ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 18:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.221 13-10-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Είδες Γιούλη ένα τέτοιο ξεροψημένο ονειρεύομαι κ ας είναι κ αρπαγμένο δεν με νοιάζει Click για ανάπτυξη... για την ακριβεια το θελουμε ξερογκαγκανιασμενο...καρβουνο από τη πολλη φωτια ειναι ονειρο τα μαυρα...γυαλιζει τοσο ομορφα η γουνα τους.... αν επαιρνα ποτε σκυλο, ενα μαυρο κοκερ θα επαιρνα...ειναι το αγαπημενο μου σκυλι...και το μαυρο ειναι τρελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 19:51 Η staman2 έγραψε: #8.222 13-10-09 19:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σημερα εχω παρα πολλη δουλεια!!! Τοση πολλη που σκεφτομαι να ασχοληθω με ξεροψημενα και μη, μπιφτεκακια Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωωωωω ομορφιαααααα!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Ναλιτα μας με τα μουστακια του Περση μας κοιταξτε ματια Click για ανάπτυξη... Γιούλη έχω πάθει ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ!!! Τι ομορφιά ειναι αυτη!!! Ναι μοιάζει ακριβώς σαν τη Νάλα μου και με τα μουστάκια του Περσουλη!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για την ακριβεια το θελουμε ξερογκαγκανιασμενο...καρβουνο από τη πολλη φωτια ειναι ονειρο τα μαυρα...γυαλιζει τοσο ομορφα η γουνα τους.... αν επαιρνα ποτε σκυλο, ενα μαυρο κοκερ θα επαιρνα...ειναι το αγαπημενο μου σκυλι...και το μαυρο ειναι τρελα Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα τα μαύρα κοκεράκια πράγματι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 23:06 Η Nonika έγραψε: #8.223 13-10-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για την ακριβεια το θελουμε ξερογκαγκανιασμενο...καρβουνο από τη πολλη φωτια ειναι ονειρο τα μαυρα...γυαλιζει τοσο ομορφα η γουνα τους.... αν επαιρνα ποτε σκυλο, ενα μαυρο κοκερ θα επαιρνα...ειναι το αγαπημενο μου σκυλι...και το μαυρο ειναι τρελα Click για ανάπτυξη... Το ονειρο μου απο μικρη! Τωρα που μεγαλωσα αν παρω σκυλο θα ειναι αδεσποτινι ιμιαιμο ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.224 14-10-09 10:35 ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΕΝΑΚΙ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.225 14-10-09 12:36 Δεν μπορουμε να το εχουμε...αλλα τουλαχιστον μπορουμε να το μπανιζουμε πεθαινω για το βλεμμα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 14:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.226 14-10-09 14:06 καταπληκτικη φωτογραφια με ενα υπεροχο contrast και τα ματια του σκυλου υπεροχα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:05 Η Felice έγραψε: #8.227 14-10-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταπληκτικη φωτογραφια με ενα υπεροχο contrast και τα ματια του σκυλου υπεροχα ε? Click για ανάπτυξη... Που είναι? Μόνο μία γλώσσα φαίνεται!!!! Εμείς παλιά είχαμε ένα μαύρο γκριφόν .Το είχαμε δίπλα μας παντού και όταν λέμε παντού παντού. Αυτό το ζώο είχε έρθει μαζί μας σε όλα τα ταξίδια.Όμως επειδή το κάναμε μπάνιο κάθε 2 βδομάδα και πιστολάκι θα ήθελα να παρατηρήσω ότι το τρίχωμα του δεν γυάλιζε . Κανονικά τα σκυλιά δεν πρέπει να τα πλένεις συχνά αλλά εμεις το είχαμε όλη την ώρα πάνω στα κρεβάτια και η μαμά μου φώναζε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.228 14-10-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Που είναι? Μόνο μία γλώσσα φαίνεται!!!! Εμείς παλιά είχαμε ένα μαύρο γκριφόν .Το είχαμε δίπλα μας παντού και όταν λέμε παντού παντού. Αυτό το ζώο είχε έρθει μαζί μας σε όλα τα ταξίδια.Όμως επειδή το κάναμε μπάνιο κάθε 2 βδομάδα και πιστολάκι θα ήθελα να παρατηρήσω ότι το τρίχωμα του δεν γυάλιζε . Κανονικά τα σκυλιά δεν πρέπει να τα πλένεις συχνά αλλά εμεις το είχαμε όλη την ώρα πάνω στα κρεβάτια και η μαμά μου φώναζε. Click για ανάπτυξη... εμ αμα φαινοτανε θα εκανα εγω πλακα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η Felice έγραψε: #8.229 14-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμ αμα φαινοτανε θα εκανα εγω πλακα? Click για ανάπτυξη... Λέω και εγώ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:56 Η elvenstar: #8.230 14-10-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΕΝΑΚΙ ΜΑΣ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωωω! σας αφιερώνω κ εγώ ένα ξεροψημένο κεφτεδάκι (επειδή είναι ακόμα μικρό μετά όταν μεγαλώνουν γίνονται σαν τον μπιφτέκι που μου αφιέρωσε η Γιούλη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:01 Η Nonika έγραψε: #8.231 14-10-09 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορουμε να το εχουμε...αλλα τουλαχιστον μπορουμε να το μπανιζουμε πεθαινω για το βλεμμα τους Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταπληκτικη φωτογραφια με ενα υπεροχο contrast και τα ματια του σκυλου υπεροχα ε? Click για ανάπτυξη... Αααααχ,τι μωρο ειναι αυτο!!!! Οντως ειναι το βλεμμα τους,σε κανει να λιωνεις,τοσο γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.232 14-10-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστωωωωωω! σας αφιερώνω κ εγώ ένα ξεροψημένο κεφτεδάκι (επειδή είναι ακόμα μικρό μετά όταν μεγαλώνουν γίνονται σαν τον μπιφτέκι που μου αφιέρωσε η Γιούλη ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:08 Η elvenstar: #8.233 14-10-09 16:08 Συμφωνώ με την προλαλήσασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #8.234 14-10-09 16:14 Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:16 Η Nonika έγραψε: #8.235 14-10-09 16:16 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η elvenstar: #8.236 14-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τώρα ήθελα την Αναστασία εδώ να τσιρίξει αλλά αφού δεν ειναι θα το κάνω εγώ αααααααααααααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:22 Η Νεκταρια έγραψε: #8.237 14-10-09 16:22 Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:26 Η Νεκταρια έγραψε: #8.238 14-10-09 16:26 Ελα κι αλλη μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η elvenstar: #8.239 14-10-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Click για ανάπτυξη... ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Να κρατήσετε πρακτικά παρακαλώ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα κι αλλη μια Click για ανάπτυξη... Και το μοντέλο καταπληκτικό Νεκταρία αλλά κ η επεξεργασία της φωτογραφίας τέλεια Ψήφο στην Ομπάμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η avtwvia έγραψε: #8.240 14-10-09 16:32 Θελω και εγω Ομπαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 410 411 412 413 414 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Είδες Γιούλη ένα τέτοιο ξεροψημένο ονειρεύομαι κ ας είναι κ αρπαγμένο δεν με νοιάζει Click για ανάπτυξη... για την ακριβεια το θελουμε ξερογκαγκανιασμενο...καρβουνο από τη πολλη φωτια ειναι ονειρο τα μαυρα...γυαλιζει τοσο ομορφα η γουνα τους.... αν επαιρνα ποτε σκυλο, ενα μαυρο κοκερ θα επαιρνα...ειναι το αγαπημενο μου σκυλι...και το μαυρο ειναι τρελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 19:51 Η staman2 έγραψε: #8.222 13-10-09 19:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σημερα εχω παρα πολλη δουλεια!!! Τοση πολλη που σκεφτομαι να ασχοληθω με ξεροψημενα και μη, μπιφτεκακια Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωωωωω ομορφιαααααα!