: #8.061 16-09-09 16:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #8.062 18-09-09 12:18 Καλημερα Περσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:40 Η staman2 έγραψε: #8.063 19-09-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα Περσες! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μωράκι κουκλάκι περσάκι λουλουδάκι αγγελάκι ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!!!!!!! Δωρα το νινάκι αυτο ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Nonika έγραψε: #8.064 20-09-09 22:33 Σαν μπαλακι του τεννις ειναι η κεφαλουμπα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:35 Η elvenstar: #8.065 21-09-09 08:35 πολύ θα το ήθελα αυτό το μπαλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η Nonika έγραψε: #8.066 21-09-09 15:47 Το περιμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #8.067 21-09-09 16:27 Τσα τσάκιαααααααααααα!!!!Περσάκος ολόδικός σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:31 Η staman2 έγραψε: #8.068 21-09-09 16:31 Ναλίτα η κοπελίτα σε καλλιτεχνική ποζα. Μα δεν ειναι σκέτο ζαχαρωτο στον δίσκο μέσα έτσι έτοιμη για να την προσφέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:33 Η moukelis έγραψε: #8.069 21-09-09 16:33 Εχει πολυ ομορφη εκφραση Αναστασια σε αυτη τη φωτο η πουτιγκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:37 Η staman2 έγραψε: #8.070 21-09-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει πολυ ομορφη εκφραση Αναστασια σε αυτη τη φωτο η πουτιγκα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμεεεεεεεε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:38 Η bunny έγραψε: #8.071 21-09-09 16:38 Η Νάλα είναι το μοναδικό περσικό που μου αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Η avtwvia έγραψε: #8.072 21-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναλίτα η κοπελίτα σε καλλιτεχνική ποζα. Μα δεν ειναι σκέτο ζαχαρωτο στον δίσκο μέσα έτσι έτοιμη για να την προσφέρω? Click για ανάπτυξη... Κουκλιτσα μου!!! Ενα τετοιο πρωινο θελω αυριο στις 7 στο κρεβατι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:46 Η Nonika έγραψε: #8.073 21-09-09 16:46 Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Η Anima έγραψε: #8.074 21-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Click για ανάπτυξη... Λες για τη ναλίτα αλλά το πιο πανέμορφο τσιντσιλάκι του φόρουμ είναι ο Χουχουδίτος μου. Είναι κι αυτός σαν τη Ναλίτα να τον φας!!!!!!!!!!!!! χώρια που έχει και απίστευτο στυλ. Το στυλ -αν τολμήσω ανθρωποποίηση- του πιο τζέντλεμαν ηγετικού παθιασμένου εραστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:13 Η staman2 έγραψε: #8.075 22-09-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Η Νάλα είναι το μοναδικό περσικό που μου αρέσει... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε κυρία Νόνικα για το Ναλόνι μας αλλα να μας λέτε οτι κι ο Πέρσης μας ο σοβαρός μας κύριος ειναι αστείος με τσιγκελωτά μουστάκια απειλητικά ε... πάει πολύ. Κάτσε να μακρύνει κι άλλο το τρίχωμα του Ραμσή και οι μουστάκες και θα δεις και απο εκει γλέντια Αρχική Δημοσίευση από Anima: Λες για τη ναλίτα αλλά το πιο πανέμορφο τσιντσιλάκι του φόρουμ είναι ο Χουχουδίτος μου. Είναι κι αυτός σαν τη Ναλίτα να τον φας!!!!!!!!!!!!! χώρια που έχει και απίστευτο στυλ. Το στυλ -αν τολμήσω ανθρωποποίηση- του πιο τζέντλεμαν ηγετικού παθιασμένου εραστή! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Και ξέρεις τι λέω? Μια και ειναι και τα δυο τους ομορφουλια και μικροκαμωμένα να τα κάνουμε ζευγάρι!!???Ωραία αποκαταστησα και την κορουλα μου με σύζυγο. Ως τώρα τα ζευγη των γατουνίων μου ειναι: Τίμυ + Μπιζουδίτσα Πέρσης + Σάλυ Σεβάχ + ?? ακόμα δεν έχει βρεθει??? Μας έλεγε η Λούνα πως τον αγαπά αλλα τίποτα τώρα δεν το λέει πια... ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:16 Η staman2 έγραψε: #8.076 22-09-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κουκλιτσα μου!!! Ενα τετοιο πρωινο θελω αυριο στις 7 στο κρεβατι μου.. Click για ανάπτυξη... Εφτασεεεεεεεεεεεεεε!!!! Τι κάνετε κυρία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:20 Η Anima έγραψε: #8.077 22-09-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. ......... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Click για ανάπτυξη... Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:29 Η staman2 έγραψε: #8.078 22-09-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Click για ανάπτυξη... Ωραίααααααααααααα κι εμεις δεχόμαστε το όμορφο πατουσάκι του να μας χαϊδεύει απαλά όμως έ? Γιατι ειμαστε και λίγο στριγγλίτσες δηλ. αν νοιώσουμε πίεση τσιρίζουμε. Χθες έπαιζε με τον Πέρση κι επειδή την πίεσε λίγο περισσοτερο του έκανε μια σκηνή η άτιμη άλλο πράγμα. Αφου αναγκάστηκε πάλι να επέμβει η Λούση η σκυλίτσα η δικαστική αντιπρόσωπος όπως τη λέω εγώ Εις υγείαν λοιπόν συμπεθέρα!!! Το όνομά σου ποιο ειναι?? Εγώ ειμαι η Αναστασία. Ετσι για να αποκαλούμε η μια την άλλη με τα μικρά μας ονόματα! Και λέω να βάλουμε κ μια τούρτα να κεράσουμε τα γατόνια για τον αρραβώνα των παιδιών. Κάτσε να βρω μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #8.079 22-09-09 09:34 Εδω Σεβαχ! Αγαπητέ Μπατούλη. Η τέως αγαπημένη σου Νάλα σε πρόδωσε για νέο εραστή τον Χουχουδίτο. Της γυάλισε και της έκανε κλικ λέει. Δεν ξέρω αν ανακατεύτηκε σ΄αυτο η μάννα μας. Η παλιοπεθερά. Ομως, μην στενοχωριέσαι. Πες στη μαμα σου πως εγώ σου ετοιμάζω σε λίγες μέρες ένα νέο πανέμορφο και αθώο πιπίνι ΟΛΟΔΙΚΟ σου για να το παντρευτεις και να μην σε προδώσει ποτέ. Κρίμα και φτού της της παλιο αδερφής μου της σουρτούκο! Κρίμα και φτου της πεθεράς σου. Και να σου πω όμως... κι εσύ ρε αδερφέ μου δεν έκανες καμμιά κίνηση να την κρατήσεις την κουκλίτσα σου. Ουτε ένα γράμμα, μια λέξη, μια φωτο, μια αφιέρωση... Να τώρα τα κέρατα να... βοήθειά σου Μπατουλη μου.... Μην στενοχωριέσαι όμως θα αποκατασταθεις λείαν συντόμως. Τα σέβη μου Μπατουλίνο μου Σεβάχ ο φίλος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η bunny έγραψε: #8.080 22-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Click για ανάπτυξη... Ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 402 403 404 405 406 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #8.062 18-09-09 12:18 Καλημερα Περσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:40 Η staman2 έγραψε: #8.063 19-09-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα Περσες! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μωράκι κουκλάκι περσάκι λουλουδάκι αγγελάκι ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!!!!!!! Δωρα το νινάκι αυτο ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Nonika έγραψε: #8.064 20-09-09 22:33 Σαν μπαλακι του τεννις ειναι η κεφαλουμπα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:35 Η elvenstar: #8.065 21-09-09 08:35 πολύ θα το ήθελα αυτό το μπαλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η Nonika έγραψε: #8.066 21-09-09 15:47 Το περιμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #8.067 21-09-09 16:27 Τσα τσάκιαααααααααααα!!!!Περσάκος ολόδικός σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:31 Η staman2 έγραψε: #8.068 21-09-09 16:31 Ναλίτα η κοπελίτα σε καλλιτεχνική ποζα. Μα δεν ειναι σκέτο ζαχαρωτο στον δίσκο μέσα έτσι έτοιμη για να την προσφέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:33 Η moukelis έγραψε: #8.069 21-09-09 16:33 Εχει πολυ ομορφη εκφραση Αναστασια σε αυτη τη φωτο η πουτιγκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:37 Η staman2 έγραψε: #8.070 21-09-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει πολυ ομορφη εκφραση Αναστασια σε αυτη τη φωτο η πουτιγκα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμεεεεεεεε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:38 Η bunny έγραψε: #8.071 21-09-09 16:38 Η Νάλα είναι το μοναδικό περσικό που μου αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Η avtwvia έγραψε: #8.072 21-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναλίτα η κοπελίτα σε καλλιτεχνική ποζα. Μα δεν ειναι σκέτο ζαχαρωτο στον δίσκο μέσα έτσι έτοιμη για να την προσφέρω? Click για ανάπτυξη... Κουκλιτσα μου!!! Ενα τετοιο πρωινο θελω αυριο στις 7 στο κρεβατι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:46 Η Nonika έγραψε: #8.073 21-09-09 16:46 Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Η Anima έγραψε: #8.074 21-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Click για ανάπτυξη... Λες για τη ναλίτα αλλά το πιο πανέμορφο τσιντσιλάκι του φόρουμ είναι ο Χουχουδίτος μου. Είναι κι αυτός σαν τη Ναλίτα να τον φας!!!!!!!!!!!!! χώρια που έχει και απίστευτο στυλ. Το στυλ -αν τολμήσω ανθρωποποίηση- του πιο τζέντλεμαν ηγετικού παθιασμένου εραστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:13 Η staman2 έγραψε: #8.075 22-09-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Η Νάλα είναι το μοναδικό περσικό που μου αρέσει... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε κυρία Νόνικα για το Ναλόνι μας αλλα να μας λέτε οτι κι ο Πέρσης μας ο σοβαρός μας κύριος ειναι αστείος με τσιγκελωτά μουστάκια απειλητικά ε... πάει πολύ. Κάτσε να μακρύνει κι άλλο το τρίχωμα του Ραμσή και οι μουστάκες και θα δεις και απο εκει γλέντια Αρχική Δημοσίευση από Anima: Λες για τη ναλίτα αλλά το πιο πανέμορφο τσιντσιλάκι του φόρουμ είναι ο Χουχουδίτος μου. Είναι κι αυτός σαν τη Ναλίτα να τον φας!!!!!!!!!!!!! χώρια που έχει και απίστευτο στυλ. Το στυλ -αν τολμήσω ανθρωποποίηση- του πιο τζέντλεμαν ηγετικού παθιασμένου εραστή! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Και ξέρεις τι λέω? Μια και ειναι και τα δυο τους ομορφουλια και μικροκαμωμένα να τα κάνουμε ζευγάρι!!???Ωραία αποκαταστησα και την κορουλα μου με σύζυγο. Ως τώρα τα ζευγη των γατουνίων μου ειναι: Τίμυ + Μπιζουδίτσα Πέρσης + Σάλυ Σεβάχ + ?? ακόμα δεν έχει βρεθει??? Μας έλεγε η Λούνα πως τον αγαπά αλλα τίποτα τώρα δεν το λέει πια... ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:16 Η staman2 έγραψε: #8.076 22-09-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κουκλιτσα μου!!! Ενα τετοιο πρωινο θελω αυριο στις 7 στο κρεβατι μου.. Click για ανάπτυξη... Εφτασεεεεεεεεεεεεεε!!!! Τι κάνετε κυρία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:20 Η Anima έγραψε: #8.077 22-09-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. ......... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Click για ανάπτυξη... Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:29 Η staman2 έγραψε: #8.078 22-09-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Click για ανάπτυξη... Ωραίααααααααααααα κι εμεις δεχόμαστε το όμορφο πατουσάκι του να μας χαϊδεύει απαλά όμως έ? Γιατι ειμαστε και λίγο στριγγλίτσες δηλ. αν νοιώσουμε πίεση τσιρίζουμε. Χθες έπαιζε με τον Πέρση κι επειδή την πίεσε λίγο περισσοτερο του έκανε μια σκηνή η άτιμη άλλο πράγμα. Αφου αναγκάστηκε πάλι να επέμβει η Λούση η σκυλίτσα η δικαστική αντιπρόσωπος όπως τη λέω εγώ Εις υγείαν λοιπόν συμπεθέρα!!! Το όνομά σου ποιο ειναι?? Εγώ ειμαι η Αναστασία. Ετσι για να αποκαλούμε η μια την άλλη με τα μικρά μας ονόματα! Και λέω να βάλουμε κ μια τούρτα να κεράσουμε τα γατόνια για τον αρραβώνα των παιδιών. Κάτσε να βρω μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #8.079 22-09-09 09:34 Εδω Σεβαχ! Αγαπητέ Μπατούλη. Η τέως αγαπημένη σου Νάλα σε πρόδωσε για νέο εραστή τον Χουχουδίτο. Της γυάλισε και της έκανε κλικ λέει. Δεν ξέρω αν ανακατεύτηκε σ΄αυτο η μάννα μας. Η παλιοπεθερά. Ομως, μην στενοχωριέσαι. Πες στη μαμα σου πως εγώ σου ετοιμάζω σε λίγες μέρες ένα νέο πανέμορφο και αθώο πιπίνι ΟΛΟΔΙΚΟ σου για να το παντρευτεις και να μην σε προδώσει ποτέ. Κρίμα και φτού της της παλιο αδερφής μου της σουρτούκο! Κρίμα και φτου της πεθεράς σου. Και να σου πω όμως... κι εσύ ρε αδερφέ μου δεν έκανες καμμιά κίνηση να την κρατήσεις την κουκλίτσα σου. Ουτε ένα γράμμα, μια λέξη, μια φωτο, μια αφιέρωση... Να τώρα τα κέρατα να... βοήθειά σου Μπατουλη μου.... Μην στενοχωριέσαι όμως θα αποκατασταθεις λείαν συντόμως. Τα σέβη μου Μπατουλίνο μου Σεβάχ ο φίλος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η bunny έγραψε: #8.080 22-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Click για ανάπτυξη... Ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 402 403 404 405 406 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα Περσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:40 Η staman2 έγραψε: #8.063 19-09-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα Περσες! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μωράκι κουκλάκι περσάκι λουλουδάκι αγγελάκι ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!!!!!!! Δωρα το νινάκι αυτο ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Nonika έγραψε: #8.064 20-09-09 22:33 Σαν μπαλακι του τεννις ειναι η κεφαλουμπα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:35 Η elvenstar: #8.065 21-09-09 08:35 πολύ θα το ήθελα αυτό το μπαλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η Nonika έγραψε: #8.066 21-09-09 15:47 Το περιμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #8.067 21-09-09 16:27 Τσα τσάκιαααααααααααα!!!!Περσάκος ολόδικός σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:31 Η staman2 έγραψε: #8.068 21-09-09 16:31 Ναλίτα η κοπελίτα σε καλλιτεχνική ποζα. Μα δεν ειναι σκέτο ζαχαρωτο στον δίσκο μέσα έτσι έτοιμη για να την προσφέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:33 Η moukelis έγραψε: #8.069 21-09-09 16:33 Εχει πολυ ομορφη εκφραση Αναστασια σε αυτη τη φωτο η πουτιγκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:37 Η staman2 έγραψε: #8.070 21-09-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει πολυ ομορφη εκφραση Αναστασια σε αυτη τη φωτο η πουτιγκα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμεεεεεεεε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:38 Η bunny έγραψε: #8.071 21-09-09 16:38 Η Νάλα είναι το μοναδικό περσικό που μου αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Η avtwvia έγραψε: #8.072 21-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναλίτα η κοπελίτα σε καλλιτεχνική ποζα. Μα δεν ειναι σκέτο ζαχαρωτο στον δίσκο μέσα έτσι έτοιμη για να την προσφέρω? Click για ανάπτυξη... Κουκλιτσα μου!!! Ενα τετοιο πρωινο θελω αυριο στις 7 στο κρεβατι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:46 Η Nonika έγραψε: #8.073 21-09-09 16:46 Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Η Anima έγραψε: #8.074 21-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Click για ανάπτυξη... Λες για τη ναλίτα αλλά το πιο πανέμορφο τσιντσιλάκι του φόρουμ είναι ο Χουχουδίτος μου. Είναι κι αυτός σαν τη Ναλίτα να τον φας!!!!!!!!!!!!! χώρια που έχει και απίστευτο στυλ. Το στυλ -αν τολμήσω ανθρωποποίηση- του πιο τζέντλεμαν ηγετικού παθιασμένου εραστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:13 Η staman2 έγραψε: #8.075 22-09-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Η Νάλα είναι το μοναδικό περσικό που μου αρέσει... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε κυρία Νόνικα για το Ναλόνι μας αλλα να μας λέτε οτι κι ο Πέρσης μας ο σοβαρός μας κύριος ειναι αστείος με τσιγκελωτά μουστάκια απειλητικά ε... πάει πολύ. Κάτσε να μακρύνει κι άλλο το τρίχωμα του Ραμσή και οι μουστάκες και θα δεις και απο εκει γλέντια Αρχική Δημοσίευση από Anima: Λες για τη ναλίτα αλλά το πιο πανέμορφο τσιντσιλάκι του φόρουμ είναι ο Χουχουδίτος μου. Είναι κι αυτός σαν τη Ναλίτα να τον φας!!!!!!!!!!!!! χώρια που έχει και απίστευτο στυλ. Το στυλ -αν τολμήσω ανθρωποποίηση- του πιο τζέντλεμαν ηγετικού παθιασμένου εραστή! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Και ξέρεις τι λέω? Μια και ειναι και τα δυο τους ομορφουλια και μικροκαμωμένα να τα κάνουμε ζευγάρι!!???Ωραία αποκαταστησα και την κορουλα μου με σύζυγο. Ως τώρα τα ζευγη των γατουνίων μου ειναι: Τίμυ + Μπιζουδίτσα Πέρσης + Σάλυ Σεβάχ + ?? ακόμα δεν έχει βρεθει??? Μας έλεγε η Λούνα πως τον αγαπά αλλα τίποτα τώρα δεν το λέει πια... ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:16 Η staman2 έγραψε: #8.076 22-09-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κουκλιτσα μου!!! Ενα τετοιο πρωινο θελω αυριο στις 7 στο κρεβατι μου.. Click για ανάπτυξη... Εφτασεεεεεεεεεεεεεε!!!! Τι κάνετε κυρία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:20 Η Anima έγραψε: #8.077 22-09-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. ......... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Click για ανάπτυξη... Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:29 Η staman2 έγραψε: #8.078 22-09-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Click για ανάπτυξη... Ωραίααααααααααααα κι εμεις δεχόμαστε το όμορφο πατουσάκι του να μας χαϊδεύει απαλά όμως έ? Γιατι ειμαστε και λίγο στριγγλίτσες δηλ. αν νοιώσουμε πίεση τσιρίζουμε. Χθες έπαιζε με τον Πέρση κι επειδή την πίεσε λίγο περισσοτερο του έκανε μια σκηνή η άτιμη άλλο πράγμα. Αφου αναγκάστηκε πάλι να επέμβει η Λούση η σκυλίτσα η δικαστική αντιπρόσωπος όπως τη λέω εγώ Εις υγείαν λοιπόν συμπεθέρα!!! Το όνομά σου ποιο ειναι?? Εγώ ειμαι η Αναστασία. Ετσι για να αποκαλούμε η μια την άλλη με τα μικρά μας ονόματα! Και λέω να βάλουμε κ μια τούρτα να κεράσουμε τα γατόνια για τον αρραβώνα των παιδιών. Κάτσε να βρω μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #8.079 22-09-09 09:34 Εδω Σεβαχ! Αγαπητέ Μπατούλη. Η τέως αγαπημένη σου Νάλα σε πρόδωσε για νέο εραστή τον Χουχουδίτο. Της γυάλισε και της έκανε κλικ λέει. Δεν ξέρω αν ανακατεύτηκε σ΄αυτο η μάννα μας. Η παλιοπεθερά. Ομως, μην στενοχωριέσαι. Πες στη μαμα σου πως εγώ σου ετοιμάζω σε λίγες μέρες ένα νέο πανέμορφο και αθώο πιπίνι ΟΛΟΔΙΚΟ σου για να το παντρευτεις και να μην σε προδώσει ποτέ. Κρίμα και φτού της της παλιο αδερφής μου της σουρτούκο! Κρίμα και φτου της πεθεράς σου. Και να σου πω όμως... κι εσύ ρε αδερφέ μου δεν έκανες καμμιά κίνηση να την κρατήσεις την κουκλίτσα σου. Ουτε ένα γράμμα, μια λέξη, μια φωτο, μια αφιέρωση... Να τώρα τα κέρατα να... βοήθειά σου Μπατουλη μου.... Μην στενοχωριέσαι όμως θα αποκατασταθεις λείαν συντόμως. Τα σέβη μου Μπατουλίνο μου Σεβάχ ο φίλος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η bunny έγραψε: #8.080 22-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Click για ανάπτυξη... Ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 402 403 404 405 406 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα Περσες! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μωράκι κουκλάκι περσάκι λουλουδάκι αγγελάκι ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!!!!!!! Δωρα το νινάκι αυτο ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Nonika έγραψε: #8.064 20-09-09 22:33 Σαν μπαλακι του τεννις ειναι η κεφαλουμπα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:35 Η elvenstar: #8.065 21-09-09 08:35 πολύ θα το ήθελα αυτό το μπαλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η Nonika έγραψε: #8.066 21-09-09 15:47 Το περιμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #8.067 21-09-09 16:27 Τσα τσάκιαααααααααααα!!!!Περσάκος ολόδικός σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:31 Η staman2 έγραψε: #8.068 21-09-09 16:31 Ναλίτα η κοπελίτα σε καλλιτεχνική ποζα. Μα δεν ειναι σκέτο ζαχαρωτο στον δίσκο μέσα έτσι έτοιμη για να την προσφέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:33 Η moukelis έγραψε: #8.069 21-09-09 16:33 Εχει πολυ ομορφη εκφραση Αναστασια σε αυτη τη φωτο η πουτιγκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:37 Η staman2 έγραψε: #8.070 21-09-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει πολυ ομορφη εκφραση Αναστασια σε αυτη τη φωτο η πουτιγκα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμεεεεεεεε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:38 Η bunny έγραψε: #8.071 21-09-09 16:38 Η Νάλα είναι το μοναδικό περσικό που μου αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Η avtwvia έγραψε: #8.072 21-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναλίτα η κοπελίτα σε καλλιτεχνική ποζα. Μα δεν ειναι σκέτο ζαχαρωτο στον δίσκο μέσα έτσι έτοιμη για να την προσφέρω? Click για ανάπτυξη... Κουκλιτσα μου!!! Ενα τετοιο πρωινο θελω αυριο στις 7 στο κρεβατι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:46 Η Nonika έγραψε: #8.073 21-09-09 16:46 Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Η Anima έγραψε: #8.074 21-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Click για ανάπτυξη... Λες για τη ναλίτα αλλά το πιο πανέμορφο τσιντσιλάκι του φόρουμ είναι ο Χουχουδίτος μου. Είναι κι αυτός σαν τη Ναλίτα να τον φας!!!!!!!!!!!!! χώρια που έχει και απίστευτο στυλ. Το στυλ -αν τολμήσω ανθρωποποίηση- του πιο τζέντλεμαν ηγετικού παθιασμένου εραστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:13 Η staman2 έγραψε: #8.075 22-09-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Η Νάλα είναι το μοναδικό περσικό που μου αρέσει... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε κυρία Νόνικα για το Ναλόνι μας αλλα να μας λέτε οτι κι ο Πέρσης μας ο σοβαρός μας κύριος ειναι αστείος με τσιγκελωτά μουστάκια απειλητικά ε... πάει πολύ. Κάτσε να μακρύνει κι άλλο το τρίχωμα του Ραμσή και οι μουστάκες και θα δεις και απο εκει γλέντια Αρχική Δημοσίευση από Anima: Λες για τη ναλίτα αλλά το πιο πανέμορφο τσιντσιλάκι του φόρουμ είναι ο Χουχουδίτος μου. Είναι κι αυτός σαν τη Ναλίτα να τον φας!!!!!!!!!!!!! χώρια που έχει και απίστευτο στυλ. Το στυλ -αν τολμήσω ανθρωποποίηση- του πιο τζέντλεμαν ηγετικού παθιασμένου εραστή! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Και ξέρεις τι λέω? Μια και ειναι και τα δυο τους ομορφουλια και μικροκαμωμένα να τα κάνουμε ζευγάρι!!???Ωραία αποκαταστησα και την κορουλα μου με σύζυγο. Ως τώρα τα ζευγη των γατουνίων μου ειναι: Τίμυ + Μπιζουδίτσα Πέρσης + Σάλυ Σεβάχ + ?? ακόμα δεν έχει βρεθει??? Μας έλεγε η Λούνα πως τον αγαπά αλλα τίποτα τώρα δεν το λέει πια... ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:16 Η staman2 έγραψε: #8.076 22-09-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κουκλιτσα μου!!! Ενα τετοιο πρωινο θελω αυριο στις 7 στο κρεβατι μου.. Click για ανάπτυξη... Εφτασεεεεεεεεεεεεεε!!!! Τι κάνετε κυρία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:20 Η Anima έγραψε: #8.077 22-09-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. ......... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Click για ανάπτυξη... Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:29 Η staman2 έγραψε: #8.078 22-09-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Click για ανάπτυξη... Ωραίααααααααααααα κι εμεις δεχόμαστε το όμορφο πατουσάκι του να μας χαϊδεύει απαλά όμως έ? Γιατι ειμαστε και λίγο στριγγλίτσες δηλ. αν νοιώσουμε πίεση τσιρίζουμε. Χθες έπαιζε με τον Πέρση κι επειδή την πίεσε λίγο περισσοτερο του έκανε μια σκηνή η άτιμη άλλο πράγμα. Αφου αναγκάστηκε πάλι να επέμβει η Λούση η σκυλίτσα η δικαστική αντιπρόσωπος όπως τη λέω εγώ Εις υγείαν λοιπόν συμπεθέρα!!! Το όνομά σου ποιο ειναι?? Εγώ ειμαι η Αναστασία. Ετσι για να αποκαλούμε η μια την άλλη με τα μικρά μας ονόματα! Και λέω να βάλουμε κ μια τούρτα να κεράσουμε τα γατόνια για τον αρραβώνα των παιδιών. Κάτσε να βρω μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #8.079 22-09-09 09:34 Εδω Σεβαχ! Αγαπητέ Μπατούλη. Η τέως αγαπημένη σου Νάλα σε πρόδωσε για νέο εραστή τον Χουχουδίτο. Της γυάλισε και της έκανε κλικ λέει. Δεν ξέρω αν ανακατεύτηκε σ΄αυτο η μάννα μας. Η παλιοπεθερά. Ομως, μην στενοχωριέσαι. Πες στη μαμα σου πως εγώ σου ετοιμάζω σε λίγες μέρες ένα νέο πανέμορφο και αθώο πιπίνι ΟΛΟΔΙΚΟ σου για να το παντρευτεις και να μην σε προδώσει ποτέ. Κρίμα και φτού της της παλιο αδερφής μου της σουρτούκο! Κρίμα και φτου της πεθεράς σου. Και να σου πω όμως... κι εσύ ρε αδερφέ μου δεν έκανες καμμιά κίνηση να την κρατήσεις την κουκλίτσα σου. Ουτε ένα γράμμα, μια λέξη, μια φωτο, μια αφιέρωση... Να τώρα τα κέρατα να... βοήθειά σου Μπατουλη μου.... Μην στενοχωριέσαι όμως θα αποκατασταθεις λείαν συντόμως. Τα σέβη μου Μπατουλίνο μου Σεβάχ ο φίλος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η bunny έγραψε: #8.080 22-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Click για ανάπτυξη... Ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 402 403 404 405 406 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σαν μπαλακι του τεννις ειναι η κεφαλουμπα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:35 Η elvenstar: #8.065 21-09-09 08:35 πολύ θα το ήθελα αυτό το μπαλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η Nonika έγραψε: #8.066 21-09-09 15:47 Το περιμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #8.067 21-09-09 16:27 Τσα τσάκιαααααααααααα!!!!Περσάκος ολόδικός σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:31 Η staman2 έγραψε: #8.068 21-09-09 16:31 Ναλίτα η κοπελίτα σε καλλιτεχνική ποζα. Μα δεν ειναι σκέτο ζαχαρωτο στον δίσκο μέσα έτσι έτοιμη για να την προσφέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:33 Η moukelis έγραψε: #8.069 21-09-09 16:33 Εχει πολυ ομορφη εκφραση Αναστασια σε αυτη τη φωτο η πουτιγκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:37 Η staman2 έγραψε: #8.070 21-09-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει πολυ ομορφη εκφραση Αναστασια σε αυτη τη φωτο η πουτιγκα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμεεεεεεεε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:38 Η bunny έγραψε: #8.071 21-09-09 16:38 Η Νάλα είναι το μοναδικό περσικό που μου αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Η avtwvia έγραψε: #8.072 21-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναλίτα η κοπελίτα σε καλλιτεχνική ποζα. Μα δεν ειναι σκέτο ζαχαρωτο στον δίσκο μέσα έτσι έτοιμη για να την προσφέρω? Click για ανάπτυξη... Κουκλιτσα μου!!! Ενα τετοιο πρωινο θελω αυριο στις 7 στο κρεβατι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:46 Η Nonika έγραψε: #8.073 21-09-09 16:46 Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Η Anima έγραψε: #8.074 21-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Click για ανάπτυξη... Λες για τη ναλίτα αλλά το πιο πανέμορφο τσιντσιλάκι του φόρουμ είναι ο Χουχουδίτος μου. Είναι κι αυτός σαν τη Ναλίτα να τον φας!!!!!!!!!!!!! χώρια που έχει και απίστευτο στυλ. Το στυλ -αν τολμήσω ανθρωποποίηση- του πιο τζέντλεμαν ηγετικού παθιασμένου εραστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:13 Η staman2 έγραψε: #8.075 22-09-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Η Νάλα είναι το μοναδικό περσικό που μου αρέσει... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε κυρία Νόνικα για το Ναλόνι μας αλλα να μας λέτε οτι κι ο Πέρσης μας ο σοβαρός μας κύριος ειναι αστείος με τσιγκελωτά μουστάκια απειλητικά ε... πάει πολύ. Κάτσε να μακρύνει κι άλλο το τρίχωμα του Ραμσή και οι μουστάκες και θα δεις και απο εκει γλέντια Αρχική Δημοσίευση από Anima: Λες για τη ναλίτα αλλά το πιο πανέμορφο τσιντσιλάκι του φόρουμ είναι ο Χουχουδίτος μου. Είναι κι αυτός σαν τη Ναλίτα να τον φας!!!!!!!!!!!!! χώρια που έχει και απίστευτο στυλ. Το στυλ -αν τολμήσω ανθρωποποίηση- του πιο τζέντλεμαν ηγετικού παθιασμένου εραστή! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Και ξέρεις τι λέω? Μια και ειναι και τα δυο τους ομορφουλια και μικροκαμωμένα να τα κάνουμε ζευγάρι!!???Ωραία αποκαταστησα και την κορουλα μου με σύζυγο. Ως τώρα τα ζευγη των γατουνίων μου ειναι: Τίμυ + Μπιζουδίτσα Πέρσης + Σάλυ Σεβάχ + ?? ακόμα δεν έχει βρεθει??? Μας έλεγε η Λούνα πως τον αγαπά αλλα τίποτα τώρα δεν το λέει πια... ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:16 Η staman2 έγραψε: #8.076 22-09-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κουκλιτσα μου!!! Ενα τετοιο πρωινο θελω αυριο στις 7 στο κρεβατι μου.. Click για ανάπτυξη... Εφτασεεεεεεεεεεεεεε!!!! Τι κάνετε κυρία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:20 Η Anima έγραψε: #8.077 22-09-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. ......... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Click για ανάπτυξη... Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:29 Η staman2 έγραψε: #8.078 22-09-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Click για ανάπτυξη... Ωραίααααααααααααα κι εμεις δεχόμαστε το όμορφο πατουσάκι του να μας χαϊδεύει απαλά όμως έ? Γιατι ειμαστε και λίγο στριγγλίτσες δηλ. αν νοιώσουμε πίεση τσιρίζουμε. Χθες έπαιζε με τον Πέρση κι επειδή την πίεσε λίγο περισσοτερο του έκανε μια σκηνή η άτιμη άλλο πράγμα. Αφου αναγκάστηκε πάλι να επέμβει η Λούση η σκυλίτσα η δικαστική αντιπρόσωπος όπως τη λέω εγώ Εις υγείαν λοιπόν συμπεθέρα!!! Το όνομά σου ποιο ειναι?? Εγώ ειμαι η Αναστασία. Ετσι για να αποκαλούμε η μια την άλλη με τα μικρά μας ονόματα! Και λέω να βάλουμε κ μια τούρτα να κεράσουμε τα γατόνια για τον αρραβώνα των παιδιών. Κάτσε να βρω μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #8.079 22-09-09 09:34 Εδω Σεβαχ! Αγαπητέ Μπατούλη. Η τέως αγαπημένη σου Νάλα σε πρόδωσε για νέο εραστή τον Χουχουδίτο. Της γυάλισε και της έκανε κλικ λέει. Δεν ξέρω αν ανακατεύτηκε σ΄αυτο η μάννα μας. Η παλιοπεθερά. Ομως, μην στενοχωριέσαι. Πες στη μαμα σου πως εγώ σου ετοιμάζω σε λίγες μέρες ένα νέο πανέμορφο και αθώο πιπίνι ΟΛΟΔΙΚΟ σου για να το παντρευτεις και να μην σε προδώσει ποτέ. Κρίμα και φτού της της παλιο αδερφής μου της σουρτούκο! Κρίμα και φτου της πεθεράς σου. Και να σου πω όμως... κι εσύ ρε αδερφέ μου δεν έκανες καμμιά κίνηση να την κρατήσεις την κουκλίτσα σου. Ουτε ένα γράμμα, μια λέξη, μια φωτο, μια αφιέρωση... Να τώρα τα κέρατα να... βοήθειά σου Μπατουλη μου.... Μην στενοχωριέσαι όμως θα αποκατασταθεις λείαν συντόμως. Τα σέβη μου Μπατουλίνο μου Σεβάχ ο φίλος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η bunny έγραψε: #8.080 22-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Click για ανάπτυξη... Ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 402 403 404 405 406 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πολύ θα το ήθελα αυτό το μπαλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η Nonika έγραψε: #8.066 21-09-09 15:47 Το περιμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #8.067 21-09-09 16:27 Τσα τσάκιαααααααααααα!!!!Περσάκος ολόδικός σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:31 Η staman2 έγραψε: #8.068 21-09-09 16:31 Ναλίτα η κοπελίτα σε καλλιτεχνική ποζα. Μα δεν ειναι σκέτο ζαχαρωτο στον δίσκο μέσα έτσι έτοιμη για να την προσφέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:33 Η moukelis έγραψε: #8.069 21-09-09 16:33 Εχει πολυ ομορφη εκφραση Αναστασια σε αυτη τη φωτο η πουτιγκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:37 Η staman2 έγραψε: #8.070 21-09-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει πολυ ομορφη εκφραση Αναστασια σε αυτη τη φωτο η πουτιγκα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμεεεεεεεε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:38 Η bunny έγραψε: #8.071 21-09-09 16:38 Η Νάλα είναι το μοναδικό περσικό που μου αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Η avtwvia έγραψε: #8.072 21-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναλίτα η κοπελίτα σε καλλιτεχνική ποζα. Μα δεν ειναι σκέτο ζαχαρωτο στον δίσκο μέσα έτσι έτοιμη για να την προσφέρω? Click για ανάπτυξη... Κουκλιτσα μου!!! Ενα τετοιο πρωινο θελω αυριο στις 7 στο κρεβατι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:46 Η Nonika έγραψε: #8.073 21-09-09 16:46 Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Η Anima έγραψε: #8.074 21-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Click για ανάπτυξη... Λες για τη ναλίτα αλλά το πιο πανέμορφο τσιντσιλάκι του φόρουμ είναι ο Χουχουδίτος μου. Είναι κι αυτός σαν τη Ναλίτα να τον φας!!!!!!!!!!!!! χώρια που έχει και απίστευτο στυλ. Το στυλ -αν τολμήσω ανθρωποποίηση- του πιο τζέντλεμαν ηγετικού παθιασμένου εραστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:13 Η staman2 έγραψε: #8.075 22-09-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Η Νάλα είναι το μοναδικό περσικό που μου αρέσει... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε κυρία Νόνικα για το Ναλόνι μας αλλα να μας λέτε οτι κι ο Πέρσης μας ο σοβαρός μας κύριος ειναι αστείος με τσιγκελωτά μουστάκια απειλητικά ε... πάει πολύ. Κάτσε να μακρύνει κι άλλο το τρίχωμα του Ραμσή και οι μουστάκες και θα δεις και απο εκει γλέντια Αρχική Δημοσίευση από Anima: Λες για τη ναλίτα αλλά το πιο πανέμορφο τσιντσιλάκι του φόρουμ είναι ο Χουχουδίτος μου. Είναι κι αυτός σαν τη Ναλίτα να τον φας!!!!!!!!!!!!! χώρια που έχει και απίστευτο στυλ. Το στυλ -αν τολμήσω ανθρωποποίηση- του πιο τζέντλεμαν ηγετικού παθιασμένου εραστή! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Και ξέρεις τι λέω? Μια και ειναι και τα δυο τους ομορφουλια και μικροκαμωμένα να τα κάνουμε ζευγάρι!!???Ωραία αποκαταστησα και την κορουλα μου με σύζυγο. Ως τώρα τα ζευγη των γατουνίων μου ειναι: Τίμυ + Μπιζουδίτσα Πέρσης + Σάλυ Σεβάχ + ?? ακόμα δεν έχει βρεθει??? Μας έλεγε η Λούνα πως τον αγαπά αλλα τίποτα τώρα δεν το λέει πια... ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:16 Η staman2 έγραψε: #8.076 22-09-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κουκλιτσα μου!!! Ενα τετοιο πρωινο θελω αυριο στις 7 στο κρεβατι μου.. Click για ανάπτυξη... Εφτασεεεεεεεεεεεεεε!!!! Τι κάνετε κυρία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:20 Η Anima έγραψε: #8.077 22-09-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. ......... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Click για ανάπτυξη... Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:29 Η staman2 έγραψε: #8.078 22-09-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Click για ανάπτυξη... Ωραίααααααααααααα κι εμεις δεχόμαστε το όμορφο πατουσάκι του να μας χαϊδεύει απαλά όμως έ? Γιατι ειμαστε και λίγο στριγγλίτσες δηλ. αν νοιώσουμε πίεση τσιρίζουμε. Χθες έπαιζε με τον Πέρση κι επειδή την πίεσε λίγο περισσοτερο του έκανε μια σκηνή η άτιμη άλλο πράγμα. Αφου αναγκάστηκε πάλι να επέμβει η Λούση η σκυλίτσα η δικαστική αντιπρόσωπος όπως τη λέω εγώ Εις υγείαν λοιπόν συμπεθέρα!!! Το όνομά σου ποιο ειναι?? Εγώ ειμαι η Αναστασία. Ετσι για να αποκαλούμε η μια την άλλη με τα μικρά μας ονόματα! Και λέω να βάλουμε κ μια τούρτα να κεράσουμε τα γατόνια για τον αρραβώνα των παιδιών. Κάτσε να βρω μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #8.079 22-09-09 09:34 Εδω Σεβαχ! Αγαπητέ Μπατούλη. Η τέως αγαπημένη σου Νάλα σε πρόδωσε για νέο εραστή τον Χουχουδίτο. Της γυάλισε και της έκανε κλικ λέει. Δεν ξέρω αν ανακατεύτηκε σ΄αυτο η μάννα μας. Η παλιοπεθερά. Ομως, μην στενοχωριέσαι. Πες στη μαμα σου πως εγώ σου ετοιμάζω σε λίγες μέρες ένα νέο πανέμορφο και αθώο πιπίνι ΟΛΟΔΙΚΟ σου για να το παντρευτεις και να μην σε προδώσει ποτέ. Κρίμα και φτού της της παλιο αδερφής μου της σουρτούκο! Κρίμα και φτου της πεθεράς σου. Και να σου πω όμως... κι εσύ ρε αδερφέ μου δεν έκανες καμμιά κίνηση να την κρατήσεις την κουκλίτσα σου. Ουτε ένα γράμμα, μια λέξη, μια φωτο, μια αφιέρωση... Να τώρα τα κέρατα να... βοήθειά σου Μπατουλη μου.... Μην στενοχωριέσαι όμως θα αποκατασταθεις λείαν συντόμως. Τα σέβη μου Μπατουλίνο μου Σεβάχ ο φίλος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η bunny έγραψε: #8.080 22-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Click για ανάπτυξη... Ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 402 403 404 405 406 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το περιμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #8.067 21-09-09 16:27 Τσα τσάκιαααααααααααα!!!!Περσάκος ολόδικός σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:31 Η staman2 έγραψε: #8.068 21-09-09 16:31 Ναλίτα η κοπελίτα σε καλλιτεχνική ποζα. Μα δεν ειναι σκέτο ζαχαρωτο στον δίσκο μέσα έτσι έτοιμη για να την προσφέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:33 Η moukelis έγραψε: #8.069 21-09-09 16:33 Εχει πολυ ομορφη εκφραση Αναστασια σε αυτη τη φωτο η πουτιγκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:37 Η staman2 έγραψε: #8.070 21-09-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει πολυ ομορφη εκφραση Αναστασια σε αυτη τη φωτο η πουτιγκα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμεεεεεεεε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:38 Η bunny έγραψε: #8.071 21-09-09 16:38 Η Νάλα είναι το μοναδικό περσικό που μου αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Η avtwvia έγραψε: #8.072 21-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναλίτα η κοπελίτα σε καλλιτεχνική ποζα. Μα δεν ειναι σκέτο ζαχαρωτο στον δίσκο μέσα έτσι έτοιμη για να την προσφέρω? Click για ανάπτυξη... Κουκλιτσα μου!!! Ενα τετοιο πρωινο θελω αυριο στις 7 στο κρεβατι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:46 Η Nonika έγραψε: #8.073 21-09-09 16:46 Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Η Anima έγραψε: #8.074 21-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Click για ανάπτυξη... Λες για τη ναλίτα αλλά το πιο πανέμορφο τσιντσιλάκι του φόρουμ είναι ο Χουχουδίτος μου. Είναι κι αυτός σαν τη Ναλίτα να τον φας!!!!!!!!!!!!! χώρια που έχει και απίστευτο στυλ. Το στυλ -αν τολμήσω ανθρωποποίηση- του πιο τζέντλεμαν ηγετικού παθιασμένου εραστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:13 Η staman2 έγραψε: #8.075 22-09-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Η Νάλα είναι το μοναδικό περσικό που μου αρέσει... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε κυρία Νόνικα για το Ναλόνι μας αλλα να μας λέτε οτι κι ο Πέρσης μας ο σοβαρός μας κύριος ειναι αστείος με τσιγκελωτά μουστάκια απειλητικά ε... πάει πολύ. Κάτσε να μακρύνει κι άλλο το τρίχωμα του Ραμσή και οι μουστάκες και θα δεις και απο εκει γλέντια Αρχική Δημοσίευση από Anima: Λες για τη ναλίτα αλλά το πιο πανέμορφο τσιντσιλάκι του φόρουμ είναι ο Χουχουδίτος μου. Είναι κι αυτός σαν τη Ναλίτα να τον φας!!!!!!!!!!!!! χώρια που έχει και απίστευτο στυλ. Το στυλ -αν τολμήσω ανθρωποποίηση- του πιο τζέντλεμαν ηγετικού παθιασμένου εραστή! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Και ξέρεις τι λέω? Μια και ειναι και τα δυο τους ομορφουλια και μικροκαμωμένα να τα κάνουμε ζευγάρι!!???Ωραία αποκαταστησα και την κορουλα μου με σύζυγο. Ως τώρα τα ζευγη των γατουνίων μου ειναι: Τίμυ + Μπιζουδίτσα Πέρσης + Σάλυ Σεβάχ + ?? ακόμα δεν έχει βρεθει??? Μας έλεγε η Λούνα πως τον αγαπά αλλα τίποτα τώρα δεν το λέει πια... ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:16 Η staman2 έγραψε: #8.076 22-09-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κουκλιτσα μου!!! Ενα τετοιο πρωινο θελω αυριο στις 7 στο κρεβατι μου.. Click για ανάπτυξη... Εφτασεεεεεεεεεεεεεε!!!! Τι κάνετε κυρία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:20 Η Anima έγραψε: #8.077 22-09-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. ......... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Click για ανάπτυξη... Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:29 Η staman2 έγραψε: #8.078 22-09-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Click για ανάπτυξη... Ωραίααααααααααααα κι εμεις δεχόμαστε το όμορφο πατουσάκι του να μας χαϊδεύει απαλά όμως έ? Γιατι ειμαστε και λίγο στριγγλίτσες δηλ. αν νοιώσουμε πίεση τσιρίζουμε. Χθες έπαιζε με τον Πέρση κι επειδή την πίεσε λίγο περισσοτερο του έκανε μια σκηνή η άτιμη άλλο πράγμα. Αφου αναγκάστηκε πάλι να επέμβει η Λούση η σκυλίτσα η δικαστική αντιπρόσωπος όπως τη λέω εγώ Εις υγείαν λοιπόν συμπεθέρα!!! Το όνομά σου ποιο ειναι?? Εγώ ειμαι η Αναστασία. Ετσι για να αποκαλούμε η μια την άλλη με τα μικρά μας ονόματα! Και λέω να βάλουμε κ μια τούρτα να κεράσουμε τα γατόνια για τον αρραβώνα των παιδιών. Κάτσε να βρω μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #8.079 22-09-09 09:34 Εδω Σεβαχ! Αγαπητέ Μπατούλη. Η τέως αγαπημένη σου Νάλα σε πρόδωσε για νέο εραστή τον Χουχουδίτο. Της γυάλισε και της έκανε κλικ λέει. Δεν ξέρω αν ανακατεύτηκε σ΄αυτο η μάννα μας. Η παλιοπεθερά. Ομως, μην στενοχωριέσαι. Πες στη μαμα σου πως εγώ σου ετοιμάζω σε λίγες μέρες ένα νέο πανέμορφο και αθώο πιπίνι ΟΛΟΔΙΚΟ σου για να το παντρευτεις και να μην σε προδώσει ποτέ. Κρίμα και φτού της της παλιο αδερφής μου της σουρτούκο! Κρίμα και φτου της πεθεράς σου. Και να σου πω όμως... κι εσύ ρε αδερφέ μου δεν έκανες καμμιά κίνηση να την κρατήσεις την κουκλίτσα σου. Ουτε ένα γράμμα, μια λέξη, μια φωτο, μια αφιέρωση... Να τώρα τα κέρατα να... βοήθειά σου Μπατουλη μου.... Μην στενοχωριέσαι όμως θα αποκατασταθεις λείαν συντόμως. Τα σέβη μου Μπατουλίνο μου Σεβάχ ο φίλος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η bunny έγραψε: #8.080 22-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Click για ανάπτυξη... Ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 402 403 404 405 406 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τσα τσάκιαααααααααααα!!!!Περσάκος ολόδικός σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:31 Η staman2 έγραψε: #8.068 21-09-09 16:31 Ναλίτα η κοπελίτα σε καλλιτεχνική ποζα. Μα δεν ειναι σκέτο ζαχαρωτο στον δίσκο μέσα έτσι έτοιμη για να την προσφέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:33 Η moukelis έγραψε: #8.069 21-09-09 16:33 Εχει πολυ ομορφη εκφραση Αναστασια σε αυτη τη φωτο η πουτιγκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:37 Η staman2 έγραψε: #8.070 21-09-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει πολυ ομορφη εκφραση Αναστασια σε αυτη τη φωτο η πουτιγκα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμεεεεεεεε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:38 Η bunny έγραψε: #8.071 21-09-09 16:38 Η Νάλα είναι το μοναδικό περσικό που μου αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Η avtwvia έγραψε: #8.072 21-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναλίτα η κοπελίτα σε καλλιτεχνική ποζα. Μα δεν ειναι σκέτο ζαχαρωτο στον δίσκο μέσα έτσι έτοιμη για να την προσφέρω? Click για ανάπτυξη... Κουκλιτσα μου!!! Ενα τετοιο πρωινο θελω αυριο στις 7 στο κρεβατι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:46 Η Nonika έγραψε: #8.073 21-09-09 16:46 Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Η Anima έγραψε: #8.074 21-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Click για ανάπτυξη... Λες για τη ναλίτα αλλά το πιο πανέμορφο τσιντσιλάκι του φόρουμ είναι ο Χουχουδίτος μου. Είναι κι αυτός σαν τη Ναλίτα να τον φας!!!!!!!!!!!!! χώρια που έχει και απίστευτο στυλ. Το στυλ -αν τολμήσω ανθρωποποίηση- του πιο τζέντλεμαν ηγετικού παθιασμένου εραστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:13 Η staman2 έγραψε: #8.075 22-09-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Η Νάλα είναι το μοναδικό περσικό που μου αρέσει... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε κυρία Νόνικα για το Ναλόνι μας αλλα να μας λέτε οτι κι ο Πέρσης μας ο σοβαρός μας κύριος ειναι αστείος με τσιγκελωτά μουστάκια απειλητικά ε... πάει πολύ. Κάτσε να μακρύνει κι άλλο το τρίχωμα του Ραμσή και οι μουστάκες και θα δεις και απο εκει γλέντια Αρχική Δημοσίευση από Anima: Λες για τη ναλίτα αλλά το πιο πανέμορφο τσιντσιλάκι του φόρουμ είναι ο Χουχουδίτος μου. Είναι κι αυτός σαν τη Ναλίτα να τον φας!!!!!!!!!!!!! χώρια που έχει και απίστευτο στυλ. Το στυλ -αν τολμήσω ανθρωποποίηση- του πιο τζέντλεμαν ηγετικού παθιασμένου εραστή! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Και ξέρεις τι λέω? Μια και ειναι και τα δυο τους ομορφουλια και μικροκαμωμένα να τα κάνουμε ζευγάρι!!???Ωραία αποκαταστησα και την κορουλα μου με σύζυγο. Ως τώρα τα ζευγη των γατουνίων μου ειναι: Τίμυ + Μπιζουδίτσα Πέρσης + Σάλυ Σεβάχ + ?? ακόμα δεν έχει βρεθει??? Μας έλεγε η Λούνα πως τον αγαπά αλλα τίποτα τώρα δεν το λέει πια... ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:16 Η staman2 έγραψε: #8.076 22-09-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κουκλιτσα μου!!! Ενα τετοιο πρωινο θελω αυριο στις 7 στο κρεβατι μου.. Click για ανάπτυξη... Εφτασεεεεεεεεεεεεεε!!!! Τι κάνετε κυρία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:20 Η Anima έγραψε: #8.077 22-09-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. ......... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Click για ανάπτυξη... Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:29 Η staman2 έγραψε: #8.078 22-09-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Click για ανάπτυξη... Ωραίααααααααααααα κι εμεις δεχόμαστε το όμορφο πατουσάκι του να μας χαϊδεύει απαλά όμως έ? Γιατι ειμαστε και λίγο στριγγλίτσες δηλ. αν νοιώσουμε πίεση τσιρίζουμε. Χθες έπαιζε με τον Πέρση κι επειδή την πίεσε λίγο περισσοτερο του έκανε μια σκηνή η άτιμη άλλο πράγμα. Αφου αναγκάστηκε πάλι να επέμβει η Λούση η σκυλίτσα η δικαστική αντιπρόσωπος όπως τη λέω εγώ Εις υγείαν λοιπόν συμπεθέρα!!! Το όνομά σου ποιο ειναι?? Εγώ ειμαι η Αναστασία. Ετσι για να αποκαλούμε η μια την άλλη με τα μικρά μας ονόματα! Και λέω να βάλουμε κ μια τούρτα να κεράσουμε τα γατόνια για τον αρραβώνα των παιδιών. Κάτσε να βρω μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #8.079 22-09-09 09:34 Εδω Σεβαχ! Αγαπητέ Μπατούλη. Η τέως αγαπημένη σου Νάλα σε πρόδωσε για νέο εραστή τον Χουχουδίτο. Της γυάλισε και της έκανε κλικ λέει. Δεν ξέρω αν ανακατεύτηκε σ΄αυτο η μάννα μας. Η παλιοπεθερά. Ομως, μην στενοχωριέσαι. Πες στη μαμα σου πως εγώ σου ετοιμάζω σε λίγες μέρες ένα νέο πανέμορφο και αθώο πιπίνι ΟΛΟΔΙΚΟ σου για να το παντρευτεις και να μην σε προδώσει ποτέ. Κρίμα και φτού της της παλιο αδερφής μου της σουρτούκο! Κρίμα και φτου της πεθεράς σου. Και να σου πω όμως... κι εσύ ρε αδερφέ μου δεν έκανες καμμιά κίνηση να την κρατήσεις την κουκλίτσα σου. Ουτε ένα γράμμα, μια λέξη, μια φωτο, μια αφιέρωση... Να τώρα τα κέρατα να... βοήθειά σου Μπατουλη μου.... Μην στενοχωριέσαι όμως θα αποκατασταθεις λείαν συντόμως. Τα σέβη μου Μπατουλίνο μου Σεβάχ ο φίλος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η bunny έγραψε: #8.080 22-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Click για ανάπτυξη... Ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 402 403 404 405 406 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναλίτα η κοπελίτα σε καλλιτεχνική ποζα. Μα δεν ειναι σκέτο ζαχαρωτο στον δίσκο μέσα έτσι έτοιμη για να την προσφέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:33 Η moukelis έγραψε: #8.069 21-09-09 16:33 Εχει πολυ ομορφη εκφραση Αναστασια σε αυτη τη φωτο η πουτιγκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:37 Η staman2 έγραψε: #8.070 21-09-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει πολυ ομορφη εκφραση Αναστασια σε αυτη τη φωτο η πουτιγκα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμεεεεεεεε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:38 Η bunny έγραψε: #8.071 21-09-09 16:38 Η Νάλα είναι το μοναδικό περσικό που μου αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Η avtwvia έγραψε: #8.072 21-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναλίτα η κοπελίτα σε καλλιτεχνική ποζα. Μα δεν ειναι σκέτο ζαχαρωτο στον δίσκο μέσα έτσι έτοιμη για να την προσφέρω? Click για ανάπτυξη... Κουκλιτσα μου!!! Ενα τετοιο πρωινο θελω αυριο στις 7 στο κρεβατι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:46 Η Nonika έγραψε: #8.073 21-09-09 16:46 Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Η Anima έγραψε: #8.074 21-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Click για ανάπτυξη... Λες για τη ναλίτα αλλά το πιο πανέμορφο τσιντσιλάκι του φόρουμ είναι ο Χουχουδίτος μου. Είναι κι αυτός σαν τη Ναλίτα να τον φας!!!!!!!!!!!!! χώρια που έχει και απίστευτο στυλ. Το στυλ -αν τολμήσω ανθρωποποίηση- του πιο τζέντλεμαν ηγετικού παθιασμένου εραστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:13 Η staman2 έγραψε: #8.075 22-09-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Η Νάλα είναι το μοναδικό περσικό που μου αρέσει... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε κυρία Νόνικα για το Ναλόνι μας αλλα να μας λέτε οτι κι ο Πέρσης μας ο σοβαρός μας κύριος ειναι αστείος με τσιγκελωτά μουστάκια απειλητικά ε... πάει πολύ. Κάτσε να μακρύνει κι άλλο το τρίχωμα του Ραμσή και οι μουστάκες και θα δεις και απο εκει γλέντια Αρχική Δημοσίευση από Anima: Λες για τη ναλίτα αλλά το πιο πανέμορφο τσιντσιλάκι του φόρουμ είναι ο Χουχουδίτος μου. Είναι κι αυτός σαν τη Ναλίτα να τον φας!!!!!!!!!!!!! χώρια που έχει και απίστευτο στυλ. Το στυλ -αν τολμήσω ανθρωποποίηση- του πιο τζέντλεμαν ηγετικού παθιασμένου εραστή! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Και ξέρεις τι λέω? Μια και ειναι και τα δυο τους ομορφουλια και μικροκαμωμένα να τα κάνουμε ζευγάρι!!???Ωραία αποκαταστησα και την κορουλα μου με σύζυγο. Ως τώρα τα ζευγη των γατουνίων μου ειναι: Τίμυ + Μπιζουδίτσα Πέρσης + Σάλυ Σεβάχ + ?? ακόμα δεν έχει βρεθει??? Μας έλεγε η Λούνα πως τον αγαπά αλλα τίποτα τώρα δεν το λέει πια... ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:16 Η staman2 έγραψε: #8.076 22-09-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κουκλιτσα μου!!! Ενα τετοιο πρωινο θελω αυριο στις 7 στο κρεβατι μου.. Click για ανάπτυξη... Εφτασεεεεεεεεεεεεεε!!!! Τι κάνετε κυρία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:20 Η Anima έγραψε: #8.077 22-09-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. ......... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Click για ανάπτυξη... Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:29 Η staman2 έγραψε: #8.078 22-09-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Click για ανάπτυξη... Ωραίααααααααααααα κι εμεις δεχόμαστε το όμορφο πατουσάκι του να μας χαϊδεύει απαλά όμως έ? Γιατι ειμαστε και λίγο στριγγλίτσες δηλ. αν νοιώσουμε πίεση τσιρίζουμε. Χθες έπαιζε με τον Πέρση κι επειδή την πίεσε λίγο περισσοτερο του έκανε μια σκηνή η άτιμη άλλο πράγμα. Αφου αναγκάστηκε πάλι να επέμβει η Λούση η σκυλίτσα η δικαστική αντιπρόσωπος όπως τη λέω εγώ Εις υγείαν λοιπόν συμπεθέρα!!! Το όνομά σου ποιο ειναι?? Εγώ ειμαι η Αναστασία. Ετσι για να αποκαλούμε η μια την άλλη με τα μικρά μας ονόματα! Και λέω να βάλουμε κ μια τούρτα να κεράσουμε τα γατόνια για τον αρραβώνα των παιδιών. Κάτσε να βρω μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #8.079 22-09-09 09:34 Εδω Σεβαχ! Αγαπητέ Μπατούλη. Η τέως αγαπημένη σου Νάλα σε πρόδωσε για νέο εραστή τον Χουχουδίτο. Της γυάλισε και της έκανε κλικ λέει. Δεν ξέρω αν ανακατεύτηκε σ΄αυτο η μάννα μας. Η παλιοπεθερά. Ομως, μην στενοχωριέσαι. Πες στη μαμα σου πως εγώ σου ετοιμάζω σε λίγες μέρες ένα νέο πανέμορφο και αθώο πιπίνι ΟΛΟΔΙΚΟ σου για να το παντρευτεις και να μην σε προδώσει ποτέ. Κρίμα και φτού της της παλιο αδερφής μου της σουρτούκο! Κρίμα και φτου της πεθεράς σου. Και να σου πω όμως... κι εσύ ρε αδερφέ μου δεν έκανες καμμιά κίνηση να την κρατήσεις την κουκλίτσα σου. Ουτε ένα γράμμα, μια λέξη, μια φωτο, μια αφιέρωση... Να τώρα τα κέρατα να... βοήθειά σου Μπατουλη μου.... Μην στενοχωριέσαι όμως θα αποκατασταθεις λείαν συντόμως. Τα σέβη μου Μπατουλίνο μου Σεβάχ ο φίλος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η bunny έγραψε: #8.080 22-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Click για ανάπτυξη... Ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 402 403 404 405 406 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχει πολυ ομορφη εκφραση Αναστασια σε αυτη τη φωτο η πουτιγκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:37 Η staman2 έγραψε: #8.070 21-09-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει πολυ ομορφη εκφραση Αναστασια σε αυτη τη φωτο η πουτιγκα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμεεεεεεεε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:38 Η bunny έγραψε: #8.071 21-09-09 16:38 Η Νάλα είναι το μοναδικό περσικό που μου αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Η avtwvia έγραψε: #8.072 21-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναλίτα η κοπελίτα σε καλλιτεχνική ποζα. Μα δεν ειναι σκέτο ζαχαρωτο στον δίσκο μέσα έτσι έτοιμη για να την προσφέρω? Click για ανάπτυξη... Κουκλιτσα μου!!! Ενα τετοιο πρωινο θελω αυριο στις 7 στο κρεβατι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:46 Η Nonika έγραψε: #8.073 21-09-09 16:46 Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Η Anima έγραψε: #8.074 21-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Click για ανάπτυξη... Λες για τη ναλίτα αλλά το πιο πανέμορφο τσιντσιλάκι του φόρουμ είναι ο Χουχουδίτος μου. Είναι κι αυτός σαν τη Ναλίτα να τον φας!!!!!!!!!!!!! χώρια που έχει και απίστευτο στυλ. Το στυλ -αν τολμήσω ανθρωποποίηση- του πιο τζέντλεμαν ηγετικού παθιασμένου εραστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:13 Η staman2 έγραψε: #8.075 22-09-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Η Νάλα είναι το μοναδικό περσικό που μου αρέσει... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε κυρία Νόνικα για το Ναλόνι μας αλλα να μας λέτε οτι κι ο Πέρσης μας ο σοβαρός μας κύριος ειναι αστείος με τσιγκελωτά μουστάκια απειλητικά ε... πάει πολύ. Κάτσε να μακρύνει κι άλλο το τρίχωμα του Ραμσή και οι μουστάκες και θα δεις και απο εκει γλέντια Αρχική Δημοσίευση από Anima: Λες για τη ναλίτα αλλά το πιο πανέμορφο τσιντσιλάκι του φόρουμ είναι ο Χουχουδίτος μου. Είναι κι αυτός σαν τη Ναλίτα να τον φας!!!!!!!!!!!!! χώρια που έχει και απίστευτο στυλ. Το στυλ -αν τολμήσω ανθρωποποίηση- του πιο τζέντλεμαν ηγετικού παθιασμένου εραστή! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Και ξέρεις τι λέω? Μια και ειναι και τα δυο τους ομορφουλια και μικροκαμωμένα να τα κάνουμε ζευγάρι!!???Ωραία αποκαταστησα και την κορουλα μου με σύζυγο. Ως τώρα τα ζευγη των γατουνίων μου ειναι: Τίμυ + Μπιζουδίτσα Πέρσης + Σάλυ Σεβάχ + ?? ακόμα δεν έχει βρεθει??? Μας έλεγε η Λούνα πως τον αγαπά αλλα τίποτα τώρα δεν το λέει πια... ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:16 Η staman2 έγραψε: #8.076 22-09-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κουκλιτσα μου!!! Ενα τετοιο πρωινο θελω αυριο στις 7 στο κρεβατι μου.. Click για ανάπτυξη... Εφτασεεεεεεεεεεεεεε!!!! Τι κάνετε κυρία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:20 Η Anima έγραψε: #8.077 22-09-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. ......... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Click για ανάπτυξη... Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:29 Η staman2 έγραψε: #8.078 22-09-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Click για ανάπτυξη... Ωραίααααααααααααα κι εμεις δεχόμαστε το όμορφο πατουσάκι του να μας χαϊδεύει απαλά όμως έ? Γιατι ειμαστε και λίγο στριγγλίτσες δηλ. αν νοιώσουμε πίεση τσιρίζουμε. Χθες έπαιζε με τον Πέρση κι επειδή την πίεσε λίγο περισσοτερο του έκανε μια σκηνή η άτιμη άλλο πράγμα. Αφου αναγκάστηκε πάλι να επέμβει η Λούση η σκυλίτσα η δικαστική αντιπρόσωπος όπως τη λέω εγώ Εις υγείαν λοιπόν συμπεθέρα!!! Το όνομά σου ποιο ειναι?? Εγώ ειμαι η Αναστασία. Ετσι για να αποκαλούμε η μια την άλλη με τα μικρά μας ονόματα! Και λέω να βάλουμε κ μια τούρτα να κεράσουμε τα γατόνια για τον αρραβώνα των παιδιών. Κάτσε να βρω μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #8.079 22-09-09 09:34 Εδω Σεβαχ! Αγαπητέ Μπατούλη. Η τέως αγαπημένη σου Νάλα σε πρόδωσε για νέο εραστή τον Χουχουδίτο. Της γυάλισε και της έκανε κλικ λέει. Δεν ξέρω αν ανακατεύτηκε σ΄αυτο η μάννα μας. Η παλιοπεθερά. Ομως, μην στενοχωριέσαι. Πες στη μαμα σου πως εγώ σου ετοιμάζω σε λίγες μέρες ένα νέο πανέμορφο και αθώο πιπίνι ΟΛΟΔΙΚΟ σου για να το παντρευτεις και να μην σε προδώσει ποτέ. Κρίμα και φτού της της παλιο αδερφής μου της σουρτούκο! Κρίμα και φτου της πεθεράς σου. Και να σου πω όμως... κι εσύ ρε αδερφέ μου δεν έκανες καμμιά κίνηση να την κρατήσεις την κουκλίτσα σου. Ουτε ένα γράμμα, μια λέξη, μια φωτο, μια αφιέρωση... Να τώρα τα κέρατα να... βοήθειά σου Μπατουλη μου.... Μην στενοχωριέσαι όμως θα αποκατασταθεις λείαν συντόμως. Τα σέβη μου Μπατουλίνο μου Σεβάχ ο φίλος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η bunny έγραψε: #8.080 22-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Click για ανάπτυξη... Ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 402 403 404 405 406 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει πολυ ομορφη εκφραση Αναστασια σε αυτη τη φωτο η πουτιγκα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμεεεεεεεε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:38 Η bunny έγραψε: #8.071 21-09-09 16:38 Η Νάλα είναι το μοναδικό περσικό που μου αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Η avtwvia έγραψε: #8.072 21-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναλίτα η κοπελίτα σε καλλιτεχνική ποζα. Μα δεν ειναι σκέτο ζαχαρωτο στον δίσκο μέσα έτσι έτοιμη για να την προσφέρω? Click για ανάπτυξη... Κουκλιτσα μου!!! Ενα τετοιο πρωινο θελω αυριο στις 7 στο κρεβατι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:46 Η Nonika έγραψε: #8.073 21-09-09 16:46 Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Η Anima έγραψε: #8.074 21-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Click για ανάπτυξη... Λες για τη ναλίτα αλλά το πιο πανέμορφο τσιντσιλάκι του φόρουμ είναι ο Χουχουδίτος μου. Είναι κι αυτός σαν τη Ναλίτα να τον φας!!!!!!!!!!!!! χώρια που έχει και απίστευτο στυλ. Το στυλ -αν τολμήσω ανθρωποποίηση- του πιο τζέντλεμαν ηγετικού παθιασμένου εραστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:13 Η staman2 έγραψε: #8.075 22-09-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Η Νάλα είναι το μοναδικό περσικό που μου αρέσει... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε κυρία Νόνικα για το Ναλόνι μας αλλα να μας λέτε οτι κι ο Πέρσης μας ο σοβαρός μας κύριος ειναι αστείος με τσιγκελωτά μουστάκια απειλητικά ε... πάει πολύ. Κάτσε να μακρύνει κι άλλο το τρίχωμα του Ραμσή και οι μουστάκες και θα δεις και απο εκει γλέντια Αρχική Δημοσίευση από Anima: Λες για τη ναλίτα αλλά το πιο πανέμορφο τσιντσιλάκι του φόρουμ είναι ο Χουχουδίτος μου. Είναι κι αυτός σαν τη Ναλίτα να τον φας!!!!!!!!!!!!! χώρια που έχει και απίστευτο στυλ. Το στυλ -αν τολμήσω ανθρωποποίηση- του πιο τζέντλεμαν ηγετικού παθιασμένου εραστή! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Και ξέρεις τι λέω? Μια και ειναι και τα δυο τους ομορφουλια και μικροκαμωμένα να τα κάνουμε ζευγάρι!!???Ωραία αποκαταστησα και την κορουλα μου με σύζυγο. Ως τώρα τα ζευγη των γατουνίων μου ειναι: Τίμυ + Μπιζουδίτσα Πέρσης + Σάλυ Σεβάχ + ?? ακόμα δεν έχει βρεθει??? Μας έλεγε η Λούνα πως τον αγαπά αλλα τίποτα τώρα δεν το λέει πια... ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:16 Η staman2 έγραψε: #8.076 22-09-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κουκλιτσα μου!!! Ενα τετοιο πρωινο θελω αυριο στις 7 στο κρεβατι μου.. Click για ανάπτυξη... Εφτασεεεεεεεεεεεεεε!!!! Τι κάνετε κυρία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:20 Η Anima έγραψε: #8.077 22-09-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. ......... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Click για ανάπτυξη... Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:29 Η staman2 έγραψε: #8.078 22-09-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Click για ανάπτυξη... Ωραίααααααααααααα κι εμεις δεχόμαστε το όμορφο πατουσάκι του να μας χαϊδεύει απαλά όμως έ? Γιατι ειμαστε και λίγο στριγγλίτσες δηλ. αν νοιώσουμε πίεση τσιρίζουμε. Χθες έπαιζε με τον Πέρση κι επειδή την πίεσε λίγο περισσοτερο του έκανε μια σκηνή η άτιμη άλλο πράγμα. Αφου αναγκάστηκε πάλι να επέμβει η Λούση η σκυλίτσα η δικαστική αντιπρόσωπος όπως τη λέω εγώ Εις υγείαν λοιπόν συμπεθέρα!!! Το όνομά σου ποιο ειναι?? Εγώ ειμαι η Αναστασία. Ετσι για να αποκαλούμε η μια την άλλη με τα μικρά μας ονόματα! Και λέω να βάλουμε κ μια τούρτα να κεράσουμε τα γατόνια για τον αρραβώνα των παιδιών. Κάτσε να βρω μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #8.079 22-09-09 09:34 Εδω Σεβαχ! Αγαπητέ Μπατούλη. Η τέως αγαπημένη σου Νάλα σε πρόδωσε για νέο εραστή τον Χουχουδίτο. Της γυάλισε και της έκανε κλικ λέει. Δεν ξέρω αν ανακατεύτηκε σ΄αυτο η μάννα μας. Η παλιοπεθερά. Ομως, μην στενοχωριέσαι. Πες στη μαμα σου πως εγώ σου ετοιμάζω σε λίγες μέρες ένα νέο πανέμορφο και αθώο πιπίνι ΟΛΟΔΙΚΟ σου για να το παντρευτεις και να μην σε προδώσει ποτέ. Κρίμα και φτού της της παλιο αδερφής μου της σουρτούκο! Κρίμα και φτου της πεθεράς σου. Και να σου πω όμως... κι εσύ ρε αδερφέ μου δεν έκανες καμμιά κίνηση να την κρατήσεις την κουκλίτσα σου. Ουτε ένα γράμμα, μια λέξη, μια φωτο, μια αφιέρωση... Να τώρα τα κέρατα να... βοήθειά σου Μπατουλη μου.... Μην στενοχωριέσαι όμως θα αποκατασταθεις λείαν συντόμως. Τα σέβη μου Μπατουλίνο μου Σεβάχ ο φίλος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η bunny έγραψε: #8.080 22-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Click για ανάπτυξη... Ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 402 403 404 405 406 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Νάλα είναι το μοναδικό περσικό που μου αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Η avtwvia έγραψε: #8.072 21-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναλίτα η κοπελίτα σε καλλιτεχνική ποζα. Μα δεν ειναι σκέτο ζαχαρωτο στον δίσκο μέσα έτσι έτοιμη για να την προσφέρω? Click για ανάπτυξη... Κουκλιτσα μου!!! Ενα τετοιο πρωινο θελω αυριο στις 7 στο κρεβατι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:46 Η Nonika έγραψε: #8.073 21-09-09 16:46 Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Η Anima έγραψε: #8.074 21-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Click για ανάπτυξη... Λες για τη ναλίτα αλλά το πιο πανέμορφο τσιντσιλάκι του φόρουμ είναι ο Χουχουδίτος μου. Είναι κι αυτός σαν τη Ναλίτα να τον φας!!!!!!!!!!!!! χώρια που έχει και απίστευτο στυλ. Το στυλ -αν τολμήσω ανθρωποποίηση- του πιο τζέντλεμαν ηγετικού παθιασμένου εραστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:13 Η staman2 έγραψε: #8.075 22-09-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Η Νάλα είναι το μοναδικό περσικό που μου αρέσει... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε κυρία Νόνικα για το Ναλόνι μας αλλα να μας λέτε οτι κι ο Πέρσης μας ο σοβαρός μας κύριος ειναι αστείος με τσιγκελωτά μουστάκια απειλητικά ε... πάει πολύ. Κάτσε να μακρύνει κι άλλο το τρίχωμα του Ραμσή και οι μουστάκες και θα δεις και απο εκει γλέντια Αρχική Δημοσίευση από Anima: Λες για τη ναλίτα αλλά το πιο πανέμορφο τσιντσιλάκι του φόρουμ είναι ο Χουχουδίτος μου. Είναι κι αυτός σαν τη Ναλίτα να τον φας!!!!!!!!!!!!! χώρια που έχει και απίστευτο στυλ. Το στυλ -αν τολμήσω ανθρωποποίηση- του πιο τζέντλεμαν ηγετικού παθιασμένου εραστή! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Και ξέρεις τι λέω? Μια και ειναι και τα δυο τους ομορφουλια και μικροκαμωμένα να τα κάνουμε ζευγάρι!!???Ωραία αποκαταστησα και την κορουλα μου με σύζυγο. Ως τώρα τα ζευγη των γατουνίων μου ειναι: Τίμυ + Μπιζουδίτσα Πέρσης + Σάλυ Σεβάχ + ?? ακόμα δεν έχει βρεθει??? Μας έλεγε η Λούνα πως τον αγαπά αλλα τίποτα τώρα δεν το λέει πια... ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:16 Η staman2 έγραψε: #8.076 22-09-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κουκλιτσα μου!!! Ενα τετοιο πρωινο θελω αυριο στις 7 στο κρεβατι μου.. Click για ανάπτυξη... Εφτασεεεεεεεεεεεεεε!!!! Τι κάνετε κυρία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:20 Η Anima έγραψε: #8.077 22-09-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. ......... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Click για ανάπτυξη... Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:29 Η staman2 έγραψε: #8.078 22-09-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Click για ανάπτυξη... Ωραίααααααααααααα κι εμεις δεχόμαστε το όμορφο πατουσάκι του να μας χαϊδεύει απαλά όμως έ? Γιατι ειμαστε και λίγο στριγγλίτσες δηλ. αν νοιώσουμε πίεση τσιρίζουμε. Χθες έπαιζε με τον Πέρση κι επειδή την πίεσε λίγο περισσοτερο του έκανε μια σκηνή η άτιμη άλλο πράγμα. Αφου αναγκάστηκε πάλι να επέμβει η Λούση η σκυλίτσα η δικαστική αντιπρόσωπος όπως τη λέω εγώ Εις υγείαν λοιπόν συμπεθέρα!!! Το όνομά σου ποιο ειναι?? Εγώ ειμαι η Αναστασία. Ετσι για να αποκαλούμε η μια την άλλη με τα μικρά μας ονόματα! Και λέω να βάλουμε κ μια τούρτα να κεράσουμε τα γατόνια για τον αρραβώνα των παιδιών. Κάτσε να βρω μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #8.079 22-09-09 09:34 Εδω Σεβαχ! Αγαπητέ Μπατούλη. Η τέως αγαπημένη σου Νάλα σε πρόδωσε για νέο εραστή τον Χουχουδίτο. Της γυάλισε και της έκανε κλικ λέει. Δεν ξέρω αν ανακατεύτηκε σ΄αυτο η μάννα μας. Η παλιοπεθερά. Ομως, μην στενοχωριέσαι. Πες στη μαμα σου πως εγώ σου ετοιμάζω σε λίγες μέρες ένα νέο πανέμορφο και αθώο πιπίνι ΟΛΟΔΙΚΟ σου για να το παντρευτεις και να μην σε προδώσει ποτέ. Κρίμα και φτού της της παλιο αδερφής μου της σουρτούκο! Κρίμα και φτου της πεθεράς σου. Και να σου πω όμως... κι εσύ ρε αδερφέ μου δεν έκανες καμμιά κίνηση να την κρατήσεις την κουκλίτσα σου. Ουτε ένα γράμμα, μια λέξη, μια φωτο, μια αφιέρωση... Να τώρα τα κέρατα να... βοήθειά σου Μπατουλη μου.... Μην στενοχωριέσαι όμως θα αποκατασταθεις λείαν συντόμως. Τα σέβη μου Μπατουλίνο μου Σεβάχ ο φίλος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η bunny έγραψε: #8.080 22-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Click για ανάπτυξη... Ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 402 403 404 405 406 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναλίτα η κοπελίτα σε καλλιτεχνική ποζα. Μα δεν ειναι σκέτο ζαχαρωτο στον δίσκο μέσα έτσι έτοιμη για να την προσφέρω? Click για ανάπτυξη... Κουκλιτσα μου!!! Ενα τετοιο πρωινο θελω αυριο στις 7 στο κρεβατι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:46 Η Nonika έγραψε: #8.073 21-09-09 16:46 Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Η Anima έγραψε: #8.074 21-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Click για ανάπτυξη... Λες για τη ναλίτα αλλά το πιο πανέμορφο τσιντσιλάκι του φόρουμ είναι ο Χουχουδίτος μου. Είναι κι αυτός σαν τη Ναλίτα να τον φας!!!!!!!!!!!!! χώρια που έχει και απίστευτο στυλ. Το στυλ -αν τολμήσω ανθρωποποίηση- του πιο τζέντλεμαν ηγετικού παθιασμένου εραστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:13 Η staman2 έγραψε: #8.075 22-09-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Η Νάλα είναι το μοναδικό περσικό που μου αρέσει... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε κυρία Νόνικα για το Ναλόνι μας αλλα να μας λέτε οτι κι ο Πέρσης μας ο σοβαρός μας κύριος ειναι αστείος με τσιγκελωτά μουστάκια απειλητικά ε... πάει πολύ. Κάτσε να μακρύνει κι άλλο το τρίχωμα του Ραμσή και οι μουστάκες και θα δεις και απο εκει γλέντια Αρχική Δημοσίευση από Anima: Λες για τη ναλίτα αλλά το πιο πανέμορφο τσιντσιλάκι του φόρουμ είναι ο Χουχουδίτος μου. Είναι κι αυτός σαν τη Ναλίτα να τον φας!!!!!!!!!!!!! χώρια που έχει και απίστευτο στυλ. Το στυλ -αν τολμήσω ανθρωποποίηση- του πιο τζέντλεμαν ηγετικού παθιασμένου εραστή! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Και ξέρεις τι λέω? Μια και ειναι και τα δυο τους ομορφουλια και μικροκαμωμένα να τα κάνουμε ζευγάρι!!???Ωραία αποκαταστησα και την κορουλα μου με σύζυγο. Ως τώρα τα ζευγη των γατουνίων μου ειναι: Τίμυ + Μπιζουδίτσα Πέρσης + Σάλυ Σεβάχ + ?? ακόμα δεν έχει βρεθει??? Μας έλεγε η Λούνα πως τον αγαπά αλλα τίποτα τώρα δεν το λέει πια... ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:16 Η staman2 έγραψε: #8.076 22-09-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κουκλιτσα μου!!! Ενα τετοιο πρωινο θελω αυριο στις 7 στο κρεβατι μου.. Click για ανάπτυξη... Εφτασεεεεεεεεεεεεεε!!!! Τι κάνετε κυρία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:20 Η Anima έγραψε: #8.077 22-09-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. ......... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Click για ανάπτυξη... Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:29 Η staman2 έγραψε: #8.078 22-09-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Click για ανάπτυξη... Ωραίααααααααααααα κι εμεις δεχόμαστε το όμορφο πατουσάκι του να μας χαϊδεύει απαλά όμως έ? Γιατι ειμαστε και λίγο στριγγλίτσες δηλ. αν νοιώσουμε πίεση τσιρίζουμε. Χθες έπαιζε με τον Πέρση κι επειδή την πίεσε λίγο περισσοτερο του έκανε μια σκηνή η άτιμη άλλο πράγμα. Αφου αναγκάστηκε πάλι να επέμβει η Λούση η σκυλίτσα η δικαστική αντιπρόσωπος όπως τη λέω εγώ Εις υγείαν λοιπόν συμπεθέρα!!! Το όνομά σου ποιο ειναι?? Εγώ ειμαι η Αναστασία. Ετσι για να αποκαλούμε η μια την άλλη με τα μικρά μας ονόματα! Και λέω να βάλουμε κ μια τούρτα να κεράσουμε τα γατόνια για τον αρραβώνα των παιδιών. Κάτσε να βρω μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #8.079 22-09-09 09:34 Εδω Σεβαχ! Αγαπητέ Μπατούλη. Η τέως αγαπημένη σου Νάλα σε πρόδωσε για νέο εραστή τον Χουχουδίτο. Της γυάλισε και της έκανε κλικ λέει. Δεν ξέρω αν ανακατεύτηκε σ΄αυτο η μάννα μας. Η παλιοπεθερά. Ομως, μην στενοχωριέσαι. Πες στη μαμα σου πως εγώ σου ετοιμάζω σε λίγες μέρες ένα νέο πανέμορφο και αθώο πιπίνι ΟΛΟΔΙΚΟ σου για να το παντρευτεις και να μην σε προδώσει ποτέ. Κρίμα και φτού της της παλιο αδερφής μου της σουρτούκο! Κρίμα και φτου της πεθεράς σου. Και να σου πω όμως... κι εσύ ρε αδερφέ μου δεν έκανες καμμιά κίνηση να την κρατήσεις την κουκλίτσα σου. Ουτε ένα γράμμα, μια λέξη, μια φωτο, μια αφιέρωση... Να τώρα τα κέρατα να... βοήθειά σου Μπατουλη μου.... Μην στενοχωριέσαι όμως θα αποκατασταθεις λείαν συντόμως. Τα σέβη μου Μπατουλίνο μου Σεβάχ ο φίλος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η bunny έγραψε: #8.080 22-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Click για ανάπτυξη... Ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 402 403 404 405 406 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Η Anima έγραψε: #8.074 21-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Click για ανάπτυξη... Λες για τη ναλίτα αλλά το πιο πανέμορφο τσιντσιλάκι του φόρουμ είναι ο Χουχουδίτος μου. Είναι κι αυτός σαν τη Ναλίτα να τον φας!!!!!!!!!!!!! χώρια που έχει και απίστευτο στυλ. Το στυλ -αν τολμήσω ανθρωποποίηση- του πιο τζέντλεμαν ηγετικού παθιασμένου εραστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:13 Η staman2 έγραψε: #8.075 22-09-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Η Νάλα είναι το μοναδικό περσικό που μου αρέσει... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε κυρία Νόνικα για το Ναλόνι μας αλλα να μας λέτε οτι κι ο Πέρσης μας ο σοβαρός μας κύριος ειναι αστείος με τσιγκελωτά μουστάκια απειλητικά ε... πάει πολύ. Κάτσε να μακρύνει κι άλλο το τρίχωμα του Ραμσή και οι μουστάκες και θα δεις και απο εκει γλέντια Αρχική Δημοσίευση από Anima: Λες για τη ναλίτα αλλά το πιο πανέμορφο τσιντσιλάκι του φόρουμ είναι ο Χουχουδίτος μου. Είναι κι αυτός σαν τη Ναλίτα να τον φας!!!!!!!!!!!!! χώρια που έχει και απίστευτο στυλ. Το στυλ -αν τολμήσω ανθρωποποίηση- του πιο τζέντλεμαν ηγετικού παθιασμένου εραστή! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Και ξέρεις τι λέω? Μια και ειναι και τα δυο τους ομορφουλια και μικροκαμωμένα να τα κάνουμε ζευγάρι!!???Ωραία αποκαταστησα και την κορουλα μου με σύζυγο. Ως τώρα τα ζευγη των γατουνίων μου ειναι: Τίμυ + Μπιζουδίτσα Πέρσης + Σάλυ Σεβάχ + ?? ακόμα δεν έχει βρεθει??? Μας έλεγε η Λούνα πως τον αγαπά αλλα τίποτα τώρα δεν το λέει πια... ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:16 Η staman2 έγραψε: #8.076 22-09-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κουκλιτσα μου!!! Ενα τετοιο πρωινο θελω αυριο στις 7 στο κρεβατι μου.. Click για ανάπτυξη... Εφτασεεεεεεεεεεεεεε!!!! Τι κάνετε κυρία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:20 Η Anima έγραψε: #8.077 22-09-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. ......... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Click για ανάπτυξη... Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:29 Η staman2 έγραψε: #8.078 22-09-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Click για ανάπτυξη... Ωραίααααααααααααα κι εμεις δεχόμαστε το όμορφο πατουσάκι του να μας χαϊδεύει απαλά όμως έ? Γιατι ειμαστε και λίγο στριγγλίτσες δηλ. αν νοιώσουμε πίεση τσιρίζουμε. Χθες έπαιζε με τον Πέρση κι επειδή την πίεσε λίγο περισσοτερο του έκανε μια σκηνή η άτιμη άλλο πράγμα. Αφου αναγκάστηκε πάλι να επέμβει η Λούση η σκυλίτσα η δικαστική αντιπρόσωπος όπως τη λέω εγώ Εις υγείαν λοιπόν συμπεθέρα!!! Το όνομά σου ποιο ειναι?? Εγώ ειμαι η Αναστασία. Ετσι για να αποκαλούμε η μια την άλλη με τα μικρά μας ονόματα! Και λέω να βάλουμε κ μια τούρτα να κεράσουμε τα γατόνια για τον αρραβώνα των παιδιών. Κάτσε να βρω μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #8.079 22-09-09 09:34 Εδω Σεβαχ! Αγαπητέ Μπατούλη. Η τέως αγαπημένη σου Νάλα σε πρόδωσε για νέο εραστή τον Χουχουδίτο. Της γυάλισε και της έκανε κλικ λέει. Δεν ξέρω αν ανακατεύτηκε σ΄αυτο η μάννα μας. Η παλιοπεθερά. Ομως, μην στενοχωριέσαι. Πες στη μαμα σου πως εγώ σου ετοιμάζω σε λίγες μέρες ένα νέο πανέμορφο και αθώο πιπίνι ΟΛΟΔΙΚΟ σου για να το παντρευτεις και να μην σε προδώσει ποτέ. Κρίμα και φτού της της παλιο αδερφής μου της σουρτούκο! Κρίμα και φτου της πεθεράς σου. Και να σου πω όμως... κι εσύ ρε αδερφέ μου δεν έκανες καμμιά κίνηση να την κρατήσεις την κουκλίτσα σου. Ουτε ένα γράμμα, μια λέξη, μια φωτο, μια αφιέρωση... Να τώρα τα κέρατα να... βοήθειά σου Μπατουλη μου.... Μην στενοχωριέσαι όμως θα αποκατασταθεις λείαν συντόμως. Τα σέβη μου Μπατουλίνο μου Σεβάχ ο φίλος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η bunny έγραψε: #8.080 22-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Click για ανάπτυξη... Ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 402 403 404 405 406 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Click για ανάπτυξη... Λες για τη ναλίτα αλλά το πιο πανέμορφο τσιντσιλάκι του φόρουμ είναι ο Χουχουδίτος μου. Είναι κι αυτός σαν τη Ναλίτα να τον φας!!!!!!!!!!!!! χώρια που έχει και απίστευτο στυλ. Το στυλ -αν τολμήσω ανθρωποποίηση- του πιο τζέντλεμαν ηγετικού παθιασμένου εραστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:13 Η staman2 έγραψε: #8.075 22-09-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Η Νάλα είναι το μοναδικό περσικό που μου αρέσει... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε κυρία Νόνικα για το Ναλόνι μας αλλα να μας λέτε οτι κι ο Πέρσης μας ο σοβαρός μας κύριος ειναι αστείος με τσιγκελωτά μουστάκια απειλητικά ε... πάει πολύ. Κάτσε να μακρύνει κι άλλο το τρίχωμα του Ραμσή και οι μουστάκες και θα δεις και απο εκει γλέντια Αρχική Δημοσίευση από Anima: Λες για τη ναλίτα αλλά το πιο πανέμορφο τσιντσιλάκι του φόρουμ είναι ο Χουχουδίτος μου. Είναι κι αυτός σαν τη Ναλίτα να τον φας!!!!!!!!!!!!! χώρια που έχει και απίστευτο στυλ. Το στυλ -αν τολμήσω ανθρωποποίηση- του πιο τζέντλεμαν ηγετικού παθιασμένου εραστή! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Και ξέρεις τι λέω? Μια και ειναι και τα δυο τους ομορφουλια και μικροκαμωμένα να τα κάνουμε ζευγάρι!!???Ωραία αποκαταστησα και την κορουλα μου με σύζυγο. Ως τώρα τα ζευγη των γατουνίων μου ειναι: Τίμυ + Μπιζουδίτσα Πέρσης + Σάλυ Σεβάχ + ?? ακόμα δεν έχει βρεθει??? Μας έλεγε η Λούνα πως τον αγαπά αλλα τίποτα τώρα δεν το λέει πια... ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:16 Η staman2 έγραψε: #8.076 22-09-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κουκλιτσα μου!!! Ενα τετοιο πρωινο θελω αυριο στις 7 στο κρεβατι μου.. Click για ανάπτυξη... Εφτασεεεεεεεεεεεεεε!!!! Τι κάνετε κυρία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:20 Η Anima έγραψε: #8.077 22-09-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. ......... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Click για ανάπτυξη... Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:29 Η staman2 έγραψε: #8.078 22-09-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Click για ανάπτυξη... Ωραίααααααααααααα κι εμεις δεχόμαστε το όμορφο πατουσάκι του να μας χαϊδεύει απαλά όμως έ? Γιατι ειμαστε και λίγο στριγγλίτσες δηλ. αν νοιώσουμε πίεση τσιρίζουμε. Χθες έπαιζε με τον Πέρση κι επειδή την πίεσε λίγο περισσοτερο του έκανε μια σκηνή η άτιμη άλλο πράγμα. Αφου αναγκάστηκε πάλι να επέμβει η Λούση η σκυλίτσα η δικαστική αντιπρόσωπος όπως τη λέω εγώ Εις υγείαν λοιπόν συμπεθέρα!!! Το όνομά σου ποιο ειναι?? Εγώ ειμαι η Αναστασία. Ετσι για να αποκαλούμε η μια την άλλη με τα μικρά μας ονόματα! Και λέω να βάλουμε κ μια τούρτα να κεράσουμε τα γατόνια για τον αρραβώνα των παιδιών. Κάτσε να βρω μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #8.079 22-09-09 09:34 Εδω Σεβαχ! Αγαπητέ Μπατούλη. Η τέως αγαπημένη σου Νάλα σε πρόδωσε για νέο εραστή τον Χουχουδίτο. Της γυάλισε και της έκανε κλικ λέει. Δεν ξέρω αν ανακατεύτηκε σ΄αυτο η μάννα μας. Η παλιοπεθερά. Ομως, μην στενοχωριέσαι. Πες στη μαμα σου πως εγώ σου ετοιμάζω σε λίγες μέρες ένα νέο πανέμορφο και αθώο πιπίνι ΟΛΟΔΙΚΟ σου για να το παντρευτεις και να μην σε προδώσει ποτέ. Κρίμα και φτού της της παλιο αδερφής μου της σουρτούκο! Κρίμα και φτου της πεθεράς σου. Και να σου πω όμως... κι εσύ ρε αδερφέ μου δεν έκανες καμμιά κίνηση να την κρατήσεις την κουκλίτσα σου. Ουτε ένα γράμμα, μια λέξη, μια φωτο, μια αφιέρωση... Να τώρα τα κέρατα να... βοήθειά σου Μπατουλη μου.... Μην στενοχωριέσαι όμως θα αποκατασταθεις λείαν συντόμως. Τα σέβη μου Μπατουλίνο μου Σεβάχ ο φίλος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η bunny έγραψε: #8.080 22-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Click για ανάπτυξη... Ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 402 403 404 405 406 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Η Νάλα είναι το μοναδικό περσικό που μου αρέσει... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα του φορουμ κι ο Περσης ειναι ο πιο...αστειος περσουλης του φορουμ!!! Δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τα μουστακια του να στρεφουν απειλητικα προς τα ματια του!