Περσίας maniacs

Αναστασία μου το εκτροφείο δεν θα μου το χαρίσει η Δώρα θα το κάνω εγώ λειτουργική κατάλειψη αφού την στείλω στο outer space. :D
Τώρα την ρωτάω τι θα μου χαρίσει με την θέληση της κατάλαβες;:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αααααα τωρα το κατάλαβα ακριβώς. Εμ κι εσύ νούμερο 1 και 2???Αντε ντε! Καλα του έκανε η Μόιρα.:lol:

Νικολέτα πανέμορφα τα περσόνια ε? :up:
Ναι ναι ! :D:D
Δυστηχώς δεν έχω:( αλλα παρηγοριέμαι στο σπίτι της φιλενάδας μου που έχει 5 . Κάθε φορά που πάω ευχαριστιέμαι ζούμπιγμα. Το δε καλοκαίρι που πήγα διακοπές στο σπίτι της όποτε τα έβρισκα στην γωνία τα άρπαζα και τα φιλούσα. Έχει έναν θεόρατο ασπρόμαυρο αντράκλα (κούκλο!!)που τον φωνάζει μπέμπη και έχει πολύ πλάκα το μέγεθος σε σχέση με το όνομα.
Κάποτε θα αγοράσω και εγώ. Θα ήθελα να πάρω ένα τσιντσιλά που μου αρέσει πάρα πολύ.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα γιατί; μήπως οι τουαλέτες μυρίζουν από τις ορμόνες των Νορβιγών κ φοβάται να μπει μέσα;:hmm:

Είναι τσιντσιλάκι ναι ναι από το ιντερνετ είναι η φωτογραφία
Οχι,εχουμε δυο αμμολεκανες που καθαριζονται δυο φορες τη μερα,και δεν τα κανει ποτε εκτος.Ηταν λες και το εκανε επιτηδες.

Οχι,εχουμε δυο αμμολεκανες που καθαριζονται δυο φορες τη μερα,και δεν τα κανει ποτε εκτος.Ηταν λες και το εκανε επιτηδες.
Η μυρωδιά από τις ορμονες δεν φεύγει με τον καθαρισμό :( κ όπως μου έλεγε η εκτορφέας τα στειρωμένα γατιά θεωρούν τα αστείρωτα σαν απειλή λόγω των ορμονών :( κάποια στιγμή δλδ θα πρέπει να τα χωρίσεις.
Εκτός κ άν ο αδελφούλης σου θέλησε να ξεκουνισει λίγο το μουρμουράκι από τον ύπνο του κ αυτή το πήρε ως βαριά προσβολή κ τον ξε@@σε :lol::lol:

Σαν ψυχολογικό ακουγεται. Κάτι έγινε . Ψάξετο. Εμένα όταν έφερα ένα μωρό στο σπίτι που λέτε ότι πήγε και κατ@#$σε??
Επάνω στον πάγκο της ΚΟΥΖΙΝΑΣ Θεέεεε μου !!! στην αρχή δεν κατάλαβα τι ήταν όταν όμως κατάλαβα ΕΦΡΙΞΑ .Όταν έχεις ζώα όμως όλα να τα περιμένεις. Δεν φταίνε αυτά τα καημένα. Εμείς τα έχουμε πάρει από έξω από την φύση τους και τα έχουμε κλειδωμένα μέσα.

εντάξει έχεις δίκιο σ αυτό που λες αλλά κ το έξω πλέον δεν είναι κ τόσο φύση, άλλωστε η Μόιρα ποτέ δεν έζησε έξω για να ξέρει πως είναι. Το ζήτημα με την γατούλα είναι σίγουρα ψυχολογικό αλλά πρέπει να βρεθεί η αιτία που προκάλεσε αυτή την αλλαγή συμπεριφοράς:(

Παιδια δεν το εχει ξανακανει στο παρελθον,ουτε το εκανε ξανα ολη μερα χτες,ουτε σημερα απο οτι μου ειπε η μαμα μου.

Ναι ναι ! :D:D
Δυστηχώς δεν έχω:( αλλα παρηγοριέμαι στο σπίτι της φιλενάδας μου που έχει 5 . Κάθε φορά που πάω ευχαριστιέμαι ζούμπιγμα. Το δε καλοκαίρι που πήγα διακοπές στο σπίτι της όποτε τα έβρισκα στην γωνία τα άρπαζα και τα φιλούσα. Έχει έναν θεόρατο ασπρόμαυρο αντράκλα (κούκλο!!)που τον φωνάζει μπέμπη και έχει πολύ πλάκα το μέγεθος σε σχέση με το όνομα.
Κάποτε θα αγοράσω και εγώ. Θα ήθελα να πάρω ένα τσιντσιλά που μου αρέσει πάρα πολύ.:)
Eυχομαι να πραγματοποιήσεις την επιθυμία σου λοιπόν!:)
Πω πω η φίλη σου φαντάζομαι δουλειές με φουντες θα έχει όπως εγω. Απο βούρτσισμα και χτένισμα και μπανια εννοώ!!! Και ματάκια κι όλα τα σχετικά. Ειναι πανέμορφα τα άτιμα αλλα το τίμημα για να τα διατηρεις οπως πρέπει ειναι κι αυτο σπουδαίο. Αλλα πρέπει να τα λατρεύεις ως φυλή για να τα έχεις και να τα περιποιείσαι!!!
:)
Παιδια δεν το εχει ξανακανει στο παρελθον,ουτε το εκανε ξανα ολη μερα χτες,ουτε σημερα απο οτι μου ειπε η μαμα μου.
Μωρε τι ψάχνεις? Τυχαιο θα ήταν. Το Μοϊράκι μπερδεύτηκε. Μην αγχωνεσαι. :)