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Ναλιτα μας με τα μουστακια του Περση μας κοιταξτε ματια Click για ανάπτυξη... Γιούλη έχω πάθει ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ!!! Τι ομορφιά ειναι αυτη!!! Ναι μοιάζει ακριβώς σαν τη Νάλα μου και με τα μουστάκια του Περσουλη!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για την ακριβεια το θελουμε ξερογκαγκανιασμενο...καρβουνο από τη πολλη φωτια ειναι ονειρο τα μαυρα...γυαλιζει τοσο ομορφα η γουνα τους.... αν επαιρνα ποτε σκυλο, ενα μαυρο κοκερ θα επαιρνα...ειναι το αγαπημενο μου σκυλι...και το μαυρο ειναι τρελα Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα τα μαύρα κοκεράκια πράγματι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 23:06 Η Nonika έγραψε: #8.223 13-10-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για την ακριβεια το θελουμε ξερογκαγκανιασμενο...καρβουνο από τη πολλη φωτια ειναι ονειρο τα μαυρα...γυαλιζει τοσο ομορφα η γουνα τους.... αν επαιρνα ποτε σκυλο, ενα μαυρο κοκερ θα επαιρνα...ειναι το αγαπημενο μου σκυλι...και το μαυρο ειναι τρελα Click για ανάπτυξη... Το ονειρο μου απο μικρη! Τωρα που μεγαλωσα αν παρω σκυλο θα ειναι αδεσποτινι ιμιαιμο ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.224 14-10-09 10:35 ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΕΝΑΚΙ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.225 14-10-09 12:36 Δεν μπορουμε να το εχουμε...αλλα τουλαχιστον μπορουμε να το μπανιζουμε πεθαινω για το βλεμμα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 14:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.226 14-10-09 14:06 καταπληκτικη φωτογραφια με ενα υπεροχο contrast και τα ματια του σκυλου υπεροχα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:05 Η Felice έγραψε: #8.227 14-10-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταπληκτικη φωτογραφια με ενα υπεροχο contrast και τα ματια του σκυλου υπεροχα ε? Click για ανάπτυξη... Που είναι? Μόνο μία γλώσσα φαίνεται!!!! Εμείς παλιά είχαμε ένα μαύρο γκριφόν .Το είχαμε δίπλα μας παντού και όταν λέμε παντού παντού. Αυτό το ζώο είχε έρθει μαζί μας σε όλα τα ταξίδια.Όμως επειδή το κάναμε μπάνιο κάθε 2 βδομάδα και πιστολάκι θα ήθελα να παρατηρήσω ότι το τρίχωμα του δεν γυάλιζε . Κανονικά τα σκυλιά δεν πρέπει να τα πλένεις συχνά αλλά εμεις το είχαμε όλη την ώρα πάνω στα κρεβάτια και η μαμά μου φώναζε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.228 14-10-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Που είναι? Μόνο μία γλώσσα φαίνεται!!!! Εμείς παλιά είχαμε ένα μαύρο γκριφόν .Το είχαμε δίπλα μας παντού και όταν λέμε παντού παντού. Αυτό το ζώο είχε έρθει μαζί μας σε όλα τα ταξίδια.Όμως επειδή το κάναμε μπάνιο κάθε 2 βδομάδα και πιστολάκι θα ήθελα να παρατηρήσω ότι το τρίχωμα του δεν γυάλιζε . Κανονικά τα σκυλιά δεν πρέπει να τα πλένεις συχνά αλλά εμεις το είχαμε όλη την ώρα πάνω στα κρεβάτια και η μαμά μου φώναζε. Click για ανάπτυξη... εμ αμα φαινοτανε θα εκανα εγω πλακα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η Felice έγραψε: #8.229 14-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμ αμα φαινοτανε θα εκανα εγω πλακα? Click για ανάπτυξη... Λέω και εγώ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:56 Η elvenstar: #8.230 14-10-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΕΝΑΚΙ ΜΑΣ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωωω! σας αφιερώνω κ εγώ ένα ξεροψημένο κεφτεδάκι (επειδή είναι ακόμα μικρό μετά όταν μεγαλώνουν γίνονται σαν τον μπιφτέκι που μου αφιέρωσε η Γιούλη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:01 Η Nonika έγραψε: #8.231 14-10-09 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορουμε να το εχουμε...αλλα τουλαχιστον μπορουμε να το μπανιζουμε πεθαινω για το βλεμμα τους Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταπληκτικη φωτογραφια με ενα υπεροχο contrast και τα ματια του σκυλου υπεροχα ε? Click για ανάπτυξη... Αααααχ,τι μωρο ειναι αυτο!!!! Οντως ειναι το βλεμμα τους,σε κανει να λιωνεις,τοσο γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.232 14-10-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστωωωωωω! σας αφιερώνω κ εγώ ένα ξεροψημένο κεφτεδάκι (επειδή είναι ακόμα μικρό μετά όταν μεγαλώνουν γίνονται σαν τον μπιφτέκι που μου αφιέρωσε η Γιούλη ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:08 Η elvenstar: #8.233 14-10-09 16:08 Συμφωνώ με την προλαλήσασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #8.234 14-10-09 16:14 Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:16 Η Nonika έγραψε: #8.235 14-10-09 16:16 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η elvenstar: #8.236 14-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τώρα ήθελα την Αναστασία εδώ να τσιρίξει αλλά αφού δεν ειναι θα το κάνω εγώ αααααααααααααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:22 Η Νεκταρια έγραψε: #8.237 14-10-09 16:22 Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:26 Η Νεκταρια έγραψε: #8.238 14-10-09 16:26 Ελα κι αλλη μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η elvenstar: #8.239 14-10-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Click για ανάπτυξη... ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Να κρατήσετε πρακτικά παρακαλώ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα κι αλλη μια Click για ανάπτυξη... Και το μοντέλο καταπληκτικό Νεκταρία αλλά κ η επεξεργασία της φωτογραφίας τέλεια Ψήφο στην Ομπάμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η avtwvia έγραψε: #8.240 14-10-09 16:32 Θελω και εγω Ομπαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 410 411 412 413 414 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σημερα εχω παρα πολλη δουλεια!!! Τοση πολλη που σκεφτομαι να ασχοληθω με ξεροψημενα και μη, μπιφτεκακια Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωωωωω ομορφιαααααα!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Ναλιτα μας με τα μουστακια του Περση μας κοιταξτε ματια Click για ανάπτυξη... Γιούλη έχω πάθει ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ!!! Τι ομορφιά ειναι αυτη!!! Ναι μοιάζει ακριβώς σαν τη Νάλα μου και με τα μουστάκια του Περσουλη!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για την ακριβεια το θελουμε ξερογκαγκανιασμενο...καρβουνο από τη πολλη φωτια ειναι ονειρο τα μαυρα...γυαλιζει τοσο ομορφα η γουνα τους.... αν επαιρνα ποτε σκυλο, ενα μαυρο κοκερ θα επαιρνα...ειναι το αγαπημενο μου σκυλι...και το μαυρο ειναι τρελα Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα τα μαύρα κοκεράκια πράγματι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 23:06 Η Nonika έγραψε: #8.223 13-10-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για την ακριβεια το θελουμε ξερογκαγκανιασμενο...καρβουνο από τη πολλη φωτια ειναι ονειρο τα μαυρα...γυαλιζει τοσο ομορφα η γουνα τους.... αν επαιρνα ποτε σκυλο, ενα μαυρο κοκερ θα επαιρνα...ειναι το αγαπημενο μου σκυλι...και το μαυρο ειναι τρελα Click για ανάπτυξη... Το ονειρο μου απο μικρη! Τωρα που μεγαλωσα αν παρω σκυλο θα ειναι αδεσποτινι ιμιαιμο ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.224 14-10-09 10:35 ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΕΝΑΚΙ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.225 14-10-09 12:36 Δεν μπορουμε να το εχουμε...