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε κυρία Νόνικα για το Ναλόνι μας αλλα να μας λέτε οτι κι ο Πέρσης μας ο σοβαρός μας κύριος ειναι αστείος με τσιγκελωτά μουστάκια απειλητικά ε... πάει πολύ. Κάτσε να μακρύνει κι άλλο το τρίχωμα του Ραμσή και οι μουστάκες και θα δεις και απο εκει γλέντια Αρχική Δημοσίευση από Anima: Λες για τη ναλίτα αλλά το πιο πανέμορφο τσιντσιλάκι του φόρουμ είναι ο Χουχουδίτος μου. Είναι κι αυτός σαν τη Ναλίτα να τον φας!!!!!!!!!!!!! χώρια που έχει και απίστευτο στυλ. Το στυλ -αν τολμήσω ανθρωποποίηση- του πιο τζέντλεμαν ηγετικού παθιασμένου εραστή! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Και ξέρεις τι λέω? Μια και ειναι και τα δυο τους ομορφουλια και μικροκαμωμένα να τα κάνουμε ζευγάρι!!???Ωραία αποκαταστησα και την κορουλα μου με σύζυγο. Ως τώρα τα ζευγη των γατουνίων μου ειναι: Τίμυ + Μπιζουδίτσα Πέρσης + Σάλυ Σεβάχ + ?? ακόμα δεν έχει βρεθει??? Μας έλεγε η Λούνα πως τον αγαπά αλλα τίποτα τώρα δεν το λέει πια... ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:16 Η staman2 έγραψε: #8.076 22-09-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κουκλιτσα μου!!! Ενα τετοιο πρωινο θελω αυριο στις 7 στο κρεβατι μου.. Click για ανάπτυξη... Εφτασεεεεεεεεεεεεεε!!!! Τι κάνετε κυρία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:20 Η Anima έγραψε: #8.077 22-09-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. ......... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Click για ανάπτυξη... Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:29 Η staman2 έγραψε: #8.078 22-09-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Click για ανάπτυξη... Ωραίααααααααααααα κι εμεις δεχόμαστε το όμορφο πατουσάκι του να μας χαϊδεύει απαλά όμως έ? Γιατι ειμαστε και λίγο στριγγλίτσες δηλ. αν νοιώσουμε πίεση τσιρίζουμε. Χθες έπαιζε με τον Πέρση κι επειδή την πίεσε λίγο περισσοτερο του έκανε μια σκηνή η άτιμη άλλο πράγμα. Αφου αναγκάστηκε πάλι να επέμβει η Λούση η σκυλίτσα η δικαστική αντιπρόσωπος όπως τη λέω εγώ Εις υγείαν λοιπόν συμπεθέρα!!! Το όνομά σου ποιο ειναι?? Εγώ ειμαι η Αναστασία. Ετσι για να αποκαλούμε η μια την άλλη με τα μικρά μας ονόματα! Και λέω να βάλουμε κ μια τούρτα να κεράσουμε τα γατόνια για τον αρραβώνα των παιδιών. Κάτσε να βρω μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #8.079 22-09-09 09:34 Εδω Σεβαχ! Αγαπητέ Μπατούλη. Η τέως αγαπημένη σου Νάλα σε πρόδωσε για νέο εραστή τον Χουχουδίτο. Της γυάλισε και της έκανε κλικ λέει. Δεν ξέρω αν ανακατεύτηκε σ΄αυτο η μάννα μας. Η παλιοπεθερά. Ομως, μην στενοχωριέσαι. Πες στη μαμα σου πως εγώ σου ετοιμάζω σε λίγες μέρες ένα νέο πανέμορφο και αθώο πιπίνι ΟΛΟΔΙΚΟ σου για να το παντρευτεις και να μην σε προδώσει ποτέ. Κρίμα και φτού της της παλιο αδερφής μου της σουρτούκο! Κρίμα και φτου της πεθεράς σου. Και να σου πω όμως... κι εσύ ρε αδερφέ μου δεν έκανες καμμιά κίνηση να την κρατήσεις την κουκλίτσα σου. Ουτε ένα γράμμα, μια λέξη, μια φωτο, μια αφιέρωση... Να τώρα τα κέρατα να... βοήθειά σου Μπατουλη μου.... Μην στενοχωριέσαι όμως θα αποκατασταθεις λείαν συντόμως. Τα σέβη μου Μπατουλίνο μου Σεβάχ ο φίλος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η bunny έγραψε: #8.080 22-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Click για ανάπτυξη... Ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 402 403 404 405 406 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κουκλιτσα μου!!! Ενα τετοιο πρωινο θελω αυριο στις 7 στο κρεβατι μου.. Click για ανάπτυξη... Εφτασεεεεεεεεεεεεεε!!!! Τι κάνετε κυρία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:20 Η Anima έγραψε: #8.077 22-09-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. ......... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Click για ανάπτυξη... Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:29 Η staman2 έγραψε: #8.078 22-09-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Click για ανάπτυξη... Ωραίααααααααααααα κι εμεις δεχόμαστε το όμορφο πατουσάκι του να μας χαϊδεύει απαλά όμως έ? Γιατι ειμαστε και λίγο στριγγλίτσες δηλ. αν νοιώσουμε πίεση τσιρίζουμε. Χθες έπαιζε με τον Πέρση κι επειδή την πίεσε λίγο περισσοτερο του έκανε μια σκηνή η άτιμη άλλο πράγμα. Αφου αναγκάστηκε πάλι να επέμβει η Λούση η σκυλίτσα η δικαστική αντιπρόσωπος όπως τη λέω εγώ Εις υγείαν λοιπόν συμπεθέρα!!! Το όνομά σου ποιο ειναι?? Εγώ ειμαι η Αναστασία. Ετσι για να αποκαλούμε η μια την άλλη με τα μικρά μας ονόματα! Και λέω να βάλουμε κ μια τούρτα να κεράσουμε τα γατόνια για τον αρραβώνα των παιδιών. Κάτσε να βρω μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #8.079 22-09-09 09:34 Εδω Σεβαχ! Αγαπητέ Μπατούλη. Η τέως αγαπημένη σου Νάλα σε πρόδωσε για νέο εραστή τον Χουχουδίτο. Της γυάλισε και της έκανε κλικ λέει. Δεν ξέρω αν ανακατεύτηκε σ΄αυτο η μάννα μας. Η παλιοπεθερά. Ομως, μην στενοχωριέσαι. Πες στη μαμα σου πως εγώ σου ετοιμάζω σε λίγες μέρες ένα νέο πανέμορφο και αθώο πιπίνι ΟΛΟΔΙΚΟ σου για να το παντρευτεις και να μην σε προδώσει ποτέ. Κρίμα και φτού της της παλιο αδερφής μου της σουρτούκο! Κρίμα και φτου της πεθεράς σου. Και να σου πω όμως... κι εσύ ρε αδερφέ μου δεν έκανες καμμιά κίνηση να την κρατήσεις την κουκλίτσα σου. Ουτε ένα γράμμα, μια λέξη, μια φωτο, μια αφιέρωση... Να τώρα τα κέρατα να... βοήθειά σου Μπατουλη μου.... Μην στενοχωριέσαι όμως θα αποκατασταθεις λείαν συντόμως. Τα σέβη μου Μπατουλίνο μου Σεβάχ ο φίλος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η bunny έγραψε: #8.080 22-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Click για ανάπτυξη... Ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 402 403 404 405 406 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. ......... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΧΟΥΧΟΥΔΙΤΟΣ σου ειναι το πιο όμορφο αγοράκι τσιντσιλάκι !!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΚΑι τώρα συμφωνεις να ειναι Ναλα + Χουχουδίτος???? Ως δείγμα της αγάπης της στριγγλίτσας μας στον Χουχουδίτο αφιερώνουμε αυτό! Click για ανάπτυξη... Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:29 Η staman2 έγραψε: #8.078 22-09-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Click για ανάπτυξη... Ωραίααααααααααααα κι εμεις δεχόμαστε το όμορφο πατουσάκι του να μας χαϊδεύει απαλά όμως έ? Γιατι ειμαστε και λίγο στριγγλίτσες δηλ. αν νοιώσουμε πίεση τσιρίζουμε. Χθες έπαιζε με τον Πέρση κι επειδή την πίεσε λίγο περισσοτερο του έκανε μια σκηνή η άτιμη άλλο πράγμα. Αφου αναγκάστηκε πάλι να επέμβει η Λούση η σκυλίτσα η δικαστική αντιπρόσωπος όπως τη λέω εγώ Εις υγείαν λοιπόν συμπεθέρα!!! Το όνομά σου ποιο ειναι?? Εγώ ειμαι η Αναστασία. Ετσι για να αποκαλούμε η μια την άλλη με τα μικρά μας ονόματα! Και λέω να βάλουμε κ μια τούρτα να κεράσουμε τα γατόνια για τον αρραβώνα των παιδιών. Κάτσε να βρω μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #8.079 22-09-09 09:34 Εδω Σεβαχ! Αγαπητέ Μπατούλη. Η τέως αγαπημένη σου Νάλα σε πρόδωσε για νέο εραστή τον Χουχουδίτο. Της γυάλισε και της έκανε κλικ λέει. Δεν ξέρω αν ανακατεύτηκε σ΄αυτο η μάννα μας. Η παλιοπεθερά. Ομως, μην στενοχωριέσαι. Πες στη μαμα σου πως εγώ σου ετοιμάζω σε λίγες μέρες ένα νέο πανέμορφο και αθώο πιπίνι ΟΛΟΔΙΚΟ σου για να το παντρευτεις και να μην σε προδώσει ποτέ. Κρίμα και φτού της της παλιο αδερφής μου της σουρτούκο! Κρίμα και φτου της πεθεράς σου. Και να σου πω όμως... κι εσύ ρε αδερφέ μου δεν έκανες καμμιά κίνηση να την κρατήσεις την κουκλίτσα σου. Ουτε ένα γράμμα, μια λέξη, μια φωτο, μια αφιέρωση... Να τώρα τα κέρατα να... βοήθειά σου Μπατουλη μου.... Μην στενοχωριέσαι όμως θα αποκατασταθεις λείαν συντόμως. Τα σέβη μου Μπατουλίνο μου Σεβάχ ο φίλος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η bunny έγραψε: #8.080 22-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Click για ανάπτυξη... Ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 402 403 404 405 406 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Anima: Tι ωραία! Ευχαριστούμε για το άνθος και τις καρδούλες! Συμφωνώ ως πεθερά για το ζευγαράκι: ζητούμε το χέρι σας και δίνουμε το δικό μας! Το ζευγάρι των πανέμορφων! Θα σας βάλω νέες φωτο του Χουχουδίτου μόλις τελειώσω την αγχωτική δουλειά ποου κάνω, αρχές Νοέμβρη! Click για ανάπτυξη... Ωραίααααααααααααα κι εμεις δεχόμαστε το όμορφο πατουσάκι του να μας χαϊδεύει απαλά όμως έ? Γιατι ειμαστε και λίγο στριγγλίτσες δηλ. αν νοιώσουμε πίεση τσιρίζουμε. Χθες έπαιζε με τον Πέρση κι επειδή την πίεσε λίγο περισσοτερο του έκανε μια σκηνή η άτιμη άλλο πράγμα. Αφου αναγκάστηκε πάλι να επέμβει η Λούση η σκυλίτσα η δικαστική αντιπρόσωπος όπως τη λέω εγώ Εις υγείαν λοιπόν συμπεθέρα!!! Το όνομά σου ποιο ειναι?? Εγώ ειμαι η Αναστασία. Ετσι για να αποκαλούμε η μια την άλλη με τα μικρά μας ονόματα! Και λέω να βάλουμε κ μια τούρτα να κεράσουμε τα γατόνια για τον αρραβώνα των παιδιών. Κάτσε να βρω μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #8.079 22-09-09 09:34 Εδω Σεβαχ! Αγαπητέ Μπατούλη. Η τέως αγαπημένη σου Νάλα σε πρόδωσε για νέο εραστή τον Χουχουδίτο. Της γυάλισε και της έκανε κλικ λέει. Δεν ξέρω αν ανακατεύτηκε σ΄αυτο η μάννα μας. Η παλιοπεθερά. Ομως, μην στενοχωριέσαι. Πες στη μαμα σου πως εγώ σου ετοιμάζω σε λίγες μέρες ένα νέο πανέμορφο και αθώο πιπίνι ΟΛΟΔΙΚΟ σου για να το παντρευτεις και να μην σε προδώσει ποτέ. Κρίμα και φτού της της παλιο αδερφής μου της σουρτούκο! Κρίμα και φτου της πεθεράς σου. Και να σου πω όμως... κι εσύ ρε αδερφέ μου δεν έκανες καμμιά κίνηση να την κρατήσεις την κουκλίτσα σου. Ουτε ένα γράμμα, μια λέξη, μια φωτο, μια αφιέρωση... Να τώρα τα κέρατα να... βοήθειά σου Μπατουλη μου.... Μην στενοχωριέσαι όμως θα αποκατασταθεις λείαν συντόμως. Τα σέβη μου Μπατουλίνο μου Σεβάχ ο φίλος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η bunny έγραψε: #8.080 22-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Click για ανάπτυξη... Ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 402 403 404 405 406 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 404 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εδω Σεβαχ! Αγαπητέ Μπατούλη. Η τέως αγαπημένη σου Νάλα σε πρόδωσε για νέο εραστή τον Χουχουδίτο. Της γυάλισε και της έκανε κλικ λέει. Δεν ξέρω αν ανακατεύτηκε σ΄αυτο η μάννα μας. Η παλιοπεθερά. Ομως, μην στενοχωριέσαι. Πες στη μαμα σου πως εγώ σου ετοιμάζω σε λίγες μέρες ένα νέο πανέμορφο και αθώο πιπίνι ΟΛΟΔΙΚΟ σου για να το παντρευτεις και να μην σε προδώσει ποτέ. Κρίμα και φτού της της παλιο αδερφής μου της σουρτούκο! Κρίμα και φτου της πεθεράς σου. Και να σου πω όμως... κι εσύ ρε αδερφέ μου δεν έκανες καμμιά κίνηση να την κρατήσεις την κουκλίτσα σου. Ουτε ένα γράμμα, μια λέξη, μια φωτο, μια αφιέρωση... Να τώρα τα κέρατα να... βοήθειά σου Μπατουλη μου.... Μην στενοχωριέσαι όμως θα αποκατασταθεις λείαν συντόμως. Τα σέβη μου Μπατουλίνο μου Σεβάχ ο φίλος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η bunny έγραψε: #8.080 22-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Click για ανάπτυξη... Ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε καλό μου. Μάλλον σου αρέσει γιατι ειναι τσιντσιλάκι και έχει μυτάκι ενω τα άλλα που δεν σου αρέσουν ειναι πλακουτσωμυτάκια Click για ανάπτυξη... Ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.