Αναστασία μου το εκτροφείο δεν θα μου το χαρίσει η Δώρα θα το κάνω εγώ λειτουργική κατάλειψη αφού την στείλω στο outer space. :D
Τώρα την ρωτάω τι θα μου χαρίσει με την θέληση της κατάλαβες;:lol:
Αααα μάλιστα. :PΚατάλαβα. Αλλα δεν απαντησε απ΄ό,τι είδα:hmm::hmm::hmm:

Σιγα μην απαντησω.:P
Τι μπερδευτηκε καλε η χαζη;Τελος παντων δεν ειναι ουτε στρεσσαρισμενη,ουτε την ενοχλουν οι ορμονες (παρολο που οι δικες της ορμονες μας ταλαιπωρουν ολες).Βρε λες να μαρκαρει;

Κάτι συνέβει και την πείραξε. Οι γάτες είναι τόσο καθαρά ζώα. Εγώ προχτές στείρωσα την κοπέλα μου και το καημένο μετην ένεση και όμως ήθελε να σηκωθεί να πάει στο μπάνιο. Καλά είχε πολύ πλάκα έφτασε μέχρι το κουτί της άμμου έβαλε μέσα τα δύο της μπροστινα πόδια και έκανε φυσικά τσίσα από έξω, αφου ήταν σχεδόν όλη έξω . Και μετά έφυγε νομίζοντας ότι τα έκανε μέσα. Το γλυκούλι μου ούτε που του είπα κάτι.:inlove::inlove:

Οχι τον Σειριοοοοοο...
Παρτε τα ολα,αλλα οχι το Σειριακι μουυυυυ...
Παιδια χτες φρικαρα,ανεβηκε η Μόιρα πάνω στο κρεβατι σου αδερφου μου την ωρα που την κοιτουσε,και εκανε και νουμερο 1 και νουμερο 2.Τι στο καλο επαθε;
Δεν το πιστεύω:blink::blink:χθες έπαθα το ίδιο πράγμα με τον Φοίβο:redface:αλλά το κρεβάτι ήταν της γιαγιάς μου...δεν ξέρω τι τον έπιασε συνήθως ξαπλώνει εκεί δεν έχει ξανακάνει κάτι παρόμοιο:hmm:

εντάξει έχεις δίκιο σ αυτό που λες αλλά κ το έξω πλέον δεν είναι κ τόσο φύση, άλλωστε η Μόιρα ποτέ δεν έζησε έξω για να ξέρει πως είναι. Το ζήτημα με την γατούλα είναι σίγουρα ψυχολογικό αλλά πρέπει να βρεθεί η αιτία που προκάλεσε αυτή την αλλαγή συμπεριφοράς:(
Συμφωνώ μαυτό που γράφεις ομως να προσδιορίσω ότι όταν λέω τα πήραμε από έξω δεν εννοώ ότι τα μαζέψαμε εμεις αλλά το ότι ο άνθρωπος γενικά προσπαθεί να επιβάλει στα ζώα δικό του τρόπο ζωής. Δεν μιλάω για εμάς. Εμείς αυτήν την στιγμή κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Δεν το πιστεύω:blink::blink:χθες έπαθα το ίδιο πράγμα με τον Φοίβο:redface:αλλά το κρεβάτι ήταν της γιαγιάς μου...δεν ξέρω τι τον έπιασε συνήθως ξαπλώνει εκεί δεν έχει ξανακάνει κάτι παρόμοιο:hmm:
Μήπως κατάλαβαν ότι έχουμε εκλογές κ ψήφισαν κ αυτά :lol::lol::lol:

Καλό! Ερηξαν και αυτά την ψήφο τους:lol::lol::lol:

Τα δικά μου δεν έχουν ψηφίσει ακόμη ελπιζω να ειναι από αυτούς που θα απέχουν :lol:

Τα δικά μου δεν έχουν ψηφίσει ακόμη ελπιζω να ειναι από αυτούς που θα απέχουν :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::up::up:

Το σιγουρο ειναι οτι τα Περσακια ποτε δεν θα ψηφιζαν ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Γιατι τους θυμιζει το τροπο που δεν θα΄θελαν ποτε να τα κουρεψουν:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλησπερα περσακια!
Δειτε ενα ωραιο βιντεακι με ομορφες φατσες:
https://www.youtube.com/watch?v=GRCmdjcNcPw&feature=related

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back