αλλα τουλαχιστον μπορουμε να το μπανιζουμε πεθαινω για το βλεμμα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 14:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.226 14-10-09 14:06 καταπληκτικη φωτογραφια με ενα υπεροχο contrast και τα ματια του σκυλου υπεροχα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:05 Η Felice έγραψε: #8.227 14-10-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταπληκτικη φωτογραφια με ενα υπεροχο contrast και τα ματια του σκυλου υπεροχα ε? Click για ανάπτυξη... Που είναι? Μόνο μία γλώσσα φαίνεται!!!! Εμείς παλιά είχαμε ένα μαύρο γκριφόν .Το είχαμε δίπλα μας παντού και όταν λέμε παντού παντού. Αυτό το ζώο είχε έρθει μαζί μας σε όλα τα ταξίδια.Όμως επειδή το κάναμε μπάνιο κάθε 2 βδομάδα και πιστολάκι θα ήθελα να παρατηρήσω ότι το τρίχωμα του δεν γυάλιζε . Κανονικά τα σκυλιά δεν πρέπει να τα πλένεις συχνά αλλά εμεις το είχαμε όλη την ώρα πάνω στα κρεβάτια και η μαμά μου φώναζε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.228 14-10-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Που είναι? Μόνο μία γλώσσα φαίνεται!!!! Εμείς παλιά είχαμε ένα μαύρο γκριφόν .Το είχαμε δίπλα μας παντού και όταν λέμε παντού παντού. Αυτό το ζώο είχε έρθει μαζί μας σε όλα τα ταξίδια.Όμως επειδή το κάναμε μπάνιο κάθε 2 βδομάδα και πιστολάκι θα ήθελα να παρατηρήσω ότι το τρίχωμα του δεν γυάλιζε . Κανονικά τα σκυλιά δεν πρέπει να τα πλένεις συχνά αλλά εμεις το είχαμε όλη την ώρα πάνω στα κρεβάτια και η μαμά μου φώναζε. Click για ανάπτυξη... εμ αμα φαινοτανε θα εκανα εγω πλακα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η Felice έγραψε: #8.229 14-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμ αμα φαινοτανε θα εκανα εγω πλακα? Click για ανάπτυξη... Λέω και εγώ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:56 Η elvenstar: #8.230 14-10-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΕΝΑΚΙ ΜΑΣ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωωω! σας αφιερώνω κ εγώ ένα ξεροψημένο κεφτεδάκι (επειδή είναι ακόμα μικρό μετά όταν μεγαλώνουν γίνονται σαν τον μπιφτέκι που μου αφιέρωσε η Γιούλη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:01 Η Nonika έγραψε: #8.231 14-10-09 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορουμε να το εχουμε...αλλα τουλαχιστον μπορουμε να το μπανιζουμε πεθαινω για το βλεμμα τους Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταπληκτικη φωτογραφια με ενα υπεροχο contrast και τα ματια του σκυλου υπεροχα ε? Click για ανάπτυξη... Αααααχ,τι μωρο ειναι αυτο!!!! Οντως ειναι το βλεμμα τους,σε κανει να λιωνεις,τοσο γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.232 14-10-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστωωωωωω! σας αφιερώνω κ εγώ ένα ξεροψημένο κεφτεδάκι (επειδή είναι ακόμα μικρό μετά όταν μεγαλώνουν γίνονται σαν τον μπιφτέκι που μου αφιέρωσε η Γιούλη ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:08 Η elvenstar: #8.233 14-10-09 16:08 Συμφωνώ με την προλαλήσασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #8.234 14-10-09 16:14 Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:16 Η Nonika έγραψε: #8.235 14-10-09 16:16 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η elvenstar: #8.236 14-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τώρα ήθελα την Αναστασία εδώ να τσιρίξει αλλά αφού δεν ειναι θα το κάνω εγώ αααααααααααααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:22 Η Νεκταρια έγραψε: #8.237 14-10-09 16:22 Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:26 Η Νεκταρια έγραψε: #8.238 14-10-09 16:26 Ελα κι αλλη μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η elvenstar: #8.239 14-10-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Click για ανάπτυξη... ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Να κρατήσετε πρακτικά παρακαλώ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα κι αλλη μια Click για ανάπτυξη... Και το μοντέλο καταπληκτικό Νεκταρία αλλά κ η επεξεργασία της φωτογραφίας τέλεια Ψήφο στην Ομπάμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η avtwvia έγραψε: #8.240 14-10-09 16:32 Θελω και εγω Ομπαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 410 411 412 413 414 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για την ακριβεια το θελουμε ξερογκαγκανιασμενο...καρβουνο από τη πολλη φωτια ειναι ονειρο τα μαυρα...γυαλιζει τοσο ομορφα η γουνα τους.... αν επαιρνα ποτε σκυλο, ενα μαυρο κοκερ θα επαιρνα...ειναι το αγαπημενο μου σκυλι...και το μαυρο ειναι τρελα Click για ανάπτυξη... Το ονειρο μου απο μικρη! Τωρα που μεγαλωσα αν παρω σκυλο θα ειναι αδεσποτινι ιμιαιμο ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.224 14-10-09 10:35 ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΕΝΑΚΙ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.225 14-10-09 12:36 Δεν μπορουμε να το εχουμε...αλλα τουλαχιστον μπορουμε να το μπανιζουμε πεθαινω για το βλεμμα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 14:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.226 14-10-09 14:06 καταπληκτικη φωτογραφια με ενα υπεροχο contrast και τα ματια του σκυλου υπεροχα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:05 Η Felice έγραψε: #8.227 14-10-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταπληκτικη φωτογραφια με ενα υπεροχο contrast και τα ματια του σκυλου υπεροχα ε? Click για ανάπτυξη... Που είναι? Μόνο μία γλώσσα φαίνεται!!!! Εμείς παλιά είχαμε ένα μαύρο γκριφόν .Το είχαμε δίπλα μας παντού και όταν λέμε παντού παντού. Αυτό το ζώο είχε έρθει μαζί μας σε όλα τα ταξίδια.Όμως επειδή το κάναμε μπάνιο κάθε 2 βδομάδα και πιστολάκι θα ήθελα να παρατηρήσω ότι το τρίχωμα του δεν γυάλιζε . Κανονικά τα σκυλιά δεν πρέπει να τα πλένεις συχνά αλλά εμεις το είχαμε όλη την ώρα πάνω στα κρεβάτια και η μαμά μου φώναζε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.228 14-10-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Που είναι? Μόνο μία γλώσσα φαίνεται!!!! Εμείς παλιά είχαμε ένα μαύρο γκριφόν .Το είχαμε δίπλα μας παντού και όταν λέμε παντού παντού. Αυτό το ζώο είχε έρθει μαζί μας σε όλα τα ταξίδια.Όμως επειδή το κάναμε μπάνιο κάθε 2 βδομάδα και πιστολάκι θα ήθελα να παρατηρήσω ότι το τρίχωμα του δεν γυάλιζε . Κανονικά τα σκυλιά δεν πρέπει να τα πλένεις συχνά αλλά εμεις το είχαμε όλη την ώρα πάνω στα κρεβάτια και η μαμά μου φώναζε. Click για ανάπτυξη... εμ αμα φαινοτανε θα εκανα εγω πλακα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η Felice έγραψε: #8.229 14-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμ αμα φαινοτανε θα εκανα εγω πλακα? Click για ανάπτυξη... Λέω και εγώ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:56 Η elvenstar: #8.230 14-10-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΕΝΑΚΙ ΜΑΣ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωωω! σας αφιερώνω κ εγώ ένα ξεροψημένο κεφτεδάκι (επειδή είναι ακόμα μικρό μετά όταν μεγαλώνουν γίνονται σαν τον μπιφτέκι που μου αφιέρωσε η Γιούλη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:01 Η Nonika έγραψε: #8.231 14-10-09 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορουμε να το εχουμε...αλλα τουλαχιστον μπορουμε να το μπανιζουμε πεθαινω για το βλεμμα τους Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταπληκτικη φωτογραφια με ενα υπεροχο contrast και τα ματια του σκυλου υπεροχα ε? Click για ανάπτυξη... Αααααχ,τι μωρο ειναι αυτο!!!! Οντως ειναι το βλεμμα τους,σε κανει να λιωνεις,τοσο γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.232 14-10-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστωωωωωω! σας αφιερώνω κ εγώ ένα ξεροψημένο κεφτεδάκι (επειδή είναι ακόμα μικρό μετά όταν μεγαλώνουν γίνονται σαν τον μπιφτέκι που μου αφιέρωσε η Γιούλη ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:08 Η elvenstar: #8.233 14-10-09 16:08 Συμφωνώ με την προλαλήσασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #8.234 14-10-09 16:14 Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:16 Η Nonika έγραψε: #8.235 14-10-09 16:16 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η elvenstar: #8.236 14-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τώρα ήθελα την Αναστασία εδώ να τσιρίξει αλλά αφού δεν ειναι θα το κάνω εγώ αααααααααααααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:22 Η Νεκταρια έγραψε: #8.237 14-10-09 16:22 Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:26 Η Νεκταρια έγραψε: #8.238 14-10-09 16:26 Ελα κι αλλη μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η elvenstar: #8.239 14-10-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Click για ανάπτυξη... ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Να κρατήσετε πρακτικά παρακαλώ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα κι αλλη μια Click για ανάπτυξη... Και το μοντέλο καταπληκτικό Νεκταρία αλλά κ η επεξεργασία της φωτογραφίας τέλεια Ψήφο στην Ομπάμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η avtwvia έγραψε: #8.240 14-10-09 16:32 Θελω και εγω Ομπαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 410 411 412 413 414 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΕΝΑΚΙ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.225 14-10-09 12:36 Δεν μπορουμε να το εχουμε...αλλα τουλαχιστον μπορουμε να το μπανιζουμε πεθαινω για το βλεμμα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 14:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.226 14-10-09 14:06 καταπληκτικη φωτογραφια με ενα υπεροχο contrast και τα ματια του σκυλου υπεροχα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:05 Η Felice έγραψε: #8.227 14-10-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταπληκτικη φωτογραφια με ενα υπεροχο contrast και τα ματια του σκυλου υπεροχα ε? Click για ανάπτυξη... Που είναι? Μόνο μία γλώσσα φαίνεται!!!! Εμείς παλιά είχαμε ένα μαύρο γκριφόν .Το είχαμε δίπλα μας παντού και όταν λέμε παντού παντού. Αυτό το ζώο είχε έρθει μαζί μας σε όλα τα ταξίδια.Όμως επειδή το κάναμε μπάνιο κάθε 2 βδομάδα και πιστολάκι θα ήθελα να παρατηρήσω ότι το τρίχωμα του δεν γυάλιζε . Κανονικά τα σκυλιά δεν πρέπει να τα πλένεις συχνά αλλά εμεις το είχαμε όλη την ώρα πάνω στα κρεβάτια και η μαμά μου φώναζε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.228 14-10-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Που είναι? Μόνο μία γλώσσα φαίνεται!!!! Εμείς παλιά είχαμε ένα μαύρο γκριφόν .Το είχαμε δίπλα μας παντού και όταν λέμε παντού παντού. Αυτό το ζώο είχε έρθει μαζί μας σε όλα τα ταξίδια.Όμως επειδή το κάναμε μπάνιο κάθε 2 βδομάδα και πιστολάκι θα ήθελα να παρατηρήσω ότι το τρίχωμα του δεν γυάλιζε . Κανονικά τα σκυλιά δεν πρέπει να τα πλένεις συχνά αλλά εμεις το είχαμε όλη την ώρα πάνω στα κρεβάτια και η μαμά μου φώναζε. Click για ανάπτυξη... εμ αμα φαινοτανε θα εκανα εγω πλακα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η Felice έγραψε: #8.229 14-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμ αμα φαινοτανε θα εκανα εγω πλακα? Click για ανάπτυξη... Λέω και εγώ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:56 Η elvenstar: #8.230 14-10-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΕΝΑΚΙ ΜΑΣ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωωω! σας αφιερώνω κ εγώ ένα ξεροψημένο κεφτεδάκι (επειδή είναι ακόμα μικρό μετά όταν μεγαλώνουν γίνονται σαν τον μπιφτέκι που μου αφιέρωσε η Γιούλη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:01 Η Nonika έγραψε: #8.231 14-10-09 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορουμε να το εχουμε...αλλα τουλαχιστον μπορουμε να το μπανιζουμε πεθαινω για το βλεμμα τους Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταπληκτικη φωτογραφια με ενα υπεροχο contrast και τα ματια του σκυλου υπεροχα ε? Click για ανάπτυξη... Αααααχ,τι μωρο ειναι αυτο!!!! Οντως ειναι το βλεμμα τους,σε κανει να λιωνεις,τοσο γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.232 14-10-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστωωωωωω! σας αφιερώνω κ εγώ ένα ξεροψημένο κεφτεδάκι (επειδή είναι ακόμα μικρό μετά όταν μεγαλώνουν γίνονται σαν τον μπιφτέκι που μου αφιέρωσε η Γιούλη ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:08 Η elvenstar: #8.233 14-10-09 16:08 Συμφωνώ με την προλαλήσασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #8.234 14-10-09 16:14 Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:16 Η Nonika έγραψε: #8.235 14-10-09 16:16 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η elvenstar: #8.236 14-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τώρα ήθελα την Αναστασία εδώ να τσιρίξει αλλά αφού δεν ειναι θα το κάνω εγώ αααααααααααααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:22 Η Νεκταρια έγραψε: #8.237 14-10-09 16:22 Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:26 Η Νεκταρια έγραψε: #8.238 14-10-09 16:26 Ελα κι αλλη μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η elvenstar: #8.239 14-10-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Click για ανάπτυξη... ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Να κρατήσετε πρακτικά παρακαλώ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα κι αλλη μια Click για ανάπτυξη... Και το μοντέλο καταπληκτικό Νεκταρία αλλά κ η επεξεργασία της φωτογραφίας τέλεια Ψήφο στην Ομπάμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η avtwvia έγραψε: #8.240 14-10-09 16:32 Θελω και εγω Ομπαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 410 411 412 413 414 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν μπορουμε να το εχουμε...αλλα τουλαχιστον μπορουμε να το μπανιζουμε πεθαινω για το βλεμμα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 14:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.226 14-10-09 14:06 καταπληκτικη φωτογραφια με ενα υπεροχο contrast και τα ματια του σκυλου υπεροχα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:05 Η Felice έγραψε: #8.227 14-10-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταπληκτικη φωτογραφια με ενα υπεροχο contrast και τα ματια του σκυλου υπεροχα ε? Click για ανάπτυξη... Που είναι? Μόνο μία γλώσσα φαίνεται!!!! Εμείς παλιά είχαμε ένα μαύρο γκριφόν .Το είχαμε δίπλα μας παντού και όταν λέμε παντού παντού. Αυτό το ζώο είχε έρθει μαζί μας σε όλα τα ταξίδια.Όμως επειδή το κάναμε μπάνιο κάθε 2 βδομάδα και πιστολάκι θα ήθελα να παρατηρήσω ότι το τρίχωμα του δεν γυάλιζε . Κανονικά τα σκυλιά δεν πρέπει να τα πλένεις συχνά αλλά εμεις το είχαμε όλη την ώρα πάνω στα κρεβάτια και η μαμά μου φώναζε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.228 14-10-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Που είναι? Μόνο μία γλώσσα φαίνεται!!!! Εμείς παλιά είχαμε ένα μαύρο γκριφόν .Το είχαμε δίπλα μας παντού και όταν λέμε παντού παντού. Αυτό το ζώο είχε έρθει μαζί μας σε όλα τα ταξίδια.Όμως επειδή το κάναμε μπάνιο κάθε 2 βδομάδα και πιστολάκι θα ήθελα να παρατηρήσω ότι το τρίχωμα του δεν γυάλιζε . Κανονικά τα σκυλιά δεν πρέπει να τα πλένεις συχνά αλλά εμεις το είχαμε όλη την ώρα πάνω στα κρεβάτια και η μαμά μου φώναζε. Click για ανάπτυξη... εμ αμα φαινοτανε θα εκανα εγω πλακα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η Felice έγραψε: #8.229 14-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμ αμα φαινοτανε θα εκανα εγω πλακα? Click για ανάπτυξη... Λέω και εγώ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:56 Η elvenstar: #8.230 14-10-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΕΝΑΚΙ ΜΑΣ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωωω! σας αφιερώνω κ εγώ ένα ξεροψημένο κεφτεδάκι (επειδή είναι ακόμα μικρό μετά όταν μεγαλώνουν γίνονται σαν τον μπιφτέκι που μου αφιέρωσε η Γιούλη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:01 Η Nonika έγραψε: #8.231 14-10-09 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορουμε να το εχουμε...αλλα τουλαχιστον μπορουμε να το μπανιζουμε πεθαινω για το βλεμμα τους Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταπληκτικη φωτογραφια με ενα υπεροχο contrast και τα ματια του σκυλου υπεροχα ε? Click για ανάπτυξη... Αααααχ,τι μωρο ειναι αυτο!!!! Οντως ειναι το βλεμμα τους,σε κανει να λιωνεις,τοσο γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.232 14-10-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστωωωωωω! σας αφιερώνω κ εγώ ένα ξεροψημένο κεφτεδάκι (επειδή είναι ακόμα μικρό μετά όταν μεγαλώνουν γίνονται σαν τον μπιφτέκι που μου αφιέρωσε η Γιούλη ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:08 Η elvenstar: #8.233 14-10-09 16:08 Συμφωνώ με την προλαλήσασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #8.234 14-10-09 16:14 Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:16 Η Nonika έγραψε: #8.235 14-10-09 16:16 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η elvenstar: #8.236 14-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τώρα ήθελα την Αναστασία εδώ να τσιρίξει αλλά αφού δεν ειναι θα το κάνω εγώ αααααααααααααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:22 Η Νεκταρια έγραψε: #8.237 14-10-09 16:22 Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:26 Η Νεκταρια έγραψε: #8.238 14-10-09 16:26 Ελα κι αλλη μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η elvenstar: #8.239 14-10-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Click για ανάπτυξη... ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Να κρατήσετε πρακτικά παρακαλώ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα κι αλλη μια Click για ανάπτυξη... Και το μοντέλο καταπληκτικό Νεκταρία αλλά κ η επεξεργασία της φωτογραφίας τέλεια Ψήφο στην Ομπάμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η avtwvia έγραψε: #8.240 14-10-09 16:32 Θελω και εγω Ομπαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 410 411 412 413 414 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καταπληκτικη φωτογραφια με ενα υπεροχο contrast και τα ματια του σκυλου υπεροχα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:05 Η Felice έγραψε: #8.227 14-10-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταπληκτικη φωτογραφια με ενα υπεροχο contrast και τα ματια του σκυλου υπεροχα ε? Click για ανάπτυξη... Που είναι? Μόνο μία γλώσσα φαίνεται!!!! Εμείς παλιά είχαμε ένα μαύρο γκριφόν .Το είχαμε δίπλα μας παντού και όταν λέμε παντού παντού. Αυτό το ζώο είχε έρθει μαζί μας σε όλα τα ταξίδια.Όμως επειδή το κάναμε μπάνιο κάθε 2 βδομάδα και πιστολάκι θα ήθελα να παρατηρήσω ότι το τρίχωμα του δεν γυάλιζε . Κανονικά τα σκυλιά δεν πρέπει να τα πλένεις συχνά αλλά εμεις το είχαμε όλη την ώρα πάνω στα κρεβάτια και η μαμά μου φώναζε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.228 14-10-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Που είναι? Μόνο μία γλώσσα φαίνεται!!!! Εμείς παλιά είχαμε ένα μαύρο γκριφόν .Το είχαμε δίπλα μας παντού και όταν λέμε παντού παντού. Αυτό το ζώο είχε έρθει μαζί μας σε όλα τα ταξίδια.Όμως επειδή το κάναμε μπάνιο κάθε 2 βδομάδα και πιστολάκι θα ήθελα να παρατηρήσω ότι το τρίχωμα του δεν γυάλιζε . Κανονικά τα σκυλιά δεν πρέπει να τα πλένεις συχνά αλλά εμεις το είχαμε όλη την ώρα πάνω στα κρεβάτια και η μαμά μου φώναζε. Click για ανάπτυξη... εμ αμα φαινοτανε θα εκανα εγω πλακα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η Felice έγραψε: #8.229 14-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμ αμα φαινοτανε θα εκανα εγω πλακα? Click για ανάπτυξη... Λέω και εγώ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:56 Η elvenstar: #8.230 14-10-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΕΝΑΚΙ ΜΑΣ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωωω! σας αφιερώνω κ εγώ ένα ξεροψημένο κεφτεδάκι (επειδή είναι ακόμα μικρό μετά όταν μεγαλώνουν γίνονται σαν τον μπιφτέκι που μου αφιέρωσε η Γιούλη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:01 Η Nonika έγραψε: #8.231 14-10-09 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορουμε να το εχουμε...αλλα τουλαχιστον μπορουμε να το μπανιζουμε πεθαινω για το βλεμμα τους Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταπληκτικη φωτογραφια με ενα υπεροχο contrast και τα ματια του σκυλου υπεροχα ε? Click για ανάπτυξη... Αααααχ,τι μωρο ειναι αυτο!!!! Οντως ειναι το βλεμμα τους,σε κανει να λιωνεις,τοσο γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.232 14-10-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστωωωωωω! σας αφιερώνω κ εγώ ένα ξεροψημένο κεφτεδάκι (επειδή είναι ακόμα μικρό μετά όταν μεγαλώνουν γίνονται σαν τον μπιφτέκι που μου αφιέρωσε η Γιούλη ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:08 Η elvenstar: #8.233 14-10-09 16:08 Συμφωνώ με την προλαλήσασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #8.234 14-10-09 16:14 Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:16 Η Nonika έγραψε: #8.235 14-10-09 16:16 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η elvenstar: #8.236 14-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τώρα ήθελα την Αναστασία εδώ να τσιρίξει αλλά αφού δεν ειναι θα το κάνω εγώ αααααααααααααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:22 Η Νεκταρια έγραψε: #8.237 14-10-09 16:22 Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:26 Η Νεκταρια έγραψε: #8.238 14-10-09 16:26 Ελα κι αλλη μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η elvenstar: #8.239 14-10-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Click για ανάπτυξη... ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Να κρατήσετε πρακτικά παρακαλώ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα κι αλλη μια Click για ανάπτυξη... Και το μοντέλο καταπληκτικό Νεκταρία αλλά κ η επεξεργασία της φωτογραφίας τέλεια Ψήφο στην Ομπάμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η avtwvia έγραψε: #8.240 14-10-09 16:32 Θελω και εγω Ομπαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 410 411 412 413 414 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταπληκτικη φωτογραφια με ενα υπεροχο contrast και τα ματια του σκυλου υπεροχα ε? Click για ανάπτυξη... Που είναι? Μόνο μία γλώσσα φαίνεται!!!! Εμείς παλιά είχαμε ένα μαύρο γκριφόν .Το είχαμε δίπλα μας παντού και όταν λέμε παντού παντού. Αυτό το ζώο είχε έρθει μαζί μας σε όλα τα ταξίδια.Όμως επειδή το κάναμε μπάνιο κάθε 2 βδομάδα και πιστολάκι θα ήθελα να παρατηρήσω ότι το τρίχωμα του δεν γυάλιζε . Κανονικά τα σκυλιά δεν πρέπει να τα πλένεις συχνά αλλά εμεις το είχαμε όλη την ώρα πάνω στα κρεβάτια και η μαμά μου φώναζε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.228 14-10-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Που είναι? Μόνο μία γλώσσα φαίνεται!!!! Εμείς παλιά είχαμε ένα μαύρο γκριφόν .Το είχαμε δίπλα μας παντού και όταν λέμε παντού παντού. Αυτό το ζώο είχε έρθει μαζί μας σε όλα τα ταξίδια.Όμως επειδή το κάναμε μπάνιο κάθε 2 βδομάδα και πιστολάκι θα ήθελα να παρατηρήσω ότι το τρίχωμα του δεν γυάλιζε . Κανονικά τα σκυλιά δεν πρέπει να τα πλένεις συχνά αλλά εμεις το είχαμε όλη την ώρα πάνω στα κρεβάτια και η μαμά μου φώναζε. Click για ανάπτυξη... εμ αμα φαινοτανε θα εκανα εγω πλακα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η Felice έγραψε: #8.229 14-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμ αμα φαινοτανε θα εκανα εγω πλακα? Click για ανάπτυξη... Λέω και εγώ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:56 Η elvenstar: #8.230 14-10-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΕΝΑΚΙ ΜΑΣ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωωω! σας αφιερώνω κ εγώ ένα ξεροψημένο κεφτεδάκι (επειδή είναι ακόμα μικρό μετά όταν μεγαλώνουν γίνονται σαν τον μπιφτέκι που μου αφιέρωσε η Γιούλη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:01 Η Nonika έγραψε: #8.231 14-10-09 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορουμε να το εχουμε...αλλα τουλαχιστον μπορουμε να το μπανιζουμε πεθαινω για το βλεμμα τους Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταπληκτικη φωτογραφια με ενα υπεροχο contrast και τα ματια του σκυλου υπεροχα ε? Click για ανάπτυξη... Αααααχ,τι μωρο ειναι αυτο!!!! Οντως ειναι το βλεμμα τους,σε κανει να λιωνεις,τοσο γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.232 14-10-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστωωωωωω! σας αφιερώνω κ εγώ ένα ξεροψημένο κεφτεδάκι (επειδή είναι ακόμα μικρό μετά όταν μεγαλώνουν γίνονται σαν τον μπιφτέκι που μου αφιέρωσε η Γιούλη ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:08 Η elvenstar: #8.233 14-10-09 16:08 Συμφωνώ με την προλαλήσασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #8.234 14-10-09 16:14 Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:16 Η Nonika έγραψε: #8.235 14-10-09 16:16 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η elvenstar: #8.236 14-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τώρα ήθελα την Αναστασία εδώ να τσιρίξει αλλά αφού δεν ειναι θα το κάνω εγώ αααααααααααααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:22 Η Νεκταρια έγραψε: #8.237 14-10-09 16:22 Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:26 Η Νεκταρια έγραψε: #8.238 14-10-09 16:26 Ελα κι αλλη μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η elvenstar: #8.239 14-10-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Click για ανάπτυξη... ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Να κρατήσετε πρακτικά παρακαλώ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα κι αλλη μια Click για ανάπτυξη... Και το μοντέλο καταπληκτικό Νεκταρία αλλά κ η επεξεργασία της φωτογραφίας τέλεια Ψήφο στην Ομπάμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η avtwvia έγραψε: #8.240 14-10-09 16:32 Θελω και εγω Ομπαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 410 411 412 413 414 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Που είναι? Μόνο μία γλώσσα φαίνεται!!!! Εμείς παλιά είχαμε ένα μαύρο γκριφόν .Το είχαμε δίπλα μας παντού και όταν λέμε παντού παντού. Αυτό το ζώο είχε έρθει μαζί μας σε όλα τα ταξίδια.Όμως επειδή το κάναμε μπάνιο κάθε 2 βδομάδα και πιστολάκι θα ήθελα να παρατηρήσω ότι το τρίχωμα του δεν γυάλιζε . Κανονικά τα σκυλιά δεν πρέπει να τα πλένεις συχνά αλλά εμεις το είχαμε όλη την ώρα πάνω στα κρεβάτια και η μαμά μου φώναζε. Click για ανάπτυξη... εμ αμα φαινοτανε θα εκανα εγω πλακα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η Felice έγραψε: #8.229 14-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμ αμα φαινοτανε θα εκανα εγω πλακα? Click για ανάπτυξη... Λέω και εγώ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:56 Η elvenstar: #8.230 14-10-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΕΝΑΚΙ ΜΑΣ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωωω! σας αφιερώνω κ εγώ ένα ξεροψημένο κεφτεδάκι (επειδή είναι ακόμα μικρό μετά όταν μεγαλώνουν γίνονται σαν τον μπιφτέκι που μου αφιέρωσε η Γιούλη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:01 Η Nonika έγραψε: #8.231 14-10-09 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορουμε να το εχουμε...αλλα τουλαχιστον μπορουμε να το μπανιζουμε πεθαινω για το βλεμμα τους Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταπληκτικη φωτογραφια με ενα υπεροχο contrast και τα ματια του σκυλου υπεροχα ε? Click για ανάπτυξη... Αααααχ,τι μωρο ειναι αυτο!!!! Οντως ειναι το βλεμμα τους,σε κανει να λιωνεις,τοσο γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.232 14-10-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστωωωωωω! σας αφιερώνω κ εγώ ένα ξεροψημένο κεφτεδάκι (επειδή είναι ακόμα μικρό μετά όταν μεγαλώνουν γίνονται σαν τον μπιφτέκι που μου αφιέρωσε η Γιούλη ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:08 Η elvenstar: #8.233 14-10-09 16:08 Συμφωνώ με την προλαλήσασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #8.234 14-10-09 16:14 Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:16 Η Nonika έγραψε: #8.235 14-10-09 16:16 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η elvenstar: #8.236 14-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τώρα ήθελα την Αναστασία εδώ να τσιρίξει αλλά αφού δεν ειναι θα το κάνω εγώ αααααααααααααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:22 Η Νεκταρια έγραψε: #8.237 14-10-09 16:22 Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:26 Η Νεκταρια έγραψε: #8.238 14-10-09 16:26 Ελα κι αλλη μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η elvenstar: #8.239 14-10-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Click για ανάπτυξη... ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Να κρατήσετε πρακτικά παρακαλώ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα κι αλλη μια Click για ανάπτυξη... Και το μοντέλο καταπληκτικό Νεκταρία αλλά κ η επεξεργασία της φωτογραφίας τέλεια Ψήφο στην Ομπάμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η avtwvia έγραψε: #8.240 14-10-09 16:32 Θελω και εγω Ομπαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 410 411 412 413 414 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμ αμα φαινοτανε θα εκανα εγω πλακα? Click για ανάπτυξη... Λέω και εγώ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:56 Η elvenstar: #8.230 14-10-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΕΝΑΚΙ ΜΑΣ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωωω! σας αφιερώνω κ εγώ ένα ξεροψημένο κεφτεδάκι (επειδή είναι ακόμα μικρό μετά όταν μεγαλώνουν γίνονται σαν τον μπιφτέκι που μου αφιέρωσε η Γιούλη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:01 Η Nonika έγραψε: #8.231 14-10-09 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορουμε να το εχουμε...αλλα τουλαχιστον μπορουμε να το μπανιζουμε πεθαινω για το βλεμμα τους Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταπληκτικη φωτογραφια με ενα υπεροχο contrast και τα ματια του σκυλου υπεροχα ε? Click για ανάπτυξη... Αααααχ,τι μωρο ειναι αυτο!!!! Οντως ειναι το βλεμμα τους,σε κανει να λιωνεις,τοσο γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.232 14-10-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστωωωωωω! σας αφιερώνω κ εγώ ένα ξεροψημένο κεφτεδάκι (επειδή είναι ακόμα μικρό μετά όταν μεγαλώνουν γίνονται σαν τον μπιφτέκι που μου αφιέρωσε η Γιούλη ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:08 Η elvenstar: #8.233 14-10-09 16:08 Συμφωνώ με την προλαλήσασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #8.234 14-10-09 16:14 Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:16 Η Nonika έγραψε: #8.235 14-10-09 16:16 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η elvenstar: #8.236 14-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τώρα ήθελα την Αναστασία εδώ να τσιρίξει αλλά αφού δεν ειναι θα το κάνω εγώ αααααααααααααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:22 Η Νεκταρια έγραψε: #8.237 14-10-09 16:22 Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:26 Η Νεκταρια έγραψε: #8.238 14-10-09 16:26 Ελα κι αλλη μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η elvenstar: #8.239 14-10-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Click για ανάπτυξη... ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Να κρατήσετε πρακτικά παρακαλώ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα κι αλλη μια Click για ανάπτυξη... Και το μοντέλο καταπληκτικό Νεκταρία αλλά κ η επεξεργασία της φωτογραφίας τέλεια Ψήφο στην Ομπάμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η avtwvia έγραψε: #8.240 14-10-09 16:32 Θελω και εγω Ομπαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 410 411 412 413 414 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΕΝΑΚΙ ΜΑΣ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωωω! σας αφιερώνω κ εγώ ένα ξεροψημένο κεφτεδάκι (επειδή είναι ακόμα μικρό μετά όταν μεγαλώνουν γίνονται σαν τον μπιφτέκι που μου αφιέρωσε η Γιούλη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:01 Η Nonika έγραψε: #8.231 14-10-09 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορουμε να το εχουμε...αλλα τουλαχιστον μπορουμε να το μπανιζουμε πεθαινω για το βλεμμα τους Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταπληκτικη φωτογραφια με ενα υπεροχο contrast και τα ματια του σκυλου υπεροχα ε? Click για ανάπτυξη... Αααααχ,τι μωρο ειναι αυτο!!!! Οντως ειναι το βλεμμα τους,σε κανει να λιωνεις,τοσο γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.232 14-10-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστωωωωωω! σας αφιερώνω κ εγώ ένα ξεροψημένο κεφτεδάκι (επειδή είναι ακόμα μικρό μετά όταν μεγαλώνουν γίνονται σαν τον μπιφτέκι που μου αφιέρωσε η Γιούλη ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:08 Η elvenstar: #8.233 14-10-09 16:08 Συμφωνώ με την προλαλήσασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #8.234 14-10-09 16:14 Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:16 Η Nonika έγραψε: #8.235 14-10-09 16:16 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η elvenstar: #8.236 14-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τώρα ήθελα την Αναστασία εδώ να τσιρίξει αλλά αφού δεν ειναι θα το κάνω εγώ αααααααααααααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:22 Η Νεκταρια έγραψε: #8.237 14-10-09 16:22 Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:26 Η Νεκταρια έγραψε: #8.238 14-10-09 16:26 Ελα κι αλλη μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η elvenstar: #8.239 14-10-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Click για ανάπτυξη... ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Να κρατήσετε πρακτικά παρακαλώ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα κι αλλη μια Click για ανάπτυξη... Και το μοντέλο καταπληκτικό Νεκταρία αλλά κ η επεξεργασία της φωτογραφίας τέλεια Ψήφο στην Ομπάμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η avtwvia έγραψε: #8.240 14-10-09 16:32 Θελω και εγω Ομπαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 410 411 412 413 414 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορουμε να το εχουμε...αλλα τουλαχιστον μπορουμε να το μπανιζουμε πεθαινω για το βλεμμα τους Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταπληκτικη φωτογραφια με ενα υπεροχο contrast και τα ματια του σκυλου υπεροχα ε? Click για ανάπτυξη... Αααααχ,τι μωρο ειναι αυτο!!!! Οντως ειναι το βλεμμα τους,σε κανει να λιωνεις,τοσο γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.232 14-10-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστωωωωωω! σας αφιερώνω κ εγώ ένα ξεροψημένο κεφτεδάκι (επειδή είναι ακόμα μικρό μετά όταν μεγαλώνουν γίνονται σαν τον μπιφτέκι που μου αφιέρωσε η Γιούλη ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:08 Η elvenstar: #8.233 14-10-09 16:08 Συμφωνώ με την προλαλήσασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #8.234 14-10-09 16:14 Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:16 Η Nonika έγραψε: #8.235 14-10-09 16:16 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η elvenstar: #8.236 14-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τώρα ήθελα την Αναστασία εδώ να τσιρίξει αλλά αφού δεν ειναι θα το κάνω εγώ αααααααααααααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:22 Η Νεκταρια έγραψε: #8.237 14-10-09 16:22 Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:26 Η Νεκταρια έγραψε: #8.238 14-10-09 16:26 Ελα κι αλλη μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η elvenstar: #8.239 14-10-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Click για ανάπτυξη... ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Να κρατήσετε πρακτικά παρακαλώ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα κι αλλη μια Click για ανάπτυξη... Και το μοντέλο καταπληκτικό Νεκταρία αλλά κ η επεξεργασία της φωτογραφίας τέλεια Ψήφο στην Ομπάμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η avtwvia έγραψε: #8.240 14-10-09 16:32 Θελω και εγω Ομπαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 410 411 412 413 414 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστωωωωωω! σας αφιερώνω κ εγώ ένα ξεροψημένο κεφτεδάκι (επειδή είναι ακόμα μικρό μετά όταν μεγαλώνουν γίνονται σαν τον μπιφτέκι που μου αφιέρωσε η Γιούλη ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:08 Η elvenstar: #8.233 14-10-09 16:08 Συμφωνώ με την προλαλήσασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #8.234 14-10-09 16:14 Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:16 Η Nonika έγραψε: #8.235 14-10-09 16:16 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η elvenstar: #8.236 14-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τώρα ήθελα την Αναστασία εδώ να τσιρίξει αλλά αφού δεν ειναι θα το κάνω εγώ αααααααααααααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:22 Η Νεκταρια έγραψε: #8.237 14-10-09 16:22 Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:26 Η Νεκταρια έγραψε: #8.238 14-10-09 16:26 Ελα κι αλλη μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η elvenstar: #8.239 14-10-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Click για ανάπτυξη... ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Να κρατήσετε πρακτικά παρακαλώ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα κι αλλη μια Click για ανάπτυξη... Και το μοντέλο καταπληκτικό Νεκταρία αλλά κ η επεξεργασία της φωτογραφίας τέλεια Ψήφο στην Ομπάμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η avtwvia έγραψε: #8.240 14-10-09 16:32 Θελω και εγω Ομπαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 410 411 412 413 414 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συμφωνώ με την προλαλήσασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #8.234 14-10-09 16:14 Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:16 Η Nonika έγραψε: #8.235 14-10-09 16:16 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η elvenstar: #8.236 14-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τώρα ήθελα την Αναστασία εδώ να τσιρίξει αλλά αφού δεν ειναι θα το κάνω εγώ αααααααααααααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:22 Η Νεκταρια έγραψε: #8.237 14-10-09 16:22 Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:26 Η Νεκταρια έγραψε: #8.238 14-10-09 16:26 Ελα κι αλλη μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η elvenstar: #8.239 14-10-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Click για ανάπτυξη... ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Να κρατήσετε πρακτικά παρακαλώ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα κι αλλη μια Click για ανάπτυξη... Και το μοντέλο καταπληκτικό Νεκταρία αλλά κ η επεξεργασία της φωτογραφίας τέλεια Ψήφο στην Ομπάμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η avtwvia έγραψε: #8.240 14-10-09 16:32 Θελω και εγω Ομπαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 410 411 412 413 414 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:16 Η Nonika έγραψε: #8.235 14-10-09 16:16 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η elvenstar: #8.236 14-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τώρα ήθελα την Αναστασία εδώ να τσιρίξει αλλά αφού δεν ειναι θα το κάνω εγώ αααααααααααααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:22 Η Νεκταρια έγραψε: #8.237 14-10-09 16:22 Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:26 Η Νεκταρια έγραψε: #8.238 14-10-09 16:26 Ελα κι αλλη μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η elvenstar: #8.239 14-10-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Click για ανάπτυξη... ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Να κρατήσετε πρακτικά παρακαλώ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα κι αλλη μια Click για ανάπτυξη... Και το μοντέλο καταπληκτικό Νεκταρία αλλά κ η επεξεργασία της φωτογραφίας τέλεια Ψήφο στην Ομπάμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η avtwvia έγραψε: #8.240 14-10-09 16:32 Θελω και εγω Ομπαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 410 411 412 413 414 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η elvenstar: #8.236 14-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τώρα ήθελα την Αναστασία εδώ να τσιρίξει αλλά αφού δεν ειναι θα το κάνω εγώ αααααααααααααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:22 Η Νεκταρια έγραψε: #8.237 14-10-09 16:22 Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:26 Η Νεκταρια έγραψε: #8.238 14-10-09 16:26 Ελα κι αλλη μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η elvenstar: #8.239 14-10-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Click για ανάπτυξη... ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Να κρατήσετε πρακτικά παρακαλώ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα κι αλλη μια Click για ανάπτυξη... Και το μοντέλο καταπληκτικό Νεκταρία αλλά κ η επεξεργασία της φωτογραφίας τέλεια Ψήφο στην Ομπάμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η avtwvia έγραψε: #8.240 14-10-09 16:32 Θελω και εγω Ομπαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 410 411 412 413 414 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να βαλω και γω ενα ξεροψημενο Φρατζολακι? Ομπαμαααα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τώρα ήθελα την Αναστασία εδώ να τσιρίξει αλλά αφού δεν ειναι θα το κάνω εγώ αααααααααααααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:22 Η Νεκταρια έγραψε: #8.237 14-10-09 16:22 Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:26 Η Νεκταρια έγραψε: #8.238 14-10-09 16:26 Ελα κι αλλη μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η elvenstar: #8.239 14-10-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Click για ανάπτυξη... ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Να κρατήσετε πρακτικά παρακαλώ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα κι αλλη μια Click για ανάπτυξη... Και το μοντέλο καταπληκτικό Νεκταρία αλλά κ η επεξεργασία της φωτογραφίας τέλεια Ψήφο στην Ομπάμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η avtwvia έγραψε: #8.240 14-10-09 16:32 Θελω και εγω Ομπαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 410 411 412 413 414 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:26 Η Νεκταρια έγραψε: #8.238 14-10-09 16:26 Ελα κι αλλη μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η elvenstar: #8.239 14-10-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Click για ανάπτυξη... ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Να κρατήσετε πρακτικά παρακαλώ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα κι αλλη μια Click για ανάπτυξη... Και το μοντέλο καταπληκτικό Νεκταρία αλλά κ η επεξεργασία της φωτογραφίας τέλεια Ψήφο στην Ομπάμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η avtwvia έγραψε: #8.240 14-10-09 16:32 Θελω και εγω Ομπαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 410 411 412 413 414 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελα κι αλλη μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Η elvenstar: #8.239 14-10-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Click για ανάπτυξη... ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Να κρατήσετε πρακτικά παρακαλώ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα κι αλλη μια Click για ανάπτυξη... Και το μοντέλο καταπληκτικό Νεκταρία αλλά κ η επεξεργασία της φωτογραφίας τέλεια Ψήφο στην Ομπάμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η avtwvia έγραψε: #8.240 14-10-09 16:32 Θελω και εγω Ομπαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 410 411 412 413 414 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 412 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Που εισαι ορε Αναστασωωωω σε βλεπω συντομα κατα δω,αντι ναρχομαι εγω οπως σου ειχα υποσχεθει Click για ανάπτυξη... ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Να κρατήσετε πρακτικά παρακαλώ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα κι αλλη μια Click για ανάπτυξη... Και το μοντέλο καταπληκτικό Νεκταρία αλλά κ η επεξεργασία της φωτογραφίας τέλεια Ψήφο στην Ομπάμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η avtwvia έγραψε: #8.240 14-10-09 16:32 Θελω και εγω Ομπαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θελω και εγω Ομπαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.